עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by cobmetal,

שלום יש ברשותי את המעבד I7 2600 , לא הגרסה עם ה K , האם ניתן לבצע לו OC , ומה זאת אומרת טורבו בוסט 3.8GHZ , עכשיו אני רואה רק 3.4 ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by quepasa,

בשע טובה קיבלתי את הכרטיס (תוצרת G CUBE) יש המלצה איך לקרר אותו ???

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  3. כמו שהבנתי אין היטסינק מסדרת slk שמתאים לסוקט 478

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. זה לא הסוף של הOC רק תגידו לי מה זה אומר http://img73.imageshack.us/my.php?image=30007960fn0.jpg

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by NaorYfrach,

ראיתי כאן שהרבה עושים OC וזה משפר את הביצועים של הכרטיס מסך . זה בגלל שזה מקרר את הכרטיס והוא מונע ממנו התחממות או שזה מעלה את היכולת של הכרטיס מעל המקס' שהוא אמור להגיע אליה .. בקיצור תסבירו לי קצת אם אפשר על זה מאוד מעניין אותי .. תודה.

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  6. אז ככה היום העלתי את ביצועי המעבד הפנטיום 4 2000 ל2600 הכול טוב ויפה אבל בתוכנה S&M הוא נכשל בזכרון ראוי לציין שאני משתמש בקירור STOCK של אינטל הדבר היחיד שאני לא מצליח להבין היחס בין הDRAM ל FSB הוא 4:3 לטובת הDRAM אם אני לא טועה רצוי שיהיה 1:1 איך אני עושה את זה? ???

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by Danix60,

תראו אז ככה הפרטים שלי יהיו למטה : בינתיים יש לי OC קטן ופשוט 2.6 רק העלתי את המכפלה לX13 הפרטים : טוב אז ככה אני רוצה לעשות כבר הרבה הרבה הרבה מאוד זמן OC למעבד אבל לא יודע איך וגם ביקשתי עזרה מגל THEUNIQ וגם הוא לא הצליח לעזור לי ! מקווה שאתה תוכלו לעזור לי : אז ככה הפרטים : מעבד : AMD Phenom 9600 X4 QuadCore Black Edition 2.3Ghz לוח אם : Gigabyte GA-MA790X-DS4 הצ'יפסט הוא 790 זכרונות : Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4-12/15 לא זוכר בדיוק את ההמשך של הCL אבל אני יודע שזה 4 DualChannle Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by dddddd,

לא אכפת לי עם קשה למרוח או לא העיקר שתקרר הכי טוב שאפשר ושיחזיק הרבה זמן ועם המשחה שמקבלים עם הטוניק טובה?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  9. מה אמורה להיות הטמפ'??

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  10. שלום, אני עושה פרויקט קירור למחשב אבל לפני זה צריך לחקור...כאילו כל תינוק יודע שמעבד מוציא חום והכרטיס מסך זה תחום שצריך שיפור...וגם הצ'פסט והזכרון ובכלל האוורור במארז אבל כדי לשפר את הטפרטורה של האויר שבמארז צריך לדאוג למאווררי מארז אבל גם צריך לאתר את המקומות החמים במארז כדי לקרר אותם .. האם יש עוד דברים ששכחתי? בתודה עידו

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  11. איזה מהם לקחת ל7800GT שלי ?:}

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by avishai1b,

http://hwzone.co.il/guides/lapping_guide/ מישהו יודע איפה בידיוק אפשר לקנות את המוצרים האלה? (את הניירות המחוספסים..)

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. שלום, יש סיכוי שאני אוכל לארגן איזו מכירה קבוצתית גדולה לחברי הפורום של מאווררי Papst (הידועים כמאוד שקטים בעולם, תעשו חיפוש בפורומים בחו"ל על מאוררים שקטים.) המאווררים המדוברים מחזיקים בנתונים כאלה לדוגמא - 80x80x25mm CFM : 19 dBA : 12 או- CFM: 27 dBA : 19 בשלב זה אני רק בודק את ההענות של האנשים פה, אז אם אתם מעוניינים תשאירו הודעה וזרקו בערך כמה מאווררים אתם רוצים (ללא התחייבות כמו שאמרתי רק לבדוק היענות)

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by guylederer0,

לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לפורום מעבדים אבל בחרתי פה ... יש לי Q6600 ללא OC 2.4 ובדקתי בתוכנה CoreTamp ורציתי לשאול איזה טמפרטורה צריכים להיות הליבות ( או איך שלא קוראים לזה ) והאם הטמפרטורות האלו http://www.fastup.co.il/v.php?file=2769010.bmp נורמליות המעבד לא היה בעומס כל כך ... רק כמה תוכנות ואייסיקיו ... מישום מה הטמפרטורה של הליבה הראשונה תמיד יותר גדולה מהאחרות ואף אחת לא מתקרבת אליה וכולם לא ממש שוות זה גם נורמלי ? יש לי קירור של טרמוטייק Blue Orb 2 Silent ורציתי לדעת האם אני יוכל להמהיר תמעבד ל 3 או + ? יש למישהו רעיונות ? מפרט שלי Q6600 P43-DS3L CORSAIR 550W OCZ 4GB 800mhz HD4870

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום וברכה בתור בעלת הקירור של TR ULTRA 120 EXTREME רכשתי אותו שנה שעברה במאי 2008 ואז הוא אם תפסני המאוורר הדקים ממתכת. לפני כשבועיים ראיתי שהקירור משווק עם תפסני מאוורר שחורים מפלסטיק שמאפשר יותר בקלות להתעסק עם המאוורר לשליפה והחזרה הצלחתי לדעת שהתפסנים האלה אפשר לקנות בנפרד במחיר של בין 4.30$-5.00$ USD ליחידה זה נקרא: Thermalright Ultra120 Series 120mm Fan holder אצלי עד שקניתי את חלק הזה המאוורר של הקירור מקובע אם אזיקון פלסטיק!!! (זה ככה התקינו לי) פחחחח זה מקשה על הניקיון של המאורר והגוף קירור. לדעתי שווה לקנות למי שאין את החלק הזה כאשר קנה את הקירור - בעיקרון היום הקירור משווק עם החלק הזה... אבל כדאי לכם לפני שאתם קונים לבדוק אולי זה סטוק ישן. אני בטוח לא…

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  16. שלום, שמתי לב לאחרונה שהרבה אנשים אשר חדשים לOC בכרטיסי מסך שיש להם כרטיס מסך של ATI במחשב מסדרת הX1000 [זאת אומרת: X1950XTX ועד להכי נמוך מסדרת הX1xxx] אשר לא מעוניינים לעשות OC דרך הCATACLYST CONTROL PANEL [להלן CCC] בגלל שרוב האופציות בו כמו OVERVOLTAGE וכו' לא מתאפשרות, נתקלים בבעיה שגם אחרי שינוי הגדרות השעון והVOLTAGE בתוכנות כמו ATITOOL, למעשה כלום לא משתנה, ואז הם באים למקומות כמו HWZONE ושואלים: "מדוע?!". אז הרי לכם, "The ATI's OCer dummies guide" מאת J.Dog-Christ, כדי שלהבא לא תצטרכו לפתוח ת'רד חדש, אוברקלוקרים טובים שלי (:. דבר ראשון, LEGAL STUFF: חשוב לציין דבר נוסף לפני שאתם מתחילים ליישם את כל מה שרשום במדריך: כל הפעולות שתעשו עפ"י המדריך, הן על אחריות…

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by B166ER,

שלום, ראשית אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז אם לא בבקשה למחוק/להעביר/לנעול. זה הציון שקיבלתי: (אני משתמש בויסטה 64 ביט) המפרט שלי הוא: q9300 4gb ram 800 mhz p35-ds3l hd4850 512mb gddr3 מאורר למעבד: coolermaster hyper tx2 המחשב ללא אוברקלוק השאלה שלי היא: האם הציון שקיבלתי הוא לא נמוך מידי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  18. יש לי מעבד עם ליבה 775 שמרעיש הצורה מחרידה. speedfan מראה טמפ של 62c ~ ו בסביבות 4800 סיבובים לדקה. זה הרי לא הגיוני עם נצילות מעבד של ~8% . המאוורר שיש לי הוא המקורי של המעבד. יש איזה מאוורר שיכול להשקיט הכל - אין לי בעיה של תקציב! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. יש לי חבר שמעוניין בקירור מים לאוברקלוק, מדובר באדם שכסף הוא לא פקטור בשבילו, שכבר השקיע איזה 10K שקלים במחשב, שיש לו כבר מערכת מוכנת אוברקלוק, אבל רק צריך מערכת קירור מים פנימית, מישהו יכול להמליץ?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by TheWave,

אני חדש בפורום ורציתי לדעת באיזה צבעים צריך להשתמש כדי לצבוע עכבר תודה רבה ;D

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  21. הסיבה שאני רושם פוסט זה הינה בגלל שקיימת רווחה שהעלאת המתח למעבד מעבר למה שאינטל ממליצה מקצרת את חיי הרכיב חברים יש המון תגובות של אוברקלוקרים ברחבי הרשת בנושא זה. חלק מהאנשים אומרים חודש ,שלושה חודשים,שנה וחצי... בקיצור אין מאגר נתונים מספיק גדול... וחבל אז בבקשה מכם אוברקלוקרים תנו יד ואני אבצע מבחן סטטיסטי ברמת דיוק של 95% כמה זמן מעבדים אלו מסוגלים להחזיק(בהנחה שיהיו מספיק תגובות) ברמות מתח שונות. מה שעליכם לעשות זה: 1. להעלות מפרט מחשב 2. תמונה מcpu-z 3. כמה זמן המחשב יציב במתח שאתם משתמשים. 4. כמה זמן המחשב פועל רצוף . לדוגמא 24/7 אני בטוח שמאגר זה ישמש לטובה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by katkato,

כדי להחליף משחה תרמית?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  23. ועוד עם מעבד "לוהט"...

24. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי את ה HSF הנ"ל הוא אינו מותקן על המעבד - וזאת שאלתי בעצם: 1. ראיתי את הוראות ההתקנה ואת הוידאו ב 3DGAMEMAN - אבל נראה לי שאני אשבור את התושבת כי המחזיקים קשחים מאוד. 2. בתקווה שאצליח לשים אותו אך אני אוריד אותו האיזו דרך כי זה מחזיק חזק מאוד. למי שיש בבקשה שיגיד לי איך תודה רבה לכל העונים מראש

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by Esparco,

טוב אז ככה השעה 5 בבוקר סוף סוף הצלחתי לעשות את המוד שפותח את כל אופציות ה OC בביוס של ה BAD AXE שלי אז ככה העלתי את ה FSB ל 1066 פשוט וקל זכרונות העלתי מ 533 ל 667 בלי שינויים במתח .. הכל נשאר על מתח סטוק גם זכרונות גם מעבד. קיצר הרצתי סנדרה וPC MARK05 ... ניראה לי שהתוצאה בסנדרה לא משהו אבל בפיסי מארק הוצאתי כמעט 6000 יישמח לשמוע תגובות בנוגע לתוצאות .. בנוגע לטמפ' המעבד על קירור סטוק לא עובר את ה 60 מעלות במאמץ מלא.. (בקרוב פריזר 7 פרו) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.