עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי עכשיו את המארז CM690 ויש לי בתוכו עכשיו 4 מאוורים כולם 120MM אחד מלמטה,מקדימה,ממול לכרטיס מסך ומאחורי המארז . יש לי עוד 3 מקומות פנוים 2 מלמעלה ו1 מהצד ממול למעבד.אם אני יוסיף למקומות האלה עוד 3 מאווררים אז זה ישפר בהרבה את הטמפרטורה .ואני גם מתענין ל OC גדל יותר.יש בFOXPC שלוש מאווררים ב 90 שקל. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=739 המפרט שלי: AMD ATHLON 4400+ @ 2.8 CONNECT 3D ATI HD4850 AC EPOX MF4 J3 EZCOOL PS-1000 500WATT

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  2. או קי אז זה הולך ככה : ;D ממ אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה אני רוצה להאיץ טיפה את המחשב שלי (בעיקר את כרטיס המסך..) אני לא ממש בטוח אם המעבד שלי מספיק או שלא יזיק לו האצה קטנה? ואיך בכלל עושים את כל זה?? והאם אני יצתרך להוסיף עוד קירור? פירוט של המחשב שלי : Intel p4 1700 Nvidia G-force 2 MX 400 4 מאוררים-- 1 קטן על המעבד 1 על הספק עריכה: וכומבן עוד אחד על הכרטיס מסך אבל ממש ממש קטן ועוד אחד גדול בחזית המארז ממ אם זה משנה משהו(?) כל הרכיבים במחשב שלי מתוצרת ASUS אגב אם אני משאיר את דלת המארז פתוחה זה יכול לגרום לשיבושים בזרימת האוויר או רק לקרר את המערכת יותר?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by gilad_f1,

שלום, חדש כאן יש לי בן שנה וחצי עם מארז די סטנדרטי מ KSP. הבעיה היא שהמאוורר שזורק את האוויר החוצה (8" אם אני לא טועה) מרעיש כמו קומקום לפני הרתחה. השימוש שלי הוא סטנדרטי, לא צריך OC. המאוורר הוא Thermaltake smartfun של Everflow (מקווה שדייקתי בפרטים ולא כתבתי שטויות) אם חסרים נתונים אנא שאלו מה לעשות? דרך אגב, ביצעתי ניקיון פנימי וזה לא עוזר, הוא פשוט מרעיש מהרגע הראשון גם כשהמחשב היה חדש.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  4. השבוע קבלתי סוף סוף את המשאבה ששלחתי לחול בגלל תקלה ינעל הדואר חודש ימים החבילה ישבה במכס סתם ועוד בחוצפה אם שלחו לי הודעה שני ? מה אם הראשונה שלא קבלתי בכלל ובנוסף רצו בדואר כסף 190 ש"ח בקיצור המצאתי לאם קבלה ובסוף קבלתי את החבילה היום פרקתי על המחשב +הקירור מים וארגנתי הכול מחדש בנוסף עשיתי חלון לדלת צד האמת יצא חמוד אבל אני מתבאס מהמארז חשבתי מתי שקנתי את מהארז שאו מתאים לקירור מים קצת צפוף אבל זה מה יש הסידור הישן

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. Started by Armageddon,

Got my new system assembled last week and I couldn't help but start overclocking right away. Asus A8N SLI A64 3000+ 939 Albatron 6600GT (Not overclocked yet) ADATA PC4000 256x2 Goal was to find apart the highest CPU speed (with and withouth adding voltage) and the highest FSB and then combine them in the best way that complements the memory aswell. Currently the memory is holding me back from running a higher FSB 1:1 (not to mention the timings are horrible). I'm hoping to bring some G.skill PC4400 TCCD from the US soon. The maximum FSB the motherboard did stabely was 295 which is quite good, especially after all of the rumors that the A8N series is bad for overclocking. …

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Supra Man,

או קיי השאלה שלי היא כזאת במחשב שלי יש לי מעבר של אינטרל פנטיום 3 800 מג"ה נכנסתי לביוס והטמפ' שלו בערך על ה30 זה הרבה? זה קצת? מה הטמפ' הממוצעת במחשב בלי OC? האם יש לי בסיס טוב לOC?

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  7. הזמנתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וביקשתי Arctic cooling alpine 7 pro ומתחברר שרשמו לי גרסה רגילה שמתאימה ליותר לוחות אם (שעולה גם דולר יותר משום מה) האם ההבדל קריטי בשביל שאעשה מאמצים לשנות את ההזמנה? תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by vhmeue,

האם במעבדים חדשים אתם שמים סיליקון גריז בין המעבד למאוורר או שהחומר האפור שמגיע בד"כ עם המאוורר מספק אתכם ? אני מתכוון בדר"כ למעבדי אינטל שמגיעים עם מאוורר מקורי של אינטל. והאם אחרי פירוק של המעבד ו/או החלפת לוח עדיין לא צריך לשים סיליקון ? אם התשובה הקודמת היא שזה מספיק . תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by ComputerMan,

ראיתי שאנשים דיברו על זה

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  10. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: יש לי חלון והוא שומם אני רוצה לצייר או לעשות עליו צורה כלשהיא? עזרו לי בבקשה? איפה אני יכול להשיג תמונות חוץ ממה שיש באתר הזה ואיך אני עושה אותם אם יש לי חלון פרספקס

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by vale,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות. הכרטיס מסך הזה יהיה הדבר התובעני היחידי במערכת שכוללת הארד דיסק אחד(יכול להיות שאני אוסיף עוד אחד בקרוב), לוח אם, מעבד, צורב DVD, זיכרון RAM וזהו בעיקרון. אני חשבתי על פיתרון בצורה של הוספת מאוורר אבל אני לא יודע אם להתקין אותו בתוך המארז תוך כדי שהוא מופנה כלפי הכרטיס מסך, או לעשות מודינג למארז ולסדר אותו כך שיוציא אויר חם מבפנים או יכניס אויר קר מבחוץ. מפרט: מעבד- E4500 core 2 duo 2.2Ghz זיכרון פנימי- כר…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by arnon,

שלום הקירור המקורי מרעיש , ודרוש קירור חדש לא מרעיש ולא לOC רוצא להתקין חדש , עדיפות לקירור שמוציא את האוויר החם החוצה מהמארז מה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Yehazkel,

יש לי מאורר ואני רוצה לחברו עכשיו עשיתי כמו במדריך שלכם אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1. אומרים לחבר את החוט שיוצא מין הספק לכונן פלופי ולקחת רק את החוטים השחור והאדום אבל יש לי שני שחורים 2. עם אותו חוט הנ"ל היציאה שלו היא 4 פינים אבל היציאה במחשב היא 3 לאיזה 3 פינים לחבר? בתודה, יחזקאל

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by House M.D.,

יש לי קירור למעבד של CoolerMaster , אבל הבעיה שחוץ מהשם של החברה אין לו שם של דגם - כתוב עליו רק coolermaster silence נתנו לי אותו במסגרת האחריות כשקירור הסטוק שלי התקלקל הנה קישור למוצר בחנות: http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137431325 גם שם לא כתוב עליו הרבה האם יש למישהו מושג האם הוא באמת שווה 100 שקל? האם הוא יותר טוב מקירור סטוק או פחות טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. עד עכשיו הבנתי שזה בגלל שהוא מאבד יציבות אבל רואים פה אנשים שעובדים עם המחשב על 3GHZ וזה יציב להם ! ד"א זה לא מתייחס רק ל-4300 אלא לכל מעבד תותח ב- OC...

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  16. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש: E6600 Vista כרטיס מסך: BFG 8800 GTS 320 OC2 לוח אם: GB 965-p-DS3 זיכרון: 2GB 800 דיסק קשיח: WD 320 Sata2 הרצתי את everset וקיבלתי את התוצאות הבאות (לא במאמץ וגם אין שום OC) רציתי לדעת עם הכל בסדר (אין לי מושג...) אודה לתגובות

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  17. http://www.tomshardware.com/business/20050531/computex_day1-09.html

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  18. יש לי מעבד 1.7GHz עם השקע (סוקט) 423 פין למעבד הפנטיום 4 וויליאמט (לא לצחוק בבקשה ) ויש עליו היטסינק ג'נרי של אינטל ועליו יש מאוורר קטן ועלוב מובנה שאינטל שמו על ההיטסינק הג'נרי שלהם. אני כבר הורדתי לאנשים היטסינקים מלא פעמים, אם זה בכרטיסי מסך וגם מעבדים ולא היו לי ממש בעיות, אבל ההיטסינק הג'נרי הזה של אינטל פשוט מסרב לרדת. משהוא שהיה לו נסיון עם כזה דבר יודע איך להוריד את הדבר הזה? אני פשוט לא רוצה לפעול בכוח אז רוצה לשמוע את העצות שלכם. בתודה ג'י,

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by hamoodit,

אז ככה: יש לי לוח אסוס P4T533-C ומעבד 2.4 (533). אני מנסה לשנות מהירות למעבד ולא מצליח.....אני יודע זה אמור להיות פשוט אבל הנה הבעיה (אולי יש פה מישהו שניסה את הלוח הזה כבר שידוע כבעייתי עם אובקלוקינג ויוכל לעזור לי). יש שתי דרכים לשנות את ה SIDE BUS של הלוח. אחת באמצעות הביוס והשניה באמצעות ג'מפרים על הלוח ( DSW). אם אני רוצה לשחק עם הג'מפרים אני צריך לעשות ENABLE (על ידי ג'מפר אחר..) ל JUMPER MODE ואם אני רוצה לשחק עם הביוס אני צריך להשאיר את הג'מפר (זה האחרון שאחראי על הנושא) על JUMPER FREE MODE. בנוסף ליד המעבד יש JUMPER שנועל את ה VOLTAGE וניתן להסירו כדי לערוך שינויי מתח למיניהם. בכל מקרה להלן הסיפור: אם אני עובד דרך הביוס אני תמיד מקבל במסך ה BOOT הודעה כמו …

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. עשיתי אוברקלוק למעבד פנטיום 4 נורטווד 2.6@3.0 הטמפרטורה בתדר הרגיל (2.6) היתה במנוחה 35 ובמאמץ 60 אחרי שעשיתי תאוברקלוק בעזרת התוכנה msi core center הגעתי ל 3.0 הרצתי prime 95 כל הלילה הכל עובד חלק והטמפרטורה אותו דבר בדיוק כמו בתדר הרגיל אולי 3 מעלות יותר.. בדקתי גם עם everest ו cpu z שזה באמת שינה תתדר וזה שינה שיניתי ת fsb ל 231 שאני עושה תאוברקלוק דרך הביוס אז המחשב לא עולה לי אחרי זה אני צריך לאפס הגדרות סימוס כדי שהוא יעלה וכשאני עושה עם התוכנה core center אז הכל עובד וזה עולה וגם האוברקלוק עובד ובמתחים לא נגעתי השארתי אותו דבר נ.ב אני עם קרור של הסטוק לא הוספתי שום קירור מיוחד למעבד והטמפרטורה של המעבד לא השיתנתה אחרי האוברקלוק. מה אתם אומרים?? הגיוני שהוא עשה א…

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

אני רוצה ליבנות קירור גז מישהו בדיוק יודע מה צריך איזה סוג גז ואך הכול מיתחבר ועוד משהו אפשר להשתמש בבלוק מים לקירור גז או שיש משהו מיוחד לקירור גז

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by captaincaveman,

איזה לוח הכי מומלץ היום? abit ic7? מה ההבדל בינו לבין ic7-g? איזה זכרונות כדאי לקנות? האם תזמונים משפיעים במערכות P4? או שעדיף לוותר על תזמונים נמוכים וללכת על זכרון כמה שיותר מהיר? לגבי מעבד, איזה STEPPING טוב ב-P4 2.4C? איזה שבוע? זה די דחוף כי בן-דוד שלי רוצה לקנות לעצמו מחשב ולא נשאר לו הרבה זמן בארה"ב... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by gilad121,

CORETEMP מראה לי את הטמפ 36 36 27 41 במנוחה תמיד . לא משנה אם החלון פתוח וקר מאוד ביום גשום או ביום כשחם.תמיד,ללא קשר לטמפ החדר. במאמץ של פריים 95 הטמפ הם 37 36 32 41 . גם ללא קשר לטמפ החדר. גם בתוכנות אחרות כמו EVERST או REALTEMP זה מראה בדיוק אותו דבר. ???

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  24. המחשב שלי (מפרט במקומו) נמצא ב OC , באס 400 , 2800MHZ , עם BT TT (לא VX). לפני חודשיים ואפילו סתם בלילה כשקר יותר - הטמפטורות במנוחה על סביב ה 30-3 (ב TAT), וסביב ה-40-2 (עם התוכנה של הבאנדל של הלוח), כרגע עומד על 47-8 , תחת מאמץ של TAT י (Workload level 100%) הוא עולה גם ל 50-2 (בTAT) ובבאנדל ל 62-4 השאלה היא אם לאורך זמן עדיף להוריד קצת מהאובר כדי לשמור על טמפרטוקרות נמוכות יותר? אולי כדאי הגלל הקיץ? המעבד נמצא על מתח סטוק, זכרונות 1:1 ב 800MHZ, והצ'יפסט נמצא בטווח הבטוח (יש עליו מאוורר הוא לא עולה בימים חמים תחת מאמץ את 38...) והכל יציב כמו שכתבתי 3 חודשים בלי קראש אחד (לוחות אסוס כמו פלדה... ) בראל. שכחתי לציין, הTT נקי מאבק (עשיתי לו ניקיון לפני יומים) והמארז …

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by The_Byter,

9800SE AIW עם קרור שהותאם במיוחד 8) להנאתכם: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים