עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום תוך כדי עיון מבמידע שבאתר מצאתי שיש קבוצות שיוצרות דריוורים לא רשמיים למטרת ביצועים גבוהים יותר או למטרה של איכות גבוהה יותר. וזה העלה בי את המחשבה שהדריוור המקורי שתוכנן כמובן לתקשר עם החומרה לא תוכנן במקור בשביל שהוא יתקשר עם חומרה שעברה OC אלה הוא תוכנן למצב רגיל.. אז חשבתי שאולי אנשים עשו דריוורים שעובדים יותר טוב עם חומרה שעברה OC כי הם תוכננו לזה ואולי דריוורים כאלה יכולים לעשות יותר יציבות שזה מה שמאפשר כמובן להרחיק את המקסימום שאפשר להעלות או שאולי זה יגרום לכך שיהיו פחות עיוותים בתדרים גבוהים יותר כי יש יותר יציבות. האם יש דריוורים כאלה לכרטיסי המסך סדרה 8 של NVIDIA שנועדו לזה? אם כן אז אשמח לקבל המלצה על דריוור כזה שיחליף את הדריוור המקורי כדי שתהיה לי יותר…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. קודם כל תודה לכל מי שעוזר. עכשיו השאלה שלי אם איזה תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטסי הריאדון לי יש 9700 פרו של ספיר אני לא רוצה לעשות אוברקלוק אני רק רוצה לנסות אך זה. יש לי חישני טמפ ואמרו לי שעושים אוברקלוק לוקח זמן ? עד שזה מתרגל מזה תאומרת ?! תוך כמה זמן האוברקלוק נהיה ..

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למחשב ואני לא עושה את זה כי אין לי מושג איזה ספק יש לי והאם הוא יעבוד טוב אם oc. פתחתי וראיתי שרשום שם בעברית סאן שיין קומה משהו כזה וגם באנגלית וראיתי את המתחים שיש לי שם וגם רציתי לשאול איך הם לoc 28a=+3.3v 40a=+5v 18a=+12v 1.0a=-5v 3.0=+5vsb זהו אז מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  4. שלום לכולם, רציתי להודות לכולם על העזרה ועל הייעוץ המקצועי בפורום הזה. לפני מספר שבועות התלבטתי אם להחליף את מאוורר המעבד במחשב שלי כדי להשיג יותר שקט, ואם כן לאיזה מאוורר. קיבלתי מכם עצות טובות וענייניות, ולאחרונה החלפתי את המאוורר הסטנדרטי שהגיע עם המעבד במאוורר Scythe Katana 3 CPU Cooler. לשמחתי, המחשב הפך שקט יותר באופן משמעותי. לא חל שינוי בטמפרטורה של המעבד (כרגע למשל הטמפרטורה היא 39 מעלות), וזה כמובן טוב מאד גם כן. אז שוב תודה רבה לכולם, על העזרה ועל הייעוץ המאד מקצועי. בברכה, אורי.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. יש כתבה מקיפה על משכות שנים וכל מני משכות אחרות שמשמשות כמשכות תרמיות מישהו ניסה והאם זה בכלל יעיל?? ולכל מי שמתעניין הנה הלינק עם הכתבה: http://daemlich.net/5746

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  6. הנה המפרט: ANTEC SONATA-III 500W GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ Corsair VS1GB800D2 2x1GB DDR-II 800 Value Memory LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 במארז יש מאוורר 120 מאחורה מוציא אוויר + 120 מקדימה שמכניס אוויר + ביג טייפון למעבד (הכרטיס מסך בקירור סטוק) פרטים של ה overclock מעבד: CPU Clock 3008.0 MHz (original: 2400 MHz, overclock: 25%) CPU Multiplier 8.0x CPU FSB 376.0 MHz (original: 266 MHz, overclock: 41%) Memory Bu…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. Started by Rapture,

יש לי מעבד חדש E8400 ולוח אם חדש של אסוס וגם מאורר חדש של COOLERMASTER תסתכלו בתמונה הזאת ובביוס גם אותו דבר :

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by shady121,

יש לי E6600 TUNIQ TOWER 120 P5B DELUXE איך להתחיל OC

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by Frequency,

הי, מקווה שזה שייך לכאן. יש לי מאוורר של זלמן 80mm אחורי שעושה רעש בלתי סביר בהפעלה של המחשב, כעבור מספר דקות הוא מפסיק להרעיש וחוזר להיות שקט כפי שהוא אמור להיות. זה ממש מציק לשמוע מפעל בהפעלה, יש מצב ששימון קטן יעזור? תודה (:

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. ממצב אנשים זו פעם ראשונה שאני עושה OC אבל על תבינו אותי לא נכון - אני לא חדש בנושא. ראיתי אנשים עושים את זה אני יודע את הבסיס. עכשיו שידרגתי גם את הקירור סטוק של הכרטיס שאיתו אגב הוא הגיעה ל 81 מעלות עכשיו הוא גג 60 במאמץ. לצערי בגלל שהכרטיס שלי הוא בחיבור AGP לאלו מכם שיודעים על מה אני מדבר יש לו בעיה בעיצוב והזיכרונות קרובים מידי לליבה מה שאומר שאולי יש לי קירור עצבני לליבה - אין לי קירור כלל לזיכרונות כי פשוט אין מקום אז כמה שאלות ברשותכם: 1. איך אני מוריד את ההגבלה ש RIVA TUNER מציבה לי 2. האם אני יכול לעשות OC לליבה בלבד ולוותר על הזיכרונות? (זה יתן שיפור בכלל?) 3. האם לכרטיס המסויים הזה שלי יש (של חברת XFX בחיבור AGP) יש יכולות OC? 4. האם יש אפשרות לעצור …

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by Keman,

שלום למבינים בעיניין ! ביכולתי להשיג את הקולר הזה ב200 ש"ח. כרגע יש לי THERMALTAKE BLUE ORB II. האים השיפור יהיה משמעותי ושווה להשקיע ? P.S. תודה לכל עונה :-)

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by alonkl,

מה זה Super PI ואיך מבצעים כזה דבר? תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. הנה הטמפ: הכל בסטוק ללא OC הצעות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. או שזה רק אצלי? אחרי כמה חודשים הוא עלה מ-8000 לכמעט 10000 RPM.. וזה ממש מרעיש (אני מאלה שרגישים לרעשים במחשב), ניתקתי אותו ועכשיו המחשב שקט כמו לחישה.. אם למישהו פה זה קרה.. איך פתרתם את זה? כי אני רוצה להתחיל לעשות OC.. ואני מפחד שהלוח יתחמם יותר מידי בלי איוורור על הגשר הצפוני.. נ.ב. טמפרטורה במנוחה של 62 מעלות לכרטיס מסך שלי (במפרט) היא טובה או שגבוהה מידי? ואיך אפשר להנמיך אותה? (המאוורר סטוק שלו על הכי גבוה)

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  15. שלום לכולם! אני רוצה לדעת איזה גופי קירור הם הכי טובים למעבדי פנטיום 4: CoolerMaster Aero 4 Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD איזה מהם הכי טוב? וכמובן מקרר הכי טוב... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. גופי הקירור שאני מחפש את השוואה בין ארבעתם באותה ביקורת הם: 1) ZALMAN VF-900CU 2) ARCTIC COOLING ACCELERO X2 3) THERMALRIGHT V-1 ULTRA 4) SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS ועוד משהו: מישהו יודע האם גופי הקירור 3 - 4 הולכים להגיע לארץ ? ואם כן מתי ? אשמח אם תעזרו לי.

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by eranisra,

שלום, יש לי את המעבד שרשום במפרט שלי, ואני עובד עם אוברקלוקינג עליו כבר מעל שנה והכל עבד פשוט מעולה, אך משום מה בזמן האחרון משחקים התחילו לקרוס ואחרי שבדקתי זה נראה כאילו המעלות של המעבד גבוהות מדי בזמן מאמץ ממושך, המעלות מגיעות ל70! איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות כדי לעזור לו לעבור את חודשי הקיץ החמים של הארץ??

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  18. הצלצץם לי לקחת SK7+SF2 לאוברקלוקינג נחמד, אבל ראיתי שהמאורר של אנרמקס יכול לדחוף 95 CFM~ על המהירות הכי גבוהה והSF2 יכול "רק" 75CFM. אז לא כדאי לי לשים את האנרמקס במקום ?? זה יתן תוצאות יותר טובות לא? ויש לי עוד שאלה אחת - אני רוצה לשים מאורר (יחסית חלש) שיכניס אוויר קר מול המעבד ןהצ'יפסט, זה יהיה אפקטיבי? כאילו שיעזור למאורר של המעבד לקחת אוויר, וגם יזרוק קצת על הצ'יפסט. מה אתם אומרים ???

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Shumy2,

על המארז שלי מורכב מאוור 120 בדלת שמכניס מאוור 80 מאחורה שמוציא והרכבתי עכשיו TT Silent Boost על המעבד היטסינק חדש משחה חדשה והכל , המעבד הוא Athlon Barton 2800+ ועדיין הטמפ' היא 54 מעלות ! זה בכ20 מעלות גבוה יותר מהטמפ' של הלוח אם. מישהו יודע למה ? שווה להשקיע במשחה יותר טובה ? לסדר את הכבלים יותר ? לעשות חורי אוורור ?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by FatCat,

מישהו יכול להמליץ לי על חנות למוצרי אלקטרוניקה בת"א או בסביבתה? אני צריך לדים, כבלים וכו'...

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום אני קצת חדש פה קודן כל שבת שלום אז ככה המחשב שלי משגע אותי עם החום שלו אני רוצה להשקיע בקירור שאוכל אולי גם לעשות לו אוברקלוק אם הייתי מבין בקירורים הייתי מזמין מאתרים בחו"ל קירור מים בחלקים אבל לא יודע בדיוק מה צריך כרגע המחשב שלי בלי מאמץ על 43 מעבד ו44 לוח אם צריך מפרט של המחשב אם זה משנה תגידו אני ארשום כל הצעה תתקבל בברכה תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by m_rtl,

שלום, כבר כמעט שנתיים וחצי יש לי כרטיס מסך 8800GTS, שעושה אחלה עבודה.. יש לציין שמעולם לא עבר אוברקלוק מה שאני תמיד זוכר זה שהוא עשה הרבה רעש במשחקים כבדים לאחרונה שמתי לב שהוא עשה יותר רעש מבד"כ, נשמע כמו פרארי על טורים גבוהים ואני מגזים רק קצת, באמת שהוא עשה המון רעש הורדתי את SpeedFan כדי לבדוק טמפרטורה וחשכו עיני, 95 מעלות צלזיוס עם ציור של להבה ליד הטמפרטורה במצב מנוחה (!!) 82 צלזיוס (!!!!!) לפי מה שהבנתי, זה הרבה יותר גבוה ממה שאמורה להיות הטמפ' בכרטיסי מסך גם תחת עומס כבד. פתחתי את המחשב, ריססתי את האמא שלו עם ספריי אויר דחוס, אבל לא היה כ"כ הרבה אבק. גם עכשיו כשניקיתי הכל מאבק, הוא עדיין מתחמם לרמה כזאת - ועושה רעש מפחיד. אני כבר מפחד לשחק, אז בינתיים אני לא נוגע …

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by the-f-master,

לאחרונה ביקרתי באתר של נועה מחשבים והסתכלתי על קירורים חדשים בשביל לראות מה חדש...ואז ראיתי את הונדטה 2 של OCZ והיו שם קישורים לכתבות שמראים עליונות ברורה על הTRU120E...זה הגיוני שקירור שזול מהTRU בכמעט 100 ש"ח עולה עליו בביצועים?או שהביקורות לא אמינות?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. צריך עזרה איך עושים OC לזיכרונות דרך BIOS?

25. Started by lior44,

שלום, יש לי מארז מסוג 3D Aurora 570. החלפתי לו את המאוררים האחוריים למאוררים חזקים 70CFM אך השינוי בטמפרטורה לא מורגש כיוון שהם מוציאים אוויר. האם אפשר להפוך את המאוררים האחוריים כך שיכניסו אוויר והקידמי יוציא? (יוצא שהמאורר האחורי הוא מול הביג טייפון) תודה מראש! ליאור

• 4 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.