אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כמה עולה כזה דבר והאם זה מתאים לכל מאורר?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתך לקירור טוב לPS3,מכיוון שהוא מתחמם יותר מידי , קראתי על כמה מאווררי קירור ל PS3 והבנתי שהכי שווה זה: Pelican Air Flow Cooler for PlayStation 3 רציתי לשאול את דעתכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי את ה Msi K8N Neo Platinum Amd64 2800+ newcastle Sh7-C0 ThermalRight 480Watt ButterFly Rail 12V-18 A-DATA 2X512 DDR500 Slot 1 2 על המעבד קירור של Thermalright SLK-948U athlon 64bit +Vantec ThermalFlow מעלות 30-48 מקס. המעבד לא ממש טוב לאוקינג כמו שגיליתי, אבל זה לא ממש מונע את האוקינג ל FSB, פשוט להשתמש במולטיפלייר, מה שרציתי לדעת מה זה ה HTT בדיוק והדיפולט הוא 4X, כזכור לי באתר של אמאסאיי אמרו כשעושים אוקינג כדאי להוריד ל 3X, אבל במה זה משפיע ? בבאצמארקים שעשיתי לא ממש ראיתי הבדל במהירות הזיכרון או המעבד בסאנדראה, אולי זה משהו שקשור ל 64ביט ? כי רשום בסאנדרה 2X800=1600, ואת זה לא ממש הכי הבנתי, זה רשום במהירות של המעבד כקשור ל HTT
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מרכיב מחשב חדש, אז קנינו לו Athlon64 3000, אבל לא box, כי יש לו מארז ממש לא מאורר ולא מתאים אז אמרנו ניקח קירור קצת יותר חזק מהסטוק והמעבד Tray.. עכשיו השאלה על איזה קירור אתם ממליצים עד 200 שקל גג כי אין יותר כסף מזה.. לשום דבר גם לא למארז וכבר קנינו את ה tray.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב לא עושה אוברקלוק, רק לשמור על המחשב בטמפרטורה נחמדה ולא יותר! 8)
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Tuniq / BT, משהו אחר? AS5 Thermal Grease? משחה אפשר גם מפה http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=85&name=Thermal-Compound-Grease
-
- 12 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני חושב על שדרוג המחשב הנוכחי שלי ולפני שאני מרכיב את הקירור + הספק החדש אני בודק את המערכת. ביצעתי OC למעבד Q9400 למהירות 3600MHZ עם מתח של 1.25 למעבד, ובמאמץ אני רואה שהטמפ' באחת ה Core התחילה לעלות ל65 כבר אחרי דקה. מהי הטמפ' המקסימלית שהמעבד יכול לעמוד בה ? ומה המומלצת במאמץ ? שאלה נוספת, מצורפת תמונה באנצ'מרק - האם לדעתכם המעבד יכול להחזיק כרטיס מסך כמו GTX 570 כמעט ללא צוואר בקבוק ? בנוסף אני קונה למערכת כונן SSD VERTEX 4 128GB הזכרונות שלי OCZ 1066 4X1GB
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר נידח שקים הבדל טמפרטורה מזערי לטובת הטוניק ללא הלד. היתכן?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
בינתיים אני לא רוצה לפתוח אותו ולעשות מודינג , פשוט רוצה למצוא דרך לאוורר את האיזור שלו ממש טוב. ^^ זה איך שהוא ממוקם בינתיים אני מוציא אותו כול פעם כדי שלמאווררים שלו יהיה יותר אוויר להזרים אבל אני מחפש פיתרון קבוע. חשבתי על לחפש איזה מאוורר טוב שישאב את האוויר החם ממנו (המאוורר יהיה ממוקם נגיד 10-20 ס"מ מעל ה360) אבל אז חשבתי שאולי הוא לא יהיה חזק מספיק ואולי אין בכלל מאווררים כאלה (חשבתי על מאוורר כמו במחשב רק גדול יותר). מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ליפני שעה סימתי להתקין את הAccelero ההרכבה היתה קלה מאוד דווקה... קודם כל אני יכול להגיד שהוא פשוט כל כך שקט שזה מדהים.. מעלות: מקורי- מנוחה 54 מאמץ 78 . Accelero X1 - מנוחה 44 מאמץ 59 !!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא יודע מה לעשות המחשב שלי די ישן יחסית ושאני משחק משחקים או שאני קצת מעמיס עליו הוא נכבה שאני שם מאוורר של הקיץ כזה אז אני יכול לשחק חופשי והוא לא נכבה בעיה בקירור?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אתמול בשימוש רגיל במחשב שלי המחשב החליט להתכבות.. אז ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק ונכבה באותו הרגע, חיכיתי דקה-2 דקות והדלקתי שוב, המחשב עלה הגיע לשולחן העבודה ואחרי שימוש של כמה דקות נכבה שוב פעם, עוד פעם אותו דבר הייתי צריך לחכות כמה דקות בשביל להפעיל את המחשב.. אני משתמש בלפטופ של HP מדגם TX 1000 עם מעבד AMD Turion 64 X2 1.6Ghz עם 2 ג'יגה ראם.. עכשיו נסיתי להתקין תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המעבד ואני רואה שהמעבד עובד על 85-89 מעלות באופן קבוע.. אני רוצה לדעת אם זה קשור לטמפרטורת המעבד כי אני מרגיש שהמחשב תמיד רותח כזה אפילו איפה שהיד שלי נמצאת כשאני מקליד.. אני חייב לדעת מה הבעייה במחשב כי חבל לי עליו הוא באמת מחשב טוב ולא מאכז אותי אף פעם..
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E? עשיתי לו אובר קלוק עם התוכנה ATI TOOLS החדשה 0.24 משהו כזה העלתי ת CORE ל 570 מ 400 והעלתי ת MEM מ 200 ל 390 עכשיו איך הכרטיס מסך טוב או לא הוא מגיע לרמה של 6600 GT וזה בלי קירור על הכרטיס מסך או על המעבד עם קירור סטוק רגיל
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ראיתי שני משטחי קירור. האחד עם שני מאוררים (14Db היה רשום על האריזה) של 70mm ועולה כ-180 ש"ח השני עם מאורר 120mm שהיה רשום 16db אם אינני טועה ועולה כ-175 ש"ח נדמה לי. אני מעדיף מבחינת ההגיון את המאורר הגדול היותר. אבל אם יש למישהו הערות,הארות או המלצות אחרות בסכום הזה בערך אני אשמח. המחשב הוא Dell 1525 עם מסך 15.4 הינה שני הקירורים : http://tms.co.il/product/2441 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5961
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף? אני מניח שה1700 בOC טוב עדיף כי הוא עוקף את ה1800 מגה הרץ של הaxp2400. אבל בכל זאת - לדעתכם. מפרט המחשב : Epox ep 8rda+ 512 ddr mushkin cas2.5 ( :'( ) 3r system case whit side dor fan (SF2) - מקורר טוב. Radeon 9700 pro O_o אני לא בטוח אם אני צריך לשים את ההודעה פה או ב"מעבדים זכרונות ולוחות אם" - אנא להעביר אם צריך.
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו את המחשב שלי, ואני לא ממש מבין לאן לתקוע את ה FAN SPEED CONTROL UNIT של ה VOLCANO 7+(הדבר הזה שמאפשר לשנות את מהירות המאוורר), למישהו יש רעיון? תודה...
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חשבתי לעשות מוד למחשב שלי (בפעם הראשונה) הרעיון שלי הוא לחרוט על הדלת של המארז צורה של כנפי טייס (כמו בחתימה שלי) שהקטעים האפורים יהיו ריקים. והמגן דוד הכחול באמצע יהיה גריל למאורר. ביחד עם לדים כחולים נראה לי שזה יצא יפה. עכשיו בגלל שזו הפעם הראשונה שלי אני רוצה לשאול כמה שאלות: קודם כל האם הרעיון טוב? איך כדאי לי לחרוט המארז (לייזר לא בא בחשבון בגלל העלות הגדולה)? אפשר אולי להשתמש בסכין חדה (כמו סכין יפנית?) תודה!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי VOLCANO 11 עם מאורר 80mm עליו שהוא די מרגעיש והחלטתי להחליף אותו . איזה כדאי לקנות ? Enermax Apollish 80mm silent Blue Led Case Fan http://www.enermax.co.uk/products/peripherie/apollish.html Enermax Twister Cluster 80mm PWM silent Led Case Fan http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=4&lv1=13&no=30 או אולי משהו אחר ? ולמארז החלטתי ללכת על זה Arctic Fan AF8025 PWM 80mm אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ה-FSB של המעבד שלי. אני לא מבין בזה אז תעזרו לי בבקשה. אמרו לי שעושים את זה מהביוס וראיתי שבאמת אפשר שם. אז אני רוצה לשנות את זה,זה בטוח או מסוכן?? ואם קורה משהו מה יכול לקרות?? ובמה זה בכלל עוזר??? זה משנה אוטומטית את מהירות ה- mhz???? והחשוב הוא: עד לכמה אני יכול\צריך לשנות אותו,כי חבר שלי שינה ונשרף לו המעבד?? ויש לי קירור VOLCANO 6 CU והטמפ' היא 55 מעלות.ולוח GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 בבקשה תעזרו,תודה!!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה ואני רוצה לדעת אם הוא גנרי או לא מיצטער על האיכות הלא כול כך טובה אבל רשום שהחברה שלו זה case rebel
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. אני רציתי לבדוק בעצם מה גורם לחום הכבד על כרטיס מסך.. ואני רואה שהצ'יפסט שממוקם לידו, ההיטסינק שלו פשוט רותח שאי אפשר להניח עליו את היד ! אני עם k8nf9 אבל זה עם קירור פסיבי בלבד ולא כמו התמונות הישנות שמראות שיש עליו קירור של ג'יגהבייט קטן כזה שלי לא נראה ככה אלא הוא נראה כמו בתמונה למטה.. שלי נראה ככה : תהיתי האם זה תקין שהוא ככה רותח ? כיצד אפשר להוריד את החום הרב עליו.. אשמח לטיפים של OC מקצועיים.. בנוסף עוד שאלה לגבי הג'יפה שלי, מתחתיה יושב כרטיס SBLIVE במרחק סלוט אחד (יש רק שני סולטיי PCI וזה הכי רחוק שאפשר ממנו) האם זה חוסם את האוויר והזרימה אליו ? ומה דעתכם על החלפת קירור הסטוק של הכרטיס מסך ? כדי ? אשמח לטיפים לשיפור זרימת האוויר.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי את המחשב עם המפרט הבא מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1326 לוח אם: ASUS P5N-D ¤811 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GT 512MB DDR3 XXX ALPHA DOG EDITION : PV-T88P-YHD4 -RETAIL ¤1035 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 - TWIN2X2048-6400 ¤274 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3052 (BLACK/SILVER) +25cm FAN w/o PSU ¤310 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 625W ¤772 קרור למעבד: COOLERMASTER TX2 ¤146 הבעיה היא שבזמן מנוחה הלוח אם והמעבד הטמפרטורה שלהם היא באיזור 44 מעלות צלזיוס וכאשר אני פותח את…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
והאם צריך עוד משהו חוץ מהשלט והאינפרה אדום שלו
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחרי פתיחת צינורות וOC 400-555 490-600 טמפ' 58 הגעתי ב 3dmark05 ל 6388 תמונה: קישור לתמונה: http://img477.imageshack.us/my.php?image=3...k05638810rd.jpg עוד קישור: http://img477.imageshack.us/img477/7877/3dmark05638810rd.jpg שמתי לב ש imageshack עושים הרבה בעיות אז שמתי הרבה קישורים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי.. בהדלקת המחשב הטמפ' היא משהו כמו 61-62, ותוך פחות מ-5 דקות (ללא עבודה) הוא מטפס ל-75 ולדעתי ממשיך לעלות. (לדעתי כי אני מכבה אותו כרגע עד שתהיה תשובה) אני צריך להלחץ? (נמדד באמצעות Everset) המעבד עם גוף קירור סטוק, ללא OC ובמארז ג'נרי שהיום נוקה מאבק. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-