עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מכיוון שאני רואה כל הזמן את אותם מארזים פשוטים וזולים הנמכרים בארצינו ... הייתי שמח לקבל יותר מידע ומקומות שניתן להשיג מארזנים שונים , וליצור מעין מבחר ומיגוון גדול יותר של מארזים . למי שיש לינק או כתובת של יצרן , משווק, או כל דבר אחר , ישאיר בטובו בת'רד הזה את הפרטים . תודה .

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Philip,

יש לי לוח אם AsusP4B533-E עם תמיכה בזיכרונות 266. מעבד פנטיום 2.4B. אני על OC קטן עם באס של 150, אבל אני מעוניין להגיע הרבה יותר גבוה, אבל הזיכרונות שלי מגבילים אותי.. יש לי Transcend 512MB PC2700, בעיקרון הם תומכים עד 166Mhz, אבל משום מה תמיד אני נתקע ב 153, אני פשוט לא מקבל פוסט.... אני די משוכנע שזה הזיכרונות, מכיוון שראיתי אנשים עם לוח ומעבד זהים לשלי, והם הגיעו לבאס של 178 מינימום!!! אני מעוניין לקנות סטיק של 512MB שיעמוד בקצבים גבוהים, יהיה איכותי ואמין, אבל עדיף כמה שיותר זול. אני לא מעוניין בזול ביותר עם תוצאות גרועות, אלה באחד טוב שיעמוד בבאס גבוה במחיר זול..... אני יודע ש twinmos וגם winbond ואולי geil היקרים מומלצים והם זולים, אבל רציתי לדעת אם יש דגם …

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by mrwolf,

שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן ולאחרונה יותר רועש מהרגיל, כל הרכיבים בסדר ואני נוהג לנקות אותו מספר פעמים בשנה. חשבתי לעשות לו ניעור עם חידוש המשחה הטרמית והחלפת המאוורר. רציתי לדעת עד כמה זה משנה איזה מאוורר בוחרים, נראה שיש מבחר די גדול, שההבדל העיקרי הוא קוטר המאוורר ומס' הסיבובים לפרק זמן... האם ההבדלים באמת משנים או שאפשר ללכת על דגם פשוט בראש שקט? המחשב לא דורש קרור מיוחד (OC או משהו כזה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. השאלה בכותרת אני מעדיף את אחד הקירורים הנ"ל כי אני קובע איזה מאוורר לשים ואני יכול להחליף אותו בקלות ומתי שבא לי. ושאלה נוספת איזה גודל מאורר אפשר להרכיב על SONIC TPWER ?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  5. הכרטיס מסך שלי ממש חם! יש לי ATI Radeon X1950 והטמפרטורה שלו היא 67 מעלות כאשר שום דבר לא רץ!! מה אני צריך לעשות כדי לקרר אותו?? :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. אני מכניס למארז cooler master cavalier 2 מעבד כנראה AMD 5000+ שהוא 2.6 GHZ ואולי עם אוברקלוק ל 3 (נקווה שהספק 300W עם 15A ב 12V יספיק). אני יכול לשים מאורר סטוק או ג'נרי אבל לדעתי הוא קצת ירעיש. אמנם המארז הוא לא מארז LOW PROFILE אבל אני לא בטוח שקירור כמו הפריזר 64 פרו יכנס שם (אולי כן אבל פשוט לא נראה לי). שמעתי על קירורים שקטים מתאימים כמו האיגלו (למרות שהוא נראה קצת מצ'וקמק מבחינת קירור) שדי זול. למישהו אוליי משהו להציע כולל מחיר ? כדאי לציין שגובה המארז כולו לפי המפרט הוא 13.5 ס"מ (לא יודע אם זה כולל רגליות או לא): http://www.pcper.com/article.php?aid=104&type=expert&pid=2

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  7. שלום לכולם. עקב טמפ' גבוהות במיוחד של המעבד (כ60+) לאחר שנה שאני נמצא עם המחשב הנוכחי ללא שום מאוורר במארז (מלבד המאוורר שעל ההיטסינק מעל המעבד), החלטתי לפנק את עצמי ואת המעבד בקניית 2 מאווררים חדשים. אני מחפש אחר 2 מאווררים, האחד ימוקם בחזית והשני מאחור, שנייהם 80mm. היות ואני מעודכן בקשר למכיר של המאווררים כיום בשוק לא החלטתי מה יהיה התקציב שאני מוכן להשקיע בקניית המאווררים, אבל בעקרון אני מחפש אחר משהו שיעשה את העבודה במינימום מחיר. מודה מראש מקרב לב

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by ElemenTal,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/vga-coolers2_15.html#sect0 האם הנתון שאומר שבמנוחה זה על 46 מעלות ובטעינה על 65 מעלות הוא נכון ? אם זה זה קירור ממש משתלם !!! המאווררים ממש ממש שקטנים (21dBA) והוא עולה 200 שקל. שאם להשוות אותו ל S1 + turbo module שעולה יותר, מקרר פחות, ועושה המון רעש (בסביבות ה 50) אז ה TT הרבה יותר טוב ומשתלם, לא ?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by pc student,

חברה מצאתי פתרון קירור מהיר ושעולה לא אגורה אבל הוא לבעלי אודף משחה תרמית בלבד! אז ככה אתם לוכחים את הסינק שמים אותו בפריזר של המקרר לכמה דקות הציאו ועברו מכל הצדדים עם נייר תואלט ושימו בחזרה הכל באחריותחם אם משהוא קןרה זה לא באשמתי

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  10. היי, אז ככה... יש לי 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד Noctua (ניראה לי ככה כותבים..) של 800 RPM ומאוורר אחד ניראה לי ג'נרי אבל עושה את העבודה של 2000RPM... ואני לא יודע איפה לשים כל אחד... עכשיו החלש מקדימה מכניס אוויר למטה והחזק מאחורה מוציא אוויר למעלה ואני לא הכי הכי מרוצה... איך אתם אומרים כדי לי לעשות? 1) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מוציא אוויר? 2) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מכניס אוויר? 3) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? 4) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מכניס אוויר? 5) חלש מקדימה מוציא אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? וכמובן יש עוד אפשרויות... מה האפשרות שלדעתכם תיהיה הכי אפקטיבית? *בנוגע למיקום במארז (אני מתכוון בקשר ללמעלה או למטה או …

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by PaKiTo,

רוצה הצעה לקניית כרטיס מסך.. התקציב הוא בן 1000-1500 של נוידייה תודה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by sarkise,

קודם כל, מפרט תוכלו לראות בצד .. שמעתי שמעבדי AMD לא אוהבים כל כך OC, זה נכון ?... והאם אפשרי לעשות למעבד שלי OC .. ? דבר שני, הלוח אם מתאים לOC ? בקשר לזה אני לא כל כך בטוח .. דבר שלישי, יש לי כרגע בעיה מזורה עם הטמפרטורה של הליבות, תוכלו להבין את זה פה : http://www.siz.co.il/up/nm2z4q3dzutm.jpg אני לא מוצא זמן ללכת לבדוק את החיישן טמפרטורה, אבל בינתיים זה לא מה שמפריע לי.. המעבד מיוצר בליבת הBRISBANE 65NM .. לא ה90 .. אה ועוד משו .. יש לי GIGABYTE 8600GTS בגרסאת הSILENCE, זאת אומרת גוף קירור ולא מאוורר .. יש לי בצד האחורי של הכרטיס מין 4 פינים בצורת ריבוע בגודל של מאוורר קטנצ'יק .. זה מקום למאוורר ? ואם כן, אם אני עושה OC לכ"מ כדאי להתקין מאוורר ? הוא בטמפרטורה של 45-4…

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by לוח שנה,

שלום, התקנתי קירור סטוק של אינטל שקבלתי עם הE7200 והתקנתי על לוח של MSI ישן עם תושבת 775 (תומך במעבדים עד D820), עכשיו הקירור יוצא קצת לחוץ, כאילו הוא גבוה מהלוח וקצת מעגל אותו. מה אתם אומרים להשאיר את הקירור או לפרק?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by MonoMan,

אני רוצה לקנות את ההיטסינק thermalright SK7 הבחירה הקודמת שלי היתה vantec aeroflow אני לא מתכוון לעשות OC , אולי בעתיד... אבל אני רוצה קירור טוב ויחסית שקט. טמפ' עבודה נוכחית= 58 מעלות :AR15: מה אתם חושבים על הSK7 = שווה?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  15. שלום לקוראי הודעה זו האם אבק בתוך המארז מחשב יכול להוריד מביצועי המחשב הכוונה היא כזו לפני שנה קיבלתי תוצאה ב 3DMARK06 של 12000-12800 נקודות היום אני מקבל 9000 נקודות האם היצתברות אבק יכולה לגרום לירידת ביצועים שכזו ? {אני שולל וירוסים כי תוכנת האנטי וירוס שלי לא מוצאת כלום גם ה SPYBOOT] אם לא מה יכול להיות הבעיה? בברכה ארז

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  16. היי אני מחפש פאנל 3.5 או 5.25 ב BAY של הכוננים שכולל לפחות שני חיישני טמפרטורה ותצוגת LCD של הטמפרטורה (מד סיבובי מאורר אופציונלי) האם יש משהו לא יקר מדי (נניח באיזור 200 ש"ח ) מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. Started by F430,

אני הולך לקנות בTMS עכשיו התושבת שלי היא AM2+ אני קצת מתלבט מבין הקירורים שיש להם בדף http://tms.co.il/cat/146/22:598/page:1 התקציב שלי הוא 180, עכשיו שמתי לב לThermalright Ultra 120 Xtreme במחיר מצחיק,אני צריך גם לקנות את הברזלים בשביל המאוררים אם ככה?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. יכול להיות שהמאורר ממש גרוע שהוא לא עובר את ה4000 RPM?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by david_borohov,

שלום, יש לי מעבד P4 3GHZ ואני רוצה לקנות לו קירור... חשבתי בכיוון של: Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan רציתי לדעת איך הוא ואולי לקבל ממכם חוות דעת. האם הוא כבד ולא יעשה בעיות? תודה, דוד.

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by asaf556,

שלןם עשיתי היום OC למעבד E6400 ולוח MSI P965 NEO וקירור פייזר 7 פרו העלתי את הבאס ל333 כלומר לתדר מעבד של 2.66 הטמפ במאמץ 62 מעלות ובמנוחה 48 את הזכרונות קבעתי על תזמונים של 5.5.5.15 ותדר 667 אין לי בביוס אפשרות לשנות מתחים או לקבוע את הPCI כדי להמשיך או להפסיק ואם להמשיך אז מה לעשות הלאה?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by tal daniel,

טוב לצערי המחשב שלי נדפק לא יודע מה יש לו כל כמה דקות הוא מתכבה. אמרו לי שזה בגלל שהמעבד מתחמם הינה טמפ' Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627DHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name ASRock G41M-LE Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 31 °C (88 °F) CPU 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #1 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #2 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #3 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) Aux 32 °C (90 °F) GPU Diode (DispIO) 38 °C (100 °F) GPU Diode (MemIO) 52 °C (126 °F) GPU Diode (Shader) 48 °C (118 °F) Hitachi HDP725050GLA360 [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans CPU 964 RPM GPU 0% Voltage Values CPU Core …

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. אז ככה היום העלתי את ביצועי המעבד הפנטיום 4 2000 ל2600 הכול טוב ויפה אבל בתוכנה S&M הוא נכשל בזכרון ראוי לציין שאני משתמש בקירור STOCK של אינטל הדבר היחיד שאני לא מצליח להבין היחס בין הDRAM ל FSB הוא 4:3 לטובת הDRAM אם אני לא טועה רצוי שיהיה 1:1 איך אני עושה את זה? ???

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by EagleXDR,

קודם כל, הרשו לי לציין שעברתי על הקישורים בסטיקי, אבל הם רק בלבלו אותי יותר :\ ולעניינו - מאורר 120 אחורי בCompucase 6A19 שווק משום מה, ואשמח להמלצה על מאורר 120 כמה שיותר שקט - ברמתו של המאורר הסטנדרטי, עדיף מזיגזאג, אך לא חובה, תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by skullfacer,

Thermalright Ultima 90I CPU Cooler +120 Scythe INFINITY Sunbeam Tuniq Tower 120MM Cooler OCZ Vendetta CPU Cooler זה דיי דחוף למעבד Q6600 כן מתוכנן OC הבעיה שלי עם ה Tuniq שהוא ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

אני עושה OC לכרטיס מסך שלי (HD5850) הכל בסדר חוץ מעניין אחד, כשאני מכבה את הMSI afterburner המאוורר מייד מתחיל לעבוד ב21% מהיכולת שלו .. למה זה קורה? אני הגדרתי בMAF שזה יהיה על מהירויות מסויימות בהתאם לחום של הכרטיס .. בCCC בכלל לא עומד על אוטומאט .. (אני בכלל החלפתי ביוס של אסוס ,ככה שmsi afterburner שולט על הכל אפילו בלי צורך לשנות משהו.. ) מה לעשות כדי לשמור על אותם פרמטרם גם כשאני יוצא מהאפטר בארנר..?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים