אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע לוח אם Gigabyte GA-945GCM-S2L עד כמה שהלוח הזה ישן הצלחתי להגיע איתו עם המעבד שלי E5200 למהירות של 3.20GHZ (במקור 2.50GHZ) עכשיו הלוח הזה עושה לי בעיות ואני רוצה לקנות לוח אם חדש, השאלה שלי אם אני אקנה לוח אם פשוט נגיד צ'יפסט P31 אני עדיין אוכל להגיע למהירות הזו של המעבד, או שצ'יפסט P31 פחות טוב ל OC מה945GC שיש לי עכשיו? ואני לא צריך OC יותר טוב, מה שיש לי עכשיו מספיק לי חשבתי על הלוח אם הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~39277~10~0.htm יש עוד הצעות? התקציב הוא עד 350 ש"ח עדיף מ skypc אבל לא עקרוני
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
נראה איכותי, יפה ולא יקר! מישהו פה התנסה איתו? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הכוונה אתר עם כל מה שצריך לדעת כדי לעשות OC ופרוש למילים לOC
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח, הרכיבו לי מפרט ומשהו שם לא הסתדר לי (ראם היה קצת נמוך, לא כללו ספק כוח, SSD גדול יותר ויקר יותר...) שיניתי קצת את המפרט ואשמח אם מישהו יוכל לראות האם המפרט מתאים. המחשב מיועד לעריכת וידאו וסטילס בתוכנות של ADOBE ו DAVINCI, בנוסף תוכנות מוזיקה כמו אבלטון וקיובייס התקציב היה 8000 אבל זה קצת חרג מהתקציב אני די מתחילה ומתכננת ללמוד עריכת וידאו. אשמח לדעת אם המפרט טוב והאם אפשר לשפר באותו הסכום שכבר שם. תודה מראש לעוזרים : ) זה הקישור למפרט אך אם לא ניתן לפתוח אז למטה מצוין המפרט (הסכום יצא בסוף 9600) https://www.yahavpc.co.il/build?id=RQDRY5Z5RKLZJ4 מעבד Alder Lake 12th Gen LGA1700 Core i7 12700K Turbo 5.0Ghz 25MB דגם Intel חב…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מעבד E7200 ולוח P35-DS4. בצעתי שתי המהרות במערכת, 1. 475MhzX9 , כאן הייתי צריך להעלות את המתח של הFSB והMCH ב0.1V?+ אחרת לא היתה יציבות. 2. 475X8.5 וכאן מספיק שאני מעלה את המתח למעבד והמערכת נראית יציבה. זה הגיוני? כי ממה שאני מבין אם אני מעלה את תדר הFSB אני צריך להוסיף לו מתח בשלב כלשהוא, ולא משנה מה תדר המעבד.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הוא רועש מאוד יחסתי למאוררים שיש לי במארז, הוא אחד משתי המאוררים הרועשים במאורז שלי. המאורר של המעבד ושל הספק מאוד רועשים, אבל המאורר של המעבד פשוט הורג אותי עם הרעש שלו, ניסיתי הכל לשמן ולנקות כלום לא עוזר . אז אולי אני הולך לקנות מאורר חדש.(כמובן אם יש פתרון אני פתוח לאליו) על איזה מאורר אתם ממליצים שיוכל לעבוד על ההיטסינק המקורי + שיהיה יותר שקט מן המאורר המקורי. ועוד משהו שסתם רציתי לדעת.... על איזה היטסינק לא מקורי של אינטל אפשר לשים את המאורר המקורי של אינטל. תודה מראש לכולם. עריכה: לרוב הוא מסתובב על 3000 RPM + ואיך אני יכול לראות את מקסימום ה RPM אליו הוא יכול להגיע
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
התקנתי הערב קירור V1 למעבד שלי+זכרונות חדשים (2X2GB PI של GSKILL)+מאוורר קדמי המכניס אוויר. *כל ה5X הם של הכרטיס מסך, השבוע אמור להגיע אלי HR03+ שהזמנתי מחו"ל הטמפ' בקובץ המצורף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ונתקעתי עם ה OC שלו למרות שאני חושב שאפשר להמשיך איתו עוד. המפרט המלא שלי בפרופיל אבל בקיצור Intel Core 2 Duo e6300 gigabyte 965p ga-ds3 (Bios F10) 2x twinmos 1024mb 667mhz Antec Sonata 2 - 450w PSU Arctic Cooling Freezer 7 pro עכשיו, כרגע אני רץ על 420FSB מה שנותן לי 2940mhz על 1:1 עם הזיכרונות, והעלתי רק את המתח של הזיכרונות ב 0.1v בתזמונים 5-5-5-15 הטמפרטורה במנוחה של המעבד היא 35, במאמץ כמעט מגיע ל 55 ואני , הציפסט על 42 במנוחה ובמאמץ וכרגע המחשב יציב (6 שעות של prime95 בלי תקלות) עכשיו, ברגע שאני מנסה להעלות עוד את ה FSB המחשב לא עולה בכלל, ניסיתי להעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד וזה לא שינה כלום. יש למישהו הצעות\הע…
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי 3 מאווררים שמחוברים כולם ללוח ( 3 חוטים ) לא יודע למה אבל אני לא מצליח לראות את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה Speed בתוכנה Fan Speed ( אני כן רואה את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה General ) ולכן אנני יכול לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם. אודה לעזרה או להמלצה על תוכנה אחרת.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני קונה את הקיט הזה.... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829 יש למישהו המלצות עליו ? אבל רק למי שיש אותו אני חייב לדעת איך הוא
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה כשקניתי את המחשב שלי לא חשבתי שאני יעשה דבר כזה... אבל מתברר ש8600 gt זה כרטיס שניתן לאוברקלוק... עם קירור סטוק : כמובן שאני דואג להוציא עם מאווררים שלי את כל החום מאיזור הכרטיס המחשב שלי: E4500 2.2ghz inno3d 8600gt OCX 2 gb ram @ 800 mhz בחרתי ב cod4 פשוט אני אוהב אותו יותר ממשחקים אחרים שבדרך כלל עושים איתם השוואה כמו crysis הנה תוצאות מבדיקה שערכתי 1280X1024 AntialaisingX2 all maxed directx 9 using fraps Call Of Duty 4 - normal clock (400mhz) = 20 fps oc 425 mhz = 24 fps oc2 450 mhz = 29 fps ocx 500 mhz = 36 fps כמובן שבדקתי באיזורים הכי עמוסים במשחק כי בפחות זה... לא חוכמה : בלי החלקת השינון כמות הפריימים כמעת מכפילה את עצמה GO NORMAL PC'…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יום טוב לכולם בשעה טובה הגיע הזמן לשדרג את המחשב, לוח ומעבד בחרתי, ועכשיו- זכרונות לגבי חברה, היה ברור לי מראש- OCZ. בעיקר בגלל נסיון ארוך עם מגוון רחב של המוצרים המצוינים שלהם. רציתי לשאול מה יהיה עדיף ל OC- 1066MHZ ב CL5 או 800MHZ ב CL4? והאם שאני עושה OC אני חייב להעלות את תדר הזכרונות גם כן? מדובר על ה REAPER של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=499 אשמח לשמוע את תשובתכם בעניין תודה מראש שמתי את השאלה הזו בפורום לוחות אם מעבדים וזכרונות, אבל במחשבה שניה, זה יותר מתאים לפה....
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אם יש איזה מדריך או מקום שאני יוכל לקרוא להבין מה זה בכלל
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה: המעבד ללא OC קירור +שאר חלקי המארז עבר ניקיון אבק(עקב תקיעות שחשדתי בבעיית טמפ', ואחרי הניקוי אבק נעלמו לחלוטין, בינתיים...) הקירור הוא של TT ביג טייפון יש מאווררר 12CM מקדימה ומאחורה עכשיו יש תוכנות+ביוס שמראות טמפ' מעבד בלבד, ומראות גם טמפ' של כל ליבה לחוד זה הגיוני שיש הפרש של יותר מ12 מעלות בין הנתונים? העלתי כמה סקרינשוטים: במנוחה: במאמץ: ונתונים מEVEREST במאמץ:
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מעבד DUAL 2.8GHZ סוקט 775, ניסיתי לחבר כמה פעמים את הגוף קירור ללוח אם ואחרי כמה נסיונות כושלים גם שברתי את אחד מהפינים הקטנים שנכנסים ללוח האם (כלומר אם יש 4 פינים גדולים שאותם מסובבים, ולכל אחד מארבעת הפינים הגדולים יש 2 פינים קטנים לבנים ואחד שחור אז נשבר לי פין אחד לבן). בכל מקרה, עכשיו יש מרווח בין הגוף קירור למעבד כי פין אחד לא לוחץ כמו שצריך על הגוף קירור להצמד ללוח האם. מה אני יכול לעשות כדי להצמיד אותו? האם ניתן לקנות פין כזה בודד או שאני צריך לקנות גוף קירור שלם? האם אני יוכל להשאיר את זה ככה ולהשתמש במחשב או שהסיכון גדול מדיי להתחממות המעבד?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עד כמה OC אני יכול לעשות למעבד הנ"ל בלי לגרום לו נזק, אבל שיהיה די משמעותי ולא 2.67GHZ. *הערה - אין לי שום קירור מתקדם או משהו כזה, המחשב הוא בדיוק כמו שקיבלתי אותו מהחנות בלי שום מודיפיקציות. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה השימוש במאווררים לכרטיס מסך - האם הם מחליפים את המאווררים הקיימים, או שהם בנוסף ? תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הרגע קיבלתי את הX800XL של גיגה בייט והוא גרוע בOC הShappire שהיה לי היה עושה הרבה יותר עכשיו אם אני צורב ביוס של HIS יש מצב שאני אצליח לעשות OC יותר גדול? ומה הסיכון זה יכול ליגרום לנזק בלתי הפיך?
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוקי...אז כן...נפלתי על הראש...אני לא אומר שלא אבל... אז ככה...נפתחה בפני אופציה לרכישת בלוק קירור מים של זלמן(הזה שיש עליו את הביקורת בפיסיטיפ) עכשיו הוא אמור לקרר מעבד פנטיום 1 (בבקשה אבל בבקשה אל תשאלו למה לעזאזל אני רוצה לקרר כזה מעבד עם קירור מים ) עכשיו בניתי על העובדה שהתופסנים של AMD הם אותו דבר כמו התופסנים של הפנטיום 1 שלי...אבל לא ככה כי צריך 4 חורים בלוח... אז השאלה היא...האם יש דרך להדביק את הבלוק למעבד? או דרך חיבור אחרת? הלוח עומד אופקית מה שעוזר לפיזור הלחץ... עזרה או כל הערה אחרת (חוץ מ"אידיוט מי לעזאזל מקרר פנטיום 1 עם קירור מים) יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ידוע לי שאת חוזק האור בלדים מודדים ב- candelas & milicandelas השאלה שלי היא כמה milicandelas או candelas יש בלד אולטרה ברייט?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היום הוא יום חם וזה עוד כלום לעומת מה שהולך להיות הקיץ, והכרטיס מסך של עומד על 53 מעלות שכאשר הוא עובר את ה 49 אז הוא עובד לאט יותר... המעבד שלי על 53 גם כן וכל זה כשהמחשב לא בפעולה כבדה...רק IE פתוח... המאוור שיש לי על הכרטיס מסך והמעבד הם האורגינלים שקיבלתי ועל המעבד מרחתי משחה תרמית. יש לי מאוורר מקדימת המארז, ועוד מאוור בצד של המארז כמה שיותר בסוף. מה אני יכול לעשות?? כי זה גם המעבד וגם הכרטיס מסך... ??? ??? אני ממש לא רוצה לדעת מה יהיה עוד חודש :AR15: :asthanos:
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר את המסך הקטנטן לפורט של הסיריאל? דיברו כאן גם על זה שיש חיבור פנימי לפרלל, חיפשתי בספר של האסוס A7V333 שלי ואין שם דבר כזה. איך אני יודע שיש למסך בקר, ומה זה משנה אם אין לו? ועוד דבר לא כל כך הבנתי את המדריך אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש RK נ.ב איפה קונים את המסך שיש במדריך?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
Gigabyte Liquid Cooler GHWIU01 יקרה יותר ברוב החנויות חוצ מפנדה ואילו Thermaltake BIG WATER 745 זולה יותר ממנה אבל בפנדה יקרה יותר בזמן שTT יותר חזקה מהגיגה בייט.... יש למישהו הסבר לכך?
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה שלומכם חבר'ה הנה תמונות למערכת שלי... מפרט : מעבד Q6600 G0 לוח ASUS MAXIMUS FORMULA זיכרון 4GB CORSAIR XMS2 DHX כ' מסך BFG 8800GTS 512MB OC אחסון SEGATE 500GB SATA 2 ספק CORSAIR HX520W מארז THERMALTAKE KANDALF LCS SILVER
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גריז רמי חדש לשים בין הSLK-600 לXP1800 שלי...עכשיו אני יודע שיש סקירה באתר אבל אין בה את שני המועמדים היחידים שלי ננוטורם בלו II ארקטיק סילבר III כדאי להשקיע את ההבדל במחיר (כפול) והאם כדאי לי להתעסק עם חומר מוליך בפעם הרשונה?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-