אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הנה הוא: http://www.hwzone.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 ואם יש גוף קירור אחר מאותה חנות שהוא יותר טוב לאינטל (למה אני לא מבין בגופי קירור באינטל) ושהוא זמין במלאי אז גם אפשר להציע עליו כי אני אמור לקבל הכל בחינם אין לי כוח עכשיו להסביר למה, ושזה לא יהיה קירור מים, אם לא תימצאו אז תגידו לי גם אם המאוורר הזה יתאים לסוקט 423 פין, תודה. (המאוורר שנתתי לו קישור למעלה) ;D
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי ספק של Hec שהגיעה עפ המארז של קומפיטקס והוא די רועש,מה אני צריך להוסיף כדי שהוא יהיייה שקט כמה שאפשר?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הלוח שלי מאפשר רק העלאת FSB... האם אני יכול (תוכנתית...) להעלות multiplyers?? המעבד Northwood 2GHZA לוח Asus p4t-em
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
is there a software that checks my pc and proccesor temperature ? if there is plz give me the name
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אומנם הOC שלי לא רציני אבל אני משתמש בבקר של TERMALTAKE HARDCANO 13 עיקר הרעש מגיע מהמאוורר של הNB המאוורר עובד על 5000 RPM וזאת בניגוד לשאר המאווררים שנשלטים ע"י הבקר ועובדים במהירויות נמוכות 1300-2500 RPM בהתאם לנדרש למשהו יש רעיון למאוורר שקט לNB (אבל יעיל!) תודה אבי
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מעבד XP1700 ולוח אם של Gigabyte דגם GA-7VTXE. הייתי רוצה לבצע אוברקלוקינג למעבד ע"י שינוי המכפלה של השעון, בנוסף לשינוי בתדר ה bus. אם מישהו יודע אם ניתן לבצע זאת בלוח אם הזה אז אני אשמח לדעת איך? אני יודע שניתן לבצע את זה בדגם GA-7VTXH אבל לצערי אין לי אותו :-\
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אממ.. איך מפרקים אותו? זאת הידית היחידה שנאי מצליח לפתוח מה חוץ מזה?: תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מארז Supertalent fulltower aluminium ואני מעוניין להחליף\להוסיף מאווררים ליעילים יותר ושקטים יותר כי המארז בא עם 2 מאווררי 80 ג'נרים שעושים הרבה רעש ופחות אוויר. חשבתי על הקיט של טרמלטק שבא עם 4 פאנים 80מ"מ +פאנבאס או השני שבא עם 2 של 80 ו2 של 120 למרות שעשיתי חיפוש עליהם בפורום לא היתה דעה מגובשת מספיק, עכשיו הבעיה שבמארז שלי יש 4 מקומות למאווררי 80מ"מ ו120 יהיה קצת בעיה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לHD בחיבור IDE במחיר של עד 150 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אתמול בשימוש רגיל במחשב שלי המחשב החליט להתכבות.. אז ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק ונכבה באותו הרגע, חיכיתי דקה-2 דקות והדלקתי שוב, המחשב עלה הגיע לשולחן העבודה ואחרי שימוש של כמה דקות נכבה שוב פעם, עוד פעם אותו דבר הייתי צריך לחכות כמה דקות בשביל להפעיל את המחשב.. אני משתמש בלפטופ של HP מדגם TX 1000 עם מעבד AMD Turion 64 X2 1.6Ghz עם 2 ג'יגה ראם.. עכשיו נסיתי להתקין תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המעבד ואני רואה שהמעבד עובד על 85-89 מעלות באופן קבוע.. אני רוצה לדעת אם זה קשור לטמפרטורת המעבד כי אני מרגיש שהמחשב תמיד רותח כזה אפילו איפה שהיד שלי נמצאת כשאני מקליד.. אני חייב לדעת מה הבעייה במחשב כי חבל לי עליו הוא באמת מחשב טוב ולא מאכז אותי אף פעם..
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הנה יש פה תמונות תראו יש חיבור אחד לחשמל מולקס.. והשני צהוב כזה אין לי מושג לאן לחבר... ויש לי עוד כבל כזה שקיבלתי אותו לא עם המאוור ויש בו 3 חיבורים על אחד רשום CPU FAN השני FOR PCB FAN CONNECTOR והשלישי FOR M/B העלתי תמונה.. ה- CPU FAN שיש בחוט הזה מתאים לחיבור הצהוב הזה מהטורנדו... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אנשים הרצתי את התוכנה 3DMARK במחשב והציון שהיא נתנה לי הוא 313 האם זה הגיוני? המחשב שלי הוא פרסקוט 3GHZ 512 533 MHZ RAM DUAL ולוח של אינטל d915pcy
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל בוא נתחיל בזה שאני לא אוהב רעש, אבל לא פאנט. שנית החדר שלי מאוד מאוד חם (מצופה כולו בעץ, אז בקיץ זה ממש סאונה). שלישית, אם אני מזמין מח"ול ישירות מהחברה היוצרת, ההפרש בין מערכת קירור מים ולבין מערכת רגילה כולל כמו תופסות שוליות הוא הפרוש שולי. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על קירור מים? דיברתי עם החברה ב-Dangerden והמשלוח לא יוצר יקר מדי, ובנוסף גם המ"עמ מסודר מראש.. ככה שאין בעיות עם הקטע הזה למישהו יש ניסיון עם הערכות שלהם? הבנתי שהן בין הטובות ובהחלט ה-bencmark מרשימים. אני חושב על ערכה שכזאת: Blocks: Danger Den - RBX Danger Den Z-Chip Block (Intel 865/875) Maze 4 gpu + 8 Ram sinks + Artic Alumina (לGeforce FX) Pump: Danger Den DD12V-D4 עקר…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כולם ירדו על הקירור הגדול של ה GEFORCE FX אבל האם הוא מועיל במשהו ? אני מתכוון אני יוכל לעשות OC רצחני לכרטיס בזכות הקירור המפלצתי הזה ?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המרדיך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ תקף גם לגבי הטיוניק...כי הוא נראה קצת ישן...ומה הקטע של למרוח משחה על הגוף קירור ואז לנקות אותה? ???
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה, היישר מה ASUS STRIKER EXTREME נחתתי בעולמה של INTEL עם צ'יפסט 965 ולוח ABIT AB9, ולמרות שיש בלוח הזה סה"כ 3 אפשרויות OC (שורות ששולטות על ה OC) רציתי לפני שאני מתחיל להקדים תרופה למכה. אז זה הBIOS, מה להעלות אחרי מה, ומה הVOLTAGE המומלץ . . . המפרט החדש הוא E4300 ABIT AB9 + קירור מקורי של אינטל זיכרון KINGSTON 667 כרגע, עד שיגיע מחו"ל ה CORSAIR DOMINATOR 8500 1066
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי שאלה אל כל חברי בפורום יש לי ספק 300W GENERIC ואני מתכנן לקנות מארז חדש (אפשר לראות שאלה בקשר לאעיזה מארז בפורום מפרטים תחת הכותרת בחירת מארז) ואני מתכנן לחבר לספק הערך 5 מאווררים של המארז ועוד הVOLCANO 7? והטייגר 1 שמקרר את הצ'פ סט ואת המאוורר של טרמל טייק לגי פורס 4 ורציתי לדעת עם להשאר עם עם הספק הזה או לקנות אנטק טרו פאואר 430 וואט. תודה ואבקשכם גם סיבה עם אתם ממליצים להחליף ספק.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי לוח M של גיגה בית GA-SINXP1394 אני מחפש תוכנה לעשות OC דרך WINDOWS מישהו יכול לתת לי לינק בדרך כלל יש תוכנה בדיסק של לוח ה M אבל אין לי את הדיסק
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום תוך כדי עיון מבמידע שבאתר מצאתי שיש קבוצות שיוצרות דריוורים לא רשמיים למטרת ביצועים גבוהים יותר או למטרה של איכות גבוהה יותר. וזה העלה בי את המחשבה שהדריוור המקורי שתוכנן כמובן לתקשר עם החומרה לא תוכנן במקור בשביל שהוא יתקשר עם חומרה שעברה OC אלה הוא תוכנן למצב רגיל.. אז חשבתי שאולי אנשים עשו דריוורים שעובדים יותר טוב עם חומרה שעברה OC כי הם תוכננו לזה ואולי דריוורים כאלה יכולים לעשות יותר יציבות שזה מה שמאפשר כמובן להרחיק את המקסימום שאפשר להעלות או שאולי זה יגרום לכך שיהיו פחות עיוותים בתדרים גבוהים יותר כי יש יותר יציבות. האם יש דריוורים כאלה לכרטיסי המסך סדרה 8 של NVIDIA שנועדו לזה? אם כן אז אשמח לקבל המלצה על דריוור כזה שיחליף את הדריוור המקורי כדי שתהיה לי יותר…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
למרות שמדובר במעבד המבוסס ליבות הE2xxx\E4xxx המעבד מחביא בתוכו פוטנציאל אוברקלוק גבוה מאוד. ערכו השוואה מול E6850 כאשר הE1200 הומהר ל3.4GHZ הביצועים בתוכנות רינדרור ועריכה היו לרוב זהות ואף גבוהות באחוזים בודדים מהמתחרה שעלותו גבוהה בהרבה. במשחקים המעבד נופל בכך שהL2 CESH שלו רק 512kb ויש נפילה של 40% בקירוב מול הE6850 שבעל L2 גבוה יותר. הבעיה היחידה במעבד הזה הוא התמחור,בהפרש לא גדול ניתן לרכוש כבר E5200 שבעל פוטנציאל OC גבוה ביותר וכמובן בעל ליטוגרפיה של 45nm. המתחרה בשוק AMD לא השאירה מקום לE1200 כאשר ניתן למצוא מעבד 4200x2 AM2 בקטגורית התמחור שמתחת ל300ש"ח. למי שאינו משחק,שתקציבו אינו בשמיים שמעוניין בפעולות DESKTOP ועריכה פשוטה וקצה כוחו מלרכוש את הE5200 הE1200 יכו…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הגיעה השעה, ל-OC. המלצות, עצות, משהו יש לכם להגיד? על כמה ליקבוע את המתח של המעבד? עידכון: הורדתי קצת את ה-OC למעבד מ-3.43 ל-3.15 כי הטמפרטורות היו מעט חמות. ויש לי במשחקים הבדל לפחות של 10FPS וב-3Dmark עלת לי התוצאה ל-11K, מה שמוזר זה העלה לי את התוצאה של הכרטיס מסך, אבל מי אני שאגיד לא. http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2240841
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אנשים אני עובד עם מעבד פרסקוט 3 GHZ ולוח של אינטל 915 PCY המעבד במנוחה עומד על בין 55 ל 60 מעלות (יש לי במארז שני מאווררי 80 של AC אחד מוציא אחד מכניס) והטמ"פ של הלוח היא בערך 43 45 מעלות האם זה גבוהה מידי? זה יכול להזיק? ואם אני יקנה את הפריזר 7 למעבד האם זה גם יוריד קצת את הטמ"פ של הלוח?? בתודה אמיר
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
מה הטמפרטורה הכי נוחה להארדיסק לעבוד? ,ואיזה טמפרטורה גבוהה מדי?
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב אני עומד לקנות את המעבד i7 920 והבנתי שהקירורים שבאים ב- BOX לגמרי לא מספיקים (ללא OC) חיפשתי בפורום תשובה אבל לא ממש הצלחתי למצוא תשובה בטוחה .. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל .. כמה שיותר זול יותר סבבה, אבל שלא יהיה קירור גרוע, משהו שקט שיעשה את העבודה .. זה המפרט אם אתם צריכים לדעת: מעבד: Core i7 920 BOX Intel לוח אם: Gigabyte GAEX58UD3R זיכרון: OCZ OCZ3G10664GK (4 GB, 1066Mhz, CL7) כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E כונן קשיח: Western Digital WD5000AAKS (500GB, 7200RPM, 16MB Buffer, SATA2) צורב די.וי.די: DVD LG GH22NS30 ספק כוח: Corsair CMPSU450VXEU Retail (450W) מארז: CoolerMaster CM690 (כולל מאוורר אחורי, ומאורר קדמי) …
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-