אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
עד כמה תוספת בלוק לכ.מסך, הורידה לכם מביצועי הקירור למעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על קירור למעבד ולכ.מסך לא מחירים גבוהים בבקשה ואם מישהו יודע מי יוכל להרכיב לי את זה אם אני לא יצליח או שזה הרכבה פשוטה?? והקירור של arctic-cooling טוב ( גם לכ.מסך וגם למעבד ) ??
-
- 6 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 (דגם 930, של ה-2X2MB CACH, אם זה משנה משהו...), יחד עם קירור הסטוק של אינטל, והמעבד עובד על טמפרטורה של 58 מעלות ללא מאמץ... המאוורר עובד על בערך 2500 RPM...האם הטמפרטורה הזו הגיוננית?! בתודה רבה מראש! :s05:
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם אפשר לשים לספק ישן מאוד מאוררים שיקררו את הכרטיס או אי אפשר ואם אפשר אז אפשר סתם כחה לחבר לחשמל את הספק והספק או ישן מאוד של שכן שלי לא יודע איזה חברה אבל יש בו 145 WATT תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני יודע שזה נישמע מצחיק אבל הhd שלי נמצא תמיד בטמפ החדר חחחחחחח 28 מעלות תמיד
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת שיפור נושא האורור במחשב שלי הלטתי לנקוט כמה פעולות. הראשונה הייתה להחליף את המאורר שבא סטוק עם המעבד (אינטל 805) למשהוא נורמאלי, (freezer 7) , השלב הבא היה אמור להיות הוספת מאורר למארז, מכיוון שלא היה אחד כזה כאשר קניתי את המחשב. אחרי שמצאתי מאורר כזה, שהוצאתי מספק ישן ניסתי לחבר אותו לחלק האחורי של המחשב על מנת שיוציא אוויר חם. להפתעתי גיליתי שחורי האיורור שקיימים במארז מונעים מן המאורר להוציא אוויר, כנראה שהם צפופים מידיי, ברגע שאני מחבר את המאורר יש רעש של אוויר שנחסם וכמעט אי אפשר להרגיש את האוויר יוצא, מעבר לכך, חלק מהאוויר אפילו חוזר חזרה למארז בעקבות כך שאין לו לאן להמשיך. (ולא, המאוורר לא הפוך, בדקתי את זה כמה פעמים!). האם יכול להיות שהמאורר לא …
-
- 6 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא באוברקלוק של 288X10 למעבד. המחשב יציב ב Prime95 24.14 במשך יומיים שלמים, בלי שום בעיה. בזמן הרצת NFSMW, עוברות 5-15 דקות והמחשב קופא, מחייב Reset. אם אני יורד ל 280X10 הכל עובד יופי. איך ייתכן שהמחשב עומד בעומס של 100% בפריים במשך יומיים, אבל קופא במשחק שאני חושב שלא מנצל את המעבד ב100%, וגם אם כן, אחרי רבע שעה קצרה? האם מדובר בבעיה ספציפית במשחק? מישהו נתקל אולי במשהו דומה, או שיש לו ניחוש מושכל מה גורם לכך?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ACCELERO X1 לאחר שקראתי את כל הביקורות עליו וכולן טוענות כי הוא מתאים לכל הכרטיסים של NVIDIA מסדרה 6 ו-7. כמו כן לפני שקניתי שאלתי את המוכר בחנות אם הוא בטוח שזה יתאים. לאחר שקיבלתי את המוצר,פתחתי אותו,הוצאתי את הקירור הישן של הכרטיס וניסיתי לשים את ה-ACCELERO X1,ו... כלום!!!! לא מתאים. הוא נתקע בכל מיני רכיבים אחרים או מכסה את הכניסת לחיבור המאוור,לא משנה איך ניסיתי לשים אותו! ועכשיו גם אי אפשר להחזיר את זה לחנות. מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי אני מפספס משהו ובגלל זה זה לא מתאים ? :s05: (למרות של נראה לי שפיספסתי משהו)
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי תכרטיס הזה MSI NX7900 GT (NVIDIA GeForce 7900 GT) והוא מיתחמם מהר במאמץ מגיע 70ל במנוחה 60 אני חייב קירור טוב עד 300 שקל תיתנו לי כמה הצעות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קצת נמאס לי מהרעש של המחשב אני מעוניין להשתיק אותו קצת: יש ארבעה מאווררים לפי מה שראיתי:1 בגב המארז מוצי אוויר,אחד על הכ"מ,אחד על המעבד ואחד בספק..קצת קשה לי להבחין מאיפה רוב הרעש מגיע אבל נראה לי שזה מהספק איזה עוד מקורות רעש יכולים להיות? אני לא יודע בינתיים מה התקציב כי אני לא מודע למחירים ובכלל לא מבין בעסק הזה בש*ט איזה בדיקות ניתן לערוך על מנת למצוא את מקור הרעש?
-
- 5 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני רוצה להשוות את הטמפ' של הכרטיס שלי לכרטיסי GTO2 אחרים. אצלי זה 48 מעלות במנוחה עם צינורות פתוחים בלי OC והמאוורר של הכרטיס של 54%. קירור סטוק. יש לי מאורר 120MM עם פילטר מקדימה (SILVERSTONE) על מהירות נמוכה , מאורר 80MM בצד שמכניס אוויר, שני מאווררי 80MM של AC שמוציאים אוויר. קירור של המעבד הוא AC FREEZER 64PRO . מארז RAIDMAX SCORPIO. הטמפ' שלי ניראת די גבוהה.... :-\. בעצם....אני בטוח שהיא גבוהה מה הטמפ' אצלכם?
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה קירור יהיה עדיף בשביל אוברקלוק ל - X1800GTO ? 1) אפשרות ראשונה : ה - Arctic Cooling Accelero X2 . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920 2) אפשרות שנייה : ה - Zalman Vga Cooler VF900-Cu . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 הערה: חשובה לי יותר היעילות של גוף הקירור מאשר השקט.
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למי שיש פנטיום 920D בבקשה שיפרסם את הטמפרטורה שלו במנוחה ובמאמץ מלא במצב סטוק.. ואם איזה לוח אם הוא משתמש כי אצלי הלוח עושה בעיות עם הקריאה של החיישן והוא מזייף לפחות ב 10-15 מעלות כלפי מטה.. אסוס והלוחות שלהם אלק לוח אקסטרים!!! אז למי שיש שיפרסם פה בבקשה זה יעזור לי מאוד כי אני כבר 3 שעות מודד את הטמפ' עם מד-חום תודה רבההההההה SPARCO!!!
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת עם הסירקולציה במארז שלי היא טובה..אז ככה: יש לי 2 מאוררי 80 מקדימה למטה שמכניסים. 1 80 מכניס בצד של המארז למטה לכיוון הכרטיס מסך בערך. 1 120 מאחורי המארז מתחת לספק כזה שמוציא אויר ואני מתכנן להשים גם אחד מעל המארז...איזה כדי 120 או 80? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב פנטיום 3, 800HZ של אינטל וברצוני לבצע המהרה. רציתי לדעת אם יש קישור או מצגת שעל פיה אוכל לעבוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור ישן והמאוורר שעליו כבר עשה את שלו ומתחיל ממש להרעיש רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק את המאוורר, אם כן, איפה ניתן להשיג משהו שקט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לא מצאתי מידות/פרטים על המארז שלי - משהו גנרי של spl קיצר מדדתי מבחוץ מתמארז הוא 17 ס"מ +- והBT הוא 13 ס"מ בגובה אז רציתי לדעת אם זה לא יהיה בעיה אצלי (אל תשכחו שזה המידות בחוץ ושיש לי תלוח ומעבד שלוקחים קצת וזה...) אבל גם אם זה לא יעשה לי בעיה על הלוח 775dual -880 pro של אסרוק וגם אם זה לא יתנגש לי בספק
-
- 14 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפי חיפוש בפורום שמתי לב שכמה בפורום הגיעו ל-4.0 GHZ על קירור אוויר... השאלה לאן אני אגיע.... המעבד הוא P4 630... אני אתחיל את ה-OC כשאני כנראה יוסיף BT למעבד.... הרעיון הזה הגיע כאשר ראיתי שכתוב על הקופסה של הלוח אם שהוא EXTREME EDITION, האם זה אומר שהלוח טוב ל-OC? מישהו יכול להגיד לי האם לפי המפרט אני יכול להגיע לתוצאות טובות? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אפשר כמה מדריכים כאלה להתחלה אני אשמח....
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
צריך המלצה על חנות מקצועית שמרכיבה גופי קרור לכרטיס מסך באזור המרכז. אני צריך להרכיב Zalman VF700-cu על 6600GT AGP תודה
-
- 12 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי , קניתי היום מארז של Chenbro , מארז MIDI אבל מאוד רחב , יש מספיק מקום להתקין את ה BigWater SE של TT (לא רציתי את הרדיאטור בחוץ) , המארז מאוד מאוד שקט , הוא מכיל כרגע 2 צורבים , 4 כוננים קשיחים וכונן אחד המכיל את הנוזל קירור. ישנו מאוורר 80cm בקידמת המארז (התקנה שלי) והרדיאטור בחלקו האחורי. מה שיפה , שיחסית למחיר הזול שלו , הוא דיי "משוכלל" הכוונה שהכל מתבצע ללא ברגים (כרטיסי PCI , הכוננים , דלת המארז וכו'...) השאלה היא , כיצד אני בודק כמה מע' הקירור יעילה ? אני לא זוכר מה היתה הטמפ' לפני המערכת הקודמת (אבל גם לא רלוונטי כל כך כי זה היה מארז אחר עם 3 מאוורים 80cm שמכניסים אויר ואחד שמוציא). האם למישהו יש נתונים על טמפ' בעבודה רגילה / מאומצת ? הוספתי תמונה של הטמפ…
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט למעבד שלי, אני לא מתכנן OC לא היום ולא בעתיד התקציב הוא 200-300 שקל אני מקווה שזה יספיק למאוורר שקט למעבד כמו שלי.... מאוורר זה יצטרף כנראה ל-3-4 מאווררים במארז שאני אוסיף ל"השקטת המחשב".... תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט 2.8 עם מאוורר מקורי של אינטל ושתי מאווררים 80 מ"מ במארז והמעבד שלי מגיע ליותר מ70 מעלות בעומס ובנוסף המחשב שלי קורס (מסך כחול) כל 30 דקות. איך לפתור את הבעיות?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברים!!!!!! שאלה: בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 47 בEVEREST ובתוכנות נוספות הטמפרטורה במנוחה 57 יש הבדל ברור של 10 מעלות!!! מהי הטמפרטורה הנכונה ??
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב של פנטיום 1 ויש לי ספק בשילו (מהישנים כמובן). יש לו 2 כבלים כבל עם חוטי מולקס שאותם אני יודע לחבר. ועוד כבל שחור כזה עם 4 "תופסנים" שצריך לחבר למפסק שמפעיל ומכבה את המחשב.. זה מחולק ל- 4 "תופסנים בצבעים שחור, חום לבן וכחול... איך אני מחבר אותם... ניסיתי לחבר את זה פעם אחד באקראי וזה עשה הפסקת חשמל בכל הבית מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 442 צפיות
-