אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מחפש סכמה של מדחסים . הספציפי שאצלי הוא IRE-PB6AF86 עם R12 המדחס בעל 3 יציאות. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקי הרבה זמן לא התעסקתי עם הOC ושחכתי שהורדתי אותו וכבר אני לא זוכר איך עושים את זה כיאלו זוכר אבל לא תנתונים המדיוקים אז ככה רציתי לבקש את עזרתכם בשביל לעשות תOC בצורה הטובה ביותר להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 (stock) Thermalright 120 extreme +mx2 Gskill 4GB 2x2 1066 CL5 crosair 620HX DFI LanParty X48-T2R יפה אז ככה המטרות שלי הן לעשות OC יציב לעבודה להרבה זמן ולצימצום הצוור בקבוק עם הHD4870X2 וכמובן לשיפור הביצועים חשבתי לכיוון של 3.2 ואני צריך שתעזרו לי להגדיר נכון בביוס תודה לעוזרים יוני.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בדיון הקודם שפתחתי, אני רוצה להוריד את הטמפרטורה, ויש סיכוי טוב שאני אעשה OC. עכשיו השאלה היא איזו מבין 3 האפשרויות הבאות היא הטובה ביותר (יש לי מארז ג'נרי): א. לקנות פשוט מארז חדש וטוב כמו האפולו ב. לקנות קירור טוב ב250 בערך למעבד בלבד, כי הרי הOC מעלה את הטמפרטורה של המעבד ג. לקנות מארז לא ג'נרי ב250 ש"ח בערך (יש משהו ב230 של COMPUSE או איך שלא קוראים להם, נראה לי שזה לא ג'נרי) בתוספת קירור טוב למעבד ובנוסף, איך הלוח אם הזה לOC? Gigabyte GA-M55S-S3 יש לי AMD 4800+ ו8800GTS 320MB עם 2GB 800 MHZ וליברטי 400W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6840
-
- 12 תגובות
- 690 צפיות
-
-
במקום לחשב את צורת הבלוקים וכאלה אולי עדיף לקחת בלוק קירור אוייר ושנות אותו כך שיתאים לקירור מים? אני חושב שזה יהיה יותר אפקטיבי... יש גם היטסינקים עם היטפיים זה יעזור גם להולכת החום במים... הנה סינק שנראה מתאים מאוד לבניה מסוג זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7820 ככה גם חוסכים את כל הקטע של קניית בלוקי נחושת גדולים. אז כל מה שנשאר זה ליצור את המעטפת להיט סינקים ויש לכם בלוק קירור מים מעולה.
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בעמודים ישנים של הפורום שמישהו הרכיב מערכת קירור גז... ואני נורא מעוניין גם כן להרכיב אחת אז מי שיכול להמליץ לי על המרכיבים שצריך ומאיפה אני יכול להשיג אותם וכו וכו בקיצרו את הכוללל תודה... :jump:
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור של AC Accelero S1 + מאוורר 120MM הטמפ' של הכרטיס במאמץ לא עובר את ה50. כרגע הכרטיס ללא OC. הטמפ' מצוינת,השאלה אם OC יתן תוספת ביצועים שתורגש?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לא מזמן שאלתי פה על איזה תוכנה אמינה ואמרתם לי שבשבילי REAL TEMP כי יש לי מעבד E8500 והוא 45NM והריל טמפ עובדת לי 95TJ מה שמתאים למעבד...(אני מדבר על הטמפרטורות של הליבות) אבל שאני בודק באברסט בCPU שזה אומר המעטפת של המעבד הוא רושם לי 48 מעלות...ו47 בשתי הליבות כלומר מעלה הפרש בזמן שבריל טמפ הליבות על 38... השאלה שלי היא כזאת...האם גם בCPU באברסט הוא מעלה 10 מעלות או שרק בליבות? נגיד אם כתוב לי בסי פי יו 48 אז זה בעצם 38? הינה תמונה.. http://www.siz.co.il/up.php?i=zydiyxnnwucn.jpg
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הורדתי ATITool v0.26 עכשיו עשיתי את הבדיקות של התוכנה עד כמה אני יכול למתוח את ה Core וה Memory אחרי 15 דקות.. התיאשתי והפסקתי אותו אחרי שהוא התייצב.. עכשיו הבעיה האמיתית שלי היא שעשיתי פרופיל חדש, כולל את הטווחים החדשים, לחצתי על הכפתור Set Clock מה שאני מנחש שמכניס את ההגדרות לתוקף. אבל, כשהסתכלתי ב CPUz בשביל לודאות את השינויים.. שום דבר לא השתנה... דבר שני - אני צריך תוכנה מוכחת כטובה ל-OC למעבד דרך מערכת ההפעלה ופשוטה.. שלא צריכה את הדרם של הלוח-אם שלי - הוא 99.9% שלא יהיה ברשימה. :s05: בתודה ר-ב-ה מראש, Coldwar
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1.קודם כל אם כדאי לי לעשות OC כי אני לא ממש מבין ומפחד להרוס לעצמי את המעבד.?. 2.ואם אפשר מדריכים איך לעשות OC ועם איזה תוכנות 3.ולאיזה תוצאה אני יוכל להגיע אם אני יעשה את הOC 4.ואם חייבים קירור בשביל זה וכמה קירור עולה כי אין לי הרבה כסף.. :-[ 5.גם ככה יש לי מחשב מעפן( ועוד דברים גרועים8500GT )אז אם אני ירגיש שינוי אחרי הOC ותתתתתתתתתוווווווודדדדדדה רבה לעוזרים מי שאין לו כח שיענה לפחות על שאלה אחת בבקשה וווווווווואאאאייייי איזה חופר אני...
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הזמנתי היום שני מאווררים מוארים של SUNBEAM או משהו כזה... אחד עם קטודה עם UV והשני בלי.....אני רוצה למקם אותם בחלון של המארז שלי... חשבתי לשים את המאוורר עם הקטודה עם הUV בחלון למעלה באמצע (החלון שלי על כל הדופן של המארז). ואת המאוורר עם הקטודה הרגילה למטה מצד שמאל (מול הכרטיס מסך). התחתון יכניס אוויר, והעליון יוציא אוויר. (אני קודח רק בחלון כי יש לי רק מכדח כוס לעץ, אז המאוורר העליון ישמש כ"אגזוז"). מה אתם אומרים? יש הצעות? להחליף בין המאווררים? לשנות את המיקומים?
-
- 12 תגובות
- 690 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חושב שזה מיועד למאוררי 120. ואני מבקש שזה יהיה מאורר שיעבור את ה100 cfm! אני מעדיף כמה שיותר (לא משנה הרעש) ואם אפשר אז עם לד! תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רכשתי היום לוח ASUS ומעבד 531 3000-800-1024 ( פנטיום 4 ) הדלקתי את המחשב והוא אראה לי טמפרטורה שבין 40-50 מעלות ... זה תקין ? תודה .. נ.ב. יש הבדל בין לוח ASUS ל ECS חחח זה באמת לוח טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 קירורים שהמטרה היא לחסוך כמה שיותר, אני מכל זאת שואל את עצמי האם זה שווה את ה30 ש"ח הללו. אני מחפש קירור לאוברקלוק של Q9300, אני מתלבט בין http://tms.co.il/product/4870 http://tms.co.il/product/4371 http://tms.co.il/product/4820 איזה קירור יהיה הכי טוב לOC והאם הוא שווה את ההפרש? זה דחוף, בתודה, אור כהן.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מקום לעוד מאוור אחד במחשב שהוא בגודל של 40 או 60 מ"מ... ורציתי לדעת איזה גודל הוא. תודה לעוזרים (ועם אפשר אז גם לדעת מה מכירו...)
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הלוח של הפנטיום 3 שלי לא עובד וניסיתי לוח אחר והוא כן עובד אז כנראה שהוא נשרף, הלוח הוא גם מסוג PC PARTNER והוצאתי ממנו את הצ'יפ וקבלו מה היה: מזה יכול להיות? שהצ'יפ נשרף? זה לא נראה לי הדבק כי זה צהוב כזה ויש לזה ריח מוזר אבל על הצ'יפ עצמו יש רק תווית כאילו ההיטסינק היה עליו ולא מראה שום דבר של צהבת חח [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה בעקבות פרוייקט שראיתי כאן: http://www.overclockers.com/tips1186/ החלטתי לשנות את סידור המאווררים אצלי במארז, רציתי לקבל את חוות דעתכם: מקדימה- מאוורר 92 מכניס אוויר(או 120 אם יהיה כסף) מאחורה- מאוורר 80 מכניס אוויר, ומחובר לתעלה- מעיף אוויר ישר על המעבד מעליו- מאוורר של הספק- 92 מ"מ מוציא אוויר ובלמעלה של המארז- מאוורר 120 מוציא אוויר בדלת- מול הכרטיס מסך- מאוורר 80 מכניס אוויר מכיוון שאני לא לא יודע לסרטט או לצייר סקיצות- לא עשיתי מקווה שתבינו לבד(אם מישהו ישרטט זה יהיה מגניב ) תודה, נדב
-
- 12 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מארז שקניתי לפני מלא זמן. אני די בטוח שזה המארז של Evergreat בפנדה כי הוא נראה בול אותו הדבר וגן ללא ברגים. האם יש סיכוי שלוח אם של Athlon XP לא יכנס אליו? או המאוור יתקע בספק? הלוח הוא Epox 8K3A ד"א והמעבד 1800. תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בקרור סטוק ללא מאוורר: לפני ה OC: OC עם זכרון מ-200 ל-229: OC אחרון...(פחדתי יותר אבל הכרטיס כמעט ולא התחמם!!!) זכרון : מ-200 ל- 235 CORE מ-325 ל-384 תסבירו לי בבקשה! קצת יותר על OC לכרטיס מסך דרך אגב הכרטיס 9600SE 256MB 128Bit ואם אפשר תסבירו לי להשתמש ב ATI TOOL. תודה עוד שיפור קטן:
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=uk&Language_s=15&url_place=product&p_serial=RR-CCX-W9U1-GP&other_title=%2BRR-CCX-W9U1-GP%2BMars הוא נראה די טוב אבל השאלה אם הוא באמת עובד עם רעש כה נמוך (17 DBA) ואם הוא טוב יותר מהזלמן 7700 שלי???
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי חבר'ה קיבלתי ת'מחשב מתיקון היום, הוא היה ב-OC לפני וכמובן שנאלצתי לאפס את ההגדרות... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו למצבו המומהר. השאלה היא האם להחזיר אותו בבת אחת (במקרה שלי זה E6300 על GA-S3 וזכרונות gskill hz, קירור: נינג'ה פלוס ושני מאוורים 120 במארז) או בהדרגה כמו שהגעתי למצב המומהר מלכתחילה...? האם שינוי להגדות OC מdefault בבת אחת יכול לגרום איזשהוא נזק קבוע? היתי ב-OCשל 3.2GHZ בלי העלאת מתחים... באס 460.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למאוורר שקט ויעיל עבור מעבד Celeron D 2.933Mhz (בלי OC) ב-Socket 478 (רצוי לא יקר). עדיף מאוורר שניתן להתקין על הסוקט במחשב מורכב מבלי לפרק את הלוח-אם מהמארז. תודה.
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שיש לי רשום בצד. בכל פעם שאני מריץ אפליקציות על המעבד אשר מצריכות מאמץ מסויים מהמעבד וכרטיס המסך, טמפרטורת המעבד עולה במשהו כמו 10-12 מעלות, עד היום בבוקר במנוחה הטמפרטורה הייתה על 43 מעלות במנוחה ובמאמץ 50 ואפילו יותר. מה שעשיתי עד כה, הוספתי מאורר נוסף מאחורה למארז, ככה שיש מאורר משכניס מקדימה ומוציא מאחורה. בנוסף מרחתי משחה טרמית, arctic silver 5. מאז הטמפרוטרה של המעבד היא 50 מעלות במנוחה, אני חייב לציין גם שכנראה שברתי את אחת הרגליות של גוף הקירור, והוא כנראה לא יושב טוב על המעבד(למרות שכאשר אני מניע אותו, הוא לא רופף או משהו). בקיצר, צריך המלצה לגוף קירור טוב, לא לOC שיעלה גג 100 שקל. גם חנויות שמחזיקות מלאי זמין של כאלה יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עד כמה OC אני יכול לעשות למעבד הנ"ל בלי לגרום לו נזק, אבל שיהיה די משמעותי ולא 2.67GHZ. *הערה - אין לי שום קירור מתקדם או משהו כזה, המחשב הוא בדיוק כמו שקיבלתי אותו מהחנות בלי שום מודיפיקציות. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב תראו ראיתי בהרבה דברים שיש טמפרטורות למחשב ואני לא יודע מה הטמפרטורה של המחשב שלי זה תוכנה או שזה נימצא במחשב כי אין לי מושג...ועכשיו יש לי עוד שאלה תמיד אומרים שצריך קירור למעבד אז איך עושים קירור למעבד...ושייצא OC טוב????........כי ראיתי במדריכים של ה OC שצריך לעשות למעבד קירור ורציתי לעשות OC למעבד שלי בלי קירור ואני יודע שזה לא טוב שהוא יכול להתחמם ולהישרף אז פחדתי לעשות....אז בבקשה תגידו לי איך אני עושה קירור למעבד.. וכל זה...ויש לי עוד שאלה המחשב שלי זה פנטיום 4 מהירות 2.4 זיכרון 256 מ''ב של ram חחחחחחח נמוך... ו geforce fx 5200 ותגידו זה מומלץ לעשות לו OC זה יישפר בהרבה תמעבד????....עד כמה המהירות של המעבד תגיע??????.... וזהו זה כל השאלות שלי.........…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black האם המארז הזה יכול להספיק למרות שזה 300 וואט? כי רשום שהוא מאושר על ידי א.מ.ד.... פשוט הוא זול יחסית
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-