אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהלוח אמ שלי epox 4gea+ לצערי תומך ב- agp *4, האמנם, כרטיס המסך שברשותי : leadtek winfast A 280 4800 ti 128 ddr תומך ב- agp *8, לא הצלחתי בשום דרך שהציעו למשתמשים אחרים לבדוק את הטמפ מה שבטוח נגיעה בגוף הקירור מוכיחה שהוא חם. האם זה אפשרי בכלל לעשות oc ללוח אמ כדי שהכרטיס מסך יעבוד על agp *8 או שעושים את זה לכרטיס מסך בכלל. אם כן אילו דרכים אפשריות והאם זה באמת כדאי.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מזה אומר בעצם..? לדוגמה אצלי בעליה של המחשב כתוב לי 2.5-4-4-8 T2
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... טוב הסיפור שלי הוא ככה... היום בבוקר אני משחק לתומי במחשב,לפתע אני שומע פיצוץ וריח חזק מהמחשב...בהתחלה חשבתי שהלך הספק,אחרי ששללתי את זה(המחשב עבד...) הבנתי שהסיילנסר הוא זה שנשרף.... בקיצור הלכתי לנצל את האחריות(ופה מגיע תודה רבה לזיגזג2000 על ההחלפה המהירה והשרות האדיב...) והרכבתי קרור חדש. ומפה מתחיל הסיפור האמיתי...עד היום הכרטיס שלי(6880LE) היה פתוח כולו(16x6) ועבד מעולה,ז"א הוא עבר עשרות בדיקות של 3DMARK03+05 שיחקתי שעות בהלף לייף 2,FAR CRY,doom3,fifa2006,nba06 ושום ארטיפק לא נראה... היום שיחקתי בFEAR וישר ראיתי ארטיפקים על הכרטיס מסך.... סגרתי ל-12\6 את הצינורות עיבוד ורואים טוב... HL2 עובד טוב גם עם צינורות פתוחים לגמרי... השאלות שלי ככה: א. האם יכו…
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדון 9600XT ואני רוצה להוסיף מאורר איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לאט לאט למד את העסק של oc ומחליף לאט לאט חלקים במחשב כמו ספק חדש וזיכרון חדש ובקרוב אני יקנה מעבד חדש ורציתי לשאול משהו שאם אני יקנה מעבד רגעל יענו לא mobile אני יוכל לעלות לו את הבאס אבל לא יוכל לשחק אם המכפלות אז רציתי לשאול הרי המהיריות אותן מהריות פחות או יותר אם זה או בלי זה אז מה היתרון לעלות גם את המכפלות ומה ההבדל בין המכפלות לבין הבס אני מקווה שתעזרו לי ולא תתעלמו מהשאלה?
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
באיזה צורה להדביק אותם? וגם מה להביא לגשר הצפוני של ה NF7? איזה סינק להביא לו עם מאורר או משהו ותגיד מה יכולה להיות הבעיה ללא דואל המחשב יציב ב230 ועם דואל כבר לא יכול להיות שזה מקרי או בגלל החום
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות הזיכרונות שלי כניראה דפוקים עם אני מעלה אפילו טיפה את ה FBS זה נותן לי את ה Warnings האלה
-
- 12 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתך לקירור טוב לPS3,מכיוון שהוא מתחמם יותר מידי , קראתי על כמה מאווררי קירור ל PS3 והבנתי שהכי שווה זה: Pelican Air Flow Cooler for PlayStation 3 רציתי לשאול את דעתכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה להגיע עם הOC בערך לנתונים של ה9800GTX+ בכמה לקפוץ כל פעם ? ולהפעיל פעמיים 3DMRAK ברצף...נכון ? תודה על העזרהה !!!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט : E4400 + BT VX ABIT IP35 OCZ 520W המתח למעבד הוא 1.465 . כעקרון המטרה שלי היא להגיע ל GHZ3.5 .הטמפ' במאמץ לפי CORETEMP מגיע ל 80 מעלות . עכשיו אם אני מעלה עוד 100MHZ המחשב קורס עם הפעלה של ORTHOS . מה עוד ניתן לעשות בכדי להגיע ל 3.5 ? ישנו אולי ביוס טוב ללוח או משו ? אם אני קונה IFX 14 זה יעזור ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי שלום אני דיי חדש פה בפורום אני יודע שאולי אני קצת חופר אבל אני מעוניין לעשות OC גדול אפשר להגיד הנה המיפרט וקירור אני יקנה עוד כמה ימים המחשב עצמו יהיה אצלי עוד שבוע אז בינתיים אני רוצה לדעת לכמה OC אני יוכל להגיע לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA קירור:ARTIC Cooling Super Silent 4 Ultra TC לינק מידע על הקירור http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=23 חבר שלי באייסי אמר לי שאפשר לעשות בלוח אם שלי 30 אחוז ידני OC בלי להיסתבך עם באס וכול זה עכשיו מ2.4 יהיה אפשר להגיע ל3120 אחרי 30 אחוז OC יהיה אפשר להוציא יותר? וקראתי תמאמר של הOC הזה אנ…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המעבד עכשיו נמצא באוברקלוק ל3000, FSB של 333,ומתח של 1.352,המעבד יציב לגמרי, הרצתי פריים95 במשך 10 שעות ולא היו בעיות מיוחדות. העניין הוא שהטמפרטורות גבוהות לטעמי, במנוחה הוא על 49 ובעבודה של כמה שעות תחת פריים הוא מגיע במקסימום ל73 בשתיים מהליבות שזה גבוה ועל הגבול. השאלה שלי היא אם אני אשאיר את המצב ככה אז המעבד יפעל בלי בעיה ולא יגרם לו נזק והוא יוכל לחיות כמה שנים טובות או שנגרם לו ככה במשך הזמן נזק בלתי הפיך וצריך לראות איך לטפל בזה(אם ע"י הורדת מתח מה שגורם למערכת להיות לא יציבה אצלי או פשוט ע"י הורדת הFSB).
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לקחתי מעבד Penium D915 2.8Ghz ועשיתי לו OC ל-3.4GHz כולי התרגשות!! OC ראשון שלי למעבד ואני חייב להגיד שזה מספק...! בכל מקרה לא נגעתי במכפלה ובבאס כי לא מצאתי אותם העלתי רק את ה-FSB ואת המתח של הזכרונות והמעבד לא ידעתי איפה עושים את היחס פשוט רק העלתי את ה-FSB ואם הוא קרס אז הוספתי קצת מתח בקיצור ה-600Mhz האלה עלו לי ב-8 מעלות במאמץ קודם הוא היה על 46 מעלות ועכשיו על 54 מעלות אבל זה שווה את זה... הקירור של המעבד זה Cooler Master משהו טוב כזה די דומה לסטוק של אינטל רק הרבה יותר טוב יש לי שתיים כאלה (גם במחשב השני כי אני מרוצה מהקירור) ונלוח אם שהשתמשתי בו הוא לוח אם די זבל: Asus P5L-MX זהו תודה אשמח לתגובות שיעזרו לי לשפר!
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אם עושים OC לרכיב מסויים אז אין יותר אחריות עליו נכון?! למה שחנות המחשבים שממנה קונים את המחשב אמורה לדעת שהתבצע אובאקלוק? או יותר נכון , איך לעשות אובר מבלי שיהיו סימנים אפילו שהרכיב יתקלקל?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש במחשב של אחי לוח GIGABYTE DS3L לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להתייצב על מעל 410FSB... מעניין אותי אם הלוח שלי ספציפית עצלן או שהלוח הזה בגדול לא משהו ב OC... אז למי שיש את הלוח הזה ויכול לתת תוצאה זה יהיה יותר מנחמד !! אגב ב 430FSB למשל, אפילו אין פוסט...
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... לפני כמה שבועות הגעתי ל3.2 ואני חושב שגם ל3.4(לא בטוח) עכשיו אני מגיע ל3.0GHZ הטמפרטורות בCORE TEMP הן 37-20 (מנוחה בלילה-מאמץ ביום, לפי הסדר) אני מנסה להגיע ל3.2 אני שומר בביוס ואז המחשב מתכבה ונדלק... כרגיל ואז הוא שוב מתכבה ואז נדלק עושה רעש וממשיך כרגיל ללא OC... חום זה לא יכול להיות בחיים... מה זה עוד יכול להיות? אני משתמש בM.I.T כמו שבחור תותח מהפורום הסביר לי בקצרה שם ENABLE ומשנה ל400 ובמולטיפלייר הזה מה שזה לא יהיה זה על 2 וה<VOLTAGE> משו שמתי על <MANUAL> וזהו לא נוגע יותר הרוב על NORMAL \ AUTO חוץ מה400 וה 2.... ו<CIA2> על DISABLED יש מצב שאני יכול להרים מתח או משו כדי לעבור את גבול ה3.0GHZ בטוח מיליון אחוז שהייתי יציב ושיחקתי וה…
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי כרטיס מסך 1950P של SAPPHIRE שכרגע עובד במהירות סטוק.. האם כדאי לעשות לו OC? עד כמה? האם זה יכול לפגוע בו? הטמפ' שלו כרגע היא 44-45 מעלות לפי התוכנה של הדרייברים שלו (CCC?) יש מין תכונה כזאת שאפשר לגרום לו לזהות הגדרות אופטימליות לבד, כדאי? ד"א- אני לא מנוסה.. המפרט שלי << תודה לעונים~
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אחרי שהדיון הקודם נעשה בלאגן אחד גדול כך שלא ניתן להבין ממנו כלום החלטתי לפתוח אחד חדש. המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Presscot 530 הקירור: AC Freezer 7 Pro טמפרטורות: מנוחה - 30, מאמץ 100 אחוז - 45 לוח אם: MSI 915P Combo זכרונות: שתי זכרונות של 200 מגהרץ 256 מגהבייט (512 סה"כ) אוברקלוק נוכחי: 210 FSB כפול 15 ביוס: אז ככה... המקסימום FSB שאני יכול להגיע אליו הוא 215, אחרי זה המחשב פשוט לא עובר את הPOST ניסיתי להעלות מתחים בצורה מתונה... למעבד 1.375 @ 1.475 וזה עדיין לא עזר, באותה מתינות ניסיתי להעלות מתחים גם לNB... שיניתי את הPCI לתדר של 33.3 ואת הPCI-E לתדר 101 כמו שהמליצו לי... אמרו לי שיתכן והבעיה היא בזכרונות... בEVEREST כתוב לי שהMEMORY SPEED עומד …
-
- 13 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בתוכנה EVEREST מסומן לי בליבות 1 ו 2 טמפ' 25 במנוחה ו37 בCPU למה ההבדל כ''כ גדול ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תראו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח אם של ASUS שהוא טוב ל-O.C הדגם הוא: P5NE-32 680I SLI ומעבד E6600 CORE 2 DUO. האם חברות של מחשבים נותנות אחריות על O.C לדוגמא IQPC? חברת מחשבים יכולה לדעת אם עשיתי O.C? עכשיו כדאי לעשות O.C למעבד ל-FSB ל-1333 כי הלוח אם תומך עד 1333 או לעשות O.C ל-CORE CLOCK? את האובר קלוק אני מתכנן משום שאם אני יעשה SLI בעתיד לשני 8800GTS אני דיי בטוח שיהיה צוואר בקבוק בין המעבד לשני כרטיסי המסך. המלצות ותגובות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני בעיצומו של תהליך OC למפרט בצד ימין, כמו שחלקכם יודעים.. החלטתי להעלות מתח לNB, שכרגע מוגדר בauto. הבעיה שאני לא יודע לכמה לעלות כי אני לא יודע את המתח סטוק שלו. אותו דבר לגבי שאר הרכיבים. (למעט זכרונות\מעבד) חרשתי את מונעי החיפוש ולא מצאתי שום פרט לגבי מתח הסטוק. מישהו יודע את המתחים? תודה מראש Install
-
- 13 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפני שאני בכלל מחליט אם להשאיר את ה OC שלי חי ונושם, צצה לי שאלה שאין לי תשובה טובה עבורה למעבד שלי (X2 3800) כמובן יש שתי ליבות. בדיקה באוורסט מראה את שתי הליבות וגם טמפ' שמוצגת כטמפ' המעבד. עכשיו פה מתחילה הבעיה. ליבה אחת רצה על 43 מעלות שניה רצה על 50 מעלות והתוצאה הכוללת של המעבד היא 45 השאלה היא די פשוטה. האם אני צריך להתייחס לטמפ של הליבה החמה יותר או לתוצאה הכוללת או..מה בעצם? עריכה ==== שימוש ב speedfan מראה טמפ' פחות או יותר זהה לשתי הליבות (מעלה לכאן או לכאן)
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בינתיים אני לא רוצה לפתוח אותו ולעשות מודינג , פשוט רוצה למצוא דרך לאוורר את האיזור שלו ממש טוב. ^^ זה איך שהוא ממוקם בינתיים אני מוציא אותו כול פעם כדי שלמאווררים שלו יהיה יותר אוויר להזרים אבל אני מחפש פיתרון קבוע. חשבתי על לחפש איזה מאוורר טוב שישאב את האוויר החם ממנו (המאוורר יהיה ממוקם נגיד 10-20 ס"מ מעל ה360) אבל אז חשבתי שאולי הוא לא יהיה חזק מספיק ואולי אין בכלל מאווררים כאלה (חשבתי על מאוורר כמו במחשב רק גדול יותר). מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-