עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני חייב לקנות מאוורר למעבד 6000 כי אני לא רוצה להוא ישרף לי פעם שלישית{למי ששמע עלי בעבר} אני צריך מאוורר עד 100 ש"ח ושיהיה חנות מאשדוד ואם יש משהו טוב וזול ממקום אחר אז שלא יהיה רחוק מאשדוד אני צריך בנוסף גם כן מאוור ללוח או למארז 6A19B שיקרר את האזור שמה עד 100 ש"ח .{ביחד עד 200 ש"ח} אגב אני לא עושה אוברקלוק בכלל

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by IP,

יש לי את הכרטיס הנ"ל (של לידטק), ועשיתי OC לכרטיס עם RIVA TUNER, LOW LEVEL עד 142@174 (ליבה) 150@179 (זכרונות) אם זה יצא הפוך, לא להיבהל... הגעתי ל1292 ב- 3DMARK, איך אני עובר את ה- 1300 בלי לפתוח את המארז בזמן הבדיקה ושזה יהיה יציב? כמה לופים יתן את התוצאה הכי טובה? (ל- 1292 הגעתי עם 10 LOOPS) יש לכם רעיונות??? נ.ב שניתי כבר בRIVA ב- DX לביצועים הכי טובים.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by CXC,

אהלן, רכשתי מאוורר קטן מדגם AF0029 של TT, הוא מגיע עם חיבור של 3PIN שאמור להתחבר ללוח האם. אני חיברתי כמו שצריך, אבל הבעיה שהלוח כנראה לא מזהה את המאוורר ובגלל זה המאוורר לא פועל. ניסיתי במחשב אחר, המאוורר עובד כמו שצריך. וגם ניסיתי לקחת מאוורר אחר ולשים אותו במחשב שלי, וזה נראה כתוצאה מחוסר זיהוי של הלוח אם. צריך להגדיר אולי ב-BIOS שיוכל להפעיל את המאוורר דרך הלוח? יש לך מושג מה עושים במקרה כזה? דגם לוח האם: GA-H61M-S2V-B3 אשמח לתשובה, ​אני מקווה שהכסף לא הלך לפח.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by MAOR,

פנטיום 3 733 באס 100 העלתי ל - 825 באס 150 וזהו אני לא מצליח עוד ! המעלות לא בשמים 37 FULL LOAD (אחראי שעה ב - Prime95) מה אפשר לעשות ? אני ממש רוצה להעלות עוד קצת

5. Started by Fenomeno,

:

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

למה כשאני נוגע/משנה תזמונים של הזכרון המחשב לא עולה אני רק משנה אותו ל3 במקום 2.5 והמחשב לא עולה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. טוב, אז ככה, קראתי את הסטיקי זה המעבד: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) וזה מה שרשום ב-Everest ב-DMI: Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel(R) Pentium(R) 4 Processor External Clock 133 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation socket 478 ואלו הטמפרטורות שלי במקרה וצריך: Sensor Properties Temperatures Motherboard 43 °C (109 °F) CPU 33 °C (91 °F) Aux 50 °C (122 °F) והשאלות שלי הן כאלו. - אני באמת יוכל להפוך את המעבד ל-3.0 Ghz? - איך עושים את האוברקלוקינג דרך הביוס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. למה לעזאזל? אני צריך לנקות את הmx-1 למרוח שוב מחדש? ואיך זה שהוא עובד מהר והכל ולא קורה כלום אם זאת באמת הטמפרטורה, ראיתי את הטמפרטורה הזאת בEASYTUNE של ג'יגהבייט ובלוח אם

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by fitch,

אז ככה, יש לי עכבר לא אופטי (עם הגולה הזאת מלמטה) של Maxxtro שקוף, כתום לבן שקוף כזה...ורציתי להוסיף לו איזה לד כחול או משהו, אז קודם כל אני שואל אם זה אפשרי בעכבר שהוא לא אופטי?? ואם כן, אז מישהו יכול להסביר לי מה עושים? *ביקשתי מאמא שתביא לי 2 לדים כחולים של 3 מ"מ ו2 נגדים של 1 קילו אוהם, זה הרכיבים,נכון? תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by wiz,

אז ככה, קודם כל בוא נתחיל בזה שאני לא אוהב רעש, אבל לא פאנט. שנית החדר שלי מאוד מאוד חם (מצופה כולו בעץ, אז בקיץ זה ממש סאונה). שלישית, אם אני מזמין מח"ול ישירות מהחברה היוצרת, ההפרש בין מערכת קירור מים ולבין מערכת רגילה כולל כמו תופסות שוליות הוא הפרוש שולי. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על קירור מים? דיברתי עם החברה ב-Dangerden והמשלוח לא יוצר יקר מדי, ובנוסף גם המ"עמ מסודר מראש.. ככה שאין בעיות עם הקטע הזה למישהו יש ניסיון עם הערכות שלהם? הבנתי שהן בין הטובות ובהחלט ה-bencmark מרשימים. אני חושב על ערכה שכזאת: Blocks: Danger Den - RBX Danger Den Z-Chip Block (Intel 865/875) Maze 4 gpu + 8 Ram sinks + Artic Alumina (לGeforce FX) Pump: Danger Den DD12V-D4 עקר…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by shlomid,

אוקיי אז יש לי דבק טרמי , שני מזרקים A ו- B עכשיו אני רוצה להדביק גוף קירור ל- SB ואני רוצה שתיהיה לי אפרות להסיר את הגוף, אז איך אני מדביק? למרוח משחה טרמית רגילה במרכז ולהשתמש בדבק רק עבור 4 הפינות? למישהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by izikd,

אז ככה עשיתי OC למעבד Athlon XP 1600+ ואחרי זה עשיתי פומט והתקנה מחדש לוינדוס... ומה גיליתי, שהוינדוס XP מזהה לי את המעבד כ 1800 (כנראה בגלל שהוא על מהירות 1575), אז חשבתי וינדוס זה וינדוס.. אז הלכתי לתוכנה WCPUID ומה גיליתי? ששם גם כתוב שהמעבד שלי הוא 1800, מוזר ששעה קודם לכן בוינדוס הקודם (גם XP) הוא כתב לי 1600 מוזר... מה אני יכול לעשות בנידון? אני לא חושב שאם אני יוריד את המהירות זה יחזור...

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by shaks,

מישהו יכול להביא לי מדריך שמסביר על התזמונים (מה זה במה זה עוזר...) של הזיכרונות בבקשה? אם אפשר בבקשה בעברית

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by asaf556,

שלום. המאוורר האחורי שלי התחיל להרעיש ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה המלצה למאוורר טוב ושקט ואני מוכן לשלם עד 50 שקל גג רק אם יש סיבה מיוחדת אני צריך את ההמלצה בדחיפות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by igarm13,

יש לי מארז של sp מאורר אחד ממוקם בחלק האחורי של 60 שמוציא אוויר החוצה הוא ממש מתחת לספק הכח שלי ו2 מאוררים בצד שמאל למטה שגם מוצאים אוויר עכשיו השאלה שלי שעם אהי יוסיף למעלה מאורר(בחלק העליון של המארז) של 120 נגיד שיכניס אוויר אז יהיה יותר טוב או פחות טוב?????? הוספתי תמונה של המארז תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by חן מ,

שלום אני רוצה לעשות OC,אבל אני חושש שבגלל טעות אחת קטנה כל המחשב ישרף ולא יהיה לי מחשב איך מתחילים בתהליך?יש לי מעבד QX9770,ככה שלעשות לו OC אין בעייה,אבל צריך לברר כל מיני דברים לפני זה? צריך קירור טוב בשביל OC?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  17. אני רוצה מאוורר שיוציא אוויר חם מהמארז, משהו בסגנון אגזוז, על מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  18. טוב אז עשיתי בדיקה וקיבלתי ציון ענק יחסית למחשב שלי ורציתי לראות אם זה בסדר...... CPU:6785 MEMORY:6595 HDD:1818 עם אוברקלוקינג קטן אבל זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת? מפרט רשום למטה.תודה!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by ice2k,

היי אני הולך לרכוש את גוף הקירור הזה לאחר מספר רב של ביקורות שקראתי עליו. מה שהכי חושב לי זה שקט ואחרי זה ביצועים טובים כי המטרה היא אוברקלוק של 1700 על לוח NF2. לא מצאתי משהו אחר שתואם או מספק יחס טוב יותר בנושא מאשר גוף הקירור הזה. בטוח יש לא מעט אנשים שקנו אותו והרכיבו אותו , היתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים עליו , לאיזה מעלות הגעתם איתו ועם איזה מעבד ואיך הוא אצלכם באוברקלוק, ובכלל אם אתם מרוצים ממנו או לא 8) בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

עשיתי אובר קלוק למעבד..המפרט כתוב למטה הוא לא נתן לי לעלות ב2500 אז העלתי 0.050 או 0.50 אני לא בטוח חח עד איזה מתח אני יכול? אני עכשיו על 1.53 וטמפ: 51 מאמץ

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by yan_ymar,

שלום רב, התחלתי קצת להתעסק אם הכרטיס מסך שלי הנ"ל ^ (למעלמה) או http://img86.imageshack.us/my.php?image=x1950accelerond8.jpg ככה הוא בא אורגינל אם קירור. והגעתי לתוצאות הבאות: ("RIVA TUNER 2.05") בזכרון 769 ולא בזכרון (שחחתי תשם) ל 715 יש המלצות נוספות? מישהוא הגיעה ליותר?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by idoyi,

אני חייב המלצה לקירור למעבד עד 300 ש"ח הוא רותח!!!!!!!! יש לי amd 3500+

• 12 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by ohecht,

שלום, יש לי מחשב עם המעבד הנ"ל. בתוכנה Everest רשום שהוא עובד בטמפרטורה של 60 מעלות צלזיוס. זה מדד תקין? יכול להיות שהחיישן או התוכנה מזייפים? תודה מראש, אורן.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by XMB,

שלום לכם שאלה קטנה מה עדיף זיכרונות על מהירות 800 במקור 667 עם FSB 320 או זיכרונות 667 עם FSB 333 ? ועוד משהו אני לא מצליח לעלות יותר מ333FSB גם כשאני מוריד את המחלק של הזיכרון והזיכרון הוא על 533Mhz , וגם כשאני מנסה לעלות מתחים(תאמת ניסיתי לעלות רק עד 1.45 ממתח 1.22 אבל זה אמור להספיק) יש למשהו רעיון? תודה רבה לכם... ד"א הטמפרטורות ב333 FSB במאמץ 100% של 2 הליבות 55 בערך

• 9 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים