אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות CM690 ולקנות יחד איתו שני מאוררי S-FLEX המליצו לי למקם אחד בטופ. אני חושב שזה נכון כי יש כבר אחד מקדימה ואחד מאחורה אבל איפה למקם את הרביעי? אשמח לתשובות (: .
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
קיבלתי איתו באריזה מאוורר די גדול עם צלעות גם גדולות. האם זהו מאוורר טוב? או שמא כדי לקנות משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אחים שלי מה קורה? יש לי שאלה בקשר לקירור של הכרטיס מסך קניתי R9000 לא פרו לפני כחודשיים שלושה (פ33ה של כרטיס) הוא בא אך-ורק עם קירור פסיבי רציתי לדעת איך משתמשים בערכות הקירור שמיועדות לכרטיס מסך ומה ההבדל בניהן למאווררים רגילים קיצר המחשב מתחיל להאיט אחרי כמה שעות וכשאני מנסה אוברקלוק אחרי מגה-הרץ אחד מקסימום 2 הוא מיד עושה ריסטרט תעזרו לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רציתי לקבל המלצות לגביה והאם היא מדייקת ב טמפ" בנוסף המלצה לצרכי OC ולניטור טמפ" לכ.מסך X1950PRO של ASUS תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אם יש לי 6600GT של GIGABYTE , אני יכול לשנות את הביוס בכרטיס שלי ,בביוס של 6600GT של חברה אחרת ?
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם.... טוב הסיפור שלי הוא ככה... היום בבוקר אני משחק לתומי במחשב,לפתע אני שומע פיצוץ וריח חזק מהמחשב...בהתחלה חשבתי שהלך הספק,אחרי ששללתי את זה(המחשב עבד...) הבנתי שהסיילנסר הוא זה שנשרף.... בקיצור הלכתי לנצל את האחריות(ופה מגיע תודה רבה לזיגזג2000 על ההחלפה המהירה והשרות האדיב...) והרכבתי קרור חדש. ומפה מתחיל הסיפור האמיתי...עד היום הכרטיס שלי(6880LE) היה פתוח כולו(16x6) ועבד מעולה,ז"א הוא עבר עשרות בדיקות של 3DMARK03+05 שיחקתי שעות בהלף לייף 2,FAR CRY,doom3,fifa2006,nba06 ושום ארטיפק לא נראה... היום שיחקתי בFEAR וישר ראיתי ארטיפקים על הכרטיס מסך.... סגרתי ל-12\6 את הצינורות עיבוד ורואים טוב... HL2 עובד טוב גם עם צינורות פתוחים לגמרי... השאלות שלי ככה: א. האם יכו…
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
משהו מכיר את זה: שווה לקנות את זה ב100 שקל?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש קירור לדיסק קשיח. למעשה תכונת הקירור פחות חשובה, יותר חשוב לי ההפרדה בין הפח של המארז לדיסק קשיח. כרגע יש לי 3200AAKS שמשום מה עושה "רעידות" מעצבנות כאלה (Vibration) ואני מחפש משהו שימנע את זה. חשבתי על זה: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=649 האם הקירור יעשה את העבודה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את המעבד הזה: AMD Athlon 64 3000+ 939 ואת הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש מצב להגיע ל HTT של 275 ולהישאר על מכפלה של 9?? עם קירור: Thermalright XP-120 Thermaltake Thunderblade 120MM או שאני יהיה צריך להוריד את המכפלה אולי ל8.5 (שזה 2337.5MHZ) או 8 (שזה 2.2GHZ).???..(חובה HTT של 275...בגלל הזיכרון G.Skill 1GB LF)...
-
- 14 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2500 barton 333 mhz וזכרון twinmos 512 400 mhz והשאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הFSB של המעבד ואז הוא ינצל טוב יותר את הזכרון? אם כן אז איך?
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק (מפרט בצד) ל3GHZ ולא יציב הנה תמונה של הנתונים הטמפ' בסדר המתחים נראה לי בסדר אחרי דקה בOCCT כתוב Crashed הDram ferquncy (אם כותבים ככה) על 200 MHZ הכי נמוך איך מייצבים את העסק?? וממשיכים הלאה עד 3.4-3.6 זה היעד שלי
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי טמפרטורה של המעבד 45 במנוחה ובמאמץ 61 ... האם זה טוב ? Amd 4/2 Dual Core 939 //
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כי אני רוצה לקנות אותם רגילים, ואם יהיה חם או רועש אני אוסיף קירור.. זה מסובך להרכיב? אהה ופנטיום 4 שלי אני רואה 3000 RPM. ובגופי קירור החדשים יש 2500 למה?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איזה גוף קירור עדיף מהשניים הבאים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2022 ^ קירור אקטיבי, מקרר גם את הגשר הדרומי, עשוי ממתכת לא ידועה. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3014 ^ קירור פסיבי, עשוי מאלומיניום. תודה
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקי עשיתי קצר סדר במארז.. אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים. עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ? תודה
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני טס מחר לארה"ב אז אני יכול להזמין מnewegg או כל חנות אחרת קירור אוויר למעבד 920, הקטע הוא שאני צריך קירור יחסית קטן כי המארז שלי דיי צר: הנה ה SPECS של המארז: Thermaltake Lanfire VM2000 | Hardware.Info United States Thermaltake Lanfire VM2000
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עד כמה אני אוכל להגיע עם CELERON MMX 500MHZ, 64SDRAM , לוח אביט VA6באוברקלוק? אני לא ממש מבין בזה, אז אם מישהו יכתוב לי מדריך קצרצר, תודה רבה :-*
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להריץ על המחשב את המשחק Rainbow Six Vegas 2 בדקתי באתר system requirements lab אם אני יכול להריץ אותו והכל בסדר חוץ מכרטיס המסך ואלה הנתונים שלו: Video RAM: Required - 128 MB , You have - 128.0 MB Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0 אפשר לראות שהכל בסדר חוץ מהשניים האחרונים הVertex Shader צריך להיות גירסא 3 ויש לי גרסא 2 ואותו דבר לגבי הPixel Shader התקנתי דריברים של OMEGA כי הבנתי שזה משפר את הביצועים אבל זה לא עזר בכלל עכשיו השאלה שלי היא איך אני משפר את הביצועים…
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה Sonic Tower ולהוסיף לו עוד מאוור 120 עליו שקט או את ה Tuniq Tower או Scythe Infinity מה עדיף בינהם ? ואוליי יש משהו יותר טוב ? תודה רבה, איתי
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
י1.ש בצילום הבא חלק בצבע זהב כשנוגעים בו הוא ממש ממש חם, לוח אם 945PS3 GIGABYTE זה אמור להיות כך?? 2. האם המאוורר הגדול שבתמונה אמור לא להסתובב (המחשב דלוק...) זה המאוורר של המעבד כנראה.
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתן OC ל-E8500 במהירות של 4.2 לפחות, ועדיף אף יותר, במחיר כמה שיותר נמוך. תודה
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מאוורר למעבד 6000 כי אני לא רוצה להוא ישרף לי פעם שלישית{למי ששמע עלי בעבר} אני צריך מאוורר עד 100 ש"ח ושיהיה חנות מאשדוד ואם יש משהו טוב וזול ממקום אחר אז שלא יהיה רחוק מאשדוד אני צריך בנוסף גם כן מאוור ללוח או למארז 6A19B שיקרר את האזור שמה עד 100 ש"ח .{ביחד עד 200 ש"ח} אגב אני לא עושה אוברקלוק בכלל
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בדקתי לפי התוכנה Everest בגרסתה החדשה ביותר. אלה הרכיבים שלי: CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard ID 06/13/2005-NF4-Ultra-INF-6A61FD49C-00 GeForce 6600 GT (128 MB) Disk Drive WDC WD1600JS-00MHB0 (149 GB, IDE) אני רוצה לדעת אם הטמפ' טובות או שיש לשפרן? ד"א אני מריץ את המערכת עם קירור "איגלו לייט" לCPU ועוד מאוורר אחד בצד האחורי של המחשב ועוד אחד קטן שבא עם הכרטיס מסך. בימים הקרובים אני מתכוון להוסיף עוד כמה. דבר שני שאני רוצה לדעת, לפני שפירקתי את המחשב ובדקתי את הטמפ' עם גרסה ישנה יותר של EVEREST , היא הראתה לי שהטמפ' של המעבד נעה בין 10 ל-15 זה הגיוני? עכשיו היא על 40 - אולי קילקלתי משהו? או שהגרסה הייתה דפוקה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6550. בביוס שיניתי את המכפלה שתהיה קבועה על 7 (במקום 6) ואת מהירות הזכרון שיניתי ל-430 מה"צ במקום 400, אבל משום מה זה לא תופס כשאני מעלה את ויסטה/ווין 7. איך אני פותר את הבעיה? מצורף סקרינשוט של CPUZ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-