עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by guylederer0,

אהלן ברשותי כרטיס של ספיר HD4870 1GB ויש עליו ACCELERO S1 + מאוורר 12 סמ אני מאד רוצה לעשות לו OC גבוה במיוחד ( לא שהכרטיס לא מספק אותי עכשיו ... יש לי T220P ) אני תמיד נתקע בOC הטמפרטורות סבירות ונמוכות ( 40 במנוחה +- ) רציתי לדעת קצת יותר על "צריבת ביוס" האם בעצם זה עובד כמו ביצוע OC למעבד ? האם שם אני יוכל להעלות את המתח\FBS של הכרטיס וכך לקבל יציבות גבוהה יותר ב OC כמובן שעל חשבון טמפרטורה ? אשמח להסבר קצר אני רוצה להוציא את המירב מהכרטיס ... אני יודע שהוא לא אוברקלוקר טוב אבל ראיתי אנשים שהגיעו איתו לתוצאות חמודות ... בתודה גיא

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. ברצוני להגיע למקסימום שבאוברקלוק אבל אני לא יודע איך. המהירויות המקורויות של הכרטיס הם: ליבה 175 זכרון 150 העלתי את הכרטיס ל: ליבה 190 זכרון 170 מישהו יכול להדריך אותי איך להגיע למקסימום אוברקלוק? איך להרוויח הכי הרבה ביצועים? יש לזכור שאני לא משתמש בשום קירור מיוחד זאת התוצאה שלי ב3DMARK לאחר האוברקלוק: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5451963

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by blade runner,

על איזה קירור היתם ממליצים ל לsocket 1366 תקציב 200-300 לא הולך לעשות אוברקלוק רציני אם בכלל מחפש משהו עם התקנה פשוטה יחסית, כלומר בלי מתאמים ובלי צורך לפרק את הלוח אם.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. אוקיי. ערב טוב לכל חברי הפורום. החלטתי לעשות לראדון 9500 פרו שלי אוברקלוק בשביל תוספת ביצועים. ניסיתי פונקציות שונות של מהירויות שעון לליבה ולזכרונות ועד שהגעתי לתוצאות טובות בבנצ'מרקים, גיליתי שהכרטיס לא יציב במשחקים גם אם הרצתי את הבנצ'מארק במשך יותר מ3 שעות (3DMARK2001 SE). המדד שלי ליציבות במשחקים זה כמובן UT2003. אז פה אני מבקש את עזרתכם ואולי גם את נסיונכם (לאלה מכם שהמהירו ראדון 9500) על מה לתת את הדגש? מהירות ליבה מטורפת ומהירות זכרונות צנועה, או ההפך??

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by nicirnTAL,

כמו שאתם רואים, אני בא אליכם עם קובץ שאלות... במהלך החופש אני מתכנן לעשות למארז המכוער שלי, מוד מגניב מקרטון ( דלת מקרטון, עם שקופת שמודפס עליה ה סמל של GeForceFX ) אני מעוניין, שהשקופית תואר מבפנים, ואני לא מבין כלום, אבל ממש כלום בדברים האלו, אז משהו מוכן להסביר לי מזה קדות/לדים/לדים לייזר, כל הדברים הללו . כמובן, כמה אמור לעלות מוצר הארת המארז בצבע הלבן, ואיפה אפשר להשיגו . ואיך אפשר להתקין אותם? ( אם זה מסובך, אז אני אוותר ) : תודה! :

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. או קי אז זה הולך ככה : ;D ממ אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה אני רוצה להאיץ טיפה את המחשב שלי (בעיקר את כרטיס המסך..) אני לא ממש בטוח אם המעבד שלי מספיק או שלא יזיק לו האצה קטנה? ואיך בכלל עושים את כל זה?? והאם אני יצתרך להוסיף עוד קירור? פירוט של המחשב שלי : Intel p4 1700 Nvidia G-force 2 MX 400 4 מאוררים-- 1 קטן על המעבד 1 על הספק עריכה: וכומבן עוד אחד על הכרטיס מסך אבל ממש ממש קטן ועוד אחד גדול בחזית המארז ממ אם זה משנה משהו(?) כל הרכיבים במחשב שלי מתוצרת ASUS אגב אם אני משאיר את דלת המארז פתוחה זה יכול לגרום לשיבושים בזרימת האוויר או רק לקרר את המערכת יותר?

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by nitros,

אז ככה יש לי intel pentium 4 prescot 3.2 לוח אם של ASUS לפני כמה ימים קיבלתי את הביג טייפון התקנתי אותו במחשב ועשיתי אוברקלוק למעבד ל 3.75 ולפעמים המסך נתקע כזה לתמיד וצריך לעשות ריסטרט משהו יודע אולי מה הבעיה ? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by SuperStyle,

איזה תוכנה אמינה יותר לבדיקת יציבות המעבד S_M או OCCT?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by בייגל טוסט,

http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 נתונים טכניים: 120x120x25mm 1500RPM 56.3CFM 12V, 0.13A 24.5DBA Fluid Dynamic Bearing Cable Length 400mm הרג אותי שהם נותנים למאוורר 6 שנות אחריות ;D בכל אופן, לעסק: יש לי את האופציה לקבל ממישהו שני מאווררים כאלה או שני Thermaltake Thunderblade 120mm רציתי לדעת איזה מאוורר עדיף מבחינת יחס רעש/ביצועים וגם לשמוע רשמים כלליים ממי שהתנסה תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  10. היי, תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד בסוקט 478 עד 100ש"ח כולל גריז טרמי אם אפשר מצאתי עוד כמה אפשרויות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14516 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13534 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13535

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Supra Man,

או קיי השאלה שלי היא כזאת במחשב שלי יש לי מעבר של אינטרל פנטיום 3 800 מג"ה נכנסתי לביוס והטמפ' שלו בערך על ה30 זה הרבה? זה קצת? מה הטמפ' הממוצעת במחשב בלי OC? האם יש לי בסיס טוב לOC?

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום, לאחרונה היא לי בעיות של תקיעות באמצע משחק. חשבתי שזה בגלל הOC הקל שעשיתי לכ.מ, אז הורדתי את התדרים לתדרים הבאים: Core Clock 611 Memory Clock 837 הOC בכלל לא רציני... הבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם ומגיע לטמפ' של מעל 80, לפחות 90 מעלות צלזיוס. פתחתי את המארז כדי לאוורר אותו והדלקתי מזגן בחדר (כמה זה נשמע מטופש) אבל זה עבד והכרטיס לא עבר את ה73... הבעיה היא שאחרי שעה, שעה וחצי של משחק הכרטיס נהיה רותח... ברמה כזו שאי אפשר לגעת בו! אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך, משהו שיוכל לפתור את הבעיה. אלא אם כן יש לכם פיתרון אחר? שאלה לסיום: אם אני מחזיר את התדרים לDefault זה יעזור? או שצריך להוריד בהדרגה?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by Dror D.,

בלוח ASUS M2NPV-VM לא מצאתי את האפשרות לעלות את המתח למעבד , יכול להיות שהאפשרות הזאת בכלל לא קיימת בלוח הנ"ל? הדבר היחיד שראיתי שאפשר לעלות\לשנות לו את המתח הוא הזיכרונות, אז זה קצת מוזר שלזיכרונות יש אופציה לעלות את המתח ולמעבד לא . אשמח מאוד לדעת האם באמת אין אפשרות לשנות את המתח של המעבד ואם כן איפה האפשרות הזאת נמצאת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום, ראשית, אני רוצה שתדעו שניקיתי את המאוורר של המעבד מאבק, שימנתי אותו עם ספריי WD40 בציר, מרחתי משחה תרמית כמו שצריך אך המאוורר הארור משגע אותי! אני מתבונן בתוכנה Speedfan וכאשר המהירות של המאוורר עומדת על 2700-3300RPM (בערך) הכול בסדר גמור והמאוור לא מרעיש ומשתולל (המחשב רק עלה) כאשר המהירות של המאוורר עולה ל- 3700-4500RPM מכאן מתחילות הבעיות שלי - רעש מרגיז ומטריד ברמות שלא ניתן לתאר!!! חשוב מאוד לציין כי נצילות המעבד היא כלום, מדובר על 20 דק' בערך מרגע הפעלת המחשב, המעבד לא בעומס בכלל והטמפרטורה שהתוכנה Speedfan מראה לי היא בסביבות ה-49-52 מעלות צלזיוס. מדובר במעבד של Intel P4 3Ghz של Prescott. באמת שאין עומס על המעבד, וזה רק עניין של זמן עד אשר מהי…

• 14 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by JohnClark,

שלום אני קונה מחשב חדש והחלטתי לקנות מארז זול להתעלל בו קצת... אני מתכנן לקנות את המארז הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case למי שאין כח להיכנס ללינק זו גרסאת הTower של הקומפיוקייס הפופולרי... אה וגם אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי איזה 3-4 מאווררים ג'נריים שלחלק אין בכלל חיבור מולקס מקבלים אותו עם מאוורר 120 מ"מ באחורי המארז. מקדימה יש מקום לעוד שני מאווררי 80. אני מתכנן לעשות לו חלון (יש לי את הכלים המתאימים). איזה עובי פרספקס כדאי? אבא שלי השיג לי לוח של 45x45 בעובי 4 מ"מ... זה סבבה או עבה מדי? אני מתכנן גם לשים קתודה ירוקה... יתאים לשחור של המארז אני צריך קירור טוב על כרטיס המסך (הוא די…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  16. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: יש לי חלון והוא שומם אני רוצה לצייר או לעשות עליו צורה כלשהיא? עזרו לי בבקשה? איפה אני יכול להשיג תמונות חוץ ממה שיש באתר הזה ואיך אני עושה אותם אם יש לי חלון פרספקס

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  17. טוב אחרי שישבתי כל הלילה מרוב שעמום החלטתי לקחת את ה 3D Mark לשיא היכולת.. והרי התוצאות. תאמת שהגעתי לציון אף יותר גבוה של 11750 נק' אבל שכחתי לקחת תמונה שלו... בכל מקרה תוצאה נחמדה, תהנו

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום אני מחפש משחה טרמית טובה וזולה שנמכרת ע"י חנות בראשל"צ. רצוי מתחת ל35 ש"ח. תודה Zzzz

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  19. בפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי OC, הצלחתי להעלות את GF 4 העתיק שלי ב-20 נקודות בטרידימארק 03 אבל הבעיה היא שנהיו לי נקודות קטנות על המסך, בצבע סגול ולפעמים ירוק, כשאני מחזיר את הליבה והזיכרון למהירות הרגילה ומפעיל מחדש הן נעלמות איך אני יכול להשאיר את הכרטיס באובר מבלי שיהיו לי נקודות על המסך ? תודה !

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  20. שלום.. לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא הפורום המתאים ובקשה תעבירו. לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש הינה המפרט: e7200 בקירור סטוק EP43-DS3L 2GB WD 640AAKS HD4850 zalman cooling coolermaster 334 elite + seasonic 500W הטמפרטורות: המעבד עומד על 48 מעלות בשני הליבות והכרטיס מסך על 45\46 מעלות שניהם במנוחה. הטמפרטורות תקינות? ועוד משהו, המחשב מאוד רועש :-\ הלכתי לCCC וניסיתי להגביר\להנמיך את מהירות המאוורר אבל גם ב20% וגם ב100% הטמפ' נשארת אותו דבר ועוצמת הרעש לא משתנה, מאוד מוזר. מישהו יודע למה זה ככה? אני ממש רוצה להנמיך את הרעש כי הוא חזק וקצת מעצבן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by poi,

איפה מוכרים בלוק מים למעבד חוץ מ- WWW.EMP.CO.IL ???

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by gondor,

מישהו יודע משהו על כך שבשבועיים האחרונים, הפרסקוטים מגיעים עם מאוורר חדש , שדומה יותר בצורה לזלמן 7000 והוא שקט יותר מהמאוורר המרובע הקודם ? או שזה רק משהו בחנות אחת שביקרתי שינו לאחרונה ?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by חיים רביבו,

dfhfhdfhdfhfghf

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by Arik.G,

שלום לכולם רציתי לברר דבר קטן, האם ניתן להמהיר לוח אם של IBM??

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by elzam,

פירוט: windows XP Giga Byte 8ik1100 Intel Pentium 2.8 HT 512MB Dual DDR Fx 5600 256MB 120GB Serial ATA 8Buffer Westan Digial X 2 - 240GB בעיה 1: יש לי מאוור של INTEL שבא בדרך כלל עם Intel Pentium 3GB המאוור הזה עושה רעש של טרקטור מטורף!!! בעיה 2: הוא גם לא מקרר את המעבד, אם המעבד עובד ביותר מ- 70 אחוז אז זה מגיע ל 70 מעלות ויותר. באופן רגיל הוא על 50 מעלות!!! כשאני פותח את המארז הוא על 47 מעלות !!! לא עשיתי OC ולא שינתי מתחים . המאוור מסתובב על 5411 RPM מה אני צריך לעשות ?! בתודה מראש אלעד אלזם http://...

• 13 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים