אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין רדיאטור לקירור מים שאני מכין ורציתי להתייעץ איתכם בקשר לרדיאטורים. אני רוצה לדעת עד כמה משמעותי ההפרש בין 2 הרדיאטורים האלה: http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=2&cat=72&page=1 http://www.swiftnets.com/products/MCR220-qp.asp ועל הדרך, איך הביצועים של הרדיאטור הזה: http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=713&cPath= תודה רבה לעוזרים! זה ממש ממש חשוב לי!!
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שבחתימה שלי... עשיתי לו C@ מ500@400 ל615@450... האם אני יכול להעלות יותר... ואם אני יעלה את המתחים במה זה כרוך?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום הלך לי הלוח הקודם אז השגתי לוח של ASUS K8N הבעיה היא שהטמפ' היא 35 בערך כאשר לפני כן היא היתה סביב ה30. ניסיתי לעדכן תביוס בלי שיפור - מה אפשר לעשות? מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי שנרכש לאחר שילוב הצעותיהם של Integral ו-dr. Snob: Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA בנוסף קיימים במערכת הרכיבים הבאים שכבר היו ברשותי: Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 כל זה ארוז בCoolermaster CAC-T05 Centurion 5 קניתי את הביג טייפון אבל עוד לא התקנתי אותו כי אני חושש להסתבך. בלעדיו, המעבד נמצא על בערך 50 מעלות בזמן "מנוחה" (עבודה באינטרנט והורדות אבל לא משחקים או רינדור גרפי אחר) והלוח אם על 37 מעלות לפי הPC PROBE (תוכנה שבאה עם הלוח) ולפי \SpeedFan אחד הרכיבים, כנראה כרטיס…
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גופי קירור למעבד והכרטיס מסך כדי לעשות להם אוברקלוקינג. אבל אני לא יודע עם כדי לי הכרטיס מסך שלי אחרי oc ל-480 וזכרונות 1.3 ב54 מעלות במנוחה ו76 במאמץ, והמעבד ב-31 במנוחה ומגיע לפעמים ל43 במאמץ ללא oc. איזה גופי קירור אתם ממליצים לי עד 400 ש"ח עם אפשרות לריגה עד 450. אני חשבתי על הbig typhoon והaccelero x1. יש לי מעבד amd 4000 san diego וכרטיס מסך 7800 gtx .
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להשתמש במים מזוקקים עם אנטי פריז שקונים בתחנות דלק או שחייבים מים מזוקקים ולהוסיף להם רכיב קנוי למערכות קירור מים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סום סוף הבנתי שהחשמל הוא זה שהגביל אותי באובר קלוק עכשיו אני מוגבל דרך התוכנה הזאת של נוידיה אובק קלוק עד 2500 מגה הרץ כלומר 250 באס עכשיו אני רוצה להגיע יותר רחוק אבל אין לי מושג איך להוריד את המכפלה עכשיו יש לי עוד שאלה כיצד אני משנה את החשמל דרך הביוס כי יש לי שם אפשרות און פליי וזה עושה לי על 1.55 ומספיק לי רק 1.5 בינתיים אני לא רץ רחוק כי יש לי ספק גרוע שלא יקפוץ המחשב והכל יישרף פה.
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את אחת מהמשאבות האלה לקירור מים החדש שלי המשאבות הנ"ל נראות זהות ולא מצאתי נתונים של הD5 באינטרנט והייתי רוצה שתעזרו לי לדעת מה ההבדלים בינהן ומי עדיפה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש. אני מתנצל אם זהו לא הפורום המתאים. במידה ולא פתחתי דיון גם 'תמיכה טכנית'. אם אפשר להשאיר פה את הדיון פתוח זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הקירור שהזמנתי הוא: Zalman Vga Cooler VF700-AlCu הוא ישב על ה: Powercolor Readon 9550 איך הוא חברה?!
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי אני באמצע ניסיון לאוברקלוק פה... הכל עבד כבר ב-230fsb אבל בגלל שהזיכרון שלי בכלל לא טוב לאוברקלוק הוא נופל באמצע מבחניםץ טמפ' בסדר והכל בסדר... אני פשוט לא מומחה ב-OC ולא מצאתי דרך להשאיר את הזיכרון על 200 ורק את המעבד להעלות ל-230... איך אני עושה את זה? שמתי את הזיכרון על 200 /1/01 אבל הוא כאילו עובד מול המהירות הכללית שהיא 230. יש משהו עם מכפלה עד 10X ועוד משהו עם מכפלה עד X5 מה לשנות? תודה...
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי ספק 400 w אם מאוורר רועש האם מוכרים מאווררים לספקים שהם שקטים יותר?
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
הלך לעולמו המאורר שהיה על הכרטיס, בינתיים שמתי לו מאורר של inno3d MX 440 כרטיס ה"לכול מיקרה " שלי איזה קירור לקנות לכרטיס ? (אני לא מבצע OC ) רק שבזמן האחרון ,לפני שהמאוור שבק חיים, היו מדי פעם ארטיפקטים במשחקים מחימום יתר...לכן אני צריך קירור אחר מאשר מאוורר רגיל (שבא עם הכרטיס) תודה לעוזרים לא רשמתי : תקציב 200 שקל כולל משלוח (אני לא חושב שצריך יותר )
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברה אני לא מצליח להגיע ל-540 בליבה זה נתקע אחרי 5 שניות למה ? תודה לכל העוזרים. נ.ב יש לי קירור סילנסר אז לא נראה לי שזה הטמפרטורה.
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שהפיתרון הכי טוב עבורי לגבי זה שהמחשב יהיה פתוח ויהיה שקט, זה בקרי מאוורים (FAN BAS) או ראובאס. אז כמה שאלות: 1. לגבי הכנה לבד - תוכלו להפנות אותי למדריכים עדכניים שמסבירים כיצד לעשות זאת? היחיד שמצאתי היה בתחרות המודינג של הפורום שלהם, ושם ביטלו את התמונות או משהו, לא ממש הבנתי, אז אם תוכלו להפנות אותי למדריך עם תמונות.. ממה שהבנתי צריך לקנות הרבה מאוד רכיבים, שהופכים את העסק לדי יקר (במיוחד בגלל המליון חיבורי מולקס שצריך לקנות), אז מה לדעתם תהיה העלות של כל העסק הזה? זה לא מתקרב כבר לעלות של מכשיר רגיל? 2. לגבי רכישה של אחד - עשיתי די הרבה חיפושים, ולא מצאתי הרבה שהם אפקטיביים כל כך. אני אצטרך כנראה חיבורים ללפחות 4-5 מאווררים, והתקציב עומד על בערך 300 ש…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ציטוט: " Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ." הגנת הטמפרטורה של אינטל (TCC או Thermal Throttling) במעבדי NORTHWOOD לא נכנסת לפעולה עד שהמעבד מגיע לטמפ קריטית שהיא עבור NORTHWOOD בסביבות ה 75 מעלות! ועבור PRESCOTT היא מעל 85 מעלות!! וגם כשהמעבד מגיע לטמפ קריטית, ההגנה נכנסת לפעולה רק לאחר השהיה של כדקה אחת! לעומת זאת טמפ מאד מסוכנות כמו 85 מעלות עבור NORTHWOOD יגרמו למעבד לכבות את המחשב ולהעצר לחלוטין (HALT). מעבד NORTHWOOD במצבד OC יכול לעבוד במאמץ ב 60 מעלות ללא כל חשש לתווך ארוך... הנה מאמר מעניין על הגנת טמפ…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי נקיון יסודי של המחשב, אבק וכאלו, ושפירקתי את המאוורר של המעבד שכחתי לאיזה כיוון צריך הוא צריך להיות: לדחוס אויר או להוציא אוויר, שאלה פשוטה אבל משמעותית, תודה למשיב.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז כך אני יודע שאין אחריות,ואני יודע שסביר להניח שאני לא הקנה עוד כרטיס מסך, אבל אני מכור לכול המודים האילו,חחחחחחחח בנתיים הדריוורים נותנים לי את האפשרות של sli........ ;D
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס LEADTEK A6600GT AGP שאחרי כמה נסיונות המהרה בתוכנה, הצלחתי להריץ אותו באופן יציב במהירות של 575 MHZ מעבד ו 1000MHZ זכרון הכרטיס במקור רץ על 500\900 עד כו רק העליתי את מתח ה AGP_VDQ מ 1.5 ל 1.6V עכשיו עי עריכה של הBIOS של הכרטיס ניתן לשנות את מתח ה GPU מ 1.4V עד ל 2V לכל היותר. אני כמעט בטוח שאם אעלה את מתח ה PGU אוכל להגיע למהירות גבוהה יותר מ 575 עכשיו השאלה: האם יש כלל לגבי העלאת מתח ה GPU יחסית להעלאת המהירות? זה אם אני מבצע נגיד 20% OC אז בכמה אחוז יש להעלות את המתח? תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לטענת החברה, הקירור החדש יאפשר למעבדי הExtreme Edition להגיע לתדרים של עד 5ghz. כמו-כן, הוא יימכר בנפרד תמורת פחות מ50$ ויהיה קל במיוחד להרכבה. כל הפרטים כאן: http://www.bit-tech.net/news/2006/03/08/intel_liquid_cooler/
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון. אז ככה בזמן האחרון אני משחק ב Doom3 והכרטיס עובר קצת את ה 70 מעלות. ואצלי מורכב בקר המאווררים HardCano 13 של thermaltake וכמובן מורכב חיישן על הכרטיס מסך שהוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX - Retail עד כאן הכל בסדר אלא שבבקר ניתן לכוון מתי תישמע הרתעה שהחום עולה מעבר למה שהוגדר לו ע"י המשתמש. והמקסימום שאפשר להגדיר זה 70 מעלות לא יותר. אז בכל פעם שאני משחק לאחר מיספר דקות הבקר מתחיל לתת ציפצופים על מנת להרתיע. כי הכרטיס עובר במקצת את ה 70 מעלות (רצוני לציין שהכרטיס עובד עם קירור סטוק שמגיע עם הכרטיס). אז אין לי בעיה בקשר להתחממות של הכרטיס כי זה נורמאלי לכרטיס זה, אולם איך אני פותר את הבעייה שנוצרה?. האם להחליף את הקירור זאת הדרך ה…
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם שאתה עושה אוברקלוק המהירות שאתה מגיע אליה זה כמו אם היית קונה רכיב חדש כזה או לא? אני יסביר את עצמי בדוגמא.. נגיד שעם מעבד P4 3.O GHZ הגעת בOC ל 3.4 GHZ האם המהירות שהושגה היא רק על הנייר או שממש מרגישים הבדל במהירות כאילו יש לך עכשיו מעבד חדש של 3.4 בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המארז שלי ויש לי שאלה: בדלת של המארז יש צינור מפלסטיק שמקשר בין המאורר של המעבד החוצה. אני רוצה לדעת אם אפשר להוציא את הצינור הזה מהמארז ולשים אותו במארז החדש שאני אקנה אם יש לו מקום בדלת למאורר ( במקום מאורר )? בנוסף אני רוצה לדעת עד כמה הצינור הזה עוזר? האם אפשר לוותר עליו? אני רוצה מארז שיהיה כמה שיותר שקט ובעל יכולות קירור כמה שיותר טובות עד 600 ש"ח.
-
- 86 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
התקנתי את הקירור והוא אכן עושה את העבודה במנוחה הוריד לי 6-7 ( עכשיו 31 במקום 37-38 ) במאמץ הוריד לי 10-12 מעלות ( עכשיו 52-53 במקום 64 ). אבל מה ,חשבתי שאולי עכשיו אני אצליח לעלות גם קצת את ה O.C שלי ולעלות את הליבה והזיכרונות ...טעיתי הכרטיס ממשיך ליפול לי בליבה מעל 540 וזיכרונות מעל 620. הצלחתי להגיע לליבה 545 ולזיכרונות 620 אך כאשר בצעתי Reset למחשב הכרטיס נפל. איזה באסה :-[
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תמונה שווה 1000 מילים: Jing Ting JTS-0005 - The new king of DFI CHIPSET cooling לפרטים נוספים: http://www.jingting.com.tw/product/product_cooler/product_cooler_jts0005.html http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91638 מתאים גם ללוחות אחרים. כרגיל, בארץ, לא נראה אותו בזמן הקרוב...
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-