אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי בעיה דחוף! יש לי כרטיס מסך שהחום שלו מגיע ל 70 -80 :o :o ונראה לי שהמחשב שלי משתגע קצת האם זה מהחום?
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אחריי שקראתי בפורום ובמדריכים באתר הבנתי סוף סוף איך לעשות אוברקלוק נורמאלי חח (פרטי המחשב מופיעים בצד) הצלחתי להגיע עם המעבד מ2000MHZ ל2700MHZ במתח של 1.5 במקום1.4 ועם כל זה ללא קירור מיוחד הוא מתחמם רק ב2 מעלות ביחס למצב הקודם בעומס תיזמוני הזיכרון 3-4-4-8 מתח 2.7 ושיניתי אותם לDDR333 HTT X4 והמתח של הצ'יפסט 1.55 סה"כ המחשב מאוד מאוד יציב לא מתחמם כ"כ וד"א אני לא מצליח להעלות אותו בFBS ותר מ275MHZ (בבאיוס) כדי להגיע למהירות מעבד גבוהה יותר.. עכשיו יש לי שתי שאלות הראשונה: האם הגעתי לקצה גבול היכולת של המעבד? ושאלה שנייה: האם זה אוברקלוק טוב או שהוא לא מספיק הומהר? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 717 צפיות
-
-
640Mb DDR 2700 זו המערכת שלי על לוח זול של ג'יגהבייט GA-7N400-L מבוסס nforce2 לאחר שנשרף לי לוח מעבד ספק וכמעט כרטיס מסך, החלטתי ללמוד קצת על התחום של קירור ו OC לאחרונה. שמתי 2 מאוררים גדולים אחד מכניס אוויר מלמעלה אחד מוציא מאחורה , סידרתי כבלים לזרימת אוויר טובה . קניתי את ה Temaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP שעובד ב2500RPM לא בכוונה לעשות OC אלה בכוונה לשמור על טמפ' יחסית נמוכה אך אני לא מצליח לרדת מ 50-54 מעלות ולפעמים גם 56-57 אחרי מאמץ. טמפ, מארז נמצאת במצב רגיל על 40-43 שזה גם דיי חם. בסופו של דבר נשארתי עם אותה טמפ' גם לאחר קניית גוף קירור ב 165 ש"ח . עכשיו מה שנראה לי שיכול להיות זה שהמשחה שהשתמשתי בה היא אותה משחה שקיבלתי עם ה volcano ויכול…
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
או קיי השאלה שלי היא כזאת במחשב שלי יש לי מעבר של אינטרל פנטיום 3 800 מג"ה נכנסתי לביוס והטמפ' שלו בערך על ה30 זה הרבה? זה קצת? מה הטמפ' הממוצעת במחשב בלי OC? האם יש לי בסיס טוב לOC?
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי standard cut-off disc 36 חתיכות שבערך נשארו 25 ואני חתכתי רק רבע חלון ואני רואה בחוברת של הדרמל שיש גם Havy cut off disc עכשיו השאלה היא מה לקנות הבעיה היא לא שהם נשברים למרות שהם נשברו כמה פעמים בעיקרון הבעיה היתה שהם פשוט נגמרים מחוסלים פשוט חח אז מה אתם אומרים לקנות חדש או לקנות את הhavy כי בכל מקרה אני ישתמש בעוד מהדבר ועוד דבר לגבי חור מאורר אין לי בעיה להשיג מקדח כוס 80 MM אבל אני לא יודע עם מה יותר טוב לעבוד עם המקדח כוס או עם הדרמל בשביל לעשות חור למאורר אני עושה חור אחד על פרספקס וחור אחד על פח למאורר מה אתם אומרים? תודה מראש חשוב לציין שיש לי דרמל של בלאק אנד דאקר ולא דרמל מקורי
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1280.htm האם המאורר הזה שווה (אני מחפש 120 מ"מ)? האם יש לכם הצעות למאוררי 120 אחרים?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגבי קרור לכרטיס8800GTX לא משנה לי אים זה יהיה קירור אויר או מים עד 800ש"חץ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום .. יש לי 2.4C Northwood ASUS P4P800 עם צ'יפסט 865 של אינטל(ר) וזכרונות 4x256 Hynix. זה נקרא הייניקס אבל זה מ3 סוגים שונים: slot1: hyundai 256mb slot2: wintec 256mb slot3: nanya 256mb slot4: wintec 256mb והם עובדים בדואל צ'אנל... קיצר.. אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק יותר מ2.6 שהם ב1:1 באותה מהירות עם הFSB של המעבד. אז ניסיתי להעלות מתח לזכרונות וזה גם לא עוזר (ל2.75).. אז ניסיתי לעשות יחס של 5:4 ואז אם הFSB של המעבד יהיה 250 המהירות של הזכרונות תהיה 200 (כלומר 400מה"ז). והמתח במעבד הוא סטוק והמתח בזכרונות זה 2.75 והורדתי גם תזמונים ל2.5,3,3,6. ואני לא מצליח להגיע יותר מ260 באוברקלוק יציב, יותר מ260 בFSB של המעבד המחשב דופק ריסטרטים סתם ככה ולא יציב. …
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ב CCC 5.13 היה אפשר לעשות OC... הורדתי 6.1 ואין לי שם את האפשרות הזאת שם.. מישהו יודע למה??
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הוא מראה לי שתי טמפרטורות... temp 1 שהיא עומדת על 48 ואף פעם לא משתנה ויש לידה חץ כחול למטה temp 2 שהיא משתנה בין 34-42 בערך ומופיע ליד זה חץ כחול או V ירוק מה זה אומר? של מה הטמפרטורות האלה? ומה אומרים החצים וה-V ? ואיך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
50 מעות כול הזמן!! אני רק נוגע בוא אני חותף מכת חום הוא פשוט רותח, הזמנתי לו את המאוור של Zalman Zalman Vga Cooler VF700-Cu זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על חנות למוצרי אלקטרוניקה בת"א או בסביבתה? אני צריך לדים, כבלים וכו'...
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? טוב אז כך החלפתי ספק למחשב שלי לאנרמקס 425 החדש ועכשיו כול סיפור האוברקלוק הישתנה לי לגמרי! המתחים יותר יציבים בהרבה וכמובן שהאוברקלוק קפץ לו! אז כך! לפני זה שהיתי עם הטרמאלטק (הכוונה רק למחשב עצמו לא לגז) אז לא יכולתי לעבור את ה4.15 יציב וגם במתח של 1.652 למעבד (בזכות הוולט מוד) ואילו עכישיו אחרי שהחלפתי ספק לזה אני נימצא ביציב ב 4.34 ובמתח של 1.52 וגם זה יציב רצח חח איזה מוזר עם אני מעלה את המתח האוברקלוק לא יציב ובכלל עם אני מעלה הרבה הוא גם לא נותן את התחלה של הוינדוס חח טוב מה אומרים יש פה עוד מה לשפר או לא? הינה תמונות! נ.ב את התוצאה בסופר פאי אני עוד ישפר ל30 שניות אני כמעט בטוח כי עכשיו זה הכול על סנטרד כאילו זיכרון על 2.5-4-4-8 והזיכרון יכול גם…
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מעוניין לעשות OC למעבד PENTIUM D 805 ולהעלות אותו ל3.2 MHZ או אפילו ליותר !!!----(אם אפשר?!?!?) וזאת הפעם הראשונה שאני יעשה OC השאלה שלי היא כזאת - OC =הרבה חום --------הרבה חום=נזק למעבד!!! על איזה קירור לא יקר אתם ממליצים לOC יציב למעבד זה? ועוד שאלה ממש ממש חשובה!! אני בן אדם שלא מכבה את המחשב לעולם!!!! הוא עובד 24 שעות ביממה כי אני כל הזמן מוריד דברים מהרשת המחשב הקודם שלי עבד 5 שנים ברציפות בלי כיבוי!!!---(למעט ריסטרטים לצורכי התקנת תוכנות או הפסקות חשמל למיניהם) רציתי לדעת האם גם מעבד בOC יכול להשאר פתוח 24 שעות ביממה או שאם כבר אני מתכוון להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות ביממה עדיף כבר שאקנה את ה920 או את ה930 שהבנתי שבהם אם המעבד אינו צריך כח עיבוד אז הוא פשוט נח האם …
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/business/20050531/computex_day1-09.html
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: www.metku.net/index.html?sect=...1&path=mods/nappis-spotti/index_eng חיברתי את לדים בדיוק כמו שמוסבר שם: http://truffula.net/~zymosis/keyboard.html המפסק משמש לסגירת/הפעלת הלדים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום אני הולך מחר לרכוש מחר ורציתי את ההמלצה שלכם בלמצוא קירור למעבד בחנות skypc לא מעוניון לעשות oc ומוכן להשקיע עד 150 שקל לא יותר מזה לקירור. *מעבד 4 ליבות.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הסיבה שאני רושם פוסט זה הינה בגלל שקיימת רווחה שהעלאת המתח למעבד מעבר למה שאינטל ממליצה מקצרת את חיי הרכיב חברים יש המון תגובות של אוברקלוקרים ברחבי הרשת בנושא זה. חלק מהאנשים אומרים חודש ,שלושה חודשים,שנה וחצי... בקיצור אין מאגר נתונים מספיק גדול... וחבל אז בבקשה מכם אוברקלוקרים תנו יד ואני אבצע מבחן סטטיסטי ברמת דיוק של 95% כמה זמן מעבדים אלו מסוגלים להחזיק(בהנחה שיהיו מספיק תגובות) ברמות מתח שונות. מה שעליכם לעשות זה: 1. להעלות מפרט מחשב 2. תמונה מcpu-z 3. כמה זמן המחשב יציב במתח שאתם משתמשים. 4. כמה זמן המחשב פועל רצוף . לדוגמא 24/7 אני בטוח שמאגר זה ישמש לטובה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מפרט המחשב: AMD 64 וינצ'סטר 3000+ לוח GA K8N SLI ATI X1600XT זכרונות KINGMAX HARDCORE 500MHZ יש לי בעיה בOC אני לא מצליח לעבור את ה215 FSB הורדתי מכפלת HT ל4X העלתי וולט למעבד ולזכרונות ולצ'יפסט הזיכרונות נועדו לעבוד על 500 אבל אני לא מצליח להעלות אותם מעל 415 בערך מה עוצר אותי באובר??
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בשעה טובה התחלתי לעשות קצת OC טוב יש לי לוח אם ASUS PSK/EPU מעבד Q4950 וזכרונות של OCZ DDR2 800HRZ וCL של 5-5...... נכון לעכיו הכל מוגדר כך מעבד:תדר 366 על מכפלה של 8 ובבדיקה עם סופר פאי הוא מגיע ל 2.9 ולFBS של 1400 ולפי CORETEMP הליבות על 72 מעלות לא שיניתי מתחים אז נראה לכם שאפשר להעלות קצת יותר מ 366 ולגבי הזכרונות על כמה מתח אפשר בערך לשים אותם ו עם איזה תדר נ.ב הם מסדרת REEPER של OCZ ואיך אני יכול לעשות OC ללוח אם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 2GB Dual Channel CL4 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1270&category_id=551867fe9c5babbd9b7d75bc9e92ce74& GEIL ULTRA 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 PC6400 (KIT) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=514&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& OCZ VX2 2GB DDR2 1000MHz Titanium Alpha Voltage eXtreme http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5940
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתם חושבים שקירור סטוק מספיק כדי לקרר את המעבד כאשר המחשב ללא OC אבל נמצא לסרוגין ברוב היום ב100% ניצול מעבד (בעת עבודה בתלת מימד) ובלילה בזמן רינדורים רצופים של 6-10 שעות. אני מדבר על הDUAL CURE של פנטיום ועל ה AMD'S Athlon 64 X2 תודה
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום חברים בקרוב מתוכנן מחשב(לא לי לקרוב משפחה). המעבד הולך להיות: Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore הוא רוצה מחשב שקט לכן אני צריך עזרה בקניית מאוורר למעבד ( זה חייב להיות מksp). יש לציין שלא מתוכנן oc לכן לא צריך ביצועים מטורפים אלא רק שקט. כמו כן אני צריך שתעזרו לי בבחירת מארז. זה המארז ש"בא" עם המפרט והוא עולה 230 ש"ח. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3343 איך הוא? יש משהו עדיף אחר בתחום המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים....
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-