אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב. מידי פעם לאחר עבודה ממושכת של המחשב, המחשב נתקע חלקית העכבר עדיין זז. והמעבד על 100% כמה שניות, הדבר גורר התנתקות מהאינטרנט, האם הדבר נגרם כתוצאה מחימום יתר במחשב? הHD שלי בסביבות 45 כל הזמן המעבד גם באותו כיוון, המארז כמה מעלות פחות. זה התחיל רק לאחרונה. האם עיגול הכבלים של ה IDE יכול לגרום לדבר כזה? למרות שהחלפתי כבלים וזה עדיין לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן.. קניתי מחשב לפני כחצי שנה עם כרטיס מסך בשם: 9600GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E השאלה שלי, מה זה ה-Superclocked הזה? האם זה אומר שהכרטיס תמיד במצב פעיל יותר מהרגיל בשביל להאיץ.. וזה המטרה שלו. או שבאמת זה אומר שמותר לי לעשות לכרטיס מסך OC ויש לי אחריות על זה?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המהרתי את ה TNT 2 שלי בעזרת התוכנה Pwoer Strip ואני הגעתי למהירות יציבה. אני רוצה לצרוב את המהירות שהגעתי אליה לביוס דרך התוכנה nVidia bios Editor. מישהו מוכן להגיד לי בקצרה איך אני עושה את זה? שמעתי שזה פשוט מאוד.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי לוח lanparty nf4 ultra-d עם מעבד אופטרון 170 אני נמצא ב 2.8 ושמתי לב שהpwmic נמצא על 55 מעלות? כמה מעלות נחשב לסביר? כמה נחשב לגבוה?
-
- 13 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם; ניסיתי לאחרונה לעשות OC קטן למחשב, מעיין התנסות קטנה מתוך שעמום, העליתי את התדר מ-2.8 ל-3.0 , (ממש כלום, אני יודע....) ולמרות הכלום הזה, המחשב קורס, אחריי ריסטרט הוא פשוט קורס (לאחר ביטול ההמהרה המחשב הפסיק לקרוס); העליתי את המחלקים מ-200 ל-214 (נו 3.0 GHz) וזהו.......מה יכולה להיות הבעיה? -רון
-
- 12 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום.. אני מרכיב מחשב עכשיו וחיברתי את הקירור מיוגן 2.. הזיכרונות הם קורסאיר וונג'נס.. קיט של 8 גיגה. יש לי בעיה כי נראה כי המאוורר לא יאפשר את חיבור הסלוט השני של הזיכרון.. האם יש משהו שאני לא שם לב אליו?.. חיברתי את המיוגן כך שלא יהיה לרוחב אלא לגובה.. (הצלע הארוכה יותר היא אנכית וקרובה יותר לחריצי ה - PCI). האם יש לי אפשרויות כלשהן? או שעלי פשוט לקנות זיכרונות נמוכים יותר.. (הוונג'נס ממש גבוהים).. הלוח אם הוא gigabyte z68x ud3h. תודה עריכה - כאשר המאוורר פועל - אני מניח יד לידו ומרגיש זרימת אוויר.. זה הגיוני? אני לא אמור להרגיש אוויר מהצד של ההיטסינק? האוויר אמור לעבור מכיוון הזכרונות לעבר הפאנל האחורי לפי מה שאני מבין.. וכרגע נראה כאילו הוא דוחף אוויר לכיוון הזכרו…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן חברים מצטער אם זה לא המקום, אני קצת אובד עצות. אני מחפש REFERENCE COOLER לHD5850 של חברת POWERCOLOR (כלומר, או עם המדבקה של החברה או קולר סטנדרטי לחלוטין שכתוב עליו רק ATI). יש למישהו מושג מאיפה קונים או האם יש מישהו שמוכר? חיפשתי ב-EBAY ובגוגל כמו מטורף. אשמח לקצת עזרה. תודה! אי-מייל שלי: maxxymus בGMAIL.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הzalman cnps7000b-cu ורציתי שתתנו לי דעות עליו........ אתם חושבים שהוא טוב? הוא ברמה מספיק גבוה בשביל אוברקלוקינג? האם בגלל המשקל הרב שלו (753g) כדי לי לא לקנות אותו.........?הוא יכול ליפול לי בתוך המארז או שהוא אמין ואין לי מה לדאוג? ואם יש עוד מידע שכדי לי לדעת עליו אז בבקשה תגידו לי.......
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי סלרון 850 ולוח אם shutlle av18e ואני רוצה לעשות OVERCLOCKING לפי תוכנת SiSoft Sandra 2001te Professional המעבד עובד ב- FSB של 67 MHZ ו- MULTIPLE של 8.5 שנותן 567 MHZ (ברירת מחדל) את המכפלה אני יכול רק להוריד למכפלות של בין 3 ל-8(כולל חצאי יחידות) ואת ה-FSB רק להעלות ל-100 או 133 באמצעות הג'אמפרים על הלוח מתח הליבה של המעבד הוא 1.76 וולט והוא תומך ב- 3.3 וולט הטמפ' הנורמלית 27 מעלות (לא בעבודה מאומצת) הזכרון 128 מגה SDRAM תומך ב-100 MHZ יש אפשרות לשלוט דרך הביוס על תדרי ה-cpu host/pci clock בתנאי שהג'אמפר מותקן נכון האפשרויות בביוס: (66 MHz based) 66/33MHz, 68/34M…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב ?? [ X1900XT 512MB ] + OC בתיכנון .... - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 - ZALMAN VF900-Cu
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקי ככה סיימתי לעשות oc הווינאוס פועל יציב . אני על 216 bus בלי חלוקה .. (הכי טוב אמרו לי) ככה: המעבד שלי היה 1.8 עכשיו הוא 2.38 על 45 מעלות אחריי מעמץ. את הtiming של הזכרון אני לא זוכר. אבל הוא על Turbo בביוס ... אני מזכיר שיש לי3700 זכרון, אז הטיימינג דיי נמוך. עכשיו, יש לי איזה שאלה או שתיים. אני על 1.725 V.. זה גבוה מידי? או שאפשר להשאיר את זה ככה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
גנבו את המחשב היקר והאהוב שלי- מה שרק מוכיח שמה שבא בקלות, ובכן, הולך לכל הרוחות כשבני בליעל גונבים לך אותו! העניין הוא שיש לי מחשב בן 3 פחות או יותר שישב עד עכשיו בפינה: amd 3000+ venice בסוקט 939 עם קרור סטוק לוח gigabyte k8ns סטיק בודד של ddr 256mb 400mhz ג'נרי raedon 9250 128mb ספק ג'נרי gyro-כתוב עליו 500w, אני בספק... מארז atx, אם זה אומר משהו. השגתי מסך 17" lg 1750q המחשב הזה יכול לשרוד עבודה משרדית וגלישה, אבל אני רוצה להוציא ממנו את המקס' עד שיהיה מספיק תקציב לקנות מחשב חדש (מה שייקח זמן). אני רוצה לסחוט ממנו כל מה שאפשר, אני יודע שצריך לשדרג , ופה אני צריך עזרה: 1. האם אני ארגיש שיפור משמעותי עם OC? 2. האם משתלם לי לשדרג את המפרט חלקית בכמה מאות שקלי…
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
האם AX7 יכנס ללוח A7V266E של ASUS ? האם משקלו לא יהווה בעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים נשרף לי הספק....בלה בלה בלה נתתי את המחשב לטכנאי שיבדוק לי אם נשרפו הזכרונות המעבד והלוח כי לא היה לי באותו זמן ספק חלופי, לאחר שקניתי ספק חלופי ולקחתי את המחשב מהטכנאי (הוא ניסה לעבוד עליי) התקנתי את הספק והופיעה בעייה מוזרה שכל פעם שאני מעלה את הוינדואס או שאני עושה בוט מאיפה שהוא אז המחשב נתקע. כך נותררתי ללא מערכת הפעלה. ששיזחרתי את ההגדרות של הביוס ע"י הג'אמפר. הוא מגדיר לי בביוס פיצ'רס את המעבד כ-400 ומשהו מגה הרץ במקום 667, למה ?, איך ? , זה היה יכול לקרות מעצמו או שמישהו עשה את זה ? ואיך אני משנה את הבאס בביוס (תתנו לי מקום מדוייק) ואילו לדעתכם עוד דברים היו יכולים להשתנות בביוס שמונעים מהמחשב לעבוד בצורה תקינה. ? ולשאלה המרכזית ? איך אני מחזיר את …
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך: ASUS V9280 GeForce 4 Ti4200 AGPx8 קראתי שיש לו פוטנציאל OC ממש טוב כאן האם אני צריך להחליף את הקירור של הכרטיס, או שהמאוורר שבא איתו מספיק טוב? אם אני לא מחליף קירור יש סכנה גדולה שהכרטיס יהרס? תודה לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני חייב המלצה לקירור למעבד עד 300 ש"ח הוא רותח!!!!!!!! יש לי amd 3500+
-
- 12 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוברקלוק למעבד כמובן מפרט מחשב בצד. אם אני עולה יותר ממספר זה, מתחילות כל הבעיות המצביעות על אוברלקוק לא יציב, וברור שהוא לא יציב כי אי אפשר לעלות תוכנות, כולן קורסות אחרי שנייה, משחקים קורסים עוד בטעינה וUtility קטנים גם הם קורסים שנייה לאחר הפעלתם, אפילו ריבועים כאלה הנפתחים עם גרירת העכבר על הdesktop גם הם נתקעים ולאחר כל זה, זה רק עניין של זמן עד שיהיה מסך כחול. אני לא יודע מה הסיבה לכך. אבל אני חייב את ה200MHZ הנוספים האלה, להגיע ל3000 הבעייה החלה כאשר עמדתי על 2887 מגהרץ (1155 בביוס). ומרגע זה איבדתי את הסבלנות והתחלתי להעלות את התדר בביוס במקום בקפיצות של 5 לקפיצות של 10, ובכל הפעמים שהעלתי אפילו ב10 בודד. היו בעיות בווינדוס ובתוכנות כמו שתארתי למעלה. הרצתי בדיקת י…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי כמה היתסינקים שהוצאתי ממחשב ישן ואני חושב לשים אותם על הכרטיס מסך. איך מדביקים אותם? צריך דבק מיוחד או שכל SUPER GLUE ממוצע יעשה את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המעבד הוא Intel Pentium 4 דגם 513. אני רוצה מאוורר שלא יעשה הרבה רעש, שאני אוכל לישון כשזה דלוק... אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אז לא צריך משהו חזק. על מה תמליצו?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור V1 למעבד, וכתוב שבמהירות הכי נמוכה הוא אמור לתת 1300 rpm, ובפועל בדקתי ויש רק 600, ובמקסימום מהירות אמור לתת 2000 סיבובים בדקה ונותן רק 1100.. מה עושים? אשמח לעזרה,תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2007 בשעה 15:01:11 עברו יותר מ24 שעות,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה ל4 מאווררים של 120 מ"מ חזקים, יש לי פאנל שליטה על מאווררים ככה שאין לי בעיה אם במקסימום עוצמה הם רעישים במקצת, כמובן שאני לא רוצה אזור תעשיה בחדר אבל שייתנו תפוקת אוויר רצינית במקסימום עוצמה, שהסכום לא יעבור את ה150 ש"ח לכול 4 המאווררים, כלומר אם יש מארז וכאלה, אני חייל והרבה זמן לא בעסק, אז יש כניראה חידושים ודברים, אשמח לתגובות,
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק ישיר להורדה ? לא בטא בבקשה לווינדוס איכס פי
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-