אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול מחשב עם HD4870 1GB TOXIC + OVERCLOCK ויש לי מעלות גבוהות.. נראה לי מה עושים? *עריכה: היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH".. המאוורר ב80% לא מקרר בכלל .. כשאני מדליק את המחשב זה בערך על 47 מעלות ואז זה עולה באיזה 5 דקות ל62-3~ אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה..
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי אני חייב ממש דחוף סינק ממש טוב למעבד 2.6 ht socket 478 אין לי הגבלת מחיר צריך משהו הכי טוב שיש בארץ כי המעבד מגיע ל 60 מעלות והמארז ממש רותח ניסיתי הכל ניקיתי אבק , סידרתי חוטים ועדיין זה רותח, שאני יושב ליד המחשב אני מרגיש כמו בתנור אני חייב סינק טוב ממש טוב וגם אם אתם חושבים שזה משהו אחר אז בכל זאת תביאו לי סינק טוב וחשבתי על CoolerMaster jet 4 או Thermaltake Spark 7+ מה יותר טוב ומה הסינק למעבדי אינטל הכי טוב בארץ עריכה: סידרתי לו עכשיו את המאווררים והמעבד בחום של 56 מעלות זה עדיין חם אני חייב סינק חדש תודה מראש לעוזרים install
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי - 4890 עם קירור twin turbo pro ככה שאני יכול לדחוף אותו יחסית הרבה ( הוא יושב על 40 מעלות ללא מאמץ עם הקירור הזה , עד כמה הוא יכול להגיע ולחיות בשמחה במאמץ / לא מאמץ דרך אגב ? ) אז איך אני מתחיל ? ניסיתי כמה מהנעוצים אבל חלק מהלינקים לא עובדים ...
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
Dual Storm , האם אפשר לקנות אותו בארץ? אם כן אז איפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק) אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון? תודה מראש install
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות קירור גז מישהו בדיוק יודע מה צריך איזה סוג גז ואך הכול מיתחבר ועוד משהו אפשר להשתמש בבלוק מים לקירור גז או שיש משהו מיוחד לקירור גז
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היום הוא יום חם וזה עוד כלום לעומת מה שהולך להיות הקיץ, והכרטיס מסך של עומד על 53 מעלות שכאשר הוא עובר את ה 49 אז הוא עובד לאט יותר... המעבד שלי על 53 גם כן וכל זה כשהמחשב לא בפעולה כבדה...רק IE פתוח... המאוור שיש לי על הכרטיס מסך והמעבד הם האורגינלים שקיבלתי ועל המעבד מרחתי משחה תרמית. יש לי מאוורר מקדימת המארז, ועוד מאוור בצד של המארז כמה שיותר בסוף. מה אני יכול לעשות?? כי זה גם המעבד וגם הכרטיס מסך... ??? ??? אני ממש לא רוצה לדעת מה יהיה עוד חודש :AR15: :asthanos:
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בעליו הגאים של לוח P4P800 ואני מריץ את המערכת על באס יציב של 240 מה"צ הבעייה שOC אוטומאטי מוריד לי את באס הזכרונות ל 160 מה"צ ביחס של 2:3 עם תזמונים של 3-4-4-8 שברור לכולם שזה דיי עלוב לזכרונות PC4000. עכשיו למי שמכיר את הלוח הנ"ל וכיצד אני משנה קונפיגורציות ידנית ? אני מעוניין בתזמונים נמוכים ביחס של 4:5 מבקש למי שמכיר טוב את הביוס להדריך אותי כיצד לבצע את השינויים ידנית. לגבי הזכרונות אני יודע שאני משנה תזמון ב CHIPSET CONF אבל איזה נתונים להזין, שינוי היחס ושינוי הבאס לזכורונת את זה אין לי מושג אין לעשות. בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
Gigabyte Liquid Cooler GHWIU01 יקרה יותר ברוב החנויות חוצ מפנדה ואילו Thermaltake BIG WATER 745 זולה יותר ממנה אבל בפנדה יקרה יותר בזמן שTT יותר חזקה מהגיגה בייט.... יש למישהו הסבר לכך?
-
- 11 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה שלומכם חבר'ה הנה תמונות למערכת שלי... מפרט : מעבד Q6600 G0 לוח ASUS MAXIMUS FORMULA זיכרון 4GB CORSAIR XMS2 DHX כ' מסך BFG 8800GTS 512MB OC אחסון SEGATE 500GB SATA 2 ספק CORSAIR HX520W מארז THERMALTAKE KANDALF LCS SILVER
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX 5200 של חברת GIGABYTE והוא כבר מאוד ישן, גם כשקניתי אותו... כמה אתם הצלחתם להגיע או כמה אתם מעריכים שאני יגיע עם הקירור המקורי?!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
9800SE AIW עם קרור שהותאם במיוחד 8) להנאתכם: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה כזאת לי : האם לדעתכם,או מנסיונכם, מערכת קירור מים מסוג THERMALTAKE BIGWATER 120CM SE מתאימה למארז החדש מבית GIGABYTE מסוג AURORA3D? http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm המטרה שלי היא להכניס את הרדיאטור של מערכת הקירור לפנים המארז,ולהעביר את אחד ממאווררי ה-120 האחוריים לדופן המארז. הבעייה היא שהרדיאטור הוא מעט יותר מ-120 מ"מ לאורך... מה אתם אומרים? אם תגידו שלא כדאי לעשות בפנים - אוציא אותו מחוץ למארז,כמו בתמונות של המארז.
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי MICRON333 - 254MB + קירור TT - כמה טוב הוא ל OC שאלתי השני היא האם כדאי לערבב שני יצרניות זיכרון במחשב אחד. שאלתי השלישית היא מדוע זכרונות של GEIL הרבה יותר זולים מחברות אחרות והאם הם זכרונות טובים
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
על פי האתר שלהם אני הבנתי שמבריגים את המאוורר( =את הזרוע שלו / תושבת פלסטיק ) למקום שבעצם כרטיסי PCI מוברים למארז השאלה היא האם אני יכול גם לחבר את המאוורר למקום שבו יש כבר כרטיס אחד מוברג למארז ? http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000alCu.htm
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
צהריים טובים לכם יש לי את התוכנות הנ"ל מהמלצה של מישהו באתר... ניסיתי לשנות את הFSB שם אך המחשב נתקע (לא הגדלתי בהרבה משו כמו ל2160@2000) מישהו יודע מה הבעיה או האם מישהו יודע ממש להשתמש בתוכנה הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ברשותי לוח P35-DS3L של ג'יגהבייט. אני יכול לשלוט דרך SpeedFan על מהירות המאוורר שעל המעבד. אך מחוברים ללוח עוד שני מאווררים. אחד של הספק כח (מפרט בצד) ואחד של מאוורר שמוציא אויר Silent Wheel. מקודם הפעלתי 3DMARK06 ושמתי אופציה שישמור לוג של מהירויות המאווררים. ושמתי לב שהמהירות של אחד משני המאווררים עולה תחת מאמץ. עכשיו סתם ככה הRPM שלהם אחד 1070 והשני הוא זה שהמהירות שלו משתנה הוא 1274. היא עולה עד ל1400 במאמץ. בדקתי באתר של ThermalTake מה המהירות סיבוב של ה-SilentWheel שהרי זהו המאוורר שמוציא אצלי אויר מאחור. וכתוב שם 1400 בערך. אז אני חושב שזה המאוורר הזה. השאלה האם אני יכול לשלוט בו שישאר 1400. כי גם כשהוא עולה ל1400 לא שומעים אותו אז אני מעדיף שהוא ישאר במצב הזה. תוד…
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN למחשב חדש שלא מתוכנן בו OC בכלל. אני מתלבט בין מארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB שעולה 353 ש"ח + היטסינק למעבד: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD שעולה 168 ש"ח. סה"כ: 521 ש"ח או מארז 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window ב - 400 ש"ח (שהוא הרבה יותר יפה מהקודם) + ספק HEC 300ART WATT PSU ב - 188 ש"ח ולהסתפק במאוורר המקורי של AMD. סה"כ: 588 ש"ח אני חוזר ומדגיש - לא מתוכנן OC, אפילו לא הקטן ביותר. מה כדאי לי? האם המערכת לא תתחמם יותר מדיי? אגב, כרטיס המסך הוא ATI RADEON 9500 PRO, ולא מתוכננת קנייה למאוורר לכרטיס מסך וכמובן לא OC.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הHD שלי מגיע ל50 מעלות במנוחה ! מה אני יכול לעשות?!?!?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
סתכלו אני לא יודע אם התבלבלתי בין OC לכרטיס מסך או למחשב למה אני יודע שאם קונים מחשב אז אפשר לעשת וזה משפר לו את הביצועים או משו כזה קיצר אני קונה כרטיס מסך HD4670 עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים: נעשה את זה מסודר 1. אני יכול לעשות לו בכלל?? 2. זה שווה לעשות?? 3. מה זה עושה?? 4. איפה אני יכול לעשות דבר כזה?? בכל חנות מחשבים?? או רק בחנות שממנה קניתי את הכרטיס 5. אם נגיד יש לי כרטיס שהוא סתם לדוגמה כבר אצלי איזה חודש חודשיים אני יכול להביא אותו ולעשות לו או שזה רק לכרטיסים חדשים כזה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הטמפ הממצועת שלו היא באיזור ה 60 מעלות. אני מצרף תמונה של טמפ הרכיבים של המחשב כאשר רק מערכת ההפעלה פועלת ברקע. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס מסך 7600gs של asus וספק כוח 550w של chieftec (עם מאוורר די גדול עליו) והמחשב אחרי קצת מאמץ מתחיל לקרטע ועשות תקיעות במשחקים.. המאוורר שבא עם הספק כוח מכניס אוויר שמגיע בדיוק אל המאוורר של המעבד. אלה הטמפרטורות מהאוורסט אחרי מאמץ http://img212.imageshack.us/img212/6466/64056328to3.png יש לי פנטיום 4 2.6 וההבדלי טמפרטורות של המעבד הכי שונים בין מאמץ למנוחה מישהו יכול להגיד לי אם זה בעיה בטמפרטורות או אולי במשהו אחר ? תודה
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לוח P35 DS3 E8400 Zalman 9500 רצוי (במידה ויש) תוכנה של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור מים למחשב שלי וניתקלתי בבלוק הבא. מה עוד דרוש לי,איפה אני משיג את זה וכמובן כמה זה עולה? וגם איך הבלוק הזה?
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ה HD שלי יושב כרגע על 29C והמעבד ישב מקודם על 26. הכל במנוחה כמובן. התנאים היו טיפה מזגן, וטיפה מאוורר? יש חשש מטמפ' נמוכות מדי?
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-