אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בשביל לעלות ביצועים ב5%-10% למי כדאי לעשות אוברקלוג לכרטיס מסך או למעבד ובכמה MHz? הנתונים של המחשב נמצאים במפרט ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה [br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 15:16:38 מישהו? ???
-
- 14 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הדלתא הרועשת שיש לי על הוולקנו שלי במאוורר שקט אך חזק וכאן אני צריך את עזרתכם תמליצו לי על מאוורר שקט טוב ובמחיר סביר ד.א יש פה משהו שרוצה לעשות הלפה עם דלתא 60 ממ שלי?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המכפלה שלי 12.5 האם אני יכול לשנות אותה? יש לי מעבד amd ahtlon xp 2600 לא ברטון ולוח אם של גיגהבייט ga-7vax האם אני יכול לשנות?
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הנה תמונה מ-EVEREST שמראה את הטמפרטורות: כשאני שם את היד בחלק העליון של המארז, אני מרגיש שהוא די חם.... והוא גם יחסית רועש, אפילו קצת רועד.... מה אתם ממליצים לעשות? המארז הוא ג'נרי.... (והמעבד במפרט) עדיף מארז אחר או להוסיף קירור? או שבכלל ככה זה אמור להיות ואין בעייה? תודה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם יש קשר בניהם? אין לי בלוח האם חיישן שמראה טמפרטורה בצ'יפסט. הלוח זה tyan tomkat k8m אם זכרוני לא מטעה. יש איזה בדיקה שניתן להריץ על הצ'יפסט בלבד על מנת לבדוק את תקינותו?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חושב שזה מיועד למאוררי 120. ואני מבקש שזה יהיה מאורר שיעבור את ה100 cfm! אני מעדיף כמה שיותר (לא משנה הרעש) ואם אפשר אז עם לד! תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מקום לעוד מאוור אחד במחשב שהוא בגודל של 40 או 60 מ"מ... ורציתי לדעת איזה גודל הוא. תודה לעוזרים (ועם אפשר אז גם לדעת מה מכירו...)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמו בתמונה הזאת http://bit-tech.net/images/review/321/fan/fanLabel.jpg מה זה אומר ?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הקדמה קצרה תמצאו פה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404254.0 אז ככה, ניקיתי את המחשב בצורה חאפרית. בעיקר עשיתי הרבה "פוו" ורוח בשביל להעיף את האבק. לא מרחתי ולא הוצאתי שום דבר ממקומו כי אני ממש לא יודע איך עושים את זה ואני בספק אם אני אדע איך לחבר את זה בחזרה. בכל מקרה אחרי הניקיון המחשב התקרר פלאים. במנוחה המעבדים הגיעו ל-34-38 מעלות ובפעולה הם הגיעו ל-45 מעלות. הכ"מ התקרר פלאים, במנוחה הוא נמצא על 59 (כשבעבר זה היה 85), ובפעולה הוא מגיע ל-75 ולפעמים יותר. עכשיו אמרתי לעצמי אולי אני גם אשים את המאוורר של הכ"מ על יכולת מקסימלית, משמע על 100%, אז אמרתי טוב יאללה, וראו הפלא, במקום לקרר הוא מחמם את הכ"מ. כשהוא על מקסימום הכ"מ עולה ל-85 מעלות צלזיוס! בועד שה…
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
זה נראה לכם נורמלי שבמחשב שלי עם מעבד של פנטיום 4 3 MHz, הטמפ' מגיעה ל 55 מעלות בלי מאמץ?! דרך אגב, יש לי 3 מאווררים במארז+1 בספק+אחד במעבד...
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 8IEX של ג'יגה בייט לפנטיום 4. ישר כאשר אני מפעיל את התוכנה הלוח אם או ההבאזר במחשב מתחיל לתקתק כמו שעון בצליל מתכתי. כשאני מתעלם מזה אני מכוון את 3 הסנסורים ל3 האפשרויות הראשונות- כמה מספרים ואותיות לא מובנים כשלכל אחד מצורף 1 או 2 או 3 ב1 ו2 הטמפרטורה היא 25 ובשלישי היא על 75. כשאני מעביר לאותם מספרים רק עם התוספת של הדיודה ב1 ו2 הטפרטורה היא 95 בערך ובשלישי 35 השאלה שלי היא מה כל אחד מהם ואיך יכולות להיות כאלה טמפרטורות גדולות ? (וגם אם מישהו מבין בקשר לתיקתוק)
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא קירור שיתאים לכרטיס? [Palit FX6800GS 256MB AGP ] תמונות של הכרטיס בתקן PCIE [זה אותו הדבר כמעט בגירסאת AGP...רק יש את המגשר למטה...]
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בקרור סטוק ללא מאוורר: לפני ה OC: OC עם זכרון מ-200 ל-229: OC אחרון...(פחדתי יותר אבל הכרטיס כמעט ולא התחמם!!!) זכרון : מ-200 ל- 235 CORE מ-325 ל-384 תסבירו לי בבקשה! קצת יותר על OC לכרטיס מסך דרך אגב הכרטיס 9600SE 256MB 128Bit ואם אפשר תסבירו לי להשתמש ב ATI TOOL. תודה עוד שיפור קטן:
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
החומר הוא תוסף למים שמפחית את מתח הפנים ואמור להגביר את ספיחת החום שלהם, בנוסף, החומר מכיל חמרים נגד קורוזיה - ראה לינק http://www.water-cooling.com/articles/waterwetter/waterwetter.php בנוסף החומר מכיל חמרים מונעי גידול בקטריות אצות וכדומה.. איפה משיגים בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד לא עשיתי OC וזה קירור סטוק... *מצטער אם זה לא קשור לפה אבל ראיתי קירור אז אולי זה קשור* תודה רבה! היה לי אתמול 90 מעלות עכשיו עשיתי סידור חוטים.. ירד ל56 בערך זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב. שמתי לב לעיתים, במשחקים, הטמפרטורות ב proccessor zone מגיעות ל65 בערך, דבר שגורם לתוכנת הניטור שלי לצפצף ולצאת מהמשחק, ולחכות כמה רגעים עד שהמחשב יתקרר שוב. הרכבתי מחשב חדש לפני כ6 שבועות עם מאוורר אחד בלבד , האם אני צריך עוד מאוורר כדי לפתור את הבעיה? או האם 65 מעלות זה נורמלי לסוג חומרה הזה? תודה. רצ"ב מפרט המחשב: proccessor: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX mother board: Asus P4P800 Deluxe Intel 876PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) memory : 2X DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory HD: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD video card: ATI Radeon 9800 PRO (380/680…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי כולם יש לי BT (הגירסה הראשונה, לא VX) שאיתי כבר שנתיים וחצי (מהמערכת הקודמת שהייתה מבוססת AMD) ולא מזמן מחשב חדש מבוסס E8400. שמתי את תוכנת ה-CoreTemp ובמצב מנוחה, היא מראה לי ליבה אחת על 39 מעלות וליבה אחרת על 45.. כלומר יש הפרש כלשהו של 5-6 מעלות בין שתי הליבות באופן קבוע.. האם זו סיבה לדאגה? הן לא אמורות להיות באותה הטמפרטורה? ה-BT התחיל להרעיש, לא המאוורר, אלא הצלעות קירור שלו איכשהו מרעישות בגלל הרעידה של המאוורר וזה מעצבן (אי אפשר להשתיק) פירקתי את המאוורר מעל הצלעות וניסיתי לנקות אך זה גם לא עזר.. מה עושים? אני שוקל להחליף אותו.. ואני כנראה לא אלך על גירסת ה-VX כי היא על אותו עיקרון.. איזה HSF כדאי שנותן את אותם הביצועים מבחינת שקט/קירור? תודה!
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
קירור אוויר הכי טוב ללא הגבלת סכום!!דחוף!!איזה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני חושב על שדרוג המחשב הנוכחי שלי ולפני שאני מרכיב את הקירור + הספק החדש אני בודק את המערכת. ביצעתי OC למעבד Q9400 למהירות 3600MHZ עם מתח של 1.25 למעבד, ובמאמץ אני רואה שהטמפ' באחת ה Core התחילה לעלות ל65 כבר אחרי דקה. מהי הטמפ' המקסימלית שהמעבד יכול לעמוד בה ? ומה המומלצת במאמץ ? שאלה נוספת, מצורפת תמונה באנצ'מרק - האם לדעתכם המעבד יכול להחזיק כרטיס מסך כמו GTX 570 כמעט ללא צוואר בקבוק ? בנוסף אני קונה למערכת כונן SSD VERTEX 4 128GB הזכרונות שלי OCZ 1066 4X1GB
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כי הכרטיס מסך שלי הגיע ל110 מעלות במאמץ ופתאום גיליתי שהכרטיס מכוסה אבק ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד לי על 46 רגיל ו78 מאמץ עשיתי לו OC ועכשיו הוא עובד על 53 ו90 במאמץ קיבלתי 3674 ב3DMARK05 זה טוב? יש לי GF6600GT
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים מחשב,ואני רוצה לעשות OC דיי רציני למעבד המעבד שלי הוא- AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY (אם אפשר קירור מהחנות של TMS&FOX זה יעזור לי מאוד) התקציב שלי הוא לקירור הוא- עד 250 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חשבתי להחליף לקיט זיכרונות של 1066 MHZ ולהביא את הTR 120 ULTRA EXTREME אבל רשמו פה שהלוח הזה מגביל או משהו? אני כרגע 3600@9X400 עם E8400 אבל אני מתכנן להביא את הHD4890 החדש כשישוחרר ורוצה להמהיר את המעבד לכיוון ה4500MHZ בשביל שלא יגביל במשחקים. יש האם טעם להשקיע בקירור וזיכרונות חדשים? אני כרגע עם הקינגסטון 800MHZ והם בלי קירור וכנראה ישרפו אם אני אנסה להמהיר. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף לי ביג טייפון או artic cooling freezer 7 ומה ההבדל טמפ'....יש לי 300 שקל ואני צריך גם לקנות משחה תודה...
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-