עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם מותר לראות סרט או לשמוע שירים בזמן שעושים בדיקה של BLEND בתוכנה ORTHOS ?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by -neo-,

היי, בשעה טובה קניתי היטסינק של זלמן לנורת'ברידג' כדי להפטר מכל הפאקים של המאוורר שדי אף איי תקעו שם.... עכשיו, ההיטסיטנק הוא בגודל שמכסה ממש את כל הצ'יפ והקטע הירוק שסביבו, עכשיו השאלה שלי אם את הגריז אני אמור למרוח רק על הסנטימטר הרבוע השחור של הצ'יפ(הקטע השחור באמצע) או על כל מה שההיטסינק בא איתו במגע?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by Pika007,

יום טוב לכולם בשעה טובה הגיע הזמן לשדרג את המחשב, לוח ומעבד בחרתי, ועכשיו- זכרונות לגבי חברה, היה ברור לי מראש- OCZ. בעיקר בגלל נסיון ארוך עם מגוון רחב של המוצרים המצוינים שלהם. רציתי לשאול מה יהיה עדיף ל OC- 1066MHZ ב CL5 או 800MHZ ב CL4? והאם שאני עושה OC אני חייב להעלות את תדר הזכרונות גם כן? מדובר על ה REAPER של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=499 אשמח לשמוע את תשובתכם בעניין תודה מראש שמתי את השאלה הזו בפורום לוחות אם מעבדים וזכרונות, אבל במחשבה שניה, זה יותר מתאים לפה....

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by segev22,

ככה שיניתי בביוס את מתח הזכרונות שלי ל 2.1 וולט על מנת לקבל ביצועים טובים יותר (מדובר בXMS2 של קורסייר 800 מגה הרץ עם CL4). השינוי הצליח... אבל כאשר אני פותח את שני התוכנות PC PROBE2 ו- AI SUITE הן מראות לי מתחים גבוהים יותר כמו בתמונה שצירפתי... האם הן אמינות וזה מידע אמיתי או שהן לא אמינות כי אני חושש שילכו לי הזכרונות.... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  5. אהלן חבר'ה. תשמעו אני טכנאי מחשבים ואני עובד עם הרבה משחות טרמיות. פעם לזיגזג היה אבל עכשיו גם להם אין אני בכלל מעדיף לעבוד עם הNanotherm Blue 2 אז אם למישהו יש דרך כולשהו בבקשה לתת לי לינק או מספר טלפון, כל דבר שרק אפשר כדי למצוא איפה לקנות את זה בארץ בצורה דחופה מאד אני אהיה אסיר תודה! חיפשתי בכל החניות שאני רק מכיר ואף אחד לא יודע איפה למצוא את המשחה המדוברת אפילו הNanotherm הרגיל זה בסדר רק תעזרו לי בבקשה למצוא אחד. עם המון תודה והערכה על כל ההשקעה באתר הנפלא הזה, ארז. :]

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by shlominavi,

שלום..עשיתי בדיקה וזה המפרט: מעבד: E8500 O.C 3800MHZ לוח: DFI LANPARTY DK X48 כ.מ: CLUB 3D 4870 זכרון: 4GB 1000MHZ CL5 התוצאה שקיבלתי..ברזולוצ יה רגילה (1024X1280) היא בסדר למחשב הזה? 14432

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  7. שלום, אני עושה פרויקט קירור למחשב אבל לפני זה צריך לחקור...כאילו כל תינוק יודע שמעבד מוציא חום והכרטיס מסך זה תחום שצריך שיפור...וגם הצ'פסט והזכרון ובכלל האוורור במארז אבל כדי לשפר את הטפרטורה של האויר שבמארז צריך לדאוג למאווררי מארז אבל גם צריך לאתר את המקומות החמים במארז כדי לקרר אותם .. האם יש עוד דברים ששכחתי? בתודה עידו

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  8. איזה מהם לקחת ל7800GT שלי ?:}

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  9. שלום, אשמח אם תמליצו לי על גוף קירור ל6600GT AGP 128, של Leadtek, אם זה ממש משנה. אני גם נמצא באוברקלוק, ומתכנן להמשיך אחרי שאני אקנה את גוף הקירור. עריכה: כמעט שכחתי, אני אשמח גם שתמליצו לי על מאורר שיתאים לXP90 (92/120) במקום הטורנדו, שאני לא יכול לסבול, שיש לי עכשיו. תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Randy Orton,

יש לי לוח ASROCK P4V88 PLUS הבעיה היא כזאת ! יש לי מעבד סלרון 2400-400-128 ואין לי בעיה לעשות לו OC הקטע שבביוס רשום 100 FSB - מנואל / אוטומט שאני שם על מנואל הוא פותח את ה FSB אבל אי אפשר לשנות תדר ! עכשיו הרתיו קבוע ! רשום ככה RATIO LOCKED התקשרתי ל KSP להתייעץ אמרו לי שרוב הסיכויים שאי אפשר לעשות OC למעבד שלי בגלל שבחברה של אינטל קיצרו את התדר עד 2400 ובגלל זה רשום LOCKED ! - חרשתי את הביוס למצוא אפשרות / קומבינה כלום !!! -

• 14 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by JHONLEV,

המוצר הזה עוזר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=5005 זה אמור לבלום רעשים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by matsmets,

אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by t-macc,

האלן אני צריך מערכת קרור לסקוט 775 מעבד פנטיום d 2.66 עד 400 עם חריגה לא משמעותית חשוב לי נוראה(עם זה בכלל אפשרי)שהמעבד לא יעלה מעל 30 מעלות (במנוחה) עם אפשר קישור יעזור מאוד ,תודה

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  14. אני רוצה לדעת איזה קירור אוויר הכי כדאי מבחינת ביצועים. תרשמו גם כאלה שאין בארץ אולי אני יעשה משלוח

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by zagreb,

שלום קניתי מחשב חדש עם מארז 6919 Super Midi Tower של HEC. כשאני מדליק את המחשב המאוור הגדול מאחורה מתחיל להסתובב ונכבה לאחר כמה שניות. האם הוא אמור להמשיך להסתובב? האם זה תלוי בטמ"פ? האם זאת תקלה?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by סולל הדרך,

אומנם הOC שלי לא רציני אבל אני משתמש בבקר של TERMALTAKE HARDCANO 13 עיקר הרעש מגיע מהמאוורר של הNB המאוורר עובד על 5000 RPM וזאת בניגוד לשאר המאווררים שנשלטים ע"י הבקר ועובדים במהירויות נמוכות 1300-2500 RPM בהתאם לנדרש למשהו יש רעיון למאוורר שקט לNB (אבל יעיל!) תודה אבי

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  17. אי מתלבט כרגע בין 3 אפשרויות: 1) ARCTIC COOLING ATI SILENCER 5 REV 2 שעולה 130 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3092 2) EVERCOOL TURBO 2 שעולה 157 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15365 3) THERMALRIGHT V-1 שעולה 150 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 אני יודע שה - EVERCOOL הכי חזק והכי שקט. (הוא משתווה ל V-1 ULTRA) אבל הוא לא מקרר את הזכרונות ורציתי לשאול האם זהו חיסרון משמעותי ? ה - SILENCER הכי חלש אבל הוא מוציא את האוויר החם מחוץ למארז ומקרר את הזכרונות. ה - THERMALRIGHT V-1 הכי פחות שקט, הוא מקרר את הזכרונות ואפשר להחליף את מאוורר ה - 80 מ"מ של ה V-1 למשהו עצבני כמו VANTEC TORNADO …

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  18. עזרה דחוף! הפלסטיק שבצלעות קירור של המעבד נשבר! עכשיו המעבד יושב על 3 והוא חםםם! מה עושים! ??? אפשר לקנות רק פין כזה מבלי להחליף את כל הצלעות? הסבר: נכון כשמחברים את הצלעות קירור ללוח, אז צריך ללחוץ על 4 ה"ברגים" האלה. כל "בורג" כזה מורכב מ 2 פינים שנלחצים בלחץ מתחת ללוח וכך שומרים עליו מהודק. אצלי נשבר פין אחד מצד אחד, והמחשב המחשב יושב על 3 צדדים עם טמפ' של 41-55 יחסית במצב מנוחה...(כמו עכשיו) מה עושים!?? אפשר לקנות רק פין כזה מבלי להחליף את כל הצלעות? :bash: :s05: ??? --הוא מגיע ל55 רק במאמץ-- טמפ' ממוצעת היא 45-48

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by beni125,

איזהמערכת עדיפה מערכת המים או מערכת הקירור אוויר השימוש הוא לoc והשאלה היא האם זה משתלם לקנות קירור מים ומה הוא נותן לנו תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  20. איפה אפשר להשיג מאוורר 120ממ נשלט טמפרטורה 220V? אני צריך את זה למשהו ספציפי (לא מחשב) ודי חשוב שהוא יהיה HEAVY DUTY. מה שחשוב לי מאוד זה שהוא יהיה שקט בסל"ד נמוך אבל שבסל"ד גבוה הוא יהיה אפקטיבי (כמה שיותר אוויר). אם אי אפשר למצוא כזה 220V יש 12V שעומד בדרישות? תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by borg,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למאוורר שקט ויעיל עבור מעבד Celeron D 2.933Mhz (בלי OC) ב-Socket 478 (רצוי לא יקר). עדיף מאוורר שניתן להתקין על הסוקט במחשב מורכב מבלי לפרק את הלוח-אם מהמארז. תודה.

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by moshe55501,

1.איזה חיבור במולקס אני צריך כדי שיהיה 12 וולט 2.האם יש מישהו בפורום שכבר שם פלטייר על המעבד (ותביאו טמפ' אם אפשר) 3.עד כמה קור וכמה חום הפלטייר יכול להגיע ? 4.איך קיררתם את הצד החם של הפלטייר?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. אהלן לכולם אני קצת לא מבין בכרטיסי מסך והשאלה שלי היא כזאת כולם מדברים על אברקלוק ו OC ואין לי מושג מה זה?! וכמה זה משפיע על הכרטיס מסך?! ראיתי שכמה אנשים רשמו שהם יודעים לתכנת את זה, אם כן אז איך?! אם אפשר הסבר מפורט על זה אני אשמח תודה! כי גם אני כמו כולם מתלבט על כרטיס מסך טוב וזול

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. התוכנה הזו מורידה את טמפרטורת ה-CPU בכ-2-3 מעלות תוך הפחתת מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד - מה ש-Cool'n'Quiet של AMD אמורה לעשות אבל מסתבר שזו של גיגהבייט עושה עבודה טובה יותר. האם יש עוד שהגיעו למסקנה הזו? האם יש דבר כזה שני חיישנים שמודדים טמפרטורות באיזורים שונים במעבד? משום שמ-Speed Fan אני רואה שיש חיישן טמפ' של מעבד וגם טמפרטורה Core. באוורסט מופיעה רק טמפרטורה של מעבד ולא Core. כאשר טמפ' ה-CPU בספיד פאן עולה עקב מאמץ גם ה-Core עולה. למשל במצב מנוחה CPU = 22 (כן טמפ' נמוכה באופן מוזר אבל יש מזגן בחדר), אז Core = 39, ואילו במאמץ CPU = 33, ו-Core = 46 אם יש קשר הדוק ביניהם עם עליות בטמפרטורה האם זה אומר שאכן יש חיישן שמודד טמפ' ממש בליבת המעבד ואילו ב-BIOS מופיע טמפ' ש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.