עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. נגיד ואני מתכנן לבנות מערכת קירור במיים קראתי את המדריך שיש באתר נחמד אבל איזה רדיאטור צריך? אני מניח שצריך משהוא שיעביר כמות מיים מסויימת או שיקרר לרמה מסויימת איך זה הולך בידיוק? מישהוא יכול להסביר ולספר לי?

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by Frequency,

אני צריך המלצה למאוורר טוב [כדאי שגם לא ירעיש] , המאוורר צריך להיות פשוט [50 שקל ככה] ואני צריך אותו בשביל המארז. הגודל שלו צריך להיות 80 מ"מ [זה הגודל שיש לי בדופן שהוא עם חורים]. תסבירו לי גם כמה RPM צריך\מומלץ, מה זה בדיוק הרעשים כאילו איך זה נמדד, הזריקה של האוויר מהמאוורר ומה שחשוב לדעת.. ראיתי שיש מאווררים שאפשר להחליף בהם מצבים [מצב שקט ורגיל\מהיר] איך אני עושה את זה? יש לי פה כמה שהיתלבטתי ביניהם: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2889 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14554 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11446 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15345 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9543&Ca…

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by vourt,

הי, קיבלתי את הלוח ASUS P5QL-E וצריך קצת עזרה בהגדרת OC. המעבד הוא 9300, המאורר Zalman 2 סטיקים של Corsair cas4 4GB וכרטיס מסך 8800GT מישהו מכיר את הלוח והגדרות מומלצות בו לOC? תודה!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. Started by THE FOX,

מישהו יכול לעזור לי למצוא קירור שיתאים לכרטיס? [Palit FX6800GS 256MB AGP ] תמונות של הכרטיס בתקן PCIE [זה אותו הדבר כמעט בגירסאת AGP...רק יש את המגשר למטה...]

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by DXT,

יש לי מארז שקניתי לפני מלא זמן. אני די בטוח שזה המארז של Evergreat בפנדה כי הוא נראה בול אותו הדבר וגן ללא ברגים. האם יש סיכוי שלוח אם של Athlon XP לא יכנס אליו? או המאוור יתקע בספק? הלוח הוא Epox 8K3A ד"א והמעבד 1800. תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. איך ???. זה הוכחה לכך שאפשר, http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=112

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by guylederer0,

לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לפורום מעבדים אבל בחרתי פה ... יש לי Q6600 ללא OC 2.4 ובדקתי בתוכנה CoreTamp ורציתי לשאול איזה טמפרטורה צריכים להיות הליבות ( או איך שלא קוראים לזה ) והאם הטמפרטורות האלו http://www.fastup.co.il/v.php?file=2769010.bmp נורמליות המעבד לא היה בעומס כל כך ... רק כמה תוכנות ואייסיקיו ... מישום מה הטמפרטורה של הליבה הראשונה תמיד יותר גדולה מהאחרות ואף אחת לא מתקרבת אליה וכולם לא ממש שוות זה גם נורמלי ? יש לי קירור של טרמוטייק Blue Orb 2 Silent ורציתי לדעת האם אני יוכל להמהיר תמעבד ל 3 או + ? יש למישהו רעיונות ? מפרט שלי Q6600 P43-DS3L CORSAIR 550W OCZ 4GB 800mhz HD4870

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by rosesr,

???

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by borg,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למאוורר שקט ויעיל עבור מעבד Celeron D 2.933Mhz (בלי OC) ב-Socket 478 (רצוי לא יקר). עדיף מאוורר שניתן להתקין על הסוקט במחשב מורכב מבלי לפרק את הלוח-אם מהמארז. תודה.

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  10. יש לי מעבד עם ליבה 775 שמרעיש הצורה מחרידה. speedfan מראה טמפ של 62c ~ ו בסביבות 4800 סיבובים לדקה. זה הרי לא הגיוני עם נצילות מעבד של ~8% . המאוורר שיש לי הוא המקורי של המעבד. יש איזה מאוורר שיכול להשקיט הכל - אין לי בעיה של תקציב! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by Vector13,

בזמן האחרון שמתי לב שכרטיס המסך שלי מתחמם יותר מידי, בדקתי אותו קצת מקרוב ופתחתי את ההיטסינק, המאורר שלו כבר לא מסתובב כמו שצריך, אז החלטתי לקנות אחד חדש, אז אני שואל איזה כדי לקנות, בתקציב של 200, פלוס מינוס 50 כרטיס מסך הוא Nvidia GeForce 6600GT 128MB של Point of view

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  12. היי כולם יש לי BT (הגירסה הראשונה, לא VX) שאיתי כבר שנתיים וחצי (מהמערכת הקודמת שהייתה מבוססת AMD) ולא מזמן מחשב חדש מבוסס E8400. שמתי את תוכנת ה-CoreTemp ובמצב מנוחה, היא מראה לי ליבה אחת על 39 מעלות וליבה אחרת על 45.. כלומר יש הפרש כלשהו של 5-6 מעלות בין שתי הליבות באופן קבוע.. האם זו סיבה לדאגה? הן לא אמורות להיות באותה הטמפרטורה? ה-BT התחיל להרעיש, לא המאוורר, אלא הצלעות קירור שלו איכשהו מרעישות בגלל הרעידה של המאוורר וזה מעצבן (אי אפשר להשתיק) פירקתי את המאוורר מעל הצלעות וניסיתי לנקות אך זה גם לא עזר.. מה עושים? אני שוקל להחליף אותו.. ואני כנראה לא אלך על גירסת ה-VX כי היא על אותו עיקרון.. איזה HSF כדאי שנותן את אותם הביצועים מבחינת שקט/קירור? תודה!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by swampfrog,

Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt המארז מגיע עם 3 מאוורים אני אוכל להעביר על המארז הזה oc רציני? נ.ב האם כדאי לי לקחת asus p4p800 במקום ה-abit? אני כבר נעול על זה שאני רוצה לקנות intel והכסף זה לא ענין פה

14. Started by ben_amitai,

טוב, המאורר של 6A19 שלי עושה רעשים של טרקטור, הגיע המן להחליף. איך המאורר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595&PHPSESSID=a2345c8bcf9c946201af517e4d221f8a

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by aviv00,

E4300@2.4GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [266] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [100] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.50] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [667] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [Auto] יש לכם הצעה טובה יותר לשידרוג ה OC ? אגב שאני מנסה לעלות את ה CPU Host Frequency הוא מאפס את עצמו להגדרות ברירת המחדל למה זה ? בגלל שהלוח אם לא מאפשר ?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. אני חושב על שדרוג המחשב הנוכחי שלי ולפני שאני מרכיב את הקירור + הספק החדש אני בודק את המערכת. ביצעתי OC למעבד Q9400 למהירות 3600MHZ עם מתח של 1.25 למעבד, ובמאמץ אני רואה שהטמפ' באחת ה Core התחילה לעלות ל65 כבר אחרי דקה. מהי הטמפ' המקסימלית שהמעבד יכול לעמוד בה ? ומה המומלצת במאמץ ? שאלה נוספת, מצורפת תמונה באנצ'מרק - האם לדעתכם המעבד יכול להחזיק כרטיס מסך כמו GTX 570 כמעט ללא צוואר בקבוק ? בנוסף אני קונה למערכת כונן SSD VERTEX 4 128GB הזכרונות שלי OCZ 1066 4X1GB

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שמאפשרת לראות את מהירות הסיבובים RPM של המאוורר שבמארז, והדגש הוא על המאוורר עם חיבור 4 PIN MLOEX ולא החיבור שמתחבר ללוח עם 3 פינים. האם ישנה תוכנה כזו? ואם לא, אולי יש למישהו רעיון איך אני יכול לדעת את מהירות הסיבובים של המאורר שלי? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by shlomibandit,

המארז שלי התחיל להרעיש מאוד בזמן האחרון .. בדקתי את זה ואחד מהמאוורים שלי במארז נדפק הוא ממש מרעיש , עם זה אני חושב שהסירקוליציה של המארז שלי היא לא משהו , ושאני עם המארז סגור הרחיבים מגיעים לטמפרטורות דיי גבוהות , עם בי טי במאמץ הגיע לי ל 50+- המעבד וגם כן הלוח על איזה 50 ומה שהכי הפריע לי זה הכרטיס מסך שהגיע ל 80 + מעלות , לכן נאלצתי לפתוח את המארז להשאיר אותו פתוח עד שאני יחליף את המאוורים וכך הוא מגיע לי גג למעבד 40 במאמץ , ו 75 בכרטיס במאמץ.. אני רוצה להחליף קירור לכרטיס מסך למשהו טוב שיהיה טוב לי גם לאו סי ,כי הטמפרטורה של הכרטיס קצת גבוה , וגם כן נתקע לי כמה פעמים משחקים כבדים אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה .. זה הגיוני? וגם להחליף את אחד ההמאוורירים של המארז שהוא מרע…

• 13 תגובות
    • 693 צפיות
  19. אךךךךךך יוו אני מת אזה מחשב סוס לא האמנתי שיהיה ככה....הוא מקודד לי סרטים ל-DVD תוך 40 דקות לעומת מחשבתי 2.8 3.0 אחרים שמקודדים תוך שעה ו-40 ככה שזה משהו טוב... הקירור ביג טייפון משהו עצבני חשבתי שזה משהו קטן...זה פאקינג מפלצתי (: הנה תמונה מ-CPUz אמממ ה-Volt כל הזמן משתנה...אין לי מושג למה \: ואממ....אם יש לכם תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס מסך כי אני מת לדעת האם באמת הסליינסר עובד טוב (: אז על איזה אוברקלוק אתם ממליצים? זאת תהיה הפעם הראשונה שלי (: ואני מת לעשות משהו שיהיה טוב...וקל כי אני מתחיל...תודה...

20. Started by shirNoshe,

טוב,במשחקים אני מגיע ל-72 מעלות.אני רוצה להוריד את הטמפ' כי אני מרגיש האטה. מה הקירור הטוב ביותר לכרטיס כולל קירור לזיכרונות שלו. שמעתי על חברת אזטק לקירור מעבדים.למישהו יש לינק.לא מצאתי. תודה

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by סולל הדרך,

אומנם הOC שלי לא רציני אבל אני משתמש בבקר של TERMALTAKE HARDCANO 13 עיקר הרעש מגיע מהמאוורר של הNB המאוורר עובד על 5000 RPM וזאת בניגוד לשאר המאווררים שנשלטים ע"י הבקר ועובדים במהירויות נמוכות 1300-2500 RPM בהתאם לנדרש למשהו יש רעיון למאוורר שקט לNB (אבל יעיל!) תודה אבי

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  22. שלום , יש לי תכרטיס מסך ATI Shappire X1950 Pro 512MB PCI-Express אני מגיע לטמפרטורות של 81 במאמץ ובמנוחה אני עומד על 53-50 ככה לפעמים גם 55 זה בסדר?? או שמשהו לא טוב אצלי???? גם המאבד שלי E6600 עומד על 54 בערך... ראיתי בדיונים אחרים שנותנים מידע מורחב מאיזה תוכנה על הכרטיס מסך , אבל אין לי מושג איך עושים את זה , אז אם צריך להביא את המידע הזה תיתנו לי לינק לתוכנה ואני יפרסם...

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by matsmets,

אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by yosisharaby,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא יודע מה לעשות המחשב שלי די ישן יחסית ושאני משחק משחקים או שאני קצת מעמיס עליו הוא נכבה שאני שם מאוורר של הקיץ כזה אז אני יכול לשחק חופשי והוא לא נכבה בעיה בקירור?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by BommBoomOn,

אהלן! אני לפני קנייה של המעבד ורציתי לדעת לאיזה טמפרטורות אני אמור לצפות.. על המעבד הולך להיות קירור של AC פריזר 64 פרו. אני מתכנן לעשות לו OC ללא הרמת מתחים עד לגבול האפשרי .. לכמה מעלות אני אמור להגיע בזמן מנוחה ולכמה בערך בזמן מאמץ (משחקים כגון COD5 ודומיו)?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים