עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tavor21,

היי אני בונה מארז והנה מה שחשבתי לעשות בו ואם יש לכם עוד רעיונות אז תודה אני רוצה אם הלמעלה לעשות משהו יפה עם לדים אולי חריטה אבל אני זקוק לתמונה בת *****. הנה התכנון לעכשיו

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by slater,

כבר הרבה מאוד פעמים שמעתי שחיבור הכונן הקשיח בתקן s-ata מגביל את המחשב בביצוע oc..... רציתי דבר ראשון לברר האם זה נכון....? והאם קיימת דרך להשתמש ב s-ata ולמנוע את ההגבלה שלו בoc????

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  3. אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב למטרות של משחקים וOC אני סגור על כל המפרט חוץ מהזיכרונות (שאני לא מבין כל כך בנושא) אני מתלבט בין שני סוגים : ה KINGSTON DDR II 2GB Dual Channel 800MHZ CL5 שעולה 750 ש"ח או זיכרונות של CROSAIR שחבר שלי יכול להשיג לי ב800 ש"ח : ה Corsair Dominator DDR2 2GB 800Mhz CL4 Dual Channel איזה נחשב ליותר טוב בOC? עם איזה זיכרונות אני הוכל לגיעה לתדר יותר גבוהה? תודה מראש לעוזרים :-* :-*

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  4. אני עוזזר למשתמש מהפורום להכין פאנבאס, אבל אני לא יודע כיצד לחבר את הלד. האם המתח נכנס משתי הרגלים הקיצוניות והאפס יוצא מהאמצעית?

5. שלום למומחים. קניתי מחשב עם מעבד e8400. המחשב היה אצלי בערך חצי שנה עד ששמתי לב שפתאום מופיעות לי הודעות של processor thermal margin - זה הגיע ל 15 ואפילו ל9 (בעיקר שהייתי מקודד סרטים ומפעיל אפליקציות כבדות). בכל מקרה שלחתי את המחשב לתיקון תחת האחריות שיש לי ואמרו לי שהיתה בעייה עם המאוורר של המעבד והחליפו מאוורר. באמת החליפו מאוורר, ראיתי שיש לי מאוורר חדש של אינטל. הבעייה שלי היא שעכשיו שאני פותח את התוכנת מוניטור של אינטל אני רואה שה- processor thermal margin תקוע תמיד על 70! גם כשבדקתי ב BIOS הוא תמיד תקוע על 70 קבוע. לא נראה לי הגיוני שהוא לא זז אפילו במעלה אחת... נראה לי שפשוט איכשהו קיבעו לי את הטמפרטורה. מישהו יודע איך אני משחרר את זה? תודה לעונים.... :s05:

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  6. השאלה בכותרת.

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  7. בתוכנה OVERDRIVE שבדריבר של ATI יש לי OC עד 700 בליבה ו 1200 בזיכרון הבעיה היא שהזיכרונות יציבים גם על 1300 ואני לא יכול להשים אותם על 1300 ב OVERDRIVE אני יכול רק ב RIVA TUNER וגם אצלי עד עכשיו זה היה 700/1300 ב RUVA TUNER אבל עכשיו עשיתי פרופילים וכשאני עושה פרופילים ובRIVA TUNER על 700/1300 זה מראה לי שה OVERDRIVE לא זמין עכשיו.וכשאני מבטל את הOC בRIVA TUNER או עושה את הקלוקים עד 700/1200 זה עובד טוב. אז יש איזה דר שאני יוכל מהתוכנה OVERDRIVE לעשות 700/1300?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by Roee_G,

יש לי פאנל בקרה של וונטק עם 3 סנסורים CASE \ CPU \ HDD חשבתי לחבר את ה CASE לכ.מסך אבל אין לי מושג איפה לשים את הסנסור בין ההיטסינק לבין השבב ?!?! (בחוברת הוראות כתוב שאסור לשים ישירות על המעבד אלה ליד (בקשר לCPU) יש לי כ.מסך ג'יפורס אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'ינטק שבא רק עם לוח קירור בלי מאורר, לקחתי מאורר של פנטיום 2 (קטן כזה.. 3-4 ס"מ) וחיברתי לו כבל 4 פינים (לא זוכר איך קוראים לזה.. מולקס או משהו כזה) שמתחבר לספק זה עובד נחמד אבל זה עדיין לא ממש קירור רציני כמו קריסטל אורב או ICEBERQ אבל זה כבר יותר טוף ממה שקיבלתי עם הכרטיס (כמו שאמרתי רק לוח קירור) הקצור.. כדאי לחבר לשם סנסור או להשאיר ב CASE ואם כן, אז לאן לחבר

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by Fungus Funk,

אני מחפש קירור חזק וטוב ל - X1900XT 512MB + אוברקלוק מתוכנן. והשקט הוא גורם דיי חשוב לי ! השאלה כמה כבר ה - VF900-Cu מרעיש ...? בחרתי את שאר חלקי המחשב בין היתר לפי פרמטר השקט כי הוא חשוב לי. האם זה ממש מורגש בנוגע ל - VF900-Cu ?! ושעדיף ללכת על ה - Accelero X2 שלפי מה שהבנתי פחות טוב ...

• 12 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by zerocool15,

יש לי מארז של 80 ממ פאן אני צריך מארז 120 ממ פאן שווה להחליף למארז גדול יותר והאם הקירור יהיה אפקטיבי יותר לעומת 80 ממ פאן? האם מישהו יכול להביא לי קישור למארז זול שמותאם ל120 ממ? אני חושב לקנות דברים מחול שמאוד זולים אך אני לא סגור על המארז עדיין... יש פה חנות ממש אחלה שעושה משלוחים לכל העולם ויש שמה דברים מאוד מאוד זולים בהשוואה לאיביי http://www.hardwarecooling.com

11. Started by jclarkk,

http://www.futurelooks.com/gelid-solutions-icy-vision-gpu-cooler-review/ שימו לב גם לרעש הנמוך באופן משמעותי, הקירור מתפקד באופן מצויין רק חבל שזה נעשה ע"י חברה שלעולם לא ראיתי מוצרים שלה בארץ ככה שלדעתי זה מאוד מוטל בספק עניין היבוא שלה לארץ :-\

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  12. Started by בייגל טוסט,

http://tinyurl.com/y38vxl מנצח בהפרש קטן את קירור הסטוק של הX1950XTX כשהאחרון מכוון על 100%, הישג לא רע בכלל החסרונות היחידים הם המחיר הגבוה (49$ MSRP) יחסית לקירורי VGA מתחרים וחסימת הסינקים לזכרונות (בחלק מהכרטיסים) נמתין לביקורות נוספות אבל מה שבטוח בינתיים HR-03 נראה טוב מאוד

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by roeiw,

איזה לוח מהלוחות של Abit למעבד הזה הוא הכי טוב?

• 12 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by demonshlomo,

יש לי מעבד אינטל 1500 שעובד עכשיו על 1533 בגלל שעשיתי קלוק לזיכרון מ333 ל400! אני רוצה לעשות קלוק למעבד מ1500 ל1600 ובל פעם שאני ממהיר את הבאס של המעבד זה ממהיר לי את הזיכרון עוד ןעוד ואני לא רוצה להרוס את הזיכרון כי הוא כבר עובד על 408! למה זה קורה? איך אני יכול לעשות קלוק למעבד בלי שמהץ של הזיכרון יעלה?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by zolder,

אני מעוניין לקנות קירור מים למחשב שלי וניתקלתי בבלוק הבא. מה עוד דרוש לי,איפה אני משיג את זה וכמובן כמה זה עולה? וגם איך הבלוק הזה?

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by ofeky1,

יש לי לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ויושב עליו E6750 בOC מ 2.66 ל 3.2 האם כדאי לי\צריך להחליף קירור לציפסט בעקבות הOC? נגעתי בגוף קירור המקורי של הלוח והוא חם יחסית מה לגבי הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  17. איך אני יודע ?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by IGk,

קנייתי מאוורר GLACIATECH 120 MM והאני קודח חורים ומחבר אותו בצד השמאלי של המחשב השאלה שלי היא איפה כדי למקם אותו? מול המעבד? מול הכרטיס גרפי? או באמצע שיקרר גם וגם ואולי גם את הלוח וההרדיסקים (מארז ג'נרי מאוורר 80מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ למעלה) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  20. אוקיי, ה-Volcano 9 מת :< לקחתי את המחשב לחנות שתמיד אני לוקח את המחשב אליהם, בהתחלה הוא שם לי Aero Cool, שכחתי את הדגם המדוייק, משהו 101, אבל שכחתי מה רשום לפני ה-101 לא התאים למעבד שלי... באמת שאני לא יודע איך.. זה אמור להתאים לסוקט שלי :< אז הוא שם לי Fortis A93, אמרתי לו שאישית אני לא מכיר אבל הוא אמר לי שזה טוב, אז הוא שם לי. המעבד שלי הוא-AMD Athlon XP 2000+, אל תשכחו שהוא מתחמם מהר, והליבה Palomino אז בכלל... הטמפ' הן לוח אם-39, מעבד-47-50 במנוחה. לא בדקתי עדיין את הטמפ' בפעולה, אבל המאוורר שקט אחושרמוטה, אני בכלל לא מרגיש שהמחשב דלוק D= עכשיו הבעיה היא, שהטמפ' גבוהות מדי :< עם הוולקנו 9 היה לי טמפ' של ה-CPU 43 ככה, אבל של הלוח אם יותר :ם אני יכול …

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by VooDoo3,

OK, אז הגעתם ל OC גבוה ויציב, אבל האם אתם יודעים כמה הוא משפיע על המערכת שלכם ? לבטח הרצתם תוכנות Benchmark לפני ואחרי שהראו על שיפור מסויים בנקודות, אולם איפה זה בא לידי ביטוי ? החלטתי לבדוק את ההבדל, ולקבל תמונה עם נתונים ממשיים ולא ב"נקודות". לצורך הבדיקה, השתמשתי ב Everest, תוכנה שייעודה העיקרי הוא באבחון רכיבים שונים במערכת, אך בגרסאותיה האחרונות מגיעה עם יכולת בנץ' קטנה ושימושית. התוכנה מסוגלת לבצע בדיקה של מהירות קריאת / כתיבת זיכרון וכן מבחנים שונים לביצועי המעבד. המערכת שלי: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.0Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x Twinmos 512MB DDRII 667Mhz 5-5-5-1T ולאחר ביצוע ה OC: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.4Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x…

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by azus-shamen,

האם מישהו מכיר עוד דרך לחבר את המאורר ללוח אם בסוקט 775 ניסיתי מאורר חדש של זלמן אבל זה אותו דבר האם אפשר לחבר עם ברגם או משהו בסגנון או האם יש מתאם PLZ בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. עשיתי בדיקה עם התוכנה OCCT והנה התוצאה אפשר לראות שבמצב רגיל זה בערך 50 מעלות, במאמץ 60.. המאוורר שיש לי : zerotherm nirvana nv120 premium המעבד: intel core 2 quad q9300 2.5ghz זה טמפרטורה שנחשבת גבוהה מאוד? ומה כדאי לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by rosesr,

???

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. Started by DeaglinG,

אהלן, אני הולך לרכוש בקרוב מאוד את המפרט הבא: מארז SPIRE PowerCube http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_901&products_id=11002 ומלוח אם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10659 עם מעבד e8400. עכשיו כמו שאתם בתמונות בעמוד הזה: http://www.apextechusa.com/products.asp?pID=171 זה אותו מארז והספק כוח יושב ממש מעל הלוח אם ככה שאין הרבה מקום לקירור. אני צריך קירור נמוך (מקסימום 4.5 ס"מ) שייכנס בין הלוח אם לספק כוח.. יש משהו כזה? בנוסף אם יש לכם המלצה למארז אחר זה יהיה מעולה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים