אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=201&code=013 http://img376.imageshack.us/img376/84/front9zi.jpg http://img376.imageshack.us/img376/683/front28qu.jpg אני מת לקירור הזה
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
קנייתי מאוורר GLACIATECH 120 MM והאני קודח חורים ומחבר אותו בצד השמאלי של המחשב השאלה שלי היא איפה כדי למקם אותו? מול המעבד? מול הכרטיס גרפי? או באמצע שיקרר גם וגם ואולי גם את הלוח וההרדיסקים (מארז ג'נרי מאוורר 80מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ למעלה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אם כן...איך הוא לעומת הBIG TYPHOON? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס :ATI AIW X800XT עם קירור סטוק. אני מחפש לקנות לו גוף קירור איכותי (יש לי כבר 2 מאווררים שמעיפים אוויר קר לכיוון שלו). מחכה להמלצות שלכם,תודה נ.ב. למישהו יש נסיון עם BIG TYPHOON? אני פוחד שהמשקל שלו ישבור לי את הלוח אם.
-
- 14 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האמריקאים והיפנים, שהשיגו את הקונרו לפנינו, פשוט הורסים את כל הפאנן שאמור להיות אחרי שנקנה את המעבד.... אין טעם לקנות אותו, שברו איתו כבר כל שיא אפשרי....
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום , פשוט פה היה ניראלי הכי הגיוני בכול מקרה עשיתי 3dmark03 אבל שאני מסיים תבדיקה הוא לא נותן לי לראות תוצאות באתר .... כנראה בגלל שצריך גרסה בתשלום מה לעשות ? איפה אני יכול למצוא תוצאות ? חיפשתי בגוגל ואיפה לא ...
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel p-4 2.8E Prescott Asus p4p800 se 2x512 Geil 400DDR CL2.5 W.D 80GB 7200Rpm 8m ata Thermaltake Spark 7 Xaser Edition Palit 6800Gs 256M Coolermaster 380W Supertalent Full Tower Case שני מאווררים מאחורה במארז מאוורר נוסף סידרתי אילתור והוא מקרר תגוף של הכרטיס מסך נתקעתחי בבעיה שאני מתקרב ל 3600 המחשב פשוט לא עולה וראיתי בקובץ לוג של 3dmark03 שהמקסימום של המעבד שלי זה 3600 או משו כזה ?! עזרה ! :s05: אני גם צריך שתגידו לי דברים בסיסיים לסדר בביוס שאני עושה oc תודה !!!!
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את ה tide water של טרמלטייק ורציתי לדעת כמה דברים 1.האם הקירור הזה מתאים לכרטיס מסך שלי ? 2.האם זה יתאים ללוח אם שלי מבחינת גודל הכוונה שלא יחסום לי את הsata ? 3.בגלל שהמערכת הזאת לא באה עם קירור לזיכרון מה אני יכול לעשות והאם זה קריטי שאין קירור על הזכרונות כי אני יכול לקנות את הקירור לזכרונות אבל אם איי פעם תהיה בעיה עם הכרטיס אני צריך להחזיר את הקירור המקורי כידי שתהיה לי אחריות ואז אני לא יוכל להוציא את הקירור של הזיכרון ואני לא יוכל להחזיר את הקירור המקורי? 4. האם זו מערכת טובה? אם ברצונכם לדעת על המערכת שלי תיסתכלו במפרט
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מתכוון לקדוח היום ולהכין חור למאוורר בחלק העליון של המארז שלי היום בשביל ניקוז טוב יותר של אוויר..(כמו שמפורט במדריך באתר) השאלה שלי - איזה גודל עדיף? 80מ"מ או 120מ"מ? כידוע - מאווררי ה80מ"מ יותר מהירים ובעלי שטח פנים קטן יותר לעומת ה120מ"מ בעלי השטח פנים גדול יותר עם מהירות סיבוב נמוכה יותר... בכל מקרה אני הולך לשים מאוורר של TT... השאלה היא איזה גודל מאוורר עדיף לי לחלק הזה של המארז... תודה מראש על התגובות...
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
ראיתי מלא אנשים שעושים את הקירור LOW, כאילו שיעבוד חלש, לא על כל הכוח שלו... יש לי וולקנו 10, והוא עובד על כל ה 5000 RPM שלו... עם איזו תוכנה, איך אני עושה שהוא יעבוד על פחות וירעיש כמובן פחות תוך כדי כך... איך? והאם אני יכול להרשות את זה לעצמי מבחינת טמפ??! :s05: הטמפ: IDLE: 40 LOAD: 45 המעבד: פנטיום 3 EB 866@975MHZ
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
-
זה התחיל בספלינטר סל וממשיך כמעט בכל המשחקים,המסך פשוט נכבה (מחשב לא) בעת המשחקים . אני לא משחק עם פילטרים בהגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) ובכל זאת כל המשחקים פשוט או נתקעים או המסך כבה ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי טמפ' והטופ שהכרטיס מגיע הוא ל 60 מעלות כך שלא נראה לי שזה בעיית טמפ'. הורדתי גם את התיזמונים ל 540/590 וגם זה לא נראה שעוזר. אנא עזרתכם ,אני מתחיל להצטער שרכשתי את הכרטיס הזה עוד לא הספקתי להנות ממנו כמו שצריך והוא עושה לי לא מעט בעיות. :'(
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עושה "סקירת מאווררים" באינטרנט כי אני מתכוון לקנות כמה מאווררים למארז, בת'רד הזה אני רוצה לשאול על המאוורר המדובר של TT 0 הלבן הזה ). כתוב שיש לו רק 16dba ו-62cfm שזה ממש ממש מקרר וחמש ממש חלש, זה בכלל לא הגיוני, אולי זה בגלל שהיה כתוב Max. Air Pressur, אז מישהוא יכול להגיד לי בערך מה ה-cfm שלו ב-16dba או ב-21dba??? תודה
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי שכידוע מהתקופה שאי אמ די היו מתחממים יש מאוור פשוט אחד על היטסינק,המאוור עשה די הרבה בעיות ורעשים ולא הסתובב טוב והמעבד הגיע לחום של 80 ו90 מעלות ותקע הרבה תמחשב,כמו כן בגלל שיש מאוורר אחד גם הכרטיס מסך התחמם והמסך הרבה פעמים קפא הבאתי מאוורר חדש מאותו סוג והוא מולבש יפה על ההיטסינק ואני רוצה לשאול היכן לשים את המאוור הישן(שימנתי אותו והוא סבבה) כדי שיהיה זרימת אוויר טובה ביותר השקעים האחרים בלוח לא נמצאים קרוב לסי פי יו אלא למטה למטה מתחת ל pci האחרון,וגם הצעות איך לשפצר אותו באופן פשוט,שיפצרתי אותו מעל הכרטיס מסך(יוצא שהוא מקרר תחלק הקרוב לחלק האחורי של המחשב) אבל לא יודע אם זה נכון לעשות וגם הידקתי אותו סתם עם חוט חשמל קטן כזה אבל זה לא פרקטי כי הוא כבר …
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד אינטל כפול 3 ג'יגה וגם גוף קירור TT bigtyphoon והשאלה שלי מה התדירות המקסימלית שאני יכול להגיע?
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את ה COOLER MASTER 6 יחד עם כונן קשיח 160GB של מקסטור. הטמפ' לפני ואחרי התקנת הקולר היא 40 מעלות. מישהו יכול להדריך אותי בנוגע להתקנה? אני מניח שעשיתי שגיאה איפשהו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד amd64 3000 הוא נורא רועש מהתחלה אמרו לי שזה בגלל שככה זה המאוורים למעבדים של 64 (המאוור מקורי של AMD) הציאו לי קירור פאסיבי אמרו לי שזה לא עושה רעש אבל לא הסבירו לי בידוק מה זה ומה זה עושה ועם זה טוב וכל זה....מישהו יכול בבקשה להסביר לי על העניין הזה של הקירור פאסיבי והעם זה דבר טוב.........וגם לתת לי הצעות לקירור פאסיבי טוב.....תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב חברה עשיתי OC לכרטיס שלי והגאתי למהירויות האלה הכרטיס מאוד יציב והגרפיקה ממש השתנתה במישחקים לטובה :D השאלה שלי היא מתי שאני מעלה עוד יותר מופיע לי במסך כל מיני נקודות אדומות וכחולות כאלה למה זה???? תשימו לב!!! ליד השם אמ אקס 440 יש כמה נקודות!!!!
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אנשים!!! זה המצב אצלי במנוחה....האם זה תקין? האם החיישן מזייף? יש לי את המפרט המפורט למטה... דבר נוסף - במצב של עבודה מסיבית המעבד שלי מגיע ל72-75 מעלות... תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המארז הזה: עכשיו יש לי בפנים 5 מאווררים 2 אחוריים מוציאים אויר 1 מקדימה למטה מכניס אויר ועוד 2 בדלת צד מכניסים גם האם הסידור הזה טוב? ועוד שאלה על המעבד(פרסקוט) יש לי את הביג טייפון ובכל זאת הטמפ' היא 51-55 מעלות האם זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 472 צפיות
-
-
האם התיזמונים ניתנים לשינוי ואם כן האם ניתן לשנות תיזמונים בזיכרון הבא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DR2GEIL1GB&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1738&aff=Zap והאם זה מסוכן לשנות את התיזמון
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-