אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב,במשחקים אני מגיע ל-72 מעלות.אני רוצה להוריד את הטמפ' כי אני מרגיש האטה. מה הקירור הטוב ביותר לכרטיס כולל קירור לזיכרונות שלו. שמעתי על חברת אזטק לקירור מעבדים.למישהו יש לינק.לא מצאתי. תודה
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי אותו לפני כמה רגעים ואני חייב להודות שההדרכה שבאה איתו פשוט חרא :-) בכל מקרה אחרי כל ההסתבכויות נשארתי עם השאלה באיזה צד הייתי צריך להתקין את המאורר ולאיזה כיוון שיזרום אוויר? כרגע המאורר מותקן בצד של הדופן החיצונית ( שם קיים 2 מאוררים גדולים שמכניסים אוויר) ומכניס אוויר לכיוון האיטסינק.. האם בסדר או לשנות משהו?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט : E4400 + BT VX ABIT IP35 OCZ 520W המתח למעבד הוא 1.465 . כעקרון המטרה שלי היא להגיע ל GHZ3.5 .הטמפ' במאמץ לפי CORETEMP מגיע ל 80 מעלות . עכשיו אם אני מעלה עוד 100MHZ המחשב קורס עם הפעלה של ORTHOS . מה עוד ניתן לעשות בכדי להגיע ל 3.5 ? ישנו אולי ביוס טוב ללוח או משו ? אם אני קונה IFX 14 זה יעזור ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כאשר הם פועלות המעבד בעיקרון 90 אחוז מהזמן ב2600GHZ ולא 4GHZ רק שהוא מזהה תוכנה חזקה (משחקים לדוגמא) הוא רופץ חזרה לאובר קלוק של 4GHZ הקטע שאני כל הזמן ממזער (אם זה משחק לדוגמא) ורואה שהוא לא תמיד על 4GHZ ..קופץ ..יורד ..קופץ ..יורד הרעיון שהוא יזהה משחק שדורש הרבה מעבד (BF2) ולא ירד מהאובר קלוק אפילו לשניה - הרי אז מה עשיתי בזה ? בקיצור מה הולך כאן ? איך אני אומר לו שעל כל משחק לא יירד לדפולט אלא יישאר ב4GHZ וייתן לי את המקסימום וכאשר אחזור לסביבת ווינדוס שיוריד ויחסוך בחשמל . ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראה מפרט מחשב: CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB MB: Intel Buffalo Creek DG33BU Chasis: HEC Compucase 6A19 Chasis Colling: 120mm Rear , 120mm Front PS: HEC-300AR-TF Memory: Kingston 1 GB DDR2-667 DDR2 5-5-5-15 X 2 Graphic Card: Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 HDD's: Maxtor 80 GB, SATA WD 250GB, SATA WD 500GB External USB Optical Drives: DVD-RW X16 DV-W516E - TEAC LG GCE-8525B 52x32x52 CD-RW IDE Drive Screen: BenQ FP767 17" LCD Speakers: Creative Inspire 2500 ------------------------------------------------------------- ראה תמונה מצורפת. הטמפרטורות נכונות למצב IDLE
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני בדרך לרכישה בtms ופתאום אני רואה שאין אפשרות לבחור את הקירור הזה שמיועד ל E8400 שאני קונה. איזה קירור שמוצע שם אפשר לקנות שהוא בערך באותה איכות קירור? תודה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כולם ירדו על הקירור הגדול של ה GEFORCE FX אבל האם הוא מועיל במשהו ? אני מתכוון אני יוכל לעשות OC רצחני לכרטיס בזכות הקירור המפלצתי הזה ?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. גלשתי באתר I-Hacked, ומצאתי את זה - http://www.i-hacked.com/content/view/74/42/ יש לי את הכרטיס nvidia 6800gt. אבל לא הבנתי מה בדיוק מדובר שם. מה בדיוק העניין שם, לצרוב bios מעודכן לכרטיס שישפר את ביצועיו במשחקים? ואם כדי לי לעשות את זה, זה מסוכן? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
נניח יש מאורר שפועלב- 35DBA ... הכל טוב ונחמד אבל אם יש 3 מאוררים שפועלים ב-35DBA, מה יהיה ה-DBA הכולל ? הרי שברור שזה לא יהיה 105DBA ! תודה לעוזרים. עוד שאלה- באיזה עוצמה מתבטא ההבדל ב-1 DBA (אני יודע שגדול) אבל פי כמה ?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Pentium Dual Core E5200. הוא מומהר ל 3Ghz, ללא תוספת מתח. (אולי בעתיד, אם יהיה לי כח, אמהיר אותו קצת יותר, עם תוספת מתח קטנה מאוד). כרגע המעבד עם GOLDEN ORB 2 ומגיע לטמפרטורות של כ 65 מעלות בעומס. אמנם זו לא טמפ' קיצונית, אבל אני מעוניין לשפר את זה בכל זאת (בהמשך יוחלף גם מארז, כדי לאפשר זרימת אוויר טובה וקירור טוב יותר הצ'יספט, הזיכרון וכו'). אני כן מעוניין שניתן יהיה לכוון את הקירור כלפי פתח היציאה מהמארז לצורך זרימת אוויר טובה יותר. אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף מכמה סיבות: א. חבל על הכסף. ב. אני לא מעוניין שהמעבד שלי יהיה "קר" רק בשביל שיהיה קר. אין בזה טעם ואני פשוט מעוניין שיהיה "קר" מספיק. לפי מיטב הבנתי, קירורים בסביבות ה 125-150 שקלים עונים…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות במפרט אני האצתי את המחשב מ2.33 ל 3.50 GHZ יציב בלי בעיות זכרונות גם מ800 ל 1000 יציבים לחלוטין. החלפתי כרטיס מסך ומאז אני לא מצליח להאיץ שוב למהירויות האלה .. כרגע עובד בסדר על 2.8 GHZ הכרטיס שהחלפתי מ8800GT ל 9600GT (סיפור ארוך) רציתי לדעת אם זה יכול להיות מתח? ספק כח? יכול להיות ש9600GT צורך יותר מתח? או שיש הקשר בין הדברים והכרטיס מסך כן יכול להגביל בדברים כאלה? יש לי ספק 400W שבא עם המארז EZCOOL תודה לכל העונים!
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאוורר למארז עבור מחשב בשימוש ביתי צנוע. רק שיזרוק אוויר החוצה קצת, וחשוב שיהיה שקט תקציב 40-60 ש"ח. עדיף 120 ממ יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש במחשב של אחי לוח GIGABYTE DS3L לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להתייצב על מעל 410FSB... מעניין אותי אם הלוח שלי ספציפית עצלן או שהלוח הזה בגדול לא משהו ב OC... אז למי שיש את הלוח הזה ויכול לתת תוצאה זה יהיה יותר מנחמד !! אגב ב 430FSB למשל, אפילו אין פוסט...
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאוורר הזה?כדאי לקנות אותו? ואני גם צריך לדעת אם הוא שקט? אז אם מישהו יודע אשמח לתגובות. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2514
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6184 איך הוא מבחינת רעש?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי VOLCANO 11 עם מאורר 80mm עליו שהוא די מרגעיש והחלטתי להחליף אותו . איזה כדאי לקנות ? Enermax Apollish 80mm silent Blue Led Case Fan http://www.enermax.co.uk/products/peripherie/apollish.html Enermax Twister Cluster 80mm PWM silent Led Case Fan http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=4&lv1=13&no=30 או אולי משהו אחר ? ולמארז החלטתי ללכת על זה Arctic Fan AF8025 PWM 80mm אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כפי שאפשר לראות ממונה ההודעות.. אני חדש באתר והגעתי אליו כתוצאה מקריאה בעיתון "מעריב- עסקים" על האוברקלוקינג. הנושא עניין אותי מאוד משתי סיבות- האחת היא שאני מאוד אוהב מחשבים וכל הקשור בהם השנייה היא שנראה לי מעניין לשפר את העגלה שלי התחלתי לדפדף באתר ולחפש מדריכים שונים, מצאתי מדריכים לאוורור, המדריך למתחיל לאוברקלוקינג וכו' כמובן שהרחבתי את ידיעותיי בתחום שלפני זה היו אפסיות, אך עדיין לא מצאתי דרך או מדריך אשר ממש מראים צעד אחר צעד כיצד לשפר אותו... מאיפה להתחיל ומתי לסיים אשמח להתקבל בקהילתכם, ואשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי יותר לעומק בעניין (למבינים שיש כוח לנוב כמוני ). תודה. :
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
פרקתי את גוף הקירור מהכרטיס והתחלתי לנקות את הליבה והזיכרונות מהמשחה הקיימת לשם החלפה ל MX1 שלי. על הליבה היתה דיי הרבה משחה ועל הזיכרונות מעט מאוד. נקיתי טוב טוב את שאריות המשחה ושמתי את ה MX1 ,בליבה שמתי באמצע בגודל בערך של ראש של גפרור ועל כל אחד מהזיכרונות קצת פחות. נסיתי לשפר את הטמפ' ועכשיו נהרסו לי החיים... עכשיו הטמפ' במנוחה 43 במקום 39 והכי חשוב במאמץ לפני כן הטמפ' הגיעה ל60-61 ועכשיו 75 !!!! נסיתי לשחק ופחות מ 10 דקות התחילו עיוותים של התמונה. מה עושים...? האם צריך לתת קצת זמן ל MX1 עד שהיא מתחילה לעשות את העבודה ? חייב עזרה לפני שאני הורס את הכרטיס נ.ב. הכרטיס עם O.C ל XTPE עם 16 צינורות.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד intel i5 2400. אני רוצה להחליף לקירור טוב שיקרר ויהיה טוב ל-OC מקסימום 200 שקל.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד C2D E6300 והקירור שלו מרעיש כמו טרקטור אני מחפש קירור שקט ולא יקר במיוחד (עד 100 ש"ח בערך) (אני לא מתכנן לעשות OC) אשמח להצעות
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה. עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר, והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר. לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר. מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר... הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) - Motherboard - 35c CPU - 40c אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8) האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 6600 GT של GYGABITE. מזה כיומיים שהמאוורר של הכרטיס מסך מרעיש מצורה מחרידה. פעולת הניקיון היסודית שביצעתי לא עזרה. ברצוני לשאול האם למישהו יש טיפ נוסף לתת לי במטרה לפתור את בעיית ההרעשה. שאלה נוספת שיש לי היא האם ניתן לרכוש מאוורר דומה לזה שמותקן על הכרטיס מסך? צרפתי תמונה של המאוורר יחד עם הכרטיס מסך. תודה מראש, יגאל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס שלי GTO2 והגעתי ל 540/1200 והכרטיס לא התחמם בכלל. הוא נשאר במנוחה על 33 מעלות ובמאמץ על 49 מעלות. הטמפ' שלו אחרי הOC לא אמורה להיות יותר גבוהה?
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני עכשיו גמרתי לסדר את החוטים במארז (בשביל קירור יותר טוב), ואני צריך חוות דעת. אז איך יצא? (דרך אגב, היום הזמנתי KATANA). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מסוימת במחשב ו... תהיתי אולי אם תוכלו לעזור לי, בבקשה. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אז ככה - המעבד במחשב הוא פנטיום 4 2.4 או משהו כזה ו... העניין הוא שלפני שבוע החלפתי ספק. לאחרונה המחשב פשוט נכבה ומתאתחל. לאחר אבחון ראשון שמתי לב שהמעבד ממש התחמם - 80 מעלות! עכשיו מה שלי עלה בראש זה: המאוורר שלו נשרף והתקלקל, המאוורר חלש מדיי סתם ככה, או שהמאוורר מקבל פחות כוח חשמלי ומסתובב לא מספיק מהר לקירור. לקחתי קצת נתונים מהביוס: המאוורר מעבד מסתובב ב2700 ככה עד 3100, ולגבי החשמל - VCORE מראה על 1.5V +3.3 מראה על 3.20V +5 מראה על 5.6V +12 מראה על 11.2V האם באמת יש בעיה בספק החדש שהתקנתי כך שאין מספיק כוח למאוורר לקרר המעבד? אשמח מאוד אם תעזרו לי, באמת -בכ…
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-