עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ETB,

אני משתמש בתוכנה של Asus smartDoctor 2, ומידי פעם מופיעים לי הודעות של קפיצת מתח בAGP מ3.50 ל4.18. ואתו דבר בטמפרטורה, כאשר הטמפרטורה הרגילה הוא 58 מעולות, ובזמן משחק מופיעה הודעה שמזהירה אותי הכרטיס לוהט, הוא עובר את ה60-62. יש קירור סביר למארז מסוג Compucase 6919, עם שתי מאוררים ג'נרים מקדימה, ומאורר 120 שמוציא מאחורה. אני חושב שהבעיה הזאת גורמת לחוסר יציבות במשחקים, שלפעמים מתרסקים. מה יכול לגרום לבעיה? שכחתי לציין שלא בוצע OC על הכרטיס או הלוח.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by SomeoneUknow,

שלום , אתמול פתחתי נושא על המעבד שלי E6600 והצלחתי להגיע איתו מ2.4 ל3.2 עם קירור סטוק .. עכשיו בEVERST אני מריץ בדיקה לאיזה שעה ככה והכל עובד טוב ותקין המעלות לא קופצות , אבל שאני מפעיל OCCT עובר כמה דקות וזה עושה לי כזה כמו שיוצאים במנהל משימות זה עושה לי אל תשלח . עכשיו אני רוצה לדעת אם יש עוד תוכנה לבדיקת OC , ותוכנה לבדיקת טמפרטורה . אם אפשר גם קישור אני אשמח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. Started by tommygun,

אני רוצה להשתמש בבקרת מאווררים של מחשב לשימוש אחר (לא במחשב) כמו Thermaltake HardCano 13 השאלה היא האם אפשר להפעיל ללא חיבור למחשב והאם ניתן לכוון ידנית לטמפרטורה מסויימת ברכות לעונים

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  4. יש לי מעבד עם ליבה 775 שמרעיש הצורה מחרידה. speedfan מראה טמפ של 62c ~ ו בסביבות 4800 סיבובים לדקה. זה הרי לא הגיוני עם נצילות מעבד של ~8% . המאוורר שיש לי הוא המקורי של המעבד. יש איזה מאוורר שיכול להשקיט הכל - אין לי בעיה של תקציב! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. כמה עולה כזה דבר והאם זה מתאים לכל מאורר?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Gnome,

אני יודע זו שאלה טפדית מצדי אבל מה זה בדיוק אוברקלוק? :-[

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  7. ועוד עם מעבד "לוהט"...

8. טוב תראו ראיתי בהרבה דברים שיש טמפרטורות למחשב ואני לא יודע מה הטמפרטורה של המחשב שלי זה תוכנה או שזה נימצא במחשב כי אין לי מושג...ועכשיו יש לי עוד שאלה תמיד אומרים שצריך קירור למעבד אז איך עושים קירור למעבד...ושייצא OC טוב????........כי ראיתי במדריכים של ה OC שצריך לעשות למעבד קירור ורציתי לעשות OC למעבד שלי בלי קירור ואני יודע שזה לא טוב שהוא יכול להתחמם ולהישרף אז פחדתי לעשות....אז בבקשה תגידו לי איך אני עושה קירור למעבד.. וכל זה...ויש לי עוד שאלה המחשב שלי זה פנטיום 4 מהירות 2.4 זיכרון 256 מ''ב של ram חחחחחחח נמוך... ו geforce fx 5200 ותגידו זה מומלץ לעשות לו OC זה יישפר בהרבה תמעבד????....עד כמה המהירות של המעבד תגיע??????.... וזהו זה כל השאלות שלי.........…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by amit16114,

המעבד שלי עם ליבת PRESCOTT מגיע לטמפ' במאמץ של 72 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על 50 מעלות. האם המעבד עלול להישרף?

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by IP,

יש לי את הכרטיס הנ"ל (של לידטק), ועשיתי OC לכרטיס עם RIVA TUNER, LOW LEVEL עד 142@174 (ליבה) 150@179 (זכרונות) אם זה יצא הפוך, לא להיבהל... הגעתי ל1292 ב- 3DMARK, איך אני עובר את ה- 1300 בלי לפתוח את המארז בזמן הבדיקה ושזה יהיה יציב? כמה לופים יתן את התוצאה הכי טובה? (ל- 1292 הגעתי עם 10 LOOPS) יש לכם רעיונות??? נ.ב שניתי כבר בRIVA ב- DX לביצועים הכי טובים.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by Stealth,

שלום, המעבד +2600 שעובר דרכי לבדיקה כרגע עומד על סביבות ה58 מעלות בממוצע בidle . זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני חוזר ומתעסק עם amd וקראתי כאן כבר מזמן שימי הbar-b-q של amd עברו. הלוח הינו ga-7n400e הvcore אוטומטית יושב על 1.7 לפני שאני פותח אותו ומתחיל לבדוק לעומק את העניין תבארו בשבילי בבקשה את ה"בעיה". נ.ב המארז מסודר להפליא מבחינת כבלים ומאובזר במאוורים עם סירקולציית אויר מעולה ובכל זאת המעבד יושב כל כך גבוה למותר לציין שהמערכת יושבת על סביבות ה30-35 מעלות.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום יש לי רדיאטור: Black Ice® GT Stealth 240 XFlow Highest Peformance Radiator , עם שני מאווררי 120 ממ מאוד שקטים (17DB) והמארז שבמפרט (מאוררי 90ממ) אני לא מוצא שום מקום איפה לשים את הרדיאטור ואשמח אם למישהו יש פתרון. לפני כן אגיד שבגג אי אפשר כי באמצע יש מאורר 80 ממ וקופסת הUSB והשמע של המארז. חשבתי לשים בצד במקום 2 מאווררי ה92 ממ אבל זה בלתי אפשרי כי כרטיס המסך ושאר כרטיסי הPCI מפריעים. מאחור גם אי אפשר כי זה "נופל" על כל יציאות INPUT/OUTPUT. מישהו יכול להמציא עצה? תודה

• 13 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם משהו יודע איך אני יכול לחשב כמה הספק המאורר צריך, לי יש מארז ATX MIDI רגיל אני לא יודע מהו הספק שלי אך אני רוצה להוסיף עוד כמה מאוררים.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by yosisharaby,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא יודע מה לעשות המחשב שלי די ישן יחסית ושאני משחק משחקים או שאני קצת מעמיס עליו הוא נכבה שאני שם מאוורר של הקיץ כזה אז אני יכול לשחק חופשי והוא לא נכבה בעיה בקירור?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  15. למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by ag43,

יש לי כרטיס gigabyte 6600gt 128mb agp והמקסימום שאני יכול להגיע איתו הוא 580MHZ. שמתי עליו קירור EVERCOOL TURBO 2 ואני רוצה להגיע ליותר מזה (מה לעשות הכרטיס מתיישן) אני אשמח לקבל הסבר איל להשתמש בתוכנת mobitor וכמה וולט מותר להוסיף לו. כרגע במאמץ הכרטיס על 63 מעלות. (בקירור סטוק הוא הגיע ל90(!) )

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. קניתי קירור נחושת לזכרונות. יש עליהם מדבקה. אם אני אדביק על הסטיקר של האחריות זה ייקרע אם אני אנסה לנתק את הדבק, אם חס וחלילה יקרה משהו ואני ארצה להחזיר לתיקון \ החלפה. חשבתי לחתוך את המדבקה רק בחלק של הסטיקה וככה להשאיר אותו לא מודבק אבל יש שם צ'יפים ואני חושש שהם יגבילו אותי ואז לא עשיתי כלום בעצם. דעתכם? הצעות?

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by טריפ,

רציתי לשאול אם משאבה של אקווריום220V היא טובה או שיש איזה משאבה אחרת שהיא מתחברת למחשב 12-5V או משהו כזה ועוד שאלה האם המשאבה הזאת היא טובה וכמה ליטר היא atlas 800F 10w Hmax:1.0M qmax:800 l/h תודה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. המאוורר של המעבד לא עבד טוב - מהירותו ירדה ל 300 סל"ד וכתוצאה מכך המעבד התחמם. כשניסיתי לשמן את הציר של המאוורר הוא נשבר. אני מחפש כרגע קירור חדש מצאתי ב KSP קירור דומה למה שהיה מתוצרת SPIRE : דגם ‏KestrelKing II SP708B3. יש לציין שמחירו מאוד זול והוא מבוסס על מיסב וגם אורך החיים שלו אמור להיות ארוך 50000 שעות. מה דעתכם עליו, מה שמפחיד אותי זה הרעש 31DB האם זה רועש מידי? האופציה השניה שלי היא יקרה יותר בהרבה: ‏Alpine 7 מתוצרת ארקטיק קולינג. כמובן שהוא יותר טוב אך אני גם נתון לשיקולי תקציב בסה"כ המעבד לא שווה היום הרבה. מה נראה לכם עדיף?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by tenana,

קניתי מחשב חדש עם מארז 6a21 .. המאוורר שקיבלתי עם המארז רועש מאוד ידוע לכם במקרה מה ה db של המאוורים של compucase? דבר נוסף רציתי לדעת איזה מאוורר של 12cm הכי שקט והאם יש חברה שמוכרת שני מאווררים של 12 עם בקר שליטה על המהירות מקדימה? אני יודע שthermaltake מוכרת שניים של 12 ושניים של 8 עם בקר שליטה מקדימה.. יש עוד אפשרויות? תודה

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  21. כאשר הם פועלות המעבד בעיקרון 90 אחוז מהזמן ב2600GHZ ולא 4GHZ רק שהוא מזהה תוכנה חזקה (משחקים לדוגמא) הוא רופץ חזרה לאובר קלוק של 4GHZ הקטע שאני כל הזמן ממזער (אם זה משחק לדוגמא) ורואה שהוא לא תמיד על 4GHZ ..קופץ ..יורד ..קופץ ..יורד הרעיון שהוא יזהה משחק שדורש הרבה מעבד (BF2) ולא ירד מהאובר קלוק אפילו לשניה - הרי אז מה עשיתי בזה ? בקיצור מה הולך כאן ? איך אני אומר לו שעל כל משחק לא יירד לדפולט אלא יישאר ב4GHZ וייתן לי את המקסימום וכאשר אחזור לסביבת ווינדוס שיוריד ויחסוך בחשמל . ? תודה .

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  22. אוקיי, אז בהמשך לשיחתנו - בחרתי לקנות את ה - THERMALRIGHT IFX-14 עם 2 מאווררי SCYTHE "SLIP STREAM" 1200RPM 140mm מקווה שלא יהיו רועשים מדיי העניין הוא שראיתי שניתן לשים עד 3 מאווררים ולא רק 2 , כמה אפקטיבי זה לשים 2 או 3 מאווררים ? וכמובן, כיצד הכי נכון למקם את המאווררים: תמונות להמחשת כיוון זרימת האוויר : אופציה א' אופציה ב' אופציה ג' אופציה ד' אופציה ה אופציה ו' ההימור שלי הוא... בחירה באופציה ד' ?? או ג' שמבוססת על אותו רעיון, רק עם 2 מאווררים :s05: תודה רבה לכל העוזרים ...

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by shlomid,

אוקיי אז יש לי דבק טרמי , שני מזרקים A ו- B עכשיו אני רוצה להדביק גוף קירור ל- SB ואני רוצה שתיהיה לי אפרות להסיר את הגוף, אז איך אני מדביק? למרוח משחה טרמית רגילה במרכז ולהשתמש בדבק רק עבור 4 הפינות? למישהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 גי טי עם MV5 קירור עליו........והיום תחתי את ה 4 ברגים כדי לנקות את המאוורר הזה.....והחזרתי וכנראה אולי המשחה הטרמית קצת יצאה כי הרגשתי בידיים שלי אותה ועכשיו במקום שיהיה שיפור הכרטיס במנוחה על 68 מעלות ולפניי כן הוא היה 52-55 שאלתי האם אני צריך להוסיף משחה טרמית? ואם כן אז פשוט לעבור על איפה שיש לבן בכרטיס ? ואיפםה קונים וכמה עולה תודה.

• 14 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by magimag,

אהלן, התקנתי לבד מעבד E6300 ויש יש לי שתי שאלות, האם המשחה הטרמית נמצאת על המעבד או על המאוורר שבא איתו (כי לחצתי על אמצע המעבד כשהתקנתי אותו)? הטמפ' של המעבדים (דרך תוכנת EVEREST) היא 55 מעלות, וזאת כאשר אני מריץ רק IE וביטוקנט, האם זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים