אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי לפני הכל זה המפרט שיש לי (בצד).. הצלחתי כבר כמה פעמים לעשות OC ל8800 אבל זה לא יצא הכי יציב שבעולם והיו משחקים שנתנו תוצאות טובות והיו חלק שפשוט נתקעו. ומפה אני מסיק כל פעם מחדש שהOC לא ממש יציב.. אז ככה יש לי RivaTuner v2.09 ו 3DMark06 וכמובן את הדריבר האחרון של NVIDIA! רשמתי את התוצאות בהגדרות המקוריות והחלתי לצאת לדרך עם הרבה ציפיות לעזרה ותמיכה ממכם עם המעבד והזכרונות ממש עזרתם לי וזה המקום גם להודות שוב.. (ממש היתי מופתע מהנחישות שבלעזור מהקהילה הזו) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338021.msg2916663#msg2916663 אשמח גם לקבל הגדרות דומות לבעלי פלטפורמה דומה כולל הנתונים כמו טמפ\תוצאות\ומתח.. בביוס הPCIE נעול ב100 לצורך דיוק זה הכרטיס והקירור:…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
לחץ כאן 1.הוא משתלם? 2.הוא איכותי? 3.איזה אופציות הוא מציג? 4.איך מחברים אותו ללוח?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 איזה מאוורר להצמיד לו ? זה בשביל HD4850.
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איך ועם איזה צבעים אני צריך להשתמש בכדי להעתיק ציור שאמא שלי ציירה על נייר פרגמנט שקוף למארז. הציור הוא קצת מורכב (סגנון יפני, דרקון), לא באפשרותי לצלם את התמונה כרגע אך בטוח שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן יש לי בן שנה וחצי עם מארז די סטנדרטי מ KSP. הבעיה היא שהמאוורר שזורק את האוויר החוצה (8" אם אני לא טועה) מרעיש כמו קומקום לפני הרתחה. השימוש שלי הוא סטנדרטי, לא צריך OC. המאוורר הוא Thermaltake smartfun של Everflow (מקווה שדייקתי בפרטים ולא כתבתי שטויות) אם חסרים נתונים אנא שאלו מה לעשות? דרך אגב, ביצעתי ניקיון פנימי וזה לא עוזר, הוא פשוט מרעיש מהרגע הראשון גם כשהמחשב היה חדש.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הספק הבא: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=55031557340a84054c008f5c82e3134d כפי השם שלו,יש לו 2 מאוררים,יש לי את המפרט בחתימה. בכל מקרה כשאני בזמן מאמץ (במשחק) או שהמעבד לוקח מעל 50 אחוז הספק עולה ל54 ואפילו 56 מעלות.אני לא יודע אם הטמפ' הגיונית או לא אם בכלל AUX זה הספק משום שבזמן מאמץ המעבד רק על 42-44 הלוח על 36-38 הכונן על 35 הכרטיס 32 בטמפ' מקיפה והליבה על 52 בכרטיס מסך. יכול להיות שהספק מזייף? יש לי 2 מאוררים מאחורה אני לא יודע מה הם עושים אבל אני יודע שהגריל הוא פונה לחורים שמאחורה (זאת אומרת החוצה).מאורר ZALMAN בכרטיס מסך,מאורר של אינטל וזהו בערך. דרך אגב במנוחה הספק על 40+ וגם איפה אפשר לראות את הVOLT…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
על איזה אתם הכי ממליצים,איזה הכי אמינה\מדוייקת? יש לי את הלוח IC7 אתם יודעים אולי אם יש בדרייבר של הלוח תוכנה טובה כמו באסוס למשל?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לא מזמן שאלתי פה על איזה תוכנה אמינה ואמרתם לי שבשבילי REAL TEMP כי יש לי מעבד E8500 והוא 45NM והריל טמפ עובדת לי 95TJ מה שמתאים למעבד...(אני מדבר על הטמפרטורות של הליבות) אבל שאני בודק באברסט בCPU שזה אומר המעטפת של המעבד הוא רושם לי 48 מעלות...ו47 בשתי הליבות כלומר מעלה הפרש בזמן שבריל טמפ הליבות על 38... השאלה שלי היא כזאת...האם גם בCPU באברסט הוא מעלה 10 מעלות או שרק בליבות? נגיד אם כתוב לי בסי פי יו 48 אז זה בעצם 38? הינה תמונה.. http://www.siz.co.il/up.php?i=zydiyxnnwucn.jpg
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לוח אם DX58SO של אינטר ומעבד i7 920. אני מתכוון להרכיב מחשב עם הנ"ל ובנוסף 2 דיסקים קשיחים וכונן DVD. כרטיס המסך יהיה 9800GT. מה שיש לי הוא מרז של NEC בו יש לי מאוורר פולט אחד מאחורה(לא זה של הספק) ומאוורר שואב אחד מקדימה בחלק התחתון. שניהם 12 ס"מ. בצד המארז יש 2 פתחים ללא מאוורר. על המעבד יהיה המאוורר הסטנדרטי שאינטל נותנת. אין לי שום כוונה להמהיר בשלב זה. אני רוצה להימנע מרכישת מארז/ספק חדש. האם הנ"ל יספיק לי בכל הקשור לקירור נאות של המערכת? :-\
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך אני בוחר את ה-Clock generator -יוצר תדרים ב-clockgane יש לי Q6600
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מפרט בצד אני כרגע 417X9 מתח 1.3 בVCORE כל השאר ממש נמוך בקושי נגעתי במתחים ואני חושב שגם בNORMAL שלא נוגעים במתחים המחשב יעבוד טמפרטורות ובדיקות מאמץ בOCCT תקינות לחלוטין , 415 עולה המחשב גם ב417 , 419 כבר לא עובד , זה בגלל הלוח אם? =[
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אוקיי, החלטתי שאני ילך עליו במקום הX800GT של POWERCOLOR... 1. מה הסיכוי בערך שאני יוכל לפתוח את כל צינורות העיבוד בכרטיס הזה ? 2. איך עושים את זה ? 3. האם הקירור סטוק שבא עם הכרטיס יחזיק את הצינורות הפתוחים ? 4. מה בערך יהיה ההבדל בביצועים בין ה 6800LE פתוח הצינורות (בלי OC) לבין x800gt (בלי OC גם) 5. האם ניתן לעשות לו OC בנוסף לפתיחת הצינורות עם הקירור סטוק ? תודה רבה לכם, love hwzone
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. עשיתי אובר קלוק לכ' מסך שלי: Nvidia GeForce FX5700VE 256MB - נמאס כבר 3 שנים הוא באותו מצב הגיע הזמן לז**ן אותו קצת ספק 350W, מעבד 2.6HT, זיכרון 1GB 400MHZ. השתמשתי בתוכנה ATITOOL, לא העלתי וולטים כי אין לי מושג איך ואני אשמח אם מישהו יעזור לי .. הנה התוצאות: לפני: http://img152.imageshack.us/img152/4936/beforexp4.jpg אחרי: http://img170.imageshack.us/img170/2387/afterbe4.jpg בזכרון לא העלתי הרבה כי הוא פשוט עושה לי ריסט =\ שמתי 2 מאוררים על הכ' מסך כי הוא סחב לי רק עד 350 MHZ .. אמרתי ניתן לו ת80מ"מ של המארז. שמתי ת80 מ"מ מול הכרטיס ועוד מאוורר קטן 32 מ"מ מול הכרטיס [מאוד קרוב] סגרתי ונתתי אובר קלוק. המחשב יציב עד עכשיו בלי עין הרע... :] - ה…
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני זוכר במעורפל את השיטה, לכן אני שואל כדי להיות בטוח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על זה. מצטער אם כבר שאלו. נניח שאני רוצה להוריד מאוורר מ-12וולט ל-5וולט. ולמאוור נתון לי מתח והספק (וולטים וואטים) אז אני צריך לחלק את ההספק במתח- כדי לקבל זרם (אמפר) ואחרי זה לחלק את המתח(וולטים) בזרם (אמפר) כדי למצוא את ההתנגדות. אבל זה מצא לי את ההתנגדות של המאוורר. ואני רוצה למצוא התנגדות רצויה. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מערכת קירור מים של zalman ויש לי את הסוקט1366 החדש הבעיה היא שאני לא יכול לשים הבלוק שלו כי התושבה של הזלמן לא מתאים מה אני צריך לעשות בשיבל לחבר אוות ןאם יצא תושבת שאפשר לחבר אוות
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף להתקין AC Freezer Xtreme אז הפכתי את כל הפורום ולא מצאתי מדריך לOC לCPU (אין בסטייקי) מה אני צריך לשנות בהגדרות פה בשביל להמהיר תמעבד? רטיו או FSB? אני רואה הרבה פה מדברים גם על מתח, איך אני יודע מתי להעלות? כרגע שני הליבות על 31c בREALTEMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בלוח אם לOC למעבד E7200 תקציב עד 600 שקל רצוי עם FIREWIRE אבל לא הכרחי איזה זיכרונות כדי לקחת עם לוח זה(800,1066,1333)? תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... לפני כמה שבועות הגעתי ל3.2 ואני חושב שגם ל3.4(לא בטוח) עכשיו אני מגיע ל3.0GHZ הטמפרטורות בCORE TEMP הן 37-20 (מנוחה בלילה-מאמץ ביום, לפי הסדר) אני מנסה להגיע ל3.2 אני שומר בביוס ואז המחשב מתכבה ונדלק... כרגיל ואז הוא שוב מתכבה ואז נדלק עושה רעש וממשיך כרגיל ללא OC... חום זה לא יכול להיות בחיים... מה זה עוד יכול להיות? אני משתמש בM.I.T כמו שבחור תותח מהפורום הסביר לי בקצרה שם ENABLE ומשנה ל400 ובמולטיפלייר הזה מה שזה לא יהיה זה על 2 וה<VOLTAGE> משו שמתי על <MANUAL> וזהו לא נוגע יותר הרוב על NORMAL \ AUTO חוץ מה400 וה 2.... ו<CIA2> על DISABLED יש מצב שאני יכול להרים מתח או משו כדי לעבור את גבול ה3.0GHZ בטוח מיליון אחוז שהייתי יציב ושיחקתי וה…
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום והאמת שנרשמתי כי התחלתי להתעסק באוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים יש לי מעבד Q6600 לוח : EP35C-DS3R GIGABYTE זכרונות : KINGSTON HYPERX DDR2 1066 רציתי לדעת איך אני מגיע למצב שהזכרונות ירוצו ב1066 במקום ב800 ועוד שאלה על הדרך , לפי האתר של GB הלוח הזה תומך במקסימום 4 גיגה DDR3 לאחר בדיקה קצרה בגוגל גיליתי שהמון אנשים הצליחו להריץ בכיף 8GB של 1333 אז השאלה אם כדאי לעשות אוברקלוק או פשוט לשדרג תזכרונות לDDR3 תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אוקי, המערכת החדשה הגיעה מפרט- מעבד 3000+ VENICE E6 LBBWE 0521DPAW זכרון 512MB של ADATA PC4000 + זכרון 512MB של ADATA PC3200 VALUE לוח אם DFI NF4ULTRA INFINITY כרטיס מסך X800XL 256MB POWERCOLOR ספק ANTEC 480W NEO POWER HD - של WD 2*80GB בRAID0 צורב - 3500 NEC קירור - FREEZER64 120ממ מאחורה מוציא 120ממ מקדימה מכניס מארז 6A19 עד כה אחרי מספר מועט של שעות על המחשב: בערב אני ימשיך בעקרון הזכרון PC3200 מאוד מגביל אותי, אפשר להגיע עד 220 בלבד לא משנה תזמונים וגם מתח של 2.8 לא עושה הרבה הVNICEים האלו לא אוהבים מתח ממש.... ב9*300=2700MHZ המעבד לא יציב גם ב1.55, וגם ב1.65 לא עוזר הטמפרטורות מעולות - 31 מעלות (אבל זה עם מזגן בחדר!) ו36 מעלות ללא מזגן (ב1.52V)
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מאורר בגג של המארז. אבל הבעייה היא (אני לא זטוח א ם זאת בעייה). במקום שאני רוצה לחתוך יש קורה של המארז. מקורה עוברת משמאל לימין. (במקביל לסידי רום ולשאר הכוננים) הבנתם איפה עובדת הקורה?! אני יכול לחתוך את הקורה ולא יקרה כלום? אז לחתוך או לא לחתוך?@! תודה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את ה PALIT HD 4870 SONIC 512MB. קראתי במספר כתבות שהוא לא מומלץ עקב היותו רועש במיוחד. למי שמכיר: האם אכן הרעש בלתי נסבל? האם ניתן לטפל בו ע"י שינוי מהירויות מאוורר ? תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.7GHz עם השקע (סוקט) 423 פין למעבד הפנטיום 4 וויליאמט (לא לצחוק בבקשה ) ויש עליו היטסינק ג'נרי של אינטל ועליו יש מאוורר קטן ועלוב מובנה שאינטל שמו על ההיטסינק הג'נרי שלהם. אני כבר הורדתי לאנשים היטסינקים מלא פעמים, אם זה בכרטיסי מסך וגם מעבדים ולא היו לי ממש בעיות, אבל ההיטסינק הג'נרי הזה של אינטל פשוט מסרב לרדת. משהוא שהיה לו נסיון עם כזה דבר יודע איך להוריד את הדבר הזה? אני פשוט לא רוצה לפעול בכוח אז רוצה לשמוע את העצות שלכם. בתודה ג'י,
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד q9450 ולשים קירור.... עכשיו חשבתי על ה v1 של tt מה אתם אומרים עליו? יש לי כמה שאלות לגביו 1.האם הוא שקט(אפשר להיתפשר טיפה אבל שאני יצליח לישון בלילה) 2.האם הוא מקרר טוב? 3.האם אפשר להרכיב אותו כך שהוא יזרוק אויר למעלה או אחורה למאוררים שמוציאים אויר במארז cm 690 ואני לא מתכוון oc ואני עדיין רוצה קירור טוב....
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-