אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי אני רוצה לקנות עכשיו שילוש חדש =] חשבתי בכיוון של Dfi lanparty ut Nf4 ultra G.SKILL 1GB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 500 Opteron 148 @ 2.2Ghz 1mb Cache + Big typhoon שכבר יש לי בקיצור המטרה הסופית, להגיע למהירות של 2.8 זאת אומרת שאני לא אצטרך זכרונות יותר טובים, כי אני אגיע ל 2750 ב 1:1 250*11=2750 השאלה איך הוא יהיה בהשוואה ל Fx57 במשחקים. האם כדאי לקחת את ה 3700+ משום שאני גיימר ? או שבכל זאת המעבד הזה שהוא לשרתים יספק את הצרכים שלי כגימר כבד? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם קיימת דרך לשנות את מהירות המאורר במארז ? או את המאורר סטוק של המעבד ? אם כן איך ?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש המלצה על מערכת קירור טובה (עד 150 שקל) למעבד בארטון 2500 , הכי חשוב שתהיה שקטה... תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך כלל לא אוהב OC אבל החלטתי לעשות OC קטן ל6300 ל2 או אפילו 2.2Ghz.(הוא בעיקרון 1.86) בגלל שהוא יוצר לי צוואר בקבוק קטן... אז רציתי שתדריכו אותי step by step מההתחלה ועד הסוף בבקשה.(קראתי כבר את המדריך ולא כל כך הבנתי מה לעשות.. :-\) את המפרט שלי אפשר לראות בצד... נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום פורום אני חדש בפורום אבל במודינג אני ישן כמו AMD 1800 [glow=red,2,300]יש לי מארז סוס חבל על הזמן [/glow] [move]ANTEC ANTEC ANTEC[/move] זה המארז שלי http://img527.imageshack.us/img527/8384/22813uu.jpg השאלה שלי היה עם אני מקבן את כול 5 המאווררים שלי אחוזה ולא לביפנים מה היה על המשחב שלי ? אתם חייבים לנסות את הדבר הזה http://hwzone.co.il/guides.php?file=round זה פשות יוצא חבל על הזמן !!! (עם שרבולים) האאא נ.ב 30 זה טמפ' טובה בשביל AMD 3000 אמוס ?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השאלה בדיוק כמו בכותרת...איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אחד המאווררים של המארז שלי עובד הפוך את האויר שלו הוא מוציא החוצה לחוץ המארז ולא מקרר בפנים את המארז.. זה הגיוני ? או שאני צריך לפרק אותו ולהפוך את הכיוון שלו שיפעל לתוך המארז?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש הגיע...חתיכת ביצועים וכל זה. אבל יש בעייה בכרטיס מסך. הוא דיי חזק, אבל גם מתחמם דיי מהר. כתוצאה מהחום נוצר במשחקים מן "קטיעות" קטנות מידי כמה שניות. כשאני בודק את הטמפרטורה שלו אחרי משחק כבד, זה מגיע בקלות ל85. על מנוחה זה 60. אין לכרטיס מסך מאוורר. רק היט סינק דיי רציני של גיגהבייט. הוא רותח יותר מקומקום. אז חשבתי להחליף לו את הקירור לפסיבי. תנו לי בבקשה המלצות לקירור שיתאים לכרטיס, עד 200 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם בחיטוט בחדר מוזיקה בבצפר מצאתי ערמות של קופסאות של לוח אם עם כל מיני שטויות (חוברות .. דרייברים... דרעק), אבל, בתוך כל קופסא כזו, הסתרר לו גם חיישן חום מחובר לאיזה צ'יקמוק שנראה שהוא מתחבר ללוח אם... מכיוון שאין לי לוח אם שכזה, אני מחפש שימושים ל5 חיישנים כאלה ש"הרמתי" היש דרך כלשהי להשתמש בהם ? spanks רצ"ב תמונה:
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לוח P35 DS3 E8400 Zalman 9500 רצוי (במידה ויש) תוכנה של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, (מקווה שזה המקום הנכון לשאלה..) אתמול המחשב שבק לפתע חיים... לאחר בדיקה מהירה במסך הPOST מסתבר כי המעבד מעלה מיידית את הטמפ' ואז מכבה את עצמו... בפתיחת המארז מסתבר - באופן לא מפתיע - כי גוף הקירור נפל מהמעבד ונמצא בתחתית המארז... בדיקה מדודקדת יותר מראה כי מסגרת הפלסטיק סביב הסוקט AM2 נשברה ועל כן לא ניתן להרכיב את גוף הקירור חזרה..(קירור מקורי של AMD). מדובר בלוח mATX של ASUS , מעבד SEMPRON 2800 היכן ניתן להשיג מסגרת חלופית? בחנויות המחשבים שחיפשתי לא היה.. אינני מעוניין לשדרג קירור או מעבד או לוח אם .. האם למישהו יש מסגרת כזו זרוקה בצד עקב שדרוג או לוח אם תקול? והוא מוכן לתרום!? (אזור ירושלים), מדובר במסגרת פלסטיק המחוברת ללוח בעזרת 4 ברגים (בלוח ה…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם ישנן דרכים קונוונציונליות לבצע OC במחשב נייד ? IBM Thinkpad...?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שאין לי שום כרטיסים על הפי סי אי וזיכרון מהיר 333 לוח 7vrxp
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הנה כמה תמנוות מהביוס הוכחי , אחרי 3897MHZ אני פשוט לא מצליח לעבור בדיקות מאמץ , אחרי דקה גג אני מקבל STOPPED עם ERROR 1 . http://zix.co.il/images/660460572.jpg http://www.zix.co.il/images/207247739.jpg http://www.zix.co.il/images/544239578.jpg יש למישהו עצות כלשהם או שמישהו מזהה משהוא לא נכון מבחינת הגדרות ? המעלות כרגע על 40-42. מפרט : E8400 TRUE 120 EXTREME ASUS P5E DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ PK HD4870 SEASONIC M12 600W NZXT TEMPEST
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
סתם רציתי לראות איך זה לעשות OC, אז העליתי את ה-FSB ל-172 במקום 166 למעבד AMD AXP 2500. ראיתי איך זה ואז החזרתי את מהירות ה-FSB כפי שהיא הייתה מקודם. עכשיו, בוא נגיד שבעוד חודשיים ייהרס לי המעבד, בחנות יכולים לגלות שעשיתי OC (אפילו אם אחד קטן שהשארתי אותו למשך שלוש דקות) ואז לבטל לי את האחריות על המעבד?
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג תסט החדש הזה? מחנות בארץ.... וזה בא כסט של כמה מאווררים או שזה רק בקר ומאוורר אחד? הנה הכתבה על הסט: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1072814549,21701,
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בשביל לעלות ביצועים ב5%-10% למי כדאי לעשות אוברקלוג לכרטיס מסך או למעבד ובכמה MHz? הנתונים של המחשב נמצאים במפרט ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה [br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 15:16:38 מישהו? ???
-
- 14 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
כנראה טעיתי וחיברתי את Spire SuperRock ל AMD 2400+ (משיקולי עלות, כמובן) הלוח הוא Gigabyte 7N400L מארז Hec 6A19 עם איוורור מאחור (120 מ"מ) יש אפשרות להוסיף מאוורר 120 ממ נוסף שיכניס אויר. האם כדאי או שעדיף להחליף מאוורר ל CPU? תודה. :
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי standard cut-off disc 36 חתיכות שבערך נשארו 25 ואני חתכתי רק רבע חלון ואני רואה בחוברת של הדרמל שיש גם Havy cut off disc עכשיו השאלה היא מה לקנות הבעיה היא לא שהם נשברים למרות שהם נשברו כמה פעמים בעיקרון הבעיה היתה שהם פשוט נגמרים מחוסלים פשוט חח אז מה אתם אומרים לקנות חדש או לקנות את הhavy כי בכל מקרה אני ישתמש בעוד מהדבר ועוד דבר לגבי חור מאורר אין לי בעיה להשיג מקדח כוס 80 MM אבל אני לא יודע עם מה יותר טוב לעבוד עם המקדח כוס או עם הדרמל בשביל לעשות חור למאורר אני עושה חור אחד על פרספקס וחור אחד על פח למאורר מה אתם אומרים? תודה מראש חשוב לציין שיש לי דרמל של בלאק אנד דאקר ולא דרמל מקורי
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הנה תמונה מ-EVEREST שמראה את הטמפרטורות: כשאני שם את היד בחלק העליון של המארז, אני מרגיש שהוא די חם.... והוא גם יחסית רועש, אפילו קצת רועד.... מה אתם ממליצים לעשות? המארז הוא ג'נרי.... (והמעבד במפרט) עדיף מארז אחר או להוסיף קירור? או שבכלל ככה זה אמור להיות ואין בעייה? תודה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי בלוח שלי יש רק 2 מקומות למאווררים (מעבד ומאוורר אחר) האם יש מתאם מפצל שאפשר לחבר עליו מאווררים נוספים מבלי להשתמש בכבל 4 פין? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה זה משנה אם אני שם את הזיכרון שלי על T1 או על T2 ????
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-