עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by UBS,

שלום עשיתי קצת OC היום למפרט הנ"ל (מתחת לאווטר) והנה התוצאות: CPU Properties: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 CPU Alias Toledo S939 CPU Stepping JH-E6 CPUID CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ CPUID Revision 00020F32h CPU Speed: CPU Clock 2502.31 MHz CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 278.03 MHz (original: 200 MHz, overclock: 39%) Memory Bus 250.23 MHz CPU Cache: L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties: Motherboard ID 06/23/2005-NF-CK804-6A61FD49C-00 Motherboard Name DFI nF4 Series Chipset Properties: Motherboard Chip…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by yoav9,

אחרי המודינג של prototipe חשבתי על משהו, בואו כול אחד יתפאר בהישגיו, המודינג שהוא עשה. אני יתחיל חפירה במעלה המארז ולשים שם מאוורר 80 מ"מ (את החפירה ביצעה אורן מזיגזאג צביעת המארז והפיכתו למארז שכול גיימר היה מתגאה בוא (הסמלים של-,max payne, deus ex half life, halo, red faction, q3a, b&w, ut) שאני חייב לציין שזה המודינג שאני הכי מתגאה בוא היה לי תכנון לעוד מודינג של הוצעת הספק מחוץ למארז ובמקום שהוא היה לשים שני מאווררי 80 מ"מ אבל לא יצא לפועל אז אני יוצר חפירה בצד ושם שם 8ם מ"מ ומעל הכרטיס מסך שם עוד 80 מ"מ אשר לא חפור בתוך המארז. ליפינג לblue orb ועכשיו למודינג הקנויים שאני לא מתגאה בהם crystal orb וantec cyclon blower אל תדאגו, עוד רשימת המודינג שלי תתארך! ומה של…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מאורר למארז שישב בחלק הקידמי ושהוא יהיה עם Blue Led עכשיו אני מתלבט בין ה SF2 למאורר של קולר מאסטר מה עדיף לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by kobibo,

מה ההגדרות הכי מומלצות ? אני נתתי למאוורר לעבוד במהירות 100% מעל טמפ' של 55 מעלות . האם כתוצאה מכך הבלאי שלו יהיה יותר מהיר ? פשוט לא בא לי כלכך מהר לשרוף את הליבה של ה GTO2 שלי. ( דיי מהר הוא מגיע ל 60 מעלות ).

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. הסתכלתי קצת באתר של TT וראיתי שיש להם שני מערכות חיצונית ופנימית החיצונית נשמעת לי הרבה יותר טוב Liquid 3 הקטע שאין לי מושג עם הבלוק שלה תומך בAMD64 ודבר נוסף אם היא באמת טובה מישהו יודע איזה מערכת קירור מים שווה לקנות?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by Rיה,

הוא מגיע לטמפרטורה של 57 מעלות ללא כל פעילות מצדי...ז"א:הפעלת משחק כבד וכ'ו... המעבד נע בסביבות 28-34 הארד דיסק:44 מעלות הוא של wd sata הכרטיס מסך הוא :gigabyte 6600 gt 128 mb של nvidia

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  7. עכשיו שמעתי שזה יכול לשפר את הביצועים של המחשב... זה ההגדרות הרגילות שקיבלתי איתו: איך ההגדרות האלה? הן בסדר או שכדאי לשנות משהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  8. Started by Satlan,

השאלה בכותרת ! בתודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם גוף קרור של אינטל עבור 775 יתאים לסוקט 478? כמובן אחרי פירוק של השילדה שמגיע עם הלוח

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

בארץ? אני רוצה אחד למעבד עם צג LCD.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by EliranB,

הייתי על 3.5Ghz והיה לי FSB של 960 עכשיו אני על 3.6 ועדיין הFSB אותו דבר ... איך אני מעלה אותו ? כשאני מדליק את המחשב בפוסט מופיע לי שהזכרונות רצים כ 3200 למה ?? יש לי 533Mhz שזה אמור להיות 4200 עריכה : הכל יציב נבדק עם סופר פאי 32M עכשיו הרצתי בדיקה של 16M גם יציב ...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. Started by דין.,

שלום, ברשותי מחשב לא חדש עם מעבד Core 2 Duo (תושבת 775) והמאוורר שלו עושה רעש בלתי נסבל בשבילי. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שקט יותר (Zalman CNPS10X Quiet, דעתכם?) ושאלתי היא כדלקמן: האם בבוא העת כשאקנה מחשב חדש עם מעבד חדש, במידה והתושבת תתאים, האם אוכל להשתמש במאוורר שאני רוצה לקנות למעבד הקיים שלי? במילים אחרות, האם מאווררי המעבדים האלה הם "רב-פעמיים"? תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by asili,

אם כן תוכלו לכתוב לי את המפרט שלו והאם הוא יותר טוב מהאנרמקס 350?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by adig,

יש לי מעבד AMD64 במארז (box) ואני מעוניין להרכיב אותו ראיתי שבתחתית גוף הקירור כבר קיים איזשהו חומר צמיג. האם זוהי משחה טרמית והאם ניתן להסתפק בה ואין צורך למרוח עצמאית משחה טרמית בין המעבד לגוף הקירור?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. איך מנקים את הכרטיס שציינתי? האם "התזה" של אוויר דחוס לתוכו תספיק? 2. יש 2 סוגים של אוויר דחוס, לחץ גבוה ולחץ נמוך, האם יש הבדל ביעילות בינהם.? או שזה מתבטא בכמות?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. Started by bv_beaver,

אני רוצה לעשות מודינג(לא רק למארז)פשוט ובלי יותר מדי סיבוכים, דברים מגניבים אבל פשוטים(אני מתחיל) תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by Garbil,

שלום, אני עושה OC ובביוס המצב של ה מתח הוא ב AUTO(הנורמל הוא 1.500) בכל מקרה, 1.500 הוא שהמעבד בסטוק, 2000. עכשיו המעבד ב 2500 והמתח על 1.600, רציתי לדעת אם זה הרבה ומה הMAX שניתן לתת לו בלי לדפוק אותו.(מעבד בחתימה). תודה.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  18. שלום לכולם. אחרי שעשיתי OC ל 8800 640 הגעתי לטמפ' נורמליות ע''י שינוי עוצמת מאורר דרך NVIDIA CONTOL PANEL ל85 אחוז והכל טוב יפה אבל שאני עושה REBOOT למחשב הוא לא שומר לי את זה.. לשם כך עברתי ל-RIVATUNER 2.05 והגעתי לחוצץ של שינוי עוצמת המאורר, אבל ששניתי נגיד ל100 או 90 אחוז ושמרתי אז באותו רגע זה חזר ל25 אחוז ולא התבצע שום שינוי (למרות שהוא מראה שהוא שמר על 100 אחוז למטה אבל בסקלה הוא מראה 25...מאוד מוזר) איך אני ממשיך לפה ומצליח לשנות את עוצמת המאורר ...? ? צרפתי תמונה למצב שהגעתי, תודה לעוזרים מראש. [attachment deleted by admin]

19. שלום לכלום, אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 AMD 1600, שהכנתי לי כוך מיוחד בסלון בתור קיר גבס . המחשב שייעודו לעמוד (המארז) שוכב. ואני סובל מאיטיות נוראית של המחשב בשל החום. אמרו לי לשים מאווררים אך לשווא - אולי איך ששמתי אותם לא טוב. מצורף ציור שיעזור להמחשה. מאוור מס1 - מקדימה מכניס אוויר (לבן בציור) מאוור מס 2 - מעל המעבד (ורוד בציור) מאוור מס 3 - מוציא אוויר מאחורה (כחול) יש לציין שיש פה 2 מקומת למאווררים אך שמתי אחד. עכשיו יש לי מאוורר 12 ס"מ ענק וחזק מאוד ...שמתאים לחיבורי מחשב... איפה הכי כדאי להרכיב את המאוורר שהמחשב יעבוד יותר ויתקרר . בברכה אלדר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by kill_b7,

כרגע הוא עומד על 33.25 לכמה צריך להקטין אותו אם בכלל לפני שמעלים את הFSB? יש צורך בנעילת הPCI-E נכון? נתקעתי עם לוח אם גרוע מאוד לOC אז אני נאלץ לעשות OC בינתיים דרך CLOCKGEN עד שאני אחליף את לוח האם שלי. הייתי OC לפני כן OC לP4 שלי אבל בגלל שלא היה כל כך אכפת לי עליו לא שמרתי עליו כל כך אבל במקרה הזה אני צריך להיות קצת שמרן יותר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 111111,

אוקי אז ככה תכננתי לקנות מחשב בזמן הקרוב והוא יהיה בחדר שלי ממש איפה שאני ישן את שינת היופי שלי בגלל זה חשוב שהקירור יהיה טוב שישמור על המחשב בטמפרטורות נמוכות ולא רועש והנה השאלות: 1. האם אני יכול להשאיר את המחשב שלי כמה ימים פתוח, עם איוורר כמובן (מה שיוביל אותנו לשאלה איזה איוורר) ולא יקרה לו כלום לא עכשיו ולא בעתיד? 2. בגלל שהשינה חשובה לבריאות אני מתכוון לקנות קירור למחשב שיהיה טוב, מספיק שקט שיהיה אפשר לישון איתו בלילה,ובמחיר סביר לכל אדם (אני מדבר על שליוב- ספק+2 מאווררים 80 מילימטר+קירור למעבד) אני חשבתי על הספק של TT 420watt עם האקטיב pfc (האם הוא רועש?) על איזה שילוב את ממליצים? תודה

22. Started by jonsi11,

התנתק לי המאוורר שלו והוא עבד ככה כנראה כמה ימים עד שהיום הפעלתי משחק והוא הגיע ל 95 מעלות ורק אז המחשב ציפצף האם זה נורמלי? זה לא אמור לצפצף בטמפרטורה יותר נמוכה? כי הטמפרטורה עכשיו שהמאוורר עובד 39 מעלות ושאלה אחרונה, כרגע נראה שלא נגרם נזק לכרטיס השאלה אם זה באמת ככה איך אני יכול לבדוק והאם ב 95 מעלות הוא יכל להידפק או שהוא מסוגל להגיע ליותר? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  23. Started by h4438,

מצאתי בבית מין טטריס ישן כזה שיש לו מסך LCD רציתי לדעת איך וכיצד אני יכול לחבר את המסך למחשב ולשלוט עליו מהמחשב... שמעתי משיהו שחיבר מסך בסגנון דרך יציאת הLPT רציתי לדעת האם ואיך זה אפשרי..? (ברשותי גם מסך של תרגומון שאני לא צריך אם זה יותר טוב...) ועוד משהו שרציתי לעשות זה משטח זוהר לעכבר מישהו יכול להפנות אותי לאיזה מדריך ? עדיף בעברית או לתת לי טיפים והערכה כמה זה אמור לעלות ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Posford,

אני מעוניין להוסיף למחשב מאוורר לקירור. איזה מאורר לקנות? איך אפשר לתפוס אותו? איזה כבל הוא מתחבר על מנת לעבוד? ומה מחירו? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  25. Started by LastForOne,

תשכחו כל מה שידעתם על טמפרטורות, יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.0Gh HT בזמן האחרון הוא התחיל לזייף והביצועים שלו ירדו... נכנסתי לפורומים וראיתי שהמהירות המירבית בזמן מאמץ היא 60 מעלות... התקנתי EVEREST כדי לראות מה הטמפרטורה של המעבד, תנחשו כמה? הטמפרטורה הגיעה ל105 מעלות צלסיוס המחשב כבר קרס לי פעם אחת באופן רציני [נכבה והייתי צריך לחכות כמה דקות עד שהוא יתקרר]... וכנראה שמחר אני יקח אותו לניקוי אבק וניקוי של המאוורר... אם מישהו הצליח לעבור את ה105 שיגיד ;]

• 9 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים