אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
על פי האתר שלהם אני הבנתי שמבריגים את המאוורר( =את הזרוע שלו / תושבת פלסטיק ) למקום שבעצם כרטיסי PCI מוברים למארז השאלה היא האם אני יכול גם לחבר את המאוורר למקום שבו יש כבר כרטיס אחד מוברג למארז ? http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000alCu.htm
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו ואני רוצה לנסות לעשות לו אובר קלוקינק עכשו עד כמה זה ישפיע(לא שזה משנה לי כי גם ככה עוד לא יצא לי שרצתי משחק שהוא קירטע עליו) איך אני עושה את זה ועד כמה אני יכול להזיק לו אם בכלל?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה לוח הכי מומלץ היום? abit ic7? מה ההבדל בינו לבין ic7-g? איזה זכרונות כדאי לקנות? האם תזמונים משפיעים במערכות P4? או שעדיף לוותר על תזמונים נמוכים וללכת על זכרון כמה שיותר מהיר? לגבי מעבד, איזה STEPPING טוב ב-P4 2.4C? איזה שבוע? זה די דחוף כי בן-דוד שלי רוצה לקנות לעצמו מחשב ולא נשאר לו הרבה זמן בארה"ב... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור מים למחשב שלי וניתקלתי בבלוק הבא. מה עוד דרוש לי,איפה אני משיג את זה וכמובן כמה זה עולה? וגם איך הבלוק הזה?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אני בונה מארז והנה מה שחשבתי לעשות בו ואם יש לכם עוד רעיונות אז תודה אני רוצה אם הלמעלה לעשות משהו יפה עם לדים אולי חריטה אבל אני זקוק לתמונה בת *****. הנה התכנון לעכשיו
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מאורר בגג של המארז. אבל הבעייה היא (אני לא זטוח א ם זאת בעייה). במקום שאני רוצה לחתוך יש קורה של המארז. מקורה עוברת משמאל לימין. (במקביל לסידי רום ולשאר הכוננים) הבנתם איפה עובדת הקורה?! אני יכול לחתוך את הקורה ולא יקרה כלום? אז לחתוך או לא לחתוך?@! תודה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברשותי I7 920 D0 MUGEN II DFI LANPARTY X58-T3eH6 GTX260 GS 216SP GAINWARD 6GB DDR III G.skill 1333MHz TRIChannel Antec P182 Corsair W750 לא מזמן התחלתי לעבוד על OC למעבד ויש לי כמה שאלות.. הבנתי שרצוי לנעול את יחס הDRAM:BCLK ל1:1 ואני לא מוצא שום אפשרות כזו בביוס. יש אפשרויות כמו DRAM BCLK, Uncore frequency וכ'ו..ואני לא מוצא קשר ביניהם למחלק הזכרונות.בדקתי בCPU-Z ורשום שהמחלק הוא 2:8. הבנתי שזה לא טוב ורצוי לשנות אותו ל1:1 כדי למנוע נזק לזכרונות ואי יציבות, אני צודק? או שניתן להעלות את התדר בעזרת הBCLK ללא חשש, כל עוד הטמפ' סבירה?[נכון לעכשיו, עם הפעלת P95 היא לא עוברת את ה57 בסטוק] כמו כן, BCLK הוא בעצם ערך הFSB בשמו החדש במעבדי הI7? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה בנוגע לקירור נירוונה. קיבלתי 3 או 4 עיגולים מפלסטיק, הנה תמונה שלהם : http://up161.siz.co.il/up2/metz2yjybc3j.jpg , האם גם הם חלק מההרכבה של הקירור או שאין להם שימוש בכלל?. תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ליפני. אחרי. מישהו יודע מה זה AUX? איך לגרום למאורר של המעבד לעבוד בשיא המהירות? מישהו יכול לתת רעיון למה המתח של 12+ ירד ל כימעט 11?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני יודע פתחתי על זה נושא לפני איזה חודש אבל הפעם הצלחתי לייצב את המעבד על 2700MHZ 258x10.5 מתח רק למעבד 1.392 השאלה אם אני יכול לעלות עוד כי עכשיו הטמפ' הייתה במאמץ 56 במנוחה 45 אם אני יביא MUGEN II אני יוכל להעלות את המתח ליותר ל24\7 או שזה כבר מסוכן? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=544055
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 150 ש"ח כרטיס מסך - radeon HD 4670
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן! אני לפני קנייה של המעבד ורציתי לדעת לאיזה טמפרטורות אני אמור לצפות.. על המעבד הולך להיות קירור של AC פריזר 64 פרו. אני מתכנן לעשות לו OC ללא הרמת מתחים עד לגבול האפשרי .. לכמה מעלות אני אמור להגיע בזמן מנוחה ולכמה בערך בזמן מאמץ (משחקים כגון COD5 ודומיו)?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1430 זה המוצר . זול יחסית . האם הוא יכול להחליף לי את הקרור המובנה בכרטיס מסך : gf 8800 palit 320MB שעושה לי רעש של מאוורר תקרה ?[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 20:44:24 ויש את המוצר הזה:VF900-Cu LED של ZALMAN . איך הוא ? יתאים לי ? שקט ? http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=145[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 20:53:30 ואם מישהו יוכל להגיד לי איפה בכרטיס שלי נמצאים הזכרו7נות ? הזכרונות של הכרטיס מסך כי הבנתישאני לא יכול להחליפ קירור בלי לבדוק שהזכרונות של הכרטיס מסך לא צורכים מהמאוורר - כי בZALMAN אין קירור לזכרונות.[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 21:14:03 אגב זאת התמונה : http://skypc.co.il/Pi…
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, התחדשתי ביום שישי האחרון בכרטיס מסך מסוג זה. שמתי לב אתמול שהמחשב פשוט לוהט, בדיקה עם OCCT ואברסט הראו שהCPU בסביבות ה45 מעלות אבל : GPU DIODE - DISPIO - 84 MEMIO- 90 SHADER - 90 האם זה נורמלי? מה עלי לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו את הקירור למעבד: Scyhe MINI NINJA 6 Heat Pipes CPU Cooler כל המאווררים של המארז שקטים מאוד (קשה מאוד לשמוע אותם) ורק את המאוורר הזה אני שומע חזק. אני רואה שהוא מסתובב על מהירות גבוהה למרות שקר בחדר. ניסתי ב BIOS להעביר אותו ל SILENT MODE אבל זה לא שינה את מהירות הסיבוב ואת עוצמת הרעש. האם למשהו יש מושג? אני די בטוח שהוא לא אמור לעשות כזה כמות של רעש. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חברה ושלום לכולם אני ממש צריך את עזרתכם, אני ניסיתי להמביר את המעבד שלי מ 2.4 ל~3.0 אבל לפעמים בבדיקה כאשר העלתי את המחשב נודע לי שלמה שהוא המהירות ירדה עוד פעם ל 2.4 אנשים בבקשה תעזרו לי אוליי אני לא מגדיא משהו נכון!!!! עזרה בבקשה!!!!! מפרט מחשב GEFORCE 8800 GT CONROE E6600 2.4 GA P31 DS3L תודה מראש!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נפרט כדי שהשאלה תהיה מובנת. לאמא שלי יש מחשב עם מעבד סלרון D במהירות 3.06GHZ עם קירור OEM של CM - מרעיש נורא. ברשותי גוף קירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד 7200 שקניתי. זה גוף די צנוע, עשוי כולו מאלומיניום (בלי ליבת נחושת) ובלי שטח פנים גדול (Low Frofile). הקירור שמותקן אצל ההורים גבוה/גדול יותר וגם יש לו ליבת נחושת, ועדיין הוא מרעיש כמו טורבינה של תחנת כח. השאלה: א. האם הקירור של אינטל יוכל להתמודד עם החום שסלרון D פולט? ב. הוא אמנם היה שקט מאוד כשהתקנתי אותו על 7200, יכול להיות שעם מעבד חם יותר הוא יצטרך לתת פול גז כל הזמן? זה המקום לציין שהמאוורר של CM, כמה שהוא מרעיש, לא עובד על מתח מלא. ניסיתי פעם להעביר אותו למוד PWM (סתם לראות מה יקרה. יש לו חיבור של 3 גידים) והוא הרע…
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז מסוג 3D Aurora 570. החלפתי לו את המאוררים האחוריים למאוררים חזקים 70CFM אך השינוי בטמפרטורה לא מורגש כיוון שהם מוציאים אוויר. האם אפשר להפוך את המאוררים האחוריים כך שיכניסו אוויר והקידמי יוציא? (יוצא שהמאורר האחורי הוא מול הביג טייפון) תודה מראש! ליאור
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני מתכנן לקנות E5300 שהוא 2.6GHZ , עם הקירור סטוק שלו והוא יהיה עם כזה מפרט: לוח אם Asus P5KPL-CM זיכרון 2GB+1GB 667MHZ (ה-2 של PQI וה-1 של קינגסטון) כרטיס מסך Club3D GeForce 9500GT 512MB ספק כח ג'נרי 500W שמחזיק לי טוב מאוד בנתיים (רק עם מעבד פנטיום 4) מארז סבבה שני מאווררי 8 ס"מ אחד מאחורה אחד מקדימה, ואני שם עוד אחד 12 ס"מ בצד, אולי עוד אחד איפשהוא לכמה OC אני יכול להגיע איתו אבל בלי לקחת סיכונים ושהוא יישאר לא רותח אחרי הOC? ומה המקסימום מקסימום שאפשר? והאם הלוח שלי בכלל מאפשר OC?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של ASUS שמורכב מתחת ללוח אם ..ועם ברגים מתחבר . הבעיה שכל פעם שיש אבק צריך לפתוח את זה לפרק לוח שלם כי אין לי קומפרסור יש לי מעבד P4 L2 2MB 775 ישן הוא מתחמם חבל על הזמן ... כל הזמן הוא מגיע בין 50 - 65 מעלות . ( במאמץ הוא מראה 65 ללא מאמץ 53 ) אני צריך גוף קירור פשוט עם קליפסים התקנה פשוטה ולא מסובכת על מה אתם ממליצים ? אם אני אנקה את האבק הוא בטח יוריד 2-3 מעלות אבל זה מבאס לפרק לוח שלם בשביל גוף קירור .
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
I have a Gigabyte 4870 512MB I am looking for a cooler wich will give the best performance - High speed RPM and quiet as possible I was thinking about the Twin Turbo or the Scythe musashi If you have other recomandtions - please Btw max price is 200 shekels
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המממ השאלה העיקרית היא, אם כל הרכיבים על הלוח אם מקוררים יתר-על המידה, הדבר יכול להרוס את המרכיבים..? בוא נגיד והצלחתי להכניס ולהרכיב בתוך המחשב גוף קירור קומפקטי של מקרר מיני-בר.. הדבר יכול להרוס .. ?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי מxp 32bit לוינדוס 7 64bit והתחלתי להבחין בקריסות די תכופות במשחקים כגון "red faction guerrilla/wolfenstain ואני חושש שמדובר באיבוד יציבות עקב המעבר. אם זה אכן המצב מה אני יכול לעשות כדי לנסות ולייצב את הClock הנוכחי מבלי להקטין אותו. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. ה-GeForce 8800 GT שלי הגיע עם תוכנת EXPERTool של Gainward, שבין היתר אמורה לשלוט על מהירות המאוורר שלו אוטומטית בהתאם לטמפרטורה של הכרטיס. הבעיה היא שזה מעולם לא עבד - ידנית יכלתי לשנות את מהירות המאוורר דרך התכנה, אבל כששמתי אותה על מצב אוטומטי המאוורר פשוט נשאר על אותה מהירות. ניסיתי לעדכן את התוכנה לגרסה החדשה ביותר (5.7), ועכשיו היא בכלל לא מאפשרת לי לשנות שום דבר בטאב של Temperature. אני לא נעול על התוכנה הזאת ספציפית, אבל אני כן רוצה שמהירות המאוורר תשתנה אוטומטית כדי לשמור על טמפרטורה סבירה. הצילו!
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E2160 עם לוח אם Intel Pearl Creek G31. זכרונות : A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 וספק של FSP 350W. ורציתי לדעת האם צירוף זה הוא טוב ל OC? ובאופן כללי לאיזו מהירות אני יכול להגיע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-