אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום קניתי מחשב הכולל את המעבד הנ"ל. גוף הקירור שקניתי לו הינו AC FREEZER 7 PRO. כרגע לא מתוכנן אצלי OC. אך בעתיד (משהו כמו חצי שנה) אני ארצה לעשות לו OC הקירור הזה יספק אותי? בתכנון רציתי לקחת את ה INFINITY אבל לא היה להם בהספקה אז ויתרתי והלכתי על ה 7 PRO. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע לוח אם של ASUS PSB-V אולם כל הסדרה של לוחות אלה לא תקינה עם בעייה הביציאות קול ובשליטה על המאורר.יש ברשותי מעבד E6300 וזכרונות CORSAIR XMS 1024MB 800MHZ 512 X 2 CL5 וקירור סטוק ומארז של קומפיוקייס עם ספק כוח של HEC. בכל אופן יש לי אפשרות להחזיר את הלוח ולקחת משהו אחר במקום. 1.השאלה היא איזה לוח מומלץ למטרת אובר קלוקינג ברמת מחיר של עד 950 שח כולל כרטיס מסך? 2.ועד שאלה!! האם אני יכול להתקים זיכרונות 800MHZ כאשר הלוח תומך עד 677? 3.והאםבאובר קלוקינג כאשר ממהירים את הזיכרונות מעבר לתמיכת הציפסט הלוח יתמוך בזכרונות?
-
- 13 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המעבד שלי מסוג 2500+ מובייל.. עובד כרגע על VCORE 1.45 המתח של הלוח- nforce = 1.61V יש לי לוח אפוקס 8rda3+... בתוכנות כמו סנדרה זה מראה לי שהמתח של המעבד הוא 1.61 וגם ב CPUZ רשום שה VOLTAGE הוא 1.61... מה קורה פה ? ולמה זה מראה גם שזה גבוה מדי למעבד שלי... ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד..המפרט כתוב למטה הוא לא נתן לי לעלות ב2500 אז העלתי 0.050 או 0.50 אני לא בטוח חח עד איזה מתח אני יכול? אני עכשיו על 1.53 וטמפ: 51 מאמץ
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אז ככה... יש לי 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד Noctua (ניראה לי ככה כותבים..) של 800 RPM ומאוורר אחד ניראה לי ג'נרי אבל עושה את העבודה של 2000RPM... ואני לא יודע איפה לשים כל אחד... עכשיו החלש מקדימה מכניס אוויר למטה והחזק מאחורה מוציא אוויר למעלה ואני לא הכי הכי מרוצה... איך אתם אומרים כדי לי לעשות? 1) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מוציא אוויר? 2) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מכניס אוויר? 3) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? 4) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מכניס אוויר? 5) חלש מקדימה מוציא אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? וכמובן יש עוד אפשרויות... מה האפשרות שלדעתכם תיהיה הכי אפקטיבית? *בנוגע למיקום במארז (אני מתכוון בקשר ללמעלה או למטה או …
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי 4 סלוטים בשניים מהם יש קיט אחד ובשניים האחרים יש קיט שונה בנפח הזכרון והן בתזמונים. האם זה יפריע לי לעשות אובר למעבד?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שיהיה יל בריא המאוור 80 מ"מ הכחול הזה. המערכת עובדת על כמעט צליל לא מורגש שהחלפתי אותו והוא............ רעש של מסוק א של גנרטור לא יודע. קיצר איזה מאוור 80 מ"מ מומלץ ושקט? (בינתיים שמתי משהו מספק ישן)
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ATITools בגרסה אחת לפני אחרונה, וכשניסיתי להפעיל אותה ולהתחיל בדיקה אוטומטית של הליבה של הכרטיס מסך שלי Radeon X1950Pro שני המסכים שלי (אני עובד ב- Dual Screen ) פשוט מפסיקים להגיב. המסכים לא כבים, שימו לב, הנורות חיווי נשארות במצבן הרגיל (והירוק ), אבל התמונה נעלמת משני המסכים. יש לי מישהו הסבר הגיוני לזה? להלן מפרט המחשב: Mainboard : Gigabyte M55S-S3 Chipset : nVidia nForce 550 Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Radeon X1950 Pro Hard Disk : WDC (160 GB) Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches Monitor Type :…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים את הזיכרון ביחס של 1:1.....אני לא מצליח ,מישהו יכול לעזור? ניסיתי את כל הפונקציות שאפשרי ואני לא מצליח...... קניתי 2 סטיקים של הזכרונות הללו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1322 עשו עליהם באתר כתבה והשוואה לזיכרונות אחרים והם יחסית יצאו טובים ........עלו לי בסביבות ה600 כולל משלוח..... בעיה היא שאני עושה אוברקלוק למעבד אני לא מליח לשים אותם ביחס של 1:1 גם כשאני מוריד את מהירות הזכרונות..... הזכרונות עובדים עכשיו ביחס של 4:5 ולפי מה שירון הסביר לי בפרטי זה מאוד איטי....... הם עכשיו על מהירות של 333 לזכרונות ולמעבד 133 באס ומכפלה של 20 ......על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיהיה לי יחס של 1:1???!?!? התזמונים שלהם הם: 2-3-2-5 הכי נמוכים…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני אבוד לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעבור את מחסום ה 400 FSB ב 6300 ניסיתי לעלות מתח לזכרונות למעבד להכל שום דבר לא עובד, המחשב נדלק מריץ את החישובים של הזכרונות מוצא את הדיסק הקשיח אבל איך שהוא עובר למסך הבא הוא נכבה ונדלק מחדש עם הגדרות defualt המפרט 6300 gigabyte 965p S-3 PQI 800 TURBO 1GB DUEL CHANNEL ב 400 FSB הרצתי את כל הבדיקות והטמפרטורה של המעבד לא עוברת את ה 49 במאמץ יש לי Tuniq Tower האם הזכרונות הם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אמרו לי שכדי שהoc שלי היה מוצלח אני צריך לשנות את הht אבל אני לא יודע מה זה זה קשור לתזמוני הזכרונות נכון? איפה זה נמצא בביוס? כמה מומלץ לשים? לפי המפרט בצד [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 13:13:56 הקפצה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
הורדתי עדכון לביוס אך לא התקנתי וכנראה יש לי נעילה על האוברקלוק כי אפילו אם אני מעלה או מוריד זה לא משתנה... ואני רוה לשאול אם יש סיכון בעדכון הביוס
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז אני רק רוצה לציין שזה שאני פה בכלל גולש מבחינתי זה נס זה היה מפחיד ביותר ההרכבה של זה... ולא מצאתי מדריך ולא הצלחתי לפרק תתשובת למאוורר... ותלשתי את המעבד מהלוח אפילו בלי לשחרר את הקליפס שמאבטח אותו בלוח... בקיצור - נס מהלך אז ככה... הייתי ב 39 מעלות ב IDLE עם משחה רגילה, כרגע ב 26 עם ה AS5 המפחידה... FULL LOAD = 47, כיום 31... מפחיד רצח 8) קצת סיקור מצולם - (לכל הבאים להעיר... - אני יודע שאני צריך לקצר את הצינורות פשוט כבר 4 בבוקר...) תעזרו לי עכשיו ב OC הכי רחוק שאפשר... באורך פלא אפילו ההרדיסק והכרטיס מסך הורידו טמפ' משמעותית... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
1.ראיתי פה הודעות של אנשים על זכרונות עם הדבר הבא : 2-2-2-5 וכל מיני כאלה... מה זה אומר ?? 2. האם אני יכול לשנות את המכפלה של המעבד אף על פי שעל ידי הביוס או תוכנת הOC שמגיעה עם הMB אני לא יכול לשנות ? המפרט שלי הוא (AMD ATHLON XP 2000+(?PALOMINO GA-VAX KT400 - די צולע נראה לי.. ??? 512RAM 333MHZ רק אציין שמהירות הבאס היא 133 והמכפלה היא 12.5 לא נראה לי שצריך עוד משהו...
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, הינה הטמפ' של המערכת שלי...(במנוחה בערך....) motherboard: 34 CPU: 52 CPU 1(core): 51 CPU 2(core): 50 PWM: 41 GPU: 56 כונן: 41 אני יודע שהמעבד קצת חם.... הינה המפרט: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial Samsung 226BW עכשיו, אני רוצה לדעת האם כדי לי לעשות OC לכרטיס מסך??? או שהטמפ' האלו לא מאפשרות לי? כנ"ל למעבד... אני מזכיר שהטמפ' האלו הם במנוחה... אשמח לתשובות, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לבדוק האם אפשר לעשות OC למחשב שלי... ואם כן אז כיצד, איך ואיפה... הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6320 1.86Ghz 4MB Cache לוח אם: Intel PearlCreek DP31PR כרטיס מסך: inno3d GeForce 8600GT 512 MB זיכרון 1: 1024MB DDR2 667Mhz Samsung זיכרון 2: 2048MB DDR2 667Mhz Ceon דיקס קשיח: WD 200GB 7200RPM (X2) זהו בגדול... תמונות: אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאוורים לתוך המארז... או שעל מה שתמליצו לי על מה לקנות... שמעתי שיש כאן קהילה טובה באתר הזה... אשמח לקבל הדרכה מהאנשים כאן... זהו עד כאן לבינתיים, תודה לכל המתעניינים ולכל מי שהפנה את תשומת ליבו להודעה זו....
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אנשים אני לא יודע מה לעשות אחרי שאני מעלה את מהירות הבאס הכרטיס קול שעל הלוח מפסיק לעבוד המפרט הוא:: pentium 1.8 gigabyte 8pe 667 pro 256 ddr 2700pc kingston geforce 2 32 mb 7100 t אם משהו יודע מה זה יכול להיות או איך לפתור את הבעיה אז תעזרו לי עוד דבר אני כיביתי עכשיו את הכרטיס בביוס ושמתי vibra 128 אבל אני חושב שזה דפוק(למרות שזה עובד)
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. החומרה: AMD Barton 2500+ GIGABYTE ga-vt600 2x256 DDR400 2.5CL אני מנסה לעשות אוברקלוק מהביוס (הקצת פרמיטיבי למרות שעדכנתי לגרסא האחרונה) ויש לי את הבעיות הבאות: קודם כל אני לא יכול לבחור את המולטיפלייר. זה על 11 או 10.5 או משהו. אני רק יכול לבחור את המהירות שהעון FSB שהדיפולט זה 166. כשאני מעלה את זה ליותר מ 180 המחשב לא עושה BOOT הוא מראה לי בהתחלה את מהירות השעון החדשה, סופר את הזיכרון ונתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש עם הדיפולט (166). ניסיתי להעלות מתח, עדכנתי את הביוס להכי חדש (F15) וכלום לא עוזר. (ניסיתי גם להעלות בכפולות של 8) למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שקירור מים של 2000 ש"ח מספק את אותם הביצועים של מאוורר ב300 ש"ח האם הוא צודק? ואם אפשר לקבל את החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? תודה רבה ;D
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
מחפש קירור פשוט ל. מסך 9800GT. לא משהו קיצוני, העיקר שיעשה את העבודה. עדיף עם מאוורר יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מדבר עם המאורר שבא על ה-SK7, אני יודע שה-SF2 יותר טוב מהקולרמאסטר אבל השאלה עד כמה ? אני כ"כ אוהב את הלדים שלו
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כמה מתח אני צריך לתת למעבד שלי שהוא במהירות רגילה וכמה באובר של 2500. נא לפרט בבקשה בדיוק מה אני צריך לעשות בביוס. תודה מראש. צירפתי תמונה של הביוס: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כ.מסך nVIDIA GeForce 7300 SE והוא בטמפרטורה קבועה של 72 מעלות! הנה קישור לתמונה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE7300GS1&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=HE חשוב לציין, שלא נעשתה המהרה. מה שכן, דלת המארז - שמאל, פתוחה תמיד, והמאווררים היחידים הם של המעבד וספק הכוח. גם לאחר סגירת המארז והפעלה של מאוורר קידמי במארז, הטמ' ירדה ל70 מע' בלבד! האם הטמפרטורה תקינה? האם שיפצור מאוורר על כ.המסך במהירות נמוכה ישנה משו? (רעש לא בא בחשבון..) אני שם לב, כי הגלילה עם העכבר היא איטית לפעמים בגלישה בנט...(או שזה לא בהכרח קשור?) תודה רבה לכל העוזרים!! ניר.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-