עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yotamavi,

שלום לכולם, מבקש המלצות למאוררי 80MM למארז. חשוב לי שאחד יוכל להכניס אוויר, והשני להוציא, ושיהיו שקטים-חרישיים.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by aracer,

שלום, החלטתי להחליף את הקירור של המעבד בגלל שהרעש מפריע לי, אני מחפש מערכת הכי שקטה שאפשר במחיר ושתקרר כמו שצריך. אין לי בעיה להוסיף קצת למחיר... מפרט: כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX8800 GTS מעבד:intel core2 due e6600 לוח: GIGABYTE 965P-DS3 מארז: NZXT APOLLO

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by Nastradamus,

מחפש הסברים מקיפים על מערכות קירור מים , חלקים , חלקים מומלצים וכו יש למישהוא אתר או משהוא בנושא ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by SystemSpirit,

שלום, אני חדש באתר אך לא בפורומים, שמי ליעד ואני יודע טוב מאוד במחשבים ואני פעיל מאוד בפורומים רבים. אני רוצה לעשות OC אך אינני מבין דבר בעסק, הינה פרטי המחשב שלי ותגידו לי אם כדאי לי או לא: CPU: Name : Pentium 4 Code Name: Northwood Package: mPGA-478 Specification : Intel Pentium 4 CPU 2.40 GHZ FSB: 132.9 MHZ BUS SPEED: 531.4 MHZ Motherboard: Compaq Model : 0804h Chipset: Intel i845G DDR RAM : 512 יש לי שני מאווררים סטוק אחד מקדימה אחד מאחורה עם פתחים כאלה מקדימה של המחשב, חום מחשב בדר"כ 29-30 מעלות. המחשב עובד נחמד מאוד, בלי וירוסים וכלום. אנא תגידו לי, עם קירור סטוק אני יכול לעשות OC יחסית נחמד? ואם כן עד לאן? אם תעזרו לי, תודה רבה! =]

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by מהיר,

שלום לכם, יש לי מעבד AMD 64A- 3000, אני מעוניין לדעת לאיזה OC הגיעו עם המעבד הזה? אני אישית הגעתי לOC 2.34G אני רוצה לדעת אם זה הרבה (אני חדש בפורום, לכן אני לא רוצה להוסיף סתם עוד עומס אז אם תוכלו להביא לי קישור אני יסתדר,תודה) תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב אז ככה תי OC געתי למהירות 2.8מ 2.4 והמעבד היה 37 מעלות לא במאמץ אחרי זה ניסיתי להגיע למאקסימום המחשב עלה הגעתי ל GH 3 והמחשב נכבה עשה קולות אחרי זה שבאתי להדליק אותו לא מופיע כלום במסך וזה אומר memory faild מישו יודע מה זה יכול להיות נשרף אולי משו ? והגדרתי שהמעבד מגיע ל 60 מעלות אז שיכבה את המחשב

• 17 תגובות
    • 883 צפיות
  7. צהריים טובים. ברשותי נייד מדגם dv6 pavilion 1330ej hp מגיע עם כרטיס מסך ati readon 4650 1gb כרטיס זיכרון 2 ג'יגה מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB מרגישים שהוא מתחמם בעיקר במשחקים כמובן, כמו כן כאשר מורגש שהוא מתחמם מרגישים בהמחשב נהיה מאוד איטי. מה ניתן לעשות? מה התוכנות האידיאליות לבדיקת נתוני מעלות של הכרטיס מסך ושל המעבד במחשב נייד?? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nadav275,

אני מחפש גריל 120 מ"מ רצוי יפה אבל כל גריל אפשרי או אם מישהו יודע ומוכן להכין בשבילי(בתמורה למשהו אחר\כסף) נדב

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by ye_3333,

אזצ ככה אני בדיוק נימצא אצל חבר ומשום מה אני מצליח לעשות לו oc ככה יש לו את ה- rocklake 865 pe 2.8 512 k ככה משום מה בביוס שלו אין אפשרות לoc אז הלכתי ללוח ויש שם אפשרות של bios כל שהיא.. ואלה האפשרויות normal config ששמתי על האפשרות השנייה אז היווסף לי עוד אפשרות בביוס אבל עדיין אל הצלחתי לעשות oc בקיצור חברה מה הבעיה?? המעבד הלוח?? או שאולי המכפלות נעולות עם כן איך אני משחרר את זה בבלוח הזה.. תודההההה :lol: :lol:

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by MoonKnight,

אני רוצה לעשות ידני. מה עלי לבחור (שים לב לנתוני מחשב למעטה) תגידו לי בדיוק מה לבחור כי פעם שעברה הוא לא הדליק לי מסך ונלחצתי

11. יש לי מארז raidmax 868 שחור כזה קירור SK7 +SF2 למעבד 5 מאווררים של 80 והקירור של הכרטיס מסך שנדפק ועושה רעש...r9700 pro אאאבבבבקקק אני חייב שמישהו יעזור לי מה לקנות ולעשות לפי סדר כדי להשקיט את המחשב כי אני עוד שניה מתחרפן מהרעש... אי אפשר להשאיר בלילה פתוח וגם זה עושה לי כאבי ראש!!! קירור לכרטיס מסך יעלה לי איזה 200 שקל!!! חוצפה... ואין אפשר למצוא קירור סתם רגיל בשום מקום רק את ה-Arctic cooling הזה ...שאני ממש לא צריך. בבקשה עזרה נ.ב אני לא מחפש oc אלא רק שקט אולי יש איזה קירור מים זול?? לא אכפת לי מהטמפ'... כדאי שיהיה כבר למעבד ולכרטיס מסך... אולי זאת? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc זה בכלל מתאים לבארטון 2006+ ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Bumpy123,

פשוט לצפות בוידאו הבולדוזר של AMD מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  13. Started by asili,

יש לי מאוורר 60 ממ על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דציבלים ודוחף 36 CFM רציתי להחליף את המאוורר באחד יותר שקט ויעיל כלומר מאוורר שעושה את העבודה ולא מרעיש יותר מידי והאם יש גנריק 60 ממ? אם כן מה ביצועיו?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Snipeh,

מפרט : AMD Athlon 2600+ XP Abit NF7 N-Force 2 השאלה שלי האם המאורר שהזמנתי : CoolerMaster Vortex Dream 7 הוא בעל יכולת טובה למטרת OC ?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  15. היום הלכתי לחנות ... לקנות מאוורר 120 מ"מ אבל וויתרתי כי אמרו לי שצריך לחבר אותו ליציאת חשמל של הספק כי הוא 220 וולט ........ וגם לעשות מפצל ...... שגם המאוורר וגם החשמל של הספק יכנסו ... איך אני עושה את זה ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Danman,

היי, סוף סוף קניתי מחשב חדש. מפרט : E2180 P35-DS3L G.SKill 800Mhz PK Tuniq Tower CM690 כרגע אני בתדר 3.0Ghz במתח 1.32v, הטמפ' בין 25-30 בIDLE ו45 בORTHOS PRIME. האם בסדר? מה המתח למעבד והמטפרטורה המומלצת בשביל הרצה 24\7 ? בtjunction כתוב 85. בנוסף, האם יש מדריך לאוברקלוק בלוח P35-DS3L ? אני לא מבין חלק מההגדרות בביוס. (C1E EIST וכו הורדתי, מה עוד צריך ?) תודה רבה, דני.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  17. אני מחפש כבר שנה (יותר נכון 15 דקות) איפה אפשר לקנות מאוורר 100X 100 X 25

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח, הרכיבו לי מפרט ומשהו שם לא הסתדר לי (ראם היה קצת נמוך, לא כללו ספק כוח, SSD גדול יותר ויקר יותר...) שיניתי קצת את המפרט ואשמח אם מישהו יוכל לראות האם המפרט מתאים. המחשב מיועד לעריכת וידאו וסטילס בתוכנות של ADOBE ו DAVINCI, בנוסף תוכנות מוזיקה כמו אבלטון וקיובייס התקציב היה 8000 אבל זה קצת חרג מהתקציב אני די מתחילה ומתכננת ללמוד עריכת וידאו. אשמח לדעת אם המפרט טוב והאם אפשר לשפר באותו הסכום שכבר שם. תודה מראש לעוזרים : ) זה הקישור למפרט אך אם לא ניתן לפתוח אז למטה מצוין המפרט (הסכום יצא בסוף 9600) https://www.yahavpc.co.il/build?id=RQDRY5Z5RKLZJ4 מעבד Alder Lake 12th Gen LGA1700 Core i7 12700K Turbo 5.0Ghz 25MB דגם Intel חב…

19. Started by dr computer,

אני בונה קירור מיים וחסר לי בלוק תרשמו לי בבקשה הצעות של בלוקים למעבד

20. שלום רב, ברשותי סלרון 1.7 שעבר אוברקלוק ל-1.8 ללא תוספת מתח. במצב idle, הוא על 45 מעלות וב-full load, הוא מגיע ל-59. המארז מקורר באופן סטנדרטי (מאוורר מוציא, מאוורר מכניס), והמעבד עם קירור סטוק. האם אלה טמפרטורות מסוכנות?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  21. אהלן חברה ! הגיעה אלי הערכת קירור מים וחסר לי פיטינג אחד בגודל ID1\2" G1\4" יש מצב שיש למישהו אחד מיותר שהוא יכול למכור ? אני גר בראשון, נייד עם רכב. 0544961733 מתן. אודה למי שיהיה מוכן למכור ! תודה !

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by waizman,

אני רוצה לבנות ביי באס, וכבר קניתי את רוב הרכיבים, אבל השירטוטים שמצאתי לא בדיוק מתאימים לי. :-\ אני רוצה לעשות 6 מתגים בביי באס, 5 יהיו תלת מצביים (12v/off/7v), ואחד יהיה דו מצבי (12v/7v). בלי שום מתג כיבוי ראשי כדי למנוע מצב שאני יכבה את המאוורר של המעבד (הדו מצבי). כמו כן אני רוצה לעשות שימוש בלדים דו צבעיים. השרטוט שיש לי כרגע הוא זה: מישהו יכול לערוך לי את זה ככה שאני יוכל לעשות מה שרציתי, או אולי לתת לי לינק למדריך לבניית ביי באס דומה? ??? תודה.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  23. היי אני מחפש קירור טוב למעבד E8400 שיקרר טוב אחרי הOC... תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by GOVNER_T.S.Y,

ציטוט של הכותרת של עצמי SO! GOVNER_T.S.Y

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. יש לי את הלוח הנ"ל על מעבד סמפרון 3000 עם המאוורר הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 המעבד בזה הרגע עומד על 39 מעלות 1. האם כדי לבצע אוברקלוק ?( או שהלוח לא בנוי לזה ) 2. האם המאוורר הזה מספיק ? 3.התקנתי את התוכנה ITUNE 2.5 וקיבלתי את ההודעה הבאה - האם אני אמור לשנות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 436 צפיות

דיונים חדשים בפורומים