אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני משתתף בקניה הקבוצתית של המארז R4..אני צריך לקבל אותו ביום חמישי הבא. אני רוצה להביא איתו מאוורים חדשים ..ואני לא כל כך מבין בזה.. אני רוצה מאוורים כמה שיותר שקטים, עם ביצועים טובים. מישהו יודע אולי כמה מאוורים אפשר להכניס למארז הזה?והאם צריך לשים מאורר בכל מקום שמיועד לו או שעדיף להשאיר מקומות ריקים ולא לשים מאוורר כי אין טעם סתם לשים..תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט ואיכותי למעבד 3470 i5. הוא הולך לשבת על לוח H77 בתוך מארז R4 אם זה משנה מבחינת ממדים. חשוב לי שהוא יוריד את הטמפ' של המעבד ככל שניתן. כמו כן מאוד חשוב שיהיה חרישי, אפילו אם זה דורש ממני לקחת קירור גדול יותר או מעט יקר יותר. בעבר המליצו לי על katana 3 אך שמעתי שיש טובים ממנו. תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים ניסיתי לעשות OC לE2140 עם לוח GA-945cmx-s2 בקיצור, נתקעתי באיזור 2.2 עכשיו כשאני חושב על זה, אני חושב שנתקעתי בדיוק במגבלה של הFSB של הלוח אם. כאשר הגעתי לאיזור 2.2, הFSB היה בעצם על 266~ (לפי מכפלה של 8) שזה אומר באס של 1066. האם באמת זה כנראה הגורם המגביל בOC?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
המאוורר של המוגן 2 התקלקל - הוא לא עובד, ואם עוזרים לו עם דחיפה קטנה הוא עובד רק על 300-350 סל"ד אז אני צריך המלצה למאוורר טוב במקומו. רעש לא ממש משנה לי כל עוד זה לא מוגזם. העיקר הטמפ'.. תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני רואה את המילה פה ההמון אבל אין לי שום מוסג מה זה ומה זה עושה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך פותחים את הנעילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
כמה מתח אני צריך לתת למעבד שלי שהוא במהירות רגילה וכמה באובר של 2500. נא לפרט בבקשה בדיוק מה אני צריך לעשות בביוס. תודה מראש. צירפתי תמונה של הביוס: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
E6300 GA 945P-S3 2 ג'יגה 667. יש איזה מדריך שיעזור לעשות OC עם הלוח אם הזה? הדוגמה שיש באתר היא של AMD, ואני מפחד לטעות ב OC הראשון שלי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הרגע צרבתי את הביוס החדש גירסא F4 ועכשיו הוא לא נותן לי לעשות אוברקלוק שאני מעלה מעל 206 הוא לא מעלה תווינדוס ונותן שגיאה שחסרים קבצים של הווינדוס מה עושים ? :'( :'( :'( וה PCI ו PCIE נעולים >:
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחה טרמית טובה וזולה שנמכרת ע"י חנות בראשל"צ. רצוי מתחת ל35 ש"ח. תודה Zzzz
-
- 13 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מבחינת דחיפת אוויר ורעש.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר זמן מה שהמאוורר של המעבד עושה רעשים של האצה והאטה כל הזמן ללא קשר לפעילות המחשב איך אני מתקן את זה ולמה זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל כך חם למחשב המסכן שלי... לא משנה כמה קירור אני נותן לן, בלי מזגן הוא פשוט חם. אני קורא את כל האתרים של הסקנדינבים האלה ואיך ש 10C- מחוץ לבית שלהם וכל מה שהם עושים בשביל לקבל קירור סופר חזק זה להוציא צינור מחוץ לבית... מה איתנו? אפילו קירור באנג אי אפשר לעשות פה בגלל הלחות לא רק למחשב חם, גם לי!! הוא עובד כל הלילה ומחמם לי את הצורה. תחשבו על זה, מחשב הוא פשוט אידיאלי לחורף. גם מחמם, וגם נשאר קר. במיוחד הnetburst האלה
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX יש איזה שהוא קשר ? משהו שיגביל אותי ? (ד"א הלוח לא ארוך (או משהו כזה :s05:)) אני יודע שזה קשור יותר לתת פורום לוחות אם אבל לא עונים לי.. וכבר הזמנתי את המחשב ככה שזה מאוד דחוף לי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה החלון הזה ואיך אני מפעיל את התוכנה? דרך אגב יש לי בארטון 2500.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מrsm ובמלאי שלהם יש את הקירור המומלץ פה: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366. אבל הייתי רוצה לקבל תשובה לשאלות: האם יש הבדל בביצועים בין הדגם הרגיל של Katana 3 לדגם הזה, כיוון שזה rev.2? האם הוא מתאים למעבדי AMD AM3? באם התשובה שלילית לאחת השאלות איזה קירור אחר כדאי לקחת בחנות rsm?/ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש משהו יותר מומלץ מCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER לקירור המעבד? העלות שלו הוא 49 ש"ח. ראיתי גם Artic Cooling Alpine 64 AM2 שעולה 52 ש"ח. האם יש משהו יותר מומלץ משניהם במחירים האלה? 45-50 ש"ח חשוב שיהיה שקט מאוד. המארז הוא CoolerMaster Sileo 500.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג גדול מידי ועכשיו המחשב מגיע לביוס ונתקע מה עושים?!?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה טוב לOC? ( הכי חשוב לי מבחינת OC ) סוקט 775 הוא תומך , האם לא תיהיה שום בעיה אם אני יחליף את הלוח שלי בלוח Gigabyte GA-8N-SLI-QUAD ( מפרט בצד ) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי המאורר החדש חומר כזה מודבר ולא הוצאתי אותו המעלות שלי טובות בין 30 ל 35 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להוריד את החומר שבה עם ה מאורר או למרוח משחה ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך מעלים מתח לCHIPSET אני לא מוצא את האפשרות הזאת יכול להיות שאין לי אותה... יש VCORE אבל אני מבין שזה למעבד יש לזכרונות, ויש ל AGP אבל אני לא מוצא את של ה CHIPSET !! אוליי אפשרות להעלות דרך תוכנה ?? עם כן אך קוראים לה ומאיפה אני יכול להוריד אותה ???
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לעשות אובר קלוק ככה ל2000@2400 או 2600 ככה עכשיו אני רוצה שהאובר קלוק היה קבוע לא סתם לשבור שיאים או משהו אז רציתי לדעת האם למהירות כאלה זה מסוכן ? או יכול לגרום נזק ? עכשיו אם כבר עושים חשבתי אולי לעשות גם צריבת ביוס של 9800xt ל9800pro שלי כמו שסטינגר עשה עכשיו הנה המפרט amd a64 +3200 clowhummer s754 מקורר על ידי משהו גנרי מksp ה spire kaster king epox 8kda3j rev2 עם קרור אקטיבי על על הגשר הדרומי או צפנוי לא יודע מה זה קיצר יש מאורר עליו זכרונות a-data 400hz 3-4-4-8 בלי שום קרור shppire radeon 9800 pro 128mb 256 bit ספק tt buterfly 480w active הכבלים מסודרים ויש זרימת אוויר במארז תאור של המאוורים קדימה 80 מכניס אחורה 60 מוציא צד 80 מכניס בספק יש …
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם התחילו כבר לייבא לארץ בלוק קירור מים לכרטיסי מסך החדשים 8800?
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר שקט למארז ואחד לשים על המוגן 2,שניהם צריכים להיות שקטים אבל שתיהיה להם דחיפת אויר סבירה לפחות. המאורר על המוגן 2(סליפ סטרים 1600) והמאורר שמגיע מאחורה במארז CM590 דיי רועשים לדעתי,חוץ מיזה יש לי מאורר של CM למעלה והוא דיי שקט(אין לי שמץ של מושג איזה דגם זה האמת...) אני לא רוצה לחרוג מאזור ה80-100 למאורר אחד. מעדיף לקנות מKSP,היא קרובה לבית שלי.
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin-amd היא שווה משהו (היא יותר טובה מ- ביג טיפון??)
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-