אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מה לדעתכם עדיף? אני מניח שה1700 בOC טוב עדיף כי הוא עוקף את ה1800 מגה הרץ של הaxp2400. אבל בכל זאת - לדעתכם. מפרט המחשב : Epox ep 8rda+ 512 ddr mushkin cas2.5 ( :'( ) 3r system case whit side dor fan (SF2) - מקורר טוב. Radeon 9700 pro O_o אני לא בטוח אם אני צריך לשים את ההודעה פה או ב"מעבדים זכרונות ולוחות אם" - אנא להעביר אם צריך.
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עשיתי OC עם ה-rivatuner מ-621/796 ל-688/857 (אוברקלוק לאוברקלוק כאשר הקלוקים המקוריים הם 580/690) שאני בודק בתוכנות אחרות זה אומר לי שהקלוקים העכשווים שלי הם באמת הקלוקים האלה אבל ב-ati tray tools זה אומר לי 580/857 כלומר רק הקלוק של הממורי אפקטיבי כנראה שזה בגלל שאמרתי לו להשתמש ב-OC רק ל-3D וב-2D הוא נותן לי רק את ה-OC של הממורי ובאברסט התמונה אחרת בכלל... יש לי שם ארבעה מצבים: תחת הכותרת: ATI PowerPlay: Setting #1 GPU: 573 MHz, Memory: 688 MHz Setting #2 GPU: 472 MHz, Memory: 688 MHz Setting #3 GPU: 688 MHz, Memory: 857 MHz Setting #4 GPU: 621 MHz, Memory: 796 MHz שניתן באמת לראות שהמצב השלישי זה ה-OC שלי... השאלה מתי הוא משתמש בו? מישהו יודע? אם אתם רוצים אנ…
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. גלשתי באתר I-Hacked, ומצאתי את זה - http://www.i-hacked.com/content/view/74/42/ יש לי את הכרטיס nvidia 6800gt. אבל לא הבנתי מה בדיוק מדובר שם. מה בדיוק העניין שם, לצרוב bios מעודכן לכרטיס שישפר את ביצועיו במשחקים? ואם כדי לי לעשות את זה, זה מסוכן? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם קיימת דרך לשנות את מהירות המאורר במארז ? או את המאורר סטוק של המעבד ? אם כן איך ?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחפש המלצה על מערכת קירור טובה (עד 150 שקל) למעבד בארטון 2500 , הכי חשוב שתהיה שקטה... תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איפה אני יכול לבדוק איזה מארזים מאושרים על ידי AMD ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כמו בכותרת .. המעבד כפול ליבה. למה כבר איזה 4 ימים אני הOC מ2.5 ל2.85 והטמפ' במנוחה זה 46-50 מעמץ 60 ככה אבל זה נדיר למה היום הגברתי אותו ל2.9 (אני משתמש בAI BOOSTER) וישר קיבלתי מסך כחול אם איזה שגיאה שלא הספקתי לקרו כי זה עשה ריסט אני צריך לדעת דחוף!!
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ה-FSB של המעבד שלי. אני לא מבין בזה אז תעזרו לי בבקשה. אמרו לי שעושים את זה מהביוס וראיתי שבאמת אפשר שם. אז אני רוצה לשנות את זה,זה בטוח או מסוכן?? ואם קורה משהו מה יכול לקרות?? ובמה זה בכלל עוזר??? זה משנה אוטומטית את מהירות ה- mhz???? והחשוב הוא: עד לכמה אני יכול\צריך לשנות אותו,כי חבר שלי שינה ונשרף לו המעבד?? ויש לי קירור VOLCANO 6 CU והטמפ' היא 55 מעלות.ולוח GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 בבקשה תעזרו,תודה!!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
לאחר עידכון ביוס ללוח LANPARTY המחשב מראה 128 מעלות במעבד , לוח , ציפסט הוספתי תמונה כדי שתבינו על מה מדובר .. אם יש עוד מישהו עם לוח כמו שלי שעדכן ביוס עדכון : 06.04.06 וזה גם עשה לו בעיות והוא סידר שיצור איתי קשר תודה לעוזרים ד'א גם בביוס הוא מראה את אותן טמפ' [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כפי שאפשר לראות ממונה ההודעות.. אני חדש באתר והגעתי אליו כתוצאה מקריאה בעיתון "מעריב- עסקים" על האוברקלוקינג. הנושא עניין אותי מאוד משתי סיבות- האחת היא שאני מאוד אוהב מחשבים וכל הקשור בהם השנייה היא שנראה לי מעניין לשפר את העגלה שלי התחלתי לדפדף באתר ולחפש מדריכים שונים, מצאתי מדריכים לאוורור, המדריך למתחיל לאוברקלוקינג וכו' כמובן שהרחבתי את ידיעותיי בתחום שלפני זה היו אפסיות, אך עדיין לא מצאתי דרך או מדריך אשר ממש מראים צעד אחר צעד כיצד לשפר אותו... מאיפה להתחיל ומתי לסיים אשמח להתקבל בקהילתכם, ואשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי יותר לעומק בעניין (למבינים שיש כוח לנוב כמוני ). תודה. :
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני חדש בכל העיינין של הקירורים והכל , אז אני לא כזה מבין . טוב תשמעו , לפי מה ששמתי לב צריך להרכיב קירור מים ? מזה אומר ? לא קונים את זה מוכן או משהו ? כי אני רוצה לקנות כמה דברים בRSM ויש שם גם הרכבה .. אז הם ירכיבו לי את זה או מה ? עכשיו בקיצור , אני צריך שתציעו לי קירור שזה יהיה קירור אוויר \ קירור מיים .. עכשיו הציעו לי את זה , אני מתכנן לקנות מעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX זה מה שהציעו לי: Scythe Mugen 2 Rev B http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 ₪216 הוא טוב ? הוא יהיה טוב לOC ? יחזיק אותו קר ? וסמת עיינתי פה בכמה אשכולות , וראיתי שהציעו למישהו את זה: Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler http://rsm.co…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המעבד הנ"ל למטרת אובר קלוק , לכמה אתם חושבים שאני יגיע בצורה יציבה מאוד כשהוא דלוק כל הזמן עם SP94 + ENERMAX 92 ??
-
- 13 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום פורום אני חדש בפורום אבל במודינג אני ישן כמו AMD 1800 [glow=red,2,300]יש לי מארז סוס חבל על הזמן [/glow] [move]ANTEC ANTEC ANTEC[/move] זה המארז שלי http://img527.imageshack.us/img527/8384/22813uu.jpg השאלה שלי היה עם אני מקבן את כול 5 המאווררים שלי אחוזה ולא לביפנים מה היה על המשחב שלי ? אתם חייבים לנסות את הדבר הזה http://hwzone.co.il/guides.php?file=round זה פשות יוצא חבל על הזמן !!! (עם שרבולים) האאא נ.ב 30 זה טמפ' טובה בשביל AMD 3000 אמוס ?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בדקתי ב- sisoft sandra וזה אומר לי שהטמפ' היא 52 מעלות, זה בסדר???? מה שהיא רושמת זה זה: HD/Aux temperature 52.0 C מה זה בכלל אומר????? נראה לי שזה ההארד דיסק,יש לי maxtor 40 gb 7200rpm !!! נ.ב זה גם אתמול היה ככה,זה לא עבר את ה-52! אבל אולי זה מסוכן??? טמפ' המעבד-43 מעלות! board- 39 מעלות
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אין לי הרבה מה להוסיף, יש לי כרטיס מסך של ATi, חיפשתי שעות באינטרנט אחר תוכנה שתיתן לי לשנות את התדר של הכרטיס מסך אבל לא מצאתי. ניסיתי כבר את ati tray tools וגם את התוכנה של ATi שאני לא זוכר את שמה. מישהו מכיר דרך כלשהי?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איזה לוח מהלוחות של Abit למעבד הזה הוא הכי טוב?
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כמה היתסינקים שהוצאתי ממחשב ישן ואני חושב לשים אותם על הכרטיס מסך. איך מדביקים אותם? צריך דבק מיוחד או שכל SUPER GLUE ממוצע יעשה את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1500 שעובד עכשיו על 1533 בגלל שעשיתי קלוק לזיכרון מ333 ל400! אני רוצה לעשות קלוק למעבד מ1500 ל1600 ובל פעם שאני ממהיר את הבאס של המעבד זה ממהיר לי את הזיכרון עוד ןעוד ואני לא רוצה להרוס את הזיכרון כי הוא כבר עובד על 408! למה זה קורה? איך אני יכול לעשות קלוק למעבד בלי שמהץ של הזיכרון יעלה?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות OC ממש מינימלי ובכל האתרים ראיתי שכולם הצליחו להגיע הרבה יותר רחוק בלי שינויי מתח וכדומה שלי עובד בסטוק על MEM: 900 GPU: 770 ואני הגעתי רק ל: MEM: 960 GPU: 775 5HZ מעל גורם לארטיפקטים בATITOOL הטמפרטורה במאמץ: 84C מאוורר על 100% יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על גוף קירור ל6600GT AGP 128, של Leadtek, אם זה ממש משנה. אני גם נמצא באוברקלוק, ומתכנן להמשיך אחרי שאני אקנה את גוף הקירור. עריכה: כמעט שכחתי, אני אשמח גם שתמליצו לי על מאורר שיתאים לXP90 (92/120) במקום הטורנדו, שאני לא יכול לסבול, שיש לי עכשיו. תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אוקי הרבה זמן לא התעסקתי עם הOC ושחכתי שהורדתי אותו וכבר אני לא זוכר איך עושים את זה כיאלו זוכר אבל לא תנתונים המדיוקים אז ככה רציתי לבקש את עזרתכם בשביל לעשות תOC בצורה הטובה ביותר להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 (stock) Thermalright 120 extreme +mx2 Gskill 4GB 2x2 1066 CL5 crosair 620HX DFI LanParty X48-T2R יפה אז ככה המטרות שלי הן לעשות OC יציב לעבודה להרבה זמן ולצימצום הצוור בקבוק עם הHD4870X2 וכמובן לשיפור הביצועים חשבתי לכיוון של 3.2 ואני צריך שתעזרו לי להגדיר נכון בביוס תודה לעוזרים יוני.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב טוב בחודש-חודשיים הקרובים אני מתכנן לעשות מודינג למארז לפחות רציתי לשאול מה הגודל של המארזים הבאים: 1) enermax fs-710B 2) chieftech dx-01BD 3) chieftech da-01BD 4) chieftech ax-01SLD (זה עם החלון מובנה) בנוסף רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לcheiftech? איך אפשר להוסיף חלון? כמה עולה קתודה? כמה עולים מאוררים טובים ושקטים למארז (בצד ולמעלה-120mm, מלפנים ומאחור- 80mm) האם יש טעם לקנות את המאוררים עם הלדים של ANTEC או שעדיף לקנות שקופים של ENERMAX ולהוסיף לדים? איך עושים את זה? אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח לשמוע. תודה רבה :spin3: :spin3:
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אצל איזה אחד לא הצלחתי להוריד נמוך מ55! משחה ניקוי הכל לא קוצה לרדת, יש הסבר?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-