אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך רדון 9600XT ואני רוצה להוסיף מאורר איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6852 ומשום מה אני לא מצליח לשלוט על המאוורר שלו לא ע"י התוכנה של ati (למרות שהורדתי מהאתר את התוכנה שמאפשרת לי לשלוט במאוורר) וכמו כן בתוכנות צד שלישי שמצאתי גם איני מצליח מחפש מוצא דחוף לעניין מישהו יודע או מוכן לעזור או נתקל באותה בעייה איך לשלוט במאוורר אני אשמח מאוד.... עזרה דחופה!!!!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
גודל: 120MM לדים: בלי רעש: די מפריע לי אני ישמח למאוורר שקט אבל אם אין אז לא נורא הקירור יותר חשוב תקציב: לא מוגבל איזור מגורים: בסביבות חיפה אני צריך חנות עוד משהו ממש חשוב בשבילי... אני משתמש במאוורר הזה למודינג של הXbox שלי כי הוא התחמם יותר מידי... זה לא משנה לסוג מאוורר מה שכן עקרוני לי המתח שלו- 12V (אני כמעט בטוח שכל המאווררים עובדים על 12V אבל ליתר ביטחון) עריכה: אשמח גם אם תוכלו למצוא לי חנות באיזור שמוכרת את המשחה הטרמית Arcting cooling MX-2 באותו איזור תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום. אני רציתי לבדוק בעצם מה גורם לחום הכבד על כרטיס מסך.. ואני רואה שהצ'יפסט שממוקם לידו, ההיטסינק שלו פשוט רותח שאי אפשר להניח עליו את היד ! אני עם k8nf9 אבל זה עם קירור פסיבי בלבד ולא כמו התמונות הישנות שמראות שיש עליו קירור של ג'יגהבייט קטן כזה שלי לא נראה ככה אלא הוא נראה כמו בתמונה למטה.. שלי נראה ככה : תהיתי האם זה תקין שהוא ככה רותח ? כיצד אפשר להוריד את החום הרב עליו.. אשמח לטיפים של OC מקצועיים.. בנוסף עוד שאלה לגבי הג'יפה שלי, מתחתיה יושב כרטיס SBLIVE במרחק סלוט אחד (יש רק שני סולטיי PCI וזה הכי רחוק שאפשר ממנו) האם זה חוסם את האוויר והזרימה אליו ? ומה דעתכם על החלפת קירור הסטוק של הכרטיס מסך ? כדי ? אשמח לטיפים לשיפור זרימת האוויר.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם כזכור - אתמול ביצעתי OC למחשב שלי (לוח ASUS P4T533 RDRAM) והנה התוצאות: העליתי את מהירות ה FSB מ 133 ל 150 בתור נסיון ראשון.(אולי קפיצה גדולה מידי אבל לא היתה לי סבלנות : ) התוצאות היו - מעבד 2.4 שהפך ל 2.7 מה שטוב בלוח הזה הוא שאפשר לנעול את מהירות ה AGP שלא תעלה יחד עם הלוח - וזה מה שבאמת עשיתי - כדי למנוע בעיות תצוגה. 3 דברים שכדאי לציין כרגע. 1. תודות למארז מאוורר וגדול (ANTEC ) - המעבד נשאר בטמפרטורה של 35 מעלות בערך במנוחה ו 48-9 במאמץ גדול (משחק GTA VICE CITY במשך חצי שעה) אז נראה לי שכאן זה בסדר.חוץ מזה מהירות המאורר של המעבד היא באיזור ה 5000 סל"ד כך ששם אין מה לשפר נראה לי 2. בבדיקות ביצועים שנעשו ב SANDRA 2003 - ביצועים כוללים משתווים ל P…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
פרקתי את גוף הקירור מהכרטיס והתחלתי לנקות את הליבה והזיכרונות מהמשחה הקיימת לשם החלפה ל MX1 שלי. על הליבה היתה דיי הרבה משחה ועל הזיכרונות מעט מאוד. נקיתי טוב טוב את שאריות המשחה ושמתי את ה MX1 ,בליבה שמתי באמצע בגודל בערך של ראש של גפרור ועל כל אחד מהזיכרונות קצת פחות. נסיתי לשפר את הטמפ' ועכשיו נהרסו לי החיים... עכשיו הטמפ' במנוחה 43 במקום 39 והכי חשוב במאמץ לפני כן הטמפ' הגיעה ל60-61 ועכשיו 75 !!!! נסיתי לשחק ופחות מ 10 דקות התחילו עיוותים של התמונה. מה עושים...? האם צריך לתת קצת זמן ל MX1 עד שהיא מתחילה לעשות את העבודה ? חייב עזרה לפני שאני הורס את הכרטיס נ.ב. הכרטיס עם O.C ל XTPE עם 16 צינורות.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הזמנתי מזיגזג את את גוף הקירור הזה לאחר שראיתי שבפורומים ממליצים עליו (גם לאלה שקונים AMDX2 ) וכרגע דיברתי עם זיגזג והם אמרו לי שהTUNIQ בכלל לא מתאים לסוקט AM2. 1. בטוח שזה הדגם הישן שלו שבגלל זה הוא לא מתאים? 2. אפשר לנסות להתאים אותו איכשהו לAM2? 3. אם חייבים להחליף, איזה גוף קירור אפשר לקחת במקומו?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה. עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר, והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר. לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר. מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר... הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) - Motherboard - 35c CPU - 40c אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8) האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש - השקעתי בו לא מעט בכל התחומים אבל בקירור פחות. רציתי לדעת אם בהתחשב במפרט (ר"מ) הקירור מספיק או שהכרחי להוסיף קירור? חשוב לציין שאין לי בעיה של רעש - המחשב שקט ואני לא מתכנן OC אלא רק רוצה קירור שיאפשר עבודה תקינה ולא יסכן את חלקי המחשב בחימום יתר. המפרט: Core 2 E6300 ASUS P5B DDR2 512MB 667 X2 MSI GeForce 7600GT (שלפי מה שהבנתי מגיע עם קירור משופר יחסית לשאר היצרניות) HD: 250GB, 60GB כאמור הקירור הוא מינימלי: מאוורר 120, קירור מובנה כרטיס מסך וקירור מובנה מעבד.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מתכוון לעשות OC למעבד E2140 עם הלוח הזה והבנתי שיש לו בעיה של התחממות גם בלי OC מישהו ניסה לעשות איתו אוברקלוק? אם כן, אשמח לראות תוצאות ולשמוע מה אתם חושבים עליו תודה!
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות OC ממש מינימלי ובכל האתרים ראיתי שכולם הצליחו להגיע הרבה יותר רחוק בלי שינויי מתח וכדומה שלי עובד בסטוק על MEM: 900 GPU: 770 ואני הגעתי רק ל: MEM: 960 GPU: 775 5HZ מעל גורם לארטיפקטים בATITOOL הטמפרטורה במאמץ: 84C מאוורר על 100% יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הטמפרטורה בלוח היא 55 מעלות ו58 עם OC האם זו טמפרטורה סבירה?
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אחרי פתיחת צינורות וOC 400-555 490-600 טמפ' 58 הגעתי ב 3dmark05 ל 6388 תמונה: קישור לתמונה: http://img477.imageshack.us/my.php?image=3...k05638810rd.jpg עוד קישור: http://img477.imageshack.us/img477/7877/3dmark05638810rd.jpg שמתי לב ש imageshack עושים הרבה בעיות אז שמתי הרבה קישורים
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי 9500GT עם קירור פאסיבי 256MB והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק. עכשיו בגלל הקירור הפסיבי (40 מעלות במנוחה עם מאוורר של קירור סטוק של אינטל) לא נראה לי שאגיע רחוק עם האוברקלוק אז חשבתי אולי יש איזה קירור שאתם ממליצים לי שאקנה לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני עכשיו גמרתי לסדר את החוטים במארז (בשביל קירור יותר טוב), ואני צריך חוות דעת. אז איך יצא? (דרך אגב, היום הזמנתי KATANA). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
Alright fellas, after a week with my new computer (check specs), i'm very satisfied.. but now it's time to overclock this baby... I'm currently working with AMD stock cooling, and i wanna buy a new CPU cooling.. one one hand, there's the Volcano 11, 180 nis~ and it's v.good at high fan speeds.. but then again it's NOISY.. on the other hand, i've been told that combining the Thermalright SLK800 heatsink with a good fan such as the Thermaltake smart fan 2, can give me amazing results.. the contrast in this is that price of the SLK800... can anyone here recommend me a good and quiet (and ofcourse cheap) combination for cooling my CPU and overclocking with peace ? if i…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב עכשיו ורציתי את המעבד q6600 אבל המוכר אמר לי שכבר לא מביאים אותו ומוכרים את q8200 הוא אמר שהוא מתחמם פחות. אבל הוא יותר חלש אז תגדו אפשר לעשות לו אוברקלוק חזק מאוד? אה ומי יותר טוב באוברקלוק הq8200 או q6600?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי לוח אם MSI 915P COMBO ורציתי לדעת אם הטממפרטורות האלה סבירות? במנוחה: 37 במאמץ: 43 ועל איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי בתקציב של עד 150 ש"ח,הקירור שיש לי עכשיו נורא מרעיש ואני רוצה לקנות אחר רק בגלל הרעש. יש לי מעבד P4 3.0GHZ S775 פרסקוט. תודה עריכה: מצאתי את הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9387 איך הוא? הוא מתאים בכלל לתושבת?
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
והנה השאלו מהו הדבק שמגיע אם המכשיר ? והאם ניתן להוציא אותו בקלות ? וכמה חתיכות דבק מגיעות ? על המעבד אני יודע למקם את הסנסור - ואני רוצה למקום אחד על הלוח ... איפה למקם ? לאחר שאני יקנה את המכשיר אני יעשה גם OC לכרטיס מסך ומידי פעם יעביר את הסנסור מהלוח לכרטיס איפה למקם בכרטיס ? ומה המעלות שהם כבר מעל ומעבר לכרטיס (Geforce2 mx 400 64mb) ? האם המאוורר של ה -HardCano באמת מקרר את ההארד דיסק ? או שזה סתם ? ואם הוא מרעיש ? זהו מחר (יום ראשון) המשלוח של פנדה צריך להביא לי אותו אני כבר מת לחבר אותו
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מצאתי מדריך מעולה ופשוט להתגבר על הבעיה הזו. לא צריך לשים את המאוורר קבוע על 100% יותר. http://www.guru3d.com/article/article/449
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי. המטרה העיקרית היא שקט ולאחר מכן ביצועים. אם אני יעשה OC זה יהיה רק עם תוכנה שמבצעת את זה אוטומטית, כגון: AMD Overdrive. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל כמובן אני רוצה להשקיע כמה שפחות. יש לי שני מועמדים של AC: הפריזר 64 והפריזר אקסטרים. מה ההמלצה שלכם?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שבת שלום אבא שלי יכול להשיג לי קומפרסור מהעבודה שלו(הוא עובד במפעל יש להם ענקיים וקטנים הוא יכול להשיג אחד)אז יש לי שאלה איך אני אמור לחבר אותו לכרטיס מסך?(אני מתכנן oc רצחני ;o) כאילו איך אני תוקע אותו שםיש איזה יציאה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם HARDDISK שמגיע ל 52 מעלות זה סיבה לדאגה או זה מצב נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-