עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dr computer,

S&M ו-MEMTEST זה אותה תוכנה???

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. זה לא הסוף של הOC רק תגידו לי מה זה אומר http://img73.imageshack.us/my.php?image=30007960fn0.jpg

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

לאחי יש מערכת AMD64 מעבד 3200+ עם זכרונות של ADATA500 2X512 לוח אם של epox 250 8kda3 משום מה ה frequency הוא על 100 וכשאני שם את הזכרונות שלי הם על 200 למה? ניסיון להעלות אותם תוקע את המחשב

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

אז מה הטמפ' המומלצת שיהיה למעבד במנוחה? אם זה מעל 50 זה יכול להשרף?

• 14 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by player_1,

איך אני בוחר את ה-Clock generator -יוצר תדרים ב-clockgane יש לי Q6600

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. גופי הקירור שאני מחפש את השוואה בין ארבעתם באותה ביקורת הם: 1) ZALMAN VF-900CU 2) ARCTIC COOLING ACCELERO X2 3) THERMALRIGHT V-1 ULTRA 4) SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS ועוד משהו: מישהו יודע האם גופי הקירור 3 - 4 הולכים להגיע לארץ ? ואם כן מתי ? אשמח אם תעזרו לי.

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by d_v,

שלום, לאחרונה החל המחשב להשמיע רעשים מוזרים, כנראה מהמאווררים. שאבתי אבק וניקיתי ככל יכולתי. האם ישנם עוד דברים שאני אמור לעשות? האם זה יכול לפגוע באיזו שהיא צורה בתפקוד המחשב או חלילה לגרום לבעיה גדולה יותר? ישנו המאוורר של המעבד, של כרטיס המסך, בלוח האם ישנו עוד מאוורר שלא ברורה לי מטרתו, ומאוורר נוסף ליד הדיסקים הקשיחים. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  8. טוב אז ככה.. אני מתכנן לקנות E5300 שהוא 2.6GHZ , עם הקירור סטוק שלו והוא יהיה עם כזה מפרט: לוח אם Asus P5KPL-CM זיכרון 2GB+1GB 667MHZ (ה-2 של PQI וה-1 של קינגסטון) כרטיס מסך Club3D GeForce 9500GT 512MB ספק כח ג'נרי 500W שמחזיק לי טוב מאוד בנתיים (רק עם מעבד פנטיום 4) מארז סבבה שני מאווררי 8 ס"מ אחד מאחורה אחד מקדימה, ואני שם עוד אחד 12 ס"מ בצד, אולי עוד אחד איפשהוא לכמה OC אני יכול להגיע איתו אבל בלי לקחת סיכונים ושהוא יישאר לא רותח אחרי הOC? ומה המקסימום מקסימום שאפשר? והאם הלוח שלי בכלל מאפשר OC?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  9. איזה מהם לקחת ל7800GT שלי ?:}

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by The-Fox,

יש לי את ה VANTEC כשנה ובשבועיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור ! בהתחלה לא ידעתי ממה הרעש נובע, ולאחר בדיקה הבנתי שמודבר במאורר של ה VANTEC. עצרתי אותו תוך כדי שהוא עובד והרעש נפסק, וז הבנתי שזה הוא ! עכשיו ניסקיתי היום את כל המשחב מאבק, וזה לא עזר בכלל. זאת בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי לא ? יכול להיות שהמאורר הולך למות ואלו התסמינים ? והכי חשוב האם יש דרך לפתור את זה ? תודה למי שיענה. כמו כן אני חושב על להחליף מאורר פשוט, אבל זה 60 MM אם אני לא טועה ולא נראה לי שיש לי משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by lipa,

אני רוצה להוסיף צלעות קרור לכרטיס מסך (להדביק לליבה של הכרטיס ), יש שם הרבה הלחמות ,השאלה אם דבק טרמי יכול לקצר בכלל ,או נניח כשהו עדיין רטוב

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by ofeky1,

האם אפשר לקנות קליפסים של הקירור נינג'ה פלוס לסוקט LGA775 של אינטל? אני מעוניין רק בקליפס הזה בלי הקירור עצמו תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by montigo,

אני קונה בקרוב את הלוח אם הבא: Gigabyte GA-8IEXP [לינק לספציפיקציות] אני מעוניין לקנות 512 מגה בייט של זיכרון, וכמו כן מעבד של 2 ג'יגהרץ לערך. כמו כן אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג, לא כבר במיוחד, כי השקט הוא הערך העליון, רק אובקלוקינג שיאפשר לי לעבוד עם מאווררים שקטים. לפי הספציפיקציות, הלוח (הצ'יפסט) תומך רק ב-DDR266, האם אני יכול לקנות DDR333 ולהריץ אותו נגיד ב-300 מה"צ וזה עדיין יפעל? מה לגבי תיזמוני CAS וכו', אני לא מבין בזה, האם זה משמעותי? מלבד זאת, האם כדאי להשקיע במעבד מסוג A עם 400 מה"צ באס, או B עם 533 מה"צ באס? האם זה נכון ש-P4 1.8A זהה כמעט ל-P4 2.2B, רק שלשני עשו Overclocking?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by rosesr,

???

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by uzidesign,

יש לי מעבד AMD 2700 לוח : kt triton המעבד עומד כרגע על 65 מעלות ללא אוברקלוקינג, דלת פתוחה ומזגן (מהלחץ) האם זה נורמלי?? קראתי באתר הבית שהמעבד מגיע עד 85 מעלות אבל לא יודע נראה לי מפחיד!! לפני היה לי מעבד 2000 והגיע לי ל 55 מעלות מקס! אה....יש לי וולקנו 10...... נראה לכם שזה בסדר?.... HELP!!!!! ???

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  16. אוקי, אני צריך לדעת את ה-W של המאווררים הבאים: המאורר stock של intel p4 2.8C המאורר של Gigacube Radeon 9800 Pro 128MB המאורר של על ה- ThermalTake Xaser III V2000A תודה !!!

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  17. אהלן מה המצב אחים שלי אני חדש פה ויש לי כמה שאלות הסתובבתי פה באתר וקראתי מלא הודעות ויש לי התלבטות קשה איזה מאוורר הכי טוב ??? יש כל כך הרבה סוגים שאני כבר מבולבל מכל הנושא הזה אני רוצה לקנות משהו חזק שהמעבד לא יתחמם ראיתי כל מיני סוגים בפחות מ-50 שקל ואני רוצה ללכת על הכי יקר שמעתי שיש מאווררים עם גופי קירור על מה אתם ממליצים צריך לעשות מאוורר לכרטיס מסך או שמאוורר אחד מספיק ??? האם צריך להתאים את המאוורר לשאר חלקי המחשב (מעבד כרטיס מסך וכו') ויש את המשחה הזאת שצריך למרוח בישביל מה זה כמה זה צריך לעלות אני לא הכי מבין בנושא אז תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by ETB,

אני משתמש בתוכנה של Asus smartDoctor 2, ומידי פעם מופיעים לי הודעות של קפיצת מתח בAGP מ3.50 ל4.18. ואתו דבר בטמפרטורה, כאשר הטמפרטורה הרגילה הוא 58 מעולות, ובזמן משחק מופיעה הודעה שמזהירה אותי הכרטיס לוהט, הוא עובר את ה60-62. יש קירור סביר למארז מסוג Compucase 6919, עם שתי מאוררים ג'נרים מקדימה, ומאורר 120 שמוציא מאחורה. אני חושב שהבעיה הזאת גורמת לחוסר יציבות במשחקים, שלפעמים מתרסקים. מה יכול לגרום לבעיה? שכחתי לציין שלא בוצע OC על הכרטיס או הלוח.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by SD Project,

מיש'ו ניסה פעם ?! הוספתי שתי תמונות לתדעו על מה אני מדבר תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by Void,

יש למישהו המלצה לתת לי?(סוג,סכום)

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by ben_amitai,

טוב, המאורר של 6A19 שלי עושה רעשים של טרקטור, הגיע המן להחליף. איך המאורר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595&PHPSESSID=a2345c8bcf9c946201af517e4d221f8a

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by aviv00,

E4300@2.4GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [266] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [100] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.50] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [667] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [Auto] יש לכם הצעה טובה יותר לשידרוג ה OC ? אגב שאני מנסה לעלות את ה CPU Host Frequency הוא מאפס את עצמו להגדרות ברירת המחדל למה זה ? בגלל שהלוח אם לא מאפשר ?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by asdfasd,

תקשיבו אני עומד לקנות מחשב בקרוב מאוד ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לשים קירור נוסף למעבד שלי... אז ככה אני לא עושה oc ועם המעבד אני מקבל בנוסף מאורר בחינם בשווי 40 ש"ח ואני רוצה לדעת אם זה תחליף טוב במקום קירור? אני רוצה לדעת גם לאיזה טמפ' אני אגיע במעבד במאמץ ביום חם? ושאלה אחרונה אם אני בכל זאת שם קירור נוסף יש מקום במארז כאילו לא יהיה צפוף עם המאורר שקיבלתי במתנה וגם הקירור הנוסף..? הנה המפרט: מעבדי אינטל ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות ‏DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Kingston Value כרטיסי מסך ‏Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קש…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. יש לי ספק של Hec שהגיעה עפ המארז של קומפיטקס והוא די רועש,מה אני צריך להוסיף כדי שהוא יהיייה שקט כמה שאפשר?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by 114508534,

קטודה שהוצאתי מסורק

• 10 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים