אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
נניח שאני קונה מישחה טרמיט שהייתה על המדף בחנות שנתיים , זה עדיין תקין לחלוטין ? או שהשתמשתי במישחה (שהייתה לי), פעם אחרונה לפני שנה , זה עדיין תקין לחלוטין ? בקיצור האם מישחה טרמית מאבדת מהאפקטיביות שלה , אחרי זמן ממושך ? (כשהי עדיין בשפופרת)
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המוצר הזה עוזר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=5005 זה אמור לבלום רעשים
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש - השקעתי בו לא מעט בכל התחומים אבל בקירור פחות. רציתי לדעת אם בהתחשב במפרט (ר"מ) הקירור מספיק או שהכרחי להוסיף קירור? חשוב לציין שאין לי בעיה של רעש - המחשב שקט ואני לא מתכנן OC אלא רק רוצה קירור שיאפשר עבודה תקינה ולא יסכן את חלקי המחשב בחימום יתר. המפרט: Core 2 E6300 ASUS P5B DDR2 512MB 667 X2 MSI GeForce 7600GT (שלפי מה שהבנתי מגיע עם קירור משופר יחסית לשאר היצרניות) HD: 250GB, 60GB כאמור הקירור הוא מינימלי: מאוורר 120, קירור מובנה כרטיס מסך וקירור מובנה מעבד.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות OC ממש מינימלי ובכל האתרים ראיתי שכולם הצליחו להגיע הרבה יותר רחוק בלי שינויי מתח וכדומה שלי עובד בסטוק על MEM: 900 GPU: 770 ואני הגעתי רק ל: MEM: 960 GPU: 775 5HZ מעל גורם לארטיפקטים בATITOOL הטמפרטורה במאמץ: 84C מאוורר על 100% יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הטמפרטורה בלוח היא 55 מעלות ו58 עם OC האם זו טמפרטורה סבירה?
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני הולך ליקנות את הגוף קירור הנ"ל,ואני מתקוון לחבר אליו שני מאווררים מסוג Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm . אך לפי מה שידוע לי גוף הקירור מגיע עם חיבור למאוורר אחד בלבד . אז האם אתם יודעים אם יש איזשהי שיטה לחבר בכל זאת שתי מאווררים למעט דרכים של חיבור עם זיפרים וכדומה... הדרך שעליה אני חשבתי היא לקחת את המאוורר ובינו ולבין גוף הקירור לשים את הדבר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=5009 על מנת למנוע רעשים ומגע בין שני הגופים בכדי לחבר את המאוורר לגוף הקירור אני כנראה ישתמש בזיפרים כי לא מצאתי דרך אחרת כרגע אז בקיצור מה אתם חושבים על הרעיון שלי אשמח להצעות\וניסיון של אנשים עם הבעיה הזו... לילה טוב ושבת שלום! …
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כותרת, תודה.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. התנהגות מוזרה מתרחשת אצלי. אני מבצע OC בביוס. לאחר מכן, F10, ומאשר. בשלב זה - המחשב ממשיך לעבוד [מאווררים, וכן הלאה], אבל לא קורה שום דבר. אני לכן לוחץ RESET בשלב הזה - המחשב יעלה, ובד"כ יתן הודעת שגיאה - שה OC Failed, ויש ללחוץ F1 [לוח אם של ASUS]. א-ב-ל, לפעמים ההתנהגות הזאת לא תתרחש, ווינדוס כן יעלה, ואפילו (!) מבחני Prime95 יאשרו את היציבות. אז מה קורה כאן? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני בונה מערכת שיכרון חושים ( לאוברקלוק במיוחד ) ואני רוצה לדעת, איזה מהסלרונים יעבור אוברקלוק רצחני בשלום?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לשחוט את המעבד...השאלה שלי רק למען בדיקת יציבות למעבד שיש בידי...לאיזה מתח מקסימלי אתם אומרים כדאי לעלות אותו? ולכמה MHZ הגעתם עם קירור אויר?...ועוד משהו יש לי P5K אתם אומרים לגעת במתחים של הצ'יפסט?..ואם כן לכמה? תודה לכל מי שיעזור!!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT והטמפרטורות היו 52 מנוחה 81 מאמץ ולאחר התקנת הקירור החדש הטמפרטורות הם 39מנוחה 45 מאמץ ואני רוצה להגיע רחוק בOC כרגע זה על 720 ואני לא מצליח לעבור את ה720 לליבה אז כניראה שאני צריך להעלות מתח לכרטיס מסך , איך אני מעלה לו מתח וכמה כדאי כדי להגיע ל 770-800 לליבה ?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מבקש בבקשה עזרה.. קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש.. חיברתי הכל .. כשאני מדליק מופיעה לי .. הטמפרטורה של ה-CPU גבוהה מאוד.. ניכנסתי להגדרות בביוס רשום לי 100 אחוז טמפרטורה.. המוזר שהכל מחובר כמו שצריך המאוורר שעל הקירור עובד הקירור לא מחומם ביכלל .. בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר טוב.. מבקש את עזרתכם .. מהי יכולה להיות הבעיה ?.. כאשר אני מדליק עושה לי רעש של כמה ציפצופים ..ואז כרגיל הכל!..
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe מארז CoolerMaster Centurion 590 ספק כח Seasonic SS-550HT 550W קרור למעבד Scythe Mugen 2 ולאיזה תדר אני יכול להגיע תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1.איזה חיבור במולקס אני צריך כדי שיהיה 12 וולט 2.האם יש מישהו בפורום שכבר שם פלטייר על המעבד (ותביאו טמפ' אם אפשר) 3.עד כמה קור וכמה חום הפלטייר יכול להגיע ? 4.איך קיררתם את הצד החם של הפלטייר?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חשוב שיהיה בגודל הזה 80x80x25 שיהיה עוצמתי עד כמה שאפשר, הרעש לא ממש פקטור כרגע. חשוב שיהיה מחנות אמינה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז מה הטמפ' המומלצת שיהיה למעבד במנוחה? אם זה מעל 50 זה יכול להשרף?
-
- 14 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
למודרים בחבר'ה... כשאתם באים לעשות מוד (הוספת מאורר / קידוח / חלק חדש ושות') מה הסדר עבודה? כאילו, החלטתם שאתם רוצים מוד... אתם מציירים סקיצה? עושים ישר? כי אני רוצה לעשות כמה מודים, אבל אני לא רוצה ישר ללכת לקנות חלקים... כי אולי בסוף זה לא יצא לי... יש למישהו איזה רעיון לסדר? או המלצות למודים? (אל תגידו לי להסתכל בגלריה... הסתכלתי שם כבר...) כי אני לא רוצה לעשות מוד מסויים (למשל לקדוח בפרונט של המארז) ואז אחרי שבוע פתאום לגלות שאם הייתי עושה עוד משהו זה היה יוצא הרבה יותר טוב... מקווה שהבנתם... ושלא עשיתי יותר מדי בלאגן... נדב
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נגיד ואני מתכנן לבנות מערכת קירור במיים קראתי את המדריך שיש באתר נחמד אבל איזה רדיאטור צריך? אני מניח שצריך משהוא שיעביר כמות מיים מסויימת או שיקרר לרמה מסויימת איך זה הולך בידיוק? מישהוא יכול להסביר ולספר לי?
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות קליפסים של הקירור נינג'ה פלוס לסוקט LGA775 של אינטל? אני מעוניין רק בקליפס הזה בלי הקירור עצמו תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהה.... אני חדש פה בפורום =] ו.... שמעו, בVB למשל אני מבין ממש לא רע, אבל בחומרה אני די תחת.... כאילו, אני רוצה לעשות מודינג למחשב, וכבר אני תיכננתי הכל, ואני נשאר לי רק הסקיצה שחבר שלי שולח לי תוכנה להכין אותה בה.... אני צריך גם בזה עזרה אבל אני אפתח נושא יותר מאוחר... טוב סטיתי מהנושא. בקשר למאוורר של המעבד אמא שלי קנתה שמן מכונות WD40, שהוא עקרונית טוב אבל לא אוכל חלודה כך שמעתי =\ מילא אז.... זה כמו במדריך למאוורר הרגיל? אני פשוט מושך בשני הדברים הלבנים והמוזרים האלה, והוא אמור לצאת? ואז אני מוציא ת'מדבקה, מוציא ליכלוך בעזרת איזה קיסם או משהו ומשמן? או שיש עוד משהו בדרך...?? נ.ב. אפשר להוציא את המאוורר כשהמחשב דולק? לא, נכון?
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
-
אני משתמש בתוכנה של Asus smartDoctor 2, ומידי פעם מופיעים לי הודעות של קפיצת מתח בAGP מ3.50 ל4.18. ואתו דבר בטמפרטורה, כאשר הטמפרטורה הרגילה הוא 58 מעולות, ובזמן משחק מופיעה הודעה שמזהירה אותי הכרטיס לוהט, הוא עובר את ה60-62. יש קירור סביר למארז מסוג Compucase 6919, עם שתי מאוררים ג'נרים מקדימה, ומאורר 120 שמוציא מאחורה. אני חושב שהבעיה הזאת גורמת לחוסר יציבות במשחקים, שלפעמים מתרסקים. מה יכול לגרום לבעיה? שכחתי לציין שלא בוצע OC על הכרטיס או הלוח.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה קניתי היטסינק של זלמן לנורת'ברידג' כדי להפטר מכל הפאקים של המאוורר שדי אף איי תקעו שם.... עכשיו, ההיטסיטנק הוא בגודל שמכסה ממש את כל הצ'יפ והקטע הירוק שסביבו, עכשיו השאלה שלי אם את הגריז אני אמור למרוח רק על הסנטימטר הרבוע השחור של הצ'יפ(הקטע השחור באמצע) או על כל מה שההיטסינק בא איתו במגע?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-