עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by del,

Thermaltake BigWater 760 Plus מומלץ ?..

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. Started by NOSTREDAMUS,

מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק ישיר להורדה ? לא בטא בבקשה לווינדוס איכס פי

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. איך אני יודע ?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by general328,

כל תוכנה שפותחים הוא מראה בין היתר CPU ו SYSTEM מה הנורמל בסיסטם בין כמה לכמה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. זה ממש מכער את הפורום שיש 5-6 הודעות שלך בתחילת הפורום כל ההודעות הרגילות שעדיין בדיון נזרקות לעמוד 2 וננטשות פשוט מוגזם

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. Started by VooDoo3,

OK, אז הגעתם ל OC גבוה ויציב, אבל האם אתם יודעים כמה הוא משפיע על המערכת שלכם ? לבטח הרצתם תוכנות Benchmark לפני ואחרי שהראו על שיפור מסויים בנקודות, אולם איפה זה בא לידי ביטוי ? החלטתי לבדוק את ההבדל, ולקבל תמונה עם נתונים ממשיים ולא ב"נקודות". לצורך הבדיקה, השתמשתי ב Everest, תוכנה שייעודה העיקרי הוא באבחון רכיבים שונים במערכת, אך בגרסאותיה האחרונות מגיעה עם יכולת בנץ' קטנה ושימושית. התוכנה מסוגלת לבצע בדיקה של מהירות קריאת / כתיבת זיכרון וכן מבחנים שונים לביצועי המעבד. המערכת שלי: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.0Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x Twinmos 512MB DDRII 667Mhz 5-5-5-1T ולאחר ביצוע ה OC: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.4Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

עדיין עם המאוורר על ה GA-7DXR שעושה הרבה רעש, החנות שאליה התקשרתי, שם אמרו לי שהchipset amd 76 אחד מהיחידים שצריכים קירור אקטיבי, עדיין לא בטוח איך להסיר את המאוורר הקודם משום שאין קליפסים לheatsink ואני פוחד להרוס את הnorthbridge מכיוון שהסרת המאוורר תהיה כרוכה בתנועות סיבוביות, חמישהו יש עצה? ???

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. שלום לכולם ראיתי בעמודים ישנים של הפורום שמישהו הרכיב מערכת קירור גז... ואני נורא מעוניין גם כן להרכיב אחת אז מי שיכול להמליץ לי על המרכיבים שצריך ומאיפה אני יכול להשיג אותם וכו וכו בקיצרו את הכוללל תודה... :jump:

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by segev22,

ככה שיניתי בביוס את מתח הזכרונות שלי ל 2.1 וולט על מנת לקבל ביצועים טובים יותר (מדובר בXMS2 של קורסייר 800 מגה הרץ עם CL4). השינוי הצליח... אבל כאשר אני פותח את שני התוכנות PC PROBE2 ו- AI SUITE הן מראות לי מתחים גבוהים יותר כמו בתמונה שצירפתי... האם הן אמינות וזה מידע אמיתי או שהן לא אמינות כי אני חושש שילכו לי הזכרונות.... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  10. מי צודק ? אנימקבל כאן תוצאות אחרות לגמרי

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  11. הורדתי ATITool v0.26 עכשיו עשיתי את הבדיקות של התוכנה עד כמה אני יכול למתוח את ה Core וה Memory אחרי 15 דקות.. התיאשתי והפסקתי אותו אחרי שהוא התייצב.. עכשיו הבעיה האמיתית שלי היא שעשיתי פרופיל חדש, כולל את הטווחים החדשים, לחצתי על הכפתור Set Clock מה שאני מנחש שמכניס את ההגדרות לתוקף. אבל, כשהסתכלתי ב CPUz בשביל לודאות את השינויים.. שום דבר לא השתנה... דבר שני - אני צריך תוכנה מוכחת כטובה ל-OC למעבד דרך מערכת ההפעלה ופשוטה.. שלא צריכה את הדרם של הלוח-אם שלי - הוא 99.9% שלא יהיה ברשימה. :s05: בתודה ר-ב-ה מראש, Coldwar

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by waizman,

אוקי, אז ככה: הזמנתי כמה מאווררים מפנדה, אבל במקום 2 מאווררי Volcano 7 (רגילים), שמו לי מאוורר Volcano 7+ אחד (אי הבנה). חשבתי להחזיר את המאוורר, אבל חשבתי על זה ואני שוקל להחליף את המאוורר שקיים לי כרגע על המעבד (ומרעיד לי את הבית - דלטה...) הלא הוא ה GlobalWin CAK II 38. כדאי להחליף אותו בוולקנו שקיבלתי, או שאני ישלח את הוולקנו חזרה לפנדה?

13. Started by sarkise,

יש לי GIGABYTE 8600GTS Passive, קימבנתי עליו מאורר מארז ישן בגודל 80MM, שמביא אותו ל37 מעלות במנוחה עם OC. המאורר הזה כאמור ישן, והוא עובד על FULLSPEED( ישירות לספק ), כל המארז רוטט בגללו, חוץ מזה שהוא עצמו עושה הרבה רעש מהמנוע. אני מעוניין לקנות מאורר כזה חדש, אך רציתי לדעת, האם יש מאוררים מיוחדים לכרטיסי מסך שמשווקים ללא גוף קירור ? משום שבצד הכרטיס שלי יש מרום לחיבור מאורר ושיהיה ניתן לקבוע את מהירות סיבובו דרך המחשב. האם יש כאלו מאוררים לשיווק ללא גוף קירור ? תודה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by hag911,

מישהו יכול לשער, או להגיד לי בערך לכמה אני יגיע במפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR BLITZ FORMULA INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator 2048MB DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan CORSAIR 520HX SEAGATE 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Evga8600GT Thermaltake Tsunami +window Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System LG LCD 19" L1970HR LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 תודה רבה...

• 13 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Meiror,

איזה קירור על בסיס מאוורר לא מים הייתם מציעים לי למעבד QUAD 9450

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  16. שלום שלום לכל יושבי הפורום ! ;D באתר התחרות תוכלו לראות אותי כמנצח אעדכן בהגעתו של המארז ! http://competition.isramods.net/

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  17. מישהו יכול לאמר לי איך ולתת לי את הקבצים ללוח אם P35 DS3L ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by Dimka,

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=uk&Language_s=15&url_place=product&p_serial=RR-CCX-W9U1-GP&other_title=%2BRR-CCX-W9U1-GP%2BMars הוא נראה די טוב אבל השאלה אם הוא באמת עובד עם רעש כה נמוך (17 DBA) ואם הוא טוב יותר מהזלמן 7700 שלי???

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by tuka,

בהתחלה עשיתי לQ6600 שלי OC ל3GHZ (333*9)-‎ הכל היה יציב אחרי איזה 15 שעות בפריים, ובכל שאר הדברים שניסיתי. החלטתי להתקדם קצת, אני כרגע על 3.2, מתח 1.3, שמתי את הזכרונות על 712 במקום 800 בשביל יחס 1:1, והתזמונים שלהם 4-4-4-12. כשאני שם 8*400 הווינדוס לא עולה, גם כשאני מעלה את המתח, אני מניח שזה בסדר, העיקר שאני על 3.2, אבל אני לא ארגיש באמת הבדל בין באס 400 ל356 נכון? המעלות במנוחה 35-40, במאמץ של פריים 56-61, אני גם מניח שזה בסדר, אבל רק מברר. (וזה בטח ירד בעוד איזה 5 מעלות כשאני אמצא לעזאזל חנות שמוכרת מאוורר 80x15 לשים מאחורי הלוח אם.) מה אתם אומרים סה"כ, סביר למדי לא?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. אני רוצה לעשות OC לליבה לR9550 ל325 שיהיה כמו 9600NP. איפה אני שומר שכשהוינדוס יעלה יהיה OC? כמו בRivaTuner אני מתכוון..

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ונתקעתי עם ה OC שלו למרות שאני חושב שאפשר להמשיך איתו עוד. המפרט המלא שלי בפרופיל אבל בקיצור Intel Core 2 Duo e6300 gigabyte 965p ga-ds3 (Bios F10) 2x twinmos 1024mb 667mhz Antec Sonata 2 - 450w PSU Arctic Cooling Freezer 7 pro עכשיו, כרגע אני רץ על 420FSB מה שנותן לי 2940mhz על 1:1 עם הזיכרונות, והעלתי רק את המתח של הזיכרונות ב 0.1v בתזמונים 5-5-5-15 הטמפרטורה במנוחה של המעבד היא 35, במאמץ כמעט מגיע ל 55 ואני , הציפסט על 42 במנוחה ובמאמץ וכרגע המחשב יציב (6 שעות של prime95 בלי תקלות) עכשיו, ברגע שאני מנסה להעלות עוד את ה FSB המחשב לא עולה בכלל, ניסיתי להעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד וזה לא שינה כלום. יש למישהו הצעות\הע…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  22. יש לי 3R SYSTEM AIR METAL SILVER ! שחור . אני רוצה לעשות לו חלון יפה אבל אני מפחד שמשהו ישתבש יש לי דרמל ואיתו אני יעבוד, יש לי גם ג'קסון ודיסק... מה עדיף? איך אני יכול לעבוד בצורה בטוחה בלי להרוס את המארז?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by tamiravigan,

המפרט שלי בצד לא עשיתי OC וזה קירור סטוק... *מצטער אם זה לא קשור לפה אבל ראיתי קירור אז אולי זה קשור* תודה רבה! היה לי אתמול 90 מעלות עכשיו עשיתי סידור חוטים.. ירד ל56 בערך זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by PuLsE,

אממ הסתכלתי בהרבה ביקורות באינטרנט וכמו כן גם פה.. ושמתי לב שרק פה בפורום טענו כי יש בעיה שHARDCANO מגיע במקסימום ל10V מישהו יועד מה נסגר עם זה? כי אני פשוט מחפש.. ברק מאווררים טוב.. עם תצוגת LCD.. אשמח להצעות נוספות אגב כרגע במחשב השני אני עם Aerogate2 ואני ממש מרוצה ממנו

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by tommygun,

אני רוצה להשתמש בבקרת מאווררים של מחשב לשימוש אחר (לא במחשב) כמו Thermaltake HardCano 13 השאלה היא האם אפשר להפעיל ללא חיבור למחשב והאם ניתן לכוון ידנית לטמפרטורה מסויימת ברכות לעונים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים