אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מעבד-intel core 2 quad q6600 קירור sunbeam tuniq tower 120mm אחרי כמה בדיקות יצא שטמפרטורה של המעבד שלי במנוחה היא 40 ובמאמץ 70 רציתי לדעת עם זה גבוהה או שזה בסדר כי ברצוני לעשות בשלב יותר מאוחר אוברקלוק טמפרטורה מהתוכנה realtemp
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי שרוול אוויר שמחובר למארז שנצמד למאוורר של המעבד. השרוול הזה ניתן לכיוון אצלי, פנימה והחוצה, מה מומלץ לעשות? להצמיד את השרוול למאוורר? או שלעשות מרווח מקסימלי בינו לבין המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרטיס מסך של EVGA מדגם 9600GT עם הפיצ' של ה-OC המובנה. לאחרונה אני שם לב (יכול להיות שזה מהדרייבר של ה-NVIDIA האחרון, אני לא זוכר טוב) - שאחרי משחק של 15 דקות במשחק (אפילו COD5), הכרטיס מתחמם. המעלות מגיעות ל-60 ואפילו 62.. אני לא סתם אומר את זה.. אמרו לי שזה לגיטימי וכו.. אבל המשחקים מתחילים לקרטע ! ממה זה יכול להיות? ואיך אפשר לסדר כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש 2 סוגיי קירור למעבדים : קירור שיש לו מאורר כלפיי המעבד , וכך הוא מקרר גם את לוח האם . השני קירור שיש לו מאוורר במאונך כלפיי צלעות הקירור (כמו AC-FREEZER7-PRO-REV2) ובכך אין לו אפשרות לקרר גם את לוח האם . האם אני צודק בזה? מה עדיף ? רוני
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המאוורר של הצ'יפסט שלי הוא הדבר היחידי שנשאר שעושה רעש אצלי, והוא עושה רעש יותר מכל המאווררים במארז על העוצמה הכי גבוהה שלהם ביחד, אז אני רוצה להחליף אותו לאחד פאסיבי. איך הזה של זלמן? (כחול כזה) הוא נראה במחיר דיי טוב, אבל הוא ישמור על הטמפ'? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ULTRA KAZE Scythe ב3000 סל"ד 120CM או Scythe S-FLEX ב1900 סל"ד 120CM
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מקווה שזו לא שאלה טיפשית אבל אני קצת בתול OC
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת בOC שאני מעלה את מהירות הזכרונות מעל 1066 המחשב פשוט לא עולה גם בוולטאז' 2.3 הוא לא עולה אין לי מושג מה לעשות אני רוצה להריץ אותם ב1200 או אפילו ב1333 המפרט שלי הוא כרגע Q6600@3.2 Striker 2 Formula 4GB 4X1 Kingstone HyperX 1066 SLI @2.16V הזכרונות בביוס במצב Unlinked, ניסיתי גם להעלות אותם בLinked שהבאס היה על1400 במחלק 5:4 זה נתן 1120Mhz, גם לא עבד. אני פשוט תקוע... :(
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מצב עבודה רגילה.. אינטרנט, צריבה, ICQ ראיתי שם 70 איפשהו בכרטיס מסך אני חושב.. קצת מדאיגתי וה nforce4 שמתחמם כמו טוסטר אובן.. אבל זה ידוע שהוא מתחמם ככה בכל מקרה, זה בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
למה לעזאזל? אני צריך לנקות את הmx-1 למרוח שוב מחדש? ואיך זה שהוא עובד מהר והכל ולא קורה כלום אם זאת באמת הטמפרטורה, ראיתי את הטמפרטורה הזאת בEASYTUNE של ג'יגהבייט ובלוח אם
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר לא עובד על המשחקים החדשניים ביתור כמו crysis 2 או אססינס כרייד אבל הם הם כמעט מחזיקים אותם הנה המפרט: intel 6500 2g ram msi g41tm-e43(ms759) nvidia gefore 210 אין לי מאוורר השאלה היא האם לקנות מחשב חדש או להמההיר את המערכת אם או בלי מאוורר אם אוברקלוק אז תתנו מדריך בבקשה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אם אני עושה OC לכרטיס מסך, נניח באמצעות תוכנה כמו RivaTunner ומוחק את התוכנה לפני שאני הולך למעבדת החברה לנצל אחריות, הם יכולים לדעת שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור מים לאטלון שלי, מישהו מכיר את סידרת ה 200 של corsair ? ההבדל בביצועים בינה לבין ה sk7 שיש לי משמעותים ? ההרכבה קלה יחסית ובכלל זה דבר מסוכן- נזילות ??? תודה. הנה קישור למוצר: http://www.corsairmicro.com/corsair/hydrocool.html
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרונות גנרים ואני עושה oc ואני חייב לתת להם מתח, עד איזה מתח מותר לתת להם שלא ישרפו ועד איזה מתח לא לתת להם, והאם זה בריא לעבוד עם המתח שאתם תתינו עבודה שוטפת ?תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
ראיתי שההמלצה הגורפת בפורום, עבור OC קל היא AC FREEZER PRO 7. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79 אבל ראיתי שגם חברות נוספות, כמו thermaltake ו-OCZ, מציעות מאווררים בעיצוב כמעט זהה: http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vanquisher_cpu_cooler http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-P0370/cl-p0370.asp האם יש באמת הבדלים מהותיים בין החברות הנ"ל שמצדיקות לבחור דווקא ב-AC, או שמדובר בהבדלים מינוריים בלבד?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם; יש לי מעבד Pentium 2140 1.6 Ghz ולוח אם ג'יגהבייט 945P-S3. בעבר המחשב היה מורץ באוברקלוק ל2.2Ghz והורדתי בלל הרצון שלי לעשות ריסטרט....האוברקלוק מנע ממני לרסטרט את המחשב. ניסיתי לעבור את האוברקלוק, אבל נאמר לי ע"י מספר אנשים שהלוח שלי מגביל אותו לבאס מקסימלי של 275 (בעצם 2200 מגהרץ) אבל זו בעיה שולית, עם הורדת תדר הזכרונות ל550 (מ667) הדבר יוצר יחס של 1:1, וזה אחלה, אבל אני לא מבין מדוע לעזאזל אין ריסטרט?! *אני אבהיר שאין ריסטרט לא ידנית ע"י לחיצה על כפתור הריסטרט, ולא דרך ווינדוס, הדבר פשוט מביא למסך שחור והמחשב לא עולה עד שלא מכבים ומדליקים מחדש.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך בסביבות 200 שקל זה הכרטיס GIGABYTE GEFORCE 7600GS
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מכניס אוויר קר כדי לקרר את המאבד או מוציא אוויר חם מתוך המעבד? אני שואל כדי לדעת אם למקם אותו אל מול הזיכרונות או מול המאוררים של המארז..
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב בן כ-5 שנים בערך. המפרט הוא : מעבד : AMD AHTLON XP 1800 + לוח אם : http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF7-S2&fMTYPE=Socket+A ABIT NF7-S2 זיכרון : 1.5GB של CEON התחלתי לבצע OC על המעבד (הגיע הזמן, לא?! אחרי 5 שנים) מס' שאלות ברשותכם : 1. עד כמה אפשר תיאורטית להמהיר את המעבד הנ"ל ? כרגע הגעתי למהירות של 1.68GHz (כאשר המהירות ה"מקורית" היא 1.53GHz) 2. מה השיטה הכי טובה לעשות את ההמהרה? כרגע בכדי להגיע למהירות של 1.68 העליתי רק את מהירות ה-FSB (146) * מכפיל התדר (11.5) האם אפשר לעלות את מכפיל התדר או שכדאי רק להתעסק עם מהירות ה-FSB? 3. מה עוד עלי להקפיד כאשר אני ממשיך לעלות את מהירות המעבד מבחינת שאר הדבר…
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי שתי זכרונות של 256 קבלו זכרון 1 : זכרון 2 : רציתי לדעת אם אני יכול לעשות אוברקלוקינג איתם ואיך?ואיך זה משפר
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
HI FRIEND'S IN THE END I RECEIVED MY COMPUTER YOU CAN CHEAK DETAILS OF MY COMPUTER I RUN THE 3dmark AND THIS THE RESULT I RECEIVED 3dmark2001se-19040 3DMark03-6500 NO OC I WANT TO ASK YOU ABOUT OVER CLOKING I TRY IT 220 BUS I GET 3.500MHZ WORK OK WHEN I PUT 230 THE WINDOWS GET STUCK I INSTALL WINDOWS A I HAVE THREE FANS 2 BAEK AND 1 ASIDE AND I WANT SOME TO HELP ME OC THANK YOU YOU CAN WRITE IN HEBREW 8) :-\ :-\
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות למעבד הזה OC? השאלה היא גם לכמה אני יוכל להגיע ב MHZ
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את המפרט שלי ליד השם המעבד על 60 לוח אם 41 כרטיס מסך 50 הארדיסק 34 זה נורמאלי ? באיזה טמפרוטרה זה כבר לא נורמאלי לכל חלק ?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מדבור בזכרונות OCZ REAPR 1066HZ יש לי OC למעבד ל 471 FPS ושמתי את הזכרונות במצב 1:1 (2.0D) - מתח 2.1 והתדר עומד על 942 HZ השאלה שלי עם אני ישים את הזכרונות על מצב 2.4B שהתדר היה על 1130 (מתח 2.2) זאת תהיה בעיה או שזה בסדר וזה ישפר את הביצועים ? תודה
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-