עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מי צודק ? אנימקבל כאן תוצאות אחרות לגמרי

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by eyal00,

יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור של AC Accelero S1 + מאוורר 120MM הטמפ' של הכרטיס במאמץ לא עובר את ה50. כרגע הכרטיס ללא OC. הטמפ' מצוינת,השאלה אם OC יתן תוספת ביצועים שתורגש?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  3. העיקר שיהיה הכי טוב שיתן את הביצועים המקסימליים :

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by CrashZone,

WOW יש לי הרבה שאלות ואני פותח פול דיונים:\ טוב בעע כל נושא פורום אחר... קיצר לעניין יש לי לוח אם של אינטל d850mv האם אפשרי לעשות בו OC? יש לי זכרונות RDRAM שהבנתי שהם רגישים לOC, כדאי בכלל לסכן אותם? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  5. :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor ----------------------------------------------------------------------- :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling Heatsink ----------------------------------------------------------------------- :מאורר לקירור למעבד: Thermaltake Thunderblade 120mm (BLUE) LED High Performance DC fan Model A1926 ----------------------------------------------------------------------- :לוח אם: INTEL GA-X48-DS4 ----------------------------------------------------------------------- :מסך: DELL 2408WFP 24" Widescreen Black LCD Monitor (REV 1.0) -----------------------------------------------------------------------…

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  6. החלטתי לבנות מערכת קירור מים ! גם אם זה ייקח קצת זמן עבודה וכסף אני אעשה את זה (ולא אני לא רוצה לקנות אחת, אלא להכין אחת גדי שיהיה זול) אני זקוק למדריכים, רבים ככל שיהיו בנושא על מנת שלא לחזור על טעויות של אחרים ולהבהיר דברים. ד"א אני עושה את זה כי אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש ! ועוד כמה מה"צ לא יזיקו בהחלט...

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. לפי המדריך באינטרנט בATITOOLS כתוב לי שאני יכול.. אבל במקום אחר ראיתי שמסוכן לפתוח צינורות לליבה כמו שלי.. ומהם הסיכונים והאם אני יכול לפתור אותם? והאם 1500 נקודות ב3DMARK היא תוצאה טובה בשבילי: מעבד- INTEL PENTIUM 4 3GHZ זיכרון- 1GB כ. מסך- X800GTO

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. הזמנתי היום שני מאווררים מוארים של SUNBEAM או משהו כזה... אחד עם קטודה עם UV והשני בלי.....אני רוצה למקם אותם בחלון של המארז שלי... חשבתי לשים את המאוורר עם הקטודה עם הUV בחלון למעלה באמצע (החלון שלי על כל הדופן של המארז). ואת המאוורר עם הקטודה הרגילה למטה מצד שמאל (מול הכרטיס מסך). התחתון יכניס אוויר, והעליון יוציא אוויר. (אני קודח רק בחלון כי יש לי רק מכדח כוס לעץ, אז המאוורר העליון ישמש כ"אגזוז"). מה אתם אומרים? יש הצעות? להחליף בין המאווררים? לשנות את המיקומים?

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by kobi_af,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי ( redaon 9600 אקסטי ) אם אני רוצה לעשות oc אני צריך לעלות לליבה שלו או לזכרונות שלו

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by player_1,

איך אני בוחר את ה-Clock generator -יוצר תדרים ב-clockgane יש לי Q6600

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by ZOOZIK,

ציטוט: שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלת מוצרי CoolerMaster של חברת TMS ו-HWzone.co.il. הפרס בו זכית הוא: גוף קירור למעבד מדגם CoolerMaster Hyper 212 – מתנת חברת TMS. ;D זאת ההודעה שנשלחה לי מישהו יודע מתי ואיך זה מגיע? הצעות איך להרכיב נכון יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז יש לי שאלה קצרה. לאחר שקניתי את הלוח אם ASUS P4P800SE i865, רציתי לוודאות שאכן מה שעשיתי זאת נעילת AGP/PCI. נכנסתי לביוס ובאפשרות של האובר-קלוק יש אפשרות לעשות 5%, 10% וכן הלאה וזה עושה אוטומטי, ויש אפשרות מנואלי. כמובן שבחרתי מנואלי להחליט מה עולה מה נשאר וכו'. ושם היה משו כמו AGP/PCI frequency (אם אני לא טועה), והאפשרות שהיה לי לבחור הם Auto 66.66/33.33 (משו כזה אם אני לא טועה) ועוד כמה איזה 2 יחסים יותר גבוהים. מכאן הסקתי, לפי דעתי, שהאפשרות האוטומטית תעלה את התדירות של הכרטיס מסך וPCI בהתאם לאובר קלוק לפי היחסים ובהתאמה כמובן. והאפשרות של ה 66.66/33.33 תשאיר את היחסים של התדירות קבועה לא משנה כמה אני העלה את מהירות השעון של המעבד. האם זה באמת…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by neogod,

הוא מראה לי שתי טמפרטורות... temp 1 שהיא עומדת על 48 ואף פעם לא משתנה ויש לידה חץ כחול למטה temp 2 שהיא משתנה בין 34-42 בערך ומופיע ליד זה חץ כחול או V ירוק מה זה אומר? של מה הטמפרטורות האלה? ומה אומרים החצים וה-V ? ואיך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  14. Started by Night,

מה האפשרויות שלי לעשות לו OC ? מה השיפור האפשרי כאן? כמה זה יעלה?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by rosesr,

???

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום בגלל רעשים מעצבנים מהמאווררים שמארז שלי(שאני לא מצליח לזהות מאיזה מאוורר כי ברגע שהמארז נפתח פתאום הרעש נעלם לו) אני שוקל לעבור לקירור מים. עכשיו יש לי מספר שאלות. 1. אני רוצה לקרר גם את הכרטיס מסך(460GTX) וגם את המעבד שלי (AMD PHENOM 955) השאלה שלי היא אם רדיאטור של 120 עם מאוורר אחד יספיק או צריך משהו יותר רציני? 2. אם צריך משהו יותר רציני זה אפשרי בכלל במארז שלי coolermaster 690? 3. מיכל כזה מתאים או צריך אחד גדול יותר http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_367&products_id=30186 4. אם בנוסף למאוור שמקרר את הרדיאטור אני צריך מאוורר נוסף לHD או שהם יכולים להיות גם בלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. Started by PuLsE,

אממ הסתכלתי בהרבה ביקורות באינטרנט וכמו כן גם פה.. ושמתי לב שרק פה בפורום טענו כי יש בעיה שHARDCANO מגיע במקסימום ל10V מישהו יועד מה נסגר עם זה? כי אני פשוט מחפש.. ברק מאווררים טוב.. עם תצוגת LCD.. אשמח להצעות נוספות אגב כרגע במחשב השני אני עם Aerogate2 ואני ממש מרוצה ממנו

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by tommygun,

אני רוצה להשתמש בבקרת מאווררים של מחשב לשימוש אחר (לא במחשב) כמו Thermaltake HardCano 13 השאלה היא האם אפשר להפעיל ללא חיבור למחשב והאם ניתן לכוון ידנית לטמפרטורה מסויימת ברכות לעונים

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. סליחה על הבורות אבל אני חדש בעסקי אובר-קלוק...... איך מעלים את הבאס לצורך ביצוע אובר-קלוק? האם זה פיזית במחשב או דרך הביוס? ואחרי שמעלים את הבאס, המערכת עברה אובר-קלוק וזה מספיק להמהרת המעבד או שצריך לעשות עוד שלבים? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by dmanbuhnik,

אוקי, המערכת החדשה הגיעה מפרט- מעבד 3000+ VENICE E6 LBBWE 0521DPAW זכרון 512MB של ADATA PC4000 + זכרון 512MB של ADATA PC3200 VALUE לוח אם DFI NF4ULTRA INFINITY כרטיס מסך X800XL 256MB POWERCOLOR ספק ANTEC 480W NEO POWER HD - של WD 2*80GB בRAID0 צורב - 3500 NEC קירור - FREEZER64 120ממ מאחורה מוציא 120ממ מקדימה מכניס מארז 6A19 עד כה אחרי מספר מועט של שעות על המחשב: בערב אני ימשיך בעקרון הזכרון PC3200 מאוד מגביל אותי, אפשר להגיע עד 220 בלבד לא משנה תזמונים וגם מתח של 2.8 לא עושה הרבה הVNICEים האלו לא אוהבים מתח ממש.... ב9*300=2700MHZ המעבד לא יציב גם ב1.55, וגם ב1.65 לא עוזר הטמפרטורות מעולות - 31 מעלות (אבל זה עם מזגן בחדר!) ו36 מעלות ללא מזגן (ב1.52V)

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. אם יש איזה מדריך או מקום שאני יוכל לקרוא להבין מה זה בכלל

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  22. היי כולם יש לי BT (הגירסה הראשונה, לא VX) שאיתי כבר שנתיים וחצי (מהמערכת הקודמת שהייתה מבוססת AMD) ולא מזמן מחשב חדש מבוסס E8400. שמתי את תוכנת ה-CoreTemp ובמצב מנוחה, היא מראה לי ליבה אחת על 39 מעלות וליבה אחרת על 45.. כלומר יש הפרש כלשהו של 5-6 מעלות בין שתי הליבות באופן קבוע.. האם זו סיבה לדאגה? הן לא אמורות להיות באותה הטמפרטורה? ה-BT התחיל להרעיש, לא המאוורר, אלא הצלעות קירור שלו איכשהו מרעישות בגלל הרעידה של המאוורר וזה מעצבן (אי אפשר להשתיק) פירקתי את המאוורר מעל הצלעות וניסיתי לנקות אך זה גם לא עזר.. מה עושים? אני שוקל להחליף אותו.. ואני כנראה לא אלך על גירסת ה-VX כי היא על אותו עיקרון.. איזה HSF כדאי שנותן את אותם הביצועים מבחינת שקט/קירור? תודה!

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  23. פתחתי את המחשב כי הכרטיס מסך שלי הגיע ל110 מעלות במאמץ ופתאום גיליתי שהכרטיס מכוסה אבק ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד לי על 46 רגיל ו78 מאמץ עשיתי לו OC ועכשיו הוא עובד על 53 ו90 במאמץ קיבלתי 3674 ב3DMARK05 זה טוב? יש לי GF6600GT

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

המארז שלי התחיל להרעיש מאוד בזמן האחרון .. בדקתי את זה ואחד מהמאוורים שלי במארז נדפק הוא ממש מרעיש , עם זה אני חושב שהסירקוליציה של המארז שלי היא לא משהו , ושאני עם המארז סגור הרחיבים מגיעים לטמפרטורות דיי גבוהות , עם בי טי במאמץ הגיע לי ל 50+- המעבד וגם כן הלוח על איזה 50 ומה שהכי הפריע לי זה הכרטיס מסך שהגיע ל 80 + מעלות , לכן נאלצתי לפתוח את המארז להשאיר אותו פתוח עד שאני יחליף את המאוורים וכך הוא מגיע לי גג למעבד 40 במאמץ , ו 75 בכרטיס במאמץ.. אני רוצה להחליף קירור לכרטיס מסך למשהו טוב שיהיה טוב לי גם לאו סי ,כי הטמפרטורה של הכרטיס קצת גבוה , וגם כן נתקע לי כמה פעמים משחקים כבדים אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה .. זה הגיוני? וגם להחליף את אחד ההמאוורירים של המארז שהוא מרע…

• 13 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים