אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני צריך קירור כמה שיותר שקט עד 100 ש"ח בערך לi5 750. למישהו יש רעיון? ???
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום אני חדש! רציתי דעה אל האובר קלוקינג שעשיתי היה לי מעבד P4 1700 MHZ ועשיתי ל 2091 MHZ והעלתי את הFSB מ400 ל492 יש לי לוח אם של אסוס ועשיתי אובר קלוק דרך הביוס ודרך אגב עשיתי אובר קלוק לזכרונות מDDR333 לDDR 400
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קצף בידוד, מאווררים שקטים וכו..? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
הוא הוריד לי את הטמפרטורה של ה- AMD T-Bird שלי ב- 32 מעלות!!!
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
-
שלום אני מחפש גוף קירור לכרטיס מסך 6600GT למטרת אוברקלוק חשוב לי שהוא יהיה גוף קירור מעולה יש הצעות?....
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני ממש מודה לכם על העזרה.. אז זה העניין, יש לי תוכנה שנקראת SensorView, והיא מציגה לי שהמעבד שלי מגיע לטמפ' 46 ללא מאמץ (ממש איך שאני מדליק את המחשב) ובמאמץ הוא מגיע ל65 בערך (וזה מציג לי אינסוף הודעות אדומות). אני לא יודע כמה אמינה התוכנה, אבל למה שהיא תשקר לי? יש לי תקציב נחמד של 500 ש"ח, אני לא מתכוון לבזבז את כולו, אני רק רוצה לדעת את הדברים הבאים: - איזה מאוורר כדאי לקנות (שיהיה עד 150 ש"ח בערך..) יש לי מעבד: Pentium® 4 CPU 3.00GHz (הבאתי את כל השורה..חח) - מה עוד כדאי לעשות על מנת לשפר את הקירור במחשב. אני שמעתי פה על משחה תרמית, אבל לא הבנתי ממש (גם מהמדריך) מה לעשות..ואיזו לקנות? איך בדיוק למרוח אותה והיכן? יש לציין, שלפני חודשיים בערך אני פתחתי את המ…
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, טני יודע שזה מטורף ולא הגיוני אבל הכל עובד ויציב ובשיביל להראות שאני לא משקר צלמתי תמונת מסך וגם קטע ווידאו.. בוא ניתן לתמונות לדבר: DFI NF4 480 HTT [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן אחרון יש לי בעיה עם המשאבה של קירור מים. כשאני מפעיל את המחשב המשאבה לא מתחילה לעבוד, ואני שומע רעש מוזר (מן קליקים כאילה) שבאים מהמשאבה. אם אני פותח את המארז ונותן למשאבה שני כאפות היא ישר מתחילה לעבוד, כמו שצריך. המשאבה בשימוש קצת פחות משנתיים ומאז שהרכבתי את המערכת לא נגעתי בה. אשמח להמלצות לטיפול בבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422228,00.html מחשב של יושי מהתוכנית THE SCREEN SAVERS המשודרת בערוץ TECHTV ביס
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לעשות OC למעבד הנ"ל אבל לא מצליח לא משנה מה אני עושה, בעבר היתי יכול, והיה לי מדריך מכאן אבל אני לא מוצא אותו שוב. הנתונים של הנייח: E4300 במהירות סטנדרטית ספר של אנרמקס PRO 82+ לוח אם GIGABYTE 965S3 כרטיס מסך 6770 רציתי לדעת את ההמלצות ל VOLT שצריך לעשות ולכייל בשביל שיעבוד נורמלי, ניסיתי כרגע לעשות: מכפלה 9 MHZ 333 נותן כמעט 3GHZ אני מפעיל את המחשב מחדש ועושה אישור ואז המחשב עושה רסטארט. שמתי את הזכרונות על X2 שיעבדו על 667MHZ כי אני לא מעוניין במשהו מפלצתי מדי. המעבד על מתח 1.31 בעבר היה על 1.25 המלצות הארות הערות?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי אני מחפש קירור זול למעבד i3 וחשבתי על זה: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6697 מה דעתכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
Thermaltake 80mm Smart Fan 2 Enermax 80mm 2 Ball Bearing Fan Kit אני שם אותם בחלון על דלת המארז...
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ... אני מזמין מערכת קירור מים מ-DD www.dangerdan.com הכל צריך להיות מהאתר הזה. עד 240$ קירור למעבד ולכרטיס מסך, צריך גם צינורות וכל השטויות ל-UV. תודה על העזרה!!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב ככה פתחתי על זה דיונים כבר אבל לא הגעתי למסקנה , ובאלו שכן אז יש עדכונים : בקשר למארז אני הייתי סגור וחיכיתי כבר חודש ל - Compucase 6919 Black הנה אני מדבר על זה - http://www.modthebox.com/review67_1.html פשוט יש 2 סוגים של שחור...אני מדבר על זה עם הפאנל כסף מקדימה. מכיוון שאני רואה שהחנויות אינטרנט מתחילות לשנות את המלים לשחור שחור שהוא מכוער בעיני...אני מתייאש... המארז השחור כסוף ממש יפה ושווה אבל הוא יגיע !? אני מתכנן לקנות SK7 + SF2 בקרוב יחד עם המארז שווה לחכות או לקנות כבר עכשיו ? ואממ בקשר לזכרונות יש לי Winbond 512MB DDR400 PC3200 שיש להם אי תאימות עם הלוח שלי Epox 8RGA+ אז קיבלתי אישור להחליף אותם לאחד מהנ"ל : www.datech.co.il חשבתי להוסיף עוד 310 ש"ח ולקח…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, שוב אני. מצורפת תמונה..... באדום - המאווררים שנמצאים על הכרטיס מסך בצהוב - הכבל (שמתחבר לCD ROOM) שאליו מחוברים החוטים של המאווררים. השאלה שלי היא האם אני יכול לגרום לקצר או להשבתה\ירידה באיכות של המערכת? אני לא יודע אם זה כל כך בריא, אבל בשורה תחתונה הטמפ' של הכרטיס מסך ירדה ביותר מ-20 מעלות...! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
טוב אז אני קונה את המארזCM690 עכשיו אני צריך להוסיף לו 3 מאווררים.. ואני לא יודע גם לא רוצה יותר מדי יקרים חשבתי על אלה מה אתם אומרים? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1063
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי בKSP מחשב עם מעבד E6300. הכל היה טוב ויפה וכשקיבלתי אותו המעבד היה בקיץ עובד על 38 במנוחה ומגיע ל50 במאמץ של כ10 דקות. (לא עבר לי אף פעם את ה55 מעלות). עכשיו היום המחשב נכבה לי בפתאומיות ורציתי לבדוק את הטרמפ'. במנוחה 50 מעלות והגיעה במאמץ של כ5 דקות ל80 מעלות. יש איזה קירור שהוא לא סטוק על המעבד (אבל נראה ממש זול) שKSP התקינו. הגוף קירור יושב מצויין על המעבד. אני מחפש פתרונות וכמו כן אני חייב לציין שאינני רוצה לעשות OC.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
אם אני נותן מתח למאוורר דרך הלוח אם זה מתח נמוך יותר מאשר חיבור מולקס לכבל של הספק? כמה מתח מקבל המאוורר בכל אחת מהצורות? ואם נותנים מתח גבוה למאוורר הוא יסתובב מהר יותר?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא ידעתי שיש כזה גדול http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_1319_2083 הוא לוקח הרבה חשמל ? ואיך הוא מבחינת הקירור ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אתמול סיימתי להרכיב את המחשב ורציתי לעשות לו oc קטן.. אז ככה, אני רגיל לביוס הכחול הקודם של גיגהבייט והיות והלוח הנוכחי שלי היא x99 ud7 ביוס קצת משונה לי. בכל מקרה נכנסתי ליוטיוב והבנתי קצת איך זה עובד בגיוס החדש. לפי הסרטון שמים 100 מגה הרץ ומשחקים עם המכפלה (שמתי 40) לפי הסרטון הבחור משאיר את הטורבו בוסט פועל ומעלה מעט בוי קור ל1.110 ועוד פרמטר נוסף למטה. עשיתי סייב ריסטרט עולה המחשב מריץ תוכנות בדיקה ומופיע לי רק 3.599 ג'יגה הרץ. מה הסיבה? ניסיתי לכבות את הטורבו (הייתי צריך להוסיף כח בוי קור) ועדיין שום דבר לא זז. עשיתי את אותם הפעולות כמו בסרטון ואצלו זה עולה ל4.0 ואצלי לא.. עליי לציין שבסטטוס בביוס אכן רואים 4.0 ג'יגה הרץ אבל בוינדוס לא. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 43 תגובות
- 26k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי המלצה לקירור צ'יפסט מדגם nfors4 sli
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום, אני סובל כבר הרבה זמן מרעשים בלתי נסבלים שנובעים מהמאוורר של כרטיס המסך: Leadtek GeForce 6600GT (AGP. ניסיתי הכל, לפרק,לנקות, לשמן, למרוח משחה תרמית - כלום! אני מעוניין לקנות מאוורר חדש אך אני לא יודע איזה. הבנתי שלא ניתן לקנות את המאוורר המקורי. אשמח להצעות (עד 150 ש"ח) וגם אשמח לדעת אם יוכלו לעשות את זה בחנות שבה אקנה או שיהיה עלי להרכיב את המאוורר לבד? ד"א, הטמפ' של הכרטיס במנוחה היא: GPU- 52c GPU Diode - 80c (קצת מלחיץ)
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-