עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SharonSx,

שלום אנשים, אני צריך המלצה למשחה טרמית אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו קירור אחר במקום הסטוק, על מה הייתים ממליצים בתור משחה טוב? וגם שלא יהיה יקר מידי, בכל זאת זה עדיין משחה...

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by quantoM,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 איזה מאוורר להצמיד לו ? זה בשביל HD4850.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  3. איך המערכת שקיימת ב-990 שקל ב-emp.co.il? עם הזמן אני אוסיף בלוקים ככה שזה צריך לעמוד בעומס http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0040

4. Started by amisha,

השתמשתי היום בפעם הראשונה בכול תולדות ה OC שלי ב MEMTEST וראיתי שהוא התחיל לחזור על עצמו אחרי 10דק' יש לי 1GB זיכרון עם מעבד 2.8C זה הגיוני ?? ואיך אני יודע לעשות בדיקה לשגיאות ולראות אם יש שגיאות ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת האם יש אופציה לעשות OC לזיכרונות עצמם ע"י העלת מתח שינוי תזמונים וכולי .. אני כמעט בטוח שכן פשוט קראתי כמה דברים שבלבלו אותי .. אמרו לי שעדיף לי לקחת על ההתחלה זיכרונות 500 MHZ ולעשות OC ככה שהלוח יתמוך בהם .. אבל אני לא יכול פשוט לקנות זכרונות 400 ואז לעשות להם OC שיגיעו ל 500 ?

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by A-L-o-n,

שלום. אני קונה מחשב עכשיו ורציתי את המעבד q6600 אבל המוכר אמר לי שכבר לא מביאים אותו ומוכרים את q8200 הוא אמר שהוא מתחמם פחות. אבל הוא יותר חלש אז תגדו אפשר לעשות לו אוברקלוק חזק מאוד? אה ומי יותר טוב באוברקלוק הq8200 או q6600?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by KKK,

שלום כולם. יש לי לוח אם MSI 915P COMBO ורציתי לדעת אם הטממפרטורות האלה סבירות? במנוחה: 37 במאמץ: 43 ועל איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי בתקציב של עד 150 ש"ח,הקירור שיש לי עכשיו נורא מרעיש ואני רוצה לקנות אחר רק בגלל הרעש. יש לי מעבד P4 3.0GHZ S775 פרסקוט. תודה עריכה: מצאתי את הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9387 איך הוא? הוא מתאים בכלל לתושבת?

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by RonenIL,

שלום לכולם, יש לי כ. מסך gigabyte 7600gt עם silent pipe II (יש תמונות) השאלה שלי אם אפשרי לחבר את ה- TIDE WATER לכ. מסך שלי..?? תודה לעוזרים. אני אשמח לעוד תגובות על הכ. מסך מאנשים שרכשו אותו. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by pc student,

חברה לפני שבוע בדקתי בסנדרה והמעבד הגיע ל-49 מעלות ויש לי amd 2000. האם אני זקוק לקירור חדש אם כן איזה?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by dr computer,

S&M ו-MEMTEST זה אותה תוכנה???

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. טוב ,אז המחשב האחרון שלי היה AMD 1700 tb 0.13 אם אתם זוכרים אותו , אלוף באובר קלוק עבדתי איתו שנתיים בלי בעיות על 2100מגה הרץ (הוא במקום 1446) עכשיו , אני מחפש לקנות אי אמ די 64 , ורציתי לדעת יותר לגבי האובר קלוק (כל הסיפור עם הצבא והכלא בחודשים האחרונים , הוציא אותי לגמרי מהעסק הזה) השאלות הם ככה : 1) המכפלה של האי אמ די (במקרה שלנו amd 3500 939 newcastle) פתוחה או נעולה? (שינוי דרך הביוס) 2) כמה FSB המעבדים האלה פועלים? , כאילו יש לי כרגע Corsair 512 3200 , שאני יודע שזה מתאים למעבדים שהם עד FSB 200 אז בעצם אם המעבד הזה הוא 200 , אני לא יוכל לעלות את הבאס... כי הזכרון שלי לא יתמוך , זה נכון? אני זוכר המעבד הקודם שלי היה על 133X11 במקור , והעלאתי את הבאס …

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  12. כרגע החוטים של הספק שלי עטופים באיזולירבנד ונראים בכלל לא רע. אני ראיתי שהצינורות בד המוכנים עולים גרושים, השאלה איפה בארץ יש את זה אם בכלל. אם מישהו מכיר תחליף טוב (יפה) למה שמוכרים אני אשמח לדעת. האם Heat-Shrink טוב או שהוא יתכווצ לי באמצע ואני אתקע? שאלה שנייה זה כבלים מעוגלים של IDE ו FDD שאצלי עטופים בצינור שקוף חתוך לספירלה. הבעיה שזה נראה קצת (מאוד) מכוער ורציתי הצעות לדברים אחרים שאפשר לשים על זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

לאחי יש מערכת AMD64 מעבד 3200+ עם זכרונות של ADATA500 2X512 לוח אם של epox 250 8kda3 משום מה ה frequency הוא על 100 וכשאני שם את הזכרונות שלי הם על 200 למה? ניסיון להעלות אותם תוקע את המחשב

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מאוור שקט שקט שקט למארז , אני מתחיל פרוייקט HTPC שיהיה לייד המיטה שאני יושן בה ואני צריך מאווררים שקטים. לפרוייקט אני צריך 4 מאוורים של 8 ס"מ .אני צריך שהם יהיו ממש ממש שקטים, אני רותן לישון בשקט תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 685 צפיות
  15. שלום!אני חדש פה אז תסלחו לי אם אני שואל שאלות של בור כששום משחק עובד , המאוררים סבבה לא מרעישים כשאני נכנס למשחקים ...הם מתחילים להרעיש... בדקתי ומצאתי שהרועש היחיד הוא זה של המעבד מישו יוכל להסביר לי למה זה ככה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by nim901,

כמו בתמונה הזאת http://bit-tech.net/images/review/321/fan/fanLabel.jpg מה זה אומר ?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by The-Fox,

יש לי את ה VANTEC כשנה ובשבועיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור ! בהתחלה לא ידעתי ממה הרעש נובע, ולאחר בדיקה הבנתי שמודבר במאורר של ה VANTEC. עצרתי אותו תוך כדי שהוא עובד והרעש נפסק, וז הבנתי שזה הוא ! עכשיו ניסקיתי היום את כל המשחב מאבק, וזה לא עזר בכלל. זאת בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי לא ? יכול להיות שהמאורר הולך למות ואלו התסמינים ? והכי חשוב האם יש דרך לפתור את זה ? תודה למי שיענה. כמו כן אני חושב על להחליף מאורר פשוט, אבל זה 60 MM אם אני לא טועה ולא נראה לי שיש לי משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. יש לי לוח אם 8IEX של ג'יגה בייט לפנטיום 4. ישר כאשר אני מפעיל את התוכנה הלוח אם או ההבאזר במחשב מתחיל לתקתק כמו שעון בצליל מתכתי. כשאני מתעלם מזה אני מכוון את 3 הסנסורים ל3 האפשרויות הראשונות- כמה מספרים ואותיות לא מובנים כשלכל אחד מצורף 1 או 2 או 3 ב1 ו2 הטמפרטורה היא 25 ובשלישי היא על 75. כשאני מעביר לאותם מספרים רק עם התוספת של הדיודה ב1 ו2 הטפרטורה היא 95 בערך ובשלישי 35 השאלה שלי היא מה כל אחד מהם ואיך יכולות להיות כאלה טמפרטורות גדולות ? (וגם אם מישהו מבין בקשר לתיקתוק)

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. איך ???. זה הוכחה לכך שאפשר, http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=112

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת דבר ראשון אם זה מה שאתם קוראים לו heatsink ואם אני צריך להוסיף לזה מאוור או שזה מקרר לבד? אני יודע שזה שאלה מטומתמת אבל אני לא מבין נגרוש כשזה מגיע לקירור

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card ThermalTake W0009R 420W ואני רוצה לקנות תביג טייפון או איזה קירור שקט אחר בין 100ל-250 שח- שאני יוכל לעשות איתו OC רציתי לדעת עד לאיזה מהירות אפשרית ונורמלית משתמש ממוצע יכול להגיע.....מ... 3GHZ

22. אוקי, אני צריך לדעת את ה-W של המאווררים הבאים: המאורר stock של intel p4 2.8C המאורר של Gigacube Radeon 9800 Pro 128MB המאורר של על ה- ThermalTake Xaser III V2000A תודה !!!

• 12 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום לכולם הנה המפרט : Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB GIGABYTE EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin כרגע אין OC רציתי הכוונה לגבי התחלה של OC , איך להתחיל מאיפה ומה הכי כדאי עם מפרט כמו שלי ? אודה לכל עזרה ערכיה : מצב המאווררים : alphine 7 pro למעבד artic colling 120 mm 80 mm רגיל מוצמד להארדיסק בכללי טמפ' עבודה של המעבד הינה 50

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by ben_amitai,

טוב, המאורר של 6A19 שלי עושה רעשים של טרקטור, הגיע המן להחליף. איך המאורר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595&PHPSESSID=a2345c8bcf9c946201af517e4d221f8a

• 5 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.