אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בינתיים אני לא רוצה לפתוח אותו ולעשות מודינג , פשוט רוצה למצוא דרך לאוורר את האיזור שלו ממש טוב. ^^ זה איך שהוא ממוקם בינתיים אני מוציא אותו כול פעם כדי שלמאווררים שלו יהיה יותר אוויר להזרים אבל אני מחפש פיתרון קבוע. חשבתי על לחפש איזה מאוורר טוב שישאב את האוויר החם ממנו (המאוורר יהיה ממוקם נגיד 10-20 ס"מ מעל ה360) אבל אז חשבתי שאולי הוא לא יהיה חזק מספיק ואולי אין בכלל מאווררים כאלה (חשבתי על מאוורר כמו במחשב רק גדול יותר). מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני בונה מחדש מחשב שהתקלקל לי לא מזמן. בגדול יש לי הכל חוץ מלוח אם שאני ייקנה וזיכרונות DDR3 בהתאם ללוח החדש. במארז היה לי מאוורר אחד של 80 (פולט אוויר), מצאתי מאוורר זרוק גם של 80 והוא עובד מצויין! בהינתן מאוורר אחד בלבד, איפה הכי כדאי להתקין אותו? מקדימה מול הכונן הקשיח כך שיכניס אוויר? או לחילופין מול הלוח אם היכן שאמור לבוא כ.מסך גם כמכניס אוויר? הערה: אין לי כ.מסך ואני הולך להשתמש בזה המובנה בלוח אם כך שאם אני יתקין אותו מול הכרטיס מסך כביכול הוא יכניס אוויר ללוח אם ויקרר אותו. אז מה חשוב לקרר יותר: לוח אם? או כונן קשיח? תוך כדי הסתקלות על ביצועים ואריכות חיים למחשב (אני יודע שעדיף את שניהם אז זה המצב!)
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 2 מאווררים של 80 מ'מ ושניים של 120 ממ'... יש לי מאוורר 80 מוציא מקדימה ומאוורר למעבד ומאוורר מוציא לספק (המאוורר מקדימה סתום בפלסטיק, שמו אותו רק בשביל היופי [יש מסביבו 3 לייזר-לדים]) אתם יכולים לתת לי עצות איפה למקם אותם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מקבל ביצועים לא כל כך טובים ב GTA IV יש צוואר בקבוק או לא ?!
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אךךךךךך יוו אני מת אזה מחשב סוס לא האמנתי שיהיה ככה....הוא מקודד לי סרטים ל-DVD תוך 40 דקות לעומת מחשבתי 2.8 3.0 אחרים שמקודדים תוך שעה ו-40 ככה שזה משהו טוב... הקירור ביג טייפון משהו עצבני חשבתי שזה משהו קטן...זה פאקינג מפלצתי (: הנה תמונה מ-CPUz אמממ ה-Volt כל הזמן משתנה...אין לי מושג למה \: ואממ....אם יש לכם תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס מסך כי אני מת לדעת האם באמת הסליינסר עובד טוב (: אז על איזה אוברקלוק אתם ממליצים? זאת תהיה הפעם הראשונה שלי (: ואני מת לעשות משהו שיהיה טוב...וקל כי אני מתחיל...תודה...
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
האם הוא יחזיק לי OC של 3.2 על Q6600.. האם הוא קטן ושקט..? (ממש חשוב השקט.. אני מנסה לבנות את המערכת השקטה ביותר + זקה בביצועים+OC.) ושוב דגש רציני על השקט.. אני לא רוצה לשים אותו על הכי שקט אז ככה קחו בחשבון שאני לא ישימם אותו על המקסימום.. ודגש גם על הגודל כי אני רוצה לקנות P150 והוא דיי קטן אז חשוב שהוא לא יהרוס את הסירקולציה.. אם יש הצעה אחרת אני ישמח.. התקציב כעיקרון עד 300..
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מעבד-intel core 2 quad q6600 קירור sunbeam tuniq tower 120mm אחרי כמה בדיקות יצא שטמפרטורה של המעבד שלי במנוחה היא 40 ובמאמץ 70 רציתי לדעת עם זה גבוהה או שזה בסדר כי ברצוני לעשות בשלב יותר מאוחר אוברקלוק טמפרטורה מהתוכנה realtemp
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לפני שבוע וחצי את הלזמן הנ"ל ZalmanTech® CNPS7000A-cu במחיר של 190 שקל !!! אז הטמפ' של המחשב לפני כן עם ה- STOCK נעו בסביבות ה- ..מעבד 27 +\- ( ביום קריר ) 30 + ( יום חמים ) והלוח אותו גם קצת יותר ! ( לגבי עומס הטמפ' עולות ומגיעות ל- מעבד 36 ולוח 34 ) זה גם כן מעצבן אותי בסטוק לא היה ככה ! עכשיו אחרי שקניתי את המאורר הכנסתי אותו למארז בהתחלה קצת חששתי שאם הוא לא ישב טוב יאבד טמפ' ז"א יתחממות ..נסיתי כמה דרכים ( לא פרקתי את הלוח - למי יש עצבים לכל הבלאגן הזה ) אז הושבתי אותו שם הברגתי וזהו ...( כמבון אחרי מריחת המשחה שבאה עם הזלמן עצמו ) .. והטמפ' נשארו אותו דבר לא ישתנה כלום זה די מכעיס אותי למה הוצאתי סכום כסף וכלום לא קרה ...המארז שלי גם כן די…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
החלפתי למעבד E6300 ואני משחק איתו. הורדתי את המכפלה ל-6 והרמתי את ה-FSB ל-500. המחשב הגיע לחלונות וגם מריץ בנצ'ים בלי תוספות מתח. אבל ב-515 הוא עושה ציפצופים מהירים ב-POST ולא עולה. אני עוד צריך לבדוק אם זו אשמת הזיכרון אבל עניין אותי אם מישהו יודע מה ה-FSB WALL של הלוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בשביל שהמסך LCD יעבוד צריכים סוללות,מי יודע איזה סוללות?עגולות קטנות,כסופות כאלה?כמו שמחברים למעגלים באלקטורניקה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני חודשיים, מאז אני מנסה לעשות אוברקלוקינג, אבל אני לא מצליח לעבור את ה1950MHZ יציב. ניסיתי כבר הכל, מישהו יכול להגיד לי מה מונע ממני להגיע ליותר? המפרט שלי נמצא במפרט מתחת לשם.
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איך את מעביר כבלי חשמל בשביל הלד/ים ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי קירור של zalman 6000 והטמפרטורה סבירה (50) עם לוח אם של epox 8rda3 המהירות האמיתית של המעבד היא 2160 ואני לא מבין למה אני לא יכול להרים את המהירות הזאת מעל 2300 אם אני מעלה אז הכל נתקע. למה זה ככה? ומה אפשר לעשות? בתודה מראש. ;D
-
- 13 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אין מילים פשוט אוברקלוק מדהים http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=342 ממגה הרץ אחד ל2200
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ULTRA KAZE Scythe ב3000 סל"ד 120CM או Scythe S-FLEX ב1900 סל"ד 120CM
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת בOC שאני מעלה את מהירות הזכרונות מעל 1066 המחשב פשוט לא עולה גם בוולטאז' 2.3 הוא לא עולה אין לי מושג מה לעשות אני רוצה להריץ אותם ב1200 או אפילו ב1333 המפרט שלי הוא כרגע Q6600@3.2 Striker 2 Formula 4GB 4X1 Kingstone HyperX 1066 SLI @2.16V הזכרונות בביוס במצב Unlinked, ניסיתי גם להעלות אותם בLinked שהבאס היה על1400 במחלק 5:4 זה נתן 1120Mhz, גם לא עבד. אני פשוט תקוע... :(
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מפרט: E2180 + Tuniq Tower Gigabyte P35-DS3L Gskill 800Mhz PK 4-4-4-12 Corsair VX450 Coolermaster 690 - כרגע אני עומד על 3300Mhz - 330 * 10. מתח המעבד 1.45 בביוס ו1.408 בCpu-Z - הזכרון ב1:1 כלומר 660, הוספתי מתח לזכרון ל2.0 והתזמונים ללוח הם 5-5-5-13 - לא ראיתי בביוס איפה ניתן לשנות אותם - לא הוספתי מתח לצ'יפסט ולMCH כי לא נראה לי שיש צורך ב330FSB. - הPCI נקבע ל100. כשאני מעלה ל3400 הORTHOS PRIME מת אחרי מספר דקות. הטמפרטורות שלי כרגע ב3300 הן 25-30 IDLE ו 55 LOAD.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מעוניין לקנות יחידת קירור לכרטיס מסך Gainward Geforce FX 5600 /780XP TV/DVI 256MB DDR בתקציב של עד 100 שקל... תמליצו לי פה בבקשה על איזושהי יחידת קירור טובה בתקציב שלי או אם יש משהו מיוחד אחר שאתם ממליצים עליו... ואם אני צריך בכלל לקנות יחידת קירור או שזה לא ייתן לי כלום, פשוט מה שיש לי כרגע מה שבא עם הכרטיס זה מאוורר פצפון שיושב על פיסת מתכת קטנה ודקה וזה לא נראה לי כאילו זה קירור טוב מספיק ואני אפילו מרגיש ירידות בביצועים של הכרטיס אחרי מספר שעות שהמחשב דלוק.... ועוד שאלה האם יש תוכנה שאני רואה בה את המעלות של הליבה שלי על הכרטיס מסך? או שיש איזהשהו חיישן מיוחד שצריך להתקין או איך בכלל אפשר לראות את המעלות של הליבה של הכרטיס שלי? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, המפרט: Q9300 TX650W Corsair HD4870 OCZ 4GB 1066MHZ GA-X48-DS4 ניסיתי לבצע Overclock למעבד ולרוע המזל לא שמתי לב העלתי את המתח ל-2.8. לאחר שמירה ב-CMOS,ריסטרט ואחרי 3 שניות שאני לא מספיק להגיע אפילו ל-BIOS המחשב קורס\נכבה. כך זה מתמשך לאורך כל הדלקה. ניסיתי לנקות CMOS ולצערי זה לא עזר.(הוצאת הסוללה מהלוח אם לא עזרה) האם הבעיה היא בלוח אם או המעבד ? וכמובן פתרונות :-X תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך שברשותי הוא leadtec geforce 8800GTS 320MB האוברקלוק עכשיו הוא 513\1600@650\2100 ומה אני רוצה זה ממש לסחוט את כל המיץ מהכרטיס ורציתי לשאול: 1)איך אני פותח צינורות עיבוד בכרטיס מה הסיכונים והאם כדאי 2)באייזה מקרה אני צריך לצרוב ביוס ערוך והאם כדאי 3)רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה פה וולט מוד רק כדיי להבין את הפעולה של קיצור רגל בקר המתח ולמה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי עושה המון רעש (יותר מדי אני חושב) , בכל אופן אני רוצה לדעת איזה מן המאווררים עושה את הרעש המשמעותי: א. של המעבד אין לי מושג חברה רק לפי החיישן הוא עושה 3750 סיבובים בדקה. ב.של המארז הנמצא בצמוד ללוח על הצד של המארז שהעוצמה שלו לא ידועה אך הוא נראה לי די קטן ואיטי מקסימום 700 סיבובים לדקה. ג.של הספק כוח שלפי החשד הוא עושה את הרעש הרציני ואין לי ממש מושג מה המהירות שלו. ובכן שלושה מאווררים הייתי שמח אם תעזרו לי למצוא את מקור הרעש העיקרי כי אני שוקל להוסיף\להחליף אמצעי קירור כדי שיהיה קדום כל שקט יותר ואלי גם קריר יותר.
-
- 13 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא נותן לי להגדיל את המכפלה אפילו שאחרי שעשתי UNLOCK למעבד, ב-ביוס אין לי אפשרות להגדיל את המכפלה ואפילו הלוח אם אני לא יכול להגדיל את המכפלה כי אין גמפרים. זה יכול להיות שיש לוח אם בלי פונקציה להגדיל את המכפלה??? ויש לי AX1800 UNLOCK ולוח אם BIOSTAR M7VIB ואת המעבד בדקתי אותו על לוח אם אחר ואיפשר להגדיל את המכפלה אז המעבד בטוח ב-UNLOCK
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בביוס כאשר אני מנסה לעלות את ה באס מעל 217 לאחר restart זה אוטומתי מחזיר את זה ל 200 אבל כאשר אני מגדיל רק ב16 אז הכל עולה טוב.. השאלה למה אני לא יכול לעלות מעל 216 ולמה זה מאפס את זה ל 200 כאשר אני שם מעל ל 216 ... יש לי לוח של gygabyte ga k8ns 939 זכרונות twinmos 466 ומעבד amd 64 3000+ לא נראה לי שהזכרונות מגבילים אותי (איתם אני יכול לעלות עד 233) ניסיתי גם לעלות מתח אך זה לא עזר... אבל כאשר ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך תוכנות כמו easytune ולא דרך ביוס אז לא הייתה שום בעיה.. אז למה אני לא יכול לעשות זאת דרך הביוס?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי שתי זכרונות של 256 קבלו זכרון 1 : זכרון 2 : רציתי לדעת אם אני יכול לעשות אוברקלוקינג איתם ואיך?ואיך זה משפר
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-