עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מתכוון לקנות 2 מאווררים של 80 מ'מ ושניים של 120 ממ'... יש לי מאוורר 80 מוציא מקדימה ומאוורר למעבד ומאוורר מוציא לספק (המאוורר מקדימה סתום בפלסטיק, שמו אותו רק בשביל היופי [יש מסביבו 3 לייזר-לדים]) אתם יכולים לתת לי עצות איפה למקם אותם? תודה.

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by super4life,

?can i do overclock for ati hd 4890 vaporx 1g cpu-amd x3 2.6ghz

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by EzE126,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מה יהיה הכי מתאים למחשב שלי. עשיתי בדיקות ושום מקום לא אומר מה עדיף בין שתי האופציות. הבנתי שהfreezer הוא ממש טוב ושקט בשביל המחיר אבל איך הוא מתחרה בתחום הקירור ברמת המחיר של הmaxorb? המפרט שלי הוא כדקלמן: מעבד - E6400 קירור - מעבד - INTEL מארז - 120ממ של HEC לוח אם - ASUS P5B כ. מסך - ATI X1950 pro xtreme עם מאוורר של AC ספק - ENERMAX LIBERTY 400 כונן קשיח - WD 1600YS מסך - DELL 2007WFP מארז - HEC 610A או משהו כזה לרוב אני משתמש במחשב לעריכת וידאו (לכן המסך) אבל גם אינטרנט משחקים אופיס וכו'. אני לא גיימר וOC לא מעניין אותי. מה שכן אני גר בשדרות וחם פה בטירוף. אני זקוק לקירור שיקרר גם את הלוח אם והבנתי שלשניהם ישאופציות שמטות אוויר גם ללוח.…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by ohad_intel,

הכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה אחת! אני לא מצליח לכוון את הקונטרקט!(או איך שלא אומרים את זה...) עזרה בבקשה! תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by dovrich,

יש לי שרוול אוויר שמחובר למארז שנצמד למאוורר של המעבד. השרוול הזה ניתן לכיוון אצלי, פנימה והחוצה, מה מומלץ לעשות? להצמיד את השרוול למאוורר? או שלעשות מרווח מקסימלי בינו לבין המאוורר?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by sahargt,

שלום אני צריך עזרה בקיצור אני הולך לקנות קירור מים אני ממש לא מבין מה אני צריך לקנות אבל ראיתי בלוק למעבד שאני רוצה לקנות Danger Den - RBX בקיצור אני רוצה לקנות גם לגשר הצפוני ולכרטיס מסך מה עוד אני צריך לקנות??? עם אני קונה אני קונה רק את הדברים הטובים שיש אבל כול החלקים צרכים מאותו חברה מאות אתר השמח עם תוכלו לעזור לי אני מצרף קישור לאתרים שמאחד מהם אני יזמין את החלקים ומפרט המחשב בסוף http://www.dangerden.com http://www.cooltechnica.com מפרט Intel Pentium 4 3.2 MHz IC7-MAX3(Intel i875P CORSAIR 1024-TWINX ATI RADEON 9800 XT Thermaltake Highest Xaser III V1000A נ.ב אני צריך משהו טוב ל OC וגם עם אפשר שקט ושיכנס למארז תודה

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  7. המחשב שלי (מפרט במקומו) נמצא ב OC , באס 400 , 2800MHZ , עם BT TT (לא VX). לפני חודשיים ואפילו סתם בלילה כשקר יותר - הטמפטורות במנוחה על סביב ה 30-3 (ב TAT), וסביב ה-40-2 (עם התוכנה של הבאנדל של הלוח), כרגע עומד על 47-8 , תחת מאמץ של TAT י (Workload level 100%) הוא עולה גם ל 50-2 (בTAT) ובבאנדל ל 62-4 השאלה היא אם לאורך זמן עדיף להוריד קצת מהאובר כדי לשמור על טמפרטוקרות נמוכות יותר? אולי כדאי הגלל הקיץ? המעבד נמצא על מתח סטוק, זכרונות 1:1 ב 800MHZ, והצ'יפסט נמצא בטווח הבטוח (יש עליו מאוורר הוא לא עולה בימים חמים תחת מאמץ את 38...) והכל יציב כמו שכתבתי 3 חודשים בלי קראש אחד (לוחות אסוס כמו פלדה... ) בראל. שכחתי לציין, הTT נקי מאבק (עשיתי לו ניקיון לפני יומים) והמארז …

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by טריפ,

רציתי לשאול אם משאבה של אקווריום220V היא טובה או שיש איזה משאבה אחרת שהיא מתחברת למחשב 12-5V או משהו כזה ועוד שאלה האם המשאבה הזאת היא טובה וכמה ליטר היא atlas 800F 10w Hmax:1.0M qmax:800 l/h תודה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  9. הנה יש פה תמונות תראו יש חיבור אחד לחשמל מולקס.. והשני צהוב כזה אין לי מושג לאן לחבר... ויש לי עוד כבל כזה שקיבלתי אותו לא עם המאוור ויש בו 3 חיבורים על אחד רשום CPU FAN השני FOR PCB FAN CONNECTOR והשלישי FOR M/B העלתי תמונה.. ה- CPU FAN שיש בחוט הזה מתאים לחיבור הצהוב הזה מהטורנדו... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. ראיתי שני משטחי קירור. האחד עם שני מאוררים (14Db היה רשום על האריזה) של 70mm ועולה כ-180 ש"ח השני עם מאורר 120mm שהיה רשום 16db אם אינני טועה ועולה כ-175 ש"ח נדמה לי. אני מעדיף מבחינת ההגיון את המאורר הגדול היותר. אבל אם יש למישהו הערות,הארות או המלצות אחרות בסכום הזה בערך אני אשמח. המחשב הוא Dell 1525 עם מסך 15.4 הינה שני הקירורים : http://tms.co.il/product/2441 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5961

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by amirc1,

המוצר אכן מוצלח מכמה בחינות ואם חיישן אחד מנותק יש מד טמפרטורה לחדר... ו.... יש למישהו טיפ איך לשדרג את הצגים שלו לצגים מוארים ??? ???

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by retro,

כולם ירדו על הקירור הגדול של ה GEFORCE FX אבל האם הוא מועיל במשהו ? אני מתכוון אני יוכל לעשות OC רצחני לכרטיס בזכות הקירור המפלצתי הזה ?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

מדובר על מערכת חלקים (פנימית), לא על מערכות קירור שבאות בקופסא חיצונית. האם שמתם את הרדיאטור מחוץ למארז, או בתוכו? מה ההפרש ביצועים פחות או יותר, במארז מאורר בצורה מספקת (לא אלפי מאוררים, אבל סירקולציה נחמדה, עדינה). כמובן שעקרונית בחוץ יותר טוב, כי ככה הרדיאטור חשוף לאוויר קריר יותר. השאלה היא עד כמה ההפרש ביצועים מורגש, בשביל "לסבול" את הבלאגן הזה (מבחינתי הוצאת הרדיאטור והצינורות זה עניין קצת מציק), מה גם שזה מאריך את הצנרת, מה שבעיקרון לא ממש טוב. רב תודות (:

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by 3gh,

שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור? נ.ב אני לא עושה אוברקלוק ולא יעשה בעתיד..

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by Trumpeldor,

אני רוצה להוסיף למארז החדש שלי NZXT Alpha מאוורר מקדימה לאזור ההרדיסקים לא שמתתי לב אבל הוא דורש מאוורר 120mm דק יותר מהרגיל בעובי 20mm או בציטוט ישיר מאתר הבית: Front fan requires thinner 120mmx20mm fans to install לא מצליח לאתר כזה באף חנות מקוונת

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מאוורר למארז עבור מחשב בשימוש ביתי צנוע. רק שיזרוק אוויר החוצה קצת, וחשוב שיהיה שקט תקציב 40-60 ש"ח. עדיף 120 ממ יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  17. אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב למטרות של משחקים וOC אני סגור על כל המפרט חוץ מהזיכרונות (שאני לא מבין כל כך בנושא) אני מתלבט בין שני סוגים : ה KINGSTON DDR II 2GB Dual Channel 800MHZ CL5 שעולה 750 ש"ח או זיכרונות של CROSAIR שחבר שלי יכול להשיג לי ב800 ש"ח : ה Corsair Dominator DDR2 2GB 800Mhz CL4 Dual Channel איזה נחשב ליותר טוב בOC? עם איזה זיכרונות אני הוכל לגיעה לתדר יותר גבוהה? תודה מראש לעוזרים :-* :-*

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

שלום חברים, החלטתי להיפתר מהSPARK7 המעצבן שיש לי(מפריע לי קצת להירדם בלילה..) ולקנות מאוורר חדש ושקט. חשבתי על CNPS7000B-Cu של זלמן. מה דעתכם עליו? האם יש לכם ניסיון איתו? הבנתי שהוא נורא שקט(והגודל שלו בהתאם). האם ניסיתם לחבר איתו 5900 של MSI? הגודל לא יפריע? יש לי לוח ASUS p4p800-e deluxe ואני מקווה שהוא לא יקרע... האם אני אוכל לחבר את המאוורר לFAB BUS שבא עם XESER3?(גירסא 9). יש המלצות אחרות? תודה.

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by Roee_G,

יש לי פאנל בקרה של וונטק עם 3 סנסורים CASE \ CPU \ HDD חשבתי לחבר את ה CASE לכ.מסך אבל אין לי מושג איפה לשים את הסנסור בין ההיטסינק לבין השבב ?!?! (בחוברת הוראות כתוב שאסור לשים ישירות על המעבד אלה ליד (בקשר לCPU) יש לי כ.מסך ג'יפורס אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'ינטק שבא רק עם לוח קירור בלי מאורר, לקחתי מאורר של פנטיום 2 (קטן כזה.. 3-4 ס"מ) וחיברתי לו כבל 4 פינים (לא זוכר איך קוראים לזה.. מולקס או משהו כזה) שמתחבר לספק זה עובד נחמד אבל זה עדיין לא ממש קירור רציני כמו קריסטל אורב או ICEBERQ אבל זה כבר יותר טוף ממה שקיבלתי עם הכרטיס (כמו שאמרתי רק לוח קירור) הקצור.. כדאי לחבר לשם סנסור או להשאיר ב CASE ואם כן, אז לאן לחבר

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  20. שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי,הוא תמיד עמד על 40-38 בליבה ו28-30 בזכרונות,אחרי OC של מ500MHZ בליבה ל549MHZ בליבה הוא עומד על 42 מעלות ולזכרונות עשיתי מ900 ל1100,זה הגיוני שיש לי גם בזכרונות אחרי הOC הזה 31 מעלות? רשום ככה גם בEVEREST וגם בדרייברים דרך אגב זה כרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP 128MB **דרך אגב** מה זאת אומרת FAN ALWAYS ON? כדאי לשים על זה V? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by RDS,

אוקי, אז לאבא שלי יש מחשב כף יד של MIO דגם 168. יש לו תוכנת ניווט בשם iGO 2006. אנחנו טסים לארה"ב, וחשבנו להשיג מפה שלה ל-GPS. אנחנו נהיה בניו יורק, קליפורניה, וושינגטון. בכל מקרה, נכנסתי לאתר של התוכנה, וראיתי מפות רק של אירופה... מה כדאי לעשות? יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי מעבד E6750 ואני חושב לעשות לו OC. לפי המארז שלי והספק (תראו בפרופיל) אני אוכל לעשות OC ללא סיכון? עד כמה אני יכול לעשות את ה OC אם עכשיו יש לי 2.66, אני יכול להעלות ל 3.0? אם אני אעשה OC אז יהיה סיכוי גדול שיישרף המעבד?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by del,

Thermaltake BigWater 760 Plus מומלץ ?..

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. Started by ofeky1,

יש לי לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ויושב עליו E6750 בOC מ 2.66 ל 3.2 האם כדאי לי\צריך להחליף קירור לציפסט בעקבות הOC? נגעתי בגוף קירור המקורי של הלוח והוא חם יחסית מה לגבי הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192

• 9 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים