עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MAOR,

והנה השאלו מהו הדבק שמגיע אם המכשיר ? והאם ניתן להוציא אותו בקלות ? וכמה חתיכות דבק מגיעות ? על המעבד אני יודע למקם את הסנסור - ואני רוצה למקום אחד על הלוח ... איפה למקם ? לאחר שאני יקנה את המכשיר אני יעשה גם OC לכרטיס מסך ומידי פעם יעביר את הסנסור מהלוח לכרטיס איפה למקם בכרטיס ? ומה המעלות שהם כבר מעל ומעבר לכרטיס (Geforce2 mx 400 64mb) ? האם המאוורר של ה -HardCano באמת מקרר את ההארד דיסק ? או שזה סתם ? ואם הוא מרעיש ? זהו מחר (יום ראשון) המשלוח של פנדה צריך להביא לי אותו אני כבר מת לחבר אותו

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. טוב אחרי שישבתי כל הלילה מרוב שעמום החלטתי לקחת את ה 3D Mark לשיא היכולת.. והרי התוצאות. תאמת שהגעתי לציון אף יותר גבוה של 11750 נק' אבל שכחתי לקחת תמונה שלו... בכל מקרה תוצאה נחמדה, תהנו

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by rosesr,

???

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by drumtroll85,

יש לי את המארז הבא: COMPUCASE CI-6920 יש בו מאוורר 120MM מוציא אוויר מאחורה והכנה (תושבת) ל-120MM מקדימה. אני מתכנן לקנות סינקים מנחושת (למעבד, צ'יפסט, כרטיס מסך) ושמעתי שהם יעבדו בצורה האופטימלית רק במארז מאוורר היטב. שאלתי היא, איך אני יודע אם המארז שלי מאוורר היטב (טמפרטורות, זרימת אוויר?), ומה עליי לעשות כדי לשפר את זרימת האוויר בו. אני מעדיף שהשינויים יהיו בעיקר פנימיים ולא יכללו חיתוך של כל מיני חלקים, אבל חוץ מהוספת מאוורר מקדימה אני לא מצליח לחשוב על כלום. אשמח לקבל עזרה בנושא הזה בדחיפות

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך: ASUS V9280 GeForce 4 Ti4200 AGPx8 קראתי שיש לו פוטנציאל OC ממש טוב כאן האם אני צריך להחליף את הקירור של הכרטיס, או שהמאוורר שבא איתו מספיק טוב? אם אני לא מחליף קירור יש סכנה גדולה שהכרטיס יהרס? תודה לכל המגיבים!

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  6. קודם כל תודה לכל מי שעוזר. עכשיו השאלה שלי אם איזה תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטסי הריאדון לי יש 9700 פרו של ספיר אני לא רוצה לעשות אוברקלוק אני רק רוצה לנסות אך זה. יש לי חישני טמפ ואמרו לי שעושים אוברקלוק לוקח זמן ? עד שזה מתרגל מזה תאומרת ?! תוך כמה זמן האוברקלוק נהיה ..

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by 114508534,

קטודה שהוצאתי מסורק

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by dz,

יש לי קירור של zalman 6000 והטמפרטורה סבירה (50) עם לוח אם של epox 8rda3 המהירות האמיתית של המעבד היא 2160 ואני לא מבין למה אני לא יכול להרים את המהירות הזאת מעל 2300 אם אני מעלה אז הכל נתקע. למה זה ככה? ומה אפשר לעשות? בתודה מראש. ;D

• 13 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי סינק מקורי של AMD 1800 PLOMINO , הוא 70MM.X.70MM יש עליו גם מאורר מתאים , עכשיו , חשבתי על שני דרכים לשים אותו על הכרטיס מסך ואני רוצה דעה ממכם מה יהיה יותר קל ויותר יעיל , לשים לו משחה טרמית ולקבע אותו במקום אי אפשר , אז תכננתי ככה : 1.למרוח משחה טרמית על הליבה ולתפוס עם אזיקונים את הסינק , אבל איך אני עושה את ? , זה לא יפריע למאורר ? ואיך לתפוח את האזיקונים ? איפה? 2. למרוח דבק טרמי ולחכות שיתייבש... , האם זה יהיה יעיל כמו ההצעה שלמעלה? האם הדבק יחזיק טוב? הסינק לא ממש כבד... תודה לכל העוזרים למיניהם.

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by Qtec,

היי יש לי בבית מחשב עם לוח MS9307C+(USB) SiS (645DX chip) רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם הלוח הזה (oc( כי הוא ממש לא משהו...

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by amilo,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב לקלוקינג רציני..(כמובן עם קירור אויר לא משהו מטטורף) המערכת תהיה זו שבמדור המפרטים של האתר בתקציב של 6000 ש"ח ללא מסך... בקטנה: dfi lan party , amd 3200+ 7800gt התקציב הוא עד 600 שח... במפרט מוצע שם ספק של fsp group ,הם שווים משהו? מה עם antec true power 2.0 ו אולי ocz modstream ... בבקשה עזרה אני מבולבל...

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  12. לתוכנה נוספו אופציות שבהם: *צג טמ"פ של הליבה\זכרונות *אופציות לשליטה אוטומטית על המאווררים ע"י התוכנה\ידני *ביצוע C@ בטוח לכרטיס ומתן אזהרה התוכנה כוללת את הGIGABYTE UTILITY המשופר וVTUNER2 משופר אך יש תחילה למחוק את הGIGABYTE UTILITY שנמצאת אצלכם ורק אז להתקין את התוכנות הנ"ל http://www.gigabyte.co.jp/nippon/v-tuner2/tech_20041004_Vtuner2.htm

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by KKK,

שלום כולם. יש לי לוח אם MSI 915P COMBO ורציתי לדעת אם הטממפרטורות האלה סבירות? במנוחה: 37 במאמץ: 43 ועל איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי בתקציב של עד 150 ש"ח,הקירור שיש לי עכשיו נורא מרעיש ואני רוצה לקנות אחר רק בגלל הרעש. יש לי מעבד P4 3.0GHZ S775 פרסקוט. תודה עריכה: מצאתי את הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9387 איך הוא? הוא מתאים בכלל לתושבת?

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by yigal83,

מחפש המלצות לגוף קירור טוב ושקט למעבד AMD X2 DUAL 3800+ עד 200 ש"ח לערך ושיהיה שקט. המעבד יעבוד בקצב הרגיל שלו ובעתיד אולי O.C. קל.

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  15. אני לא מצליח להיכנס ל MS-DOS כדיי לצרוב ביוס חדש. ניסתי בכל דרך אבל לרוב הוא מציג NDLR או משהו חסר... הפלופי מת גם אז דיי בעייתי אני מנסה דרך הרד דיסק אחר... מישהיו יודע איך ניתן להיכנס לMS-DOS ללא סיבוכים? *מישהו יכול להכין דיסקט BOOT בXP ולשלוח את הקבצים שנוצרו? לעלות לכאן: www.mytempdir.com

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. לפני כחודש משתמש בשם andrey12341 \ Suxoy פתח תרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233714.50 בו הוא החליט להפוך את הספק הגנרי שלו לפסיבי לאחר נסיונות רבים בהם הוסבר לו על סכנות העניין הוא המשיך בשלו ואמר שהוא הולך להלחים את הצלעות קירור לספק וחוזר עם תשובות אז אני הייתי סקרן איפה הוא נעלם ואיפה התוצאות ????? : (שרדתה?? המחשב שרד?? ;D )

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by Nahum2,

האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט... סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by Esparco,

טוב אז ככה השעה 5 בבוקר סוף סוף הצלחתי לעשות את המוד שפותח את כל אופציות ה OC בביוס של ה BAD AXE שלי אז ככה העלתי את ה FSB ל 1066 פשוט וקל זכרונות העלתי מ 533 ל 667 בלי שינויים במתח .. הכל נשאר על מתח סטוק גם זכרונות גם מעבד. קיצר הרצתי סנדרה וPC MARK05 ... ניראה לי שהתוצאה בסנדרה לא משהו אבל בפיסי מארק הוצאתי כמעט 6000 יישמח לשמוע תגובות בנוגע לתוצאות .. בנוגע לטמפ' המעבד על קירור סטוק לא עובר את ה 60 מעלות במאמץ מלא.. (בקרוב פריזר 7 פרו) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. משהו שמתקרב לטייגון, לא כמו הצינורות PVC הפשוטים של TT וכו...

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

אוקיי OC למעבד עשיתי, אבל עכשיו הכ.מסך. איך עושים את זה? אם על הכרטיס כתוב "OC Edition" זה אומר שאי אפשר לעשות OC יותר גדול? או שאפשר למתוח את החוט עוד קצת? (אם לא הרבה) הכרטיס במפרט. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. היי כולם, אני צריך עזרה עם הקירור ב-HTPC שלי. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379655.0 אחרי שקצת התיאשתי ועכשיו אני מנסה שוב, אני מגלה שאני פשוט לא מצליח לשלוט במאווררים בכלל... ניסיתי עם speedfan וכלום.. שינוי ההגדרות לא משפיע בכלל על המהירות הם מסתובבים ב3300 RPM והרעש שזה עושה הוא ממש מעצבן. תודה, אור.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

שלום יש לי מארז ANTEC 300 ויש בו 3 מאוררים. רציתי להכניס עוד מאוורר אחד כדי שהטמפ' יצנחו מכיוון שממש חם והמזגן לא פועל כל הזמן.אז ככה... יש לי מאוורר אחד מאחורה שמוציא מאוורר אחד מלמעלה שמוציא מאוורר אחד מקדימה שמכניס. עכשיו את המאוורר החדש אני רוצה לשים על דלת המארז השאלה היא בתור מה...מוציא או מכניס ? עוד איזה פרט קטן: ספק הכוח בתחתית המארז. והמאוורר שלו פונה כלפי מעלה(והוא פולט כמובן).

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by חן מ,

שלום אני רוצה לעשות OC,אבל אני חושש שבגלל טעות אחת קטנה כל המחשב ישרף ולא יהיה לי מחשב איך מתחילים בתהליך?יש לי מעבד QX9770,ככה שלעשות לו OC אין בעייה,אבל צריך לברר כל מיני דברים לפני זה? צריך קירור טוב בשביל OC?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by Satya4bs,

מה ניתן לעשות בעניין האם אפשר להשיג מאורר לדגם זה הוא של poin of view הוא כנראה מתחמם וגורם לניתוקים במהלך המחשקים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.