אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי MSI K8Neo 4 Platinum האם הוא יכנס טוב על המעבד ולא יפריע לזכרונות? אם כן.. אז איך מרכיבים אותו?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה, היישר מה ASUS STRIKER EXTREME נחתתי בעולמה של INTEL עם צ'יפסט 965 ולוח ABIT AB9, ולמרות שיש בלוח הזה סה"כ 3 אפשרויות OC (שורות ששולטות על ה OC) רציתי לפני שאני מתחיל להקדים תרופה למכה. אז זה הBIOS, מה להעלות אחרי מה, ומה הVOLTAGE המומלץ . . . המפרט החדש הוא E4300 ABIT AB9 + קירור מקורי של אינטל זיכרון KINGSTON 667 כרגע, עד שיגיע מחו"ל ה CORSAIR DOMINATOR 8500 1066
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
נניח יש מאורר שפועלב- 35DBA ... הכל טוב ונחמד אבל אם יש 3 מאוררים שפועלים ב-35DBA, מה יהיה ה-DBA הכולל ? הרי שברור שזה לא יהיה 105DBA ! תודה לעוזרים. עוד שאלה- באיזה עוצמה מתבטא ההבדל ב-1 DBA (אני יודע שגדול) אבל פי כמה ?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי אם פתיחת צינורות זו פעולה מיוחדת ששונה מהמהרה רגילה, כלומר העלאת תדר הליבה ותדר הזכרונות, או שפתיחת צינורות זה רק שם יפה יותר לOC? אשמח אם תוכלו לפרט לי בהרחבה על הנושא ועל ההבדלים ולא בשתי מילים בבקשה. תודה לכולם על כל תשובה
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הי. יש לי מאוורר 92mm,והצריכות שלו הם 24V 5.W ובסוגריים רשום עליו 12-28V, האם אני יכול לחבר אותו לחיבור 3 פינים על הלוח אם? (כמובן שאני עושה את החיבור,הוא לא אמור להתחבר ללוח אם כרגע). MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם הדבר שווה את ההוצאה וישנה במספר מעלות משמעותי או שיוריד שתיים או שלוש מעלות במאמץ ולא משתלם ? המעבד הוא פרסקוט 2.8 ואני צריך עכשיו לנקות את יחידת הקירור הסטנדרטית של אינטל שמותקנת עליו ולחדש את משחת הקירור (שמתי יחידה חדשה לפני כמעט שנה). האם ביג טייפון שווה את הכסף - בסביבות מאתיים חמישים שקל נוספים ? (בהשוואה ליחידה שיש עכשיו שכמובן לא צריך להוציא עליה כסף אלא רק לנקות אותה) תודה
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי NINJA PLUS ורציתי לדעת האם יציאת האוויר במאוורר שנמצא בצד צלעות הקירור אמור להוציא אוויר החוצה או לנשוף אוויר אל תוך הצלעות קירור? ושאלה נוספת, האם אפשר לחבר מאוורר נוסף בצד אחר של צלעות הקירור בנינג'ה או שזה לא יתן שום אפקט?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי E6300 ולוח אם GA-945P-S3 הפעלתי משחק מחשב ואת TAT ברקע כמו שאתם רואים הטמפרטורה הגיאה ל75 מעלות זה מסוכן? מהן הטפרטורות הסבירות במאמץ למעבד כזה? צריך לגשת לתכנאי שיבדוק את זה?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים נשרף לי הספק....בלה בלה בלה נתתי את המחשב לטכנאי שיבדוק לי אם נשרפו הזכרונות המעבד והלוח כי לא היה לי באותו זמן ספק חלופי, לאחר שקניתי ספק חלופי ולקחתי את המחשב מהטכנאי (הוא ניסה לעבוד עליי) התקנתי את הספק והופיעה בעייה מוזרה שכל פעם שאני מעלה את הוינדואס או שאני עושה בוט מאיפה שהוא אז המחשב נתקע. כך נותררתי ללא מערכת הפעלה. ששיזחרתי את ההגדרות של הביוס ע"י הג'אמפר. הוא מגדיר לי בביוס פיצ'רס את המעבד כ-400 ומשהו מגה הרץ במקום 667, למה ?, איך ? , זה היה יכול לקרות מעצמו או שמישהו עשה את זה ? ואיך אני משנה את הבאס בביוס (תתנו לי מקום מדוייק) ואילו לדעתכם עוד דברים היו יכולים להשתנות בביוס שמונעים מהמחשב לעבוד בצורה תקינה. ? ולשאלה המרכזית ? איך אני מחזיר את …
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.futurelooks.com/gelid-solutions-icy-vision-gpu-cooler-review/ שימו לב גם לרעש הנמוך באופן משמעותי, הקירור מתפקד באופן מצויין רק חבל שזה נעשה ע"י חברה שלעולם לא ראיתי מוצרים שלה בארץ ככה שלדעתי זה מאוד מוטל בספק עניין היבוא שלה לארץ :-\
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
בוקר אור לכולם! לפני כשבוע ביצעתי אוברקלוק לא יודע אם לקרוא לו מוצלח אבל ...לעיניינינו.. התוצאה היא 2800@3255 שאני יכול להגיע ליותר כשאני מגיע ל3400 למשל זה כבר לא יציב המחשב נכבה לפעמים ואתם מכירים כבר את כל הבעיות האלה בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי להעלות את זה עוד כי יש ללוח שלי אפשרות לעלות עוד הרבה.. והבנתי שיש גם איזשהו משחק עם הזכרונות ..אם אפשר יותר פרטים אני אשמח.. תודה מראש נ.ב: זה המפרט שלי asus p4800 intel pentum4 2.8 northwood (ht) 1024 ddr 400mhz samsung ויש לי קירור על המעבד נחמד אחד של זלמן ועוד 7 מאווררים בכל שאר המארז שמפוזרים בתפקידים שונים הוצאה והכנסה .. זהו בגדול ושוב תודה
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם כשאני יעשה OC יש סיכוי שההארד דיסק יישרף ...? אם לא...אז מה בקשר ל: אם אני שורף את המעבד האם עכשיו יש סיכוי?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1 רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר מאוורר 80 ממ - ישירות ללוח אם או לחיבור מולקס ?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היה לי סטיק אחד של זיכרון BH5 של קרוזיר מהמערכת הקודמת ואמרתי לעצמי בוא ניראה כמה הוא מסוגל המערכת שלי ניתן ליראות בחתימה: הוא עושה 270MHZ 5-2-2-2 בנתיים למתח של 3.4 ויש לו רוחב פס של 4000 מגה לשניה single channel. הייתי אומר לא רע בכלל אני ימישך את הOC שעוד זמן יתפנה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרטיס של ספיר HD4870 1GB ויש עליו ACCELERO S1 + מאוורר 12 סמ אני מאד רוצה לעשות לו OC גבוה במיוחד ( לא שהכרטיס לא מספק אותי עכשיו ... יש לי T220P ) אני תמיד נתקע בOC הטמפרטורות סבירות ונמוכות ( 40 במנוחה +- ) רציתי לדעת קצת יותר על "צריבת ביוס" האם בעצם זה עובד כמו ביצוע OC למעבד ? האם שם אני יוכל להעלות את המתח\FBS של הכרטיס וכך לקבל יציבות גבוהה יותר ב OC כמובן שעל חשבון טמפרטורה ? אשמח להסבר קצר אני רוצה להוציא את המירב מהכרטיס ... אני יודע שהוא לא אוברקלוקר טוב אבל ראיתי אנשים שהגיעו איתו לתוצאות חמודות ... בתודה גיא
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס שלי GTO2 והגעתי ל 540/1200 והכרטיס לא התחמם בכלל. הוא נשאר במנוחה על 33 מעלות ובמאמץ על 49 מעלות. הטמפ' שלו אחרי הOC לא אמורה להיות יותר גבוהה?
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה ל4 מאווררים של 120 מ"מ חזקים, יש לי פאנל שליטה על מאווררים ככה שאין לי בעיה אם במקסימום עוצמה הם רעישים במקצת, כמובן שאני לא רוצה אזור תעשיה בחדר אבל שייתנו תפוקת אוויר רצינית במקסימום עוצמה, שהסכום לא יעבור את ה150 ש"ח לכול 4 המאווררים, כלומר אם יש מארז וכאלה, אני חייל והרבה זמן לא בעסק, אז יש כניראה חידושים ודברים, אשמח לתגובות,
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק ישיר להורדה ? לא בטא בבקשה לווינדוס איכס פי
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אי מתלבט כרגע בין 3 אפשרויות: 1) ARCTIC COOLING ATI SILENCER 5 REV 2 שעולה 130 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3092 2) EVERCOOL TURBO 2 שעולה 157 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15365 3) THERMALRIGHT V-1 שעולה 150 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 אני יודע שה - EVERCOOL הכי חזק והכי שקט. (הוא משתווה ל V-1 ULTRA) אבל הוא לא מקרר את הזכרונות ורציתי לשאול האם זהו חיסרון משמעותי ? ה - SILENCER הכי חלש אבל הוא מוציא את האוויר החם מחוץ למארז ומקרר את הזכרונות. ה - THERMALRIGHT V-1 הכי פחות שקט, הוא מקרר את הזכרונות ואפשר להחליף את מאוורר ה - 80 מ"מ של ה V-1 למשהו עצבני כמו VANTEC TORNADO …
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלומות פורום OC וקירור קיבלתי לפני יום את המחשב החדש שלי ואני צריך עזרה בלעשות OC לזכרונות למעבד ולכרטיס-מסך אני רוצה שאולי אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנות לOC ו\או תוכנות לבדיקת יציבות לאחר ה OC אני לא מעוניין בדברים מטורפים שיכולים להמיס לי את החומרה אלה רק טיפה כדי להרגיש שיש תמורה לכסף הנה המפרט שלי וגופי הקירור שלי: --------------------------------------------------------------------------------------------- AMD X2 4400+ Toledo - 939 - E6 @ Zalman CNPS9500LED Mudhkin Redline 4000 DDR500 2-2-2 @ 512x4 Gainward Geforce 7800GTX @ Zalman Fatalit1y GPU cooler W.Digital Raptor 74.Gb Tagan EasyCon 580W PSU -----------------------------------------------------…
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי יש לי זיכוי של 300 שקל בזיגזג ואני צריך לקנות 4 מאווררים חזקים אבל שיהיו ברעש סביר. כי היה לי sf2 blue led והוא רועש בטירוף, והפוטצוימטר שלו לא עובד. אז אני צריך 4 מאווררים שהיוי ברעש סביר, ואני חייב לקנות בזיגזג. תודה מראש install
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם . שכחתי שיש לי בבית מחשב נוסף עם מעבד .Intel P4 1.8 ראיתי שאנשים אמרו שמעבדים ישנים (דיי ישנים) טובים דווקא ל-OC אתם ממליצים לעשות איתו OC ? הקירור הוא קירור סטוק אבל זה לא בעיה לקנות קירור אם זה ישתלם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עדיין עם המאוורר על ה GA-7DXR שעושה הרבה רעש, החנות שאליה התקשרתי, שם אמרו לי שהchipset amd 76 אחד מהיחידים שצריכים קירור אקטיבי, עדיין לא בטוח איך להסיר את המאוורר הקודם משום שאין קליפסים לheatsink ואני פוחד להרוס את הnorthbridge מכיוון שהסרת המאוורר תהיה כרוכה בתנועות סיבוביות, חמישהו יש עצה? ???
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש פאנל לשליטה ובקרה על כ 4 מאוורים של המארז (120 ממ כ"א) האם יש למישהו חיה כזו שמומלצת ? ראיתי את זה : http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=COOL&DRID=9202946
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-