עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כאשר הם פועלות המעבד בעיקרון 90 אחוז מהזמן ב2600GHZ ולא 4GHZ רק שהוא מזהה תוכנה חזקה (משחקים לדוגמא) הוא רופץ חזרה לאובר קלוק של 4GHZ הקטע שאני כל הזמן ממזער (אם זה משחק לדוגמא) ורואה שהוא לא תמיד על 4GHZ ..קופץ ..יורד ..קופץ ..יורד הרעיון שהוא יזהה משחק שדורש הרבה מעבד (BF2) ולא ירד מהאובר קלוק אפילו לשניה - הרי אז מה עשיתי בזה ? בקיצור מה הולך כאן ? איך אני אומר לו שעל כל משחק לא יירד לדפולט אלא יישאר ב4GHZ וייתן לי את המקסימום וכאשר אחזור לסביבת ווינדוס שיוריד ויחסוך בחשמל . ? תודה .

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  2. האם כל הגרסאות המומהרות (כגון 8800GTS שהולך חזק היום) מקצרות את חיי הרכיב ? אם כן אז זה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה, אם יש לי לוח מעפאן של אינטל ואני שם עליו כרטיס מומהר הכרטיס יעבוד כמו שצריך, כי זה כאילו אני עושה אובר לא ?

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  3. אוקי ככה סיימתי לעשות oc הווינאוס פועל יציב . אני על 216 bus בלי חלוקה .. (הכי טוב אמרו לי) ככה: המעבד שלי היה 1.8 עכשיו הוא 2.38 על 45 מעלות אחריי מעמץ. את הtiming של הזכרון אני לא זוכר. אבל הוא על Turbo בביוס ... אני מזכיר שיש לי3700 זכרון, אז הטיימינג דיי נמוך. עכשיו, יש לי איזה שאלה או שתיים. אני על 1.725 V.. זה גבוה מידי? או שאפשר להשאיר את זה ככה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. האם קיימת דרך לשנות את מהירות המאורר במארז ? או את המאורר סטוק של המעבד ? אם כן איך ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  5. איפה בדיוק אני אמור לשים אותו ?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  6. אז כמו שרשום בכותרת אני תקוע בבאס 182 (התחלתי מ166) עכשיו כל פעם שאני מעלה יותר מזה אפילו אם זה מגה הרץ אחד הווינדוס לא עולה עוד לפני שהוא מתחיל לטעון אותו הוא עושה ריסט. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים

7. ירדתי מהכ.מסך אז הנה תמונות של המארז: מה עושים?!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by a-gold,

מה אתם אומרים על המאוורר הזה?כדאי לקנות אותו? ואני גם צריך לדעת אם הוא שקט? אז אם מישהו יודע אשמח לתגובות. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2514

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שלום לכולם, רציתי להודות לכולם על העזרה ועל הייעוץ המקצועי בפורום הזה. לפני מספר שבועות התלבטתי אם להחליף את מאוורר המעבד במחשב שלי כדי להשיג יותר שקט, ואם כן לאיזה מאוורר. קיבלתי מכם עצות טובות וענייניות, ולאחרונה החלפתי את המאוורר הסטנדרטי שהגיע עם המעבד במאוורר Scythe Katana 3 CPU Cooler. לשמחתי, המחשב הפך שקט יותר באופן משמעותי. לא חל שינוי בטמפרטורה של המעבד (כרגע למשל הטמפרטורה היא 39 מעלות), וזה כמובן טוב מאד גם כן. אז שוב תודה רבה לכולם, על העזרה ועל הייעוץ המאד מקצועי. בברכה, אורי.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. OK אז יש לי Gigabyte mx440 64mb קירור 4cm fan akasa+heatsinks והתוצאות: מעבד: 274.5Mhz @ 418.5Mhz זיכרון: 300.38Mhz @ 364.5Mhz קישור תמונה: http://img128.imageshack.us/img128/6016/281106mymx440ms8.jpg עכשיו את הgpuאני לא מצליח להעלות יותר, מה אני יכול לעשות ? מתח ישפיע? והזיכרון אני מעלה עוד 1mhz והוא כבר ניהיה לא יציב.... למה?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by shloosh,

בדקתי ב- sisoft sandra וזה אומר לי שהטמפ' היא 52 מעלות, זה בסדר???? מה שהיא רושמת זה זה: HD/Aux temperature 52.0 C מה זה בכלל אומר????? נראה לי שזה ההארד דיסק,יש לי maxtor 40 gb 7200rpm !!! נ.ב זה גם אתמול היה ככה,זה לא עבר את ה-52! אבל אולי זה מסוכן??? טמפ' המעבד-43 מעלות! board- 39 מעלות

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by r1plet,

שלום, יש לי שאלה פשוטה לגבי מיקום מאוורר שאני הולך להוסיף בצד של המארז, מיקום החורים למאוורר בדלת המארז הוא פחות או יותר מול סלוט הPCI-E, כלומר מול כ. המסך. כ. המסך שאני הולך להרכיב הוא INNO3D GTX260 FREEZER X2 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260_freezerx2.html והקירור כביכול לא מוציא את האוויר החם מתוך המארז החוצה כמו כרטיס סטוק אלא חלקו גם נשאר במעגל האוויר במארז ויוצא באמצעים אחרים. השאלה שלי היא האם לכוון את המאוורר בדלת הצדדית כך שיוציא אוויר חם כביכול הנפלט מהכרטיס, או שיכניס אוויר קר על הכרטיס ובכללי לתוך המארז? 2 המאווררים האחרים במארז הם בהרכב קלאסי - מאוורר מקדימה מכניס ומאוורר מאחורה מוציא.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by Ran.Mash,

היי לכולם... הייתי בSkypc אתמול והמוכר המליץ לי על Thermalright SI-128 SE http://www.skypc.co.il/pl_product~SI128SE~18~0.htm האם הקרור הנ"ל יותר טוב מ: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לא כל כך חשוב לי השקט... ואני לא מתכננן OC בעתיד הקרוב. המחשב יהיה בחדר ללא מזגן או מאוורר ולכן חשוב לי שהקרור יהיה טוב מאוד. ה - Thermalright עולה 196 לעומת Arctic Cooling שעולה 105. האם זה שווה את התוספת של ה90 שקל האלה? האם זה קרור מספיק טוב?(זה ללא מאוורר) או לקחת את ה Arctic Cooling ? או בכלל לקחת משהו יותר רציני? ד.א המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ דיסק קשיח: Western…

14. הורדתי מהאתר את התוכנה SpeedFan מצורף צילום אם תוכלו להסביר לי מה הולך אצלי פה ...

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  15. היה לי טיפה משעמם ואמרתי בוא נבדוק את עניין המעלות שכולם פה בודקים בקנאות רבה. אמרתי לעצמי היות והשקעתי במארז טוב אין לי סיבה לדאוג. 80 מעלות. זה מה ש RIVATUNER מודד לי לכרטיס שאני כולה גולש !! מה קורה פה ? לדאוג ? אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by le011,

היי התקנתי את הדרייבר מאתר של AMD אבל האם העלייה והירידה הפתאומית של המתח למעבד(למרות שהם לפי הגבולות) לא יכול לגרום נזק למעבד?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by elad the master,

לכרטיס מסך 6200 יש מד טמפ' בכרטיס עצמו ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by KoDkOd,

איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי חיפשתי דרכים שעות הוצאתי ברגים..מה לא עשיתי ולא הצלחתי.... והאם כדי לצבוע את הסידי והצורב?... סוג המארז ---E-star :smoke:

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by yoav9,

יש לי מספר שאלות אחרות שאינן קשורות לתר'ד המקורי לכן אני פותח תר'ד חדש, אני מקווה שדבר זה איננו נוגד את החוקים... 1)אין לי מושג ירוק באלקטרוניקה/חשמל/כל משהו שצורך ידע של וולטים וכו, אבל מה, יש לי מאוורר אנרמקס שקוף בצד שפשוט מפתה אותי לעשות לו מודינג עצבני כמובן שאני יסתפק בפחות אבל יש לי בעיה אחת... לאן אני מחבר את הלדים שאני קונה, האם אני מקבל איתם חיבורים ישירים לספק... מה אני אמור לעשות? 2)אם אני קונה צבע פלורוסנט וצובע בוא את המאווררים ואני שם לידם קטודה ( ) היא תעשה משהו? או שאני חייב מנורת פלורוסנט?? ואם כן, אז קודם לצבוע את המאוורר בלבן ורק אז בפלורוסנט...

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by bv_beaver,

איפה אני יכול לקנות מנורות LED באיזור השרון? או בכלל ???

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  21. הורדתי עדכון לביוס אך לא התקנתי וכנראה יש לי נעילה על האוברקלוק כי אפילו אם אני מעלה או מוריד זה לא משתנה... ואני רוה לשאול אם יש סיכון בעדכון הביוס

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. אני רוצה לדעת איזה קירור אוויר הכי כדאי מבחינת ביצועים. תרשמו גם כאלה שאין בארץ אולי אני יעשה משלוח

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  23. כרגע החוטים של הספק שלי עטופים באיזולירבנד ונראים בכלל לא רע. אני ראיתי שהצינורות בד המוכנים עולים גרושים, השאלה איפה בארץ יש את זה אם בכלל. אם מישהו מכיר תחליף טוב (יפה) למה שמוכרים אני אשמח לדעת. האם Heat-Shrink טוב או שהוא יתכווצ לי באמצע ואני אתקע? שאלה שנייה זה כבלים מעוגלים של IDE ו FDD שאצלי עטופים בצינור שקוף חתוך לספירלה. הבעיה שזה נראה קצת (מאוד) מכוער ורציתי הצעות לדברים אחרים שאפשר לשים על זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  24. שאלה קטנה ודיי מטומטת, איזה משחה טרמית לקנות? אני מניח שלכתוב תקציב זה לא פרקטי 30 שקל לא ישברו אותי. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף להם את המשחה, אני צריך לקנות 2 "מזרקים" (או שפורפורות, אנערף..)? או שיחידה אחת תספיק ל-2 מעבדים? תודה ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים