אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בתוכנה speed fun אז יש שם משהו בשם Remote הייתי רוצה לדעת מה זה והאם זה בסדר שהוא ב 63C ומה אפשר לעשות עם הקירור של זה?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
איזה מערכת קירור כדי לי לקנות ב200 שקל לכרטיס radeon 9600 pro בשביל לעשות oc מטורף ולצרוב את הביוס?!?!? :s05:
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחפש בלוק קירור נורמאלי למעבד I7, חשוב שלא יהיה יקר במיוחד. כבר התייאשתי מלחפש...
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
או שיש משהו יותר טוב? אני רוצה לשים עליו אנרמקס 92 מ"מ
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המפרט שאני קונה השבוע הוא בצד ימין ושאלתי פשוטה אני בן אדם שלא עשה OC בחיים לשום חלק ואני מתכנן לעשות בעתיד הקרוב אז הייתי רוצה לדעת האם המפרט הזה יתן לי OC טוב למעבד,לכרטיס מסך,זכרונות , וכו' תענו לי בכללי מכל הבחינות תודה!
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה לשייף את המעבד שלי (P4 פרסקוט) ולהישאר לבנתיים עם המאוורר המזוויע של אינטל. האם אחרי השיוף הגוף קירור 'יגיע' אל המעבד? יגע בו 100%? תודה, בז'נגלו.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם asus p9x79 deluxe וקירור למעבד noctua nh-d14. המעלות של המעבד i7 3930k נמוכות יחסית(עד 60 מעלות במאמץ), הבעיה היא שהיום בזמן משחק של חצי שעה בערך, קיבלתי התראה מהתוכנה של ASUS שהטמפרטורה של הלוח אם הגיע ל 60 מעלות צלסיוס. למה זה קרה והאם זה מסוכן? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני בונה מערכת קירור מים ואני בשלב רכישת המשאבה לאחר בירורים רבים החלטתי לקנות ראש כוח של חברת אהיים הגרמנית שאמורה לתת לי אחריות ל 4 שנים עכשיו הבעייה היא כזו....... אני לא יודע מה אמור להיות הספק צריכת המים של המשאבה 1000-2000 כמה חשמל היא זוללת ולמה לעזזל יש הפרש אסטרונומי במחיר בין משאבה טבולה לחיצונית 2000 ליטר לשעה טבולה עולה 300 חיצונית עולה 2500 ואט דה $#@#%$ ???
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב מעבד אינטל 7200 CORE 2 DUO, עם לוח GYGABYTE GA-P31-S3G , זיכרון KINGSTON DDR2 800 MHZ שני סטיקים של 1 גיגה(סה"כ 2 גיגה זיכרון) אני מרגיש שהמחשב ו\או הזיכרון עובדים לאט אני יכול לשפר את המהירות של הFSB ? זה הנתונים: בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2400@1800 BUS 400@538 יחס מעבד לזיכרון 1:1 זיכרון Twinmos DDR-RAM Twister 512MB 3200 CAS2 Memory תזמונים 2.0-2-2-5 ולוח אסוס P4XP-X על המעבד יש קירור סטוק של אינטל. מאוורר מוציא אוויר מאחורה ועוד מאוורר שמזרים אוויר על הכרטיס מסך ועל הכרטיסי PCI אז ככה המחשב תמיד באוברקלוק בלי בעיות כלשהם, במנוחה בווינדוס בטמפ' של 35~39 ובמאמץ של מאה אחוז מעבד מקסימום שהגעתי זה 49 מעלות. אבל במאמץ נגיד ניד פור ספיד זה בערך 44~49 אז לא נראה לי שהטמפ' האלו טוב זה נראה לי חם אפילו בשביל אוברקולק אני רוצה להגיע לטפמ' יותר נמוכות. אז איזה מאוורר עם היטסינק טוב מתאים למעבד שלי 1800 רצוי שיהיה שקט מאוד ויעיל וגם אני רוצה משחה טרמית אז על מה אתה ממליצים לי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. אני חדש פה בפורום ורציתי לדעת קצת יותר על מערכות מים. קראתי את הנעוץ והבנתי הרוב אבל יש לי שאלה. זה לא מסוכן כאילו שאם אפילו טיפת מים אחת נודעת במשהו הכול נדפק לא.? וגם האם המשאבה והריאדיטור נמצאים מחוץ למארז או בתוכו? ???
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לא הבנתי משהו.. הקירור הזה כבר בא עם מאוורר והוא בעצם עולה 331??? או שצריך להרכיס לו מאוורר ואז בעצם הוא עולה 400+ ??? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי +Volcano 7 והמאורר שלו דיי מעצבן. על MED ומעלה.... האם יש דרך להחליף אותו ועל איזה מאורר אתם ממליצים לי? (אני לא רוצה לקנות היטסינק חדש) שיהיה שקט וטוב, תודה. אני חושב שאני אהיה מוכן, להשקיע בזה עד 80 ש"ח תודה. עריכה: יש לי AMD 2500.. והוא כרגע על 50 מעלות, אז אני לא מרוצה כ"כ Compucase CI- 6A19
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון המחשב שלי התחיל להשמיע רעשים מוזרים ולרטוט באטרף. פתחתי את המארז ושמתי לב שהכרטיס מסך (Nvidia geforce 9500 GT ) מתחמם לחום קיצוני - 72 מעלות לפי speedfan. מה אני צריך לעשות ? איך זה שפתאום זה התחיל אחרי משהו כמו שנה וחצי שיש לי את המחשב?
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע התחדשתי במחשב הנ"ל לוח Asus p5b deluxe זכרון Geil ultra dual 1gb 800mhz מעבד Inte Duo core 6400 2.18 קירור Big typhoon כ.מסך Leadteak 7600GT Extreme ספק Enermax liberty 400 מארז Soprano vb1000sws מצ"ב שני צילומים מ CPUZ שמראים שהזיכרון עובד על 333mhz,מדוע ובכלל אני מעוניין להפיק מהמחשב יותר ממה שהוא נותן לי היום, אני דיי חדש בנושא של OC,אני ראיתי שיש באתר מדריכים כתובים בנושא,אך אשמח לקבל המלצות מה כדאי לבצע לפי המפרט שלי ואיך אני גורם לזיכרון לעבוד לפחות במהירות האמיתית שלו. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שבוע הבא כנראה אני קונה 6800 של MSI תמליצו על קירור טוב בשבילו עד 200 שקל כולל משחות ודבקים ולאדע מה...... ואם אפשר הסבר איך מחברים את זה כי אין לי שמץ.... תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
מתח של 1.36V. לוח אם - Asus Maximus IV עוד היום יהיה מקצה של לפחות 5500Mhz+ ;D קרדיט לStingeR שהוא פשוט יצא מלך, הוא יודע על מה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאריות המשחה התרמית שלי, על גבי המעבד וגוף קרור(פריזר 64) : סלחו לי על האיכות..אין ברשותי כרגע מצלמה, תמונות מהפלאפון. יש צורך למרוח מחדש ? (מפרט בצד) לאחרנה ביצעתי OC למעבד (3800*2) ל-2750mhz .. הטמפ' שלי עם הפריזר אני חושב שדי גבוהות (מתח 1.44) במנוחה עם הפריזר על 38+- ומבאמץ על 47-8 ובמשחקים כבדים כבר 51-2. מה שמגביל אותי הוא החום, יש צורך להעלות מתח ל 1.6 בערך כדי להמשיך ב OC ניסיתי להעלות למתח 1.55 והפעלתי את האפשרות בביוס שיתכבה במידה ומגיע ל 60 מעלות, הוא אכן נכבה עוד לפני שהגיע לוינדוס. כרגע מרוחה משחת סטוק שהגיע עם המעבד .. נמרחה לא על ידי אלא בחנות יחד עם הרכבת המחשב, אני שואל האם הטמפ' הגבוהות נובעות מהמשחה או שהפריזר לא יכול לעמוד ב OC שכזה,…
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
OK יש לי AMD X2 4200+ ויש לי את הקירור המקורי... עכשיו חשבתי אולי אם אני אחליף את המאוורר המקורי של amd שיש לי עליו עם אחד מהמאווררים הללו: 1. Thermaltake 60mm Dimensions: 60x60x25mm Rated Voltage: 12VDC Started Voltage: 7VDC Current: 0.37Amp Power Input: 4.44W Fan Speed: Max 7000+/- 10% RPM Airflow: 38CFM Bearing System: 2 Ball Bearing Lifetime: 50,000 Hours Connector: 3 pin או המאוורר הזה: AKASA 60mm Fan dimension 60 x 60 x 15mm Fan speed 4300 R.P.M. Fan airflow 21.83 CFM Fan air pressure 2.93mm H20 Fan life expectancy 50000/hrs Bearing type Ball Bearing Connector 3-pin with RPM sensor wire Voltage rating 12V Noise level 32.56…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ht 800fsb 1mb הלוח אם asus p4s800d זכרונות 2x256 ncp 400mhz 3200 וקירור למעבדsilent tower עכשיו עלתי אותו מעל 3200 mhz בoc והמסך התכבה אחרי שעשיתי restart המסך נדלק ורשם לי אוברקלוקינג נכשל האם צריך לעלות את המתח? אם כן אז באיזה רכיבים צריך לעלות אותו ואיך בכלל אני מעלה את המתח תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ניסיתי עכשיו לעשות לו OC הגעתי ל333 מפרט ראו בצד הזיכרונות הם לא אלו שמגבילים (ראה מפרט בצד) ניסיתי לעלות ל350 , אבל הכל עולה עד שזה מגיע לוינדוס כשזה בא להטעין וינדוס המסך מתכבה וזהו שלום על ישראל המעלות על 40 במאמץ , 30 ברגיל קירור סטוק גם עם הקטנת המכפלה של הזיכרונות זה לא פועל יש רעיונות? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל, שלום! הודעה ראשונה שלי כאן תחת הניק הזה אוקיי עכשיו הבעיה ככה, יש כמה דברים שלא הבנתי במדריך של הכ.מסך... ההגדרות הם בביוס או רק ברג'סטרי של הווינדווס? אם אני אפרמט את המחשב אז האובר קלוקינג "יעלם"? ודבר שני, יש לי כ. מסך ASUS G Force2 64 DDR GTS , לא נגעתי לו בהגדרות או משהו והטמפ' שלו קרובה מאוד ל 50 מעלות!!! זה לא קצת מוגזם?! וכן, המאוורר שלו תקין... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-