עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. ניסיתי בפעם הראשונה לעשות אוברקלוק למחשב שלי ובינתיים אני חושב שדי הצלחתי אני עדיין לא יודע כלום, אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב אבל בואו תראו את הנתונים ותגידו לי אתם. התחלתי עם ASUS P5B, E6320 @ 1.86Ghz 2gb kingstone 667mhz גוף קירור למעבד של THERMALTAKE TMG i2 Heatpipe - ביקורת בבקשה! הבאתי אותו ל mhz2330 מהירות הליבה שיניתי את הבאס ל 332.8 וה FSB ל 1331.3 לפי מה שאני רואה כאן ב CPUZ. המתח של המעבד אני רואה הוא 1.312 (להוריד קצת?). אני רואה כאן שה FSB:DRAM = ל 1:1. המהירויות של הזכרונות שיניתי ל 5-5-5-15 (האמת שאין לי מושג מה הם היו בהתחלה) ועכשיו אני עושה בדיקת TORTURE ב PRIME95(ממש ברגע זה) והטמפרטורות הם כאלה: CPU: 58C CORE#0: נע בין 45-47 (כשזה מגיע ל 47 זה יורד י…

• 13 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by shayw,

אבקש המלצה לקירור טוב ובעל התקנה פשוטה עד 150 ש"ח לכרטיס הבא GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. שלום. אני רציתי לבדוק בעצם מה גורם לחום הכבד על כרטיס מסך.. ואני רואה שהצ'יפסט שממוקם לידו, ההיטסינק שלו פשוט רותח שאי אפשר להניח עליו את היד ! אני עם k8nf9 אבל זה עם קירור פסיבי בלבד ולא כמו התמונות הישנות שמראות שיש עליו קירור של ג'יגהבייט קטן כזה שלי לא נראה ככה אלא הוא נראה כמו בתמונה למטה.. שלי נראה ככה : תהיתי האם זה תקין שהוא ככה רותח ? כיצד אפשר להוריד את החום הרב עליו.. אשמח לטיפים של OC מקצועיים.. בנוסף עוד שאלה לגבי הג'יפה שלי, מתחתיה יושב כרטיס SBLIVE במרחק סלוט אחד (יש רק שני סולטיי PCI וזה הכי רחוק שאפשר ממנו) האם זה חוסם את האוויר והזרימה אליו ? ומה דעתכם על החלפת קירור הסטוק של הכרטיס מסך ? כדי ? אשמח לטיפים לשיפור זרימת האוויר.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by eSLC,

בתוכנה Speed Fan יש את Temp 3 שאין לי מושג מזה וזה מתחמם וחם מאוד. ד"א העלתי סכרין שוט אם הטמפרטורות המחשב כרגע במצב "מנוחה"... הבלטתי את מקור הבעיה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by daniel0089,

שלום, אני בדרך כלל לא אוהב OC אבל החלטתי לעשות OC קטן ל6300 ל2 או אפילו 2.2Ghz.(הוא בעיקרון 1.86) בגלל שהוא יוצר לי צוואר בקבוק קטן... אז רציתי שתדריכו אותי step by step מההתחלה ועד הסוף בבקשה.(קראתי כבר את המדריך ולא כל כך הבנתי מה לעשות.. :-\) את המפרט שלי אפשר לראות בצד... נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by danielly,

טוב זה טיפה מפדח אבל בכל אופן, רציתי לזרז קצת את המחשב שלי (מחשב ישן פנטיום 4) אז נכנסתי לBIOS ושם לתפריט שנותן לשנות את ה Voltage של ה RAM נראה לי Genie BIOS ולא שיניתי שם כלום חוץ ממאפיין אחד שנקרא "system performance" אם אני לא טועה ושיניתי אותו מ slow ל fast שזה רמה אחת יותר כך שלא חשבתי שאני מפריז ואחרי שעשיתי save&exit המחשב עשה הפעלה מחדש ואי אפשר לראות כלום על המסך... כיביתי אותו כמה פעמים ולא עזר, חיברתי שוב את המסך, ניסיון נואש. כשהדלקתי אותו מחדש ניסיתי להיכנס שוב לBIOS ולא הצלחתי, לא רואים כלום על המסך בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by pumbatal,

יש לי מעבד עם סטפינג ישן (אני חושב) ואני לא מצליח לעבור את FSB של 155 יכול להיות שהוא ישן מדי (הP4 533 בין הראשונים בארץ) מה אומר ה אותיות ומספרים האלו ?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  9. טוב האמת היא שהביוס שלי כלל לא עשיר באופציות. הכל התחיל אי שם בבאס 133 הגעתי למעל 150 אם אני לא טועה ולא יכולתי יותר. נכנסתי ל cpu voltage והיו שם 3 אופציות: +2.5 % +5.5 % +8.5 % כמובן שבחרתי באופציה הראשונה והגעתי עד הלום. העלתי ת'באס ל168 וכשאני מנסה 170 המחשב לא עולה או קופא. נראה כאילו מתבקשת העלאת מתח נוספת אבל אני מפחד לשים את זה על +5.5 %.... מה דעתכם? לגיטימי לשים על 5.5%+? יכול להיות שמשהו אחר מגביל אותי? מערכת: Intel pentium 4 2.4 Motherboard Name : Albatron PX865PEC Pro v2.0 זכרונות שני סטיקים: 1 - ddr 256 400mhz ddr 512 400mhz -1 ספק ג'נרי 500 וואט. קירור סטוק.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by !elad!,

אחד המאווררים של המארז שלי עובד הפוך את האויר שלו הוא מוציא החוצה לחוץ המארז ולא מקרר בפנים את המארז.. זה הגיוני ? או שאני צריך לפרק אותו ולהפוך את הכיוון שלו שיפעל לתוך המארז?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by megahertz88,

היי.. בהדלקת המחשב הטמפ' היא משהו כמו 61-62, ותוך פחות מ-5 דקות (ללא עבודה) הוא מטפס ל-75 ולדעתי ממשיך לעלות. (לדעתי כי אני מכבה אותו כרגע עד שתהיה תשובה) אני צריך להלחץ? (נמדד באמצעות Everset) המעבד עם גוף קירור סטוק, ללא OC ובמארז ג'נרי שהיום נוקה מאבק. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  12. לפני כחודש משתמש בשם andrey12341 \ Suxoy פתח תרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233714.50 בו הוא החליט להפוך את הספק הגנרי שלו לפסיבי לאחר נסיונות רבים בהם הוסבר לו על סכנות העניין הוא המשיך בשלו ואמר שהוא הולך להלחים את הצלעות קירור לספק וחוזר עם תשובות אז אני הייתי סקרן איפה הוא נעלם ואיפה התוצאות ????? : (שרדתה?? המחשב שרד?? ;D )

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by lexsus,

שלום צריך מאוורר למעבד שקט מאד שאני אומר מאד אז מאד שלא ישמעו אותו בכלל הסוקט שאני צריך זה 775 ושלא יהיה יותר מידי יקר ללא צרכי OC ועוד שני מאווררים של 80 שיהיו הכי שקטים שאפשר בבקשה תביאו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by azus-shamen,

האם מישהו מכיר עוד דרך לחבר את המאורר ללוח אם בסוקט 775 ניסיתי מאורר חדש של זלמן אבל זה אותו דבר האם אפשר לחבר עם ברגם או משהו בסגנון או האם יש מתאם PLZ בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by sbtgn1,

מפרט E8400 3.0@3.8 ASUS P5Q DELUXE 4GB G.SKILL 1000MHZ CL5 כרגע אני על 420 *9 עם 1.26 למעבד יציב זכרונות 1:1 מתח לזכרונות 2.1 תזמונים מוגדרים 5-5-5-15 לא משנה מה אני לא יכול לעלות את ה FSB ל440 גם עם אני יורד במכפלה ל7 ועולה במתח ל 1.45 ממה שקראתי בפורומים בחול הבעיה היא שכל שאר הגדרות הם על AUTO וצריך להגדיר אותם אך אני לא יודע את הערכים המומלצים ועוד בקשה קטנה באיזו תוכנה אני יכול לראות מה המתח לזכרונות שאני כבר ב VISTA

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  16. טוענים כי הוא קירור חזק במיוחד מה דעתכם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm

17. מצאתי מדריך מעולה ופשוט להתגבר על הבעיה הזו. לא צריך לשים את המאוורר קבוע על 100% יותר. http://www.guru3d.com/article/article/449

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  18. זו שאלה שרק מומחים ואולי אנשי מקצוע בנושא גרפיקה וכרטיסי מסך יוכלו לענות עלייה. אם היום רק כרטיס כמו GTS 320\640 ומעלה יכול להריץ את warcraft 3 על גרפיקה הכי גבוהה 1280X1204, על 70 פריימרים, שזה המהיר והחלק ביותר, ללא פיפס קטן ביותר שיפריע לתזוזה (קשה מאד לראות הפרעות כאלה), אז איך זה שהכרטיסים שבהם פיתחו אותו בשנת 2001, כן הריצו אותו ככה חלק ורק היום, כמעט 8 שנים אחרי רק אפשר להריץ אותו על 60 פריימים ופרטים הכי גבוהים. השאלה היא בעצם, הם לפני 8 שנים היתה חומרה כזו כמו היום, למה אז לא נמכרה ליצבור הרחב?...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  19. כמו שהבנתי אין היטסינק מסדרת slk שמתאים לסוקט 478

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  20. חבר שלי אומר שקירור מים של 2000 ש"ח מספק את אותם הביצועים של מאוורר ב300 ש"ח האם הוא צודק? ואם אפשר לקבל את החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? תודה רבה ;D

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. Started by lamborghini,

איזה קרור הכי טוב לדעתכם tt tiger1 - 70nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1568 Vantec IceBerq CCB-A4C - 75nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3199 Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler - 67nis http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS מה הכי כדי ל fx 5200 non ultra .. השתיים הראשונים זה מפדנה אני לא יודע למה זה כותב נקודות..

22. Started by JHONLEV,

אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מאוור שקט שקט שקט למארז , אני מתחיל פרוייקט HTPC שיהיה לייד המיטה שאני יושן בה ואני צריך מאווררים שקטים. לפרוייקט אני צריך 4 מאוורים של 8 ס"מ .אני צריך שהם יהיו ממש ממש שקטים, אני רותן לישון בשקט תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by shemiraz,

ה vcore1 מתח מעבד משתנה במנוחה הוא על 1.15 ובמאמץ על 1.30 יש אובר קלוק כרגע ל 3 גיגה האם זה תקין שזה משתנה לבד?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by davdbell,

היי יש לי כרטיס מסך מסוג ATI X-300 256 MB האים בכרטיס זה ישנה אפשרות לבדוק טמ"פ ? ו..האים יש מצב לבצע עליו אובר קלוק? בתודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by LastForOne,

תשכחו כל מה שידעתם על טמפרטורות, יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.0Gh HT בזמן האחרון הוא התחיל לזייף והביצועים שלו ירדו... נכנסתי לפורומים וראיתי שהמהירות המירבית בזמן מאמץ היא 60 מעלות... התקנתי EVEREST כדי לראות מה הטמפרטורה של המעבד, תנחשו כמה? הטמפרטורה הגיעה ל105 מעלות צלסיוס המחשב כבר קרס לי פעם אחת באופן רציני [נכבה והייתי צריך לחכות כמה דקות עד שהוא יתקרר]... וכנראה שמחר אני יקח אותו לניקוי אבק וניקוי של המאוורר... אם מישהו הצליח לעבור את ה105 שיגיד ;]

• 9 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים