עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי בעיה מעצבנת בOC שאני מעלה את מהירות הזכרונות מעל 1066 המחשב פשוט לא עולה גם בוולטאז' 2.3 הוא לא עולה אין לי מושג מה לעשות אני רוצה להריץ אותם ב1200 או אפילו ב1333 המפרט שלי הוא כרגע Q6600@3.2 Striker 2 Formula 4GB 4X1 Kingstone HyperX 1066 SLI @2.16V הזכרונות בביוס במצב Unlinked, ניסיתי גם להעלות אותם בLinked שהבאס היה על1400 במחלק 5:4 זה נתן 1120Mhz, גם לא עבד. אני פשוט תקוע... :(

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. או זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1092957078.htm Zalman ZM-NB47J Chipset Cooler או זה http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler מה עדיף ??? מה יתן לי קירור יותר טוב ?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  3. מצב עבודה רגילה.. אינטרנט, צריבה, ICQ ראיתי שם 70 איפשהו בכרטיס מסך אני חושב.. קצת מדאיגתי וה nforce4 שמתחמם כמו טוסטר אובן.. אבל זה ידוע שהוא מתחמם ככה בכל מקרה, זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  4. אם אני עושה OC לכרטיס מסך, נניח באמצעות תוכנה כמו RivaTunner ומוחק את התוכנה לפני שאני הולך למעבדת החברה לנצל אחריות, הם יכולים לדעת שעשיתי OC ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by SpLiNtEr,

הי. יש לי מאוורר 92mm,והצריכות שלו הם 24V 5.W ובסוגריים רשום עליו 12-28V, האם אני יכול לחבר אותו לחיבור 3 פינים על הלוח אם? (כמובן שאני עושה את החיבור,הוא לא אמור להתחבר ללוח אם כרגע). MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום לכולם. אני קונה בקרוב את המעבד Q6600 מIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3251 רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות בהזדמנות זו גם קירור למעבד? (חשבתי על האחד הזה): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2852 או שהקירור המובנה שבא עם המעבד מספיק טוב ועדיף לחסוך את הכסף? מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by nimrod_va,

יש ברשותי כרגע לוח אם של ASUS PSB-V אולם כל הסדרה של לוחות אלה לא תקינה עם בעייה הביציאות קול ובשליטה על המאורר.יש ברשותי מעבד E6300 וזכרונות CORSAIR XMS 1024MB 800MHZ 512 X 2 CL5 וקירור סטוק ומארז של קומפיוקייס עם ספק כוח של HEC. בכל אופן יש לי אפשרות להחזיר את הלוח ולקחת משהו אחר במקום. 1.השאלה היא איזה לוח מומלץ למטרת אובר קלוקינג ברמת מחיר של עד 950 שח כולל כרטיס מסך? 2.ועד שאלה!! האם אני יכול להתקים זיכרונות 800MHZ כאשר הלוח תומך עד 677? 3.והאםבאובר קלוקינג כאשר ממהירים את הזיכרונות מעבר לתמיכת הציפסט הלוח יתמוך בזכרונות?

• 13 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

עשיתי אובר קלוק למעבד..המפרט כתוב למטה הוא לא נתן לי לעלות ב2500 אז העלתי 0.050 או 0.50 אני לא בטוח חח עד איזה מתח אני יכול? אני עכשיו על 1.53 וטמפ: 51 מאמץ

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  9. רציתי לקנות בפנדה את המארזה הזה Dragon DA-01BLD Full Tower Dragon DA-01BLD Full Tower אבל לצערי אין אותו עם חלון רק בלי השאלה שלי האם יש איזה מקום שעושים חלונות למארזים {בתשלום כמובן} באופן מיקצועי הנה קישור למארז <אין פרסום חינם>

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

שלום חברים, החלטתי להיפתר מהSPARK7 המעצבן שיש לי(מפריע לי קצת להירדם בלילה..) ולקנות מאוורר חדש ושקט. חשבתי על CNPS7000B-Cu של זלמן. מה דעתכם עליו? האם יש לכם ניסיון איתו? הבנתי שהוא נורא שקט(והגודל שלו בהתאם). האם ניסיתם לחבר איתו 5900 של MSI? הגודל לא יפריע? יש לי לוח ASUS p4p800-e deluxe ואני מקווה שהוא לא יקרע... האם אני אוכל לחבר את המאוורר לFAB BUS שבא עם XESER3?(גירסא 9). יש המלצות אחרות? תודה.

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by DarkeyE,

לחבר שלי יש 8400GS ונהרס לו המאוורר , איזה קירור מתאים יש ?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by b0nzZ,

מדבור בזכרונות OCZ REAPR 1066HZ יש לי OC למעבד ל 471 FPS ושמתי את הזכרונות במצב 1:1 (2.0D) - מתח 2.1 והתדר עומד על 942 HZ השאלה שלי עם אני ישים את הזכרונות על מצב 2.4B שהתדר היה על 1130 (מתח 2.2) זאת תהיה בעיה או שזה בסדר וזה ישפר את הביצועים ? תודה

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. יש ברשותי את המשחה התרמית SILVER 5. אני מעוניין לשים אותה על המעבד ובגלל שיש לי מכחול בבית הייתי מעדיף להשתמש בו. רציתי לדעת האם זה יילך טוב או שבגלל שהשמשחה קשה זה לא יילך.. מהי דעתכם בעניין? תומר.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי מעבד E6750 ואני חושב לעשות לו OC. לפי המארז שלי והספק (תראו בפרופיל) אני אוכל לעשות OC ללא סיכון? עד כמה אני יכול לעשות את ה OC אם עכשיו יש לי 2.66, אני יכול להעלות ל 3.0? אם אני אעשה OC אז יהיה סיכוי גדול שיישרף המעבד?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. היה לי טיפה משעמם ואמרתי בוא נבדוק את עניין המעלות שכולם פה בודקים בקנאות רבה. אמרתי לעצמי היות והשקעתי במארז טוב אין לי סיבה לדאוג. 80 מעלות. זה מה ש RIVATUNER מודד לי לכרטיס שאני כולה גולש !! מה קורה פה ? לדאוג ? אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by yoav9,

יש לי מספר שאלות אחרות שאינן קשורות לתר'ד המקורי לכן אני פותח תר'ד חדש, אני מקווה שדבר זה איננו נוגד את החוקים... 1)אין לי מושג ירוק באלקטרוניקה/חשמל/כל משהו שצורך ידע של וולטים וכו, אבל מה, יש לי מאוורר אנרמקס שקוף בצד שפשוט מפתה אותי לעשות לו מודינג עצבני כמובן שאני יסתפק בפחות אבל יש לי בעיה אחת... לאן אני מחבר את הלדים שאני קונה, האם אני מקבל איתם חיבורים ישירים לספק... מה אני אמור לעשות? 2)אם אני קונה צבע פלורוסנט וצובע בוא את המאווררים ואני שם לידם קטודה ( ) היא תעשה משהו? או שאני חייב מנורת פלורוסנט?? ואם כן, אז קודם לצבוע את המאוורר בלבן ורק אז בפלורוסנט...

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by idan,

מה אתם אומרים על גוף קירור SILENT BOOST למעבד AMD אני מתכוון לעשות OVERCLOCK ומה עם מאוורי SMART FAN 80 מ"מ למארז... ???

• 12 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by DoroS,

1. יש לי גם NTUNE וגם EVEREST ELTIMATE ובשתי התוכנות אני שם לב שבזמן מאמץ כרטיס המסך מגיע לטמפרטורות מכובדות של 65 מעלות , ומשום מה מהירות המאוורר תקועה על 30 אחוז , למרות שמסומן לו שזה יהיה אוטומטי - זאת אומרת שהתוכנה תשלוט במהירות המאוורר לפי הצורך . מה עושים ? 2. אשמח להמלצה על קירור טוב לכרטיס הנ"ל מTMS - כרטיס שמתאים בדיוק ולא כמו ההמלצה שיש כאן לקירור שמתאים בזול . המחיר ? עד 150 ש"ח אפשר להתגמש טיפה אם חייבים . תודה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by AdamS,

שלום לכולם, קניתי אתמול Xbox חדש, רובכם בטח מכירים את בעיית ההתחממות שיש לו. אני ממש לא מתכוון לשים לו אינטרקולר כי זה עושה רעש וזה נורא מכוער חח. עכשיו, קראתי בגיימר שאיזה מישהו שם מגש קירור של מחשב נייד מתחת ל-Xbox וזה מקרר אותו ממש באופן משמעותי. חשבתי לקנות גם לי אחד, המליצו שם על המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8845 אני מתלבט בין המגש הזה לבין המגש הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6516 למישהו יש ניסיון עם אחד מהם? שווה את ה-120 שקל הנוספים? תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by SharKiMaN,

העליתי קצת מתחים, ואפילו בלי, כל פעם המחשב מרסט לי לא משנה מה וכמה אני מעלה. למשל כשעשיתי OC ראשוני ל2.7 והעליתי את את ה CHF ל300 ,מכפלה 2.66,העליתי ברמה אחת את ה CVC וכל השאר נשאר NORMAL היה מצב שהWINDOWS עלה כמו שצריך אבל באתחול הבא הוא חזר לקדמותו, אל אף שהאתחול התבצע כתקנו(לא ההגדרות בתמונה) התמונה ממחישה ניסיון שניסיתי לעשות שלא ממש צלח... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  21. אמעבד כרגע בOc נימצא בטמפ של74 מעלות ללא Oc ב 63 בעומס מלאה כמובן איזה גוף קירור כדאי לקנות בתווך 150-100 שח?

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by NEO...,

אנשים אני לא יודע מה לעשות אחרי שאני מעלה את מהירות הבאס הכרטיס קול שעל הלוח מפסיק לעבוד המפרט הוא:: pentium 1.8 gigabyte 8pe 667 pro 256 ddr 2700pc kingston geforce 2 32 mb 7100 t אם משהו יודע מה זה יכול להיות או איך לפתור את הבעיה אז תעזרו לי עוד דבר אני כיביתי עכשיו את הכרטיס בביוס ושמתי vibra 128 אבל אני חושב שזה דפוק(למרות שזה עובד)

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by andrewv,

משהו משהו הwiny הזה .. 400mhz בחור בשם windwithme מ-VR-Zone הריץ את 3000+ winy שלו ל400mhz עם מכפלה 7 (400mhz x 7 = 2800mhz) על מערכת הזאת VR-Zone K8 939 3000+ 0.09 MSI K8N Neo4 Platinum G-Skill TCCD DDR600 256MBX2 SPAKLE 6200 PCI-E PLEXTOR 712A CTW550W 33 שניות ב SuperPi TCCD האלו משהו משה 1t CMD, CL2.5-3-3-5 DDR650 1T CMD CL2.5 4-3-5 לינק לפוסט ב VR-Zone http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=19509

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by kentaro,

שלום, אני בקרוב מזמין שני קירורים למחשב שלי אחד "120 ultra extreme" ואחד HR-03GT אני רוצה ממכם המלצה ל 2 מאוררים שיתנו לי הכי הרבה ביצועים ושקט אחד 120MM ואחד 92 MM תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by Los,

יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.