עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by xbx,

טוב זאת הבעיה רכשתי לאחרונה את Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC Fan וקיבלתי אותו היום, פתחתי במהרה ואני מנסה להסיר את המאוור (נראה לי שהוא מחובר עם ההיטסניק) והוא פשוט לא יוצא, אני לא רוצה להפעיל עליו לחץ או משהו שלא ישבר בקיצור הלוח אם הוא של ASUS P4T533-C והספתי גם תמונה אם משהו יכול לומר לי את הטריק בבקשה. ד"א http://7of9.keystreams.com/gameman/archive/heatsink_install_and_removal.asf הורדתי את הסרטון הזה שהוא באיכות גרועה ואומרים שיש משהו בצד שצריכים ללחוץ עליו, אני הסתכלתי מכל הצדדים ולא ראיתי כלום... אם משהו יודע בבקשה הנה תמונה יותר מקרוב: http://etleague.aodiso.org/Picture003.jpg

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by p-o-i,

אני רוצה להתחיל לשחוט את המעבד...השאלה שלי רק למען בדיקת יציבות למעבד שיש בידי...לאיזה מתח מקסימלי אתם אומרים כדאי לעלות אותו? ולכמה MHZ הגעתם עם קירור אויר?...ועוד משהו יש לי P5K אתם אומרים לגעת במתחים של הצ'יפסט?..ואם כן לכמה? תודה לכל מי שיעזור!!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by gigabot,

אצל איזה אחד לא הצלחתי להוריד נמוך מ55! משחה ניקוי הכל לא קוצה לרדת, יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא קישור נראה לי קצת מפוזר. תודה THANKS, אשמח לשמוע תגובות בנושא.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by zahi122,

מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe מארז CoolerMaster Centurion 590 ספק כח Seasonic SS-550HT 550W קרור למעבד Scythe Mugen 2 ולאיזה תדר אני יכול להגיע תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by Frequency,

הי, מקווה שזה שייך לכאן. יש לי מאוורר של זלמן 80mm אחורי שעושה רעש בלתי סביר בהפעלה של המחשב, כעבור מספר דקות הוא מפסיק להרעיש וחוזר להיות שקט כפי שהוא אמור להיות. זה ממש מציק לשמוע מפעל בהפעלה, יש מצב ששימון קטן יעזור? תודה (:

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by Keman,

שלום למבינים בעיניין ! ביכולתי להשיג את הקולר הזה ב200 ש"ח. כרגע יש לי THERMALTAKE BLUE ORB II. האים השיפור יהיה משמעותי ושווה להשקיע ? P.S. תודה לכל עונה :-)

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by RGod,

שלום לכולם : שרשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500PRO כאשר אני רוצה לעשות OC למעבד כלומר לעלות את הבאס .....זה אפשרי אבל הבעיה זה כאשקר אני יוצא מהביוס המסך כאילו נכבה והמחשב לא מגיב ......העליתי את ה בס מי 100 ל 133 כלומר מי 1600 ל 2100 מתח לא נגעתי ..... עם יש לכם פיתרון בישבילךי אז דברו ...... או ב ICQ 321324025

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Davidmag1,

הלוח הוא של asus p5ne-sli? המערכת שלי בצד. זה דחוףף!!!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by gigabot,

R9600XT הוציא 2100 ב- 3DMARK05 וזה עוד בלי אוברקלוק למעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Godlike2k,

אהלן, תמיד עניין אותי לדעת אם ברגע שאני מעלה במהיריות 200MHZ (אני יודע שזה לא מומלץ ואפילו דפוק) אבל זה עדיין נחשב לOC? הכוונה זה ישנה משהו מבחינת Frames אם אני אעלה במכה אחת, אם אם אני אעלה ב5 MHZ כל כמה דקות או כמה שנהוג לעשות (עד שהטמפרטורה נמוכה) , כי אצלי הכרטיס לא עולה לי בחיים מעל ל55 מעלות מתי שהוא מתאמץ כי יש עליו אחלה מאוורר ... אז זה באמת יעלה משהו אם אני אעלה במכה אחת את המהיריות ?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

http://tinyurl.com/2a35e חבל שאין אותו בארץ

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  13. שלום לכולם! אני רוצה לדעת איזה גופי קירור הם הכי טובים למעבדי פנטיום 4: CoolerMaster Aero 4 Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD איזה מהם הכי טוב? וכמובן מקרר הכי טוב... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by giloman,

כמה HTT ? אני עושה בירור בשביל חבר שלי ...

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת דבר ראשון אם זה מה שאתם קוראים לו heatsink ואם אני צריך להוסיף לזה מאוור או שזה מקרר לבד? אני יודע שזה שאלה מטומתמת אבל אני לא מבין נגרוש כשזה מגיע לקירור

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by LORIANTA,

אהלן המעבד שלי (E8400) מקבל 1.38V אולם לפי CPUZ כל פעם שאני מפעיל תוכנה ש"מעמיסה" עליו אני רואה שהמתח יורד ל1.30 שמעתי על מונח שנקרא VDROP מישהו שמע על דבר כזה? כאשר המעבד בנוחה המתח חוזר ל1.38 השאלה היא האם אני יכול להעלות עוד הרבה את המתח או שאין להתחשב בVDROP? (טמפ 60 מעלות INTEL BURN TEST )

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. שלום, אלו הטמפרטורות שלי ללא מאמץ (Athlon 64 AMD ) : המארז הוא compucase 6A21 וכרגע מותקן עליו רק מאוורר cm 12 מאחור שמוציא אוויר. יש מקום למאוורר 12 cm נוסף מקדימה (יש אפילו רשת לסינון אבק) שיכניס אוויר, אבל לא התקנתי אחד. אני לא עושה OC או משהו כזה, רק רוצה שמחשב יעבוד חלק ומהר. הטמפרטורה של ההארד דיסק נראית לי קצת גבוהה. כדאי לקנות קרור ייעודי להארד דיסק, כמו אחד מאלה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Fan&DB231252=231254 או שכדאי לקנות מאוורר נוסף למארז שיישב מקדימה ויקרר את כל המארז וגם את ההארד-דיסקים (כי הם יושבים ממש צמוד אליו)? אם כן, איזה מאוורר שקט מומלץ? תודה.

18. Started by sub_man,

תראו אני כבר קניתי קתודה קרה כחולה ולד שלוש צדדים ירוק... עכשיו התכנון שלי היה שאני עושה בפרספקט שקוף את כל שלושת הצדדים ימין שמאל ולמעלה (כדי שאם ויקרה שיום אחד נמאס לי מזה אני מחזריק את הברזל הישן) עכשיו אני צריך שתגידו לי איך אני בדיו מכין את המארז הזה... אני חייב עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by B166ER,

שלום, ראשית אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז אם לא בבקשה למחוק/להעביר/לנעול. זה הציון שקיבלתי: (אני משתמש בויסטה 64 ביט) המפרט שלי הוא: q9300 4gb ram 800 mhz p35-ds3l hd4850 512mb gddr3 מאורר למעבד: coolermaster hyper tx2 המחשב ללא אוברקלוק השאלה שלי היא: האם הציון שקיבלתי הוא לא נמוך מידי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by pc student,

שלום לכם רציתי לשאול אתכם האם יש תוכנת oc למעבדי amd athlon xp ? אם יש תגידו איפו

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. שלום , יש ברשותי ASUS 8800GT , עשיתי לו OC למקסימום שלו (חוץ מהשיידר שקצת מגביל , לא יודע למה?). בכל מקרה זה פועל על 750/2050 ואני לא יכול להמשיך יותר (ז"א אין לי לאן להמשיך יותר , אין לי מה להזיז או לעשות + לא ב RIVA ולא בASUS SMART) ה ATITOOL לא עובד בVISTA X64 אז לצערי לא יכולתי להשתמש בה. למשהו יש תוכנה אחרת כמו ATITOOL שאפשר לעשות בדיקות ארכיקטורה ושאר הדברים וזה יראה את המעלות מאמץ בהתאם? , אין לי מושג כמה מעלות יש לי במאמץ מקסימלי (המדד שלי זה אם זה לא נתקע ב3DMARK ולהפעיל קרייסיס [מסך אחרון] ולבדוק טמרפטורה). סה"כ המפרטורה ממש אחלה , מאורר על 60% במאמץ מסך אחרון קרייסיס יוצא משהו כמו 75-80 מעלות , בidle הוא עומד על 45. תודה עוד שאלה על הדרך במקום לפתוח נוש…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. אני מחפש את המאוורר הטוב ביותר לקירור שלי (ultima-90), שגם יתן ביצועים סבירים וגם יאפשר לי לישון בלילה ליד המחשב... לצורך זה הגדרתי ביצועים טובים כ-הכי הרבה CFM שאפשר, ושקט בכך שהמאוורר לא יצור יותר מ-25dBA@1m (או במילים אחרות 25 דציבלים במרחק של אחד מטר, בזמן עבודת המאוורר) אחרי חיפוש של כמה שעות של מידע על הרשת וקריאת כל ביקורת אפשרית ב-SPCR ומה שמצאתי מגוגל הוצאתי מספר אפשרויות ארבעת האופציות הקיימות: 1. Nexus "real silent case fan" 120mm שעולה 60 שח.. ב-SPCR הוציאו ממנו ב-12 וולט, 47CFM ב-22dBA@1m 2. Noctua NF-S12-1200rpm שעולה 104.8 שח נחשב לאחד הטובים ב-SPCR. שוב ב-12 וולט הוציאו ממנו 63CFM ב-25dBA@1m 3. SilenX Ixtrema Pro 120mmx38mm 18dBA שעולה 110.4 שח …

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by tintin,

האם כדאי לקחת מפנדה את של אנרמק עם 52CMF או בלו לד פאן סמארט של TT שיש לו עד 72 CMF אבל עד 48D לשתיתם יש בורר מהירות רק של TT יש אחד יתר טוב עי אי לו 3 דרגות קבועות. זה ידני לחלוטין. והאם 52CMF מספיק לגוף הקירור של X90 על 2.8C של אינטל? אני מתכנן OC כבד. הבעיה שאני לא יכול להסתדר עם 48DB כי עכשיו יש לי מאורר גם ידני שעובד על מדיום כי במקסימום אפילו במשחק אני לא מפעיל אותו זה נורא. אז האם שווה ללכת על אנרמקס עם 52CMF MAX או TT עם 72CMF MAX ההבדל ביניהם סמקסימום שהTT הרבה יותר רועש 48 לעומת 32 אבל לפחות אפשר לכוון את זה ידנית ויש עוד אפשרות שאפשר להוסיף תמיד לאומת להתקע עם 52 השאלה מה עדיף ומה מספיק. דרך הגב שתיהם עולים אותו דבר והשאלה אם מפנדה הTT עם הסמארט בלו פאן רואים ב…

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by keglevich,

שלום רב! יש ברשותי כרטיס מסך asus en6600gt pci חיפשתי באינרנט מדריכים לוולט מודינג לדגם הזה ולא מצאתי הייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי להביא לי מדריך או אפילו לבוא אליי הבייתה ולעזור לי! תודה רבה לעוזרים ולתורמים!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. מישהו יכול לסמן בתמונה של הלוח איפה נמצא הPWM Area ולהעלות את התמונה לפה? כי המקום דיי חם ואני רוצה לראות איפה זה בדיוק ומה אפשר לעשות שם מבחינת קירור...

• 5 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים