אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את הנסיון שלכם כדי לדעת.. פשוט זה ה-OC הראשון שלי. יש לי מחשב חלש: STOCK COOLING: P4 2.8 PRESSCOT GA-8S655FX זכרונות ג'נריים עלובים אין לי מושג איך קוראים להם (512 MB) ספק כוח ג'נרי שגם אין לי מושג כמה W הוא מספק כי לא כתוב עליו רק כתוב 230 V 80 MM שנלחם להמשיך לסתובב חחח.. (מארז ג'נרי עם מאוורר אחד מאחורה) בנוחה המעבד בערך 47-52 מעלות. (זה כל שניה משתנה) 1.3 V כדי בכלל לגעת בו? או שאפשר לסחוט איזה 100MHZ? (אולי.. להגיע ל-3 :) בטח תגידו שלא כדי לגעת בו, אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להעלות קצת.. (אגב כדי בביוס או עם ET4?) צירפתי כמה תמונות להוספת מידע על המעבד והזכרונות: http://img355.imageshack.us/img355/7407/untitleddy8.jpg http://img355.imageshack.u…
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ATITools בגרסה אחת לפני אחרונה, וכשניסיתי להפעיל אותה ולהתחיל בדיקה אוטומטית של הליבה של הכרטיס מסך שלי Radeon X1950Pro שני המסכים שלי (אני עובד ב- Dual Screen ) פשוט מפסיקים להגיב. המסכים לא כבים, שימו לב, הנורות חיווי נשארות במצבן הרגיל (והירוק ), אבל התמונה נעלמת משני המסכים. יש לי מישהו הסבר הגיוני לזה? להלן מפרט המחשב: Mainboard : Gigabyte M55S-S3 Chipset : nVidia nForce 550 Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Radeon X1950 Pro Hard Disk : WDC (160 GB) Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches Monitor Type :…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המחיר לא משמעותי מבחינתי כאן, אלא השקט ומידת הקירור. הבנתי שבמקרה של x1950xt הקירור Accelero X2 לא תמיד מהווה בחירה טובה, כי התוצאות שהוא מספק תלויות באוורור הכללי של המארז. ונדמה לי שגם שמעתי על בעיות תאימות שלו עם הכרטיס הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מבחינת ההתקנה הפיזית וההברגות. אשמח לעצות.
-
- 12 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי Sapphire Radeon 9800PRO עם 128 מגה ו- 256 ביט עם R360. יש לי את הקירור שבכותרת ביחד עם משחה תרמית Arctic silver 5. על הזיכרונות יש גם צלעות (הצ'יפים של הזיכרונות מרובעים והצלעות מלבניות ולכן לא מכסות את כל הצי'פ). אני לא מצליח לעשות OC גבוה! בליבה אם אני עובר את 400 מגה הרץ יש פאקים אחרי כמה זמן, בזיכרונות אם אני עובר את 360 יש פאקים. למען השם!! בלי הקירור לזיכרונות וקירור ליבה סטוק עשיתי יותר טוב! מה גורם לזה?? האם הצלעות בזיכרונות גרמו יותר נזק מתועלת? האם הקירור לליבה פגום? החלפתי משחה תרמית כמה פעמים וחיזקתי את הקירור לליבה, אבל עדיין יש פאקים כאלה! וכשעשיתי פלאש ל- XT הייתי צריך לרדת מתחת לתדרים של PRO כדי שלא יהיו פאקים ואז נכנעתי וחזרתי לפרו. מה לעשות?? מה לד…
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש לAGP , נכון לעכשיו 7600GS נראה לי הכרטיס המתאים ביותר לדרישות שלי , הבעיה שאני לא בטוח של איזה חברה לקנות...אני מתלבט בעיקר בין GIGABYTE,MSI וLEADTEK או שבכלל עדיף X1650 של GECUBE?על מה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני הולך לקנות בTMS עכשיו התושבת שלי היא AM2+ אני קצת מתלבט מבין הקירורים שיש להם בדף http://tms.co.il/cat/146/22:598/page:1 התקציב שלי הוא 180, עכשיו שמתי לב לThermalright Ultra 120 Xtreme במחיר מצחיק,אני צריך גם לקנות את הברזלים בשביל המאוררים אם ככה?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה החלפתי לפני חצי שנה את המעבד, לאחר שהיתה לי את אותה הבעיה הביאו לי מעבד חדש עם כנפים של המאורר יותר עבות ויותר טובות. יש לי מעבד prescot פנטיום 4 3000 מגה הרץ המעבד שלי אמור להיות על בין 50 ל60 מעלות לפעמים הוא מתחמם מגיע לי ל68 מעלות 70 מעלות יש לי את התוכנה אברסט אני בודק דרכה וגם דרך הביוס במקרה כזה שהטמפרטורות עולות פתאום המקלדת לא רושמת לי את כל האותיות אני רושם משפט חצי מהמשפט לא רשום טוב ושומעים צליל "תיק" כזה פתחתי את המארז אני שם עליו לפעמים מאורר ביתי שיתקרר. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד על אותה מהירות? כאילו אני רוצה שתמיד המאורר יהיה על 3000 סיבובים ומתי שצריך יותר שיעלה עכשיו המעבד שלי מסתובב על 4500 סיבובים כי הוא על 68…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כוונתי היא האם הרכיבים האחרים כגון : מעבד, זכרונות וכדומה יושפעו כתוצאה מהOC של הכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם מקלדת פתוחה אני בדילמה... האם לתלוש את הדיודות (לדים) או יש דרך אלגנטית יותר להסיר אותן ולשים במקומן משהו..
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, תמיד עניין אותי לדעת אם ברגע שאני מעלה במהיריות 200MHZ (אני יודע שזה לא מומלץ ואפילו דפוק) אבל זה עדיין נחשב לOC? הכוונה זה ישנה משהו מבחינת Frames אם אני אעלה במכה אחת, אם אם אני אעלה ב5 MHZ כל כמה דקות או כמה שנהוג לעשות (עד שהטמפרטורה נמוכה) , כי אצלי הכרטיס לא עולה לי בחיים מעל ל55 מעלות מתי שהוא מתאמץ כי יש עליו אחלה מאוורר ... אז זה באמת יעלה משהו אם אני אעלה במכה אחת את המהיריות ?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
למה אני רוצה לעשות אוברקלוק לMX 400 ואני חושב שזה יעשה את העבודה של הקירור...אם יש לכם הצעות אחרות את בבקשה תגידו לי..
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חבר שלי קנה OCZ Vendetta וה-pushpins לא מצליחים להשאיר את העסק מחובר כמו שצריך. חשבתי שיש פלטות תמיכה שמאפשרות להבריג את גוף הקירור ללוח האם, אבל לא הצלחתי למצוא אותן בשום מקום... יש לכם מושג איפה אפשר למצוא אחת?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין להוסיף כשתי מאווררים קידמיים ואחד אחרוי ע"מ לשפר את ה-Airflow במארז שלי (HAF 932). תוכלו בבקשה להמליץ לי על משהו טוב ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הלדים הבאים מספיק זוהרים ? Led Blue 5 Hi B 2500Mcd Led White 5mm Led Yellow 6200mcd Led Red 4830mcd
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - האם אפשר לנתק את המאוורר מגוף הקירור בלי להוציא את כל גוף הקירור כולל ההיטסינק? לנתק את הכל אני יודע. אבל אני מעדיף רק להוציא את המאוורר לנקות אותו להחזיר.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
-
איזה תוכנה מומלצת לעבוד עם המעבד הנ"ל ואיזה קירור אתם\אתן ממליצים\ממליצות לי לשים על המעבד בשביל שלא ימות לי...?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף צלעות קרור לכרטיס מסך (להדביק לליבה של הכרטיס ), יש שם הרבה הלחמות ,השאלה אם דבק טרמי יכול לקצר בכלל ,או נניח כשהו עדיין רטוב
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא קירור שיתאים לכרטיס? [Palit FX6800GS 256MB AGP ] תמונות של הכרטיס בתקן PCIE [זה אותו הדבר כמעט בגירסאת AGP...רק יש את המגשר למטה...]
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מעוניין להמהיר את תדר המעבד שלי מסוג פנטיום 4 800FSB 2.4MHZ socket478 לוח האם שלי הוא: P4P800 זכרונות: 512x2 Kingston ddr400mhz + 256x2 twinmos ddr400mhz סך הכל: 1.5 קירור: זלמן איכותי אין לי מושג באוברקלוקינג ובגלל זה אני צריך את עזרתכם האדיבה, מהמעט שאני יודע זה שצריך להיכנס לביוס ולשנות את התדרים של המעבד והזכרון ובכן לאיזה תדרים?! אודה לכם אם תיתנו לי אולי לינק מתאים למפרט שלי או אולי מישהו שהתנסה בהמהרה דומה למעבד זה חשוב לציין שאני מעוניין להמיר את המעבד ל- 2800-3000 לוח האם שלי לא תומך ביותר מ- 3000 המחשב שלי גם ככה עגלה אז אני לא פוחד לקחת סיכונים! ובכן אני משאיר את העצות לתותחים שבפורום בתודה ובהערכה איציק
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אלו הטמפרטורות שלי ללא מאמץ (Athlon 64 AMD ) : המארז הוא compucase 6A21 וכרגע מותקן עליו רק מאוורר cm 12 מאחור שמוציא אוויר. יש מקום למאוורר 12 cm נוסף מקדימה (יש אפילו רשת לסינון אבק) שיכניס אוויר, אבל לא התקנתי אחד. אני לא עושה OC או משהו כזה, רק רוצה שמחשב יעבוד חלק ומהר. הטמפרטורה של ההארד דיסק נראית לי קצת גבוהה. כדאי לקנות קרור ייעודי להארד דיסק, כמו אחד מאלה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Fan&DB231252=231254 או שכדאי לקנות מאוורר נוסף למארז שיישב מקדימה ויקרר את כל המארז וגם את ההארד-דיסקים (כי הם יושבים ממש צמוד אליו)? אם כן, איזה מאוורר שקט מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב החדש ATHLON 64 3000+ לא היה עליו (אז) יותר מידיי ביקורות ברשת ואז גם לא ידעתי מה החשיבות של נעילת AGP וPCI (אז זה כולה חודש) הלוח אם שקניתי הוא ABIT MAX3 שם של OC אבל אז נפלה עליי המכה שאם אני עושה OC למעבד גם הכרטיס מסך עולה הכרטיס שלי זה 9800PRO של GIGABYTE ואותו אני לא רוצה להריץ! השאלה שלי זה איך לעזזל שתי חברות בצ'יפטים שחררו ערכת שבבים ואין שם נעילה של הAGP איך ??? זה ממש לא מובן לי אבל זאת שאלה של בין היתר (יענו אם יש תשובה אז ברוך הבא) השאלה האמיתי שלי זה האם עידכון ביוס יעזור לי פה וזה יכלול בתוכו נעילה של כול מה שצריך להינעל? או האם יש דרך אחרת לעקוף את זה? או כול אופציה של OC למעבד בלבד! לפי ה- FanEQ הטמפ' הכי נמוך זה 35 והכי גבוהה זה 6…
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי קירור למעבד שלי(A64 3000+ S754), בכל מקרה רציתי לדעת אם כדאי לי לחתוך את צלעות הקירור של קירור הסטוק שאני לא צריך ולהדביק על הזכרונות של ה GF 6600 256 שלי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-