עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Rapture,

חשבתי שהגוף קירור על הכרטיס יחזיק מעמד יותר משנה.. אבל טעיתי pan.fotovista.com/dev/9/5/00934559/l_00934559.jpg זה הכרטיס.. יש אפשרות להחליף מאוורר ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ? (עדיף מKSP אייבורי או TMS) שלא יהיה יקר, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by Drogba,

Igloo'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8197"]Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot VS. Arctic-Cooling'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8512"]Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 ואם אפשר , תגידו לי גם למה אתם מעדיפים קירור אחד על פני השני . ד"א - המעבד הוא D805 2.66GHz Dual Core LGA775

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by RTTW,

מה ההבדל בין השניים שאחד יותר יקר... ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=18233 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=15009 מה ההבדל ביניהם? כאילו אחד נחושת אני רואה השני מזה? ולמה הוא יקר יותר? ???

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  4. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבלאני לא יכול כי יש לי נעילה איך אני מוריד את החסימה של האוברקלוק תודהההה

• 14 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by MeTaL_SnAkE,

המממ השאלה העיקרית היא, אם כל הרכיבים על הלוח אם מקוררים יתר-על המידה, הדבר יכול להרוס את המרכיבים..? בוא נגיד והצלחתי להכניס ולהרכיב בתוך המחשב גוף קירור קומפקטי של מקרר מיני-בר.. הדבר יכול להרוס .. ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Lethal_Acid,

אז המצב הוא כזה שיחקתי עם O.C וגיליתי שאני אכשיו עובד על מהירות מעבד 500 ומהירות זכרון 324. אני יכול לעלות את שניהם רק עד ל 573 מעבד ו420 זכרון. איך זה יכול להיות כי ראיתי באתר של ATI שהוא יכול לרוץ במהירות 600 מעבד ו500 זכרון. באיזו מהירות עובד ה כ.מסך שלכם? והאם את יכולים להגיעה ל 500 על 600? באיזו תוכנה אתם משתמשים? למה אצלי זה מוגבל עד המהירות הנ"ל ואיך אני פותח את זה?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by hagay21,

יש לי לוח lanparty nf4 ultra-d עם מעבד אופטרון 170 אני נמצא ב 2.8 ושמתי לב שהpwmic נמצא על 55 מעלות? כמה מעלות נחשב לסביר? כמה נחשב לגבוה?

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  8. שלום.. אני מרכיב מחשב עכשיו וחיברתי את הקירור מיוגן 2.. הזיכרונות הם קורסאיר וונג'נס.. קיט של 8 גיגה. יש לי בעיה כי נראה כי המאוורר לא יאפשר את חיבור הסלוט השני של הזיכרון.. האם יש משהו שאני לא שם לב אליו?.. חיברתי את המיוגן כך שלא יהיה לרוחב אלא לגובה.. (הצלע הארוכה יותר היא אנכית וקרובה יותר לחריצי ה - PCI). האם יש לי אפשרויות כלשהן? או שעלי פשוט לקנות זיכרונות נמוכים יותר.. (הוונג'נס ממש גבוהים).. הלוח אם הוא gigabyte z68x ud3h. תודה עריכה - כאשר המאוורר פועל - אני מניח יד לידו ומרגיש זרימת אוויר.. זה הגיוני? אני לא אמור להרגיש אוויר מהצד של ההיטסינק? האוויר אמור לעבור מכיוון הזכרונות לעבר הפאנל האחורי לפי מה שאני מבין.. וכרגע נראה כאילו הוא דוחף אוויר לכיוון הזכרו…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by r0ckY,

אהלן, יש ברושתי E6320 על לוח Gigabyte GA-965-DS3 עם ספק של Enermax Liberty 400W (אם זה רלוונטי). אוקיי, אני מעוניין לעשות OC למעבד הזה על הלוח הנ"ל, האם זה דבר אפשרי על לוח כזה? קראתי במאמרים שהלוח דיי טוב ל- OC או שזה טעות? כמו כן, אשמח לדעת במידה וניתן לעשות OC האם ניתן להשתמש בקירור: SCYTHE REEVEN? וכן עד כמה כמה ניתן לעלות את התדר על לוח זה? אשמח לתשובות, תודה. EDIT: פשוט לא מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה, נגיד יש לי 2 ג'יגה זכרון של G.Skill 800MHz CL4 (לא זוכר את הדגם המדויק [הם עם קירור בצבע כחול]) האם ניתן לשים 2 ג'יגה נוספים באותו תדר עם אותו CL רק דגם חדש יותר? או שמומלץ לשים סט שכבר 4 ג'יגה וזהו. תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by shibby15,

אני צריך לקנות גריז רמי חדש לשים בין הSLK-600 לXP1800 שלי...עכשיו אני יודע שיש סקירה באתר אבל אין בה את שני המועמדים היחידים שלי ננוטורם בלו II ארקטיק סילבר III כדאי להשקיע את ההבדל במחיר (כפול) והאם כדאי לי להתעסק עם חומר מוליך בפעם הרשונה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Rocket_Pool,

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  12. יש לי EVGA 680I עם E6600 וזלמן 9700 העליתי מתח למעבד לרשום לעיל כדי להעלות ל 3.01 ג'יגה נמצא ב 47 מעלות אני לא רוצה להעלות יותר מזה - האם להוריד במתח ובOC כדי להימנע מפגיעה או שזה לא מהותי במתח כזה?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  13. התוכנה הזו מורידה את טמפרטורת ה-CPU בכ-2-3 מעלות תוך הפחתת מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד - מה ש-Cool'n'Quiet של AMD אמורה לעשות אבל מסתבר שזו של גיגהבייט עושה עבודה טובה יותר. האם יש עוד שהגיעו למסקנה הזו? האם יש דבר כזה שני חיישנים שמודדים טמפרטורות באיזורים שונים במעבד? משום שמ-Speed Fan אני רואה שיש חיישן טמפ' של מעבד וגם טמפרטורה Core. באוורסט מופיעה רק טמפרטורה של מעבד ולא Core. כאשר טמפ' ה-CPU בספיד פאן עולה עקב מאמץ גם ה-Core עולה. למשל במצב מנוחה CPU = 22 (כן טמפ' נמוכה באופן מוזר אבל יש מזגן בחדר), אז Core = 39, ואילו במאמץ CPU = 33, ו-Core = 46 אם יש קשר הדוק ביניהם עם עליות בטמפרטורה האם זה אומר שאכן יש חיישן שמודד טמפ' ממש בליבת המעבד ואילו ב-BIOS מופיע טמפ' ש…

14. Started by e-r-a-n,

אוקיי, עוד אשכול הוולקנו 7 שלי עבר שיפוצים מסויימים כדי שאוכל לשים את הספייר הורדתי את המאוורר של הוולקנו שנושא חיישן ואת גוש המתכת הקטן, אבל ל א זאת השאלה השאלה שלי היא: האם אפשר איכשהו לקחת את החיישן שעל הוולקנו ולהוציא אותו מהמאוורר בעדינות שהמאוורר והחיישן לא יהרסו ואז איכשהו להרכיב אותו על הכרטיס מסך? יש אפשרות? כדי שאני אוכל לראות את הטמפרטורה שמה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by king of the kings,

שלום לכולם.. אני מחפש קירור לכרטיס מסך שלי, בשביל אוברקלוק... הכרטיס מסך שלי הוא: msi nx6600gt 128mb (http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6600GT-TD128E&class=vga) וחשבתי אולי אני ישים את הקירור של thermaltake שהוא.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm האם הקירור מתאים לכרטיס מסך שלי..?? והאם הוא טוב לאוברקלוק?? תודה מראש לכל העוזרים..!!

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  16. אוקי אני רוצה לקנות עכשיו שילוש חדש =] חשבתי בכיוון של Dfi lanparty ut Nf4 ultra G.SKILL 1GB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 500 Opteron 148 @ 2.2Ghz 1mb Cache + Big typhoon שכבר יש לי בקיצור המטרה הסופית, להגיע למהירות של 2.8 זאת אומרת שאני לא אצטרך זכרונות יותר טובים, כי אני אגיע ל 2750 ב 1:1 250*11=2750 השאלה איך הוא יהיה בהשוואה ל Fx57 במשחקים. האם כדאי לקחת את ה 3700+ משום שאני גיימר ? או שבכל זאת המעבד הזה שהוא לשרתים יספק את הצרכים שלי כגימר כבד? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by Supra Man,

שלום. אני חדש בכל העניין של המודינג\אוברקלוקינג. הכרטיס מסך שלי הוא Voodoo4 4500 tv agp משהו כזה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת ראיתי פה בגלריה שאנשים שמים לוחות קירור יותר גדולים, מאוררים יותר מוצלחים איך גם אני יכול לעשות כזה דבר? הלוחות קירור לא מודבקות למעבד של הכרטיס? כמה זה ישפיע על החוזק של הכרטיס, יצא לי מזה משהו? תודה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  18. מעבד Q6600 עם הביג טייפון.. מה הטמפ' הרצויות של 4 הליבות? לוח אם P35 של גיגבייט מה הטמפ' הרצויה? כרטיס מסך GT OC 8800 מה הטמפ' הרצויה? כל השאלות מתכוונות גם למעמץ וגם במנוחה. ומזה AUX?? מה הטמפ' הרצויה שלו? ומזה: GPU Ambient ומה הטמפ' הרצויה?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. איפה אני יכול לבדוק איזה מארזים מאושרים על ידי AMD ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. לפני השימוש הייתי רוצה לדעת האם מישהו פה נתקל בבעיות כלשהם עם התוכנה.. תודה (:

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by shloosh,

בדקתי ב- sisoft sandra וזה אומר לי שהטמפ' היא 52 מעלות, זה בסדר???? מה שהיא רושמת זה זה: HD/Aux temperature 52.0 C מה זה בכלל אומר????? נראה לי שזה ההארד דיסק,יש לי maxtor 40 gb 7200rpm !!! נ.ב זה גם אתמול היה ככה,זה לא עבר את ה-52! אבל אולי זה מסוכן??? טמפ' המעבד-43 מעלות! board- 39 מעלות

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by stavcas,

השאלה בדיוק כמו בכותרת...איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by ytell,

שלום חברים ניסיתי לבצע OC פשוט וקטן על המעבד הנ"ל (לוח +GYGABYTE 7VTXH ) על ידי העאלת התדר ב-BIOS . התוצאות כמובן מינימאליות. האם מישהו יכול לספק אשימת תיוג קצרה ל-OC יעיל ופשוט? לחילופין, אם מישהו מוכן להנחות ביצוע קצת יותר יסודי ומוצלח כולל הסברים, זה יהיה ממש גדול . בברכה יואב

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  24. שלום, אשמח אם תמליצו לי על גוף קירור ל6600GT AGP 128, של Leadtek, אם זה ממש משנה. אני גם נמצא באוברקלוק, ומתכנן להמשיך אחרי שאני אקנה את גוף הקירור. עריכה: כמעט שכחתי, אני אשמח גם שתמליצו לי על מאורר שיתאים לXP90 (92/120) במקום הטורנדו, שאני לא יכול לסבול, שיש לי עכשיו. תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by Randy Orton,

יש לי לוח ASROCK P4V88 PLUS הבעיה היא כזאת ! יש לי מעבד סלרון 2400-400-128 ואין לי בעיה לעשות לו OC הקטע שבביוס רשום 100 FSB - מנואל / אוטומט שאני שם על מנואל הוא פותח את ה FSB אבל אי אפשר לשנות תדר ! עכשיו הרתיו קבוע ! רשום ככה RATIO LOCKED התקשרתי ל KSP להתייעץ אמרו לי שרוב הסיכויים שאי אפשר לעשות OC למעבד שלי בגלל שבחברה של אינטל קיצרו את התדר עד 2400 ובגלל זה רשום LOCKED ! - חרשתי את הביוס למצוא אפשרות / קומבינה כלום !!! -

• 14 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים