אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD 3000 64 והמעבד בימים החמים ללא עבודה מגיע ל51 מעלות והכרטיס מסוג 6600 GT מגיע גם ל70 זה נורמלי ומה אפשר לעשות בנידון תודה
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
היי. אז תראו, נמאס לי שהמחשב באופן קבוע אצלי על 55-60 מעלות במצב המתנה אם אני משחק, הוא מגיע ל75 מעלות. אם אני סורק עם אנטי וירוס או משהו הוא מגיע ל70..או 65. זה די מרגיז כי אני יכול להפעיל את כל התוכנות האלה ביחד והמחשב יזוז טוב...אבל מבאס שהוא מתחמם. אז מה שעשיתי עכשיו זה פתחתי ת'מחשב, ניקיתי מאווררים והכל, ולקחתי מאוורר ביתי קטן. השארתי את המחשב צד אחד פתוח, לידו שמתי את המאוורר הביתי הקטן..והופ..אני סורק כרגע עם האנטי וירוס וכותב לכם פה את ההודעה וע"פ AsusProbe המעבד שלי 50 מעלות. משהו לא יאומן ולא היה לי ככה אף פעם. אם המחשב סתם במצב המתנה הוא 48. אני מתכוון להיות עם זה כמה ימים (חוץ מהלילה..בלילה זה 55 מעלות אצלי..אז לא נורא) ואקנה בקרוב את אחד המאווררים ש…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC לכרטיס השאלה היא איך אני נועל אותו על 66 MHZ ?דרך הלוח אם אין לי אפשרות יש איזשהי דרך ?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם : שרשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500PRO כאשר אני רוצה לעשות OC למעבד כלומר לעלות את הבאס .....זה אפשרי אבל הבעיה זה כאשקר אני יוצא מהביוס המסך כאילו נכבה והמחשב לא מגיב ......העליתי את ה בס מי 100 ל 133 כלומר מי 1600 ל 2100 מתח לא נגעתי ..... עם יש לכם פיתרון בישבילךי אז דברו ...... או ב ICQ 321324025
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי 7900GT חדש, ואני רוצה להמהיר אותו. איך אני עושה את זה? נראה לי שrivatuner האחרון לא תומך בו כמו שצריך - אני לא מצליח למצוא את המסך שמשנים בו תדרים. אגב, ב3dmarks 2006 המחשב שלי מקבל 4375 לפני המהרה, איך זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מנסה לעשות אוברקלוק מהדרייברים עצמם אבל התוכנה לא נותנת לי ואומרת לי שאין אפשרות לעשות ושעלי לנסות מהירויות נמוכות יותר, אפילו אם אני יעלה רק במגה הרץ אחד. וגם בתוכנה GTU זה לא עובד. יש איזה תוכנה אחרת שיכולה לעקוף את זה?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אנשים קראתי פה את כל המדריכים ואני מודה שעדיין לא הבנתי ככ. בחיים לא התנסתי בOC ובקושי ידעתי מזה..אני חושב אבל לעשות OC ל2 מחשבים בבית.P4 עם תושבת 478 ששמעתי שהם טובים. אז כמה דברים. 1. אמרתם שיש איזו ליבה שלא מומלצת בתושבת הזו...אז איך אני בודק איזה ליבה יש לי? 2.הבנתי שיש תוכנה לOC של כרטיסי מסך וכו'...לא הבנתי איך אני עושה בפשטות OC למעבד מישו יכול להסביר לי במילים פשוטות או עם איזה תוכנה וכו'?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אני קצת אובד עיצות פה יש לי GTO2 X800 ללא OC אבל עם פתיחת צינורות, שעד לפני חודשיים-שלושה עמד על טמפרטורות נורמליות במנוחה, בסביבות ה-30-40 מעלות. המעבד והלוח עומדים על טמפרטורה טובה. לאחרונה הטמפרטורה שלו קפצה ל ל 50-59 מעלות במנוחה, למרות שהמאוורר שלו על 100 אחוז. פתחתי את המארז וניקיתי טוב טוב מאבק והיתה ירידה של 3-4 מעלות, אבל עדיין הוא חם בהרבה מבעבר. אני יודע שהקירור אצלי במארז לא משהו, אבל זו לא הסוגיה כי עד לפני כמה חודשים הכל עוד היה בסדר, מה יכל לגרום להתדרדרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
איזה מבין שני הקירורים עדיף ? Thermalright V-1 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4041 Arctic-Cooling Silencer 5 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AC-NV-SIL-5&affiliate=zap או שיש משו אחר יותר טוב ?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1.איזה חיבור במולקס אני צריך כדי שיהיה 12 וולט 2.האם יש מישהו בפורום שכבר שם פלטייר על המעבד (ותביאו טמפ' אם אפשר) 3.עד כמה קור וכמה חום הפלטייר יכול להגיע ? 4.איך קיררתם את הצד החם של הפלטייר?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, יש לי D805 וPQI TURBO 667MHZ 2X512 ה805 שלי עומד על 3.8GHZ אבל הזיכרונות על 630 ומשהו נדמה לי [דאון קלוק] האופציה הבאה בגלל המכפלה היא 720 שזה לא מאפשר למחשב לעלות.. אז אני צריך להעלות מתח - אז השאלה שלי היא כזאת: א. איפה לבדוק מה מתח הזכרונות הנוכחי שלי? ב. עד איזה מתח הPQI TURBO מסוגלים להגיע? ג. עד איזה טמפ'? ד. איפה אני רואה טמפ'? ה. עם איזה תוכונת לבדוק אותם בסוף? SNM וMEMTEST?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המאוורר של ה-CPU שלי עובד פול טיים במהירות גבוהה ונורא מרעיש. התקנתי SpeedFan (גרסה אחרונה) ולפי התוכנה נראה שהמעבד שלי לא יורד את ה-70 מעלות (מצורפת תמונת התוכנה). הקונפיגורציה שלי כוללת: מעבד AMD Athlon 64 3500 venice קירור סטוק לוח אם Gigabyte GA K8 NF9 Ultra (לא סגור לגמרי על רצף האותיות...) מארז בריזה מאוורר היטב המחשב הורכב על ידי לפני כ-4 חודשים והוא מרעיש כבר לא מעט זמן. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. האם הבעייה מוכרת? האם רק צריך להחליף משחה טרמית או להחליף גוף קירור? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מי מהם יותר שקט? ואצל מי הטמפרטורה נמוכה יותר? תדוה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
זה הקירור : http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7242 המחיר שלו טוב יחסית , אני יודע שיש את ה AC FRIZER PRO אבל אני לא יצליח לנצל אותו בגלל הלוח שלי , לוח אפוקס שהחיבור חשמל הוא בין המעבד ובין היציאות של הכרטיס קול ורשת , קיצור לא המקום הסטנדרטי אז הוא יחסום את היציאת אוויר . ואני לא מעוניין ב BT , גם כי המחיר יקר , וגם אני לא עושה OC כזה מטורף שאני חייב אותו בגדול רציתי XP 120 אבל הוא גם יקר , וזה קירור זהה ל XP 90 כך נראה , לא מצאתי יותר מידי ביקורות מה אתם אומרים , האם כדי .. ?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לא מצאתי את הנושא הזה בחיפוש אז אני שואל... אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה מצויין. חוץ מזה, אני לא מצליח לפרק את המעבד מהלוח אם. איך עושים את זה? אני יודע שהשאלות מפגרות יחסית, אבל אין לי את מי לשאול...
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
אלה הם האפשרויות: 1) לקחת את המארז הג'נרי שלי ולהוסיף את שלושה מאוררים כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3277 יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 120+255= 375 ש"ח 2) לקנות את ה-Subneam Transformer ב-350 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 350+255= 605 ש"ח. 3) לקנות ה-Gigabyte 3D Aurora ב-630 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 630+255= 885 ש"ח. איזה אופציה מתוך השלושה שהצגתי כאן היא הכי משתלמת וטובה מבחינת קירור ושקט? תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחרי שלא זכיתי למענה בדיונים הקטנים שפתחתי בבקשה לעזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183041.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182837.0 ... החלטתי לקנות מה שנראה לי.... אז להזכירכם יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין. 47 מעלות IDLE. לוח אם של גיגהבייט. אז קניתי VOLCANO 10 וכמובן שבילבלתי והוא לא התאים לי לחיבור למעבד... במקום לקנות VOLCANO 10+ שמתאים גם לתושבת 370 שלי. אז עיקמתי קצת פה ושם ומרחתי משחה תרמית ויהנה עכשיו הטמפ בIDLE היא 33.5 בערך. שינוי משמעותי, לא?! ועוד בחום של היום אז עכשיו אני רוצה OC! :ylsuper: סלרון 800->המכפלה נעולה. FSB -> בביוס בדקתי, המצב הוא 100HZ, והקפיצה הבאה היא 133HZ... ואם אני רוצה יותר? צריך להשתמש…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני כבר הרבה זמן עובד על אוברקלוק 2000@2600 יציב ! זו המערכת: AMD 3200 DFI ULTRA D GSKILL 2GB הפרמטרים היו כך: BUS 289 מכפלה X9 FSB RATION X4 כמובן גם מחלק ומתח. המחשב עבד יציב 8 שעות ב S&M מקסימום 50 מעלות. אתמול ניסית לשחק קצת עם הפרמטרים, במקום 9X289 עשיתי 10X260, ופה הבעיה המחשב עלה לווינדוס ונתקע, אז עשיתי ריסט נכנסתי לביוס ועשיתי LOAD DEFAULT. ומאז הווינדוס לא עולה,אני מגיע למסך שבו אני יכול לבחור את מצבי SAFE MODE ואת המצב שבו הווינדוס הצליח לעלות בפעם האחרונה. אף אחת מהאופציות לא עובדת.ניסיתי גם להוציא את הבטריה לא עוזר, המחשב נותן הודעה שיש בעיה ב COMS, הוא עשה LOAD DEFAULT אז הוא אומר שהוא ב SAFE MODE, ומודיע שצריך לקבוע את מהירות המ…
-
- 15 תגובות
- 845 צפיות
-
-
המעבד הוא 2.4C נורט'ווד, אתמול הסרתי את הסינק, ניקתי את כל הפינים מהאבק שביניהם, מרחתי מחדש AS5 (חשוב לציין, תודה רבה לאנטולי שסייע לי), הטמפ' לפני כן הייתה בערך 50 במנוחה (אייסי קיו, ווינאמפ, תוכנת שיתוף, פיירפוקס) עכשיו בערך 48-47 זה ממש מעצבן. יש לי 120 מ"מ קידמי 120 מ"מ אחורי סירקולציה טובה יחסית אז מה הבעיה פה ?? תודה לכם.
-
- 16 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי את הכרטיס מסך ATI Radeon X1800GTO של Connect3D ונדהמתי מכמות הרעש שהוא עושה והמשקל העצום. אני לא בטוח אם יש לו בקרת שליטה אוטומתי על מהירות המאורר של הכרטיס. ראיתי שהכרטיס אמור להגיע לטמפ' של 69 מעלות! שזה מטורף ואני לא רגיל גם לטמפ' כזאת. אני מחפש פתרונות קירור לפי כמות הרעש (פחות יותר טוב) ובקרת שליטה כלשהי. האם פתרון fanless של ThermalTake יכול להיות טוב מספיק? ולמשהו יש יצרים שחושבים שקירור זכרון זה לא רלוונטי Arctic-Cooling NV Silencer 5 REV2
-
- 18 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת כיצד אני יכול לנקות את המחשב מאבק (בפנים), אבל ללא ספריי דחוס - נראה לי תמוה לקנות אוויר... : בכל מקרה, חשבתי על שואב אבק - הבעיה שהוא לא שואב כלום ??? מה עם מייבש שיער (על קור, לא חום)? ובכל מקרה, האם פשוט לא נוגעים בלוח, או ש...? אפשר הסבר כיצד לעשות את זה ? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת המערכת שהזמנתי intel 805 p5ld2 256X2 DDR2 533 של super tehlent משהו כזה דווקה אחלה זיכרונות עם קירור עלהם ואחלה יחסים בנתיים לא היה לי איתם שום בעיה בOC 7600GT אבל לצערי יש לי בעיות כספיות להסיג את הכרטיס כי קניתי את כול המחשב מזומן כדיי לקבל מחיר עלות ולא נישאר לי כסף לכרטיס והבנדם לא מקבל צ'קים אז אני מנסה להסיג כסף בנתיים הוא הביא לי X300 במתנה כדיי להפעיל את המחשב בכול מקרה הינה הבנצ'ים אני עכשיו על 3.7GHZ יציב וזה כניראה הגבול של הקירור המקורי של אינטל עוד קצת והמחשב קורס מרוב חום אז בנתיים זה הגבול עד שאני יקנה קירור נורמלי המעבד במתח של 1.38 ומחזיק יפה מה שכן לא אהבתי את הלוח אין בו אפשרויות OC מתקדמות רק בסיסיות הינה תמונות: http://rotter.name/Us…
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תיראו יש לי קירור סטוק של intel והמעבד רותחח 60-90 c...בדקתי והמשחה הטרמית ממש הרוסה וחצי ממנה כבר לא יודע מה...פשוט ניראה לא טוב! אז חשבתי כדאי לקנות משחה או פשוט קירור חדש?
-
- 15 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)? דגם הלוח אם הוא של Intel D845GRG
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקירור מים תראו למה אני מתכוון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1623&products_id=9827 אין לי בעיה לקנות מהם אבל לשלם 50 שקל משלוח?! פשוט גניבה אז רציתי לדעת איך מכינים את זה
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-