עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מהיא טמפ ממולצת לכרטיס זה?

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  2. Started by amilo,

כמובן בשביל "לסחוט את המיץ מהחומרה" , אבל השאלה שלי היא כזו - שאלה רצינית בלי להתחכם... למה חברות כמו Amd ו Intel, או כל חברה שמייצרת שבבים שניתנים להמהרה - מאפשרות המהרה בכלל? הרי אם קניתי מעבד והמהרתי אותו ב 200 מגה הרץ חסכתי בערך 200 שקל , וכווולם יודעים שזה פשוט מאוד... עכשיו , כולנו אוברקלוקרים ברמה זו או אחרת אז חישבו כמה הרווחנו או אולי כמה החברות הפסידו. אז למה לא נועלים לנו את האפשרות הזו?

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

אז עם הקירור סטוק אני על 600/1110.אחרי הרכבת הזלמן(אם תרצו תמונות מההרכבה תגידו),לאן אוכל להגיע.האם להעלות רק ליבה עוד או זכרונות,או שניהם? כלומר מה שאני רוצה לדעת עד להיכן אוכל להגיע עם כל אחד מהפרמטרים שאני מעלה. אני עם RIVA.

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  4. Started by ShahafH,

טוב אני חדש בקטע של האוברקלוקינג וחשבתי לעשות את זה על הכרטיס מסך שלי.. מה שיש לי כרגע: Nvidia Geforce FX 5500 עם 256 זיכרון פנימי.. הכרטיס כבר לא מספק אותי אז חשבתי לעשות לו אוברקלוק.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  5. ערב טוב מה היכולות של סוניק טאור על פרסקוט בערך כמה מעלות?(עם ובלי מאוורר 80) מישהו בבקשה יכול להביא לי מידות ותמונות מדוייקות שלו? תודה ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by tgen,

יש לי geforce 6800 POV במנוחה הוא על 53 ובמאמץ על 70 זה טמפרטורות סבירות??? ודרך אגב, בתוכנה everest הוא מראה לי טמפרטורה שונה - פחות 5 מעלות מהטמפרטורה שרשומה בהגדרות הכרטיס אז ה Everst מזייף?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by elad the master,

יש לי אפשרות בלוח אם להעלות את המהירות של הזיכרונות בלי לשנות את הבאס של המעבד.. הזיכרונות הם של סמסונג 400 מגה הרץ..UCCC התיזמונים אותו דבר..לא שיניתי אותם.. התוצאות בתמונות... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. זה מאוורר שקט? מתאים ל AMD SEMPRON 2800? הכי חשוב לי השקט. תודה

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  9. Started by asilic,

רציתי ללכת על ARCTIC COOLING Silencer 64 TC אבל ניתן לקנות אותו רק בנועה וזה רחוק. אני צריך את זה מיידי. מישהו יכול להמליץ על מאוורר למעבד הנ"ל? חשוב שיהייה שקט אני לא מוכן להתפשר על השקט. המעבד לא יעבור OVERCLOCKING. תודה

• 4 תגובות
    • 420 צפיות
  10. Started by gmppaz,

יש לי MSI radeon 9550 256MB מהירויות סטוק שלו: 250 ליבה 200 זיכרונות מהירויות המהרה: 426 ליבה 280 זיכרונות ב- 3dmark03 הגעתי לתוצאה של 3498, זה טוב? ושיפרתי מ45 FPS ל73-74 FPS דבר שני: האם האוברקלוק שלי יכול להזיק לכרטיס ולפגוע בו ?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  11. זכרונות נראים מטורפים ביותר מישהו שמע עליהם ? 275 בתיזמונים 3-4-4-8 מתח 2.7 280 בתיזמונים 3-4-4-10 אותו מתח וגם 290 בתיזמונים 3-4-4-8 הסאמסונג UCCC טובים קישור : http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=206613&highlight=a-data מישהוא שמע , או יודע מאיפה משיגים ? וכמה אמור לעלות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kinggil,

Arctic Silver 5 תודה

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני חייב להחליף את הקירור בכרטיס עקב התחממות יתר, שמגיעה עד 90 מעלות במאמץ הכרטיס שלי: XFX GF 6600 256MB AGP והוא נראה ככה בגלל שאף סיילנסר לא מתאים לכרטיס שלי על איזה קירור שקט ויעיל הייתם ממליצים?? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mor_anter,

שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz מהם טמפרטורות טובות למעבד הזה עם קירור סטוק בחורף בבקשה תענו זה חשוב!! (תרשמו במנוחה ובמאמץ)

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  15. כולם להצביע זה מאווד חשוב לי!!

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  16. הנה לינק לאתר המוצר, אני ישמח לתשובה מהירה, לפני שיישרף לי הכרטיס http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm תודה מראש

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by bd,

למה ב OC 3@3.6 חלק מהמשחקים לא עולים .? אבל כל התוכנות של הבדיקה עובדות 3DMARK אקווה פריים95... יש לי BT והקירור טוב יש השפעה של האובר על המעבד לכרטיס מסך? ירדתי עד ל 3.4 ואז הכל עולה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. אז ברשותי לוח מסוג: Albatron KX18DS Pro II יש לציין שבלוח לא קיים 4 חורים סביב המעבד דבר שמקשה על בחירת קירור כרגע ברשותי Volcano 12 שכבר לא עושה את העבודה שלו באוברקלוק הקירור מיועד ל-Socket A אז בבקשה חברה עזרו לי למצוא את הקירור המתאים. תודה ענקית לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by LI,

שלום, היום ניקיתי את המחשב ניקוי יסודי, בין השאר פירקתי ושימנתי את צירי המאווררים מאחר והם עשו רעש בזמן האחרון. לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב אני מקבלת אזהרה ב-MBM 5 שמאוורר מספר 2 ירד למהירות של כ-1460 פחות או יותר. בדקתי ב-AIDA32 ושם מהירות זו רשומה תחת המאווררים של המארז. איך אדע איזה משני מאווררי המארז הוא הבעייתי? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? אני לא יודעת אם זה רלוונטי- למאוורר שמוציא אוויר מהמחשב מלבד החיבור לחשמל יש גם כבל אפור כזה שקצהו קטום ומצופה במעין כיפת פלטיק ירוקה, יכול להיות שיש לזה קשר? צריך לעשות משהו עם הכבל הזה או שזה פשוט אופציה למקרה שאני שמה קונטרולר למאווררים? עד כמה בטוח להמשיך לעבוד בינתיים עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by hagay21,

יש לי אופטרון 170 העלתי לתדר באס 290 במכפלה 10 ככה שאני עומד על 2.9 תדר זכרונות 590 (מסוגלים לעבוד ב 600) חודש שלם ה oc היה יציב בכל הבדיקות ופתאום ביום בהיר התחיל לקרוס........ מישהוא מכיר את התופעה? אני לא מצליח לייצב אותו על 2.9 שוב

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by oooz,

יש לי 6600GT של MSI אני מחפש את הקירור הכי משתלם בשבילו כדי לעשות לו OC כבד יחסית,אז אני רוצה קירור שישמור עליו טוב.. אני לא בדיוק מכיר את המחירים של זה.. אבל אני רוצה להשקיע בסביבות ה250. מה יש לכם להמליץ? תודה

• 16 תגובות
    • 908 צפיות
  22. יש לי אמנם מארז ג'נרי ומעבד כמו שאתם רואים במפרט בצד... אם לדוגמא אני אקח BIG TYPOON ויחבר אותו למחשב איזה יתרונות אני אקבל? ביצועים/שקט או מה בדיוק? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני לא מתעסק ב-OC...

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by galCool,

שלום רציתי המלצה למאוורר 120ס"מ.. תודה.

• 2 תגובות
    • 382 צפיות
  24. Started by aero,

תגידו הDFI Infinity יחזיק לי אובר קלוק מ2000 ל2800 מגה הרז? הזיכרון לא משהו ספק חזק של טרמלטייק אני קונה השבוע וביג טייפון קיצר השאלה האם הלוח יחזיק לפני שאני סתם משקיע כי כרגע אני במהירות 2400 וניראה לי שזה הספק שמגביל אותי כי שאני מעלה יותר המחשב עושה רסטרט:\ אהה והאם לאורך זמן אובר קלוק כזה יכולה לפגוע בחלקים?:\

• 5 תגובות
    • 474 צפיות
  25. יש לי gf5500 128 ram 128 bit קירור סטוק כדי לעשות oc?או ליקנות קירור ולעשות מעבד 2.666 intel p4 סטוק לקנות קירור ולעשות oc או לעשות אם הסטוק btw :הספק שלי זה 270 ניראה לי

• 2 תגובות
    • 423 צפיות

דיונים חדשים בפורומים