עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי בלוח שלי יש רק 2 מקומות למאווררים (מעבד ומאוורר אחר) האם יש מתאם מפצל שאפשר לחבר עליו מאווררים נוספים מבלי להשתמש בכבל 4 פין? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by evman007,

המעבד שלי רץ על 2080 מגה הרץ במקום 2000. רשום ב EVERESR אוברקלוק של 4 אחוז. למה? אני לא עשיתי כלום

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

יש לי מקום לעוד מאוור אחד במחשב שהוא בגודל של 40 או 60 מ"מ... ורציתי לדעת איזה גודל הוא. תודה לעוזרים (ועם אפשר אז גם לדעת מה מכירו...)

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  4. רציתי בבקשה לדעת האם הדלקת המחשב כאשר ללוח האם מחוברים רק המאווררים יכולה להזיק? אני מעוניין לבדוק איזה מאוורר הוא הבעייתי מבחינת רעש. לא ניתן לשים לב בזמן עבודה שוטפת. אני מעוניין לחבר אותם אחד-אחד. כדי לא לפגוע בשאר הרכיבים אפרק את המעבד, הזיכרונות, ההרדיסק וכרטיס המסך. תודה מראש והמשך לילה טוב...

5. Started by GGuyZ,

אני כמעט ולא מוצא חנויות באינטרנט שמחזיקות את זה, ואלה שכן מחזיקות את זה טוענות שייקח עוד חודש עד שיביאו עוד כאלה. מישהו מכיר חנות שיש לה את זה במלאי? אני מדבר על גרסת הפרו של אינטל ולא על הרגילה\זאת שמותאמת לAMD. תודה על עזרתכם! גיא.

6. Started by T-Better,

ראיתי דיון דומה למטה, של E6400 מול E4300, אבל השאלה שלי קצת שונה. אני קונה מחשב חדש (יותר בכיוון של שדרוג) בקרוב: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev3.3 OCZ Premium Edition 2GB Kit 800MHz CL 4-5-4-12 Inno3D Geforce 8600GT זה הבסיס. אני לא סגור על המעבד עדיין. כמו שאתם רואים, המערכת שאני קונה מתאימה ל-OC לא רע בכלל (הזכרונות היו יכולים להיות קצת יותר טובים). חשבתי לקנות בהתחלה את ה6420 בגלל 4MB Cach ובגלל שהוא בעל ביצועי OC לא רעים בכלל, אבל מאחר ול-E44 יש מכפלה 10, יהיה הרבה יותר קל להמהיר אותו. הביקורת היחידה שקיימת עכשיו ל-E4400 לא משבחת במיוחד את ביצועי ה-OC שלו. ייתכן מאוד שהם פשוט נפלו על מעבד פחות טוב (הרי זה משתנה בין מעבד למעבד). הביקורת: http://www.neoseeker.com/resourcelin…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום, מדי כמה שעות המחשב שלי כבה ללא סיבה, באמצע העבודה השוטפת. המפרט שלי מופיע בצד, והמעבד מגיע לכ-60 מעלות, האם זה תקין, והאם זו יכולה להיות הסיבה לנפילת המחשב? (אופציית הכיבוי בביוס מבוטלת) תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by AviadF,

אני זוכר במעורפל את השיטה, לכן אני שואל כדי להיות בטוח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על זה. מצטער אם כבר שאלו. נניח שאני רוצה להוריד מאוורר מ-12וולט ל-5וולט. ולמאוור נתון לי מתח והספק (וולטים וואטים) אז אני צריך לחלק את ההספק במתח- כדי לקבל זרם (אמפר) ואחרי זה לחלק את המתח(וולטים) בזרם (אמפר) כדי למצוא את ההתנגדות. אבל זה מצא לי את ההתנגדות של המאוורר. ואני רוצה למצוא התנגדות רצויה. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by POD,

שלום לכולם, המפרט הוא: AMD 1800+, Geforce 3 Ti200, DDR 266 MHz, FSB 133MHz, AGP BUS 66MHz מפרט מלא יותר ב-http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm שאלתי היא, כשאני מעלה את קצב ה- FSB מ-133 ומעלה, האם אני צריך גם לשנות את ה BUS של ה- AGP? ואם כן, אך אני עושה זאת?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  10. בקרור סטוק ללא מאוורר: לפני ה OC: OC עם זכרון מ-200 ל-229: OC אחרון...(פחדתי יותר אבל הכרטיס כמעט ולא התחמם!!!) זכרון : מ-200 ל- 235 CORE מ-325 ל-384 תסבירו לי בבקשה! קצת יותר על OC לכרטיס מסך דרך אגב הכרטיס 9600SE 256MB 128Bit ואם אפשר תסבירו לי להשתמש ב ATI TOOL. תודה עוד שיפור קטן:

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  11. טוב, אולי אתם זוכרים הודעה שלי מלפני איזה שבועיים - שלוש... בכל מקרה החלטתי לקחת את המעבד שלי עד הקצה שאני יכול, והצלחתי לקחת את הפנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ רק עד ל2800 (או שזה כן נחשב הרבה?), אחרי זה אני מקבל תקיעה שאני מנסה להעלות בדיקה למעבד בסנדרה. הזכרונות שלי הם לא משהו, יכול להיות שהם דווקא הגורם התוקע ולא המעבד? הלוח שלי הוא ABIT SR7-8X עכשיו אני מחפש טיפים או כל דבר אחר כדי לשפר את התוצאות, איזה היטסינק (יותר טוב מהמקורי..) יתאים לי לSocket 478 או בכלל, כל דבר שיכול להפוך את האוברקלוקינג ליותר מוצלח... תודה מראש, Ameralis Zaiir שמתנסה סוף סוף באוברקלוקינג רציני. עריכה: בקשר להודעה הראשית, שאני בטוח שתפנו אותי אליה, רשום שם שמומלץ Volcano 7+ ותקנו אותי אם אני טועה אבל ה…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. היי חבר'ה קיבלתי ת'מחשב מתיקון היום, הוא היה ב-OC לפני וכמובן שנאלצתי לאפס את ההגדרות... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו למצבו המומהר. השאלה היא האם להחזיר אותו בבת אחת (במקרה שלי זה E6300 על GA-S3 וזכרונות gskill hz, קירור: נינג'ה פלוס ושני מאוורים 120 במארז) או בהדרגה כמו שהגעתי למצב המומהר מלכתחילה...? האם שינוי להגדות OC מdefault בבת אחת יכול לגרום איזשהוא נזק קבוע? היתי ב-OCשל 3.2GHZ בלי העלאת מתחים... באס 460.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by le011,

שלום לכולם מעוניין בלוח אם לOC למעבד E7200 תקציב עד 600 שקל רצוי עם FIREWIRE אבל לא הכרחי איזה זיכרונות כדי לקחת עם לוח זה(800,1066,1333)? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by Pika007,

יום טוב לכולם בשעה טובה הגיע הזמן לשדרג את המחשב, לוח ומעבד בחרתי, ועכשיו- זכרונות לגבי חברה, היה ברור לי מראש- OCZ. בעיקר בגלל נסיון ארוך עם מגוון רחב של המוצרים המצוינים שלהם. רציתי לשאול מה יהיה עדיף ל OC- 1066MHZ ב CL5 או 800MHZ ב CL4? והאם שאני עושה OC אני חייב להעלות את תדר הזכרונות גם כן? מדובר על ה REAPER של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=499 אשמח לשמוע את תשובתכם בעניין תודה מראש שמתי את השאלה הזו בפורום לוחות אם מעבדים וזכרונות, אבל במחשבה שניה, זה יותר מתאים לפה....

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. סליחה על הבורות אבל אני חדש בעסקי אובר-קלוק...... איך מעלים את הבאס לצורך ביצוע אובר-קלוק? האם זה פיזית במחשב או דרך הביוס? ואחרי שמעלים את הבאס, המערכת עברה אובר-קלוק וזה מספיק להמהרת המעבד או שצריך לעשות עוד שלבים? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  16. יש לי A64 3200 S939 ולוח K8NS ULTRA של GIGABYTE אני משתמש בתוכנה HARDWARE MONITOR לניטור בטמפרטורה והיא מראה לי שיש CPU1, MAINBOARD וHDD1 ו HDD2 ולא משנה מה אני עושה הטמפ' נשארת אותו הדבר 25 מעלות אני כרגע עושה קידוד לסר דיוידי והקידוד משתמש ב 100% מהמעבד שלי ובכל זאת הטמפ אותו דבר איך זה יכול להיות? יש לי גוף קירור XP-120 עם SF2 של THEMRALTAKE 120 . תודה.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  17. רעיתי את הדבר הקטן הזה וממש נדלקתי. מישהו יכול להסביר לי בדיוק היכן אפשר לקנות כזו מנורה (ה-LED הממש חקזקות) ואיפה מחברים את זה כדי שזה יפעל (לאיזה מקור חשמל?). תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום לכולם. פירקתי היום את המאורר בכדי לנקות אותו מאבק, ובדרך לראונה ראיתי שיש סדק על המאורר.... האם אפשר לבקש להחליף מאורר? קניתי את הקירור מ"פנדה" ניראה לי בחודש 10. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 698 צפיות
  19. הנה הוא: http://www.hwzone.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 ואם יש גוף קירור אחר מאותה חנות שהוא יותר טוב לאינטל (למה אני לא מבין בגופי קירור באינטל) ושהוא זמין במלאי אז גם אפשר להציע עליו כי אני אמור לקבל הכל בחינם אין לי כוח עכשיו להסביר למה, ושזה לא יהיה קירור מים, אם לא תימצאו אז תגידו לי גם אם המאוורר הזה יתאים לסוקט 423 פין, תודה. (המאוורר שנתתי לו קישור למעלה) ;D

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by sessler,

שלום, רציתי לדעת עד כמה OC אני יכול לעשות למעבד הנ"ל בלי לגרום לו נזק, אבל שיהיה די משמעותי ולא 2.67GHZ. *הערה - אין לי שום קירור מתקדם או משהו כזה, המחשב הוא בדיוק כמו שקיבלתי אותו מהחנות בלי שום מודיפיקציות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי את ה HSF הנ"ל הוא אינו מותקן על המעבד - וזאת שאלתי בעצם: 1. ראיתי את הוראות ההתקנה ואת הוידאו ב 3DGAMEMAN - אבל נראה לי שאני אשבור את התושבת כי המחזיקים קשחים מאוד. 2. בתקווה שאצליח לשים אותו אך אני אוריד אותו האיזו דרך כי זה מחזיק חזק מאוד. למי שיש בבקשה שיגיד לי איך תודה רבה לכל העונים מראש

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by RTTW,

מה ההבדל בין השניים שאחד יותר יקר... ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=18233 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=15009 מה ההבדל ביניהם? כאילו אחד נחושת אני רואה השני מזה? ולמה הוא יקר יותר? ???

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

אז המצב הוא כזה שיחקתי עם O.C וגיליתי שאני אכשיו עובד על מהירות מעבד 500 ומהירות זכרון 324. אני יכול לעלות את שניהם רק עד ל 573 מעבד ו420 זכרון. איך זה יכול להיות כי ראיתי באתר של ATI שהוא יכול לרוץ במהירות 600 מעבד ו500 זכרון. באיזו מהירות עובד ה כ.מסך שלכם? והאם את יכולים להגיעה ל 500 על 600? באיזו תוכנה אתם משתמשים? למה אצלי זה מוגבל עד המהירות הנ"ל ואיך אני פותח את זה?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by 00Amir,

רב האנשים שעושים OC עם מערכת קירור מים משקיעים ב CPU וב GPU , אבל מה עם שאר החלקים? כמה חשוב והאם כדאי להשקיע בקירור בצ'יפסטים בלוח האם, ובקירור לזיכרונות או אפילו לHDD ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by captaincaveman,

http://www.watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1#Cyclone%20Evolution אמנם בגרמנית אבל אפשר לתרגם. שלי מקום ראשון דרך אגב

דיונים חדשים בפורומים