עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomibandit,

המארז שלי התחיל להרעיש מאוד בזמן האחרון .. בדקתי את זה ואחד מהמאוורים שלי במארז נדפק הוא ממש מרעיש , עם זה אני חושב שהסירקוליציה של המארז שלי היא לא משהו , ושאני עם המארז סגור הרחיבים מגיעים לטמפרטורות דיי גבוהות , עם בי טי במאמץ הגיע לי ל 50+- המעבד וגם כן הלוח על איזה 50 ומה שהכי הפריע לי זה הכרטיס מסך שהגיע ל 80 + מעלות , לכן נאלצתי לפתוח את המארז להשאיר אותו פתוח עד שאני יחליף את המאוורים וכך הוא מגיע לי גג למעבד 40 במאמץ , ו 75 בכרטיס במאמץ.. אני רוצה להחליף קירור לכרטיס מסך למשהו טוב שיהיה טוב לי גם לאו סי ,כי הטמפרטורה של הכרטיס קצת גבוה , וגם כן נתקע לי כמה פעמים משחקים כבדים אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה .. זה הגיוני? וגם להחליף את אחד ההמאוורירים של המארז שהוא מרע…

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by shlominavi,

שלום..עשיתי בדיקה וזה המפרט: מעבד: E8500 O.C 3800MHZ לוח: DFI LANPARTY DK X48 כ.מ: CLUB 3D 4870 זכרון: 4GB 1000MHZ CL5 התוצאה שקיבלתי..ברזולוצ יה רגילה (1024X1280) היא בסדר למחשב הזה? 14432

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  3. מה דעתכם על המאוורר הזה EVERCOOL TURBO 2 VC-RHC ראיתי שכתוב שם גם שהוא מעלה את היעילות האם כדאי לי להביא אותו ב150 שקל כדי לשים אותו על כרטיס מסך 8600GT שאני מתכנן עליו אוברקלוק בקרוב .. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=601&category_id=8f2e4d8641cca27e366b239e4a9f28ec&

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבלאני לא יכול כי יש לי נעילה איך אני מוריד את החסימה של האוברקלוק תודהההה

• 14 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

אז המצב הוא כזה שיחקתי עם O.C וגיליתי שאני אכשיו עובד על מהירות מעבד 500 ומהירות זכרון 324. אני יכול לעלות את שניהם רק עד ל 573 מעבד ו420 זכרון. איך זה יכול להיות כי ראיתי באתר של ATI שהוא יכול לרוץ במהירות 600 מעבד ו500 זכרון. באיזו מהירות עובד ה כ.מסך שלכם? והאם את יכולים להגיעה ל 500 על 600? באיזו תוכנה אתם משתמשים? למה אצלי זה מוגבל עד המהירות הנ"ל ואיך אני פותח את זה?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by pc student,

חברה יש לי לוח אם של גיגהבייט והמכפלה על 12.5 האם אני יכול לעלות אותה?תוך כדי זה שיש לי קירור פסיבי מקורר עם פאן קארד על הכרטיס מסך וקירור פסיבי על הגשר הצפוני

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by BommBoomOn,

אהלן! אני לפני קנייה של המעבד ורציתי לדעת לאיזה טמפרטורות אני אמור לצפות.. על המעבד הולך להיות קירור של AC פריזר 64 פרו. אני מתכנן לעשות לו OC ללא הרמת מתחים עד לגבול האפשרי .. לכמה מעלות אני אמור להגיע בזמן מנוחה ולכמה בערך בזמן מאמץ (משחקים כגון COD5 ודומיו)?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  8. שלום יש לי מארז של קומפיוקייס 6A19 יש מאחורה מאוורר גדול 12 סנטימטר איפה אני יכול לחבר את התקע 3 פינים שלו כדי שהוא יעבוד? החיבור של הsys fan תפוס על ידי הזלמן של הכרטיס מסך בקיצור שאני מוסיף עוד מאווררים איפה לעזאזל אני מחבר אותם

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

רציתי לדעת אם למישהו יש ומה הנתונים שלו (הספק). האם הוא ישלוט על מאורר 120 שENERMAX. http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by manticore,

רכשתי לפני מספר חודשים את המעבד והקירור הנ"ל בשביל OC התפנתי לזה רק עכשיו ושמתי לב שהטמפרטורות בסטוק גבוהות 36 ב IDLE עם CORE TEMP מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  11. היי חבר'ה, המפרט שלי מצד ימין, ביצעתי אוברקלוק וכרגע אני על ההגדרות האלה: FSB 334 מחלק זכרונות 2.40 V1.2875 (לא שיניתי) המהירות של המעבד עלתה מ-2.40GHz ל- 3.01GHz. את הזכרונות ניסיתי להשאיר כמו שהם- 802MHz לעומת 800MHz במקור. בדיקה ב-Orthos כ-5 שעות ללא בעיות. יש לי שאלות אליכם: 1) שמתי לב שלא משנה אם אני משנה את מכפלת המעבד מ-X9 למשל ל-X6, כי שמרתי את זה ב-X6 והוא עדיין חישב את זה לפי X9 והגיע ל-3GHz. 2) האם מומלץ להעלות את מהירות הזכרונות, למשל לאזור ה-1,000MHz? או שעשיתי נכון כשנשארתי במקור? 3) Everest מציג לי את טמפ' ה-CPU כ-38 מעלות ובנוסף טמפ' של 4 ליבות, בממוצע 58 מעלות לליבה. מה הטמפ' הקובעת? 4) עצות נוספות לשיפור ה-OC?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  12. מקווה שזה שייך לפורום קירור, יכול להיות גם בפורום מארזים. אוקיי אני לא סתם שואל, יש מארזים בשוק שיש להם גם 9 ויותר מאוררי 120 מ"מ !! ולעומתם יש מארזים שנחשבים "חכמים" יותר בעיצוב ועשוים אלומניום וכו' ויש להם פחות מאוררים. השאלה היא, מה יותר קריר ?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  13. ראה מפרט מחשב: CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB MB: Intel Buffalo Creek DG33BU Chasis: HEC Compucase 6A19 Chasis Colling: 120mm Rear , 120mm Front PS: HEC-300AR-TF Memory: Kingston 1 GB DDR2-667 DDR2 5-5-5-15 X 2 Graphic Card: Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 HDD's: Maxtor 80 GB, SATA WD 250GB, SATA WD 500GB External USB Optical Drives: DVD-RW X16 DV-W516E - TEAC LG GCE-8525B 52x32x52 CD-RW IDE Drive Screen: BenQ FP767 17" LCD Speakers: Creative Inspire 2500 ------------------------------------------------------------- ראה תמונה מצורפת. הטמפרטורות נכונות למצב IDLE

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by nimrodim,

שאלה מהירה. ל STRESS TESTING של 4 הליבות בבת אחת ORTHOS או PRIME 95? ואיזה וורסיה עדיפה לשימוש?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. שלום, ברשותי Pentium Dual Core E5200. הוא מומהר ל 3Ghz, ללא תוספת מתח. (אולי בעתיד, אם יהיה לי כח, אמהיר אותו קצת יותר, עם תוספת מתח קטנה מאוד). כרגע המעבד עם GOLDEN ORB 2 ומגיע לטמפרטורות של כ 65 מעלות בעומס. אמנם זו לא טמפ' קיצונית, אבל אני מעוניין לשפר את זה בכל זאת (בהמשך יוחלף גם מארז, כדי לאפשר זרימת אוויר טובה וקירור טוב יותר הצ'יספט, הזיכרון וכו'). אני כן מעוניין שניתן יהיה לכוון את הקירור כלפי פתח היציאה מהמארז לצורך זרימת אוויר טובה יותר. אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף מכמה סיבות: א. חבל על הכסף. ב. אני לא מעוניין שהמעבד שלי יהיה "קר" רק בשביל שיהיה קר. אין בזה טעם ואני פשוט מעוניין שיהיה "קר" מספיק. לפי מיטב הבנתי, קירורים בסביבות ה 125-150 שקלים עונים…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by avi15,

בזמן האחרון שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה כל הזמן, ואני מתחיל לחשוש לשלומו מעבד E6300 על ASUS P5B DELUXE אין OC כרגע, המעבד במאמץ[משחקים, בדיקה של EVEREST] מגיע ל70-73 מעלות והקירור הוא סטוק...זה נורמלי?קניתי אותו לפני חודש והוא בכלל לא עבר את ה60! כמו כן, שמתי לב שכל הזמן הקירור רץ על 2800 שזה המקסימום, אפילו במנוחה, זה מזכיר לי את הימים של הPENTIUM 4 שהגיע ל75 וסגר את המחשב או שזה בכלל הקיץ שמתקרב?אני ממש לא יודע...בדקתי וכן הקירור יושב טוב על הלוח.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. שלום למומחים. קניתי מחשב עם מעבד e8400. המחשב היה אצלי בערך חצי שנה עד ששמתי לב שפתאום מופיעות לי הודעות של processor thermal margin - זה הגיע ל 15 ואפילו ל9 (בעיקר שהייתי מקודד סרטים ומפעיל אפליקציות כבדות). בכל מקרה שלחתי את המחשב לתיקון תחת האחריות שיש לי ואמרו לי שהיתה בעייה עם המאוורר של המעבד והחליפו מאוורר. באמת החליפו מאוורר, ראיתי שיש לי מאוורר חדש של אינטל. הבעייה שלי היא שעכשיו שאני פותח את התוכנת מוניטור של אינטל אני רואה שה- processor thermal margin תקוע תמיד על 70! גם כשבדקתי ב BIOS הוא תמיד תקוע על 70 קבוע. לא נראה לי הגיוני שהוא לא זז אפילו במעלה אחת... נראה לי שפשוט איכשהו קיבעו לי את הטמפרטורה. מישהו יודע איך אני משחרר את זה? תודה לעונים.... :s05:

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. אני רוצה לקנות את היטסינק הזה http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm. יש לי מעבד AMD2400 את הלוח אם הזה: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VT600-L.htm ומאז tower די ג'נרי של חברת task. יש איזשהו סיכוי או סכנה שהלוח אם לא יתאים להיטסינק או שתהייה בעייה עם המארז או משהו כזה? או איזשהי בעייה? שאלה קצת ניובית כי אני לא רוצה להסתכן.... תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by a-gold,

מה אתם אומרים על המאוורר הזה?כדאי לקנות אותו? ואני גם צריך לדעת אם הוא שקט? אז אם מישהו יודע אשמח לתגובות. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2514

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by ninne,

גודל: 120MM לדים: בלי רעש: די מפריע לי אני ישמח למאוורר שקט אבל אם אין אז לא נורא הקירור יותר חשוב תקציב: לא מוגבל איזור מגורים: בסביבות חיפה אני צריך חנות עוד משהו ממש חשוב בשבילי... אני משתמש במאוורר הזה למודינג של הXbox שלי כי הוא התחמם יותר מידי... זה לא משנה לסוג מאוורר מה שכן עקרוני לי המתח שלו- 12V (אני כמעט בטוח שכל המאווררים עובדים על 12V אבל ליתר ביטחון) עריכה: אשמח גם אם תוכלו למצוא לי חנות באיזור שמוכרת את המשחה הטרמית Arcting cooling MX-2 באותו איזור תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. היי, בעקבות העובדה שסוף סוף השתקתי את הכ. מסך שלי, הדברים היחידים שנותרו לי הם: 1. מאווררי מארז ( כולם של ANTEC ) - כנראה יוחלפו ל-SCYTHE 1200 RPM. 2. ספק - GAMEXSTREAM 600 של OCZ שדיי מרעיש - שוקל להחליף לו מאורר גם. 3. המאורר שמגיע עם ה-TUNIQ. הבנתי שלא מומלץ להחליף למאורר אחר מכיוון שמקורי מתאים לשימוש עם SMALL FINS. הבעיה שלי איתו, זה שאני רוצה שהשליטה עליו תהיה מהלוח אם ( כמו כל מאורר נורמלי?! ). המאורר מגיע עם כבל 3 PIN שמחובר ללוח אם לחשמל וחיבור לריאוסטט חיצוני לשליטה על המהירות. אם לא מחברים את הריאוסטט אי אפשר לשלוט על המהירות ( תמיד על 100% ). מישהו מכיר פתרון? לא אכפת לי לשחק קצת עם חוטים, אם יהרס המאורר מקסימום אני אקנה חדש (גם ככה כבר חשבתי על זה). תודה, אשמ…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by Bone-Breaker,

הזמנתי מזיגזג את את גוף הקירור הזה לאחר שראיתי שבפורומים ממליצים עליו (גם לאלה שקונים AMDX2 ) וכרגע דיברתי עם זיגזג והם אמרו לי שהTUNIQ בכלל לא מתאים לסוקט AM2. 1. בטוח שזה הדגם הישן שלו שבגלל זה הוא לא מתאים? 2. אפשר לנסות להתאים אותו איכשהו לAM2? 3. אם חייבים להחליף, איזה גוף קירור אפשר לקחת במקומו?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by nestt8,

יש לי מחשב עם מעבד intel i5 2400. אני רוצה להחליף לקירור טוב שיקרר ויהיה טוב ל-OC מקסימום 200 שקל.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by idoyi,

אני חייב המלצה לקירור למעבד עד 300 ש"ח הוא רותח!!!!!!!! יש לי amd 3500+

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by ytell,

שלום חברים ניסיתי לבצע OC פשוט וקטן על המעבד הנ"ל (לוח +GYGABYTE 7VTXH ) על ידי העאלת התדר ב-BIOS . התוצאות כמובן מינימאליות. האם מישהו יכול לספק אשימת תיוג קצרה ל-OC יעיל ופשוט? לחילופין, אם מישהו מוכן להנחות ביצוע קצת יותר יסודי ומוצלח כולל הסברים, זה יהיה ממש גדול . בברכה יואב

• 6 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים