אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המערכת שלי על 300 באס מכפלה 8 זיכרון על 400 מגהרץ אחרי הורדת יחסים הכול טוב ויפה אין בעייה אחת רץ יופי אם אני מעלה מעל ל 300 באס הכרטיס מסך מתחיל לעשות לי בעייה די מעצבנת vpu recover איך אפשר להיפתר מזה המפירט בחתימה תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, וראיתי שהמחירים של ה8200 וה8300 צנחו ואילו ה8400 נשאר כמו שהוא. חשבתי לעצמי אולי אם אני אקנה 8200+ארקטיק קולינג אלפין 7,האם אני אוכל להגיע למהירות שעון גבוהה יותר מ3GHZ עם קירור שכזה. או שעדיף 8300 BOX ? לסיכום השאלה הכללית היא עם איזה קירור ניתן להגיע למהירות שעון כמו של ה8400 ואפילו גבוהה יותר,ושהמעבד ישאר קריר.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברה. יש לי מעבד סלרון 3.06 . . . אני רוצה לבצע OC , ורציתי לדעת: 1) האם זה אפשרי למעבד סלרון? 2) חייב לעשות את זה בביוס או יש וכנה? 3) ניסיתי לעשות OC בעזרת תוכנה שהגיע לי אם המחשב ונאלצתי להחליף את כל הויינדוס בעקבות זה... קראית את המדריכים, אבל הביוס שלי או ישן או לא יודע מה כי אין שם את האפרויות שצריך לעשות... בבקשה תעזור לי אם זה.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
י חברים! אז אתם בטח יודעים שאני פעיל כאן בעיקר בתחום קירור המים ויומני הפרוייקטים ונותן לפעמים עצות (קמצוץ לעומת "זקני השבט") אבל שזה מגיע אל עצמי זה כבר יותר מסובך... סופסוף נחסך מספיק כסף למערכת קירור המים שחלמתי עליה (בערך...עוד על זה בהמשך) הבעיה: אינני ניחן במארז גדול וברשותי הפרקטל R4 החביב. התכנון הוא כזה: רדיאטור בודד, כנראה 360 בחזית (מודינג!) השאלה איזה, חשבתי על ה-GTS של Black ice או (אם ייכנס) GTX. או אחר מבית alphacool או aquacomputer, וגם שמעתי המלצה על סדרת AX של XSPC לגבי הבלוקים, אני נורא אוהב טופים שקופים, לכן זה כמעט בלתי נמנע ללכת על EK (סופרימסי ניקל) ואם כבר הגענו עד הלום צריך גם בלוק כרטיס תואם, לא? אז EK היו נורא נחמדים וחידשו את המלאי על…
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב , אמנם מוקדם מידי להגיד נמאס לי .... אבל נמאס לי מהטמפרטורה של הכרטיס בן השבועיים וחצי שלי , כן אני יודע , אלו כרטיסים חמים ויש להם threshold נורא גבוה , אבל בכל זאת חם מדי לטעמי אי לכך ובהתאם לזאת חיפשתי קירור מתאים : thermalright T-RAD2 אמור להתאים לפי מספר פורומים ( גם פורום אחד זה מספר ) אבל מגיע בלי מאווררים . scythe Musashi אולי יתאים עם חיתוך קל , יצאה גרסה מעודכנת SETSUGEN 2 אבל שההוא שם למעלה יעזור לי ( התנצלות למאמינים ) עד שזה יגיע לארץ אם זה יצא לפני רק מספר ימים לשוק בחו"ל . ואז יש לנו את הZALMAN VF3000A , מצאתי בסך הכל פורום אחד שמדגיש שאולי הוא יתאים אבל צריך למצוא קירור אחר לVRM ( מה נעשה , בין החלקים החמים יותר בכרטיס חוץ מהליבה ) לקופצים , כן…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם הוא טוב לאובר קלוקינג יש לי מעבד Intel Pentium 4, 2400 MHz אני מתחנן לקנות זכרונות A-DATA VITESTA 500MHZ 256X2
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז שידרגתי את ה A64 3000 Venice שלי , ל 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Toledo . ניסיתי לעבוד עם אותו הקירור שהיה על ה3000+ , הx2 על 50 בidle ומתכבה לי כשיש איזה מאמץ . אז אני צריך להמלצה לקירור שפשוט יעשה את העבודה כמו שצריך , תוצאה ביחס למחיר הכי טוב . OC לא ממש מתוכנן , אולי בקטנה ... אבל זה לא שיקול עיקרי . אז יש המלצות ?
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חברים זה דחוף לי תעזרו לי בבקשה אני לא יודע עם הסליינסר 5 יתאים ל6800 הרגיל NU
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 סטיקים של 512 של החברה קינגסטון האם לפי דעתי ייצא לי OC טוב איתם? תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מעבד: +AMD XP 2000 לוח אם: (Gigabyte GA-7VKML(-P יש למעבד מאורר חזק שקניתי, וכל המאווררים עובדים טוב אבל לוח האם מגיע לטמפרטורה של 120 מעלות לפי aida sysinfo מה יכול לגרום להצטברות חום כזאת ? איך לבדוק ? ... יכול להיות שזה המארז ? חיברתי על המארז מאוורר 220 וולט שפולט אויר החוצה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בIQPC עולה 110: IQPC.co.il http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2273 בשאר החנויות בסביבות 200. אמור להיות קריר באיזה 5 מעלות, אבל שקט נמוך ויפה דיל או טעות
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, רכשתי שילוש חדש: מעבד-AMD FX 8350 לוח-GIGABYTE GA990XA-UD3 זכרון-G.SKILL 1866MHZ בהדלקה ראשונית הכל בסדר,אח"כ..חוויתי קריסות כל כמה דקות,אמרתי אולי משהו בהרכבה,עברתי על הכל,בקיצור אחרי כמה וכמה בדיקות גיליתי שסטיק אחד של הזכרונות דפוק,נשארתי עם סטיק אחד של 4GB(אין בעיה בסלוטים של הזכרונות בדקתי,הסטיק השני דפוק) ,לבינתיים הכל תקין כולל אתמול בבוקר שהיה יום חם(הבית היה סגור חום איימים בלי מזגן טמפרטורות בשמיים),התחלתי להריץ בדיקה של פריים95,יצאתי לעבודה(ללא אוברקלוק כמובן הכל במהירות סטוק) עד לחמש בערב כשחזרתי,אמרתי לעצמי אם המחשב שורד את זה הכל תקין פלוס פלוס בשאר המערכת.חזרתי הביתה היה לוהט ישר הדלקתי מזגן..אני בא למחשב וואלה שרד הפריים95 עדיין רץ ברקע.שמחתי מא…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
פתחתי מ12 צינורות ל16 ואז ניסיתי לעשות OC ואחרי שאמרו לי שאני אמור להגיע ל560 בליבה אז באתי עם הרבה ציפיות וכשהתחלתי לעשות את הOC כבר ב440 מתחיל להיות לי ארטיפקטים ואז ניסיתי קצת לשנות דברים בביוס ולא עזר.. למישהו יש רעיון איך אני יכול בכל זאת למשוך עוד קצת בOC?? להעלות מתח?איך? טמפ' במאמץ - 58-62 בנתיים התדרים על- ליבה : 423 זיכרונות: 540
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום רב ! ברשותי כרטיס מסך תוצרת Gigabyte עם מעבד 6600, הכרטיס (מעבד+זיכרונות) תחת אוברקלוק בערך תקופה של שנה. אני מבצע את האוברקלוק עם coolbits, השאלה שלי לאיזו תוכנת עריכה לביוס יש את האופציה לקבוע את התדרים של הכרטיס ? זאת על מנת לבצע את האוברקלוק מה שנקרא בחומרה תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הv8 , הוא יחסית שקט ? , ועל מה אתם הייתם הולכים ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי OC קל ביותר למעבד פנטיום 4 שלי עם קירור סטוק ובלי לעלות מתחים הגעתי ל3.22GHZ מ3.0GHZ. ב3.25-3.3GHZ המחשב לא נדלק בכלל, זה אומר שצריך לעלות את המתחים?(בעומס הטמפרטורה בסדר בסביבות ה65) אם כן אז בכמה ובאיזה צעדים? המדריך באתר לא מסביר על העלאת המתחים =\ אחרי הOC למעבד עברתי לכרטיס מסך, 9500GT 256MB DDR3 עם קירור פאסיבי, התקנתי עליו מאוורר סטוק של פנטיום 4 וזה עושה עבודה יפה עד עכשיו... באתר כתוב לעלות בRIVATUNER בצעדים של 5 אבל זה מייגע כי שיפור של 3% לקח לי להגיע אחרי 5 שלבים של לעלות ב5, לשמור, לבדוק חצי שעה בתוכנה כזאת,לשחק משחק כבד שעה ובסוף ה5 שעות שיעברו השיפור הוא מזערי אז אם אני יעלה ב10-15 בכל צעד זה יהיה עד כדי כך נורא? האם יש דרך לקצר את כל המבחני יציב…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג להשיג צלעות קירור, משטח לשייף אותן ומשחה טרמית??? בתודה מראש orlupo
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב רוכש מחשב חדש ואני צריך קירור למארז 120 ס"מ והתקציב שלי הוא 100 ש"ח.. עכשיו אני צריך העיקר שיהיה חזק לא אכפת לי שיהיה יפה או אם יש לו אפשרויות נוספות או אם הוא ניתן לכיוון העיקר שיהיה כמה שיותר חזק.. אם יש חריגה קטנה של 20 שקל לא נורא אבל לא לגלוש יותר מידי מהתקציב... תודה מראש גיא
-
- 14 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי ה"ברירת מחדל" שלו של הבאס זה 200 והצלחתי רק עד 205 וב210 המחשב נדלק והמסך לא מראה שום דבר.שיניתי את זה בחזרה ל205. האם יש דרך שאני אשנה את זה ל210 ואף יותר וזה יעבוד? פרטים: ASUS p4s800d pentium intel 4 2.8 northwood 512ddr sdram לפרטים נוספים תשאלו בת'ראד\בפרטי..
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לפני הכל זה המפרט של המחשב שלי: המחשב שלי: כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box מארז NZXT Tempest קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme אוקי הבעיה GHZ ממש נמוך צריך להיות על 3160 וזה על 1998.. המחשב בזמן מנוחה: http://up17.siz.co.il/up1/ylwemkjzn4jw.jpg המחשב בזמן מעמץ: http://up23.siz.co.il/up3/lluzzdootlvd.jpg ועוד תמונה ממש מוזרה -חובה כניסה- http://up13.siz.co.il/up3/twk…
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הי אני אפרט את מרכיבי המערכת שלי AMD ATHLON XP 1600 EPOX EP-8KHA+ 256 DDR PC2100 ATI RADEON 8500 RETAIL CREATIVE AUDIGY X-GAMER SONY 16/10/40 CDRW DVD-ROM PIONEER EVERGREAT ATX CASE 300 WAT VOLCANO 6CU+ MAXTOR 40 GB 7200 RPM עכשיו אני אפרט את הבעיה שאני מנסה להפעיל משחקי תלת מימד על רזולוציה גבוהה תוך 5-10 דקות המחשב נתקע ניסיתי פתרון יצירתי פתחתי צד אחד של המארז והצמדתי אליו מאוורר גדול ביתי הפעלתי את המאוורר על עוצמה 3 ואיזה פלא פתאום אני יכול לשחק חופשי לכן הבנתי שהבעיה היא בקירור עכשיו אני צריך עזרה איזה מאוורר כדי לי לקנות בתוספת לוולקנו שיש לי כדי שיוריד את הטמפ של המעבד והמערכת או שיש פתרון יצירתי אחר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז אנטק סונטה, ומעבד פנום-4 BE. כרטיס מסך מובנה בלוח האם - כך שאין בעיית זרימה. אני רוצה לבצע OC בינוני, והשאלה איזה קירור כדאי לשים ? לפי הגדלים - לשים MUGEN-2 כמעט יחסום את המארז. האם כדאי לשים קירור יותר נמוך כמו השוריקן - או שכן כדאי לשים קירור בגודל מלא ? תודה על רעיונות והסברים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים 1. מהשעשיתי בהתחלה זה העברתי בביוס מי 2500 ל 3200 לאחר מכן כמה שורות יותר למטה היה רשום לי BY SPD העברתי את זה ל AUTO כדי שיהיה יחס של 1:1 והעלתי קצת את מתח של המעבד .. השאלה עם עשיתי עד עכשיו הכוב בסדר ? 2. בביוס באפשרות ה 4 או השלישית אני לא זוכר אני רואה מספרים כאלה בשורה ולמעלה אני יכול לשנות את זה מי אופטימל לטורבו ולאגרסיב ול BY SPD לאחר ה אוברקלוק לאיזה לשנות ? 3. אני מריץ עכשיו PRIME95 המעבד על 100 אחוז אני מריץ אותו כבר איזה חצי שעה המעבד ממש ממש חם על 48 מעלות ! זה בסדר ? ככה בלי זה הוא 39 משהו כזה בלילה 35 אפילו אני משתמש ב קירור וולקנו 12 . 4. כמה שעות להריץ את התוכנה ? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-