עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב הצלחתי להגיע מ 2.66 ל 2.9 בסטוק עכשיו כזה סיפור בכרטיס מסך שלי Ati radeon 9550 256mega 128 bit הצלחתי להגיע מ core 250 ל 410 ו memory 200 ל 250 כל זה בתוכנה ATI TOOL עכשיו עשיתי SAVE עשיתי ריסט ואז LOAD ושוב ריסט לראות שזה נשמר וזה לא. מישהו יודע איך אני עושה את זה הגעתי ב 3D03 ל 3700 מ 2100 רק בבדיקות של הכרטיס מסך מודה מראש.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  2. Started by mdmdmd,

שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

איך ה7600GT בOC? על זלמן פטאליטי למשל?

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  4. חבר של אבא שלי בעל חנות מחשבים מצליחה אז שלחתי את אבא שלי להביא לי מהאווררים. אך, בגלל שלא היו לו דברים נורמאלים הוא הביא לי שני מאוררים של אברקול או משהו כזה... רשום evercool למעלה בקטן ובאמצע רשום spider pilter fan. המאווררים פועלים ב 2500 RPM בעוצמת קול של 20 DBA ומוציאים אוויר 32.5 CFM מאווררים של 80 מילימטר. חשוב לציין כי השקט יותר חשוב מהביצועים כרגע. בינתיים קיבלתי את אלה לנסיון. במידה ולא אוהב אותם, אוכל להחזיר לו כדי שיביא לי משהו אחר. האם להשאיר אותם אצלי או להחזיר? תודה מראש. נ.ב. האם המשחה של STAR למעבד מספיק טובה? לא מתכנן אובר קלוק או משהו... [מעבד אינטל וגוף קירור של VFLOW או משהו.. שכחתי ואין לי כוח לבדוק] עריכה : מצאתי את הדף האינטרנט של המאורר - http://w…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by SD Project,

אחרי שהחזרתי לדוד את הלוח שלו (P4S800D) אני רוצה לצרוב ביוס על הלוח שלי (P4S800D-X) את הביוס שלו... יש לו אותו על דיסקט והכל. הקטע הוא שאין לי CrashFree לשחזר אותו במקרה שלא יצליח. לעשות את הצעד הזה ?! הביוס שלו מעולה לOC... מתחים מכפלות הכללל... תודה לעוזרים, ניאו.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by predator_008,

הספק מופיע בקישור: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm תודה מראש. predator_008

• 14 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by le011,

היי הכרטיס הוא גירסת AGP.ישנה בעייה של הופעת פסים לבנים כאשר המחשב מאתחל לכל רוחב המסך ועד שהוא ניכנס לWIN. באתר של החברה שיחררו ביוס שאמור לתקן את הדבר.הבעייה שלא מצליח לבצע צריבת ביוס לא דרך חלונות ולא דרך דוס. השתמשתי בRABIT וזה הדוח שהוא הפיק: > RaBiT driver v.2.0.2 is ready -- Your ATi video adapter low level info -- Vendor: 0x1002, SubVendor: 0x174B (Sapphire Technology Ltd.) Device: 0x71C2 (RV530), SubSystem: 0x0850 On Board EEPROM: No ROM Active pipelines: 4, GB_TILE_CONFIG = 0x01010011 GB_PIPE_SELECT = 0x000001E4 -- Memory bus and clocking info -- Memory: 128 bits, 256 Mb Memory Vendor ID = 0xFFFFFFFF Core clock = 499.50 MHz Memory clock = 405.00 MHz -- Active…

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by moshe55501,

מאיפה אפשר להשיג את התוסף הזה הוא דומה לכספית ואין לי מושג איך קוראים לו אבל זה נראה משהו טוב זה משפר בהרבה את העברת החום

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by shlomi8,

שאלה לי...נחושת מאוירה חום? ועם כן אז היא מעבירה טוב? כי אצל דוד שלי במוסך יש מלא שייבות כאלה מנוחשת חשבתי אולי אני יכול ליצור לעצמי צלעות קירור במקום לקנות...אה ועם כן אז כדי להלחים אותם או להדביק? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  10. ??? ראיתי בנצ'ים זה הקירור הסטוק של amd עובד על 12v אצלי הוא עובד על 2 אני משאר שמדובר של החיברים של 12v אצלי הוא עובד על 2v במאמץ שזה ממש נמוך אני בקושי שומע אותו גם שהמחשב במאמץ הcool n queit מכובה בביוס אבל זה עדין עובד על v ממש נמוך איך אני יכול להגביר אותו? המפרט של בצד

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by hosham,

היום קיבלתי את המחשב (מפרט בצד) וניסיתי להעלות את ה-FSB ל 166 דרך הביוס הזיכרונות מיד עלו ל-667 אבל ברגע שהפעלתי את המחשב הווינדוס עשה ריסטרט איך שהוא עלה,ניסיתי פעמיים ואותה תוצאה. האם אני צריך להעלות את המתח למעבד ואם כן אז איך עושים (אשמח לתמונות אם אפשר). הטמפ' ב IDEAL הם 29-30 כך שאני לא חושב שזה טמפ'. תודה מראש על העזרה.

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מעבד 930D 4GB 533MHZ זכרון לוח MSI 975X PLATINUM מארז טרמל-טק TSUNMI חיברתי את החוטים המפוזרים בתוך המארז עם אזיקונים ובכל זאת החום הכי נמוך זה 68 ומגיע עד ל 83!!! בעבודה יחסית לא מאומצת כרגע הוא עם מאוורר סטוק של אינטל הזמנתי מאוורר של טרמלטק SILENT יש למישהו רעיון מה לעשות? מה שעוד יותר מאכזב זה שבמבחנים בתוכנות כמו סיס אוף סנדרה או פי סי מארק הוא מקבל ציונים מאוד נמוכים גם ב WINDOWS XP SP2 וגם ב 64BIT

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by habarbash,

שלום יש לי מעבד סלרון 2GHZ ( נורטווד ) ואני ממהיר אותו , הבעיה שאני יכול להעלות רק את הFSB , ומתי שאני מעלה המחשב עובד בסדר אבל אחרי שאני מפעיל מחדש המחשב משמיע BIP ארוך וזהו נאדה , אני צריך לעשות RESET שוב ואז לשנות את ההגדרות לברירת מחדל . הכפלה : 20 ( נעול ) FSB : 100 אני יכול להעלות אותו עד ל 132 . לוח : EPOX P4M222A . 2: מה זה PCI Universal ?? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by shlomi8,

ברגעים אלו ממש אני עושה אוברקלוק למחשב של דוד שלי כבר העלתי 5% מתח ועליתי כבר ב 30 מגה ארץ!! חחח http://img141.imageshack.us/img141/3063/13dr3.jpg

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by g191181,

שיא טמפרטורה 78 מעלות של הפרסקוט!!! עוד כמה הוא יחייה עם טמפרטורה כזאת ??? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום יש לי מעבד 3000 שאף פעם לא הצליח לעשות אוברקלוק טוב בגלל הזיכרונות הג'נריים שלי כל פעם שהעלתי את המהירות הזיכרון ב 10 מגה הרץ המערכת נתקע... לפתע אני רואה בביוס אפשרות לעלות את ה HT CLOCK אז הזכרונות נשארו על 200 ו ה HT CLOCK שמתי על 240 ופתאום אני רואה שהמעבד הוא 3400+ מה זה בדיוק האפשרות הזאת והאם באמת המעבד שלי עכשיו הוא 3400+???? כי הוא עובד יציב ואפילו נשאר על 35 מעלות ומה ההבדל בין לעשות אוברקלוק עם HT CLOCK ועם FSB? הנה תמונה מאברסט [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  17. כידוע הכרטיס הזה פולט המון חום בשל מהירות הזכרון הגבוה וכו' מערכת הקירור המקורית מאוד מסיבית וגדולה והכי חשוב פולטת את החום מחוץ למארז האם כדאי להחליף את המערכת הרגילה באמצעי קירור אחר? יש המלצות מסויימות למאוורר כדי להוריד את החום באוברקלוקינג? האקסלרו X2 פחות טוב מהמערכת המקורית בהורדת הטמפרטורה

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  18. Started by jaco_c,

האם ניתן לעשות o.c ל - dell optiplex 280 לא מצאתי אפשרות בביוס תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  19. Started by jaco_c,

לכל המומחים שלום יש לי p4 1.7 לוח של msi דגם 845ge max גרסת ביוס אחרונה של אמריקן ביוס איני מצליח לשנות את המכפלה בביוס -הוא נעול הורדתי את הספר של הלוח מהאתר שלהם אך לא רשום שם איזה גמפר נועל את המכפלה ניסיתי להיכנס לאתרים שונים אך הלכתי לאיבוד עזרתכם תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by RGod,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות למארז שלי שזה P-4 1600 שעבר OC ל 2100 בגלל מגבלת הלוח אם שמגביל ל 133 בבאס .....בקיצר מאווררים חדשים חשבתי אולי לקנות ...THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control מה אתם אומרים הנה קישור [ftp=ftp://http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1584]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1584[/ftp] או שאולי יש לכם המלצות אחרות ...יש לי מקום אחד ל 120 מקדימה גם 80 אפשר לשים שם .....ומאחורה ויש לי עוד מאוורר 80 שמכוון על ה כרטיס מסך ....... וחשבתי אולי לעשות חור בצד המארז אבל זה סתם יעשה יותר רעש לפי דעתי . טוב תתנו לי המלצות .......למשהו שקט ויעיל כלומר שרמת ה CFM שלו גבוהה לעטמת ה DB שלו ........תודה לכולם .

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by shtung,

אני רוצה להחליף את הקירור של הכטיס מסך שלי (ATI Radeon X850 XT) לאחד יותר טוב כי הוא מרעיש מידי! איזה קירור אתם ממליצים לי?

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

D805 = אדיר. 3.34GHZ עם קירור BOX. לא מסעיר, פשוט כיף. מחכה לBT. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  23. טוב יש לי ספק ג'נרי מעפפפפןן של EVERPOWER 350W!!! ואני מעוניין בנוסף למצא קירור יותר איכותי מזה יש שלי כרגע למעבד (כרגע יש לי מקורי שמקבלים מאייבורי חח זה שונה מהמקורי של AMD) סה"כ יש לי לצורך העניין 400 שח עם אפשרות חריגה קצת מעל... (נפלאות המשכורת שהולכת על מיסים וחשבונות!!!!) אהה ואם אני הולך עם המחשב לחנות יכולים להרכיב לי את כל העסק שם? אהה וגם משחה טרמית ממולצת +מחיר תודה תודה תודה לכל הצדיקים

• 7 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by liordavid,

קראתי את כתבת השער לגבי המעבדים של AMD ולקחו לדוגמה את המעבד מדגם כמו שלי והשוו אותו לאותו המעבד עם OC מעוניין לדעת איך ביצעו את ה- OC למעבד זה. התרשמתי מאוד מהשפעת ה- OC - כתבה מעניינת...

• 12 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים