עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by no1no2,

האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד הP3 1000GHZ עם לוח אם של ASUS ואם כן עד כמה אני יכול להגיע? וכמה זה ישפיע על הביצועים? תודה

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by meo,

שלום, יש לי מעבד amd 1.13 כשאני שם אותו על לוח aopen ak73 הטמפ' שלו היא בין 30-40 וכשאני שם את אותו המעבד באותו המארז ואותם תנאים אבל עם לוח אחר - gigabyte 7zxe הטמפ' עולה לסביבות 60 מעלות. למה יש הבדל כזה גדול בין הלוחות ומה אפשר לעשות בשביל להקטין את זה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by sroolik,

עשיתי אובר ואני רוצה לבדוק את היציבות הורדתי פריים 95 אבל אני לא כ"כ יודע להשתמש בה הרצתי משהו שאין לי מושג מהו וזה רץ מ- 2*63 עד 2*67 הכל הרצה עד 100% זה רץ קרוב לשמונה שעות וזה עדיין לא הסתיים מישהו יכול להגיד לי אם זה טוב ? בכלל ככה בודקים יציבות? אם לא, אז איך כן בודקים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. שלום למומחים. קניתי מחשב עם מעבד e8400. המחשב היה אצלי בערך חצי שנה עד ששמתי לב שפתאום מופיעות לי הודעות של processor thermal margin - זה הגיע ל 15 ואפילו ל9 (בעיקר שהייתי מקודד סרטים ומפעיל אפליקציות כבדות). בכל מקרה שלחתי את המחשב לתיקון תחת האחריות שיש לי ואמרו לי שהיתה בעייה עם המאוורר של המעבד והחליפו מאוורר. באמת החליפו מאוורר, ראיתי שיש לי מאוורר חדש של אינטל. הבעייה שלי היא שעכשיו שאני פותח את התוכנת מוניטור של אינטל אני רואה שה- processor thermal margin תקוע תמיד על 70! גם כשבדקתי ב BIOS הוא תמיד תקוע על 70 קבוע. לא נראה לי הגיוני שהוא לא זז אפילו במעלה אחת... נראה לי שפשוט איכשהו קיבעו לי את הטמפרטורה. מישהו יודע איך אני משחרר את זה? תודה לעונים.... :s05:

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by ben389,

הרעש של המחשב משגע אותי. לפני כחודש החלטתי לטפל בבעיה וקניתי מארז COMPUCASE CI-6A19 שכרגע יש מקדימה את המאוורר שמגיע איתו, מאחורה יש מאורר ARCTIC COOLING Arctic Fan 12, הספק הוא הספק שמגיע עם המארז, HEC 300W וקירור המעבד זה קירור הסטוק של אינטל עם משחת ARCTIC COOLING MX-1. המפרט של המחשב הוא פרסקוט 3GHz ללא OC, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 9200 עם מאוורר קטן ולא מורגש (הכרטיס כנראה יוחלף בקרוב) ושני דיסקים קשיחים, אחד רפטור 36 ואחד WD 120GB. מצורפת למטה תמונה של הטמפ, והסלד"ים. טמפ, החדר היא 26 מעלות. השאלה היא איך אפשר להשתיק אותו? מדדתי קודם וכשהוא מכובה יש פחות מ50DB ולכן המודד שלי בכלל לא מצליח למדוד וכשהוא דולק יש 57-58DB במרחק של חצי מטר מהמארז. מה השלב הבא? חשבתי על ק…

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by Yuron,

שלום לכולם. ראיתי את המדריך שלכם על זה איך מאוור ישן מספק כח להוסיף אותו לארז...הבעיה היא כאשר ניסיתי למצא יציא מתאימה בשביל המאוורים על הלוח אם שלי אז מצאתי שיש שם שלושה פינים ולא שניים כמו אצל המאוור....מה אני עושה או שאם אפשר לחבר ישירות??? תודה מראש על העזרה.

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  7. איזה מהשניים האלו עדיף מבחינת קירור, עדיף מבחינת שקט. ואיזה עדיף מבחינת יחס עלות/תועלת? (אם יש פתרון קירור אחר שעדיף במסגרת הסכום הזה 270 ש"ח +-, שמו יתקבל בברכה. אני לא ראיתי מאוורר אחר שעדיף עליהם). Thermalright Ultra-120A CPU Heatsink 277 ש"ח SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 264 ש"ח עריכה: לא הזכרתי זאת קודם. *אבל שני פתרונות הקירור האלו עדיפים על הVX והV1 של TT? *בכמה שני הפתרונות שהצעתי למעלה עדיפים על הFreezer 7? (כפי שהבנתי הוא נחשב למשתלם מאוד).

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by nehmia,

או קי אני רוצה לקמבן אחת...ולא לקנות... אז יש לי גי פורס 4....אובר קלוק...החום מגבילך אותי... אז יש בלוק קירור שיקרר גם תזכרונות? וכמה עולה משאבה נורמלית? ואיפשר להשיג רדיאטוב בחינם?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by ravid,

אין לי הרבה מה להוסיף, יש לי כרטיס מסך של ATi, חיפשתי שעות באינטרנט אחר תוכנה שתיתן לי לשנות את התדר של הכרטיס מסך אבל לא מצאתי. ניסיתי כבר את ati tray tools וגם את התוכנה של ATi שאני לא זוכר את שמה. מישהו מכיר דרך כלשהי?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by blade runner,

על איזה קירור היתם ממליצים ל לsocket 1366 תקציב 200-300 לא הולך לעשות אוברקלוק רציני אם בכלל מחפש משהו עם התקנה פשוטה יחסית, כלומר בלי מתאמים ובלי צורך לפרק את הלוח אם.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by ezx,

הרצתי תבדיקה ותוך כדי שיחקתי אם כול מיני דברים ואז זה הפפסיק וקיבלתי שגיאה אבל הווינדוס שלי לא נפל המשיך לעבוד מה אפשר לעשות אם יש שגיאות תוספת מתח תעזור אני על באס 217 מכפלה 10 זכרונות 433 amd2800 to 3200 .2.34

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by ZORO300,

נהרס לי המחשב ואני רוצה ללכת לתקן אותו בskypc עכשיו אך אני מוודא שהם לא יגלו שעשיתי אוברקלוק???

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by Ben-Dor,

איך אני עושה חלון למארז הזה Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver אני רוצה לעשות אחד יפה אבא שלי יכול לעשות את זה יפה הבעייה היא שצריך כל מיני דברים כמו צמיגים כאלה בצד אם אני לא טועה תגידו לי בבקשה מה צריך? ואם אפשר מדריך זה מאוד מאוד יעזור לי תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by arkadur,

שלום עלה בדעתי הרעיון לדחוף מע' קירור מים קטנה בפרוייקט שלי (במארז הקטן, בגדול כבר יש ) הלוח הוא MINI ITX, ופליטת החום שלו היא מזערית, ואפילו קירור פאסיבי יספיק.. אבל אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף, וחסרים לי כמה דברים 1.מידות המע' (יש לי מקום מאוד מוגבל במארז, וכל MM חשוב) 2.מה ההבדלים בין ה"רגיל" לPLUS? (מלבד המפצלים והבלוק הנוסף), האם יש שינוי במידות המע'? האם המשאבה חזקה יותר? רדיאטור משופר? 3.האם המשאבה "תצליח" לסחוב עוד בלוק לHDD? ואשמח לשמוע עוד דברים אודות המע' (אני יודע שהביצועי המערכות של TT הם על הפנים, אך כאן משחק הגודל..)

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  15. 1.ראיתי פה הודעות של אנשים על זכרונות עם הדבר הבא : 2-2-2-5 וכל מיני כאלה... מה זה אומר ?? 2. האם אני יכול לשנות את המכפלה של המעבד אף על פי שעל ידי הביוס או תוכנת הOC שמגיעה עם הMB אני לא יכול לשנות ? המפרט שלי הוא (AMD ATHLON XP 2000+(?PALOMINO GA-VAX KT400 - די צולע נראה לי.. ??? 512RAM 333MHZ רק אציין שמהירות הבאס היא 133 והמכפלה היא 12.5 לא נראה לי שצריך עוד משהו...

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by יורםבהרי,

שיא ישראלי חדש... by Tycoon & the byter כל הכבוד להם.

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by Psychopath,

Hey, I got the new CPU cooling working pretty well.. CPU idles @ 30c and now it's time to overclock.. I wanna reach 200bus and 11 multiplier.. basically, what i did was raise the values slowly... til i reached the desired numbers.. windows did load and the temperature didn't go over 35c but the system wa sunstable and the computer restarted itself a few times.. what can i do to fix that ? p.s. i did raise the CPU core voltage from 1.65 to 1.7 like people mentioned before.. but nothing changed..

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. אתם יודעים.. ההפך מאוברקלוק.. חח בתודה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by rosesr,

כולל מאורר האם הוא יכנס במארז DESKTOP?(השוכבים) תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by ziv0798,

יש לי כרטיס מסך GF9400GT והוא פשוט מתחמם יותר מדי!! לפי EVEREST חמישים ומשהו מעלות במנוחה!!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by eranisra,

שלום, יש לי את המעבד שרשום במפרט שלי, ואני עובד עם אוברקלוקינג עליו כבר מעל שנה והכל עבד פשוט מעולה, אך משום מה בזמן האחרון משחקים התחילו לקרוס ואחרי שבדקתי זה נראה כאילו המעלות של המעבד גבוהות מדי בזמן מאמץ ממושך, המעלות מגיעות ל70! איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות כדי לעזור לו לעבור את חודשי הקיץ החמים של הארץ??

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by spooky,

הורדתי את התוכנה וזה מראה לי את הטמפרטורות בצורה של "TEMP 1..."(כמו בתמונה) איך אני יודע מה הטמפרטורה של הלוח אם מעבד וכל שאר הירקות? ד"א מזה הטמפרטורה החמישית?? היא אף פעם לא הופיע לי בEVEREST

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  23. יש לי לוח אם 8IEX של ג'יגה בייט לפנטיום 4. ישר כאשר אני מפעיל את התוכנה הלוח אם או ההבאזר במחשב מתחיל לתקתק כמו שעון בצליל מתכתי. כשאני מתעלם מזה אני מכוון את 3 הסנסורים ל3 האפשרויות הראשונות- כמה מספרים ואותיות לא מובנים כשלכל אחד מצורף 1 או 2 או 3 ב1 ו2 הטמפרטורה היא 25 ובשלישי היא על 75. כשאני מעביר לאותם מספרים רק עם התוספת של הדיודה ב1 ו2 הטפרטורה היא 95 בערך ובשלישי 35 השאלה שלי היא מה כל אחד מהם ואיך יכולות להיות כאלה טמפרטורות גדולות ? (וגם אם מישהו מבין בקשר לתיקתוק)

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by Dimka,

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=uk&Language_s=15&url_place=product&p_serial=RR-CCX-W9U1-GP&other_title=%2BRR-CCX-W9U1-GP%2BMars הוא נראה די טוב אבל השאלה אם הוא באמת עובד עם רעש כה נמוך (17 DBA) ואם הוא טוב יותר מהזלמן 7700 שלי???

• 0 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים