אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי אני חייב ממש דחוף סינק ממש טוב למעבד 2.6 ht socket 478 אין לי הגבלת מחיר צריך משהו הכי טוב שיש בארץ כי המעבד מגיע ל 60 מעלות והמארז ממש רותח ניסיתי הכל ניקיתי אבק , סידרתי חוטים ועדיין זה רותח, שאני יושב ליד המחשב אני מרגיש כמו בתנור אני חייב סינק טוב ממש טוב וגם אם אתם חושבים שזה משהו אחר אז בכל זאת תביאו לי סינק טוב וחשבתי על CoolerMaster jet 4 או Thermaltake Spark 7+ מה יותר טוב ומה הסינק למעבדי אינטל הכי טוב בארץ עריכה: סידרתי לו עכשיו את המאווררים והמעבד בחום של 56 מעלות זה עדיין חם אני חייב סינק חדש תודה מראש לעוזרים install
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
תקשיבו אני קניתי היום מחשב ואני רוצה לדעת האם כדאי להחליף את הקירור לninja 2.. המעבד שלי הוא q6600 וsky עושה לי oc.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום הקירור המקורי מרעיש , ודרוש קירור חדש לא מרעיש ולא לOC רוצא להתקין חדש , עדיפות לקירור שמוציא את האוויר החם החוצה מהמארז מה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי את המארז של THERMALTAKE XASER 3 עם ה-7 מאווררים(מעבד AMD2000 לא זה עם ה- מיקרון,וולקנו 9) הטמפ' שלי הם סביב ה-50-60(כבר מרחתי משחה מחדש פעמיים). המאווררים הכתומים של THERMALTAKE שבאים עם המארז הם ממש אבל מסכנים אז השאלה שלי היא האם יש כאלו(של אותה החברה שעושים עבודה קצת יותר טובה?(וזה לא קשה בכלל). האם אלו מאווררים יותר חזקים---> http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה אומרים לי הסימונים ב-SPEEDFAN מתי זה בסדר? וי כחול - ??? וי אדום - ??? וי ירוק - תקין
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אוקיי OC למעבד עשיתי, אבל עכשיו הכ.מסך. איך עושים את זה? אם על הכרטיס כתוב "OC Edition" זה אומר שאי אפשר לעשות OC יותר גדול? או שאפשר למתוח את החוט עוד קצת? (אם לא הרבה) הכרטיס במפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני מעוניין לשפר את קירור המעבד במחשב השולחני שלי . איזה קירור יתאים לתושבת בלוח האם אצלי. מצורפת תמונה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי לוח חייה ביותר של 3 מאוררים שיש להם גריל גדול וכולם מחוברים ביחד עכשיו כתוב עליהם ETRI שזה שם החברה ו model 141lt ואז כתוב משהו ואחר כך 115v~ 50\60Hz 10/9w 125\110mA על כל אחד מהם כתוב את זה השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לחבר את זה למחשב מבלי לגרום לו נזק אני רוצה לעשות איזה מודיינג רציני והמאוררים מאוד טובים עם גרילים והכל דרך אגב אני יכול להביא כאלה בכמויות אז עם מישהו מעוניין ויכול לעזור לי לשלב את זה אני ימכור את זה גם הבעסה שמכרתי את המצלמה הדיגטלית שלי לפני שבוע ואז הייתי מביא לכם תמונה אבל חפיף
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כתבה http://www.dugu9tweaks.net/guides/a64oc/index.html ותוכנה שמתאימה לרוב המחשבים של היום AMD/Intel http://www.cpuid.com/clockgen.php תהנו
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מעוניין לעשות OC למעבד PENTIUM D 805 ולהעלות אותו ל3.2 MHZ או אפילו ליותר !!!----(אם אפשר?!?!?) וזאת הפעם הראשונה שאני יעשה OC השאלה שלי היא כזאת - OC =הרבה חום --------הרבה חום=נזק למעבד!!! על איזה קירור לא יקר אתם ממליצים לOC יציב למעבד זה? ועוד שאלה ממש ממש חשובה!! אני בן אדם שלא מכבה את המחשב לעולם!!!! הוא עובד 24 שעות ביממה כי אני כל הזמן מוריד דברים מהרשת המחשב הקודם שלי עבד 5 שנים ברציפות בלי כיבוי!!!---(למעט ריסטרטים לצורכי התקנת תוכנות או הפסקות חשמל למיניהם) רציתי לדעת האם גם מעבד בOC יכול להשאר פתוח 24 שעות ביממה או שאם כבר אני מתכוון להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות ביממה עדיף כבר שאקנה את ה920 או את ה930 שהבנתי שבהם אם המעבד אינו צריך כח עיבוד אז הוא פשוט נח האם …
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה: המעבד ללא OC קירור +שאר חלקי המארז עבר ניקיון אבק(עקב תקיעות שחשדתי בבעיית טמפ', ואחרי הניקוי אבק נעלמו לחלוטין, בינתיים...) הקירור הוא של TT ביג טייפון יש מאווררר 12CM מקדימה ומאחורה עכשיו יש תוכנות+ביוס שמראות טמפ' מעבד בלבד, ומראות גם טמפ' של כל ליבה לחוד זה הגיוני שיש הפרש של יותר מ12 מעלות בין הנתונים? העלתי כמה סקרינשוטים: במנוחה: במאמץ: ונתונים מEVEREST במאמץ:
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: www.metku.net/index.html?sect=...1&path=mods/nappis-spotti/index_eng חיברתי את לדים בדיוק כמו שמוסבר שם: http://truffula.net/~zymosis/keyboard.html המפסק משמש לסגירת/הפעלת הלדים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 עם קירור thermalright xp-90 ומאוורר thermoflow עליו........\ 1 אם אני רוצה להעלות לו את המהירות (mhz) אני צריך פשוט להיכנס לביוס ולהעלות את המהירות של הבאס.......(אני רוצה להגיע ל 2500 מגה הרץ...להעלות ב-300mhz את המהירות......) או שאני צריך לעשות עוד משהו חוץ מזה? שמעתי על זה שצריך לנעול את הagp ל66 או משהו כזה וגם לנעול את הpci למשהו.....אז איך עושים את זה? מה קורה אם אני לא עושה את זה? ולכמה אני צריך לנעול את בagp ואת הpci??? יש לי לוח אם msi k8n neo platinum ויש לו אפשרות של dynamic overclocking.........איך משתמשים בה? זה באחוזים....כתוב לי בכמה אחוזים להעלות את המהירות של המעבד....אז מה ההבדל בין זה לבין להעלות את המהירות פשוט בביוס איפה שכתוב…
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בחדר דיי מרעיש, לא שמתי לב לזה ולא הפריע לי עד שההורים שלי קנו מחשב והוא שקט לגמרי , לא שומעים אותו, צריך להסתכל בנורות של המארז כדי לדעת עם הוא עובד.. הדבר הדליק אותו ורציתי גם! החלפתי את המאוורר של המארז באחד שקט והרעש פחת בחצי, עכשיו אני שומע רעש שבא מכיוון המעבד, יש לי את הקירור שבא עם אינטל.. אני רוצה לקנות מחר יחידת קירור וראיתי אחץ מומלצת של articCooling ב 95 שח, freezer 7 pro שמו, חיפשתי בפורום והוא קיבל ציון טוב, 9.3 מתוך עשר. חשבתי לקנות אותו, מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון איתו? הוא באמת שקט מאוד? ההרכבה פשוטה? צריך לקנות גם מישחה בנפרד? תודה לכול העוזרים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי לוח אסוס P4T533-C ומעבד 2.4 (533). אני מנסה לשנות מהירות למעבד ולא מצליח.....אני יודע זה אמור להיות פשוט אבל הנה הבעיה (אולי יש פה מישהו שניסה את הלוח הזה כבר שידוע כבעייתי עם אובקלוקינג ויוכל לעזור לי). יש שתי דרכים לשנות את ה SIDE BUS של הלוח. אחת באמצעות הביוס והשניה באמצעות ג'מפרים על הלוח ( DSW). אם אני רוצה לשחק עם הג'מפרים אני צריך לעשות ENABLE (על ידי ג'מפר אחר..) ל JUMPER MODE ואם אני רוצה לשחק עם הביוס אני צריך להשאיר את הג'מפר (זה האחרון שאחראי על הנושא) על JUMPER FREE MODE. בנוסף ליד המעבד יש JUMPER שנועל את ה VOLTAGE וניתן להסירו כדי לערוך שינויי מתח למיניהם. בכל מקרה להלן הסיפור: אם אני עובד דרך הביוס אני תמיד מקבל במסך ה BOOT הודעה כמו …
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה לוויסות המהירות של המאווררים במחשב. עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מאט את המהירות שאל אחד מהמאווררים... מה קורה? המחשב מתחמם? הרעש קטן? אני צריך את התוכנה הזאת כדי להקטין את הרעש מהמחשב ואני לא יודע אם זה יפגע במחשב או לא. תודה מראש ליאור.ג.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הלוח שלי מאפשר רק העלאת FSB... האם אני יכול (תוכנתית...) להעלות multiplyers?? המעבד Northwood 2GHZA לוח Asus p4t-em
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה, כאשר אני על מתח Default בביוס (1.5), בכל תוכנה שקוראת מתחים מהוינדואס מוצג לי שהמתח לליבה הוא 1.465 ~ , כאשר אני על 1.75 (לדוגמא) אני רואה בכל תוכנה שקוראת מתחים 1.65 (-0.1V !) אז עכשיו נשאלת השאלה, מי כאן לא בסדר ? הוינדואס לא קורא נכון ? הלוח אשם ? או הספק שלא מספק מתח כמו שצריך. הסיבה שאני חושד היא בגלל שעם המעבד שלי (1700 DLT3C) ברוב המהירויות שאני יציב ובוולטאז' שאני יציב, אנשים אחרים שיש להם את אותו המעבד יציבים ב-0.1V פחות ~ (אם אני יציב במהירות X ב-1.75V, אז אצל בן אדם אחר המעבד יהיה יציב ב-1.65V/1.675V)
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
GA-MA78GM-S2H v1.1 AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.9ghz ATI Radeon HD 3850 WDC WD2500KS הצילום הוא לאחר מאמץ של שעתיים ב GTAIV. כל השאר נראה לי תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המלצות אחרות באותו מחיר יתקבלו בברכה. קיבלתי אותו ב210 ש"ח ובטח יתעגל בסופו של דבר ל200
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהו בעצם OC ואיך ומה עושים בו ומה משפרים? קניתי מחפש חדש לפי שבוע עם מארז פיצוץ של 400w המארז קל ומתקרר מהר בתוכו יש מאוור שכולל במארז ובנוסף אני שמתי מאוור שיוציא את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים את הלוחות שלהם שהבאתי במיוחד שיזרים אוויר קר לתוך המארז. מה דעתכם? והאם הוספה של מאוורים לתוך הלוח אם והספק יכולים לגרום לנזק ? רציתי לדעת איפה אפשר להכנס להגרלה של המוד?, כי אני מתכוון לעשות עיצוב חדשני למארז עם ציור של חיות או בנות כוסיות עליו והיכן אפשר לשלוח את התמונות של המוד. 8) בתודה רבה זאביק :AR15:
-
-
שלום חברים !!!! יש לי שאלה אני רוצה לקנות גוף קרור אבל לא יודע אם שווה שהוא יהיה גם עם נחושת ואלומיניום או רק נחושת??? גוף קרור למעבד ולכרטיס מסך!!! ועל איזה אתם אומרים לי לקנות שיהיה שקט ויהיה טוב גם למעבד ולכרטיס מסך, תנו שמות של גופי קרור ואיפה זול לקנות אותם. תודה רב חברים!!!!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הקירור הבא : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6001 עם המוצר קיבלתי משחה תרמית, והייתי רוצה לדעת האם עדיף להשתמש עם המשחה שקיבלתי עם המוצר , או עם המשחה הבסיסית שנמצאת אצלי מזה זמן מה ( ANTEC Formula 5 ) תודה ויום טוב , אור : )
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי. היום ניסיתי לעשות איזה OC חמוד למעבד שלי ונתקלתי בבעיה, סמתי את המהירות FSB שלי על 333 MHz שמרתי בביוס ויצאתי אחרי זה הוא עושה לי מס' צפצופים מהלוח וחוזר חלילה. עד שאני לא מוריד את ה FSB הוא לא מפסיק, בנתיים אני על 300, ואני רוצא עוד :'( הטמפ' במנוחה 39-40, לא בדקתי במאמץ(כשהFSB על 300)
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-