אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני חדש באתר הזה וזה אתר מושקע מאוד ויפה ואני רוצה להמהיר את כול המחשב והנה המפרט מעבד של פנטיוםארבע רגיל NOWDWOD של 2 GHZ כרטיס FX5200 והזכרונות של בעצם אני לא יודע איזה ואני יודע שזה גרוע ויש לי עוד מלאה מחשבים יותר מאיזה 200 מחשבים חדשים אבל לא כולם עובדים ואני רוצה להמהיר את המחשב הזה למשהו כי זה המחשב הראשון שלי ואחרי שקניתי כמה פשוט שחכתי ממנו ואני רוצה להמהיר אותו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום D, מהירות 2.8 מה"צ. אני מעוניין לדעת מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי למעבד זה בתנאים רגילים ובתנאי מאמץ.
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
-
-
אבל שהכל יהיה יציב כמובן
-
- 5 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
יש לי כ.מסך LEADTEK 7800GT ואני רוצה לדעת מהן הטמ"פ המומלצות לכרטיס הזה ואם אני עומד בהן או שאני צריך לקנות לו קירור חדש טוב יותר. הטמ"פ שלו במנוחה בלי לעשות כלום היא- 45 מעלות. בעבודה עם אתרי אינטרנט ו-MEDIA PLAYER- הטמ"פ היא 50 מעלות. במאמץ במשחקים חדשים- 60-70 מעלות ובמאמץ במשחקים כבדים מאוד ( כמו FEAR )- הטמ"פ היא 82+- מעלות אל תשכחו שלפני כחודש כל הטמ"פ בכל המצבים היו נמוכות יותר בכ-3-4 מעלות ואני מניח שאני פשוט צריך לנקות את המארז מבפנים שוב. ודבר נוסף הוא, שיש לי מארז מעפאן עם מאוורר אחד מאחורה של 80mm ואני מתכוון עוד כמה זמן לקנות מארז חדש עם לפחות מאוורר מקדימה ומאחורה של 120mm כך שהטמ"פ ירדו עוד ( כפי שאני מכיר אותי, זה יקח חודש בגלל כל ההתלבטויות שלי-…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה לגביי overclock של כרטיס מסך x800gto בלוח אם שלי יש אופציה כדי לעשות overclock דרך הביוס, האופציה הכוללת שלוש אפשרויות standart,fast,turbo אני שמתי על turbo שנכנסתי לeverest overclock זה מראה לי שכרטיס מסך נמצא באוברקלוק זיכרון על 10% והליבה על 6% זאת אומרת שהליבה על 439 והזיכרון 520 השאלה היא:עם זה אוברקלוק בטוח? הקירור סטוק של כרטיס מסך הוחלף לקירור סילנסר והמעלות במנוחה הם:36 מעלות ובשיא העבודה היא לא עוברת 55 מעלות.ספק הכוח שלי הוא:400w האם זה בסדר??? אני חדש בעניין של אוברקלוק תודה לכל העונים!!!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים קראתי על קירור פלטייה והבנתי שהוא נותן ביצועים מצוינים (כמעט ברמה של קירור גז) אחר-כך עשיתי בירור קצר באיביי ומסתבר שהתענוג עולה פחות מ15$ אני ממש רוצה להזמין אחד אבל רציתי לשאול אתכם איפה הקאץ'... איך יכול להיות שקירור כזה עולה כל-כך מעט?
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כל החוטים כחולים ???????????? זה משהו ישן זה מאוורר 120mm והוא מזה חזק מצאתי אותו מולכם[לא יודע איך רושמים סורי] אל חיבור תקע של החשמל הכנסתי אותו לחשמל כדי לראות אם הוא חזק הוא דיי חזק !!! מה אני יכול לעשות איתו?? מצאתי מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית איזה מין בית טוב כזה למאוורר שבדיוק באותו גודל יש בבית הוא גם פילטר המחשב שמצאתי בוא נגיד הוא בן 12 שנה!!
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
חבר שלי עשה אוברקלוק למעבד שלו ועלה 600 מגה הרצ עכשייו המעבד עומד לו על 30 מעלות במאמץ אז למה הוא לא יכול לעלות יותר תמהירות???
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי לעשות OC למעבד העלתי תמהירות ליבה מ 200 ל 210 וחבר שלי אמר לי לנעול ת pci ואצלי הבעייה שיש pcie ... ואחרי שהדלקתי תמחשב לא ראיתי כלום במסך ,קיבלתי מסך שחור . עכשייו מישהו יכול להגיד לי למה יש לי רק pcie ??ומה אני עושה עם זה??
-
- 11 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המחשב שלי זז לאט בזמן האחרון ונראה לי זה רק בגלל שהוא חם.. אני לא מבין בזה משהו אז תעזרו לי.. הדיסק קשיח הוא של WESTERN DIGITAL 120GB 8MB זכרון לא נראה לי צריך חברה.. חברה אין לי תקציב או משהו כי אני לא יודע עם מה אני מתמודד..אני צריך משהו שיקרר את הסבתא שלהם...חחח תודה
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום . יש לי מעבד פנטיום 4 3.0GHZ פרסקוט. וראיתי בטמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים שכתוב שהמעבד במאמץ צריך להיות על 55 מעלות. ואצלי במנוחה הוא 48-50 ובמאמץ הוא בערך 60-63 מעלות האם זה נורמלי? אממ ראיתי גם שהרבה ממליצים על הביג טייפון..כמה הוא עולה? וכמה מעלות הוא יוריד לי בערך? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כדאי לי לעשות אובר קלוק אם המפרט הזה (יש לי ספק ז'נרי)
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
היי, יש לי VANTEC AEROFLOW ל-SOCKET A יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהלוח?? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יתכן גם תקציב ל bt מי שלא יודע יש לי מעבדnortwood 2.666 יותר מידי חם!! 58 במאמץ בלי oc אז האם כדי לקנות מאוררים או לקנות קירור למעבד? אני מעדיף קירור אוניורסלי[לא יודע איך רושמים] כמו ה bt שתומך בהרבה סוקטים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה קניתי לי בתיאלנד מאוור למעבד Big Typhoon ב80ש"ח ומשחה טרמית של Artartic Cooling MX1 ואני בדרך לאוברקלוק למעבד P4 2.4Mhz בתקווה להגיע ל3GHZ. אני רוצה לדעת איזה תוכנות אני צריך להשיג כדי למדוד טמפרטורות\עומס בדיקה יציבות וכל המסביב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קבלו.... זה הפעם הראשונה שאני מחליף מישחה... אחלפת מישחה= פלאים ראיתי ירידה של כ 20 מעלות!!! אנשים!!!: תעשו למעבד שלכם תובה: תחליפו מישחה..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה... אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, ובנתיים נראה לי שאני הלך על ה-: TT BT. הוא כמובן בגודל של- 120MM שזה טוב ( שקט יותר ), אבל זה יכול לעורר לי בעיה קטנה: במארז שלי וגם ככל הנראה במארז החדש שאני נתכוון לקנות יש / יהיה איירדאקט בגודל של 80mm שיוביל למאוורר של המעבד. זה לא יצור בעיות בגלל שהאיירדאקט קטן? האיירדאקט יעזור בכלל למרות שהוא קטן מידי? או שעדיף כבר לא לשים איירדאקט?
-
- 13 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלוםם.. הקיץ בא ונעשה יותר חם.. ואני מרגיש את ההתחממות של הכרטיס... מישהו מכיר קירור מעולה לכרטיס מסך כפול ליבה?? אולי אפילו קירור מיים...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם מעבד 820dc .האם בשימוש רגיל בלי OC , מעט משחקים ועיבוד וידאו ביתי עם כרטיס מסך 6800GS יש צורך בקרור כל שהוא. האם הקרור הוא חובה או בגדר המלצה למשתמשים כבדים. והאם המנעות מקרור תקצר את חיי המעבד המחשב הישן שלי בן 6 שנים ועדין עובד כמו פנתר ובלי קרור. תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הצעות לשיפור, אממ אני חושב שהיא לא רעה, אבל צריך להוסיף מאוורים שיזרקו את האוויר החם מהמארז. הינא שרטוט: http://img381.imageshack.us/img381/1697/untitled7vx.jpg יש אפשרות לשים גם מאחור של המארז מאוורר 120m ובדלת להגדיל ל92 m. תודה
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ברטון 2500 עם מכפלה שעולה עד 12.5. מה הכי כדאי לעשות מבחינת אוברקלוק ? (עם מכפלה 12.5 הגעתי לתדר 185 בלי להרים מתח לציפסט ולמעבד).
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי את הVF900 הוא אמור להגיע עוד שבועיים פחות או יותר ואני רוצה לדעת איך אני מוריד את הקירור סטוק שבא עם הכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-