אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי , ניסיתי לעשות בזמן האחרון OC למעבד שלי - אבל זה לא ממש מצליח. :s05: הכי הרבה שהצלחתי לעלות אותו זה ל ~2300 וזה עוד עם תוספת מתח.. הכי הרבה שהצלחתי להגיע עליו נראה לי היה 2330 או משהו כזה עם מתח של 1.55 שזה הכי הרבה שהלוח שלי נותן.. (למה לא לקחתי DFI :\ ) המעבד עם קירור סטוק ובלי OC הוא יושב על 34 ב IDLE ו 44 ב LOAD. אין לי בעייה להחליף קירור אבל לא נראה לי שבינתיים זה הדבר שמונע ממני לעשות OC למעבד. בביוס גם שמתי "נעילה" על ה PCI ל 33mhz ול PCIE ל 100 ככה שזה לא ישתנה עם המעבד. יש לי זיכרון ג'נרי פשוט כזה - אז חשבתי שזה הגורם המגביל אז ניסיתי להוריד את המהירות שלו ל 333 אבל זה לא ממש עזר :\ וגם הורדתי את ה HT מ 5 ל 3. מה אפשר לעשות ? ראיתי מלא שהצליחו להוציא מהמעבד…
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
יש לי 4 סלוטים בשניים מהם יש קיט אחד ובשניים האחרים יש קיט שונה בנפח הזכרון והן בתזמונים. האם זה יפריע לי לעשות אובר למעבד?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ה4GHZ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה לוח נחשב הכי טוב ל OC???בבקשה דחוף לפני רכישה!!!!(בבקשה לנמק את התשובה) או להוסיף אתר או קישור מהיכן המידע אין לי הגבלת סכום תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. המאוורר של המעבד לא עבד טוב - מהירותו ירדה ל 300 סל"ד וכתוצאה מכך המעבד התחמם. כשניסיתי לשמן את הציר של המאוורר הוא נשבר. אני מחפש כרגע קירור חדש מצאתי ב KSP קירור דומה למה שהיה מתוצרת SPIRE : דגם KestrelKing II SP708B3. יש לציין שמחירו מאוד זול והוא מבוסס על מיסב וגם אורך החיים שלו אמור להיות ארוך 50000 שעות. מה דעתכם עליו, מה שמפחיד אותי זה הרעש 31DB האם זה רועש מידי? האופציה השניה שלי היא יקרה יותר בהרבה: Alpine 7 מתוצרת ארקטיק קולינג. כמובן שהוא יותר טוב אך אני גם נתון לשיקולי תקציב בסה"כ המעבד לא שווה היום הרבה. מה נראה לכם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. אני פותח את הנושא הזה גם בפורום תמיכה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד Q9300? עריכה: שינוי כותרת.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-Real Temp כדי לדעת טמפ' בווינדוס - הטמפ' הם : 40-50. אשר אני מסתכל ה-PC Health בביוס זה מראה לי 30-40. אני יודע שהביוס הכי מדייק אבל לעזעזאל למי להאמין ?!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני חדש בעסק של האוברקלוק ואני שוקל על לעשות אחד כזה למעבד כדי שלא יגביל לי את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות עכשיו המעבד שלי הוא e6300 והלוח הוא gigabyte 945p - s3 ועכישו השאלות : 1.איך בדיוק אני עושה אוברקלוק (אם יש אז תנו לי הפניה למדריך כלשהוא בנושא ) 2.אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לשנות את הקירור שלו ? תודה מראש אני יודע שאולי יש כבר אשכולות בנושא הזה פשוט אני ממש ממהר עם העניין הזה סורי
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ULTRA KAZE Scythe ב3000 סל"ד 120CM או Scythe S-FLEX ב1900 סל"ד 120CM
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P5B .. ואני רוצה לקנות קירור לצ'יפסט עד 120 ש''ח בערך.. איזה יש לכם להמליץ לי?
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היה לי טיפה משעמם ואמרתי בוא נבדוק את עניין המעלות שכולם פה בודקים בקנאות רבה. אמרתי לעצמי היות והשקעתי במארז טוב אין לי סיבה לדאוג. 80 מעלות. זה מה ש RIVATUNER מודד לי לכרטיס שאני כולה גולש !! מה קורה פה ? לדאוג ? אשמח לתגובות תודה
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה למשחה טרמית אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו קירור אחר במקום הסטוק, על מה הייתים ממליצים בתור משחה טוב? וגם שלא יהיה יקר מידי, בכל זאת זה עדיין משחה...
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לשים משחה טרמית במחשב (בין צלעות הקרור למעבד) כמה עלי משחה לשים? והאם ישנה דרך אידאלית לשים אותה? תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום למאורר של המעבד לעבוד שלא במהירות מלאה. מישהו מכיר את הבורד? יכול להיות שהוא מאפשר בקרת מהירות לחיבור 4 פינים בלבד?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות CM690 ולקנות יחד איתו שני מאוררי S-FLEX המליצו לי למקם אחד בטופ. אני חושב שזה נכון כי יש כבר אחד מקדימה ואחד מאחורה אבל איפה למקם את הרביעי? אשמח לתשובות (: .
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בלוק קרור לגשר הצפוני - 250 ש"ח בלוק קרור למעבדי Pentuim4 275 ש"ח רדיאטור מקצועי - EMP 175 ש"ח משאבה Eheim 1260/1060 600 ש"ח מיכל מים - 5.25 אינצ' 100 ש"ח Relay - EMP 80 ש"ח (מזה ?, אם מישהו יוכל להסביר לי אז אשמח!!) Enermax 120mm 110 ש"ח וגריל ! נוזל קירור - 1 ליטר 20 ש"ח Nanotherm - Blue II 23 ש"ח מה דעתכם על המערכת הזו בסוף היא עולה 1657ש"ח (בלי צנרת ומחברים) אשמח לשמוע הצעות לשיפור וייעול !!! איפה אוכל לקנות בלוק מקצועי לכרטיס מסך איני יודע מה לעשות לגביי צנרת ומחברים (אינו כלול במחיר!) הנה המפרט שלי כדי שתוכלו לראות מה צריך להוסיף ומה אפשר להוריד !! CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1075.79 ] 1 Motherboards for Intel : As…
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן וסהלן! יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XT ובא לי קצת לשפר אותו... אני קונה לו את ה- Arctic-Cooling VGA Silenser Ver.3 {http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5754} עכשיו המטרה שלי היא להעלות אותו בהדרגה, לפי מה שהבנתי, רק שאני לא יודע בכמה, איך ולמה :-\ אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לעשות את הצעדים המתאימים להצלחה! נ.ב: אם מישהו יודע איך אני בודק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי, שיידע אותי! תודה!!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
R9600XT הוציא 2100 ב- 3DMARK05 וזה עוד בלי אוברקלוק למעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה גוף קירור עדיף מהשניים הבאים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2022 ^ קירור אקטיבי, מקרר גם את הגשר הדרומי, עשוי ממתכת לא ידועה. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3014 ^ קירור פסיבי, עשוי מאלומיניום. תודה
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המפרט עומד בחתימה שלי הדבר היחיד שנראה לי יקרוס זה הספק המעפן X: ולוח אם מטומטם... הקירור אצלי דיי טוב בשיא הוא מגיע ל33 ובלילה יכול להגיע בשקט ל25... http://img122.echo.cx/img122/9184/dscn00158ju.jpg עכשיו זה אם אני אצליח זה יהיה משמעותי ? מומלץ לי בכלל עם לוח אם וספק שכאלה? ובדרך בבקשה מדריך לביצוע OC או הסבר בקטנה... ומשעמום הרצתי Prime 95 הגיע עד 32 והתחיל שוב מחדש...מה התוכנה הזאת בודקת בכלל? תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לכרטיס OC לULTRA מבלי להוסיף איזה קירור מיוחד? האם זה היה יציב מבחינת משחקים וחום?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה קירור אתם מציעים למעבד שלי? קירור שיחזיק גם באוברקלוקינג בעתיד תקציב יש 300 ככה... עוד משהו: לא להביא לי קירורים של מקצוענים משהו סביר וטוב כזה
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-