עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asilic,

אני יודע שהנושא של ההיטסינקים די נטחן פה אבל אני לא מסוגל יותר לשמוע את המאוורר שהגיע עם הוולקנו 6CU+ שלי הוא די רועש אני רוצה לחליף היטסינק או להחליף את המאורר שעל הסינק מה אתם ממליצים? אתם חושבים שמאורר 60 ממ גנריק 38CFM יוכל לעשות את העבודה? או שלהחליף לסינק אחר? עד 150 שקל

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  2. כרגע החוטים של הספק שלי עטופים באיזולירבנד ונראים בכלל לא רע. אני ראיתי שהצינורות בד המוכנים עולים גרושים, השאלה איפה בארץ יש את זה אם בכלל. אם מישהו מכיר תחליף טוב (יפה) למה שמוכרים אני אשמח לדעת. האם Heat-Shrink טוב או שהוא יתכווצ לי באמצע ואני אתקע? שאלה שנייה זה כבלים מעוגלים של IDE ו FDD שאצלי עטופים בצינור שקוף חתוך לספירלה. הבעיה שזה נראה קצת (מאוד) מכוער ורציתי הצעות לדברים אחרים שאפשר לשים על זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

חשוב שיהיה בגודל הזה 80x80x25 שיהיה עוצמתי עד כמה שאפשר, הרעש לא ממש פקטור כרגע. חשוב שיהיה מחנות אמינה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  4. כמו שהבנתי אין היטסינק מסדרת slk שמתאים לסוקט 478

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. Started by NaorYfrach,

ראיתי כאן שהרבה עושים OC וזה משפר את הביצועים של הכרטיס מסך . זה בגלל שזה מקרר את הכרטיס והוא מונע ממנו התחממות או שזה מעלה את היכולת של הכרטיס מעל המקס' שהוא אמור להגיע אליה .. בקיצור תסבירו לי קצת אם אפשר על זה מאוד מעניין אותי .. תודה.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by yoav1000,

אני צריך בלוק קירור איפה אפשר לקנות אחד עד300 שקל

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by greenvector,

נערך: תוצאות הגיעו אוקי קיבלתי את התוצאות: 3D Mark score: 10337 sm2.0 score 4422 HDR/sm3.0 5026 CPU score: 2422 מפעיל עם HD4850 512MB מעבד E8400 4 ג'יגה זיכרון

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by JHONLEV,

אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מאוור שקט שקט שקט למארז , אני מתחיל פרוייקט HTPC שיהיה לייד המיטה שאני יושן בה ואני צריך מאווררים שקטים. לפרוייקט אני צריך 4 מאוורים של 8 ס"מ .אני צריך שהם יהיו ממש ממש שקטים, אני רותן לישון בשקט תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום!אני חדש פה אז תסלחו לי אם אני שואל שאלות של בור כששום משחק עובד , המאוררים סבבה לא מרעישים כשאני נכנס למשחקים ...הם מתחילים להרעיש... בדקתי ומצאתי שהרועש היחיד הוא זה של המעבד מישו יוכל להסביר לי למה זה ככה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  10. הצלצץם לי לקחת SK7+SF2 לאוברקלוקינג נחמד, אבל ראיתי שהמאורר של אנרמקס יכול לדחוף 95 CFM~ על המהירות הכי גבוהה והSF2 יכול "רק" 75CFM. אז לא כדאי לי לשים את האנרמקס במקום ?? זה יתן תוצאות יותר טובות לא? ויש לי עוד שאלה אחת - אני רוצה לשים מאורר (יחסית חלש) שיכניס אוויר קר מול המעבד ןהצ'יפסט, זה יהיה אפקטיבי? כאילו שיעזור למאורר של המעבד לקחת אוויר, וגם יזרוק קצת על הצ'יפסט. מה אתם אומרים ???

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by davdbell,

היי יש לי כרטיס מסך מסוג ATI X-300 256 MB האים בכרטיס זה ישנה אפשרות לבדוק טמ"פ ? ו..האים יש מצב לבצע עליו אובר קלוק? בתודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by iakovl,

כל מוצרי קירור המיים כתוב אליהם שהקוטר הוא 1/2 או 3/8 מה זה אומר במידות הרגילות (מטר)?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  13. יש לי לוח אם 8IEX של ג'יגה בייט לפנטיום 4. ישר כאשר אני מפעיל את התוכנה הלוח אם או ההבאזר במחשב מתחיל לתקתק כמו שעון בצליל מתכתי. כשאני מתעלם מזה אני מכוון את 3 הסנסורים ל3 האפשרויות הראשונות- כמה מספרים ואותיות לא מובנים כשלכל אחד מצורף 1 או 2 או 3 ב1 ו2 הטמפרטורה היא 25 ובשלישי היא על 75. כשאני מעביר לאותם מספרים רק עם התוספת של הדיודה ב1 ו2 הטפרטורה היא 95 בערך ובשלישי 35 השאלה שלי היא מה כל אחד מהם ואיך יכולות להיות כאלה טמפרטורות גדולות ? (וגם אם מישהו מבין בקשר לתיקתוק)

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by ranyr,

לפי vantecusa.com הוא מיועד לכרטיסי מסך... אבל לפי הגודל והחיבור נראה שהוא יכול להתאים גם לchipset מישהו אולי ניסה?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by avishai1b,

http://hwzone.co.il/guides/lapping_guide/ מישהו יודע איפה בידיוק אפשר לקנות את המוצרים האלה? (את הניירות המחוספסים..)

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. Started by rivking,

לקחתי מעבד Penium D915 2.8Ghz ועשיתי לו OC ל-3.4GHz כולי התרגשות!! OC ראשון שלי למעבד ואני חייב להגיד שזה מספק...! בכל מקרה לא נגעתי במכפלה ובבאס כי לא מצאתי אותם העלתי רק את ה-FSB ואת המתח של הזכרונות והמעבד לא ידעתי איפה עושים את היחס פשוט רק העלתי את ה-FSB ואם הוא קרס אז הוספתי קצת מתח בקיצור ה-600Mhz האלה עלו לי ב-8 מעלות במאמץ קודם הוא היה על 46 מעלות ועכשיו על 54 מעלות אבל זה שווה את זה... הקירור של המעבד זה Cooler Master משהו טוב כזה די דומה לסטוק של אינטל רק הרבה יותר טוב יש לי שתיים כאלה (גם במחשב השני כי אני מרוצה מהקירור) ונלוח אם שהשתמשתי בו הוא לוח אם די זבל: Asus P5L-MX זהו תודה אשמח לתגובות שיעזרו לי לשפר!

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  17. אהה.... אני חדש פה בפורום =] ו.... שמעו, בVB למשל אני מבין ממש לא רע, אבל בחומרה אני די תחת.... כאילו, אני רוצה לעשות מודינג למחשב, וכבר אני תיכננתי הכל, ואני נשאר לי רק הסקיצה שחבר שלי שולח לי תוכנה להכין אותה בה.... אני צריך גם בזה עזרה אבל אני אפתח נושא יותר מאוחר... טוב סטיתי מהנושא. בקשר למאוורר של המעבד אמא שלי קנתה שמן מכונות WD40, שהוא עקרונית טוב אבל לא אוכל חלודה כך שמעתי =\ מילא אז.... זה כמו במדריך למאוורר הרגיל? אני פשוט מושך בשני הדברים הלבנים והמוזרים האלה, והוא אמור לצאת? ואז אני מוציא ת'מדבקה, מוציא ליכלוך בעזרת איזה קיסם או משהו ומשמן? או שיש עוד משהו בדרך...?? נ.ב. אפשר להוציא את המאוורר כשהמחשב דולק? לא, נכון?

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  18. שלום וברכה בתור בעלת הקירור של TR ULTRA 120 EXTREME רכשתי אותו שנה שעברה במאי 2008 ואז הוא אם תפסני המאוורר הדקים ממתכת. לפני כשבועיים ראיתי שהקירור משווק עם תפסני מאוורר שחורים מפלסטיק שמאפשר יותר בקלות להתעסק עם המאוורר לשליפה והחזרה הצלחתי לדעת שהתפסנים האלה אפשר לקנות בנפרד במחיר של בין 4.30$-5.00$ USD ליחידה זה נקרא: Thermalright Ultra120 Series 120mm Fan holder אצלי עד שקניתי את חלק הזה המאוורר של הקירור מקובע אם אזיקון פלסטיק!!! (זה ככה התקינו לי) פחחחח זה מקשה על הניקיון של המאורר והגוף קירור. לדעתי שווה לקנות למי שאין את החלק הזה כאשר קנה את הקירור - בעיקרון היום הקירור משווק עם החלק הזה... אבל כדאי לכם לפני שאתם קונים לבדוק אולי זה סטוק ישן. אני בטוח לא…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  19. שלום לכולם הנה המפרט : Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB GIGABYTE EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin כרגע אין OC רציתי הכוונה לגבי התחלה של OC , איך להתחיל מאיפה ומה הכי כדאי עם מפרט כמו שלי ? אודה לכל עזרה ערכיה : מצב המאווררים : alphine 7 pro למעבד artic colling 120 mm 80 mm רגיל מוצמד להארדיסק בכללי טמפ' עבודה של המעבד הינה 50

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by see4,

יש לי כרגע את ה TUNIQ והלוח של GIGABYTE DQ6 , למי שלא יודע ל TUNIQ צריך לשים BACK PLATE בגב הלוח אבל ב DQ6 יש שם HS , את ה CRAZY COOL , למישהו יש רעיון איך להרכיב את ה TUNIQ בלי להסיר את ה CRAZY COOL ...?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  21. זכרונות של 1000 ...קירור מצויין !!! נתקל קצת בבעיות ב OC ..בזמנו הוא ישב קבוע על 3.8 בלי שום בעיה - המחשב פשוט נכנס ל DEFAULT אתמול בגלל הפסקת חשמל צריך מחדש עזרה והפעם אני גם ארשום את זה על דף מסודר להבא... (4.0 יהיה מספק בהחלט .. ) אז ככה : העתקתיאת הכל לכאן - רק מה אני אמור לשנות בעיקרון (חצי מהדברים אני זוכר ) ? first pressin CONTROL f1 - (for the memory timing to open in the bios) ADVANCE BIOS FEATURE : changing "cpu enhance halt" C1e to DISABLE changing "cpu E I S T function to DISABE MB INTELIGENT TWEAKER : cpu clock ratio 9X fine clock ratio +0.5 cpu host clock control ENABLE cpu host frequency ??? pci - E frequency ??? CIA 2 DISABLE perf…

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  22. כמה עולה כזה דבר והאם זה מתאים לכל מאורר?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by FatCat,

חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: www.metku.net/index.html?sect=...1&path=mods/nappis-spotti/index_eng חיברתי את לדים בדיוק כמו שמוסבר שם: http://truffula.net/~zymosis/keyboard.html המפסק משמש לסגירת/הפעלת הלדים

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. Started by benasoor,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש והמחשב עובד די גרוע אבל עם אני מתחיל להפעיל את המזגן עליו הוא טססס לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שכנראה זה המעבד (הוא מגיע אחרי כמה זמן של עבודה ל100% מסתם תוכנות) אבל אמרתי שאני ישאל פה כי מידע אני יודע שפה יש מלאאא אנשים שהם תותחים בתחום הזה של המחשבים טוב אז קיצור המפרט של המחשב: Computer Computer Type ACPI Multiprocessor x64-based PC Operating System Microsoft Windows XP Professional x64 Edition OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.13 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name B1E1N12A-LACAYI User Name Administrator Logon Domain B1E1N12A-LACAYI Date / Time 2008-06-27 / 13:33 Motherboard CPU Type DualCore In…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. Started by sababchik,

איך אני בודק FPS במשחקים השונים ? לדוגמא GTA4 הבוחן ביצועים מובנה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים