עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איפה בדיוק אני אמור לשים אותו ?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  2. האם הדבר שווה את ההוצאה וישנה במספר מעלות משמעותי או שיוריד שתיים או שלוש מעלות במאמץ ולא משתלם ? המעבד הוא פרסקוט 2.8 ואני צריך עכשיו לנקות את יחידת הקירור הסטנדרטית של אינטל שמותקנת עליו ולחדש את משחת הקירור (שמתי יחידה חדשה לפני כמעט שנה). האם ביג טייפון שווה את הכסף - בסביבות מאתיים חמישים שקל נוספים ? (בהשוואה ליחידה שיש עכשיו שכמובן לא צריך להוציא עליה כסף אלא רק לנקות אותה) תודה

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  3. מעבד Q6600 עם הביג טייפון.. מה הטמפ' הרצויות של 4 הליבות? לוח אם P35 של גיגבייט מה הטמפ' הרצויה? כרטיס מסך GT OC 8800 מה הטמפ' הרצויה? כל השאלות מתכוונות גם למעמץ וגם במנוחה. ומזה AUX?? מה הטמפ' הרצויה שלו? ומזה: GPU Ambient ומה הטמפ' הרצויה?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by Roee_G,

יש לי פאנל בקרה של וונטק עם 3 סנסורים CASE \ CPU \ HDD חשבתי לחבר את ה CASE לכ.מסך אבל אין לי מושג איפה לשים את הסנסור בין ההיטסינק לבין השבב ?!?! (בחוברת הוראות כתוב שאסור לשים ישירות על המעבד אלה ליד (בקשר לCPU) יש לי כ.מסך ג'יפורס אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'ינטק שבא רק עם לוח קירור בלי מאורר, לקחתי מאורר של פנטיום 2 (קטן כזה.. 3-4 ס"מ) וחיברתי לו כבל 4 פינים (לא זוכר איך קוראים לזה.. מולקס או משהו כזה) שמתחבר לספק זה עובד נחמד אבל זה עדיין לא ממש קירור רציני כמו קריסטל אורב או ICEBERQ אבל זה כבר יותר טוף ממה שקיבלתי עם הכרטיס (כמו שאמרתי רק לוח קירור) הקצור.. כדאי לחבר לשם סנסור או להשאיר ב CASE ואם כן, אז לאן לחבר

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by Blackend,

שלום! אני מעוניין לקנות את spark 7+ ואת volcano 12 (כן שתי מערכות שונות מבוססות חברות שונות) ופשוט ראיתי שהמשקל העצום שלהם מגיע ל750 גרם אם אני לא טועה. אני יודע שאלה מערכות מוכרות ומסחריות ושיש מערכות קירור יותר כבדות אבל האם המשקל הזה יכול לקרוע את סוקט מהמקום?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אני משיג כזה ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by doker,

יש לי לוח ישן של asus P4S533VM ומעבר p4 2.0 נכנסתי לביוס ואני רואה שישנה אפשרות לבצע אוברקלוק אבל אני לא יכול לבחור באפשרות הזאת בגלל שהיא אפורה בנוסף לכך לא מצאתי תוכנה שבעזרתה אני אוכל לבצע אוברקלוק ללוח זה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by general328,

כל תוכנה שפותחים הוא מראה בין היתר CPU ו SYSTEM מה הנורמל בסיסטם בין כמה לכמה?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. Started by HumanFly,

שלום, להלן המפרט שלי. Ci7 920. MUGEN2 cooling scythe gigabye EX58UD3R OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL 8-8-8-24 - GOLD EDITION ENERMAX MODU82 PRO 525W אני מעוניין לבצע OC ואני צריך עזרה עם כמה דברים. 1). הטמפ שלי ב IDLE היא בין 29-32 מעלות בלואד של אורטוס זה הגיע ל 50 מעלות... (אבל הפול לואד של אורטוס לא ניצל 4 ליבות) האם הטמפ תקינה מספיק בשביל לבצע OC וכמה אוכל לדעתכם ? 2). אני זקוק לתוכנה שעושה FULL LOAD על 4 הליבות, על מנת שאוכל לדעת האם הטמפ תקינה. ב CORETEMP ה TJMAX של הטמפ הוא 100, האם 50 מעלות מתוך 100 זה טמפ יחסים מאוד גבוה ? 3). האם הזיכורן יהווה צוואר בקבוק ב OC ? האם הספק של אנרמקס יסחוב העלת מתחים? (חשוב לציין כי יש לי כרטיס מסך ששולק אמפר 260GTX SUPERCLOCKE…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. טוב, אני די בטוח מה אני הולך לקנות אבל התייעצות אתכם לא תזיק לי מעבד: CORE 2 DUO E4500 תקציב שלי בין 200 ל 300 חשבתי על אולטרה 120 אקסטרים השני שלי היה OCZ VENDDETA 2 אישור?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by EAD,

היי אני מקווה שיש פה אנשים שמכירים לוחות אם של DFI אז לגבי המפרט שלי - הכל רשום בצד (איפה שרשום מפרטים) יש לי קירור אויר חזק אני לא מפחד מחום וכו' הבעיה שאני ממש אבל ממש צריך לשים VOLTAGE גבוהה למעבד שלי כדי שאצליח לעשות OC ולהשאר יציב (אני מחפש ממש סופר יציבות!, כלומר להריץ OCCT במשך כמה וכמה דקות טובות וכנל לעוד פעלות כבדות). לדוגמא עבור 3.8 ג'גה הרץ אני לא נגעתי בכלום חוץ מן המכפלה (העלתי ל 9.5) ושמתי VOLTAGE של 1.43 או משהו כזה כדי שיהיה ממש סופר יציב. לשנות FSB ניסתי, ובכלל אבל בכלל לא יציב (אפילו שהעלתי לדוגמא מתחים של זיכרון לממש גבוהים, וזה DDR3 ככה שאין סיבה). בכל מקרה, בעיקר אשמח לעזרה ממי שמכיר לוחות אם של DFI עם ה BIOS שלהם ושאוכל להבין מה אני עושה ל…

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  12. אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי, ואני רוצה לדעת לאיזה גבול של Ghz אני יכול להגיע (כרגע הוא עומד על 1.86), הנה המערכת שלי: Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W (בקשר לספק כוח אני יקנה חדש 350Watt של SeaSonic) Cooling: גוף קירור + מאוורר - על המעבד צמוד למארז מאחורה - מאוורר 120MM ב-50 שקל ככה לא משהו מאוורר צמוד למארז מקדימה - לא יודע ת'גודל אבל הוא יותר גדול מ-120MM זה בטוח גם חברה לא משהו וגם אם אפשר איזה קירור יהיה טוב למעבד שלי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by contA-,

שלום לכם! קניתי מחשב חדש.. התחלתי לעשות (או יותר נכון,לנסות) אוברקלוקינג למעבד ולזכרונות ו..הדרך למעבדה היתה קצרה מאודד (אפילו לא עברו 24 שעות מאז שקיבלתי אותו :'( :'( ) *תוכלו לתת לי תווחים של מתחים (מקסימום ומינימום) כדי שאני אדע באוברקלוק לעתיד? (אני רוצה לעשות אוברקלוק לזכרונות,מעבד כרטיס מסך). -בבקשה תתנו לי את התווחים בשמות שהם מופיעים בלוח שלי -אני לא מתמצא ממש כדי שאני אבין את שמותיהם בלוחות השונים- *ועוד משהו,תוכלו להסביר לי בטלפון\איכשהו כיצד להתחיל את האוברקלוק? (הגדרות בביוס וכו'..) תודה רבה לעוזרים. -המפרט למטה-

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  14. טוענים כי הוא קירור חזק במיוחד מה דעתכם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm

15. Started by eyaffe,

אני מחפש פאנל לשליטה ובקרה על כ 4 מאוורים של המארז (120 ממ כ"א) האם יש למישהו חיה כזו שמומלצת ? ראיתי את זה : http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=COOL&DRID=9202946

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by segev22,

ככה שיניתי בביוס את מתח הזכרונות שלי ל 2.1 וולט על מנת לקבל ביצועים טובים יותר (מדובר בXMS2 של קורסייר 800 מגה הרץ עם CL4). השינוי הצליח... אבל כאשר אני פותח את שני התוכנות PC PROBE2 ו- AI SUITE הן מראות לי מתחים גבוהים יותר כמו בתמונה שצירפתי... האם הן אמינות וזה מידע אמיתי או שהן לא אמינות כי אני חושש שילכו לי הזכרונות.... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by poltergeits,

האם יש דבר כזה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by tomer_baran,

כנראה טעיתי וחיברתי את Spire SuperRock ל AMD 2400+ (משיקולי עלות, כמובן) הלוח הוא Gigabyte 7N400L מארז Hec 6A19 עם איוורור מאחור (120 מ"מ) יש אפשרות להוסיף מאוורר 120 ממ נוסף שיכניס אויר. האם כדאי או שעדיף להחליף מאוורר ל CPU? תודה. :

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. אני קונה מפרט עוד שבוע, כנראה מFoxPC או SkyPC ולכן אני אני מעדיף שהלוח והזיכרון גם יהיו מאותן חנויות (אני אישית מעדיף לקנות מFoxPC כי יש את ה260GTX XXX והכונן הקשיח של סמסונג שאני רוצה). אני שואף להביא את המעבד לOC של 4Ghz+ ובשביל זה אני רוצה להבטיח שאני קונה את החלקים הכי משתלמים לתקציב שלי. המפרט יראה ככה : E8400+V1 4GB RAM (חשבתי על הGeil Black Dragon או G.Skill PI 800Mhz CL4) 260GTX XXX CM690 Cooler Master Real Power Pro 520W Modular ועכשיו אני בהתלבטות לגבי הלוח אם והזיכרונות. עד עכשיו תכננתי על אחד מהזיכרונות הנ"ל + הEP45-DS3L של ג'יגה בייט שעולה 550 שקלים בערך, אבל לאחרונה שמעתי שבגירסאות הL של ג'יגה בייט יש פחות מייצבי מתח, יותר נפילות ובכללי פחות טובים לOC מלוחות…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by waizman,

אוקי, אז ככה: הזמנתי כמה מאווררים מפנדה, אבל במקום 2 מאווררי Volcano 7 (רגילים), שמו לי מאוורר Volcano 7+ אחד (אי הבנה). חשבתי להחזיר את המאוורר, אבל חשבתי על זה ואני שוקל להחליף את המאוורר שקיים לי כרגע על המעבד (ומרעיד לי את הבית - דלטה...) הלא הוא ה GlobalWin CAK II 38. כדאי להחליף אותו בוולקנו שקיבלתי, או שאני ישלח את הוולקנו חזרה לפנדה?

21. Started by Emms12,

היי יש לי 7800GTX, אני חורש על הדרייברים (78.01) כבר שעות, ואני לא מוצא שום אפשרות לOC! מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  22. היי בלוח שלי יש רק 2 מקומות למאווררים (מעבד ומאוורר אחר) האם יש מתאם מפצל שאפשר לחבר עליו מאווררים נוספים מבלי להשתמש בכבל 4 פין? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by hag911,

מישהו יכול לשער, או להגיד לי בערך לכמה אני יגיע במפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR BLITZ FORMULA INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator 2048MB DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan CORSAIR 520HX SEAGATE 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Evga8600GT Thermaltake Tsunami +window Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System LG LCD 19" L1970HR LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 תודה רבה...

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  24. היי אני לא מצליח לעבור את ה-2600MHZ ניסיתי על 333FSB X9 והמחשב עושה לי כל הזמן RESTART אחר כך ירדתי ל-333FSB X8 ואני על 2600MHZ הVULTAGE שלי הוא על 1.36 מוגדר ככה בBIOS מה אני צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  25. רציתי בבקשה לדעת האם הדלקת המחשב כאשר ללוח האם מחוברים רק המאווררים יכולה להזיק? אני מעוניין לבדוק איזה מאוורר הוא הבעייתי מבחינת רעש. לא ניתן לשים לב בזמן עבודה שוטפת. אני מעוניין לחבר אותם אחד-אחד. כדי לא לפגוע בשאר הרכיבים אפרק את המעבד, הזיכרונות, ההרדיסק וכרטיס המסך. תודה מראש והמשך לילה טוב...

דיונים חדשים בפורומים