עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by swg,

אז ככה: יש לי מעבד 3 GHZ פרסקוט וחשבתי שאולי אני אוכל להגיע איתו ל 3.6\3.8\4.0 אפילו, הבעיה היא שאין לי מושג(זה לא שלא ניסיתי ללמוד, ניסיתי אבל פשוט לא הלך), אז חשבתי שאולי איזה חנות טובה תעשה את זה בשבילי, תמורת תשלום. השאלה אם יש כאלה חנויות ומי הן. אז יש למישהו מה להציע לי? אני אשמח. תודה מראש. .swg

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  2. האם המחשב שלי שלי יהיה טוב לאוברקלוק..? מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה לעשות רק למעבד , לכרטיס מסך אני לא רוצה לעשות , רק עוד הרבה זמן.. לכמה אני יוכל להגיע עם אובר למעבד בלי לפגוע בו ושהוא ישאר קריר ולא יתחמם? משהו יכול לעזור לי בלעשות את האובר קלוק? הסברים משהו? כי לא…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הכותרת היא ההודעה

• 45 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. האם אני יכול לקנות את הספק הזה בביטחה כדי שיעביד לי sli http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&affiliate=zap

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  5. Started by Esparco,

איך הספק הזה??? הוא יחזיק לי את המערכת שבמפרט שלי?!!? מישהו יכול להמליץ לי על עוד ספקים טובים במחיר הזה?? אבל חשוב שיהיו עם תמיכה ב EPS 12V עם חיבור של 8 פינים ל 12V !!! תודה רבההההה

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by toppy,

עד איזה טמפרטורה אפשר/כדאי להגיע על המעבד הנ"ל? (לא רשום בFAQ)

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by toppy,

שלום, לפי Dr. n00b אפילו קופים יכולים לעשות OC למעבד הנ"ל. אנא ילדים, עזרו לקוף לבצע OC בטוח ומוצלח. המפרט מימין. טמפרטורות עכשיו: 36-37 במעבד, 46 בכרטיס מסך, יש דרך טובה למדוד טמפרטורת מערכת? מתח במעבד: 1.4 V (לא יודע אם זה עוזר), קלוק חיצוני, 133MHZ, מהירות נוכחית 2666MHZ. אם שמתם לב, הזכרונות הם 667, אבל הם עובדים ב533 בגלל שהמעבד 533FSB ולא 800FSB כמו אחיו הגדולים. וגם יש לי את הGygabyte Easy Tune. שנראה לי למטרה הזו.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by stolen,

יש ללי מעבד AMD ATHLON 64 3000 VENICE לוח אם: GIGABITE זיכרון: DDR 256X2 DOUL CHANLE 3 מאווררים ספק כוח 480 ואט WINDOWS XP HOME אחרי שעשיתי אוברקלוק ל-250 המחשב ניכנס למסך כחול עזרה אולי מישהוא יודע מה הבעיה

• 11 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by shlomibandit,

יש לי מעבד 3200 של איי אמ די, ניסיתי לפני כמה ימים לעשות אובר למעבד ל2300.. לא הלך המחשב ניכבה באמצע ועשה לי בעיות.. החלטתי שאני יעשה אז אובר אפילו יותר קטן.. שמתי את המעבד על 2200 הרץ , מספיק לי אני לא רוצה יותר.. והוא לא עשה בעיות עשיתי בדיקה ב S&M של ה long והוא הראה לי שבסי פי יו טסט הבדיקה בסדר והיא הסיימה , אך בממורי טסט היה לי כזה ריבוע אדום והוא כתוב declected error משהו כזה. אבל המחשב המשיך לעבוד.. זה בסדר?? או להחזיר כבר את האובר לסטוק??2009??? או שזה לא משנה?????????? עוד שאלה.. יש לי קירור ביג טייפון , הוא עובד כרגע על 888 rpm +- לפי האברסט... אפשר לשנות אותו ליותר? אם כן איך? ובכלל כדאי לשנות אותו ליותר???יש צורך???

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  10. Started by alophind,

היי , אני מתכנן לשים מחשב במזנון בסלון ולסגור אותו שם (אולי לפתוח פתח אחורי קטן לספק ). השאלה שלי , מה הדרך הטובה ביותר לקרר מחשב (P4) הסגור בארון עץ , מארז MIDI עם כונן DVD אחד ו 2 כוננים קשיחים של 160GB כל אחד. המחשב משמש כ HPTC ונשלט על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים. את התמונה הוא מעביר לטלויזיה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  11. רציתי להתחיל ללמוד קצת OC, לפני שאני עומד לקנות מחשב חדש. המעבד שלי הוא pentium 4 1.8GHz אין לי קירור מיוחד לכן הייתי רוצה OC פשוט שלא ייסכן את המעבד. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by Drogba,

אני צריך קירור למעבד אינטל (פנטיום כפול ליבה 2.66 GHz ) טווח מחירים : 100-130 ש"ח . לOC קליל . תודה

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  13. אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש עם מפרט דיי רציני אני מחכה שיכנס לשוק כבר ה AM2 והולך להפציץ עכשיו ראיתי http://www.thermaltake.com/xaserCase/taichi/vb5001sna/vb5001sna.htm את המערכת קירור הזאת שבאה עם מארז גם השאלה שלי אם זה שווה את הכסף ואם אני יכול לקחת אולי מארז יותר טוב ולבנות מערכת קירור משלי שתגיע לאותה רמה תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  14. שלום לכולם! הקיץ הגיע גם אליי ואני מתכוון לחוס על הכרטיס מסך שלי ולתת לו קירור יותר טוב. המטרה שלי היא לקרר יותר טוב את הכרטיס (ושישאר שקט!) אבל אני מדגיש שאין לי צורך ב OC. התקציב הוא בערך 150 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד טוב בקצת יותר. אני מודה לכולם מראש על ההתיחסות! נועם.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. עדיפות שהוא יהיה עם קירור מעליו.. עד 800 ש"ח.. תודה. נדמה לי שראיתי משהו של Crucial.. האם אלה טובים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2086&products_id=13421 כמו כן אתם יכולים להסביר לי קצת על התזמונים? האם עם הזכרונות הנ"ל 2-2-2-6 ניתן להגיע ל-OC גבוה? ומה לגבי תאימות ללוח אם.. אם נגיד מפורסם באתר היצרן של הלוח אם על תאימות שלו עם זכרונות מחברות שונות שנבדקו על ידו, אם אני קונה זיכרון שלא רשום שם זה עדיין בסדר?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  16. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי (xfx 7900gt rxtreme) מהירות ליבה 520 זיכרון 1500 ... את הזיכרון אני יכול להעלות בלי בעיה אבל את הליבה רק 15 נוספים . כל זה בקירור סטוק . אם אני אקנה קירור איכותי של זלמן לדוגמא זה יעזור ?

• 8 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by Tik-Tak,

יש לי 6200 דרעק. עשיתי OC קטנטן של 5 לליבה ו10 לזכרונות. בדקתי אין ארטיפקטים עכשיו הטמ' של הכרטיס עלתה לעד 50 במנוחה, שזה הרבה יותר ממה שהיה קודם. החזרתי למצב הרגיל, אבל הטמ' לא יורדת מ48

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  18. שלום לכולם היה לי קצת זמן היום אז החלטתי להחליף את הקירור המקורי של ה X1900XT-X לקירור מים, בגלל שכבר יש לי את המערכת של טרמלטק דגם 745, כל מה שהייתי צריך זה בלוק מים לכרטיס מסך... הטמפרטורה עם הקירור המקורי עמדה על 67~70 במנוחה... זה המצב כרגע... ;D [attachment deleted by admin]

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Esparco,

מה ההבדל בין האופציה DIODE לבין האופציה THERMISTOR בהגדרות חיישנים של ה SPEEDFAN הוספתי תמונה תיראו למה אני מתכוון שאני שם על DIODE בטמפ' מעבד הוא מראה לי 20 במנוחה שאני שם על THERMISTOR במעבד הוא מראה לי 74 במנוחה שאני שם על DIODE בטמפ' לוח אם הוא מראה לי 95 במנוחה שאני שם על THERMISTOR בלוח אם הוא מראה לי 35 במנוחה. למה להאמין!?!? ומזה הטמפ' המטורפות האלו זה הגיוני בכלל?!?! תיראו את המפרט שלי בצד בבקשהההההההה מישהו שיציל אותי לפני שנשרף לי פה כל המחשב פתחתי את המחשב וכשאני נוגע בהיטסינק של הצ'יפסט של NVIDIA הוא רותח ושורף לי את היד ורשום לי עכשיו שהוא על 116 מעלות!?!?! מה לעזאזאל עושים זה לא נורמלי!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by DS,

יש לי 9550 של ג'יגה בייט. את החסימה של ATI חסמתי. איך אני עושה אוברקלוק ב ATI TOOL? לוחץ על FIND MAX CORE? אם כן לכמה זמן? בינתיים המהירויות הם: CORE 249 MEMORY 195

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by ohmega,

שלום לכולם ברשותי 775 prescott 3.0GHZ חדש דנדש. המאוורר של המעבד הוא סטוק של אינטל והמארז מסודר פיקס מבחינת החוטים ונקי מאבק. ממה שאני זוכר המאוורר וההיטסינק יושבים כמו שצריך על המעבד ואין "חופש" מיותר בין החלקים. יש משחה תרמית. יש מאוורר קדמי דוחף אויר, אחורי שמוציא. הטמפ' של המעבד בהפעלה/"מנוחה" עומדת על 50 מעלות. כשאני מריץ משחקים הם נפסקים בפתאומיות ואני מקבל הודעה שהמעבד עבר את הטמפרטורה המותרת. בהרצה של תוכנה שבודקת טמפ של מעבד (בעומס) הטמפ עולה עד 68 מעלות האם עליי לחפש פתרונות קירור בצורת מאוורר חזק יותר למעבד או שעליי לדרוש ממי שמכר לי את המחשב לבדוק את המעבד/לוח אם לעומק?

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  22. ????????????????? מתח לא יציב מה אני פשוט רוצה לדעת????????

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shronxx,

עשיתי OC למעבד והטמפרטורה שלו בקושי עולה וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא הולך אז התחלתי להעלות מתח למעבד והעלתי בהדרגה מ 1.5V ל1.7 וזה עדיין לא עובד האם להמשיך להעלות מתח למעבד ?? והאם זה מסוכן במידה כלשהי??

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  24. שלום רב, הקיץ מתקרב ואיתו גם החום המעיק- לאחרונה רכשתי כ.מסך חדש, וחשבתי להערך לקיץ: אז ככה המפרט המלא שלי מופיע ב"מפרט" אבל נקצר לכם ונכתוב את מה שרלוונטי, אני מחפש קרור אוויר לכ.מסך+מעבד: כרגע: * מעבד amd 3000 newcastle מותקן עליו 948U+AC5+SF2 ... בזמן האחרון הוא מגיע לי לטמפ די גבוהות שאני לא מרוצה מהן, ניקיתי, החלפתי משחה טמרית, ואמנם היה שיפור אבל מהר מאוד המצב חוזר על עצמו,מה גם שהקרור ממש לא נוח לפרוק וצריך כל פעם לפרק את כל הלוח אם בשביל לפרק אותו כדי לנקות אותו... אז אשמח להצעה טובה יותר (ביצועים+רצוי הרכבה ופרוק פשוטים) * כ.מסך: Connect3d X850Pro 256MB+Vivo AgpX8 הוא עם קרור סטוק- גם לגביו מה אתם ממליצים לקרור אוויר טוב שיאפשר לי גם OC כשאצטרך…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  25. אם אפשר לקבל תגובות למי שיש את זה או מי שמבין... הבעיה היא שהמאורר מפסיק לפעול...הוא מגמגם ואז מתכבה....והמעבד מגיע ל50 מעלות והוא עדיין לא נדלק.... אני רוצה לדעת אם זה תקין... הC&Q מבוטל...וניסיתי שהוא פעיל...לא משנה... יש עוד איזה משהו בביוס שיכול להפריע לזה??...אולי HW MINITOR??..או שזה פשוט מאורר מקולקל...

• 12 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים