עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by frank053,

שלום לכולם. אני ממש (אבל ממש) חדש בנושא האוברקלוק, ואני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי. מעבד - http://img208.imageshack.us/my.php?image=cpu8cd.jpg לוח אם - http://img96.imageshack.us/my.php?image=motherboard1la.jpg זיכרון - 1.5GB 400MHZ כ. מסך - XFX 7800GS Extreme Edition הבעיה שלי היא שאני בכלל לא יודע איפה להתחיל ומה לעשות. האם בכלל אפשר לעשות אוברקלוק למעבד עם המפרט הזה? האם צריך קרור נוסף מסויים? חיפשתי באתר, ולא כל כך מצאתי "מדריך" לאיך לעשות אוברקלוק בצורה נכונה. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by most,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לעשות אוברקלוק למעבד? אני צריך משהו פשוט כדי לעשות אוברקלוק לא גדול במיוחד... שאלה:אני צריך להוסיף איוורור למארז גם אם אני עושה אובר קלוק קטן?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  3. יש לי מערכת קירור מים של טרמלטק (טאי צ'י) אם אני יחליף את הבלוק והמשאבה לכאלו של Swiftech זה ישפר את המערכת ?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  4. מחפש water block למעבד 939 של venice תודה

• 2 תגובות
    • 412 צפיות
  5. שלום חברה , אני חדש פה ויש לי שאלה לגבי קירור. אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד AMD 64 כפול ליבה (ללא קירור , הכוונה שיש קירור שבא עם המעבד) ואמרו לי שהמעלות של המעבד יהיו בערך מינימום יכול לנוע סביבות ה32-30 מעלות במנוחה ובמאמץ מקסימום 50 מעלות.. כששמעתי את זה נבהלתי מאוד. זה נכון? זה טוב? זה לא כיול לפגוע במשהו? אולי צריך קירור יותר טוב ואני כבר אקנה קירור אחר? תמליצו לי ותעזרו לי בבקשה , תודה!

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by mor_anter,

E0 DO יש עוד כמה שאני לא יודע מה הכי טוב??

• 12 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by Spootnik,

טוב חברה הוספתי מאוורר של 80 מ"מ על המארז + מאוור ענק של 120מ"מ על הצד וזה הוריד לי ב 12 מעלות האם זה הגיוני? יש לי 22 מעלות עכשיו במעבד מקודם היה לי 35 לינק לתמונה למטה. עכשיו האם זה יספיק לי לקרר ת 805D אחרי אוברקלוק אני צריך טמפרטורות ל 805D שאני אדע האם זה פועל טוב תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי אקסטרה MONEY ואני שוקל לקנות קירור חדש למחשב. אני מתלבט בין אם לקנות קירור למעבד שלי שהוא INTEL P4 3.0 775- שזה יהיה ה-BT או קירור לכרטיס מסך שהוא LEADTEK GEFORCE 7800GT שזה יהיה משהו טוב בסביבות ה-200 ש"ח. *חשוב לזכור שאני לא עושה לאף אחד מהם OC ולא כלום. אז למה עדיף לקנות? מה יותר חשוב? ובמה אני ארגיש יותר הבדל בקירור ( לשניהם יש את הקירור בסטוק בינתיים )?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש כרטיס מסך ATI 9500 PRO של חברת ATI פתחתי את המארז ושמתי לב שכל הכרטיס מלא אבק גם על הזיכרונות וגם על המאורר ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות מבלי לפגוע בו? ואיך להימנע מחשמל סטטי? כי שמעתי שזה יכול להרוס רכיבים במחשב והאם הכרטיס הזה יכול לעבוד בלי מאורר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שאלה שמסקרנת אותי,התקנתי את הזלמן ( ראה מפרט ) לפי ההנחיות של האתר וחיברתי את הקירור ישירות לספק הכוח בעזרת המתאם שקיים. השאלה שלי היא כיצד עכשיו מתבצעת קריאת מהירות סיבוב המאוורר שבקירור ? הלא הקירור לא מחובר ישירות לכרטיס כמו קירור הסטוק שהיה לי אלא ישירות לספק,כיצד לדוגמא ה ATI TRAY TOOLS עכשיו יודע שבטמפ' שהגדרתי לו הוא אמור לעלות את סיבובי המאוורר? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by Vector13,

אוקיי, אז יש לי מעבד Pentium 4 3.0 GHz Prescotte על פי מה שאני יודע, מעבדי פרסקוט נוטים להתחמם, אז אני שואל אם כדי לי לנסות לעשות לו אוברקלוקינג? כרגע, כשהוא פועל על סרק הוא על 35 מעלות, בעומס מלא הוא מגיע עד 60 מעלות

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. פירסמתי פה כבר טרד על מנת לדעת יותר פרטים על קירור מים- בנתיים עד ההחלטה האם לקנות קירור מים או לא!! אני מענויין לקבל המלצה לקירור אוויר הטוב ביותר, עכשיו אין פה בעיה של מחיר, ולא מעניין אותי רעש, אבל בכלל לא מעניין אותי! המפרט של המחשב היינו:D920,P5WD2,7600GT,GIGABYTE AURORA,1GIGA DDR2 800MHZ עכשיו הזכרונות הם של חברת GEIL ולקחתי דווקא ספציפית אותם כי יש להם קירור סטוק שנחשב חזק, אבל הקירור סטוק של ה7600 וגם של המעבד לא נראים לי משהו בכלל (במיוחד של ה7600 שנראה ממש עלוב). עכשיו אני רוצה לקבל הצעה לקירור שיתן לי קירור כמה שיותר טוב, ולפרט למה בחרתם באותו רכיב. ודבר אחרון, המאווררים שבאים סטוק עם המארז ממולץ להחליף אותם או שכל מאוורר אחר יתן לי את אותה תפוקה.

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  13. מצורף צילום.יש אפשרות עם הייצורים האלה לקצת OC? מישהו יגביל אותי?אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 439 צפיות
  14. Started by g191181,

הורדתי את התוכנה עכשיו רשום שהCPU 23 מעלות הCASE 25 מעלות אבל הSENSOR 3 הוא 70 מעלות. איזה חלק הוא 70 מעלות?? למה הכוונה?? ומה הכוונה לITE8712F-3 שהוא בכלל ב-25-???

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Vector13,

אני לא בקיא במאה אחוז על התוכנה הזאת, אבל היא מראה לי שהכרטיס מסך שלי על 120 מעלות כשהוא עובד על סרק ... גם אם צלע הקירור שלי מעט דפוק הכרטיס מסך לא אמור להתחמם ככה ...

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

אני עושה oc עד 2.9 אם over voltage ומתי הטמפ מגיעה ל 58 נדפק לי הקול במחשב ואני לא שומע כלום הלוח שלי הוא ASUSPV800-x

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by iyehuda,

יש לי infinity nf4 ultra הפעלתי תוכנה ntone שקיבלתי עם הלוח וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הבאה : מה אני בדיוק צריך לעשות תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by artyom,

זה לא מראה טמפרטורת CPU... עריכה: סתכלו במפרט בשביל הקירור+מעבד [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן וחג שמח כולם, החלטתי לשדרג מעט את המחשב שלי ואני מחפש גוף קירור טוב שיחזיק לי את המעבד שהוא p4 2400 שלו אני מעוניין לעשות OC. עכשיו התקציב הוא עד 200שקל 250גג. תודה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  20. שלום לכולם. מה עדיף כרגע יש לי 3 מאוורי מארז קדמיים של 80 מ"מ שמכניסים אויר למארז, מה יותר עדיף להישאר עם הסט הזה או לשים במקומם מאוורר 120 מ"מ בודד שיכניס אויר וכמובן יהיה שקט יותר?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by st0m,

שלום לכולם .... אני רוצה להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס מסך שלי לקירור הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893 ורציתי לדעת אם הוא מתאים לכרטיס מסך שלי ... GIGABYTE PCI-EX GeForce 6600GT 128MB DDR3 128 BIT TH VIVO TV/O -GV-NX66T128VP - BULK

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני צריך מאוורר שהעובי שלו לא יעלה על 25 מלימטר ושיהיה מאוורר 80

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by Vector13,

בזמן האחרון שמתי לב שכרטיס המסך שלי מתחמם יותר מידי, בדקתי אותו קצת מקרוב ופתחתי את ההיטסינק, המאורר שלו כבר לא מסתובב כמו שצריך, אז החלטתי לקנות אחד חדש, אז אני שואל איזה כדי לקנות, בתקציב של 200, פלוס מינוס 50 כרטיס מסך הוא Nvidia GeForce 6600GT 128MB של Point of view

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by matteo,

יש לי בקביעות ארטיפקטים במשחקים כרטיס מסך 6600 ג'י טי agp נמצא על 43 מנוחה מאמץ 52 הכרטיס ללא אוברקלוק מעבד על 27 מעלות דריברים של אנוידיה 81.משהו הסרתי את הדריברים לא עזר יש למישהו הצעה אחרת?

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  25. רציתי לדעת אם יש לוח אם Socket 939 עם כניסת AGP: שטוב לאוברקלוק? יש לי עכשיו 3000+ newcastle 754 ולוח epox 8kda3j עם קירור ביגטייפון ואני מגיע רק ל 2340 יציב, מעל זה המחשב נופל, לא משנה כמה מתח אני מוסיף. חשבתי לשדרג כי אני רוצה מעבד הרבה יותר מהיר מזה, אז בעצם הרעיון שלי לקחת venice 3500 עם לוח וזכרונות איכותיים ולנסות להגיע ל 2600-2800 mhz. הבעייה שיש לי 6800gt שאני לא ממש רוצה להחליף סתם ולא משתלם לי למכור אותו נגיד ב 1100-1200 שקל כי אני לא אמצא משהו כזה ל Pci-e בקיצור האם יש לוח אם איכותי בתנאים האלה? סוקט 939 עם AGP? או שצריך כבר לחשוב בכיוון של שדרוג כללי?

• 3 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים