אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי את 120 XP ויש לי לוח אם מסוג איביט מקס 3 רציתי לדעת אם למשהו יש את הלוח הזה שיכול לעזור לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
צריך המלצה למארז וקירור שיחזיקו לי מעבד כפול ליבה. משהו שיהיה יפה וטוב ושיכלול גם ספק עד 1000 שקל אפשרות חריגה אם שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, עשיתי מבחן ב-3dmark וקיבלתי תוצאה של 1426. מה זה אומר לגבי המחשב, הבנתי שזה די נמוך אז אולי אני יעשה oc. המפרט של המחשב: athalon 64 3500+ 2213 mhz nvidia gf 6600 gt 1024 mb ram mother bored: DFI nf4 מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי מידע בחיפוש, אז אני שואל כאן: * האם ניתן להוריד מכפלה למעבד הנ"ל? * מה המהירות המירבית שהגיעו איתו עם קירור אוויר (Bigtyphoon אם להיות יותר קונקרטי) ? תודה
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
O.K שדרגתי את קירור הסטוק שהיה ל Zalman VF700 cu והטמפ' אכן ירדו במאמץ בסביבות 10-12 מעלות. החלטתי לקחת את ה O.C שלי עוד קצת קדימה ובמקום 540/600 ( בסטוק מעבר לליבה 540 הכרטיס היה נופל ) העליתי ל 545/610 ואכן היה שיפור לא רע בתוצאה ב 3DMARK05 . החלטתי להעלות ליבה ל 550 והשארתי את הזיכרונות כפי שהם ולהפתעתי התוצאה ירדה מעל 200 נק' מהתוצאה האחרונה,החלטתי להעלות בעוד 5 את הליבה ל 555 ( זיכרונות כפי שהם ) ושוב התוצאה היתה נמוכה. הורדתי חזרה את הליבה ל 545 וזיכרונות העלתי ל 615 וראיתי שיפור קל בתוצאה . למה זה קורה הלא לפי השכל הישר במידה ומעלים גם את הליבה אמורים לראות שיפור מסיום לא נסיגה?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2800+ וכשאני משחק במשחקים המשחק נתקע אז קניתי לו Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP ואז הכל היה בסדר הכל היה רץ כמו שצריך עד לפני כמה ימים הוא שוב נתקע אני שם לו מאורר של הבית והוא עובד טוב אבל אני רוצה לתקן את זה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה הטמ"פ הנורמאלית למעבד 1000 ליבת - Thunderbird הטמפרטורה שאוורסט מראה לי עכשיו במנוחה היא עד כ.55 מעלות צלסיוס כדאי לי לשדרג את הסינק למשהו יותר סביר עכשיו יש לי שם סניק אלומיניום גנרי ?.. :-\
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הרגע נתקלתי בקירור חדש לכרטיסי במסך מבית זלמן. ה-VF900-CU סוף סוף קירור מבוסס HEATPIPE!! מחיר הכרטיס בפנדה-235 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 נראה מצויין!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי. הכל מתחיל מזה שאצלי המחשב בתוך החדר. יתרונות - חיבור למערכת אחת עם הDVD והרסיבר, הרמקולים בסראונד, וכו'. חסרונות - רעש. הרבה רעש. במאמץ להפחתת הרעש, החלטתי לוותר על המאוורר של המעבד, ולרכוש אחד יותר שקט. כידוע לכולכם, אין יותר שקט מ-0 דציבלים. ברגע שראיתי את הסוניק טאוור נדלקתי עליו. חכם, פשוט ויפה. חסכתי קצת כסף מהתעמולת בחירות (מקצוע מגניב, "קדימה" האלה טחונים בכסף!), תפסתי 220 שקל, והלכתי לרכוש. המערכת שלי באוברקלוק מתון ופשוט הנובע משיקולים כלכליים טהורים, העלאת הבאס מ-200 ל-220 במטרה לחזק את הזכרונות ו"להפוך" את המעבד מ 3200+ ל 3500+. הטמפ' שלי עם הקירור סטוק היו 25 במנוחה, 35 במאמץ, בשעת הבדיקה וגם בד"כ כלל. שעה אח"כ, עם התקנת הסוניק, הטמפ' הן 23 במנוחה, 30 ב…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל על מעבד סמפרון 3000 עם המאוורר הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 המעבד בזה הרגע עומד על 39 מעלות 1. האם כדי לבצע אוברקלוק ?( או שהלוח לא בנוי לזה ) 2. האם המאוורר הזה מספיק ? 3.התקנתי את התוכנה ITUNE 2.5 וקיבלתי את ההודעה הבאה - האם אני אמור לשנות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
הי, חשבתי על להוסיף מאוורר בתחתית המארז. אני רוצה לקרר את האוויר החם באיזור כרטיס המסך. עכשיו לשאלות: כדי שהמאוור יוציא אוויר או יכניס אוויר? מאוורר 80 או 92 ממ'? לדעתכם זה בכלל יהיה אפקטיבי? זהו בינתיים, תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו מאבק, הרמתי את המוטות של הקירור של המעבד (אחד מהשניים הלבנים האלה), ולפתע הוא נשבר, אין לי מושג למה (ייצור גרוע כנראה, לא השתמשתי בכוח, וזאתי לה הפעם הראשונה שאני פותח אותו). בהתחלה חשבתי לא נורא, זה מחזיק, אבל אז ראיתי שהטמפ' עומדות על 60+ ! מה שעשיתי היה לשים חלק קטן של עץ, במקום החלק שנשבר מהמוט שיחזיק את הסגירה למרבה הפלא זה עבד , והטמפ' חזרו ל 40-45 במנוחה זהו הסיפור המדהים שלי : האם משהו יכול להיהרס ממה שעשיתי? יש רעיונות אחרים למשהו יותר "בריא"?
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפרטורה האופטימלית למעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ghz 64bit בשעת מנוחה? והאם המחשב מדליק את עצמו מחדש כתוצאה מטפרטורה גבוהה? תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
התקנתי היום את ה BigTyphoon על ה LanParty עכשיו ישנם שתי שיטות להתקנה אחת סטנדרטית והשנייה אלטרנטיבית למי שמכיר אני עשיתי שילוב ביניהם את הפלסטיק שנמצא מאחורי הלוח השארתי ומקדימה(איזור המעבד) הוצאתי את הפלסטיק מיקמתי את ה BigTyphoon שמתי את ה H חיזקתי עם האומים וכדומה וזהו... עכשיו השאלה שלי היא האם הפלסטיק האחורי(המקורי) יחזיק מעמד לפי איך שזה נראה זה מאוד יציב...
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי GForce 6800 עם חיישן טמפרטורה... בהגדרות שלו הוא מראה שהטמפ' 52 ב- everest הוא מראה שהטמפ' 47 וב fan speed הוא מראה שהטמפ' 43 (-בדקתי, זה הטמפ' של הכטיס מסך!) איך לעזאזל אני אמור לדעת מה הטמפרטורה הנכונה??? דרך אגב, כל הטמפרטורות נמדדו במצב מנוחה ובאותו הזמן!
-
- 6 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום שמעתי שהקירור שבא עם האינטל 820 הוא רועש.. למישהו יש הצעה טובה לאחר?? תודה
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
סתם תהיתי... מה טווח הטמפ' הסביר עבור המעבד ולוח האם שלי, במנוחה ומאמץ? ומה ה-RPM הסביר ל-Vantec ThermoFlow 120MM Smart שמוציא אצלי את האוויר מהמארז?
-
- 14 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש איזו דרך בכל צורה כדי לפתוח את המכפלה של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
המשחה הטרמית יכולה להשפיע משמעותית על הקירור??? כי בפעם האחרונה שהחלפתי קירור לכרטיס מסך ניקיתי קצת עם נייר רך (כלומר נישאר פה ושם משחה לא ממש:\) לא שמתי משחה טרמית יש לי קירור של ארטיק קולינג ובלי מאמץ ה6600GT בערך על 43-47
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי intell 2.66HT לוחם אם של asus p4p800 איזה טמפרטורה מומלצת אני אחרי אובר קלוק קטן יחסית הלוח אם על 24 מעלות ומהעבד על 35 זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם אז נתחיל: 1. אני רוצה להחליף את המאווררי מארז שיש לי כעת, במטרה להפוך את המחשב לשקט יותר. אני יודע שזה לא שינוי הכי משמעותי, כי יש גם שינויים כמו החלפת הספק לשקט יותר, והחלפת המארז עצמו. אבל בכל זאת.. אז כרגע יש לי 2 מאווררים של 120, ואחד צדדי של 80. עשיתי חיפוש קטן והחשבתי כמה גורמים כמו השקט מול המהירות של המאוורר והכוח דחיפת אויר שלו, ומצאתי כמה דברים: א) זה מה שהכי הלהיב אותי : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=A2329&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap ב) זה גם- http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TTA2330&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap ג) וזה בשביל 80- http://www.directron.com/papst8cm.html ***לגבי ב, אז המאוו…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שבשביל להוריד קצת את התזמונים עושים משו בביוס שאותו הצלחתי לעשות אבל איך אני עושה שהם לא יהיו שכל הרץ שאני מעלה למעבד אז גם הזיכרונות עולים אם אני לא טועה ראיתי בפורום 1:1 לזה התכוונו? ועוד שאלה: מזה תזמונים משוחררים והדוקים?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב ככה לקחתי ת Ati Raedon 9550 Se Sappihre 256mega 128 bit שלי ועליתי איתו מ 1915 נקודות של ה 3D-mark ל 2766 נקודות מ 200hertz le @ 410 hertz ve memory 200 @ 250 עכשיו אני צריך לקרר אותו עם קולר? טוב או שמה שיש לי זה מספיק יש לי קורל של ati
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בלי שיקרה להם איזה משו חריג?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-