אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את הנסיון שלכם כדי לדעת.. פשוט זה ה-OC הראשון שלי. יש לי מחשב חלש: STOCK COOLING: P4 2.8 PRESSCOT GA-8S655FX זכרונות ג'נריים עלובים אין לי מושג איך קוראים להם (512 MB) ספק כוח ג'נרי שגם אין לי מושג כמה W הוא מספק כי לא כתוב עליו רק כתוב 230 V 80 MM שנלחם להמשיך לסתובב חחח.. (מארז ג'נרי עם מאוורר אחד מאחורה) בנוחה המעבד בערך 47-52 מעלות. (זה כל שניה משתנה) 1.3 V כדי בכלל לגעת בו? או שאפשר לסחוט איזה 100MHZ? (אולי.. להגיע ל-3 :) בטח תגידו שלא כדי לגעת בו, אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להעלות קצת.. (אגב כדי בביוס או עם ET4?) צירפתי כמה תמונות להוספת מידע על המעבד והזכרונות: http://img355.imageshack.us/img355/7407/untitleddy8.jpg http://img355.imageshack.u…
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני הולך ליקנות את הגוף קירור הנ"ל,ואני מתקוון לחבר אליו שני מאווררים מסוג Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm . אך לפי מה שידוע לי גוף הקירור מגיע עם חיבור למאוורר אחד בלבד . אז האם אתם יודעים אם יש איזשהי שיטה לחבר בכל זאת שתי מאווררים למעט דרכים של חיבור עם זיפרים וכדומה... הדרך שעליה אני חשבתי היא לקחת את המאוורר ובינו ולבין גוף הקירור לשים את הדבר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=5009 על מנת למנוע רעשים ומגע בין שני הגופים בכדי לחבר את המאוורר לגוף הקירור אני כנראה ישתמש בזיפרים כי לא מצאתי דרך אחרת כרגע אז בקיצור מה אתם חושבים על הרעיון שלי אשמח להצעות\וניסיון של אנשים עם הבעיה הזו... לילה טוב ושבת שלום! …
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי לוח Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P לא מוכר אני יודע מעבד אינטל 2.4 נורטהוד שתי זכרונות של 256 pc3200 אני מעלה קצת ת fsb (משהו כמו עוד 100 מגה הרץ) מפעיל תמחשב אחרי שהייה של כמה דקות הוינדוס קורס לי (מסך כחול) למה זה קורס לי?מה אני יכול לעשות המעלות שלי נעות בין 35-40
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. התנהגות מוזרה מתרחשת אצלי. אני מבצע OC בביוס. לאחר מכן, F10, ומאשר. בשלב זה - המחשב ממשיך לעבוד [מאווררים, וכן הלאה], אבל לא קורה שום דבר. אני לכן לוחץ RESET בשלב הזה - המחשב יעלה, ובד"כ יתן הודעת שגיאה - שה OC Failed, ויש ללחוץ F1 [לוח אם של ASUS]. א-ב-ל, לפעמים ההתנהגות הזאת לא תתרחש, ווינדוס כן יעלה, ואפילו (!) מבחני Prime95 יאשרו את היציבות. אז מה קורה כאן? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חברה לפני שבוע בדקתי בסנדרה והמעבד הגיע ל-49 מעלות ויש לי amd 2000. האם אני זקוק לקירור חדש אם כן איזה?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מאורר חדש ל P4 2.66 Ghz שלי.. (כי היום הוא עומד על 50 מעלות ב IDLE) אני מתלבט בין ה Spark7 (שנראה לי ממש טוב) לבין ה Vantec AeroFlow לבין ה AeroCool. איזה מאלו ייתן לי את הביצועים הטובים ביותר (ושאני יוכל גם לעשות OC) ? ועוד שאלה קטנה .. : האם כל אחד מהמאוררים האלו יתאים למצעבד שלי (P4 2.66 Ghz) נ.ב --- האם PCH זה חנות שאפשר לסמוך עלייה ? כי עד היום הזמנתי רק מפנדה...
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב ,אז המחשב האחרון שלי היה AMD 1700 tb 0.13 אם אתם זוכרים אותו , אלוף באובר קלוק עבדתי איתו שנתיים בלי בעיות על 2100מגה הרץ (הוא במקום 1446) עכשיו , אני מחפש לקנות אי אמ די 64 , ורציתי לדעת יותר לגבי האובר קלוק (כל הסיפור עם הצבא והכלא בחודשים האחרונים , הוציא אותי לגמרי מהעסק הזה) השאלות הם ככה : 1) המכפלה של האי אמ די (במקרה שלנו amd 3500 939 newcastle) פתוחה או נעולה? (שינוי דרך הביוס) 2) כמה FSB המעבדים האלה פועלים? , כאילו יש לי כרגע Corsair 512 3200 , שאני יודע שזה מתאים למעבדים שהם עד FSB 200 אז בעצם אם המעבד הזה הוא 200 , אני לא יוכל לעלות את הבאס... כי הזכרון שלי לא יתמוך , זה נכון? אני זוכר המעבד הקודם שלי היה על 133X11 במקור , והעלאתי את הבאס …
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בשע טובה קיבלתי את הכרטיס (תוצרת G CUBE) יש המלצה איך לקרר אותו ???
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזה קרור הכי טוב לדעתכם tt tiger1 - 70nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1568 Vantec IceBerq CCB-A4C - 75nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3199 Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler - 67nis http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS מה הכי כדי ל fx 5200 non ultra .. השתיים הראשונים זה מפדנה אני לא יודע למה זה כותב נקודות..
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לא אכפת לי עם קשה למרוח או לא העיקר שתקרר הכי טוב שאפשר ושיחזיק הרבה זמן ועם המשחה שמקבלים עם הטוניק טובה?
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
איזה תוכנה מומלצת לעבוד עם המעבד הנ"ל ואיזה קירור אתם\אתן ממליצים\ממליצות לי לשים על המעבד בשביל שלא ימות לי...?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
על המארז שלי מורכב מאוור 120 בדלת שמכניס מאוור 80 מאחורה שמוציא והרכבתי עכשיו TT Silent Boost על המעבד היטסינק חדש משחה חדשה והכל , המעבד הוא Athlon Barton 2800+ ועדיין הטמפ' היא 54 מעלות ! זה בכ20 מעלות גבוה יותר מהטמפ' של הלוח אם. מישהו יודע למה ? שווה להשקיע במשחה יותר טובה ? לסדר את הכבלים יותר ? לעשות חורי אוורור ?
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין בקירור מים לאוברקלוק, מדובר באדם שכסף הוא לא פקטור בשבילו, שכבר השקיע איזה 10K שקלים במחשב, שיש לו כבר מערכת מוכנת אוברקלוק, אבל רק צריך מערכת קירור מים פנימית, מישהו יכול להמליץ?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני יודע זו שאלה טפדית מצדי אבל מה זה בדיוק אוברקלוק? :-[
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ב EVEREST מופיעה טמפרטורה של מעבד בעומס כ 43 וב PCPROBE כ 59 מי מזייף על מי לסמוך !? אני משתגע
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מרכיב מחשב חדש, אז קנינו לו Athlon64 3000, אבל לא box, כי יש לו מארז ממש לא מאורר ולא מתאים אז אמרנו ניקח קירור קצת יותר חזק מהסטוק והמעבד Tray.. עכשיו השאלה על איזה קירור אתם ממליצים עד 200 שקל גג כי אין יותר כסף מזה.. לשום דבר גם לא למארז וכבר קנינו את ה tray.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב לא עושה אוברקלוק, רק לשמור על המחשב בטמפרטורה נחמדה ולא יותר! 8)
-
- 13 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הגעתי לOC בתוכנה RivaTuner לתוצאה ב Core Clock 625 וב Memory Clock 850 רציתי לדעת מה המקסימום שמומלץ ל OC בכרטיס כזה ? הרגשתי שיפור אבל אני רוצה עוד.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחשב חדש משלשום לוח-IC7 מארז-אנטק AMG 1000 (כרגע רק שני מאווררים מקדימה,שני האחוריים לא מחוברים אך המארז פתוח משני צידיו ועם מזגן בחדר) מעבד-P4 2.4C עם הקירור המקורי. הביוס מראה שהטמפ' של המעבד היא 48 ! ושל כל המערכת 38 מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה מזייף?
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 2 מאווררים של 80 מ'מ ושניים של 120 ממ'... יש לי מאוורר 80 מוציא מקדימה ומאוורר למעבד ומאוורר מוציא לספק (המאוורר מקדימה סתום בפלסטיק, שמו אותו רק בשביל היופי [יש מסביבו 3 לייזר-לדים]) אתם יכולים לתת לי עצות איפה למקם אותם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המעבד שלי עם ליבת PRESCOTT מגיע לטמפ' במאמץ של 72 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על 50 מעלות. האם המעבד עלול להישרף?
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חשבתי להחליף לקיט זיכרונות של 1066 MHZ ולהביא את הTR 120 ULTRA EXTREME אבל רשמו פה שהלוח הזה מגביל או משהו? אני כרגע 3600@9X400 עם E8400 אבל אני מתכנן להביא את הHD4890 החדש כשישוחרר ורוצה להמהיר את המעבד לכיוון ה4500MHZ בשביל שלא יגביל במשחקים. יש האם טעם להשקיע בקירור וזיכרונות חדשים? אני כרגע עם הקינגסטון 800MHZ והם בלי קירור וכנראה ישרפו אם אני אנסה להמהיר. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לפני שבוע וחצי את הלזמן הנ"ל ZalmanTech® CNPS7000A-cu במחיר של 190 שקל !!! אז הטמפ' של המחשב לפני כן עם ה- STOCK נעו בסביבות ה- ..מעבד 27 +\- ( ביום קריר ) 30 + ( יום חמים ) והלוח אותו גם קצת יותר ! ( לגבי עומס הטמפ' עולות ומגיעות ל- מעבד 36 ולוח 34 ) זה גם כן מעצבן אותי בסטוק לא היה ככה ! עכשיו אחרי שקניתי את המאורר הכנסתי אותו למארז בהתחלה קצת חששתי שאם הוא לא ישב טוב יאבד טמפ' ז"א יתחממות ..נסיתי כמה דרכים ( לא פרקתי את הלוח - למי יש עצבים לכל הבלאגן הזה ) אז הושבתי אותו שם הברגתי וזהו ...( כמבון אחרי מריחת המשחה שבאה עם הזלמן עצמו ) .. והטמפ' נשארו אותו דבר לא ישתנה כלום זה די מכעיס אותי למה הוצאתי סכום כסף וכלום לא קרה ...המארז שלי גם כן די…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-