אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאורר ואני רוצה לחברו עכשיו עשיתי כמו במדריך שלכם אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1. אומרים לחבר את החוט שיוצא מין הספק לכונן פלופי ולקחת רק את החוטים השחור והאדום אבל יש לי שני שחורים 2. עם אותו חוט הנ"ל היציאה שלו היא 4 פינים אבל היציאה במחשב היא 3 לאיזה 3 פינים לחבר? בתודה, יחזקאל
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את הלוח אם הבא: Gigabyte GA-8IEXP [לינק לספציפיקציות] אני מעוניין לקנות 512 מגה בייט של זיכרון, וכמו כן מעבד של 2 ג'יגהרץ לערך. כמו כן אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג, לא כבר במיוחד, כי השקט הוא הערך העליון, רק אובקלוקינג שיאפשר לי לעבוד עם מאווררים שקטים. לפי הספציפיקציות, הלוח (הצ'יפסט) תומך רק ב-DDR266, האם אני יכול לקנות DDR333 ולהריץ אותו נגיד ב-300 מה"צ וזה עדיין יפעל? מה לגבי תיזמוני CAS וכו', אני לא מבין בזה, האם זה משמעותי? מלבד זאת, האם כדאי להשקיע במעבד מסוג A עם 400 מה"צ באס, או B עם 533 מה"צ באס? האם זה נכון ש-P4 1.8A זהה כמעט ל-P4 2.2B, רק שלשני עשו Overclocking?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
במכירים זולים אבל ממש זולים אני לא רוצה שהם יהיו מדהימים ביופים העיקר שיהיה זול תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי leadtek 6600gt ורציתי לעשות לו OC הבנתי שצריך תוכנה cool bits מישהו יכול לתת לי לינק ומדריך קצר? האם אפשר לחזור אחורה בקלות כמו שעושים OC ללוח אם ואז עושים איפוס ביוס?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
FSB VCORE תזמוני זיכרון ועוד
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS P5GC-MX/1333 ומעבד P4 3200GHz עכשיו אני ניכנס לאיפה שעושים אוברקלוק למעבד ואין אפשרות לעלות את המתח של המעבד תיראו כמה אפשרויות יש לי ב bios אה ואמורים לי לילחוץ Ctrl F1 זה לא עושה כלוםם!!! התמונות גדולות אז הבאתי את הלינקים לתמונות. תמונה מספר 1 http://img413.imageshack.us/img413/4209/26323607sk4.jpg תמונה מספר 2 http://img261.imageshack.us/img261/3010/97717941mu9.jpg תמונה מספר 3 http://img261.imageshack.us/img261/1439/51831752eh1.jpg תמונה מספר 4 זאת תמונה אחרי אוברקלוק למעבד אם אני מעלה יותר מ 220 המחשב קורס יש לי ספק כוח של 400W EZCOOL אבל זה לא קשור. אני צריך לעלות את המתח של המעבד ואין לי את האפשרות הזאת ב bios והכרטיס מסך שלי לא מחובר למתח הוא…
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי שגיאה בפריים אבל עשיתי 32M בSUPER PI והמחשב לא עשה ריסט או נכבה או משהו כזה... גם אין לי שום תופעות כמו רקע כחול שגיאות וכו' יכול להיות שזה בסדר ואפשר להמשיך או שמשהו לא בסדר? סתם לידע יצא לי : 32דקות ו14 שניות תודה יונתן
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק) אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון? תודה מראש install
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם VOLCANO 7 מגיע עם גריז טרמי? ובקשר לרעש שלו, האם הוא באמת כל כך רועש? איך הוולקנו 6 ברעש לעומתו?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
I have a Gigabyte 4870 512MB I am looking for a cooler wich will give the best performance - High speed RPM and quiet as possible I was thinking about the Twin Turbo or the Scythe musashi If you have other recomandtions - please Btw max price is 200 shekels
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרים שיש בהם גלריות מודינג כי אני רוצה לקחת רעיונות! מישהוא מכיר אתרים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
OCZ הודיעו על פיתוח הזכרון המהיר ביותר כיום 722MHZ בתזמונים של 3,4,4, לידיעה http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2005/124 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב והציעו לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח (EPOX 8RDA3I (NFORCE DUAL. לפי מה שהבנתי אפשר בקלות להגיע 3200 אבל מטעמי חוסר ניסיון לא ממש ברור איך ומה זה בדיוק אומר. זה לא גורם להתחממות או לרעש? אין סכנה שהמעבד יישרף? אם למישהו יש כוח אני גם אשמח לדעת איך עושים OC? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, הגיע המחשב החדש (מפרט בצד) והטמפ' לפי אוורסט של המעבד היא 1 מעלות. זה הגיוני? מה כאן לא בסדר? ושל הלוח 11. ולפי הדרייבר של ATI הכרטיס ב 44 מעלות במנוחה. זה בסדר? ועוד משהו ב ATI TOOL. כשעשיתי למצוא את המקסימום ליבה וזיכרון (או אחד מהם אני כבר לא זוכר) פתאום המסך ניהיה שחור וזה לא עבר לכמה זמן. בסוף עשיתי ריסט וכשהפעלתי שוב הוא אומר לי שאין איזה משהו שמאפשר להתקשר באופן מלא לכרטיס ולכן חלק מהאפרויות יהיהו חסומות ובאמת הכל חסום חוץ ממציאת ארטיפקטים. למה? מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחר אוברקלוק ל 3.2ghz והחלפת מאווררים (מארז +מעבד) במנוחה 37 ובמאמץ זה משתנה אבל במקסימום היה 59 (בשימוש ב prime) העליתי מתח למעבד בלבד ל 1.375 עובד יציב. האם המתח והטמפרטורות תקינות? זה בטוח לעבוד ככה 24/7 ?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי חברים , אני עובד על SLI 8800GT עם לוח של ASUS - STRIKER EXTREME הכל טוב ויפה (עד שעשיתי את הSLI) שמתי לב שאני מקבל המון המון מסכים כחולים שלא קשורים אחד לשני (הרצתי DEBUGGING , MEMTEST וכד') בין השאר עלה בדעתי לבדוק מה קורה עם הטמפ'. הנה תמונה מ SPEEDFAN התפלאתי לגלות שהכרטיסי מסך רצים על 80 מעלות , הבנתי שזה לא ממש טמפ' תקינה ב IDLE (רק WIN) האם יש אלטרנטיבות טובות ל STOCK FAN שקיים על ה8800 ? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התחלתי לעשות לו OC עם התוכנה rivatuner. שמתי לב שיש שלוש אפשרויות: אחד עם 2D, 3D ועוד משהו שאני לא זוכר. עשיתי OC ל3D והעליתי אחד מ500 ל- 528 ואת השני מ750 (אני חושב) ל- 820. למען האמת, אני לא יודע מה עשיתי ומה שיפרתי. אשמח לעצות ומדריכים =]
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי שלום אני דיי חדש פה בפורום אני יודע שאולי אני קצת חופר אבל אני מעוניין לעשות OC גדול אפשר להגיד הנה המיפרט וקירור אני יקנה עוד כמה ימים המחשב עצמו יהיה אצלי עוד שבוע אז בינתיים אני רוצה לדעת לכמה OC אני יוכל להגיע לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA קירור:ARTIC Cooling Super Silent 4 Ultra TC לינק מידע על הקירור http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=23 חבר שלי באייסי אמר לי שאפשר לעשות בלוח אם שלי 30 אחוז ידני OC בלי להיסתבך עם באס וכול זה עכשיו מ2.4 יהיה אפשר להגיע ל3120 אחרי 30 אחוז OC יהיה אפשר להוציא יותר? וקראתי תמאמר של הOC הזה אנ…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
??... :-\ בסביבות 700 ש''ח
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, תודה רבה. עכשיו ניגש לעניין, רציתי לדעת בקשר למעלות של הכ.ס מסך שלי, יש לי את הכרטיס מסך GainWard 8800GTS 512MB G92, הכרטיס נרכש לפני שנה ושלושה חודשים +-, עכשיו במנוחה הטמפ' של המעבד הם בין 56-58.. לפי דעתי זה די הרבה לא? ובמאמץ זה לפעמים מגיע לי ל65-68.. זה לא גבוהה מדי? יש לי מאורר סטוק.. לא שיניתי או משהו.
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי כל מיני סמלים עם טמפ' כל ריבוע צבע אחר אשמח אם תגידו לי איזה של הכרטיס מסך כי אני לא מבין ובנוסף איך אני מעלה את מהירות המאוורר בנוס זה עכשיו נעלמו לי כל הקיבועים איך מחזיר אותם?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום המעבד שלי הוא P4 3.0 והמאורר מקרטע קצת . בתוכנה של ASUS רשום שהוא לא עובד בכלל ומהבהב לי שם משהו . לפעמים כן ולפעמים לא. תמונה של המחשב והמאורר תוכלו למצוא בחתימה שלי למטה. האם אפשר לדעת את המידה של המאוורר כי אני רוצה לחליף אותו , או אולי לקנות סינק חדש + מאורר של זלמן או משהו . בתודה, כפיר.
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם למה התכוונתי לפי הכותרת. למה אני שואל? יש לי מעבד כפול ליבה של AMD בOC ל3.0 במאמץ מלא הטמפ' שלו לשתי הליבות יחד היא 50 אבל טמפ' כל ליבה בנפרד(מה שרואים בcore temp) היא 35.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
למרות שמדובר במעבד המבוסס ליבות הE2xxx\E4xxx המעבד מחביא בתוכו פוטנציאל אוברקלוק גבוה מאוד. ערכו השוואה מול E6850 כאשר הE1200 הומהר ל3.4GHZ הביצועים בתוכנות רינדרור ועריכה היו לרוב זהות ואף גבוהות באחוזים בודדים מהמתחרה שעלותו גבוהה בהרבה. במשחקים המעבד נופל בכך שהL2 CESH שלו רק 512kb ויש נפילה של 40% בקירוב מול הE6850 שבעל L2 גבוה יותר. הבעיה היחידה במעבד הזה הוא התמחור,בהפרש לא גדול ניתן לרכוש כבר E5200 שבעל פוטנציאל OC גבוה ביותר וכמובן בעל ליטוגרפיה של 45nm. המתחרה בשוק AMD לא השאירה מקום לE1200 כאשר ניתן למצוא מעבד 4200x2 AM2 בקטגורית התמחור שמתחת ל300ש"ח. למי שאינו משחק,שתקציבו אינו בשמיים שמעוניין בפעולות DESKTOP ועריכה פשוטה וקצה כוחו מלרכוש את הE5200 הE1200 יכו…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-