עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Overclocker,

Hi! I am planning to buy a new computer, which I intend to O/C. The thing is: I heard that the SATA controllers on the NForce don't do well while O/C the system. Can anyone confirm this ? and secound, I wanted to know if the 865/875 Chipsets of intel suffer from this problem too (I think most of them use 3rd company controllers) I was thinking of buying an A64 3000 + Nforce3 or Northwood 2.4-2.8 + 865PE or Barton 2500-2700 + Nforce2 400. Any recommendation to help me solve this dilema would be appreciated.. Thanks. לתוהים, העתקתי את ההודעה מת'רד שפירסמתי בחו"ל לכן היא באנגלית

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  2. זה X1900 אחד הכרטיסים "החמים" בשוק :-X, הוא די דפוק אבל עליתי על הבעיה שלו כנראה-פשוט מורידים מהירויות שעון ואז הוא מתחמם פחות. למרות זאת, כנראה בגלל החמסין של היומיים האלה(אחרי שהורדתי למינימום), הוא מגיע ל100 מעלות ואז הוא מקפיץ את ההודעה שהכרטיס התחמם יותר מדי והוא "מוריד" את מהירויות השעון. אלא שבפועל הייתי כבר על 320MHZ/250MHZ והוא החזיר אותם ל650/700 כמה שזה היה לא זוכר ואז הוא מתחמם טילים ותוך כמה שניות הוא פשוט נכבה. אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להוריד את המהירויות, חבל שאין אפשרות לנעול את המהירויות שעון. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by k_700,

אהלן, יש לי את הטרנספורמר עם המאווררים המקוריים שלו, הרעש ממש בלתי נסבל. ניסיתי לבצע חיפוש על הנושא הזה ולא מצאתי. מישהו יודע או מכיר דרך להחליש את המאווררים?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מעבד 805(533 FSB). ביצעתי אובר קלוק על המעבד והגעתי ל3.6 ג'יגה. כלומר הFSB עלה ל180. הבעייה שלי היא כזאת: ברשותי 1 ג'יגה של זכרון קינגסטון DDR2 שאמור לרוץ במהירות 667MHZ. באופן מאוד מוזר כשאני משתמש במחלק של כפול 4 בזכרון(המחלק הסטנדרטי) אני לא מצליח להגיע אפילו ל166FSB, שאלו למעשה קובעים את הזכרון ב667MHZ. כלומר, הזכרון לא מוכן לעבוד במהירות סטוק. כשאני משנה את המחלק לכפול 2 או מקסימום כפול 2.66(יותר מזה פשוט לא עובד), אז אני יכול להעלות את הFSB עוד הרבה והנה כעת אני יושב על 180. איך בדיוק זה מסתדר? האם הזכרון דפוק? האם יש לי עילה לבוא בטענות לקינגסטון? לא ביקשתי שהזכרונות יעבדו במהירות גבוהה מהרגיל. אבל אפילו ל667 שהיא המהירות סטוק הם לא מגיעים. יש משה…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by avi15,

בזמן האחרון שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה כל הזמן, ואני מתחיל לחשוש לשלומו מעבד E6300 על ASUS P5B DELUXE אין OC כרגע, המעבד במאמץ[משחקים, בדיקה של EVEREST] מגיע ל70-73 מעלות והקירור הוא סטוק...זה נורמלי?קניתי אותו לפני חודש והוא בכלל לא עבר את ה60! כמו כן, שמתי לב שכל הזמן הקירור רץ על 2800 שזה המקסימום, אפילו במנוחה, זה מזכיר לי את הימים של הPENTIUM 4 שהגיע ל75 וסגר את המחשב או שזה בכלל הקיץ שמתקרב?אני ממש לא יודע...בדקתי וכן הקירור יושב טוב על הלוח.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by slider,

אני מרכיב עכשיו את המחשב שלי, ואני לא ממש מבין לאן לתקוע את ה FAN SPEED CONTROL UNIT של ה VOLCANO 7+(הדבר הזה שמאפשר לשנות את מהירות המאוורר), למישהו יש רעיון? תודה...

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

יש לי לוח M של גיגה בית GA-SINXP1394 אני מחפש תוכנה לעשות OC דרך WINDOWS מישהו יכול לתת לי לינק בדרך כלל יש תוכנה בדיסק של לוח ה M אבל אין לי את הדיסק

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  8. Started by Big_White,

איפה אפשר למצוא מידות (מרחק בין חורים) לסוקט 478 (פנטיום4) סוקט 939 (AMD) כי יש לי ג'יגה בייד רוקט 3די פרו בלי מתאמים ואני רוצה להכין לו. תודה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by xwolfn,

שלום, המחשב שלי עושה הרבה רעש. לאחר בדיקה מתברר שזה מהמאורר של המעבד. לכן אני מחפש משהו שקט במחיר סביר (עד 200 ש"ח). תודה.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  10. בזמן האחרון אני שומע רעשים מהמאווררים , פתחתי וניקיתי את האבק , כולם עובדים בסדר גמור חוץ מהמאורר של הכרטיס מסך, הוא ממש מרעיש , החלטתי לשמון אותו בכל אופן , והוא עדיין מרעיש הטמפרטורות במחשב שלי הם: CPU- 32 GPU- 58 Seagate ST3250410AS-44 האם זה תקין?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by summer,

מתכוון לעשות OC למעבד E2140 עם הלוח הזה והבנתי שיש לו בעיה של התחממות גם בלי OC מישהו ניסה לעשות איתו אוברקלוק? אם כן, אשמח לראות תוצאות ולשמוע מה אתם חושבים עליו תודה!

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by o07,

מה הטמפרטורה הכי נוחה להארדיסק לעבוד? ,ואיזה טמפרטורה גבוהה מדי?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by yoav1000,

הטמפרטורה בלוח היא 55 מעלות ו58 עם OC האם זו טמפרטורה סבירה?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  14. GeForce 4 מת בצורה קורעת לב (תרתי משמע). אפשר לאמר שידעתי שזה מה שיקרה עם עוד קצת לחץ על הקירור, אחרי הכל מי צריך GF4 כיום?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by amir.shani,

צריך המלצה להיט סינק ולמאורר למארז שידרגתי לא מזמן למערכת הבאה AMD Athlon 64 X2 4200 זכרונות פשוטים של קינגסטון 2 כפול גיגה לוח ABIT NF-M2S מארז מיני HEC 6K31 לא עושה אוברקלוקינג משתמש בכרטיס מסך אונבורד מה שחשוב לי זה שיהיה שקט מה דעתכם עלFreezer 64 PRO Arctic Cooling לגבי המאורר של המארז אולי אני אבטל אותו בכלל ... אני לא יודע אם במארז הזה אפשר בכלל לשים 120 מילימטר .... כל הצעה תתקבל בברכה תודה

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  16. המחיר לא משמעותי מבחינתי כאן, אלא השקט ומידת הקירור. הבנתי שבמקרה של x1950xt הקירור Accelero X2 לא תמיד מהווה בחירה טובה, כי התוצאות שהוא מספק תלויות באוורור הכללי של המארז. ונדמה לי שגם שמעתי על בעיות תאימות שלו עם הכרטיס הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מבחינת ההתקנה הפיזית וההברגות. אשמח לעצות.

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by amitai124,

כמה עולה הרכבת קירור למעבד אמרו לי בין 70 ל200 שקל זה הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  18. היום קיבלתי את החיה הזאת ובנתיים המעלות שלי הם: מעבד-51 לוח אם-41 רדיאון 9800 פרו-71 נראה מה יהיה אחרי שאני אתקין את הצעצוע החדש הזה.... אני יעדכן היום בערב

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  19. ??

• 13 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by gigabot,

R9600XT הוציא 2100 ב- 3DMARK05 וזה עוד בלי אוברקלוק למעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לשים משחה תרמית על המעבד וכרגע אני משתמש בגריז הטרמי המקורי שבא עם המאוורר Stock. אני מעוניין לנקות את המעבד בגלל זה, וקראתי בכל המדריכים שיש להשתמש ב 70% אלכוהול בשביל זה. הבעיה היא שבבית כרגע יש לי רק 40% אלכוהול (חוץ מאבסינט של 70%, אבל הוא לא נראה הכי מתאים לעבודה). האם אפשר לנקות את המעבד גם עם 40%? אם לא, מה צריך לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by G.O.,

שלום יש לי מעבד AMD Athlon 64 3000+ socket 939 ואני מתכנן לקנות את הקירור הזה: Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-AlCu LED מה אתם אומרים עליו??

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. אני רואה 3 פרמטרים תראו בתמונה: http://maormark.webs.com/1.JPG אני יודע שהשני והשלישי זה טמפ' של כל ליבה אבל מה בתכלס הטמפ'?. זה הפרמטר הראשון לצורך העניין 26 מעלות?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. Started by Godlike2k,

אהלן, תמיד עניין אותי לדעת אם ברגע שאני מעלה במהיריות 200MHZ (אני יודע שזה לא מומלץ ואפילו דפוק) אבל זה עדיין נחשב לOC? הכוונה זה ישנה משהו מבחינת Frames אם אני אעלה במכה אחת, אם אם אני אעלה ב5 MHZ כל כמה דקות או כמה שנהוג לעשות (עד שהטמפרטורה נמוכה) , כי אצלי הכרטיס לא עולה לי בחיים מעל ל55 מעלות מתי שהוא מתאמץ כי יש עליו אחלה מאוורר ... אז זה באמת יעלה משהו אם אני אעלה במכה אחת את המהיריות ?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

לאחי יש מערכת AMD64 מעבד 3200+ עם זכרונות של ADATA500 2X512 לוח אם של epox 250 8kda3 משום מה ה frequency הוא על 100 וכשאני שם את הזכרונות שלי הם על 200 למה? ניסיון להעלות אותם תוקע את המחשב

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים