אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי משחה טרמית אתמול היא בצבע כחול המוכר בחנות אמר שהיא ממש טובה...עלתה לי 50 שקל...אבל היא כחולה לא יודע משהו לא ניראה לי...מה אתם אומרים לרענן משחה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד של זלמן ב 250 שקל ככה...לאוברקלקוק אני מודע לזה שיש את הביג טייפון אבל אין לי אפשרות להזמין אותו...יש למישהו הצעות?
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אוברקלוק לסלרון 2.4 העלתי אותו ל 3.2 וכשאני שומר ומפעיל מהתחלה המסך שחור והנורה מהבהבת באדום.. אמרו לי שאני צריך להעלות מתח . מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי לעלות מתח (איזה תוכנה לכמה לעלות ומה לעלות את המתח)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג למעבד 3000 64ביט שלי {AMD} יש למישהו לינק לקובץ הדרכה טוב? או סתם אולי משהו רוצה להדריך אותי? חח טוב יאללה אני ימתין לכם לתשובה ביי
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
טוב הנה המפרט החלקים החשובים Amd athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 xfx geforce 6600gt המארז הנוכחי והקירור הנוכחי. compucase hec ci-6a19 hec 300w art tr2 2 מאוררים 120 מ"מ ג'נריים. קירור סטוק לכרטיס מסך (רועש למדי). יש לי 2 מאווררים 80 מ''מ ישנים שאילתרתי מספק כוח.- לא בשימיש. הקירור שאני מחפש הוא נכון לעכשיו רק לצורך הורדת הרעש ולא אוברקלוקינג אבל אני ישמח אם תהיה לי היכולת לאלתר בעתיד אוברקלוקינג עם החלקים הקיימים. טוב דבר ראשון אני רוצה בעיקר לכרטיס מסך שיש ממנו רעש די מעצבן. אני חושב על vm-101 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1608&products_id=7759 שעולה 85 שקל נראה לי גם המחיר הכי משתלם וגם קירור פסיבי שמתאים לכרטיס המסך שלי. או אולי את zm8…
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה עדיף מארז בלי דלת שהכל פתוח? או מארז אם דלת ועל הדלת מורכב מאורר 80 מ"מ תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 378 צפיות
-
-
1.הציפסט שלי רותח שאני נוגע בו אי אפשר יותר שמשנייה אפר פשוט לבשל עליו. מה אפשר לעשות לגבי זה? 2.ברגע שאני עושה אובר קלוק הצ'יפסט גם מתחמם ? ד"א הציפסט שלי הוא NFORCE 4 SLI
-
- 3 תגובות
- 411 צפיות
-
-
היי אני חייב קירור המחשב עובד במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ קרוב ל 70. יש רעש נוראי מן המאוורר סטוק של אינטל. אני מחפש משהו שקט שיוריד לי את הטמפ' (אולי OC בעתיד) ולא ממש יקר אני שומע הרבה דיבורים על הביג טייפון אך הוא נראה לי ענק וגם חורג מהתקציב שהוא גג גג 200 ש"ח מה עם זלמן?? אגב, אני לא רוצה להתחיל להתעס' עם פירוק הלוח אם וכו'.. משהו ממש טוב ונוח להתקנה תודה
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד אינטל זה המפרט שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan ASUS P4P800 DELUXE Sumsung 256MB X2 PC3200 400MHz Dual GeIL 256MB X2 PC3200 400MHz Dual ATI Radeon 9500PRO 128MB Arctic-Cooling ATI Silencer 1 Rev 2.0 VGA Cooler WDC 80GB SATA WDC 120GB ATA Raidmax 480W LG Flatron F700P רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC אם כן כמה אני רוצה המלצות על התוכנות, ד"א אני יודע איך עושים OC בביוס של הלוח אם רציתי לדעת אם זה ממולץ. בתודה אילאי
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
נגיד אני קונה מיד שניה איך אני יכול לבדוק אם יש להם בעיות ואם הם מוקריים וכו...
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט פנטיום 4 3000 סוקט 478 והמעבד רותח 60 מעלות ומעלה. יש קירור טוב שאתם יכולים להציע לי?
-
- 9 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי P4 3000 פרסקוט ואני צריך משחה טרמית טובה.. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 395 צפיות
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היי, בעבר היתה האופציה ל overdrive וניטור טמפרטורה לכרטיס 9600XT. כעת יש לי את ה X1600 pro בלי שתי הפונקציות האלו. התקנתי את הדרייבר של אומגה וגורנישט, גם שם זה לא היה מלבד העובדה שהם די דפקו לי את המחשב. האם יש דרך אחרת להפעיל את התכונות האלה כי בדרייבר של ATI אין. האם התכונות האלו בכלל נתמכות בכרטיס הזה כלומר, האם יש לו בכלל חיישן טמפרטורה או יכולת OC? כמו כן, נא לא להציע ATI Tool. תודה אופיר
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מאוור אחד, באיזה מקום מומלץ יותר להציב את המאוורר במארז, למעלה או מאחורה? שאלה דבילית, אבל אני ישמח לקבל תשובה, ערב טוב.
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. המאוורר של הכרטיס שלי (7800GT) משום מה מסתובב על 100% איך אני יכול להשתיק אותו .. הוא עושה הרבה רעש ניסיתי עם RIVATUNER זה השתיק אותו בדיוק ל 5 שניות ואז הוא חזר שוב ל 100% ד'א הכרטיס של לידטק והוא עומד על 38 מעלות מנוחה .. 50 מאמץ תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי gf6800gs agp של פאליט שמגיע עם קירור מעפן שמתי לב שמאז שקניתי אותו , מהחורי איורור הקדמיים של המארז יוצא אוויר חם זה פשוט מחמם לי תחדר ! wtf ? יש לי שני מאווררים אחוריים שהגיעו עם המארז יש לי מקום לעוד שניים קדמיים , ואם אני מעיף תכונן פלופי יהיה לי מקום ל עוד אחד ככה שאני יכול לשים 3 מקדימה ועוד 2 שכבר יש מאחורה כולם 80 מ"מ עצות ?? עוד מעט אני מתכנן לקנות תקירור הזה לכרטיס מסך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893 אם הוא מתאים לכרטיס שלי ואם הוא לא מרעיש יותר מידי ... יש הצעות למשו יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מעבד ?Athlon64 3000+ עם לוח Asus A8N-E Ultra. והתחלתי לעשות לו OC.. העלתי את הHTT 230, וסבבה. ליותר מזה הוא כבר לא יציב ( מתייצב עוד איכשהו ב234 אבל אני לא אוהב ללכת על החוט ) בקיצור, אמרו לי שאני צריך לעלות באס משהו עם הזכרונות שלא כל כך הבנתי.. ואפשרות שניה - העלת מתחים מה אני פוסל בזמן זה מכיוון שהמעבד בזמן מנוחה מגיע עם קירור סטוק ל36 מעלות ובזמן מאמץ ל45.. אז ניסתי לשחק עם הזכרונות .. העלתי אותם מ400 ל430MZ והמכפלה ירדה ל7, והמעבד ירד ל 1500MHZ והמחשב בקושי תפקד לא יודע למה אז מישהו יכול להסביר לי מה הולך עם הזכרונות והבאס, ואיך אני בדיוק מתקדם למספרים "קצת יותר גבוההים" מ2100MHZ ? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום ברצוני להוריד את המתח של המעבד מתחת לרמתו הרגילה כלומר 1.4V הסיבה היא שברצוני להוריד את טמפרטורת המעבד בלילה וכך להפחית את רעש המאוורר השאלה היא האם הורדת המתח יכולה לגרום לנזק כלשהו\האם יש סכנה בכך סתם לשם הידע ברשותי מעבד AMD 3200+ S-939 תודה מראש.....
-
- 11 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך הולך הכיוון זרימה של האוויר זה או זה זה חשוב לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש לי חלון בצד המחשב ואני רוצה להוסיף לשם מאורר מה אתם אומרים על tt cat 9 cm איך המאורר הזה? שווה לי לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אוקי ככה.. יש לי מאוור בצד המארז.. ואחד שמוציאא.. ומקדיה למארז יש לי כיאילו הכנה למאוורר.. יש לי תסוגר מאוורר הזה.. בגודל של 10 ס"מ .. עכשיו השאלה שלי איזה גודל מאוורר אני צריך לקנות? ואחרי זה איך אני מחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 416 צפיות
-
-
מוכרים אותו באותו סדר גודל של ה-BT, איך הוא לעומתו? הוא פשוט מצא קצת חן בעיניי, בגלל היופי המדהים שלו, וגם הוא מאוד משתלב במארז של GIGABYTE 3D-AURORA, שיש מצב שאני אקנה אותו... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-