אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
צריך קירור לחבר שלי לסוקט 478 של אינטל עד 150 שקל...
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שאני ניכנס למחשב שלי ואז מאפניים רשום לי INTEL® pentium ® CPU 1.70GHz איזה מעבד זה ומה הטמפרטורה המומלצת שלו??
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המפרט שבחתימה: כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס אז הוא מדווח לי על טמפ' של בערך 54-55 מעלות לעומת זאת כאשר חלונות XP עולה תוכנת EVEREST מדווחת לי על 46 מעלות בערך, למי להאמין, יש לי פנטיום 4 פרסקוט סטפינג E0.
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
רציתי לתת חוות דעת למי שרוצה לקנות, הכרטיס נתן לי 7930 ציון בסטוק ב3D MARK 05, סמתי קירור זלמן על הכרטיס הוא על 41 מעלות במנוחה ברגיל הוא היה על 47 הצלחתי להגיעה עים הליבה ל570 מ450 עים ממש טיפה ארטיפקטים שלא רואים במשחקים רק ב3D מראק ממש טיפה כמעט ולא שמים לב , זכרונות הגעתי מ1260 ל 1700 הזכרונות נתנו יותר אבל נראה לי מספיק, במאמץ הוא מגיעה ל50 מעלות אולי יותר לא שיחקתי הרבה זמן ציון סופי ב3D מראק 05 9300 נראה לי ממש מכובד אחלה כרטיס שבעולם ממש מומלץ
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הקרור המקורי(יעני מאוורר מיסכן ) הלך לעולמו(ניטחן באבק ) והגיע הזמן קצת לקרר אותו.אשמח לישמוע על פיתרון קרור טוב לכרטיס-מחיר עד 180 ש"ח. POWER COLOR 9700NP עם הקרור המקורי הייתי מצליח להגיע להמהרה של 320 למעבד ו 300 לזיכרונות.
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
או שלא ;D ;D ;D ;D 1 באפריל
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שאלות: 1)איך אני פותח אפשריות נוספות בביוס כגון:מתח מעבד,תדר זיכרונות,תיזמונים וכ"ו 2)ראיתי שיש בביוס אפשרות אוברקלוק על בסיס אחוזים,האם ככל שאני מעלה את האחוזים גם המתח עולה?? חוות דעת על אובקלוק: מעבד:p4 2400 northwood לוח:asus p4p800 ספק:גינרי.. קירור סטוק אינטל מעפן+AS-5 ?מתנה ממני.. ) זיכרונות:kingstone 512mb ddr 400mhtz pc 3200 cl3 אוברקלוק: מעבד: 2400@3200 מתח סטוק 1.6~1.55 זיכרונות:400@460 מה אתם אומרים על מתח סטוק??? ואני רוצה לעשות גם לכרטיס שלו fx5200 אז תוצאות יבואו בהמשך!! נ.ב מחשב טכנאים הא...חח עריכה: איך שכחתי טמ"פ!!! לפני אובר: לפני ניקוי המארז ומריחת משחה טרמית: 68 בביוס אחרי ניקוי המארז ומריחת משחה טרמית:25 בביוס אחרי אוברקל…
-
- 36 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בקירור יחס טוב של ביצועים\שקט, עם דגש על השקט. המליצו על ה- Zalman VF-700-CU. האם הוא שווה את זה? כמו כן, חובה עליו להתאים ל- 6800GT AGP! מומלץ גם שההתקנה לא תהיה מסובת מדי, והקירור עצמו לא מגושם וגדול מדי. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא יודע אם זה היה כבר אבל ראיתי את זה לא ממזמן והנה למי שלא ראה.. http://www.dumpalink.com/media/1143709045/How_To_Build_A_Water_Cooling_System_For_Your_PC
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
נעה יבאה את המארז : ZALMAN TNN 500AF 7600 שקל על המארז? עדיף להשכיר דירה נפרדת למחשב במחיר הזה מה אתם אומרים? עריכה: ראיתי את הביקורת של המארז באתר silentpcreview והוא אדיר! למעבד יש קרור כמו של מקרר!......... :o
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות oc למעבד גם כשאני עושה oc באחוז נמוך יחסית של 0.5 % מהמהירות של המעבד שלי כל ניסיון נתקל בתקיעה של מערכת ההפעלה הרצתי בדיקות על המעבד ואין איתו שום בעייה וכשאני עושה לו oc מבחינת טמפרטורה הכול תקין הוא אפילו לא עובר את ה35 מעלות בביוס של הלוח אם יש לי אפשרות לשחק עם המתחים אבל אולי הלוח לא מותאם לזה לא יודע משהו מוזר קורה פה. אם יש למישהו רעיון או הצעה אני אשמח לשמוע אני בכל מקרה שוקל כבר די הרבה זמן להחליף את הלוח הבעייה היא שיש לי מעבד של איטל ועוד לא מצאתי לוח עלות מול תועלת שממש שווה את הכסף כמו כן יש לי גם 2 גיגה זיכרון עם תזמונים מעולים בddr1 וכל הלוחות הטובים שמתאימים לאינטל מגיעים כבר עם זכרונות בפלטפורמת ddr2. בקיצור כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 622 צפיות
-
-
למה הוא לא מופיע לי בשום מקום חוץ מהביוס זה מציק אני רוצה לבדוק מאמץ איך אני בודק בגלל שהרכבתי בעצמי את המערכת אז אין בדיקת טמפ לא מבין ??
-
- 42 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה לוותיקים והמנוסים יותר! קניתי קירור זלמן 9500CNPS שאמור להיות קירור סוס ולהנמיך את הטמפרטורות לגמרי... אבל! הטמפרטורה של המעבד מגיעה עדיין לסביבות ה-50+ מעלות במאמץ, כשהמאוורר בהפעלה מלאה! אני משתמש ב- prescott 3.4ghz@3.8ghz השתמשתי במשחה הטרמית שמסופקת עם הקירור... :-\ טמפרטורות הגיוניות? אפשר למשוך ל-OC קצת יותר רציני? ??? תודה!
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 GHZ prescot ht. המעבד האמת נמצא בטמפרטורות לא רעות יחסית(בגלל המשחה הטרמית לא עובר את ה50 עם המאוורר המקורי שלו) אני גם לא עושה OC או משהו בסגנון.... אם אפשר המלצה למאוורר בתקציב של עד 200 שקל....חשוב מן הסתם שיוכל לקרר טוב אך בגלל שאמרתי שאיני מתכנן OC אני צריך שיקרר בעוצמה של המאוורר המקורי לא חייב יותר...(עדיף... ;D) מה שכן חשוב שהמאוורר יהיה שקט....זה בעצם הפרט הכי חשוב.... בקיצור מאוורר עם ביצועים סבירים העיקר שיהיה מאוד שקט.... אהה גם אם אפשר שהמאוורר יהיה מהחנות של KSP מטעמי נוחות (WWW.KSP.CO.IL).... תודה... ;D ;D
-
- 15 תגובות
- 826 צפיות
-
-
גוף הקירור http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0200/cl-p0200.asp שמיועד במקור ל939 יוכל להתאים לאינטל 478?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היה לי מאורר של MSI ללוח הבא http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=651 והא נשרף ויש לי שם בעיה של גובה כי מעל יש את הכרטיס המסך. לכן איזה מאורר אתם ממליצים ל להחליף?
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?
-
- 10 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי Freezer 64 Pro שקניתי....היום חיברתי אותו לחיבור של המחשב..(על המולקס יש לי מתאם ל3 פינים).... עכשיו....הוא מסתובב בהתחלה...ואחרי כמה זמן הוא מפסיק....מישהו יודע למה??.... *הקירור לא מחובר למעבד הוא רק מחובר לחשמל..... הוא תקין או לא??... (המאורר לא אמור לעבוד מתי שיש חשמל?)
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מתכוון לקירור כמו זה שמקבלים עם המעבד כשקונים BOX. אם יש משהו מקביל גם טוב...
-
- 16 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ וכשאני מדליק איזה משחק כבד או משהו כזה.. אז הטמפרטורה שלו מתחילה להגיע ל80 ואז אני צריך לצאת מהמשחק... יש לי קירור של ZALMAN ... בזמן מנוחה הטמרפטורה שלו 50-55... איך אני יכול לקרר אותו??? אמרו לי שאפשר איך שהוא לגרום למאוור להסתובב מהר יותר או משהו כזה.. זה אפשרי? או שיש דרך אחרת? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הוספתי מאוורר בין שני הcd-roms כך שהוא מוציא אוויר מהכיוון של המעבד החוצה. מאוורר של p2 חחחחחח נישאר הצלעות קירור שלו פעם ב 100% מאמץ הייתי על 58-60 עכשיו על 52-55 שזה די סביר אני כנארה יחפש לי עוד מאוורים דומים להוסיף לי שמה ככה בשורה אני יביא לכם תמונות מתי שהיה בערך 3 מאוורים
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור שקט למעבד 805 Pentium D, המעבד לא יעבור אוברקלוק רק חשוב שיהיה שקט יחסית. לגבי התקציב, צריך שיהיה הכי זול שאפשר. תודה. נ.ב- איך זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6759
-
- 10 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה להסיג [glow=red,2,300]בארץ[/glow] חנקן נוזלי או קרח יבש ומה זה אתנול אני רוצה לדעת אתם יודעים מה המחשב הכי קר בעולם ומה הקירור עליו וגם מה הטמפרטורות תודה לעוזרים הו אני יודע שצריך לחפש אבל לא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני שמועות שהקירור סטוק שעל הצ'יפסט בלוחות DFI (סדרת האינפיניטי) עושה בעיות ונתקע (המאוורר) לעיתים... זה נכון? מומלץ לעבור לקירור פאסיבי או להישאר עם הסטוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 387 צפיות
-
-
היי צריך עזרה בשיפור מערכת קירור. אז ככה המארז מורכב כך: מעורר 1 מקדימה 2 בדלת 2 מאחורה והספק. קדימה והדלת מכניסים אחורה מוציא ו עוד מעורר שהוספתי שמכוון על הכרטיס מסך. הטמפ':מעבד 31\42 כרטיס מסך 47\55 איך אני יכול לשפר את הקירור?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-