עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הנה תמונה מ-EVEREST שמראה את הטמפרטורות: כשאני שם את היד בחלק העליון של המארז, אני מרגיש שהוא די חם.... והוא גם יחסית רועש, אפילו קצת רועד.... מה אתם ממליצים לעשות? המארז הוא ג'נרי.... (והמעבד במפרט) עדיף מארז אחר או להוסיף קירור? או שבכלל ככה זה אמור להיות ואין בעייה? תודה לעוזרים מראש

• 13 תגובות
    • 699 צפיות
  2. הלוח של הפנטיום 3 שלי לא עובד וניסיתי לוח אחר והוא כן עובד אז כנראה שהוא נשרף, הלוח הוא גם מסוג PC PARTNER והוצאתי ממנו את הצ'יפ וקבלו מה היה: מזה יכול להיות? שהצ'יפ נשרף? זה לא נראה לי הדבק כי זה צהוב כזה ויש לזה ריח מוזר אבל על הצ'יפ עצמו יש רק תווית כאילו ההיטסינק היה עליו ולא מראה שום דבר של צהבת חח [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by bongig43,

הקדמה קצרה תמצאו פה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404254.0 אז ככה, ניקיתי את המחשב בצורה חאפרית. בעיקר עשיתי הרבה "פוו" ורוח בשביל להעיף את האבק. לא מרחתי ולא הוצאתי שום דבר ממקומו כי אני ממש לא יודע איך עושים את זה ואני בספק אם אני אדע איך לחבר את זה בחזרה. בכל מקרה אחרי הניקיון המחשב התקרר פלאים. במנוחה המעבדים הגיעו ל-34-38 מעלות ובפעולה הם הגיעו ל-45 מעלות. הכ"מ התקרר פלאים, במנוחה הוא נמצא על 59 (כשבעבר זה היה 85), ובפעולה הוא מגיע ל-75 ולפעמים יותר. עכשיו אמרתי לעצמי אולי אני גם אשים את המאוורר של הכ"מ על יכולת מקסימלית, משמע על 100%, אז אמרתי טוב יאללה, וראו הפלא, במקום לקרר הוא מחמם את הכ"מ. כשהוא על מקסימום הכ"מ עולה ל-85 מעלות צלזיוס! בועד שה…

4. Started by Cpu,

יש לי באוורסט 2 טמפ' : אחד של ה CPU ואחד של הSYSTEM לכמה הSYSTEM אמור להגיע במאמץ?? כי הוא הגיע לי ל 42... ואני לא יודע מה המקסימום שהוא אמור להגיע... אם צריך מפרט אז הנה: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4HT CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed CPU Clock 2780.06 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 7%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 213.85 MHz (original: 200 MHz, overclock: 7%) Memory Bus 213.85 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboar…

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  5. אוקיי אז ככה.. עשיתי אובר קלוק לכ' מסך שלי: Nvidia GeForce FX5700VE 256MB - נמאס כבר 3 שנים הוא באותו מצב הגיע הזמן לז**ן אותו קצת ספק 350W, מעבד 2.6HT, זיכרון 1GB 400MHZ. השתמשתי בתוכנה ATITOOL, לא העלתי וולטים כי אין לי מושג איך ואני אשמח אם מישהו יעזור לי .. הנה התוצאות: לפני: http://img152.imageshack.us/img152/4936/beforexp4.jpg אחרי: http://img170.imageshack.us/img170/2387/afterbe4.jpg בזכרון לא העלתי הרבה כי הוא פשוט עושה לי ריסט =\ שמתי 2 מאוררים על הכ' מסך כי הוא סחב לי רק עד 350 MHZ .. אמרתי ניתן לו ת80מ"מ של המארז. שמתי ת80 מ"מ מול הכרטיס ועוד מאוורר קטן 32 מ"מ מול הכרטיס [מאוד קרוב] סגרתי ונתתי אובר קלוק. המחשב יציב עד עכשיו בלי עין הרע... :] - ה…

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by udi80,

יש לי מערכת קירור מים של zalman ויש לי את הסוקט1366 החדש הבעיה היא שאני לא יכול לשים הבלוק שלו כי התושבה של הזלמן לא מתאים מה אני צריך לעשות בשיבל לחבר אוות ןאם יצא תושבת שאפשר לחבר אוות

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by huber,

http://news.softpedia.com/news/Hardcore-Computer-Unveils-Submersion-Cooled-Desktop-PC-96210.shtml

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by NetSpider,

יום שישי קיבלתי את שאר החלקים והתחלתי להרכיב הכל ובקיצור חרשתי על המחשב . זהו המפרט : P4 2A GHz Northwood Vcore = 1.5v GA-8IEXP Bios F8 SAMSUNG 400MHz 256MB Leadtek A280 LE 128MB (Ti4200 Def 250/513) Test System : P4 2A GHz Northwood (130x20 = 2.6GHz ) Stock Cooling Idle=27-30 Full Load =40 VCore=1.675v Giga Byte-8IEXP SAMSUNG 400MHz 256MB (Runs at 350MHz 2.5 , 3, 3, 3 ) Leadtek A280 LE Core=270 Memory = 600 Detonanotr's 40.72 WindowsXP Pro SP1 3DMark 2001SE Score 12,085 בנתיים זה הגבול ... דיי מאוכזב מ OC בכלליות , הכרטיס מסך מתחיל לעשות עיוותים כש Core מעל 270 ... וגם מתצאות ה OC מהמעבד ... תגובות ... אולי איזה רעיון איך להוציא קצת יותר ממנו יתקבלו…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by ZOOZIK,

ציטוט: שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלת מוצרי CoolerMaster של חברת TMS ו-HWzone.co.il. הפרס בו זכית הוא: גוף קירור למעבד מדגם CoolerMaster Hyper 212 – מתנת חברת TMS. ;D זאת ההודעה שנשלחה לי מישהו יודע מתי ואיך זה מגיע? הצעות איך להרכיב נכון יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by kobibo,

יש לי 3 מאווררים שמחוברים כולם ללוח ( 3 חוטים ) לא יודע למה אבל אני לא מצליח לראות את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה Speed בתוכנה Fan Speed ( אני כן רואה את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה General ) ולכן אנני יכול לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם. אודה לעזרה או להמלצה על תוכנה אחרת.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by Darkyyy,

שלום לכולם , אני חדש בפורום והאמת שנרשמתי כי התחלתי להתעסק באוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים יש לי מעבד Q6600 לוח : EP35C-DS3R GIGABYTE זכרונות : KINGSTON HYPERX DDR2 1066 רציתי לדעת איך אני מגיע למצב שהזכרונות ירוצו ב1066 במקום ב800 ועוד שאלה על הדרך , לפי האתר של GB הלוח הזה תומך במקסימום 4 גיגה DDR3 לאחר בדיקה קצרה בגוגל גיליתי שהמון אנשים הצליחו להריץ בכיף 8GB של 1333 אז השאלה אם כדאי לעשות אוברקלוק או פשוט לשדרג תזכרונות לDDR3 תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

הליבות מגיעות ל80 מעלות במאמץ אני חושב שהמאוור של המעבד פשוט מסתובב לאט אבל בלוח אין אפשרות לראות בכלל על כמה הוא מסתובב רשום 0 למרות שהמאוורר מחובר ללוח ...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by suspect,

Q6600+kingston 1066mhz‏ שכרגע מוגדרים בביוס על ‏800‏ משום מה אני רוצה להמהיר את המעבד ל3.2‏ אם אני יוריד את המכפלה ל6‏ וישים את האפ אס בי על ‏533‏ ואת היחס זכרונות ‏1:1‏ זה בסדר או שעדיף להישאר על מכפלה של ‏9‏ ויחס זכרונות אחר

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by oldwise,

שלום, אני שוקל לרכוש את ה PALIT HD 4870 SONIC 512MB. קראתי במספר כתבות שהוא לא מומלץ עקב היותו רועש במיוחד. למי שמכיר: האם אכן הרעש בלתי נסבל? האם ניתן לטפל בו ע"י שינוי מהירויות מאוורר ? תודה, ניר

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by liordavid,

מעוניין לבצע אוברקלוק למחשבי היקר - ניסיתי על ללא הצלחה האם מישהו מוכן לבוא אלי ולתת לי כמה טיפים איך לעשות OC למחשב ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  16. שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך G-Force 8600 GT של Nvidia. לאחרונה בעקבות תקלה במחשב גיליתי, שהמאוורר של כרטיס המסך הפסיק לעבוד. לאחר בדיקה התברר, שהמאוורר ממש תקוע וזקוק נואשות לשימון. שורה תחתונה: לא היו כל סימנים מוקדמים לכך, ולכן אני מעוניין בתוכנה, שתיתן לי מידע בזמן אמיתי על מצב המאוורר וטמפרטורת המעבד של הכרטיס. אני כמובן מעדיף תוכנה יעודית של Nvidia, אם קיימת כזאת. חיפשתי באתר של Nvidia ולא מצאתי. גם בדיסק ההתקנה של הכרטיס או בתוכנה שהותקנה במחשב לא מצאתי אופציה כזאת. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by Supernak,

היי, המעבד שלי הוא INTEL 550 3.4GHZ LGA775. עכשיו יש לו קירור TT TOWER112 הישן והטוב, אך עברו כמה שנים והגיע הזמן להחליף כי הישן כבר לא עושה את העבודה..(במאמץ 75 מעלות) החלטתי וחשבתי והגעתי להחלטה: איזה מהקירורים הבאים יעשה את העבודה יותר טוב, יתן ביצועים טובים יותר? (שיקולי הם ביצועים בלבד ולא מקום רעש מחיר וכדומה) הראשון: TT SILENT WATER השני: TT BIG WATER SE מי לדעתכם יותר טוב? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  18. קירור אוויר הכי טוב ללא הגבלת סכום!!דחוף!!איזה?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by tal^_^,

אני לא מכיר שום חנות אלק' בראשון ואני רוצה לקנות את הרכיבים בשביל האינפראה אדום למחשב שמופעל עם שלט, תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  20. FSB VCORE תזמוני זיכרון ועוד

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

זו שאלתי בעצם איפה להדביק לקריאה אופטימלית - לא על המעבד עצמו כי יפריע ל HS

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. יש לי INTEL P965L. אני מצאתי את 955 ו 975. מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  23. שלום. לציין שאני מתגורר בארה"ב, למקרה שזה רלוונטי. אני מחפש שניים כאלה, שיודעים לדחוף אוויר כקדמיים למארז, ובו בעת שיהיו שקטים. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. Started by Fir3DragoN,

אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by giladr,

מישהו מכיר את השמות של החברות שמייצרות את הקירורים של כרטיסי המסך ב OEM? נניח gtx 285 של sapphire (סתם אני זורק שם), מי החברה שמייצרת עבור sapphire את הקירור לכרטיס? (זה רק לדוגמא, אם אתם מכירים ספקים של יצרנים אחרים זה גם מעולה, אני פשוט לא מצליח למצוא שום חומר על התחום באינטרנט...) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים