אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קניתי מאוורר זלמן והוא בא עם " כבל קטן " תוספת מה זה ? יש לו מבודד כזה באמצע ... מישהו ראה את זה ? http://www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?idx=200 אפשר לשחק עם המהירות שלו ? ואם כן איך ? רשום silent mode 900RPM normal mode 1800rpm ----------------------------------- silent mode 20db normal mode 34db
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תראו אז ככה הפרטים שלי יהיו למטה : בינתיים יש לי OC קטן ופשוט 2.6 רק העלתי את המכפלה לX13 הפרטים : טוב אז ככה אני רוצה לעשות כבר הרבה הרבה הרבה מאוד זמן OC למעבד אבל לא יודע איך וגם ביקשתי עזרה מגל THEUNIQ וגם הוא לא הצליח לעזור לי ! מקווה שאתה תוכלו לעזור לי : אז ככה הפרטים : מעבד : AMD Phenom 9600 X4 QuadCore Black Edition 2.3Ghz לוח אם : Gigabyte GA-MA790X-DS4 הצ'יפסט הוא 790 זכרונות : Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4-12/15 לא זוכר בדיוק את ההמשך של הCL אבל אני יודע שזה 4 DualChannle Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 קירורים שהמטרה היא לחסוך כמה שיותר, אני מכל זאת שואל את עצמי האם זה שווה את ה30 ש"ח הללו. אני מחפש קירור לאוברקלוק של Q9300, אני מתלבט בין http://tms.co.il/product/4870 http://tms.co.il/product/4371 http://tms.co.il/product/4820 איזה קירור יהיה הכי טוב לOC והאם הוא שווה את ההפרש? זה דחוף, בתודה, אור כהן.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ה vcore1 מתח מעבד משתנה במנוחה הוא על 1.15 ובמאמץ על 1.30 יש אובר קלוק כרגע ל 3 גיגה האם זה תקין שזה משתנה לבד?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כמו בתמונה הזאת http://bit-tech.net/images/review/321/fan/fanLabel.jpg מה זה אומר ?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי AMD 1700 ולידטק K7NCRG-PRO וזכרון GAIL 333 איך אני יכול להעלות את ה FSB והמהירות של המעבד ? כרגע הוא עובד ב 2004 MGH ובה 166 וטמפ המעבד 38 והלוח 32.
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך סרטון או תמונות ללוח אם P35 DS3L מדריך למעבד ולזכרונות
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט קירור למחשב אבל לפני זה צריך לחקור...כאילו כל תינוק יודע שמעבד מוציא חום והכרטיס מסך זה תחום שצריך שיפור...וגם הצ'פסט והזכרון ובכלל האוורור במארז אבל כדי לשפר את הטפרטורה של האויר שבמארז צריך לדאוג למאווררי מארז אבל גם צריך לאתר את המקומות החמים במארז כדי לקרר אותם .. האם יש עוד דברים ששכחתי? בתודה עידו
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם. ה-GeForce 8800 GT שלי הגיע עם תוכנת EXPERTool של Gainward, שבין היתר אמורה לשלוט על מהירות המאוורר שלו אוטומטית בהתאם לטמפרטורה של הכרטיס. הבעיה היא שזה מעולם לא עבד - ידנית יכלתי לשנות את מהירות המאוורר דרך התכנה, אבל כששמתי אותה על מצב אוטומטי המאוורר פשוט נשאר על אותה מהירות. ניסיתי לעדכן את התוכנה לגרסה החדשה ביותר (5.7), ועכשיו היא בכלל לא מאפשרת לי לשנות שום דבר בטאב של Temperature. אני לא נעול על התוכנה הזאת ספציפית, אבל אני כן רוצה שמהירות המאוורר תשתנה אוטומטית כדי לשמור על טמפרטורה סבירה. הצילו!
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי T20 של COOLERMASTER האמת ? עובד מצויין טמפרטורה מעולה אבל שהסרתי את הגוף קירור כמו תמיד כדי לנקות ראיתי שיש שבר בגוף קירור זה לא שבר ששבור לגמרי פשוט נפתח באמצע איפה שלוחצים את הגוף קירור ורואים כמו דבק באמצע משהו הזוי כאילו זה הודבק לפני במפעל , נכנסתי לגוגל וכתבתי את הבעיה וראיתי מלא שמתלוננים על התושבות של קולר מאסטר T20 הפלסטיקים האלה של התושבות נשברים ממש איכות ירודה , מעניין אם אפשר לממש את האחריות על זה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא רועש מאוד יחסתי למאוררים שיש לי במארז, הוא אחד משתי המאוררים הרועשים במאורז שלי. המאורר של המעבד ושל הספק מאוד רועשים, אבל המאורר של המעבד פשוט הורג אותי עם הרעש שלו, ניסיתי הכל לשמן ולנקות כלום לא עוזר . אז אולי אני הולך לקנות מאורר חדש.(כמובן אם יש פתרון אני פתוח לאליו) על איזה מאורר אתם ממליצים שיוכל לעבוד על ההיטסינק המקורי + שיהיה יותר שקט מן המאורר המקורי. ועוד משהו שסתם רציתי לדעת.... על איזה היטסינק לא מקורי של אינטל אפשר לשים את המאורר המקורי של אינטל. תודה מראש לכולם. עריכה: לרוב הוא מסתובב על 3000 RPM + ואיך אני יכול לראות את מקסימום ה RPM אליו הוא יכול להגיע
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף להתקין AC Freezer Xtreme אז הפכתי את כל הפורום ולא מצאתי מדריך לOC לCPU (אין בסטייקי) מה אני צריך לשנות בהגדרות פה בשביל להמהיר תמעבד? רטיו או FSB? אני רואה הרבה פה מדברים גם על מתח, איך אני יודע מתי להעלות? כרגע שני הליבות על 31c בREALTEMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש סיכוי שאני אוכל לארגן איזו מכירה קבוצתית גדולה לחברי הפורום של מאווררי Papst (הידועים כמאוד שקטים בעולם, תעשו חיפוש בפורומים בחו"ל על מאוררים שקטים.) המאווררים המדוברים מחזיקים בנתונים כאלה לדוגמא - 80x80x25mm CFM : 19 dBA : 12 או- CFM: 27 dBA : 19 בשלב זה אני רק בודק את ההענות של האנשים פה, אז אם אתם מעוניינים תשאירו הודעה וזרקו בערך כמה מאווררים אתם רוצים (ללא התחייבות כמו שאמרתי רק לבדוק היענות)
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי שתי מאווררי VATEC STELTH ונכון הם נורא שקטים יחסית לאחרים אך לדעתי לא מספיק ולכן עשיתי שתי דברים : 1 . שימנתי את המאווררים בהרבה WD40 (נוזל לשימון) 2 . גזרתי מספוג דק אך קפיצי רצוע בגודל המאוורר ושמתי אותה בין המארז לבין האוורר כך שהרעידת של המאוורר לא עוברות למארז ויוצרות הד מהמארז ולכן מרעישות יותר התוצעות : יש שינוי גדול לטובה ברעש וכעט אין כלל רעש מהמאווררים. טיפ לצביעה : צבעתי את המקלדת והCD בצורה חדשנית לא בספריי או במכחול אלא בטוש כן טוש - בגלל שכל המארז שלי הוא כסוף הטושים הללו הםמצויינים כי הם מכילים מתכת ויוצרים אפקט טוב ולא מתקלפים בכלל - בחנות שבה קניתי את הטוש יש הרבה צבעים אחרים אך רובם צבעים מטליים חזקים. שאלה : לאחר הוספת המאווררים הטמפ של הל…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card ThermalTake W0009R 420W ואני רוצה לקנות תביג טייפון או איזה קירור שקט אחר בין 100ל-250 שח- שאני יוכל לעשות איתו OC רציתי לדעת עד לאיזה מהירות אפשרית ונורמלית משתמש ממוצע יכול להגיע.....מ... 3GHZ
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שאלה עם אני רוצה לעשות oc אני אומר לחנות לעשות לי הוא שעושים לבד(לא מבין בזה) ??? כמה זה עולה ??? איזה קירור אני צריך ??? והם שווה לעשות למעבד זה oc AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BOX עם אני עושה לו כמה הוא היה אחרי ?? תודה רבה. מפרט: מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהרבה אנשים אשר חדשים לOC בכרטיסי מסך שיש להם כרטיס מסך של ATI במחשב מסדרת הX1000 [זאת אומרת: X1950XTX ועד להכי נמוך מסדרת הX1xxx] אשר לא מעוניינים לעשות OC דרך הCATACLYST CONTROL PANEL [להלן CCC] בגלל שרוב האופציות בו כמו OVERVOLTAGE וכו' לא מתאפשרות, נתקלים בבעיה שגם אחרי שינוי הגדרות השעון והVOLTAGE בתוכנות כמו ATITOOL, למעשה כלום לא משתנה, ואז הם באים למקומות כמו HWZONE ושואלים: "מדוע?!". אז הרי לכם, "The ATI's OCer dummies guide" מאת J.Dog-Christ, כדי שלהבא לא תצטרכו לפתוח ת'רד חדש, אוברקלוקרים טובים שלי (:. דבר ראשון, LEGAL STUFF: חשוב לציין דבר נוסף לפני שאתם מתחילים ליישם את כל מה שרשום במדריך: כל הפעולות שתעשו עפ"י המדריך, הן על אחריות…
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת הלא עניינית. אני חדש פה ואין לי מושג בכל הדברים האלה,התחלתי לחרוש פה על נושאים וזה מעניין מאוד,הבנתי שיש אפשרות להפוך את הכרטיס שיש לי(NX6200MSI)ל6600 ואפילו GT(למרות שזה נראה לי בעייה) אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
מה אתם אומרים ?ככה זה האורור הנכון למארז שלי? http://img168.echo.cx/my.php?image=149215021495151314891513150014.jpg
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי מxp 32bit לוינדוס 7 64bit והתחלתי להבחין בקריסות די תכופות במשחקים כגון "red faction guerrilla/wolfenstain ואני חושש שמדובר באיבוד יציבות עקב המעבר. אם זה אכן המצב מה אני יכול לעשות כדי לנסות ולייצב את הClock הנוכחי מבלי להקטין אותו. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה דעתכם על המאוורר הזה EVERCOOL TURBO 2 VC-RHC ראיתי שכתוב שם גם שהוא מעלה את היעילות האם כדאי לי להביא אותו ב150 שקל כדי לשים אותו על כרטיס מסך 8600GT שאני מתכנן עליו אוברקלוק בקרוב .. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=601&category_id=8f2e4d8641cca27e366b239e4a9f28ec&
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ...
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הלוח שלי מאפשר רק העלאת FSB... האם אני יכול (תוכנתית...) להעלות multiplyers?? המעבד Northwood 2GHZA לוח Asus p4t-em
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-