אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס הזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 איזה קירור אני יכול להתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 464 צפיות
-
-
דוד שלי נחת אתמול אז אני צריך עזרה אייך כדי לסדר את הלופים במארז לופ ראשון היה רידאטור X3 מעבד בלוק של הלוח מיכל משאבה לופ שני רידאטור כרטיס מסך מיכל משאבה החשב רק אני צריך לחשוב איפה הכול יכנס מה את אומרים קצת תמונות
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאורר 120 של זלמן במארז מקדימה שמכניס אוויר והבעיה שאני שם את היד לפניו אני לא מרגיש זרימת אוויר ויש לי אותו מאוורר מאחורה שמוציא אוויר ואותו אני מרגיש מצויין בדקתי בעין והוא מסתובב והוא לא מוצי אוויר מהמארז(גם את זה בדקתי שלא שמו אותו הפוך בטעות) בדקתי בספיד פאן והוא על 100 אחוז ואני לא יודע כבר מה לעשות...... יש למישהו פתרון או עצה?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה! יש לי כרטיס מסך 4850 . היום הלכתי לחבר לנקות את המחשב,בלחץ אוויר! מה שקרה זה שכל הכנפיים של המאוורר עפו! כן עפו! זה הדגם שבתמונה: http://gizmodo.com/5018366/ati-radeon-hd-4850-graphics-card-onsale-now איפה אני קונה מאוורר לדבר הזה? או כל פיתרון אחר.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם... הרצתי עכשיו את הPCMARK 04 ואלה התוצאות- PCMARK - 3199 PCMARKS GRAPHICS - 2627 MAMORY - 2187 CPU - 3002 HDD- 3919 איך זה??? תודה מראש, ניר.
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני גולש באתר מידי יום וראיתי שיש באתר אנשים שבונים באלקטרוניקה מלא דברים מיוחדים למחשב אני גם רוצה להיות מודר ולבנות כאלה דברים אך אני לא יודע מאיפה להתחיל רציתי לדעת אם יש אתרים אשר מלמדים אלקטרוניקה שתעזור לי למודינג אני גם מתעניין מאוד במודינג לדברים חיצוניים כגון: שלטי אקס בוקס שמתחברים למחשב ועוד דברים נוספים רציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים למודינג חיצוני תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. אני חיפשתי קירור טוב למעבד, אז הלכתי לחנות ראיתי את הגודל של ה BT (הרבה יותר גדול מאשר בתמונות) חטפתי שוק וחזרתי הביתה. אז הפעם אני מחפש קירור שקט, טוב וקטן עד בינוני. ראיתי שיש את הזלמנים: CNPS7000B-Cu LED ו CNPS8000 ויש את Freezer 7 Pro: יש גם את MiniTyphoon 90 איזה מבניהם עדיף?? אם יש אחד אחד שעדיף על פניהם אז תגידו. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה נישמע אחים שלי? אחרי שניסיתי הכל על המחשב החדש שלי A64 3000 939 ווינצ'סטר K8NF-9 גיגבייט 2X256 HYNIX D43 ולא הצלחתי לעשות OC נורמלי מעל 2200 גיליתי את הבעיה בפורום הזה http://www.rhcf.com/sisubb/ultimatebb.php/topic/29/58.html#000001 מיתברר שהNF3/NF4 לא אוהבים צ'יפים של HYNIX בOC ולי יש צ'יפים של HYNIX D43 ולמרות שהן מדורגים ל500+ זה לא עוזר בכלום בלוח שלי אני מרגיש ממש מבואס!!! ולא יודע מה לעשות אין לי עכשיו תקציב לזיכרונות TCCD ואני זוכר שיש כאן אנשים עם לוח ומעבד כמו שלי ושהגיעו מעל 2400 אני ישמח לדעת איזה זיכרונות יש להם באסה רציני וד.א הינה מודים ללוח שלי שמאפשרים 3.3V ~3.0V לזיכרנות http://www.rhcf.com/sisubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=41;t=000006
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סינק של וולקנו 7 פלוס, יש לכם אולי רעיונות איך אפשר לשים אותו על הכרטיס מסך? אולי משיהו ניסה? חצי קילו לא ישבור אותו? צריך לחתוך?\ לשים עם אזיקונים או ברגים כאלה פלסטיק עם 2 ראשים שנלחצים וזה יוצא..?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כמו שהבטחתי , שיא ישראלי חדש (שברתי את השיא הקודם שלי) ב-SUPERPI . מעבד מאוד מוצלח 7700K על קרח יבש בתדר 6120mhz (עם 2 ליבות) ותוצאת SUPERPI של 5.912 שניות . כמו כן מריץ מבחני CINEBENCH R15 / 11.5 בתדר 5800mhz לכל הליבות.
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
או קיי אז לפני כמה זמן פתחתי ת'רד על החלפת גוף הקירור שלי בגלל שאני רוצא לעשות OC אבל לפני שהחלטתי לקנות נזכרתי שהטכנאי שהלכתי אליו לא מזמן שהחליף לי את המשחה התרמית עשה את זה ממש אבל ממש לא איך שמסבירים פה בפורום. ראיתי שהוא הוציא את הגוף קירור ניקה את המעבד עם מטלית כזאת מרח כמות קטנטנה על המעבד ומרח עם האצבע בתנועות סיבוביות( ) והניח בחזרה את הגוף קירור. אני פניתי לטכנאי בהנחה שהוא יודע מה הוא עושה וכי פחדתי שאני לא ידע איך למרוח את המשחה. קיצר עכשיו הטמפ' הם דיי גבוהות למה שראיתי אצל אנשים אחרים המחשב במנוחה עם מזגן נמצא על 48-52 ובמאמץ הוא עובר את ה60 עכשיו לפני שאני יחליף גוף קירור אני רוצא לדעת אם אני ימחר כמו שצריך את המשחה התרמית המעלות ירדו פלאים ....או שזה…
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אלו הטמפרטורות במנוחה. אולי יש לי אבק אבל אין לי כח לנקות בינתיים, הטמפרטורה מסכנת את המעבד בעבודה של זמן ממושך? אני כבר הרבה זמן ככה זה מסוכן? מפרט בצד.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה יותר טוב לP4 Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או המאוורר ברגיל שקיבלתי אם המעבד כרגע אני עומד על 44 מעלות במנוחה ו54 במאמץ תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
-
היי, שנכנסתי לאתר של Danger Dan ורציתי לחפש מוצרים שאני אוכל לקנות מצאתי רק מקום כזה שאתה ממלא חלקים שאתה רוצה ובערכות קירור מים אנלא מבין בגרוש! לכן אני אשמח מאוד מאוד עם מישהו יוכל למצוא לי איזו חבילה של Danger Dan מהאתר שלהם כי אני לפחות לא מצאתי , או! שתרכיבו לי אחת שכוללת בלוק אך ורק למעבד אבל בלוק טוב מאוד! וכל שאר הדברים - צינורות/רדיאטור /כל השטויות האחרות, אני רוצה לפתוח תחבילה שאני אזמין מהם ולקבל הכול שאנלא אצטרך לאלתר כלום שאני פשוט אוכל לחבר את זה. תודה לכם ה כמעט שחכתי - הכול צריך ליהיות תואם לפלומינו 1800+
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. שאלה פשוטה בבקשה. יש לי את המפרט הבא : Itel 2.8c Asus p4p800 2X512 400DDR Radeon 9600 Pro. שני מאוורים פשוטים בתוך המחשב. בבדיקה ב AIDA 32 המחשב הראה טמפ' קבועה של 44 מעלות על הלוח אם וכ 36 - 45 מעלות על המעבד. שאלתי היא, מהי טמפרטורה נורמלית למחשב כזה ? והאם אני צריך קירור מוסף למחשב. תודה מראש. תומר.
-
- 11 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד עכשיו היא 39-41C במאמץ של 50% בערך האם זה נורמלי פחות או יותר ביחס לטמפ' החדר והסירקולציה במארז שלי במארז יש מאורר 120 אחורי שמכניס אויר מאורר 120 קדמי שמוציא אויר XP90 על המעבד + מאורר 92 ג'נרי מאורר מקורי MSI על הצ'יפסט מאורר מקורי על הכ. מסך LEADTEK 6600GT 2 מאוררים בתוך הספק כח ENERMAX וזהו נראה לי... ועוד שאלה יש מישהו שהרכיב XP90 על לוח אם דומה msi k8n neo4 platinium אם כן האם הוא יכול לצרף תמונה של איך זה נראה בסיום ההרכבה כי אני לא בטוח איפה הצד הארוך יותר בא אצלי הוא מכסה את 2 החיבורים של הזיכרון כרגע ורציתי לדעת אם ככה זה אמור להיות
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי את המעבד הזה שהוא הגיע אליי עם אוברקלוק ל 3.6 אבל איכשהו איפסתי את זה(תאמיני לי לא יודע מה לחצתי כנראה משהו בהתחלה שהמחשב עולה) החנות כבר לא תחזיר את האוברקלוק או ששווה לנסות ? אז בבקשה מדריכים תוכנות וטיפים יתקבלו בברכה ועוד משהו שאני בודק בתוכנה של ה cpu מופיע לי פעם 2000nhz ופעם 3000mhz למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לאחר oc של 3.2@3.76 הרצתי את בדיקה של s&m וזאת התוצאה למישהו יש מושג איך לפתור אותה? האם היא בכלל מסוכנת?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב בואו נעשה קצת סדר בבאלאגן... ככה יש לי כרטיס מסך מסוג ATLANTIS RADEON 9100, http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp, אז ככה - המאוורר שעל הכרטיס מרצד וצולע, והוא קצת מפמפם - נראה לי שהוא הולך לגמור את הקריירה... יש בפני 3 אופציות: הראשונה: ללכת ל KSP ולנצל את האחריות שלי - שהם מן הסתם יציעו לי איזה R9200 במקום תוך שכנועים שלא מייצרים יותר את הכרטיס הזה ושזה יותר טוב (בקיצור אני מעדיף לעמוד מתחת למטוס של בין לאדן ולא ללכת ל KSP...) השנייה: יש לי מאוורר 60 מ"מ מסוג EVERCOOL עם סינק נחושת, הנה תמונה: http://www.tweaktown.com/document.php?dId=158&dType=review הייתי מאוד רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך וככה גם להרביץ OC עצבני... וזה גם אופציה מאוד זולה מאחר ויש לי אותו זרו…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שבת שלום . כבר הגעתי ל4097 עשיתי חצי שעה בדיקה עם ORTHOS ו SP2004 לא הייתה בעיה , העלתי ל4197 ואז עשה שגיאה אחרי כמה שניות , התחלתי להוריד ורק ב3897 לא הייתה בעיה , מאז אני לא מצליח לעלות חזרה מעל מה שיש עכשיו . המעבד על מתח של 1.45 , עומד על 43 מעלות במנוחה ו57 ככה בבדיקות , נעלתי את ה PCI-E ל100 , את הגשר הצפוני ל1.25 , והזכרונות על AUTO . יש לכם רעיון מה הבעיה ? וקיבלתי 13700 ב3DMARK06 זה טוב ? הנה תמונה : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=376675264.JPG
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חברים האים מישהו שמע פעם על סטפינג d0 והאים הוא טוב לאובר קלוק תודה eli ! :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עדכון לכרטיס מסך POWERMAGIC אבל דחוףףףףף.. יש מצב מישהו מוצא לי? VER,1.1 הוא של ATI
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-