עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomibandit,

המארז שלי התחיל להרעיש מאוד בזמן האחרון .. בדקתי את זה ואחד מהמאוורים שלי במארז נדפק הוא ממש מרעיש , עם זה אני חושב שהסירקוליציה של המארז שלי היא לא משהו , ושאני עם המארז סגור הרחיבים מגיעים לטמפרטורות דיי גבוהות , עם בי טי במאמץ הגיע לי ל 50+- המעבד וגם כן הלוח על איזה 50 ומה שהכי הפריע לי זה הכרטיס מסך שהגיע ל 80 + מעלות , לכן נאלצתי לפתוח את המארז להשאיר אותו פתוח עד שאני יחליף את המאוורים וכך הוא מגיע לי גג למעבד 40 במאמץ , ו 75 בכרטיס במאמץ.. אני רוצה להחליף קירור לכרטיס מסך למשהו טוב שיהיה טוב לי גם לאו סי ,כי הטמפרטורה של הכרטיס קצת גבוה , וגם כן נתקע לי כמה פעמים משחקים כבדים אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה .. זה הגיוני? וגם להחליף את אחד ההמאוורירים של המארז שהוא מרע…

• 13 תגובות
    • 656 צפיות
  2. האם כל הגרסאות המומהרות (כגון 8800GTS שהולך חזק היום) מקצרות את חיי הרכיב ? אם כן אז זה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה, אם יש לי לוח מעפאן של אינטל ואני שם עליו כרטיס מומהר הכרטיס יעבוד כמו שצריך, כי זה כאילו אני עושה אובר לא ?

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  3. שלום אנשים,קניתי את הגוף קירור הזה,הוא מגיע עם משחה מרוחה במקום ומוכנה,קניתי גם ARCTIC SILVEQ 5? אז רציתי לדעת אם כדאי לנקות המשחה ולשים את הסילבר 5. ובנוסף איך לעשות את זה בלי לפגוע בגוף קירור. תודה אנשים!

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  4. אמעבד כרגע בOc נימצא בטמפ של74 מעלות ללא Oc ב 63 בעומס מלאה כמובן איזה גוף קירור כדאי לקנות בתווך 150-100 שח?

• 11 תגובות
    • 656 צפיות
  5. GeForce 4 מת בצורה קורעת לב (תרתי משמע). אפשר לאמר שידעתי שזה מה שיקרה עם עוד קצת לחץ על הקירור, אחרי הכל מי צריך GF4 כיום?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. היי אנשים , המפרט של המחשב שלי הוא : amd 64 3500 winchester MSI K8N Neo4 Gskill X 2 memory ddr 400 480W TT psu ניסיתי לעלות את ה FSB ל225 והמחשב בכלל לא עושה פוסט. ניסיתי לתת לו רק 210 , והמחשב נתקע ולא עולה שוב פעם. יש לכם מושג ? נראה לי קצת מוגזם שאפילו ל 210 אני לא מצליח לעלות. יש משהו אחר שאני אמור להוריד\לעלות , חוץ מ ה FSB ? המעבד בזמן מנוחה , עומד על 32-35 מעלות. ולא עובר את ה 40 בשיא המאמץ. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. יש לי אמנם מארז ג'נרי ומעבד כמו שאתם רואים במפרט בצד... אם לדוגמא אני אקח BIG TYPOON ויחבר אותו למחשב איזה יתרונות אני אקבל? ביצועים/שקט או מה בדיוק? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני לא מתעסק ב-OC...

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by joseph_elkayam,

שלום, אני בתהליכים של בניית מערכת קירור מים, יש לי מארז Cheiftec Dragon Full Tower , עדין לא החלטתי אם להשתמש ברדיאטור של 120mm או 240mm אבל בכל אופן רציתי לקבל המלצות על איפה כדאי למקם את הרדיאטור .. (עדיפות בתוך המארז). תודה.

9. Started by amit16114,

המעבד שלי עם ליבת PRESCOTT מגיע לטמפ' במאמץ של 72 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על 50 מעלות. האם המעבד עלול להישרף?

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  10. כי אני רוצה לקנות אותם רגילים, ואם יהיה חם או רועש אני אוסיף קירור.. זה מסובך להרכיב? אהה ופנטיום 4 שלי אני רואה 3000 RPM. ובגופי קירור החדשים יש 2500 למה?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. אתם יכולים לראות את המפרט שלי ליד השם המעבד על 60 לוח אם 41 כרטיס מסך 50 הארדיסק 34 זה נורמאלי ? באיזה טמפרוטרה זה כבר לא נורמאלי לכל חלק ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  12. יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל : inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E שכפי שאתם רואים הוא כבר מומהר מהמיפעל ואלו הנתונים שלו: Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 16 TMU Per Pipeline 1 Unified Shaders 64 (v4.0) DirectX Hardware Support DirectX v10 Pixel Fillrate 11200 MPi…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by Maimonie,

שלום רב. ברשותי מחשב בן כ-5 שנים בערך. המפרט הוא : מעבד : AMD AHTLON XP 1800 + לוח אם : http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF7-S2&fMTYPE=Socket+A ABIT NF7-S2 זיכרון : 1.5GB של CEON התחלתי לבצע OC על המעבד (הגיע הזמן, לא?! אחרי 5 שנים) מס' שאלות ברשותכם : 1. עד כמה אפשר תיאורטית להמהיר את המעבד הנ"ל ? כרגע הגעתי למהירות של 1.68GHz (כאשר המהירות ה"מקורית" היא 1.53GHz) 2. מה השיטה הכי טובה לעשות את ההמהרה? כרגע בכדי להגיע למהירות של 1.68 העליתי רק את מהירות ה-FSB (146) * מכפיל התדר (11.5) האם אפשר לעלות את מכפיל התדר או שכדאי רק להתעסק עם מהירות ה-FSB? 3. מה עוד עלי להקפיד כאשר אני ממשיך לעלות את מהירות המעבד מבחינת שאר הדבר…

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by Yamabushi,

אוברקלוק למעבד כמובן מפרט מחשב בצד. אם אני עולה יותר ממספר זה, מתחילות כל הבעיות המצביעות על אוברלקוק לא יציב, וברור שהוא לא יציב כי אי אפשר לעלות תוכנות, כולן קורסות אחרי שנייה, משחקים קורסים עוד בטעינה וUtility קטנים גם הם קורסים שנייה לאחר הפעלתם, אפילו ריבועים כאלה הנפתחים עם גרירת העכבר על הdesktop גם הם נתקעים ולאחר כל זה, זה רק עניין של זמן עד שיהיה מסך כחול. אני לא יודע מה הסיבה לכך. אבל אני חייב את ה200MHZ הנוספים האלה, להגיע ל3000 הבעייה החלה כאשר עמדתי על 2887 מגהרץ (1155 בביוס). ומרגע זה איבדתי את הסבלנות והתחלתי להעלות את התדר בביוס במקום בקפיצות של 5 לקפיצות של 10, ובכל הפעמים שהעלתי אפילו ב10 בודד. היו בעיות בווינדוס ובתוכנות כמו שתארתי למעלה. הרצתי בדיקת י…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. Started by asaf556,

אמרו לי שכדי שהoc שלי היה מוצלח אני צריך לשנות את הht אבל אני לא יודע מה זה זה קשור לתזמוני הזכרונות נכון? איפה זה נמצא בביוס? כמה מומלץ לשים? לפי המפרט בצד [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 13:13:56 הקפצה

16. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום אני קצת חדש פה קודן כל שבת שלום אז ככה המחשב שלי משגע אותי עם החום שלו אני רוצה להשקיע בקירור שאוכל אולי גם לעשות לו אוברקלוק אם הייתי מבין בקירורים הייתי מזמין מאתרים בחו"ל קירור מים בחלקים אבל לא יודע בדיוק מה צריך כרגע המחשב שלי בלי מאמץ על 43 מעבד ו44 לוח אם צריך מפרט של המחשב אם זה משנה תגידו אני ארשום כל הצעה תתקבל בברכה תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by sarkise,

יש לי מערכת AMD 4800+X2 2.5GHz Gigabyte 8600GTS 256MB-128BIT Silent-pipe3 המעבד מגיע לטמפרטורה נמוכה באופן מוזר משו :-X אני כבר לא יודע מה בנוגע למעבד, הטכנאי צחק עליי שאני מתלונן על כזה דבר, אבל איפה רבאק ההגיון ? באתי אליו ביום שבחוץ היו 23 מעלות והטמפרטורה שלו במאמץ הגיעה ל16-17 מעלות בלבד (של הליבות) (הוא עשה עדכון ביוס וזה נשאר אותו דבר) http://www.siz.co.il/my.php?file=nzmyi20yu0tz.jpgבגלל זה אני מפחד לעשות לו OC, שבמקרה (כמעט בטוח) הטמפרטורות לא יוצגו כנכונות והמעבד ינזק. הכרטיס מסך מגיע במנוחה ל47 מעלות צלזיוס ובמאמץ גג 60 מעלות. אני משער שבימים חמים יותר המצב ישתנה והוא יגיע ל65 בערך. תמונה : http://www.siz.co.il/my.php?file=34tym4yktytq.jpg תמונה 2 : http://www.…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by the-f-master,

לאחרונה ביקרתי באתר של נועה מחשבים והסתכלתי על קירורים חדשים בשביל לראות מה חדש...ואז ראיתי את הונדטה 2 של OCZ והיו שם קישורים לכתבות שמראים עליונות ברורה על הTRU120E...זה הגיוני שקירור שזול מהTRU בכמעט 100 ש"ח עולה עליו בביצועים?או שהביקורות לא אמינות?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by suspect,

האם אני צריך להשים backplate או שאפשר בלי?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. לדוגמה OC של Q6600 ל- 3.3GHz ב- 1.5v לא כלכך יציב, ואם מעלים במכה ל- 3.6-4GHz ב- 1.5v~ זה יציב (באותו מחשב עם אותם רכיבים)?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. זה לא יזיק או משהו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by SharKiMaN,

העליתי קצת מתחים, ואפילו בלי, כל פעם המחשב מרסט לי לא משנה מה וכמה אני מעלה. למשל כשעשיתי OC ראשוני ל2.7 והעליתי את את ה CHF ל300 ,מכפלה 2.66,העליתי ברמה אחת את ה CVC וכל השאר נשאר NORMAL היה מצב שהWINDOWS עלה כמו שצריך אבל באתחול הבא הוא חזר לקדמותו, אל אף שהאתחול התבצע כתקנו(לא ההגדרות בתמונה) התמונה ממחישה ניסיון שניסיתי לעשות שלא ממש צלח... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by retro,

כולם ירדו על הקירור הגדול של ה GEFORCE FX אבל האם הוא מועיל במשהו ? אני מתכוון אני יוכל לעשות OC רצחני לכרטיס בזכות הקירור המפלצתי הזה ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  24. יש לי AMD 1700 ולידטק K7NCRG-PRO וזכרון GAIL 333 איך אני יכול להעלות את ה FSB והמהירות של המעבד ? כרגע הוא עובד ב 2004 MGH ובה 166 וטמפ המעבד 38 והלוח 32.

• 11 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.