עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרטיס מסך שאמור להפעיל לי פיפא 2007 ,c&c ועוד על ההגדרות הכי טובות אבל לדוגמא בc&c שאני עושה את הפצצה שדורשת גרפיקה גבוהה אז המחשב נכבה וצריך להוריד את ההגדות אז להוסיף מאוורר לכיון הכרטיס מסך יפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by Atlon-Xp,

יש לי מקום לעוד מאוור אחד במחשב שהוא בגודל של 40 או 60 מ"מ... ורציתי לדעת איזה גודל הוא. תודה לעוזרים (ועם אפשר אז גם לדעת מה מכירו...)

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by House M.D.,

יש לי כרגע לוח אם Gigabyte GA-945GCM-S2L עד כמה שהלוח הזה ישן הצלחתי להגיע איתו עם המעבד שלי E5200 למהירות של 3.20GHZ (במקור 2.50GHZ) עכשיו הלוח הזה עושה לי בעיות ואני רוצה לקנות לוח אם חדש, השאלה שלי אם אני אקנה לוח אם פשוט נגיד צ'יפסט P31 אני עדיין אוכל להגיע למהירות הזו של המעבד, או שצ'יפסט P31 פחות טוב ל OC מה945GC שיש לי עכשיו? ואני לא צריך OC יותר טוב, מה שיש לי עכשיו מספיק לי חשבתי על הלוח אם הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~39277~10~0.htm יש עוד הצעות? התקציב הוא עד 350 ש"ח עדיף מ skypc אבל לא עקרוני

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by bongig43,

הקדמה קצרה תמצאו פה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404254.0 אז ככה, ניקיתי את המחשב בצורה חאפרית. בעיקר עשיתי הרבה "פוו" ורוח בשביל להעיף את האבק. לא מרחתי ולא הוצאתי שום דבר ממקומו כי אני ממש לא יודע איך עושים את זה ואני בספק אם אני אדע איך לחבר את זה בחזרה. בכל מקרה אחרי הניקיון המחשב התקרר פלאים. במנוחה המעבדים הגיעו ל-34-38 מעלות ובפעולה הם הגיעו ל-45 מעלות. הכ"מ התקרר פלאים, במנוחה הוא נמצא על 59 (כשבעבר זה היה 85), ובפעולה הוא מגיע ל-75 ולפעמים יותר. עכשיו אמרתי לעצמי אולי אני גם אשים את המאוורר של הכ"מ על יכולת מקסימלית, משמע על 100%, אז אמרתי טוב יאללה, וראו הפלא, במקום לקרר הוא מחמם את הכ"מ. כשהוא על מקסימום הכ"מ עולה ל-85 מעלות צלזיוס! בועד שה…

5. Started by Frequency,

אני צריך המלצה למאוורר טוב [כדאי שגם לא ירעיש] , המאוורר צריך להיות פשוט [50 שקל ככה] ואני צריך אותו בשביל המארז. הגודל שלו צריך להיות 80 מ"מ [זה הגודל שיש לי בדופן שהוא עם חורים]. תסבירו לי גם כמה RPM צריך\מומלץ, מה זה בדיוק הרעשים כאילו איך זה נמדד, הזריקה של האוויר מהמאוורר ומה שחשוב לדעת.. ראיתי שיש מאווררים שאפשר להחליף בהם מצבים [מצב שקט ורגיל\מהיר] איך אני עושה את זה? יש לי פה כמה שהיתלבטתי ביניהם: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2889 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14554 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11446 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15345 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9543&Ca…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by lipa,

אני רוצה להוסיף צלעות קרור לכרטיס מסך (להדביק לליבה של הכרטיס ), יש שם הרבה הלחמות ,השאלה אם דבק טרמי יכול לקצר בכלל ,או נניח כשהו עדיין רטוב

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by LORIANTA,

אהלן המעבד שלי (E8400) מקבל 1.38V אולם לפי CPUZ כל פעם שאני מפעיל תוכנה ש"מעמיסה" עליו אני רואה שהמתח יורד ל1.30 שמעתי על מונח שנקרא VDROP מישהו שמע על דבר כזה? כאשר המעבד בנוחה המתח חוזר ל1.38 השאלה היא האם אני יכול להעלות עוד הרבה את המתח או שאין להתחשב בVDROP? (טמפ 60 מעלות INTEL BURN TEST )

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  8. מה קורה אנשים ? טוב אז כך החלפתי ספק למחשב שלי לאנרמקס 425 החדש ועכשיו כול סיפור האוברקלוק הישתנה לי לגמרי! המתחים יותר יציבים בהרבה וכמובן שהאוברקלוק קפץ לו! אז כך! לפני זה שהיתי עם הטרמאלטק (הכוונה רק למחשב עצמו לא לגז) אז לא יכולתי לעבור את ה4.15 יציב וגם במתח של 1.652 למעבד (בזכות הוולט מוד) ואילו עכישיו אחרי שהחלפתי ספק לזה אני נימצא ביציב ב 4.34 ובמתח של 1.52 וגם זה יציב רצח חח איזה מוזר עם אני מעלה את המתח האוברקלוק לא יציב ובכלל עם אני מעלה הרבה הוא גם לא נותן את התחלה של הוינדוס חח טוב מה אומרים יש פה עוד מה לשפר או לא? הינה תמונות! נ.ב את התוצאה בסופר פאי אני עוד ישפר ל30 שניות אני כמעט בטוח כי עכשיו זה הכול על סנטרד כאילו זיכרון על 2.5-4-4-8 והזיכרון יכול גם…

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by kobi63,

עד איזה טמפ' זה כבר לא מומלץ שהCPU יהיה בה? ואני לא מדבר על הליבות. אני מדבר על הCPU, נכון יש SYSTEM ויש CPU? אז על זה אני מדבר, לא ליבות. אז עד כמה? ותגידו, בכללי, למה לא מומלץ לעשות OC בהתחלה שכל מה שקשור למתחים על AUTO ורק אם נתקלים בקשיים או שמשהו לא עולה להתחיל להתעסק עם זה?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  10. יש לי את ה Msi K8N Neo Platinum Amd64 2800+ newcastle Sh7-C0 ThermalRight 480Watt ButterFly Rail 12V-18 A-DATA 2X512 DDR500 Slot 1 2 על המעבד קירור של Thermalright SLK-948U athlon 64bit +Vantec ThermalFlow מעלות 30-48 מקס. המעבד לא ממש טוב לאוקינג כמו שגיליתי, אבל זה לא ממש מונע את האוקינג ל FSB, פשוט להשתמש במולטיפלייר, מה שרציתי לדעת מה זה ה HTT בדיוק והדיפולט הוא 4X, כזכור לי באתר של אמאסאיי אמרו כשעושים אוקינג כדאי להוריד ל 3X, אבל במה זה משפיע ? בבאצמארקים שעשיתי לא ממש ראיתי הבדל במהירות הזיכרון או המעבד בסאנדראה, אולי זה משהו שקשור ל 64ביט ? כי רשום בסאנדרה 2X800=1600, ואת זה לא ממש הכי הבנתי, זה רשום במהירות של המעבד כקשור ל HTT

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by Blue Angel,

האם יכול לקרות משהו לשאר המחשב שלי אם אני אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  12. עשיתי אוברקלוק למעבד פנטיום 4 נורטווד 2.6@3.0 הטמפרטורה בתדר הרגיל (2.6) היתה במנוחה 35 ובמאמץ 60 אחרי שעשיתי תאוברקלוק בעזרת התוכנה msi core center הגעתי ל 3.0 הרצתי prime 95 כל הלילה הכל עובד חלק והטמפרטורה אותו דבר בדיוק כמו בתדר הרגיל אולי 3 מעלות יותר.. בדקתי גם עם everest ו cpu z שזה באמת שינה תתדר וזה שינה שיניתי ת fsb ל 231 שאני עושה תאוברקלוק דרך הביוס אז המחשב לא עולה לי אחרי זה אני צריך לאפס הגדרות סימוס כדי שהוא יעלה וכשאני עושה עם התוכנה core center אז הכל עובד וזה עולה וגם האוברקלוק עובד ובמתחים לא נגעתי השארתי אותו דבר נ.ב אני עם קרור של הסטוק לא הוספתי שום קירור מיוחד למעבד והטמפרטורה של המעבד לא השיתנתה אחרי האוברקלוק. מה אתם אומרים?? הגיוני שהוא עשה א…

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by kawaii,

hello, i have an inno3d mx440...4ns mem chips that should give 500MHz stock speeds 270/400 i overclocked it to 310/480 is it good for this gfx? i tried it on auqamark , stock: 5136 overclocked : 5467 how is it?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. שלום מי מכיר תוכנה של OC ASUS על ויסטה ? פשוט שלי רק עובדת על XP .

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by MoSQuiTo,

ידוע לי שאת חוזק האור בלדים מודדים ב- candelas & milicandelas השאלה שלי היא כמה milicandelas או candelas יש בלד אולטרה ברייט?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  16. איך אני יכול לגלות כי אני מנסה להעלות לו את ה FSB באמצעות CPUCooL וזה לא עולה על 1799.8 איך בדיוק אני יודע אם המחשב מסוגל לבצע אוברקלוקינג?

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by MeTaL_SnAkE,

המממ השאלה העיקרית היא, אם כל הרכיבים על הלוח אם מקוררים יתר-על המידה, הדבר יכול להרוס את המרכיבים..? בוא נגיד והצלחתי להכניס ולהרכיב בתוך המחשב גוף קירור קומפקטי של מקרר מיני-בר.. הדבר יכול להרוס .. ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by r0ckY,

אהלן, יש ברושתי E6320 על לוח Gigabyte GA-965-DS3 עם ספק של Enermax Liberty 400W (אם זה רלוונטי). אוקיי, אני מעוניין לעשות OC למעבד הזה על הלוח הנ"ל, האם זה דבר אפשרי על לוח כזה? קראתי במאמרים שהלוח דיי טוב ל- OC או שזה טעות? כמו כן, אשמח לדעת במידה וניתן לעשות OC האם ניתן להשתמש בקירור: SCYTHE REEVEN? וכן עד כמה כמה ניתן לעלות את התדר על לוח זה? אשמח לתשובות, תודה. EDIT: פשוט לא מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה, נגיד יש לי 2 ג'יגה זכרון של G.Skill 800MHz CL4 (לא זוכר את הדגם המדויק [הם עם קירור בצבע כחול]) האם ניתן לשים 2 ג'יגה נוספים באותו תדר עם אותו CL רק דגם חדש יותר? או שמומלץ לשים סט שכבר 4 ג'יגה וזהו. תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. אז ככה השגתי ראדיאטור חימום של אוטו....בגודל 35סמ (רוחב) על 18סמ... כולל משאבה של 24V מה השלב הבא??...

20. Started by sagi_10,

1)אני עשיתי אובר למעבד(ראו חתימה)והכל פעל מצוין עד שאני מכבה תמחשב ליותר מחצי דקה ואז אוטומטית המחשב חוזר לדיפולטס(כאילו לא עשיתי אוברקלוק!) מה עושים כדי שהאובר ישאר תמידי בלי שכל פעם שמכבים זה יתאפס? 2)האם הטמ"פ שלי טובות?? מנוחה=33+- מאמץ= 40

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by X7-007,

http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm אני צריך משחה טרמית טובה, לא משנה הכסף, אבל אחד שלא יעביר חשמל , יעביר חום טוב, ויירד עם כוהל בקלות,

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

רציתי לדעת אם למישהו יש ומה הנתונים שלו (הספק). האם הוא ישלוט על מאורר 120 שENERMAX. http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  23. שלום לכולם, היום קניתי עוד 2 סטיקים של 4GB RAM,בשביל לחבר אותם אני אצטרך להוציא את גוף הקירור ומן הסתם למרוח משחה טרמית חדשה בדרך.. מדובר על המוגן 2,עכשיו יש לי מספר שאלות. אפשר לעשות את זה במארז? אני לא רוצה להסתבך עם הוצאת הלוח אם וכ"ו וכ"ו... כמה משחה לשים ואיך?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by Fungus Funk,

איזה קירור יותר טוב ?? [ X1900XT 512MB ] + OC בתיכנון .... - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 - ZALMAN VF900-Cu

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by Milk-Inc,

שמתי על הכרטיס מסך שלי מאוורר ג'נרי קטן שמתחבר לחריץ של ה- System Fan , וכשבדקתי בביוס ראיתי שהוא מסתובב על 4600+- RPM. עכשיו השאלה שלי אם יש מצב שמאוורר ג'נרי מסתובב במהירות כזאתי (כי זה מהר מאוד בשביל ג'נרי אם אני לא טועה..) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים