עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Turbine,

שלום לכולם, אני רואה הרבה באינטרנט כל מניי חברות שמשחררות עדכונים ל BIOS עבור כרטיס 8800GT שהמאוורר לא באמת משנה את המהירות שלו עם מאמץ ועוד כמה דברים, מישהו יודע במה מדובר? יש לי כרטיס של TWINTECH תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by SendaRider,

אני מעוניין לקנות קירור למעבד , ואני מתלבט אם לקנות את הזלמן 9700 או לא, אני פשוט יכול להשיג אותו בזול ולא כמו במחיר של חנות רגילה, עכשיו הבעיה שאני צריך לדעת אם הוא רועש או שקט, זה כל מה שחשוב לי. או טוניק טאוור אבל אין לי חנות מאיפה לקנות אני לא מוצא.. אז תעזרו לי ותגידו לי אם זלמן 9700 רועש ! תודה מראש ;]

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by arielb1,

[http://img156.imageshack.us/img156/4243/oclx8.png/img]

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. שלום מי מכיר תוכנה של OC ASUS על ויסטה ? פשוט שלי רק עובדת על XP .

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by quepasa,

בשעה טובה התחלתי לעשות קצת OC טוב יש לי לוח אם ASUS PSK/EPU מעבד Q4950 וזכרונות של OCZ DDR2 800HRZ וCL של 5-5...... נכון לעכיו הכל מוגדר כך מעבד:תדר 366 על מכפלה של 8 ובבדיקה עם סופר פאי הוא מגיע ל 2.9 ולFBS של 1400 ולפי CORETEMP הליבות על 72 מעלות לא שיניתי מתחים אז נראה לכם שאפשר להעלות קצת יותר מ 366 ולגבי הזכרונות על כמה מתח אפשר בערך לשים אותם ו עם איזה תדר נ.ב הם מסדרת REEPER של OCZ ואיך אני יכול לעשות OC ללוח אם תודה מראש

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by EzE126,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מה יהיה הכי מתאים למחשב שלי. עשיתי בדיקות ושום מקום לא אומר מה עדיף בין שתי האופציות. הבנתי שהfreezer הוא ממש טוב ושקט בשביל המחיר אבל איך הוא מתחרה בתחום הקירור ברמת המחיר של הmaxorb? המפרט שלי הוא כדקלמן: מעבד - E6400 קירור - מעבד - INTEL מארז - 120ממ של HEC לוח אם - ASUS P5B כ. מסך - ATI X1950 pro xtreme עם מאוורר של AC ספק - ENERMAX LIBERTY 400 כונן קשיח - WD 1600YS מסך - DELL 2007WFP מארז - HEC 610A או משהו כזה לרוב אני משתמש במחשב לעריכת וידאו (לכן המסך) אבל גם אינטרנט משחקים אופיס וכו'. אני לא גיימר וOC לא מעניין אותי. מה שכן אני גר בשדרות וחם פה בטירוף. אני זקוק לקירור שיקרר גם את הלוח אם והבנתי שלשניהם ישאופציות שמטות אוויר גם ללוח.…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by moshel7,

לאחר שידרוג מעבד מ- amd 4000+x2 ל-amd 5200+x2 טמפרטורת המעבד מגיע ל-55 מעלות מייד לאחר תחילת מישחק graw2 וטמפרטורת לוח-האם מגיע ל-51 מעלות אני רוצה לציין שדבר זה לא היה קיים עים מעבד ה4000+x2 לוח-האם הוא מדגם giga-byte m61-sme-s2 מה ניתן לעשות אני זקוק לעזרה והמלצות לאביזרי קרור למעבד ולוח-אם בתןדה מראש לכל העונים משה!!!!

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  8. היום הוא יום חם וזה עוד כלום לעומת מה שהולך להיות הקיץ, והכרטיס מסך של עומד על 53 מעלות שכאשר הוא עובר את ה 49 אז הוא עובד לאט יותר... המעבד שלי על 53 גם כן וכל זה כשהמחשב לא בפעולה כבדה...רק IE פתוח... המאוור שיש לי על הכרטיס מסך והמעבד הם האורגינלים שקיבלתי ועל המעבד מרחתי משחה תרמית. יש לי מאוורר מקדימת המארז, ועוד מאוור בצד של המארז כמה שיותר בסוף. מה אני יכול לעשות?? כי זה גם המעבד וגם הכרטיס מסך... ??? ??? אני ממש לא רוצה לדעת מה יהיה עוד חודש :AR15: :asthanos:

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by dino,

הורדתי את Prime95 פרקתי את הקובץ Zip לתקיה, הפעלתי את התוכנה ועלה לי חלון לבן שלמעלה רשום לפי הסדר {משמאל לימין}: TEST, ADVANCED, OPTIONS, HELP כדי להפעיל את התוכנה צריך ללחוץ על TEST ואז ללחוץ על PrimeNet? או שצריך ללחוץ על משהו אחר? כמה זמן צריך להפעיל את התוכנה כדי לבדוק יציבות מוחלטת של המערכת? ואיך אני יודע שהמערכתי יציבה ואני יכול להפסיק את הבדיקה? ומישהו מכיר תוכנה טובה שנותנת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by orlupo,

יש לי GEFORCE FX 5200 של חברת GIGABYTE והוא כבר מאוד ישן, גם כשקניתי אותו... כמה אתם הצלחתם להגיע או כמה אתם מעריכים שאני יגיע עם הקירור המקורי?!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by TheRedEye,

יש לי את הכרטיס 6600GT לAGP של חברת PNY, כבר מעל לחצי שנה והחלטתי לעשות עליו אוברלוק ולהתקין גוף קירור אני רוצה לקנות את הקירור של זלמן שנקרא VF700-Cu - הרעש לא מפריע לי מצאתי את הקירור פה במחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472 עכשיו מצאתי בדיוק באינטרנט אתר שסיקר אוברלקוק לכרטיס כמו שלי בדיוק, גם PNY וגם את אותו קירור שאני מעוניין לקנות VF700-Cu פה הסיקור: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1 עכשיו אותו אתר התקין את הקירור ועשה אוברקלוק מ 500 ליבה 900 זיכרונות [אפקטיבי] ל550 ליבה ו 1100 זיכרונות [אפקטיבי] הוא שיפר ה3DMARK05 ככה: [אגב התוצאה שהוא קיבל ללא אוברקלוק זהה לתוצאה שלי בחורף\בקיץ ללא אוברקלוק] 1. הוא …

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by ccc,

1. 2315 מה"ץ במתח 1.775 זה טוב ובריא לעבודה בקציבות למעבד DLT 1800? 2. מה עדיף, 2300 על כמעט 1.8 או 2250 על 1.65 (שימו לב לקפיצה) 3. התוצאות הנ"ל נראות לכם תוצאות בסדר למעבד הזה? כי אחרי שראיתי את המעבד של fire דרשתי מזה הרבה ותר.

• 13 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by Xilver,

התחלתי לעשות לו OC עם התוכנה rivatuner. שמתי לב שיש שלוש אפשרויות: אחד עם 2D, 3D ועוד משהו שאני לא זוכר. עשיתי OC ל3D והעליתי אחד מ500 ל- 528 ואת השני מ750 (אני חושב) ל- 820. למען האמת, אני לא יודע מה עשיתי ומה שיפרתי. אשמח לעצות ומדריכים =]

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  14. מכיוון שאני רואה כל הזמן את אותם מארזים פשוטים וזולים הנמכרים בארצינו ... הייתי שמח לקבל יותר מידע ומקומות שניתן להשיג מארזנים שונים , וליצור מעין מבחר ומיגוון גדול יותר של מארזים . למי שיש לינק או כתובת של יצרן , משווק, או כל דבר אחר , ישאיר בטובו בת'רד הזה את הפרטים . תודה .

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. האם הדבר שווה את ההוצאה וישנה במספר מעלות משמעותי או שיוריד שתיים או שלוש מעלות במאמץ ולא משתלם ? המעבד הוא פרסקוט 2.8 ואני צריך עכשיו לנקות את יחידת הקירור הסטנדרטית של אינטל שמותקנת עליו ולחדש את משחת הקירור (שמתי יחידה חדשה לפני כמעט שנה). האם ביג טייפון שווה את הכסף - בסביבות מאתיים חמישים שקל נוספים ? (בהשוואה ליחידה שיש עכשיו שכמובן לא צריך להוציא עליה כסף אלא רק לנקות אותה) תודה

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  16. יש לי E6300 ולוח אם GA-945P-S3 הפעלתי משחק מחשב ואת TAT ברקע כמו שאתם רואים הטמפרטורה הגיאה ל75 מעלות זה מסוכן? מהן הטפרטורות הסבירות במאמץ למעבד כזה? צריך לגשת לתכנאי שיבדוק את זה?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by MooShT,

יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce fx5200 שיושב על לוח אם gigabyte 7s748 עם Athlonxp 2600+ לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע איתו? תודה

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by carman,

שלום לכולם, יש לי כרטיס רידאון 9250 של ATI. הכרטיס חלש יחסית, וחשבתי אם אפשר לחזק אותו ע"י קירור ולתת לו קצת OC? לא משהו רציני, כמה שאפשר יהיה טוב. אני יכול להוסיף לו מאורר עם צריך או משהו, אני מבין באלקטרוניקה הבנה מקצועית ואין לי בעיה לעשות זאת. רק אם אפשר גם להדריך אותי כיצד לעשות לו OC וכמה. תודה, דניאל

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by BURTON,

כשאני מעלה את המהירות של הבאס בביוס אני רואה את טמפרטורת המעבד ואת טמפרטורת המערכת אבל לא את הזכרונות רציתי לדעת האם הזכרונות עתידים להשרף לפני המעבד או אחריי? ועוד דבר רציתי לדעת מהיא הטמפ' האופטימלית לעבודה של המעבד(פנטיום 4 2.0)

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by nehmia,

או קי אני רוצה לקמבן אחת...ולא לקנות... אז יש לי גי פורס 4....אובר קלוק...החום מגבילך אותי... אז יש בלוק קירור שיקרר גם תזכרונות? וכמה עולה משאבה נורמלית? ואיפשר להשיג רדיאטוב בחינם?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. איך הסידור שלי? הוא די מרעיש אבל אז בעיקר מעניין אותי לדעת איך אוכל להפחית את הרעש. שמעתי על גומיות אבל המאוררים לא זזים אלא מקובעים טוב, שמעתי גם על ספוגים אבל לא ברור לי מה הכוונה אז כל הצעה להחליש את הרעש תעזור מאוד כי כבר איזה 10-13 מטר לדעתי מהמארז שומעים אותו!!! תודה מראש! 8)

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  22. הטמפ הממצועת שלו היא באיזור ה 60 מעלות. אני מצרף תמונה של טמפ הרכיבים של המחשב כאשר רק מערכת ההפעלה פועלת ברקע. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. ברצוני להגיע למקסימום שבאוברקלוק אבל אני לא יודע איך. המהירויות המקורויות של הכרטיס הם: ליבה 175 זכרון 150 העלתי את הכרטיס ל: ליבה 190 זכרון 170 מישהו יכול להדריך אותי איך להגיע למקסימום אוברקלוק? איך להרוויח הכי הרבה ביצועים? יש לזכור שאני לא משתמש בשום קירור מיוחד זאת התוצאה שלי ב3DMARK לאחר האוברקלוק: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5451963

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  24. לחץ כאן 1.הוא משתלם? 2.הוא איכותי? 3.איזה אופציות הוא מציג? 4.איך מחברים אותו ללוח?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by shimmi1982,

אני ממתכנן להתחיל להמהיר את המערכת בצורה רצינית- אז אמרתי נסגור קודם כל את נושא הקרור אז עשיתי לעצמי חבילה בפנדה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Arctic-Cooling ATi Silencer 3 173 ש"ח 1 ZALMAN Multi Connector zm-mc1 27 ש"ח 1 Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit 220 ש"ח 2 Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357 110 ש"ח 1 ArcticSilver 5 3gram 55 ש"ח סה"כ 585 ש"ח אוקיי אני צריך בבקשה דעות שלכם לשיפורים: ATI SILENCER 3 -מותאם ל9800XT (האם הוא יותר טוב מהקרור סטוק המאסיבי של ה9800XT?) MULTI CONNECTOR - כדי לחבר מאוררים ישירות לספק (כי בלוח אם אין כבר מקום) SLK 948U - אין מה להסביר... SF2 X2 (אחד למעבד, ואחד לדלת המארז) וכמובן משחה טרמית (הבנתי שהיא מעולה) בעתיד אני מתכנן ג…

• 13 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים