עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by giloman,

כמה HTT ? אני עושה בירור בשביל חבר שלי ...

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by iakovl,

כל מוצרי קירור המיים כתוב אליהם שהקוטר הוא 1/2 או 3/8 מה זה אומר במידות הרגילות (מטר)?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card ThermalTake W0009R 420W ואני רוצה לקנות תביג טייפון או איזה קירור שקט אחר בין 100ל-250 שח- שאני יוכל לעשות איתו OC רציתי לדעת עד לאיזה מהירות אפשרית ונורמלית משתמש ממוצע יכול להגיע.....מ... 3GHZ

4. יש לי מעבד E6550. בביוס שיניתי את המכפלה שתהיה קבועה על 7 (במקום 6) ואת מהירות הזכרון שיניתי ל-430 מה"צ במקום 400, אבל משום מה זה לא תופס כשאני מעלה את ויסטה/ווין 7. איך אני פותר את הבעיה? מצורף סקרינשוט של CPUZ. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם משהו יודע איך אני יכול לחשב כמה הספק המאורר צריך, לי יש מארז ATX MIDI רגיל אני לא יודע מהו הספק שלי אך אני רוצה להוסיף עוד כמה מאוררים.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by ag43,

יש לי כרטיס gigabyte 6600gt 128mb agp והמקסימום שאני יכול להגיע איתו הוא 580MHZ. שמתי עליו קירור EVERCOOL TURBO 2 ואני רוצה להגיע ליותר מזה (מה לעשות הכרטיס מתיישן) אני אשמח לקבל הסבר איל להשתמש בתוכנת mobitor וכמה וולט מותר להוסיף לו. כרגע במאמץ הכרטיס על 63 מעלות. (בקירור סטוק הוא הגיע ל90(!) )

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. בתור מה שנראה כמו הכנה לבואם של מעבדי הדור החדש של AMD בהמשך השנה, החברה מציגה קירור סטוק חדש שיגיע בקופסאות עם מעבדיה. המטרה: שלא נקנה קירורי צד-שלישי זולים כתחליף בעוד שבצד של אינטל מצטמצמים ומחלישים את גופי הקירור שמגיעים עם מעבידם מתקדמים (אלומיניום בלבד כיום אפילו במעבד Core i7), נראה שבצד של AMD דווקא מוכנים להשקיע בקירור מתקדמים מהקודם רק כדי לגרום למשתמשים לא להחליף אותו באחר. AMD רוצה שתשתמשו בקירור הסטוק שלה, הקירור שמגיע בקופסא עם המעבד. מה הפתרון? פיתוח קירור מתקדם שעושה שימוש בצינורות נחושת ומאוורר שקט במיוחד. אפילו כללו לוגו מואר של החברה. לפניכם סרטון הדגמה של AMD המשווה את הקירור הישן לקירור החדש, כששניהם מריצים מאוורר במהירות מירבית: …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by redead,

התקנתי אותו לפני כמה רגעים ואני חייב להודות שההדרכה שבאה איתו פשוט חרא :-) בכל מקרה אחרי כל ההסתבכויות נשארתי עם השאלה באיזה צד הייתי צריך להתקין את המאורר ולאיזה כיוון שיזרום אוויר? כרגע המאורר מותקן בצד של הדופן החיצונית ( שם קיים 2 מאוררים גדולים שמכניסים אוויר) ומכניס אוויר לכיוון האיטסינק.. האם בסדר או לשנות משהו?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  9. שלום, יש לי לוח אם ASUS P4P800-E Deluxe ומעבד פרסקוט 2.8 סוקט 478. בגלל החום הכבד שיש כאן בקיץ האחרון ובכלל בגלל שהמאורר המקורי עושה הרבה רעש בעיקר כשהוא עובד חזק (ובגלל החום הוא עובד כזק כל הזמן) החלטתי לקנות קירור חדש, הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר וכל הגוף קירור הישן. מה צריך לעשות אחרי שפותחים את 2 הדברים הלבנים האלה (לא יודע איך קוראים להם), כי אחרי שאני פותח זה מרגיש יותר משוחרר אבל זה עדיין לא זז מהמקום, ואני מפחד לנסות בכוח להוציא. בבקשה תעזרו לי תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  10. שלום. השבוע קניתי A64 3200+ Venice. אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ. קניתי את הBOX, כך שכרגע אני עובד על סטוק.. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הזלמן CNPS7000B-Cu, אבל האמת היא שאני לא הכי מתמצא. אני חושב שאני די מוגבל פה לקירור אויר, סה"כ לא ראיתי פתרונות מים שיצדיקו את מחירם הגבוה, תקנו אותי אם אני טועה. התקציב לקירור הוא בסביבות ה250 ש"ח, עם חריגות לכאן ולכאן. אחרי השקעה של אלפים במערכת החדשה, אני לא אתקמצן על קירור איכותי, אז תרגישו חופשיים. אני מודה לכם מאוד. נדב. אגב, הלוח הוא ה LanParty Ultra-D וזכרונות Twinmos pc3500 BH-5. הכל בסטוק. תודה.

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by yoav9,

זו שאלה שאני התחבטתי בא די הרבה, הרי לכולם פה יש (טוב לפחות לאלו שרוצים oc) סוג של קירור לכרטיס מסך, בין עם זה crystal orb עם as3 וantec cyclon blower או סתם blue orb... לרובנו יש משהו... עוד מעט מגיע הדור הבא של ערכות הקירור, ובאמת מה כדי לקנות, יש לי הרגשה שהabit יעשה את העבודה הכי טובה... מצד שני, הרעש שהוא עלול לייצר :-\ כבר עדיף סתם למקם של דלטא... מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. טוב אני פותח עוד פוסט לנושא שכבר שאלתי עליו ואני ישאל שוב. אני רוצה להפוך את המחשב ליותר שקט לשמור על קירור סביר ולא להשקיע הרבה כסף!!. 1.אני רוצה להחליף את ה tr2 המעפן שלי בac alpine 64 שהוא זול (מאוד) אמנם הוא קצת כמו קירור סטוק בלי heatpipes ונחושת ולדים ושטויות אבל יש לו מאורר 92ממ' שאמור להיות שקט שאלתי היא עד כמה הוא שקט והאם ישפר את הטמפרטורה של המעבד? 2. אני רוצה להחליף את קירור הסטוק הרועש והמעצבן של הxfx 6600gt שלי יש לי שתי אופציות 1. aerocool vm-101 עולה 80 שקל, עם מאורר גלסיאל 120 מ'מ באחורי המארז שדוחף! אוויר+ במידת הצורך אלתור עם מאורר 120 או80 מ''מ שיש לי כבר על הגוף הזה. או arcticcoolin nv silencer 6 rev 2 עולה 130+-. דעות מענות טענות וכו'

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by OverclockedMyToaster,

האם יש הבדלים משמעותיים בין איכותם של http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3881 ל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6728‎ ? היות וההבדל במחירים הוא 33 מול 75. אני מחפש משהו שקט, אבל יש סיבה להוציא פי 2?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  14. אני עומד לקנות כמה דברים מנועה מחשבים ואשמח לדעת איזה קירור שקט מומלץ משם עד סביבות 200 שקלים. מצאתי את אלה: ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4400 Thermaltake Silent 939 K8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4326 ויש כמובן גם את THERMALTAKE BIGTYPHOON (בחריגה קטנה) אבל לא נראה לי שאני צריך כזה קירור כי אני לא עושה OC. הבעיה שלי עם כל הגופים האלה היא שהם נראים לי כבדים מאוד. (מעל חצי קילו) עצות? מה המשקל המומלץ לפי AMD לגופי קירור? אגב, הלוח שלי הוא MSI K8N NEO 4 PLATINUM. תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  15. כמו בכותרת .. המעבד כפול ליבה. למה כבר איזה 4 ימים אני הOC מ2.5 ל2.85 והטמפ' במנוחה זה 46-50 מעמץ 60 ככה אבל זה נדיר למה היום הגברתי אותו ל2.9 (אני משתמש בAI BOOSTER) וישר קיבלתי מסך כחול אם איזה שגיאה שלא הספקתי לקרו כי זה עשה ריסט אני צריך לדעת דחוף!!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  16. בתוכנה OVERDRIVE שבדריבר של ATI יש לי OC עד 700 בליבה ו 1200 בזיכרון הבעיה היא שהזיכרונות יציבים גם על 1300 ואני לא יכול להשים אותם על 1300 ב OVERDRIVE אני יכול רק ב RIVA TUNER וגם אצלי עד עכשיו זה היה 700/1300 ב RUVA TUNER אבל עכשיו עשיתי פרופילים וכשאני עושה פרופילים ובRIVA TUNER על 700/1300 זה מראה לי שה OVERDRIVE לא זמין עכשיו.וכשאני מבטל את הOC בRIVA TUNER או עושה את הקלוקים עד 700/1200 זה עובד טוב. אז יש איזה דר שאני יוכל מהתוכנה OVERDRIVE לעשות 700/1300?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by DarkeyE,

לחבר שלי יש 8400GS ונהרס לו המאוורר , איזה קירור מתאים יש ?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  18. השאלה בכותרת תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by IMT,

יש לי כמה היתסינקים שהוצאתי ממחשב ישן ואני חושב לשים אותם על הכרטיס מסך. איך מדביקים אותם? צריך דבק מיוחד או שכל SUPER GLUE ממוצע יעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by Elico A,

טוב אני עומד לקנות את המעבד i7 920 והבנתי שהקירורים שבאים ב- BOX לגמרי לא מספיקים (ללא OC) חיפשתי בפורום תשובה אבל לא ממש הצלחתי למצוא תשובה בטוחה .. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל .. כמה שיותר זול יותר סבבה, אבל שלא יהיה קירור גרוע, משהו שקט שיעשה את העבודה .. זה המפרט אם אתם צריכים לדעת: מעבד: Core i7 920 BOX Intel לוח אם: Gigabyte GAEX58UD3R זיכרון: OCZ OCZ3G10664GK (4 GB, 1066Mhz, CL7) כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E כונן קשיח: Western Digital WD5000AAKS (500GB, 7200RPM, 16MB Buffer, SATA2) צורב די.וי.די: DVD LG GH22NS30 ספק כוח: Corsair CMPSU450VXEU Retail (450W) מארז: CoolerMaster CM690 (כולל מאוורר אחורי, ומאורר קדמי) …

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  21. שלום, אשמח אם תמליצו לי על גוף קירור ל6600GT AGP 128, של Leadtek, אם זה ממש משנה. אני גם נמצא באוברקלוק, ומתכנן להמשיך אחרי שאני אקנה את גוף הקירור. עריכה: כמעט שכחתי, אני אשמח גם שתמליצו לי על מאורר שיתאים לXP90 (92/120) במקום הטורנדו, שאני לא יכול לסבול, שיש לי עכשיו. תודה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by tomhalo,

אתמול קניתי כרטיס מסך 7600gs של asus וספק כוח 550w של chieftec (עם מאוורר די גדול עליו) והמחשב אחרי קצת מאמץ מתחיל לקרטע ועשות תקיעות במשחקים.. המאוורר שבא עם הספק כוח מכניס אוויר שמגיע בדיוק אל המאוורר של המעבד. אלה הטמפרטורות מהאוורסט אחרי מאמץ http://img212.imageshack.us/img212/6466/64056328to3.png יש לי פנטיום 4 2.6 וההבדלי טמפרטורות של המעבד הכי שונים בין מאמץ למנוחה מישהו יכול להגיד לי אם זה בעיה בטמפרטורות או אולי במשהו אחר ? תודה

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by gal-b,

שלום אנשים .. אני רוצה לעשות למחשב שלי קירור מים !.. ואני רוצה שתמליצו לי על משהו טוב ולא כי יקר .. ואיך זה לדעתכם : http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1681.htm ????? מקווה שתענו לי בקרוב .. בה ביי .. ותודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by spiker,

מחפש סכמה של מדחסים . הספציפי שאצלי הוא IRE-PB6AF86 עם R12 המדחס בעל 3 יציאות. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  25. אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי, ואני רוצה לדעת לאיזה גבול של Ghz אני יכול להגיע (כרגע הוא עומד על 1.86), הנה המערכת שלי: Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W (בקשר לספק כוח אני יקנה חדש 350Watt של SeaSonic) Cooling: גוף קירור + מאוורר - על המעבד צמוד למארז מאחורה - מאוורר 120MM ב-50 שקל ככה לא משהו מאוורר צמוד למארז מקדימה - לא יודע ת'גודל אבל הוא יותר גדול מ-120MM זה בטוח גם חברה לא משהו וגם אם אפשר איזה קירור יהיה טוב למעבד שלי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים