עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מתכנן להחליף המאווררים במארז הנ"ל למאווררים יותר שקטים. (scythe S-flex) כידוע, למארז הנ"ל יש מקום ל-5 מאווררים. השאלה היא כמה מהם באמת דרוש (ואיפה) כדי לשמור על האיזון בין קירור טוב לשקט? המפרט: E8400 ASUS P5QL PRO 2X 2Gb Kingston 800 HD4870 1Gb PCS+ 2X 500Gb + 2X250Gb P182b TT 650W AC Freezer 7 Pro כאשר מתוכנן OC קל בעתיד הקרוב. תודה

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by who_Cares,

אני מתכנן לקנות מחשב טוב בחודש-חודשיים הקרובים אני מתכנן לעשות מודינג למארז לפחות רציתי לשאול מה הגודל של המארזים הבאים: 1) enermax fs-710B 2) chieftech dx-01BD 3) chieftech da-01BD 4) chieftech ax-01SLD (זה עם החלון מובנה) בנוסף רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לcheiftech? איך אפשר להוסיף חלון? כמה עולה קתודה? כמה עולים מאוררים טובים ושקטים למארז (בצד ולמעלה-120mm, מלפנים ומאחור- 80mm) האם יש טעם לקנות את המאוררים עם הלדים של ANTEC או שעדיף לקנות שקופים של ENERMAX ולהוסיף לדים? איך עושים את זה? אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח לשמוע. תודה רבה :spin3: :spin3:

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  3. אוקיי, ה-Volcano 9 מת :< לקחתי את המחשב לחנות שתמיד אני לוקח את המחשב אליהם, בהתחלה הוא שם לי Aero Cool, שכחתי את הדגם המדוייק, משהו 101, אבל שכחתי מה רשום לפני ה-101 לא התאים למעבד שלי... באמת שאני לא יודע איך.. זה אמור להתאים לסוקט שלי :< אז הוא שם לי Fortis A93, אמרתי לו שאישית אני לא מכיר אבל הוא אמר לי שזה טוב, אז הוא שם לי. המעבד שלי הוא-AMD Athlon XP 2000+, אל תשכחו שהוא מתחמם מהר, והליבה Palomino אז בכלל... הטמפ' הן לוח אם-39, מעבד-47-50 במנוחה. לא בדקתי עדיין את הטמפ' בפעולה, אבל המאוורר שקט אחושרמוטה, אני בכלל לא מרגיש שהמחשב דלוק D= עכשיו הבעיה היא, שהטמפ' גבוהות מדי :< עם הוולקנו 9 היה לי טמפ' של ה-CPU 43 ככה, אבל של הלוח אם יותר :ם אני יכול …

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by azus-shamen,

האם מישהו מכיר עוד דרך לחבר את המאורר ללוח אם בסוקט 775 ניסיתי מאורר חדש של זלמן אבל זה אותו דבר האם אפשר לחבר עם ברגם או משהו בסגנון או האם יש מתאם PLZ בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by DeaglinG,

אהלן, אני הולך לרכוש בקרוב מאוד את המפרט הבא: מארז SPIRE PowerCube http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_901&products_id=11002 ומלוח אם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10659 עם מעבד e8400. עכשיו כמו שאתם בתמונות בעמוד הזה: http://www.apextechusa.com/products.asp?pID=171 זה אותו מארז והספק כוח יושב ממש מעל הלוח אם ככה שאין הרבה מקום לקירור. אני צריך קירור נמוך (מקסימום 4.5 ס"מ) שייכנס בין הלוח אם לספק כוח.. יש משהו כזה? בנוסף אם יש לכם המלצה למארז אחר זה יהיה מעולה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. הזמנתי היום שני מאווררים מוארים של SUNBEAM או משהו כזה... אחד עם קטודה עם UV והשני בלי.....אני רוצה למקם אותם בחלון של המארז שלי... חשבתי לשים את המאוורר עם הקטודה עם הUV בחלון למעלה באמצע (החלון שלי על כל הדופן של המארז). ואת המאוורר עם הקטודה הרגילה למטה מצד שמאל (מול הכרטיס מסך). התחתון יכניס אוויר, והעליון יוציא אוויר. (אני קודח רק בחלון כי יש לי רק מכדח כוס לעץ, אז המאוורר העליון ישמש כ"אגזוז"). מה אתם אומרים? יש הצעות? להחליף בין המאווררים? לשנות את המיקומים?

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Jook,

http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1280.htm האם המאורר הזה שווה (אני מחפש 120 מ"מ)? האם יש לכם הצעות למאוררי 120 אחרים?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  8. דבר ראשון אני חושב שזה מיועד למאוררי 120. ואני מבקש שזה יהיה מאורר שיעבור את ה100 cfm! אני מעדיף כמה שיותר (לא משנה הרעש) ואם אפשר אז עם לד! תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  9. מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא? תודה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by zzrxox,

המפרט שלי מופיע מימין המקסימום שאני מגיע אליו ועומד בבדיקת יציבות עם SP2004 ORTHOS הוא 3.2 400*8 ביחס של 1:1 ,אם אני עולה ל-420 או 440 וביחס של 1:1 עם הזכרונות אני מתחיל לקבל שגיאות בבדיקה ( המתח והתיזמונים של הזכרונות והמעבד שונו בהתאם ),כשבחרתי ב - ORTHOS לבצע בדיקה שתעמיס רק על המעבד ללא הזכרונות לא היו שגיאות,ניסיתי גם להעלות רק את תדר הזיכרונות ולהישאר עם המעבד על 400 וגם אז היו שגיאות,השאלה היא ,האם אפשר להסיק מזה שמה שמגביל אותי זה הזיכרונות ? ואם כן האם זה אומר שהזכרונות דפוקים או רק מגבילים,למרות שאני יודע שיש אנשים שהגיעו עם הזכרונות הנ"ל ל - 1000 ללא בעיות מיוחדות.

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by InFecT[0]r,

מה הקירור הכי טוב לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by House M.D.,

יש לי כרגע לוח אם Gigabyte GA-945GCM-S2L עד כמה שהלוח הזה ישן הצלחתי להגיע איתו עם המעבד שלי E5200 למהירות של 3.20GHZ (במקור 2.50GHZ) עכשיו הלוח הזה עושה לי בעיות ואני רוצה לקנות לוח אם חדש, השאלה שלי אם אני אקנה לוח אם פשוט נגיד צ'יפסט P31 אני עדיין אוכל להגיע למהירות הזו של המעבד, או שצ'יפסט P31 פחות טוב ל OC מה945GC שיש לי עכשיו? ואני לא צריך OC יותר טוב, מה שיש לי עכשיו מספיק לי חשבתי על הלוח אם הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~39277~10~0.htm יש עוד הצעות? התקציב הוא עד 350 ש"ח עדיף מ skypc אבל לא עקרוני

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. אחים שלי יש לי כרטיס מסך Geforc 4 mx 440 64 mb תגידו אני יכול לעשות OVERCLOCK ולהגדיל קצת את הביצועים..ואם כן אז בכמה?

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by Harel007,

אז ככה -קניתי תמארז הזה חבר שלי חיבר לי את הכל והכל עובד יפה ויש לי שאלה על הצג שמראה את הטמפרטורה אצלי הוא מוצג כ Faherenheit איך אני עושה שהוא יוציג ב Celsius? ועוד דבר יש לי חוט שיש לזה שהוא ה- "חיישן" איפה צריך למקם אותו ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  15. תהנו ! http://avner.richard.free.fr/Fanpaint/

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by AviadF,

אני זוכר במעורפל את השיטה, לכן אני שואל כדי להיות בטוח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על זה. מצטער אם כבר שאלו. נניח שאני רוצה להוריד מאוורר מ-12וולט ל-5וולט. ולמאוור נתון לי מתח והספק (וולטים וואטים) אז אני צריך לחלק את ההספק במתח- כדי לקבל זרם (אמפר) ואחרי זה לחלק את המתח(וולטים) בזרם (אמפר) כדי למצוא את ההתנגדות. אבל זה מצא לי את ההתנגדות של המאוורר. ואני רוצה למצוא התנגדות רצויה. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by leebanami,

שלום יש לי תלוח EP31-DS3L של GA [ כל המפרט מצד ימין..] עכשיו יש לי בעיה איתו הוא לא עובר ת 340FSB ולא ניראה לי שהלוח מגביל ב 340FSB אפילו עם אני מעלה עוד FSB1 הביוס מיתאפס.. אני צריך שתגידו לי בכמה FSB הלוח מגביל..

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  18. עשיתי OC למעבד E-4500 2.2 GHZ ולצערי היום שחם אש בחוץ הטמפרטורות שלי גבוהות מדי 68 בערך במאמץ ואז נוצר לי מסך כחול (בדקתי את הנושא) לכן אני מחפש קירור יותר חזק מ-ARTIC COOLING שיהיה לו עוצמה חזקה גם בחום שכזה ולא יהיה לי בעייה עם טמפרטורות גבוהות ד"א : ה OC הוא ממהירות 2.2 למהירות 3.0 GHZ המפרט שלי הוא: לוח: GIGABYTE P35 DS3L מעבד: CORE 2 E4500 2.2GHZ קירור למעבד: ARTIC COOLING PRO FREEZER 7 זיכרון : G.SKILL 4.4.4.12 2V 2048 MB כרטיס מסך: TWINTEC 8800GT 512M דיסק קשיח: WESTON DIGITAL 320 GB ספק כח: PC POWER & COOLING SILENCER 470W מארז: NZXT ALPHA אשמח לשמוע על קירורים שהטמרפטורות נמוכות ביותר אחרי ה- OC

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

אוקיי OC למעבד עשיתי, אבל עכשיו הכ.מסך. איך עושים את זה? אם על הכרטיס כתוב "OC Edition" זה אומר שאי אפשר לעשות OC יותר גדול? או שאפשר למתוח את החוט עוד קצת? (אם לא הרבה) הכרטיס במפרט. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by the1,

שלום, סילחו לי על שהשאלה באנגלית - פשוט לא היהי לי כח לתרגם אותה (שלחתי אותה ל- ANTEC). My system is build from: 1. Antec P182 case 2. ASUS P5K deluxe motherboard 3. Intel E8400 CPU 4. Arctic cooling Freezer 7 Pro CPU cooler - blowing front to rear at ~1000RPM. I have been using the P182 case with 3 case fans (REAR, BOTTOM, MIDDLE) all on slowest speed until yesterday - and got temperature reading of 42C for CPU and 38 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). Yesterday I added the fourth TOP fan (blowing air out of the case) also at low speed and got temperature reading of 48C for CPU and 45 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). How …

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by CRYSMAN,

מתלבט בין 2 לוחות אם לOC של E8400 [מתוכנן 4.5~] DFI LANParty JR P45 T2RS או Asus P5Q למרות שהבנתי ש Gigabyte EP45 UD3 מיועד לבאסים גבוהים .. הקירור הוא TR U120E איזה יותר טוב לOC ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by shlomid,

שיפצתי קצת את ההרד קנו 2 ששכב לי במגירה והתקנתי אותו. חישן אחד מתחת למעבד חיישן שני לליבה של כרטיס המסך הבעיה היא כאן: הקריאה של ההארד קנו2 עבור המעבד היא 45 מעלות בעוד שהקריאה של MBM5 עומדת על 38 מעלות? אז למי להאמין ולמה נוצרה שגיאה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by madror,

בבדיקת טמפרטות הדיסקים הקשיחים שלי במארז (HEC מסדרה 6 ...כן אני יודע ) מתברר כי אחד מהם הוא על גבול הטמפרטורה (60 מעלות ..מקסימום 66 וזה עוד לפני ימי הקייץ העליזים ). קניתי מאוורר נוסף של 120 ממ ומבקש לדעת כיצד לחבר אותו או יותר נכון מה כיוון זרימת האויר שתהיה לו. האים המאוור הקדמי יכניס אוויר והאחורי יוציא אוויר זו הקנפיגורציה הנכונה (מה שלי נראה הכי הגיוני) ? אשמח לכל דרך מחשבה (נכונה ) כיצד לקנפג את 2 המאוורים 120 ממ במארז. תודה מראש, דרור.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, רציתי לדעת מה השימוש במאווררים לכרטיס מסך - האם הם מחליפים את המאווררים הקיימים, או שהם בנוסף ? תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים