אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ציטוט: שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלת מוצרי CoolerMaster של חברת TMS ו-HWzone.co.il. הפרס בו זכית הוא: גוף קירור למעבד מדגם CoolerMaster Hyper 212 – מתנת חברת TMS. ;D זאת ההודעה שנשלחה לי מישהו יודע מתי ואיך זה מגיע? הצעות איך להרכיב נכון יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא יודע מה לעשות המחשב שלי די ישן יחסית ושאני משחק משחקים או שאני קצת מעמיס עליו הוא נכבה שאני שם מאוורר של הקיץ כזה אז אני יכול לשחק חופשי והוא לא נכבה בעיה בקירור?
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מבקש בבקשה עזרה.. קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש.. חיברתי הכל .. כשאני מדליק מופיעה לי .. הטמפרטורה של ה-CPU גבוהה מאוד.. ניכנסתי להגדרות בביוס רשום לי 100 אחוז טמפרטורה.. המוזר שהכל מחובר כמו שצריך המאוורר שעל הקירור עובד הקירור לא מחומם ביכלל .. בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר טוב.. מבקש את עזרתכם .. מהי יכולה להיות הבעיה ?.. כאשר אני מדליק עושה לי רעש של כמה ציפצופים ..ואז כרגיל הכל!..
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור של AC Accelero S1 + מאוורר 120MM הטמפ' של הכרטיס במאמץ לא עובר את ה50. כרגע הכרטיס ללא OC. הטמפ' מצוינת,השאלה אם OC יתן תוספת ביצועים שתורגש?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק קל ואני מחפש קירור יעיל ולא רועש מידי טמפ' במנוחה- 37-41 טמפ' במאמץ- 57-59 אני כרגע על קירור סטוק בקשר למשחה טרמית קראתי מביקורות שocz freeze טובה או שarctic silver תספיק בקשר לאובקלוק אני בספק אם אני אצליח לייצב אותו מעל 2.6 עם הלוח הזה
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב שני מחשבים השבוע ללקוחות פרטיים שביקשו קירור אמין ואיכותי למעבד. כברירת מחדל תמיד קופץ לי לראש הפריזר 7 פרו מהנסיון האישי שלי שעושה עבודה מדהימה למחיר המצחיק שלו. אז הזמנתי חלקים מנועה מחשבים, להם כרגע חסר הפריזר. המליצו לי בחום על SCYTHE Reeven. הוא מאוד דומה לפריזר ואני יודע שSCYTHE חברה איכותית עם הקירורים היותר רציניים שלהם... מישהו מכיר את הריבן? הוא נראה מאוד דומה לפריזר... סתם שאלה בשביל להיות שקט שמדובר פה במוצר איכותי.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז לקראת הקיץ החלטתי להחליף את המאוור הזקן של המעבד העוד יורת זקן שלי כמובן שהחלטתי לבדוק את הטמפ' במאמץ, וכשבדקתי את הטמפ' גיליתי להפתעתי חוסר עקביות משמעותי בין תוכנות המדידה השונות אז.... מי צודק?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין להוסיף כשתי מאווררים קידמיים ואחד אחרוי ע"מ לשפר את ה-Airflow במארז שלי (HAF 932). תוכלו בבקשה להמליץ לי על משהו טוב ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, התקנתי speedfan, ולאחר הגדרה קצרה של הטמ', מאוררים,מהירות וסימון האופציה של מהירות אוטומטית המהירות של המאוררים לא יורדת בהתאם לטמפ' מה עשיתי לא בסדר. עזרה בבקשה, תודה
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב עכשיו ורציתי את המעבד q6600 אבל המוכר אמר לי שכבר לא מביאים אותו ומוכרים את q8200 הוא אמר שהוא מתחמם פחות. אבל הוא יותר חלש אז תגדו אפשר לעשות לו אוברקלוק חזק מאוד? אה ומי יותר טוב באוברקלוק הq8200 או q6600?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב, המאורר של 6A19 שלי עושה רעשים של טרקטור, הגיע המן להחליף. איך המאורר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595&PHPSESSID=a2345c8bcf9c946201af517e4d221f8a
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כמה אני יכול לעשות אוברקלוק עם E8400 קירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעו אני בעיקרון מבין בחומרה ובמחשבים והכל וכם פתחתי את המארז והכל אבל בואו אני יספר לכם מה קרה. קיצר , יש לי מחשב ממש קטן אני חושב שאף פעם לא ראיתם כזה שהוא כאילו למטה מתחתיי ומתחת לשולחן וזה והיום בטעות הפילו אותו שלא הייתי פה אמרו לי לא נפילה רצינית. פתאום התחילו רעשים במחשב אחרי זה אמרתי אולי משהו נשבר, פתחתי בפנים ניערתי ובדקתי וכלום לא נשבר אפילו ניקיתי את המאוורר (המחשב לא חדש) בעל מאוורר אחד. בקיצור פתחתי וניקיתי ראיתי שעזר טיפה אבל עדיין פעם עושה חלש ופעם חזק כמו טרקטור .. אז שמעו אני בדקתי ולא מצאתי משהו שנשבר וכמו שאמרתי אני מבין בזה והכל .. אז אם למישהו קרה תגידו לי רק כדי שאני לא יפרק סתם חלק פנימי גם, כי זה משגע הרעשש הזה !!! תודה מראש לכל העוז…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד intel i5 2400. אני רוצה להחליף לקירור טוב שיקרר ויהיה טוב ל-OC מקסימום 200 שקל.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המעבד I7 2600 , לא הגרסה עם ה K , האם ניתן לבצע לו OC , ומה זאת אומרת טורבו בוסט 3.8GHZ , עכשיו אני רואה רק 3.4 ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט שנתיים וחצי יש לי כרטיס מסך 8800GTS, שעושה אחלה עבודה.. יש לציין שמעולם לא עבר אוברקלוק מה שאני תמיד זוכר זה שהוא עשה הרבה רעש במשחקים כבדים לאחרונה שמתי לב שהוא עשה יותר רעש מבד"כ, נשמע כמו פרארי על טורים גבוהים ואני מגזים רק קצת, באמת שהוא עשה המון רעש הורדתי את SpeedFan כדי לבדוק טמפרטורה וחשכו עיני, 95 מעלות צלזיוס עם ציור של להבה ליד הטמפרטורה במצב מנוחה (!!) 82 צלזיוס (!!!!!) לפי מה שהבנתי, זה הרבה יותר גבוה ממה שאמורה להיות הטמפ' בכרטיסי מסך גם תחת עומס כבד. פתחתי את המחשב, ריססתי את האמא שלו עם ספריי אויר דחוס, אבל לא היה כ"כ הרבה אבק. גם עכשיו כשניקיתי הכל מאבק, הוא עדיין מתחמם לרמה כזאת - ועושה רעש מפחיד. אני כבר מפחד לשחק, אז בינתיים אני לא נוגע …
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי זכרון : G Skill F2-6400CL5-1GBNQ והייתי מעוניין לעשות להם אוברקלוק. אין לי כמעט שום ניסיון באוברקלוק, לכן אני מבקש את העזרה שלכם בנושא. כל מידע שתצטרכו לדעת על המחשב שלי, תרשמו ואני אכתוב לכם. מעוניין בעזרה בעיקר מאנשים שעשו הרבה אוברקלוקינג לזכרון שלהם, או לאנשים שעשו בעבר אוברקלוקינג לזכרון מהסוג הזה. תודה רבה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי מאוורר זלמן והוא בא עם " כבל קטן " תוספת מה זה ? יש לו מבודד כזה באמצע ... מישהו ראה את זה ? http://www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?idx=200 אפשר לשחק עם המהירות שלו ? ואם כן איך ? רשום silent mode 900RPM normal mode 1800rpm ----------------------------------- silent mode 20db normal mode 34db
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי Sapphire Radeon 9800PRO עם 128 מגה ו- 256 ביט עם R360. יש לי את הקירור שבכותרת ביחד עם משחה תרמית Arctic silver 5. על הזיכרונות יש גם צלעות (הצ'יפים של הזיכרונות מרובעים והצלעות מלבניות ולכן לא מכסות את כל הצי'פ). אני לא מצליח לעשות OC גבוה! בליבה אם אני עובר את 400 מגה הרץ יש פאקים אחרי כמה זמן, בזיכרונות אם אני עובר את 360 יש פאקים. למען השם!! בלי הקירור לזיכרונות וקירור ליבה סטוק עשיתי יותר טוב! מה גורם לזה?? האם הצלעות בזיכרונות גרמו יותר נזק מתועלת? האם הקירור לליבה פגום? החלפתי משחה תרמית כמה פעמים וחיזקתי את הקירור לליבה, אבל עדיין יש פאקים כאלה! וכשעשיתי פלאש ל- XT הייתי צריך לרדת מתחת לתדרים של PRO כדי שלא יהיו פאקים ואז נכנעתי וחזרתי לפרו. מה לעשות?? מה לד…
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הגעתי לביוס ואין בו את שינוי ה-FSB והכל.. קראתי גם שרוב לוחות האם החדשים לא מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. אז ישנה דרך לעשות אוברקלוק אחרת?
-
- 11 תגובות
- 659 צפיות
-
-
twinmos הוציאו זיכרון מעולה עם הציפים של OCZ VX GOLD הרעבים למתח והמעולים. הזיכרונות האלה יכולים לסגור לפחות 250 באס על 2.2.2.5 ובדרך כלל יותר לכיוון ה260-270 במתחים גבוהים. הציפים דרך אגב הם winbond utt אם אני זוכר נכון.. למקור http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49660
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אוקיי, ה-Volcano 9 מת :< לקחתי את המחשב לחנות שתמיד אני לוקח את המחשב אליהם, בהתחלה הוא שם לי Aero Cool, שכחתי את הדגם המדוייק, משהו 101, אבל שכחתי מה רשום לפני ה-101 לא התאים למעבד שלי... באמת שאני לא יודע איך.. זה אמור להתאים לסוקט שלי :< אז הוא שם לי Fortis A93, אמרתי לו שאישית אני לא מכיר אבל הוא אמר לי שזה טוב, אז הוא שם לי. המעבד שלי הוא-AMD Athlon XP 2000+, אל תשכחו שהוא מתחמם מהר, והליבה Palomino אז בכלל... הטמפ' הן לוח אם-39, מעבד-47-50 במנוחה. לא בדקתי עדיין את הטמפ' בפעולה, אבל המאוורר שקט אחושרמוטה, אני בכלל לא מרגיש שהמחשב דלוק D= עכשיו הבעיה היא, שהטמפ' גבוהות מדי :< עם הוולקנו 9 היה לי טמפ' של ה-CPU 43 ככה, אבל של הלוח אם יותר :ם אני יכול …
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני מאווררים של 120mm לדלת של המארז איזה מאוורר כדאי?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי ספק של טרמלטק 480 וואט אבל לא קיבלתי תוצאות באובר קלוקינג יש למישהו מושג מה עושים הזיכרונות טיפה יותר יציבים על אובר אבל עדיין קורים הצעות פתרונות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורום. היום קרה לי דבר לא יאומן ורציתי לשתף אותכם בו. חבר שלי שיש לו מחשב דיי ישן עם מעבד AMD Athlon 2000 עם ליבת Polamino, או משהו כזה, בסוקט A. הטמפ' של המעבד שלו יושבת על סביבות 70-88, מאוד חם ל-AMD. הקיצר השבוע הבאתי AS5 והיום מרחנו לו את זה על המעבד. לפני המריחה בדקתי את המעלות והם עמדו על 86 בערך ללא שום פעולה רצינית של המחשב. לאחר המריחה, נס, המעלות ירדו עד ל 47 מעלות (!!!!). לא האמנתי, הייתי בהלם...לא חשבתי שמשחה יכולה לתרום כ"כ הרבה. מי שרוצה לספר על מקרה דומה שקרה לו או סתם להגיב על מקרה זה, מוזמן. תודה, דוד.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-