אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום.. יש לי שאלה בנוגע לקירור נירוונה. קיבלתי 3 או 4 עיגולים מפלסטיק, הנה תמונה שלהם : http://up161.siz.co.il/up2/metz2yjybc3j.jpg , האם גם הם חלק מההרכבה של הקירור או שאין להם שימוש בכלל?. תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב אז ככה קיבלתי מחשב חדש.. מפרט: Intel Q6600 G0 מעבד GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra 2X זכרונות (4G) BFG 8800GTS 512MB G92 כרטיס מסך Corsair HX520W ספק כח Thermalright Ultra -120 eXtreme קירור למעבד + 2 מאוורים 120 (TT THUNDERBLADE) WINDOWS XP SP2 מערכת הפעלה עשיתי OC למעבד ולכרטיס מסך: CPU: 3.5Ghz מתח : 1.402 טמפ': במאמץ - 54 במנוחה - 30 יציב בטון! GPU : GPU Clock: 790Mhz Shader : 1959Mhz Memory : 2000 קירור סטוק בלי מודים מאוור על 100 אחוז טמפ': מאמץ - 54-53 מנוחה - 40 יציב בטון! 3DMark 05 Score: 17980 3Dmarks מה אתם אומרים? יש הצעות לשינויים? יש לי שאלה.. יש בעיית DROP מתח רצינית.. אני שם בביוס מתח למעבד…
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חבר שלי ראה את העכבר והעבודה שעשיתי בינתיים על "פרוייקט הכדור" (שיקבל בקרוב שם טוב יותר) ואמר שהוא רוצה גם כזה (עכבר לא כדור) - בהתחלה חשבתי שהוא מדבר על הintellimouse explorer שלי אבל הוא הסביר שהוא רוצה לוגו... הוא הביא את העכבר ואני חרתתי הדבקתי והגעתי לשלב האחרון - חיבור הלד וכאן מתחילה הבעיה... יש לו מחשב פנטיום 2 ישן שהוא משתמש בו בשביל לכתוב (חושב שהוא כותב תסריטים --- סתאאאאאם - הוא גאון , גאון... ו... לידי) ולכן העכבר הוא סיריאלי... בדקתי בכל הפורומים ואתרי המוד שיכולתי למצוא - אין. כל חיבור שאני עושה ומפעיל את הלד מנטרל את העכבר. לאחר מחקר מקיף גיליתי שהמתח בעכבר מסופק ע"י הסיגנל הנקלט ניסיתי הרבה נקודות (ברור שחיפשתי עם מודד - כאילו דההההה...) אבל תמיד …
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מפרט בצד אני כרגע 417X9 מתח 1.3 בVCORE כל השאר ממש נמוך בקושי נגעתי במתחים ואני חושב שגם בNORMAL שלא נוגעים במתחים המחשב יעבוד טמפרטורות ובדיקות מאמץ בOCCT תקינות לחלוטין , 415 עולה המחשב גם ב417 , 419 כבר לא עובד , זה בגלל הלוח אם? =[
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום .. יש לי 2.4C Northwood ASUS P4P800 עם צ'יפסט 865 של אינטל(ר) וזכרונות 4x256 Hynix. זה נקרא הייניקס אבל זה מ3 סוגים שונים: slot1: hyundai 256mb slot2: wintec 256mb slot3: nanya 256mb slot4: wintec 256mb והם עובדים בדואל צ'אנל... קיצר.. אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק יותר מ2.6 שהם ב1:1 באותה מהירות עם הFSB של המעבד. אז ניסיתי להעלות מתח לזכרונות וזה גם לא עוזר (ל2.75).. אז ניסיתי לעשות יחס של 5:4 ואז אם הFSB של המעבד יהיה 250 המהירות של הזכרונות תהיה 200 (כלומר 400מה"ז). והמתח במעבד הוא סטוק והמתח בזכרונות זה 2.75 והורדתי גם תזמונים ל2.5,3,3,6. ואני לא מצליח להגיע יותר מ260 באוברקלוק יציב, יותר מ260 בFSB של המעבד המחשב דופק ריסטרטים סתם ככה ולא יציב. …
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם כדאי לי לשנות את מהירות המאורר בכרטיס מסך שלי 4850 כי המחשב נתקע אחרי בערך 10 דקות של משחק וחשבתי אולי שאם אני ישנה את מהירות המאורר זה יעזור עוד שאלה איך אני בודק את המהירות של המאורר כרגע ואיך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב עם HD4870 1GB TOXIC + OVERCLOCK ויש לי מעלות גבוהות.. נראה לי מה עושים? *עריכה: היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH".. המאוורר ב80% לא מקרר בכלל .. כשאני מדליק את המחשב זה בערך על 47 מעלות ואז זה עולה באיזה 5 דקות ל62-3~ אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה..
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר דבר קטן, האם ניתן להמהיר לוח אם של IBM??
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני קונה את הקיט הזה.... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829 יש למישהו המלצות עליו ? אבל רק למי שיש אותו אני חייב לדעת איך הוא
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עם מעבד E6300 וזכרונות XMS2 PC6400 ?חשוב לי שיהיה חיבור ל2 מאוררים וכמה שיותר SATA התקציב שלי הוא עד 550-600 שח!!!
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עד איזה טמפ' זה כבר לא מומלץ שהCPU יהיה בה? ואני לא מדבר על הליבות. אני מדבר על הCPU, נכון יש SYSTEM ויש CPU? אז על זה אני מדבר, לא ליבות. אז עד כמה? ותגידו, בכללי, למה לא מומלץ לעשות OC בהתחלה שכל מה שקשור למתחים על AUTO ורק אם נתקלים בקשיים או שמשהו לא עולה להתחיל להתעסק עם זה?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 733 - אם אובר קלוק ל 866 והמעלות הן: 26 - 28 IDLE LOAD - 30 FULL LOAD - 32 -33 המאוורר הוא מאוורר ג'רני מסריח שעובד כבר איזה חצי שנה. אבל כל שבוע אני מנקה אותו יש לי מארז FULL TOWER, אם 2 מאווררים מוציאים, ואחד מכניס. האם המעלות טובות? מה כדאי לעשות כדי להוריד אותן עוד ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את ה PALIT HD 4870 SONIC 512MB. קראתי במספר כתבות שהוא לא מומלץ עקב היותו רועש במיוחד. למי שמכיר: האם אכן הרעש בלתי נסבל? האם ניתן לטפל בו ע"י שינוי מהירויות מאוורר ? תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב ישן עם מעבד P4 שלאחרונה, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש מאוד. סוג המאוורר: Intel A57855-002 FHP-2157 REV.N 12vdc 0.24A Fujikura ניסיתי לשמן, לנקות ומה לא, אך ללא הצלחה. אני מעוניין לקנות מאוורר כזה במצב תקין, ואין לי מושג לאן לפנות. מצורפת תמונה של המאוורר, תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קירור אוויר הכי טוב ללא הגבלת סכום!!דחוף!!איזה?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הרגע קיבלתי את הX800XL של גיגה בייט והוא גרוע בOC הShappire שהיה לי היה עושה הרבה יותר עכשיו אם אני צורב ביוס של HIS יש מצב שאני אצליח לעשות OC יותר גדול? ומה הסיכון זה יכול ליגרום לנזק בלתי הפיך?
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי שגיאה בפריים אבל עשיתי 32M בSUPER PI והמחשב לא עשה ריסט או נכבה או משהו כזה... גם אין לי שום תופעות כמו רקע כחול שגיאות וכו' יכול להיות שזה בסדר ואפשר להמשיך או שמשהו לא בסדר? סתם לידע יצא לי : 32דקות ו14 שניות תודה יונתן
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברשותי מאוורר רגיל שקניתי למחשב, החלפתי את המאוורר הישן במחשב (בגלל רעש) אחרי שהחלפתי, שמתי לב שמהירות המאוורר החדש איטי משל המאורר הקודם. במאוורר הישן יש 2 פינים מתוך 4 ואצל המאוורר החדש יש 4 פנים. האם כדאי להסיר את שתי פינים כדי לקבל יותר מהירות? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי בתוכנת CPUZ מופיע תחת CORE VOLTAGE 1.068V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU VCORE 1.6V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU 1.20 בתוכנה המצורפת ללוח האם easy tune מופיע Voltage 1.2 רציתי לדעת מה הוולטז בכל תוכנה אומר ואיזה מהם רלוונטי ל OC תודה intel 17 2600k gigabyte p67A-ud4-B3
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד ואני חושב שהעלתי יותר מידי ומאז המחשב לא עולה ... הכל נדלק ההארד דיסקים וכו' רק המסך לא... האם המעבד נשרף? (יש לי P3 733) האם אני יכול להחליף ל P3 1000.??? ואם אני ישים את זה לא צריך לשנות את ההגדרות בביוס? הוא לא ישרף?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות כי אני מנסה להעלות לו את ה FSB באמצעות CPUCooL וזה לא עולה על 1799.8 איך בדיוק אני יודע אם המחשב מסוגל לבצע אוברקלוקינג?
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר את המסך הקטנטן לפורט של הסיריאל? דיברו כאן גם על זה שיש חיבור פנימי לפרלל, חיפשתי בספר של האסוס A7V333 שלי ואין שם דבר כזה. איך אני יודע שיש למסך בקר, ומה זה משנה אם אין לו? ועוד דבר לא כל כך הבנתי את המדריך אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש RK נ.ב איפה קונים את המסך שיש במדריך?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בעליו הגאים של לוח P4P800 ואני מריץ את המערכת על באס יציב של 240 מה"צ הבעייה שOC אוטומאטי מוריד לי את באס הזכרונות ל 160 מה"צ ביחס של 2:3 עם תזמונים של 3-4-4-8 שברור לכולם שזה דיי עלוב לזכרונות PC4000. עכשיו למי שמכיר את הלוח הנ"ל וכיצד אני משנה קונפיגורציות ידנית ? אני מעוניין בתזמונים נמוכים ביחס של 4:5 מבקש למי שמכיר טוב את הביוס להדריך אותי כיצד לבצע את השינויים ידנית. לגבי הזכרונות אני יודע שאני משנה תזמון ב CHIPSET CONF אבל איזה נתונים להזין, שינוי היחס ושינוי הבאס לזכורונת את זה אין לי מושג אין לעשות. בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-