אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לעשות OC למעבד PENTIUM D 805 ולהעלות אותו ל3.2 MHZ או אפילו ליותר !!!----(אם אפשר?!?!?) וזאת הפעם הראשונה שאני יעשה OC השאלה שלי היא כזאת - OC =הרבה חום --------הרבה חום=נזק למעבד!!! על איזה קירור לא יקר אתם ממליצים לOC יציב למעבד זה? ועוד שאלה ממש ממש חשובה!! אני בן אדם שלא מכבה את המחשב לעולם!!!! הוא עובד 24 שעות ביממה כי אני כל הזמן מוריד דברים מהרשת המחשב הקודם שלי עבד 5 שנים ברציפות בלי כיבוי!!!---(למעט ריסטרטים לצורכי התקנת תוכנות או הפסקות חשמל למיניהם) רציתי לדעת האם גם מעבד בOC יכול להשאר פתוח 24 שעות ביממה או שאם כבר אני מתכוון להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות ביממה עדיף כבר שאקנה את ה920 או את ה930 שהבנתי שבהם אם המעבד אינו צריך כח עיבוד אז הוא פשוט נח האם …
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה בדיוק לשאול, אז פתחתי את זה פה כי יש בזה עניין של חום.. השאלה שלי היא, מה מומלץ ובטיחותי ביותר בשביל חלקי המחשב, להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות בימממה, או כל לילה לכבות את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טמפ' המעבד ירדו בטירוף אבל של הכרטיס מסך כמעט לא זזו אולי 4-5 מעלות בקירור המקורי הטמפ' היתה על 60 (במנוחה) לאחר הרכבת הזלמן 55-56 חבל שלא לקחתי את ה-FATAL1TY בדיוק נגמר להם וגם יש בעיה עם הסינקים של הזכרונות הם פשוט לא יכולים לשבת
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
יש לי מאורר tr2 ולוח k8n7-9 שלפי האתר של speedfan אפשר לשנות את מהירות המאורר. אני רוצה להוריד קצת את המהירות שלו אבל כלום לא קורה והקריאה שלו נשארת סביב ה2500rpm. יכול להיות שאי אפשר לשנות את הטמפרטורה של המאורר הספציפי הזה או מה. נ.ב גם התוכנה easy tune שנותנת את האופציה להעלות את מהירות המאורר על פי החום לא איפשרה לי להוריד מהירות.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
היי, הכל יופי חוץ משNVFLASH אומר לי שהוא לא מוצא כרטיס של אנוידיה, ניסיתי כמה גרסאות, הכל עם DOS סבבה מה אני צריך לעשות? עשיתי תשורה, nvflash -f וההמשך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום קניתי מאוור למעבד חדש ולא שמתי לב שהוא לא מתאים מה אתם אומרים להחזיר לחנות או להדביק את זה ועם איזה דבק
-
- 6 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר לקניית גוך קירור יש לי כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 9600 Seties 256 MB 128 Bit ומצאתי לנכון את הגוף קירור הזה השאלה היא האם הוא טוב לדעתכם והאם שווה להשקיע בו כשמחירו 121 ש"ח או בThermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan VGA Cooler שמחירו 199 ש"ח אבל מישהו פירסם שם ביקורת ארוכה מאוד על הרעש שהוא עושה בגלל שני המאוורים לכן חשבתי לקנות את הראשון שמחירו 121 כי הוא ליעשה לי רעש בכלל והוא טוב על פי מאמר זה: http://www.tweakup.dk/article/452/dk/ ומוריד משמעותית את המעלות אפשרי לקנות אותוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=10325 וזה הפרטים בדך הבית של החברה על גוך קירור זה http://www.thermaltake.com/coolers/chipset…
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן שהוא לא בשימוש, אז חשבתי להוציא ממנו את המאורר ולהכניס אותו למחשב שבשימוש. אז השאלה שלי היא: אם אני בכלל יכול להכניס אותו לאנשהו, אז לאיפה ואיך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 362 צפיות
-
-
שלום....אני אוברקולקר חובבן... החלטתי לעשות אוברקולוקינג למעבד שלי - 2.8 פרסקוט.... ניכנסתי לביוס וראיתי שהfsb הוא 200 עשיתי "חישוב" של המכפלה וראיתי שכדי להגיע ל3ghz אני צריך להעלות את הfsb ל215....עשיתי את זה ואכן שניכנסתי לווינדוס הוא עלה ל3... השאלה שלי היא ככה... אני חובבן בתחום ואני כל הזמן רואה דיבורים על שינויי מתחים ודברים אחרים...רציתי לדעת אם אני אמור לעשות משהו חוץ מהעלאת הfsb? נגיד המהירות של הזיכרון שלי היא 400 mhz ושהעלתי את התדר ל3ghz המהירות של הזיכרונות ירדה אוטומטית ל350 זה בסדר? היא לא אמורה לעלות בכלל? בהנחה שאני רוצה לעלות עוד את התדר של המעבד....אני אמור לעשות עוד משהו חוץ מהfsb? הנה האופציות שלי בביוס... dimm overvoltage control - מוגד…
-
- 1 תגובה
- 387 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון, הסתכלתי על הטמפרטורות של המעבד שלי בזמן מנוחה ובזמן מאמץ, והתוצאות נראות לי דיי גבוהות: במנוחה הוא בין 55-60 , רוב הזמן על 57 במאמץ הוא בין 65-70 , ולפעמים הוא עובר את ה-70, ואז מביא לי הודעה שהטמפרטורה עברה את הגבול הרצוי. [המעבד שלי זה פרקסוט 3.0 מה"ץ 1מ"ב קאש, עם קירור סטוק]. בקיצור, חיפשתי באינטרנט כל מיני מאווררים, קראתי ביקורות, ראיתי באנצ'ים וזה, ובסוף הגעתי לשתי גופי קירור שנראו לי הכי טובים: Big Typhoon Scythe Ninja שניהם הראו את הביצועים הכי גבוהים בבנצ'ים, ולשניהם היו את הביקורות הכי טובות. אז אני רוצה לשאול, איזה אחד מהם הוא יותר טוב? והאם הם רועשים ? ואם יש לכם איזה גוף קירור יותר טוב להציע עד 280 שקל, אז תציעו. תודה יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.... יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ואני רוצה לעשות לו oc... חשבתי על המאוורר הזה.... Thermaltake SlientTower.... רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים? אני יודע שהוא שהוא שקט בגלל השם (האמנם?) אבל האם אני יכול לבצע איתו אובר קלוקינג מתון? ואם כן באיזה רמה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב תגידו לי מה אתם חושבים על המתחים האלה זה במאמץ http://img135.imageshack.us/my.php?image=10vf1.jpg וזה במנוחה http://img82.imageshack.us/my.php?image=12dx1.jpg האם הם טובים
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, פנטיום 4 1.7 סוקט 478 (עם מאוורר סטנדרטי) לוח אם ASUS P4B533 וספק generic 350W רציתי לדעת מה האפשרויות שלי, אם בכלל, לעשות OC למעבד.. עד כמה ניתן למשוך מבלי ליצור בעיות? האם זה מצריך החלפת מאורר שעל המעבד? החלפת הספק??
-
- 4 תגובות
- 442 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שלי עשיתי OC למעבד שלי...כל פעם העליתי קצתב-FSB עד שהגעתי למכפלה הנוכחית שלי שהיא 133X148=1850...עכשיו שמתי לבשכל פעם שאני מעלה ב-FSB את מספר המגה הרצים אז גם מספר המגה הרצים שלהזכרונות כך שלדוגמא: אם שמתי את ה-FSB על 148 מגה הרץ, גם הזרונות יהיועל 148 מגה הרץ...בעקרון רציתי להמשיך ב-OC אבל שמתי לב שכשאני מגדיל אתה-FSB לרמה הבאה(150)הזכרונות לא עולים גם כן ל-150 מגה הרץ אלא חוזרים ל-120 מגה הרץ ומתחילים את הספירה מההתחלה(כך שאם הגדיל את ה-FSB ל-152הזכרונות יעלו ל-121 מגה הרץ וכן הלאה).. למה זה קורה? האם זה פוגע בביצועי הזכרונות? כדאי לי להמשיך עוד קצת ב-OC למרות שהמגה הרצים של הזכרונות יהיו נמוכים יותר? אני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה... תודה …
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי השוואה של שתי המשחות הללו? אני רוצה לדעת מי יותר טובה ומשתלמת, אפילו אם תתנו לי רשימה של יתרונות וחסרונות והמלצה זה יהיה גם טוב... מבחינת מחיר הmx 1 עולה 25 שקל וה as5 עולה 40 שקל אז מה יותר שווה?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, מצטער על הבורות אבל לא כל כך הבנתי מהמדריכים איזה תוכנת OC הכי כדאית ומאיפה ניתן להשיגה. אשמח אם תתנו לי קישור לתוכנה טובה לOC אשמח לתגובות אליעד
-
- 7 תגובות
- 479 צפיות
-
-
טוב החלטתי לפמפם את המערכת הישנה שלי קצת,אני מתכנן להחליף כרטיס מסך וזכרונות. עכשיו אני לא מצליח לעבור את גבול ה3050 בלי ריסטים ללא הפסקה,הבנתי שזה אולי בגלל הלוח,מתח לא יציב מצידו...מישהו יכול לאשר או להוסיף מידע שאני לא יודע? ואם זה בוודאות הלוח,מישהו יכול להסיר לי איזה וולט מוד אני צריך כי יש כמה,אני צריך vcore mod נכון? תודה על העזרה,אולי אני עוד יום אחד אגיע ל3.4-3.6 הנחשק...
-
- 16 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1) מה הטמ'פ שמעבד פנטיום 4 2.8 צריכה להיות בזמן מנוחה (שלי 60-65 וזה גבוה מידי נכון?) 2)איזה גוף קירור אתם ממליצים לי ליקנות למעבד אבל לא יקר מידי
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בבקשה דחוף.... עושה אוברקלוקינג כרגע על 34
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הגעתי לאתר הזה בעקבות כתבה שנכתבה ב NRG - נחמד מאוד. טוב אז ככה, לבצע אוברקלוקינג למחשב עדיין לא בראש שלי כי זה פשוט ברור לי שאני אדפוק משהו...... השאלה שלי היא כזו (כי ככה הבנתי מהכתבה לפחות): האם שיפור של קירור המחשב בכלל והמעבד בפרט ישפרו גם הם (אפילו בקצת) את ביצועי המחשב? אם כן, מהי הדרך הכי טובה לקרר את המחשב? מלבד קניית מאווררים כמה שיותר טובים ומערכות קירור מקצועיות ומשוכללות האם יש דרכים נוספות שאפשר לעשות במחשב ביתי? האם מומלץ להשאיר את מארז המחשב פתוח או סגור? והאם זה משפיע? ד.א. המחשב שלי הוא פנטיום 4 1.8GH עם לוח של אינטל ו 500MB זיכרון אם זה משנה..... ואף פעם לא החלפתי את המאוורר הפנימי. יש מאוורר למעבד מאוורר קידמי ומאוורר אחורי...
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
המצרכים: 1. דלי מים גדול 2. מים - אפשר גם מים ירוקים(ללא זרם) למי שמפחד על המחשב, מעל 5 ליטר בערך 3. לוח אם ללא מארז 4. ספק כוח מומלץ בחום 5. ביגטייפון/כל קירור בומבסטי אחר בלי מאוורר. תמונה אחת שווה אלף מילים: ואני מאמין שהטמפ' שיהיו שם, יהיו טובות יותר מכל קירור אוויר [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם יהיה הבדל משמעותי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי מארז gigabyte aurora ואת ה- BT. לגבי ההתקנה שלו אחרי הצמדת ה- BT למעבד, הלבשת מתכת ה- H וסגירה אחרונה עם האומים הקטנים: כמה לחזק את האומים??? כשאני נוגע ב- BT הוא טיפה "גולש" / נע קלות על המעבד
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה תמונה של הספק והכרטיס שאני רוצה הוא (לפי KSP): ?EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E? Graphics Engine EN7600GT/2DHT/256M Video Memory 256M -1.4ns DDR3 Engine Clock 560MHz Memory Clock 1.4GHz(700MHz DDR3) RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 DVI Output DVI-I 2nd DVI Output Yes HDTV Output Yes, via HDTV Cable VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor 2nd VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor Adaptor/Cable bundled HDTV out adaptor*1 DVI-to-2nd VGA adaptor*2 Software Bundled King Kong Special Edition ASUS Utilities & Driver לא יודע אם זה עוזר.... OK הנה התמונה:
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-