אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב,במשחקים אני מגיע ל-72 מעלות.אני רוצה להוריד את הטמפ' כי אני מרגיש האטה. מה הקירור הטוב ביותר לכרטיס כולל קירור לזיכרונות שלו. שמעתי על חברת אזטק לקירור מעבדים.למישהו יש לינק.לא מצאתי. תודה
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי, המחיר שאני מוכן להשקיע זה 150 ש"ח , תנו הצעות בבקשה :ס הקירור רצוי שיהיה בשביל אוברקלוק.
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רציתי לשפר את המחשב שלי הישן מפרט מעבד 1.8-512 לוח אינטל MV 850 512 RDRAM חבר שלי רוצה למכור לי את הלוח הישן שלו דגם Intel Bonanza 875P DDR1 - LAN 1000 Motherboard קישור http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2182 חשבתי לקנות את הלוח הזה + זכרונות ולעשות למעבד הישן OC מה את אומרים?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה קירור אתם מציעים למעבד שלי? קירור שיחזיק גם באוברקלוקינג בעתיד תקציב יש 300 ככה... עוד משהו: לא להביא לי קירורים של מקצוענים משהו סביר וטוב כזה
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, יש לי את הבורד 780I XFX http://www.legitreviews.com/article/616/2/ ויש לו קירור צלעות עם מאוורר קטן שמגיע ל-6000RPM שעושה את הרעש היחיד במחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על תחליף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רואה 3 פרמטרים תראו בתמונה: http://maormark.webs.com/1.JPG אני יודע שהשני והשלישי זה טמפ' של כל ליבה אבל מה בתכלס הטמפ'?. זה הפרמטר הראשון לצורך העניין 26 מעלות?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
לוח ג'יגה בייט X58 UD5, 12GB זכרון קינגסטון 1333, I7 920 וספק מספיק טוב. פשוט לא מצליח לעבור את ה-3.1GHZ שזה פשוט מעפן... נראה לי בקר ה-SATA מגביל אותי, איך אני נועל אותו ?? מתח שמתי על 1.3 כבר למעבד, זכרונות עובדים בדאון קלוק ל-1000 ומשהו. כל עזרה תעזור זה פשוט מביך 3.1.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר לא עובד על המשחקים החדשניים ביתור כמו crysis 2 או אססינס כרייד אבל הם הם כמעט מחזיקים אותם הנה המפרט: intel 6500 2g ram msi g41tm-e43(ms759) nvidia gefore 210 אין לי מאוורר השאלה היא האם לקנות מחשב חדש או להמההיר את המערכת אם או בלי מאוורר אם אוברקלוק אז תתנו מדריך בבקשה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום...קניתי מחשב היא המפרט מעבד E8500 OC 3800MHZ כ.מ HD 4870 זכרון 4 ג'יגה לוח DFI X48 הרצתי בדיקה ב3DMARK06 ברזולוציה רגילה...וקיבלתי תוצאה כזאת 14410 איך זה למערכת בסדר? נמוך? גבוה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי ממהירות שעון של 1970MGHZ ל2230 או2300MGHZ כעיקרון שמתי לו קירור נחושת של חברת AC קירור עם שתי מאווררים השאלה אם הכרטיס יכול להישרף בגלל הOC למרות הקירור.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אהלן אז ככה המחשב של חברה שלי נמצא בטמפרטורה של 63 במצב רגיל ו82 בערך כאשר הוא מתאמץ. החלפתי משחת תרמיט ניקיתי את כל האבק מהקירור הרצתי אנטי וירוס הורדתי תוכניות שפועלות עם המחשב (msconfig) כלום לא עזר הטמפרטורה עדין נשארה גבוהה מה עוד אפשר לעשות תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מעבד q6600 הוא מגיע לטמפ 83 79 80 83 בכל ליבה אני יודע שזה גבוה מאוד שמתי לב לזה לאחר שהמחשב נכבה ללא סיבה וחיפשתי למה אני מניח שזאת הסיבה הקירור שיש לי שם הוא מה שהגיע איתו של אינטל השאלה היא אם הוא כזה גרוע או שלא חיברתי אותו טוב?
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמה עולה כזה דבר והאם זה מתאים לכל מאורר?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כיוון שרכיבי מחשב נייד הם בעלי מעטפת הספק נמוכה יותר מרכיבי מחשב שולחני ניתן להסתפק בקירור פסיבי\הייברידי. חשבתי לרכוש מחשב נייד, להוציא ממנו את כל הרכיבים, לחבר למעבד קירור פסיבי\הייברידי ולהרכיב הכל במארז מחשב נייח. התוצאה: מחשב יקר, חלש יותר אבל שקט! האם יש דרך לרכוש רק את הרכיבים של הנייד ללא המסך, מקלדת והפלסטיק?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe מארז CoolerMaster Centurion 590 ספק כח Seasonic SS-550HT 550W קרור למעבד Scythe Mugen 2 ולאיזה תדר אני יכול להגיע תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
?can i do overclock for ati hd 4890 vaporx 1g cpu-amd x3 2.6ghz
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי שתי מאווררי VATEC STELTH ונכון הם נורא שקטים יחסית לאחרים אך לדעתי לא מספיק ולכן עשיתי שתי דברים : 1 . שימנתי את המאווררים בהרבה WD40 (נוזל לשימון) 2 . גזרתי מספוג דק אך קפיצי רצוע בגודל המאוורר ושמתי אותה בין המארז לבין האוורר כך שהרעידת של המאוורר לא עוברות למארז ויוצרות הד מהמארז ולכן מרעישות יותר התוצעות : יש שינוי גדול לטובה ברעש וכעט אין כלל רעש מהמאווררים. טיפ לצביעה : צבעתי את המקלדת והCD בצורה חדשנית לא בספריי או במכחול אלא בטוש כן טוש - בגלל שכל המארז שלי הוא כסוף הטושים הללו הםמצויינים כי הם מכילים מתכת ויוצרים אפקט טוב ולא מתקלפים בכלל - בחנות שבה קניתי את הטוש יש הרבה צבעים אחרים אך רובם צבעים מטליים חזקים. שאלה : לאחר הוספת המאווררים הטמפ של הל…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
A week ago I asked for opinions about which cooler i should get in order to cool my P4 2.4B better. I think I narrowed it down to four possible choices, when the leading guidelines are that the cooler wont be too noisy but will lower my full load temps in overclock by atleast 5-7 degrees. I got my 2.4B running 167 FSB, meaning 3 ghz and in order to maintain this I needed to overvolt it to 1.650 V which caused serious heating and the cpu gets to around 50-54 degrees when running full load. My four candidates are: ZALMAN CNPS5700D-Cu ZALMAN CNPS6500B-Cu VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 AX478 + Enermax fan doing 30 cfm (manual speed controller) Which of these do you think has…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז ככה חתכתי חלון, שמתי קטודה כחולה, צבעתי מאורר וחרטתי על החלון! תמונות: http://www.pbase.com/moding/modding http://www.pbase.com/modding זהו!
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
או קיי אז ככה המעבד שלי הוא במנוחה 48 במאמץ 59... ושאני משחק אז אני בודק והוא 54-55 והמתח הוא 1.875.... היה על 1.9 אבל אמרו לי שזה לא טוב בכלל האם בטמפרטורות טובות יחסית להכל? אם זה לא טוב מה בדיוק לא בסדר פה... כמה זמן המחשב יוכל ל"חיות" ככה וזהו בעיקרון... וכמובן אם משהו על מה המעלות צריכות להיות במתח שלי ובמצב שלי....
-
- 12 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורוצה לעשות בו קצת OC הבעיה היא שאני לא בטוח עם הקירור יספיק: למעבד: Thermal Take Volcano 11+ המארז הוא Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower [במארז יש מקום ל5 מאווררים, הוא בא עם 3 מאווררים(אחד מהם מאיר בצבע כחול) והוספתי עוד 2 מאוורריםVantec Uv 80MM Case Fan Blue] האם הקירור יספיק?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לחבר 2 סופר לדים למולקס שבמחשב שלי ל5v? האם צריך נגדים? איזה? ואיך אני מחבר בידיוק? תודה מראש וידאל.
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הזמנתי את הדבר הזה עם ה3 לדים אולטרה סגוליים. והשאלה אם זה יאיר כמו קטודה או חלש יותר? (זה מה שמוכרים בזיזאג ב50 שקל קניתי ב3 דולר).
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נו אז כמה אתה מוכן להשקיע בשביל המארז למודינג? שיהיה יפה סתם או שפצצה תשב לך על המדף! ;)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות HTPC אבל אני לא יודע איך להתחיל... למישהו יש אתר שהוא יכול להביא לי על בניית HTPC? עדיף שיהיה שם חיבור מסך LCD לHTPC תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-