עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי מחשב חדש לפני יומיים... מפרט בצד.... עכשיו המארז בא עם 3 מאווררי סטוק של 120 ואני מעוניין לקנות מאווררים חדשים שעושים הרבה פחות רעש.... אבל עדיין שיעשו עבודה כמו שיותר טובה.

• 1 תגובה
    • 376 צפיות
  2. Started by revz,

היי מישהו מכיר אולי קונפיגורציה טובה למעבד כמו שלי ? ישבתי כל הלילה אתמול ולא הצלחתי להגיע אפילו לFSB של 267 שלא נדבר על יותר (למרות שאני יודע שהמעבד מסוגל) נתתי לו אפילו 1.6V והוא עדיין עושה בעיות. שאלה נוספת היא - כאשר כיוונתי את הFSB ל250 הכל עבד מצויין, הווינדוס עלה ותיפקד נהדר, אפילו החום לא עבר את ה33 , ואז כאשר אני עושה כיבויי או ריסטרט המחשב נתקע וחוזר להגדרות המקוריות (ללא OC ) - יש למישהו מושג ממה זה נגרם ? INFO: קירור: zalman 9500 לוח אם: Gigabyte 8i945P-G זכרונות: corsair PC5300 667Mhz Dual (512x2) תודה תודה

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  3. האם הקירור שבא איתו בסטוק מרעיש?

• 8 תגובות
    • 518 צפיות
  4. לאחר שקראתי מדריך אני משנה את השאלות שלי 1.יש על הקירור מסביב לאיפה שהמשחה מן מלא שסוגים כאלה משהו כזה ויש לו ציפוי לבן אפשר לומר קיצר צריך להוריד את הציפוי הזה? ממה שראיתי במדריך יש עליו כיסוי שרשום עליו pull ולי אין את הכיסוי הזה יש לי רק מה שציינתי פה 2.יש גם מן חלק כזה בצורה של מן n חצויה אפשר להגיד r קיצר איפה לעזאזל אני שם את החלק הזה? כי מאחורה יש את הסוגר ההוא ומקדימה את הקירור.... הבנתי מה זה ואיפה לשים את זה רק השאלה שלי עכשיו זה שלא צריך אליו ברגים או משהו פשוט להצמיד את זה לדבר הלבן זה שאני שם על הזכרונות? 3.זה משנה אם יש לי כרטיס ליד הכ.מסך (כמעט נוגע) אבל לא מפריע למאורר..? 4. יש לי בכבל-חוט הזה של החשמל 2 כניסות/יציאות/חיברים איך שלא תרצו לקרוא לזה ולי יש ר…

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by davis5,

יש לי לוח של msi neo2 platinum מעבד 3000 venice amd זכרונות של ceon cl 2.5 שניקנו בivory השאלה אם אני רוצה לעשות oc למעבד האם כדאי להחליף את הזיכרונות האלה ואם כן לאיזה סוג ואיזה חברה וכמה הם עולים? תודה

• 3 תגובות
    • 412 צפיות
  6. Started by mor_anter,

האם הטמפרטורות האלה נורמליות במצב 100% עומס על המחשב למשך 10 דקות ככה??(בבקשה תענו לי זה חשוב) המחשב: מעבד:3גיגה הרץ אינטל פרסטוק לוח אם:asus p4u-800-x הרדיסק:wd120gb תמונה למטה! נ.ב אני לא באובר קלוק בכלל והכול קירורי סטוק! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by zaroor,

שלום יש לכם המלצה למאורר שקט ושאיכות קירור לא תיפגע מעבד 2.8 לוח ג'גה בייט 478

• 7 תגובות
    • 483 צפיות
  8. Started by nivabotbol,

שלום לכולכם! אני מחפש קירור טוב למעבד Intel D805 Dual Core תקציב- 150 ש"ח, שיהיה כמה שיותר איכותי, כי אני מתכנן OC בקרוב תודה ניב

• 9 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by yos1978,

אהלן ! אני מתכוון לקנות את המפרט הבא לאחר שאמרו לי שניתן לעשות לו אוברקלוקינג רציני אבל אין לי מושג מה בדיוק צריך לעשות מישהו יכול להסביר לי ? תודה מעבד: INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 3Y לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX68G256D GEFORCE FX6800GS SLI 256MB DDR3 PCI-E זיכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y צורב: LG GSA-4167B(B) DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y מארז: COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm מאוורר : ARCTIC COOLING FREEZER 7 Pro

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך 7800 GTX כמו שצריך עם מערכת קירור ZALAMN FS V7 מאוורר

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by Nuclear_Bamba,

הכ"מ מתחמם יתר על המידה.. מעבר לזה, המאורר שלו מושבת וכך גם המאורר הראשי של המחשב.. שניהם ישנים וזקנים, בני 4 שנים.. בכלאופן, רציתי פתרון קירור זול, שלא מצריך קניית מאוררים שבסוף אני אצטרך להפטר מהם אם אני אקנה מחשב חדש משהו של "עשה זאת בעצמך", קניית קרח יבש ולעשות איתו משו.. דברים בסגנון

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  12. Started by shay33,

שלוםאני עם פרסקוט עכשיו על 61 מעלות במנוחה אני בלי OC כרגע בגלל שהמאוורר של הסטוק נשבר לי שמתי אחד אחר משהו מסריח אני צריך קירור ב 70 שקל -שוב לא לOC יש עדיפות לשקט אם לא לא נורא תודה

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by eli_a2006,

באתר של Thermalright לא רשום בכלל את הכרטיס שלי ואני חושב שהם לא מעדכנים אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה תודה לכל העוזרים אלי.

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  14. Started by kobibo,

לבעלי הקירור הזה,האם אתם חיברתם את המתח של הקירור לכרטיס או למתאם ישירות לספק הכוח ? במידה וחיברתי ישירות לספק הכוח ל Normal Mode האם זה אומר שקירור שלי עובד כל הזמן על 100% ? כלומר אם אנני טועה אין לי שם שליטה ( גם לא בעזרת האופציה של ה FAN ב ATI TRAY TOOLS ) על מהירות המאוורר של הקירור? כדאי לחבר ישירות לכרטיס או שזה עלול לפגוע ביעילות הקירור וכדאי להשאיר כפי שזה ?

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by coorva,

מה הקרור המומלץ לכרטיס זה ואיזו חנות בתל אביב או במרכז יכולה להתקין לי אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  16. Started by gafirmo,

אני מבקש עצה או שתיים בקשר לפריטים הבאים: - קרור שקט כמה שניתן לP4 2.6C - HD שקט כמה שניתן - קרור לChipset Intel 865 שקט כמה שניתן - ספק שקט כמה שניתן תודה (כמה שניתן)

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by rabbit,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=149 מבחינת רעש ומבחינת ביצועים..

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by BattleMan,

שלום אני מעוניין בפיתרון קירור ל PRESCOTT שלי. במצב עבודה רגיל הוא עומד על ~50 מעלות וצורך הקירור דורש ממני להפעיל מספר מאווררים, אך אלו גורמים לרעש נוראי וגם לאחר שהחלטתי להיפטר מהם ולהישאר עם המאוורר שעל המעבד ומאוורר ספק הכוח הרעש עדין מחרפן אותי. הבנתי שפתרונות הקירור של שינוי פאזה וקירור מים מאפשרים שקט מושלם. אך כמובן איני מעוניין להוציא כמויות כסף. אשמח אם כך לעזרתכם, הקריטריונים שלי הם כך * שקט מוחלט * קירור סביר [איני מתכנן OC בעתיד הקרוב] * אפשר שמישות של המערכת במחשבים עתידיים אחת המחשבות שהיו לי הם מערכת קירור מים פסיבית, כך בעצם אוכל לחסוף כסף וגם כמובן אוכל לשדרג את המערכת לאקטיבית כשיופיע הצורך. עוד חשבתי על מערכת שינוי פאזה, אני מניח שהמערכת ממש יקרה אבל …

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

אם אני עושה אוברקלוק למעבד ומוסיף קצת מתח מעל לסטוק כמה שנים בערך הוא יחזיק מעמד????

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

אהלן אחיי.... ברשותי פרסקוט 3 גה"צ סוקט 775 על קירור סטוק (במאמץ לא עובר את ה50 מעלות) אמור להגיע אליי הArctic Cooler Freezer 7 pro וחשבתי לעשות אוברקלוק חמדמד... עד כמה הוא יגיע עם הקירור הנ"ל?? (עד כמה מה"ץ) תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  21. הטמפ הממצועת שלו היא באיזור ה 60 מעלות. אני מצרף תמונה של טמפ הרכיבים של המחשב כאשר רק מערכת ההפעלה פועלת ברקע. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. איפה אני מוריד תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  23. בפסח הבא עלינו לטובה ב"ה בלי עבודות מבית הספר, יש אופציה נפלאה לעשות כסף =) אני כבר מתכנן במשך חודש+- Phase Change... התיכנון המקורי הוא מארז בבניה עצמית מפרספקס שיושב על Phase Change(בבניה עצמית) מפרספקס... אחר כך התווסף לו הרעיון של: "למה לא נוסיף ציל'ר מלמעלה?" אבל אין לי מספיק כסף לזה. שהגז יקרר את המעבד, הציל'ר את הכרטיס מסך וה-Chipset... אז בוא נערבב: עלותו הכללית של הכנת ציל'ר(+חלקים מ-DangerDen) למעבד, Chipset ולכרטיס מסך(יש עוד משהו שאפשר לקרר?) זה +- 2500 שקל כולל הכל(חלקים, משלוח, גז, טכנאי גז ונספחיו...) עלותו הכללית של Phase Change(למעבד בלבד) זה +- 1200 שקל... כסף יש, השאלה... ציל'ר או PHASE?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by integral,

תסתכלו בעמוד למטה על התפלצת http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16574&PageId=15

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  25. אוקיי, הסבר קצר, עבדתי בשני שלבים. בשלב הראשון עשיתי אובר קלוק למעבר שלי כמובן מ200 או 2000 ל210 או 2100. הכל היה בסדר בשלב הזה, עברתי לשלב השני של אובר קלוק מ210 או 2100 ל220 או 2200, בשלב השני הייתה לי קצת בעיה, אחרי שעשיתי את האובר קלוק ושמרתי את הנתונים שהגדרתי בביוס, המחשב אתחל את עצמו הגיע למצב שהוא טוען כביכול ומוודה את האובר קלוק, ואז אחרי שניה או שתיים אתחל את עצמו מחדש, ככה זה קןרה כך פעם כשהוא מגיע לשלב הזה. אגב, נכנסתי אחרי זה שוב לביוס והחזרתי ל210 והמחשב עבד כרגיל, לאחר מכן ניסיתי להעלות ל215 וזה שוב קרה. נתונים: מעבד AMD Athlon 64bit 3.2 לוח אם Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, …

• 6 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים