עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Armageddon1,

אני עושה OC לכרטיס מסך שלי (HD5850) הכל בסדר חוץ מעניין אחד, כשאני מכבה את הMSI afterburner המאוורר מייד מתחיל לעבוד ב21% מהיכולת שלו .. למה זה קורה? אני הגדרתי בMAF שזה יהיה על מהירויות מסויימות בהתאם לחום של הכרטיס .. בCCC בכלל לא עומד על אוטומאט .. (אני בכלל החלפתי ביוס של אסוס ,ככה שmsi afterburner שולט על הכל אפילו בלי צורך לשנות משהו.. ) מה לעשות כדי לשמור על אותם פרמטרם גם כשאני יוצא מהאפטר בארנר..?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by חיים רביבו,

dfhfhdfhdfhfghf

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז יש לי שאלה קצרה. לאחר שקניתי את הלוח אם ASUS P4P800SE i865, רציתי לוודאות שאכן מה שעשיתי זאת נעילת AGP/PCI. נכנסתי לביוס ובאפשרות של האובר-קלוק יש אפשרות לעשות 5%, 10% וכן הלאה וזה עושה אוטומטי, ויש אפשרות מנואלי. כמובן שבחרתי מנואלי להחליט מה עולה מה נשאר וכו'. ושם היה משו כמו AGP/PCI frequency (אם אני לא טועה), והאפשרות שהיה לי לבחור הם Auto 66.66/33.33 (משו כזה אם אני לא טועה) ועוד כמה איזה 2 יחסים יותר גבוהים. מכאן הסקתי, לפי דעתי, שהאפשרות האוטומטית תעלה את התדירות של הכרטיס מסך וPCI בהתאם לאובר קלוק לפי היחסים ובהתאמה כמובן. והאפשרות של ה 66.66/33.33 תשאיר את היחסים של התדירות קבועה לא משנה כמה אני העלה את מהירות השעון של המעבד. האם זה באמת…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. שלום לכולם וחג שמח. אני מחר ככל הנראה נוסע לקנות 2 מאוררים לצורך מודינג למארז TT SVIKING אני חושב שמדובר על חיבורי 2 פין(תקנו אותי אם אני טועה) והמאווררים המקוריים פשוט מרררעישיייים...בלשון המעטה.. חשבתי על חברת AC..ואני רוצה לקנות 2 מאוררים כמובן בהמלצתכם.. רצוי מחנות באזור המרכז.ראשון,רחובות..לא כלכך תל אביב אך אם אין ברירה אז כן. צריך שיהיו לדים בצבע כחול ו120 מ"מ.. נא המליצו בחופשיות..צריך מאורר טוב,מהיר,אמין ושקט!!.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  5. שלום, אני שוקל לקנות את קירור הזיכרון Thermaltake CYCLO CL-R0023: אתר היצרן: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1306&ID=1605 באתר היצרן כתוב שזה מתאים ל-DDR,DDR2. לא כתוב לגבי DDR3 (יש לי Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 - וזה 3 סטיקים) באתרים שונים שניתן לרכוש בהם את זה כתוב בחלקם DDR,DDR2,DDR3. ייתכן וזה אכן תואם ל-DDR2 ולא כתוב זאת באתר היצרן כי הקירור יצא לפני שיצא לשוק DDR3 ואלו שכתבו שזה תואם כנראה ניסו אותו. עכשיו אני מעוניין לרכוש אותו אבל לא יודע אם הוא באמת תואם DDR3. יש כאן מישהו שיודע שזה אכן תואם ל-DDR3 כמו שיש לי? האם לדעתכם קירור כזה מומלץ לזיכרון? אם לא, על מה אתם ממליצים? ודבר אחרון, איך הזיכרון בדיוק מחובר? נראה כאילו שז…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Yehazkel,

יש לי מאורר ואני רוצה לחברו עכשיו עשיתי כמו במדריך שלכם אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1. אומרים לחבר את החוט שיוצא מין הספק לכונן פלופי ולקחת רק את החוטים השחור והאדום אבל יש לי שני שחורים 2. עם אותו חוט הנ"ל היציאה שלו היא 4 פינים אבל היציאה במחשב היא 3 לאיזה 3 פינים לחבר? בתודה, יחזקאל

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by FatCat,

מישהו יכול להמליץ לי על חנות למוצרי אלקטרוניקה בת"א או בסביבתה? אני צריך לדים, כבלים וכו'...

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 Volcano 7+ מי מאלו שווה קנייה לפי ביצועים ומה ההבדל בין הVANTEC הראשון ברשימה לשני הראשון יותר יקר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by iCe_bLaSt,

אחרי שביצעתי הזמנה על מחשב מIQPC , גיליתי שנגמר להם הTuniq Tower , ולפי מה שהבנתי מדובר בבעיה שלא תפתר בקרוב. השאלה היא מה אני יכול לקחת מהם במקומו ? איך הScythe Ninja Rev B למשל? מעניין אותי מבחינת רעש וביצועים. או שאולי שווה לחכות חודש + בשביל הטוניק?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  10. אהלן! יש ברשותי כרטיס מסך 1950P של SAPPHIRE שכרגע עובד במהירות סטוק.. האם כדאי לעשות לו OC? עד כמה? האם זה יכול לפגוע בו? הטמפ' שלו כרגע היא 44-45 מעלות לפי התוכנה של הדרייברים שלו (CCC?) יש מין תכונה כזאת שאפשר לגרום לו לזהות הגדרות אופטימליות לבד, כדאי? ד"א- אני לא מנוסה.. המפרט שלי << תודה לעונים~

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  11. יש לי מעבד 1.7GHz עם השקע (סוקט) 423 פין למעבד הפנטיום 4 וויליאמט (לא לצחוק בבקשה ) ויש עליו היטסינק ג'נרי של אינטל ועליו יש מאוורר קטן ועלוב מובנה שאינטל שמו על ההיטסינק הג'נרי שלהם. אני כבר הורדתי לאנשים היטסינקים מלא פעמים, אם זה בכרטיסי מסך וגם מעבדים ולא היו לי ממש בעיות, אבל ההיטסינק הג'נרי הזה של אינטל פשוט מסרב לרדת. משהוא שהיה לו נסיון עם כזה דבר יודע איך להוריד את הדבר הזה? אני פשוט לא רוצה לפעול בכוח אז רוצה לשמוע את העצות שלכם. בתודה ג'י,

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by Baz34,

צריך עזרה בבקשה למי שיש לינק טוב לתהליך OC מסודר בלוח GA-965P-DS3 אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by SendaRider,

אני מעוניין לקנות קירור למעבד , ואני מתלבט אם לקנות את הזלמן 9700 או לא, אני פשוט יכול להשיג אותו בזול ולא כמו במחיר של חנות רגילה, עכשיו הבעיה שאני צריך לדעת אם הוא רועש או שקט, זה כל מה שחשוב לי. או טוניק טאוור אבל אין לי חנות מאיפה לקנות אני לא מוצא.. אז תעזרו לי ותגידו לי אם זלמן 9700 רועש ! תודה מראש ;]

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by hamoodit,

אז ככה: יש לי לוח אסוס P4T533-C ומעבד 2.4 (533). אני מנסה לשנות מהירות למעבד ולא מצליח.....אני יודע זה אמור להיות פשוט אבל הנה הבעיה (אולי יש פה מישהו שניסה את הלוח הזה כבר שידוע כבעייתי עם אובקלוקינג ויוכל לעזור לי). יש שתי דרכים לשנות את ה SIDE BUS של הלוח. אחת באמצעות הביוס והשניה באמצעות ג'מפרים על הלוח ( DSW). אם אני רוצה לשחק עם הג'מפרים אני צריך לעשות ENABLE (על ידי ג'מפר אחר..) ל JUMPER MODE ואם אני רוצה לשחק עם הביוס אני צריך להשאיר את הג'מפר (זה האחרון שאחראי על הנושא) על JUMPER FREE MODE. בנוסף ליד המעבד יש JUMPER שנועל את ה VOLTAGE וניתן להסירו כדי לערוך שינויי מתח למיניהם. בכל מקרה להלן הסיפור: אם אני עובד דרך הביוס אני תמיד מקבל במסך ה BOOT הודעה כמו …

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by Omri4u,

אני מתכוון לקנות מעבד INTEL P4 2000A Fsb= 100 * 4= 400Mhz ואני רוצה לבצע O/C רצחני למעבד הזה אני מתכוון לקנות מפזר חום קטלני וגם המאז שלי הוא Full Tower מאלומיניום כך זה גם ישפיע על המעבד תיהיה זרימת אוויר טובה במארז ואני רוצה לעלות את מהירות המעבד ל 3000Mhz ואת הFSB לעלות ל 533 ע"י ידי זה שאני יעלה את ה Fsb מ100 ל133 ואז זה יצא 533 אגב בקשר לזיכרון עוד לא החלטתי נגיד ואני קונה DDR400 אז הוא לא שווה כלום כי אף ציספט לא יכול לנצל אותו עד הסוף מישהו יודע מתי יוצא ציספט שיתמוך רשמית ב DDR400 עבור מערכת מבוססת אינטל ועוד דבר מצטרע פשו עד עכשיו רציתי לקנות Amd והתעניינתי בהם עכשיו אני התחלתי להתעניין באינטל והבנתי עליהם יותר לכן קשה לי יותר להחליט אגב אפשר כתבה שעושה …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. יש לי שגיאה בפריים אבל עשיתי 32M בSUPER PI והמחשב לא עשה ריסט או נכבה או משהו כזה... גם אין לי שום תופעות כמו רקע כחול שגיאות וכו' יכול להיות שזה בסדר ואפשר להמשיך או שמשהו לא בסדר? סתם לידע יצא לי : 32דקות ו14 שניות תודה יונתן

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום מי מכיר תוכנה של OC ASUS על ויסטה ? פשוט שלי רק עובדת על XP .

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by AirBlad3,

בקיצר סתכלו אני רוצה לעשות OC אני לא יודע איך 1. אני רוצה שתעזרו לי עם אתם יכולים מי שבאמת יכול שיבוא אליי לאיי סי קיו וידריך אותי רק מי שמבין סתכלו יש לי Intel Pentium 4 1.8a 512 DDR Geforce 4 Leadtek WinFast A170 DDR T MX 440 64MB DDR Memory 512 DDR: CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Samsung. Mother Board: Gigabyte 8iex תגידו לי עד איזה מהירות אני יכול להגיע מה אני יכול לעשות מה לא כל השטויות תדמיינו שזה היה המחשב שלכם מה הייתם עושים איתו עם OC.

19. Started by dino,

הורדתי את Prime95 פרקתי את הקובץ Zip לתקיה, הפעלתי את התוכנה ועלה לי חלון לבן שלמעלה רשום לפי הסדר {משמאל לימין}: TEST, ADVANCED, OPTIONS, HELP כדי להפעיל את התוכנה צריך ללחוץ על TEST ואז ללחוץ על PrimeNet? או שצריך ללחוץ על משהו אחר? כמה זמן צריך להפעיל את התוכנה כדי לבדוק יציבות מוחלטת של המערכת? ואיך אני יודע שהמערכתי יציבה ואני יכול להפסיק את הבדיקה? ומישהו מכיר תוכנה טובה שנותנת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by fire15,

האים הקירור הזה :זה יעזור לי להמהיר את הזכרון שלי ליותר (הוא ב-143 )והוא DDR 2100 שהוא גרוע ל-OC אז השאלה עם הקירור יעזור לי להגיע ליותר ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by TheRedEye,

יש לי את הכרטיס 6600GT לAGP של חברת PNY, כבר מעל לחצי שנה והחלטתי לעשות עליו אוברלוק ולהתקין גוף קירור אני רוצה לקנות את הקירור של זלמן שנקרא VF700-Cu - הרעש לא מפריע לי מצאתי את הקירור פה במחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472 עכשיו מצאתי בדיוק באינטרנט אתר שסיקר אוברלקוק לכרטיס כמו שלי בדיוק, גם PNY וגם את אותו קירור שאני מעוניין לקנות VF700-Cu פה הסיקור: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1 עכשיו אותו אתר התקין את הקירור ועשה אוברקלוק מ 500 ליבה 900 זיכרונות [אפקטיבי] ל550 ליבה ו 1100 זיכרונות [אפקטיבי] הוא שיפר ה3DMARK05 ככה: [אגב התוצאה שהוא קיבל ללא אוברקלוק זהה לתוצאה שלי בחורף\בקיץ ללא אוברקלוק] 1. הוא …

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  22. אנשים יש לי טלויזיה ומחשב שאני לא צריך יש משהו מגניב שאני יכול לעשות איתם.?.. אולי לקחת מהם חלקים למחשב.. לא יודע מה תעזרו לי.. תודה..

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  23. האוברקלוק הזה שוחק את המעבד? או שבגלל שהוא קטן זה בעצם לא ממש משפיע עליו? אני צריך להעלות לו את המתח? אותן שאלות לגבי אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך עם מהירויות של 612/796 (Core/Memory). מפרט בצד, שימו לב שהלוח אם שלי הוא לא הכי טוב שיש לאוברקלוק, אז בגלל זה עשיתי למעבד אוברקלוק כזה קטן (אם אני מעלה עוד קצת את המהירות של המעבד המחשב לא עולה). טמפרטורות: http://img242.imageshack.us/img242/4290/gggggggggggggfj6.jpg. אשמח לקבל תשובות, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  24. קניתי מאורר של ARTIC COOLING בהוראות להתקנה כתוב שיש לחבר את המאורר לחיבור 4 PIN PWN או שלחבר לחיבור של המאורר של המעבד ואז לחבר את המאורר של המעבד בחיבור מיחד שיש שם חיברתי קודם אם חיבור שיש לי על לוח אם 4 PIN PWN המאורר לא עבד אז חיברתי אותו יחד אם מאורר של המעבד ראיתי בהגדרות שמהירות של מאורר של מעבד ירדה משמעותית מ 1400 ל 650 בגלל זה אני לא רוצה לחבר 2 המאוררים יחד . מישהוא יכול להסביר לי איך לחבר של המאורר כך הוא יעבוד כמאורר עצמי המאורר הוא ARTIC COOLING AF 12025 PWM לוח אם הוא GIGABYTE EX38-DS4 תודה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by mrwolf,

שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן ולאחרונה יותר רועש מהרגיל, כל הרכיבים בסדר ואני נוהג לנקות אותו מספר פעמים בשנה. חשבתי לעשות לו ניעור עם חידוש המשחה הטרמית והחלפת המאוורר. רציתי לדעת עד כמה זה משנה איזה מאוורר בוחרים, נראה שיש מבחר די גדול, שההבדל העיקרי הוא קוטר המאוורר ומס' הסיבובים לפרק זמן... האם ההבדלים באמת משנים או שאפשר ללכת על דגם פשוט בראש שקט? המחשב לא דורש קרור מיוחד (OC או משהו כזה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים