עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי ת'מאוורר הרגיל על ה-BT חשבתי להחליף למשהו יותר טוב יש המלצות ? וכדאי להוסף שרוול שיקח אוויר מבחוץ ולא מתוך המארז כמה דוגמאות http://img380.imageshack.us/img380/9891/pcinsidecase20tl.jpg http://img452.imageshack.us/img452/3421/image44lb.jpg http://img521.imageshack.us/img521/6318/image56ab.jpg מה אתם אומרים יתן שיפור של כמה מעלות ? או שזה סתם מיותר ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי ספק עם מאוורר של 80 שמחריש את האוזניים רציתי לדעת אם אני יכול להחליף אותו במאוורר של מארז רגיל 80 מ"מ או שזה יעשה בעיות ומה התקלות שזה יכול לעשות תודה

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  3. http://img90.imageshack.us/img90/8420/831349248om.jpg

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, יש לי דילמה התייעצתי עם אנשים ואמרו לי ובדקתי מאאמרים והכל והבנתי ש: הזלמן 9500 הוא מקום ראשון השני זה הנינג"ה פלוס והשלישי זה הביג טייפון של TT עכשיו בכללי על המ אתם ממליצים לי אם אנחנו עוזבים לשנייה את התקציב בצד בקטע של הזלמן שזה תוספת של 100 שקל אבל אם הוא יותר טוב אני מוכן להוסיף... בבקשה עזרה אני כבר לא יודע מה להחליט????

• 78 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם למישהו פה יש התנסות ב OC לזכרונות של ADATA עם צ'יפים (נראה לי תוצרת ADATA ולא סמסונג או ווינבונד - דגם: ADD8608A8A-5B ) ובאיזה מתח מומלץ לעבוד איתם ? אני כרגע על 2.6 וחשבתי להרים ל 2.7 .. יש לי לפעמים גיהוקים בגרפיקה - וזה לא חשוב אם זה במשחק סרט או כל דבר אחר.. גם כשהמחשב מפורמט ונקי וגם עם כרטיסי מסך אחרים וגם ללא OC . מאז שקניתי את המחשב (שנה) יש לי את הבעיה הזאת. מן עצירה או קירטוע בגרפיקה למשך שניה וקצת ואז זה משתחרר (בדרך כלל אני כבר תקוע בתוך קיר אחרי זה ומאבד את ההובלה ב NFS:MW חח ) אותו דבר בסרטים ובכל משחק.. יש קשר בין הזכרונות לזה? זה החשוד היחיד שעדיין לא בודדתי לבדיקה.. עריכה : יכול להיות שהייתי צריך לפתוח באוברקלוקינג וקירור ? אם…

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by soundf,

שלום.. חזרתי אני מחפש פאן באס איכותי שישלוט על כמה שיותר מאוררים(מינימום 4) אבל אם יש של 6 זה יהיה מעולההההה המפרט שלי אם זה חשוב לכם AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- DFI LANPARTY UT F4 Ultra-Dלוח אם- ספק כוח-HEC 480W ACE480 דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK מארז-Sunbeam Transformer BLUE מאוורר מאיר לידים-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO מקוווה שתעזרו לי לא משנה מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וחזק תודה רבה

• 7 תגובות
    • 489 צפיות
  7. אני מחפש קירור חדש וטוב למחשב בתקציב של 250+- אני מחפש משהוא עם צינורות כמו BT שי לוח על המעבד וצינורות שעולים לגוף עצמו ואני מעדיף שתהיה גישה מלאה ללוחית שעל המעבד כדי שאני יוכל לנקות שם!! חשבתי על BT אבל אני לא יודע אם הוא יכנס ואני מתלבט הרבה זמן!! אין אני יכול לבדוק אם BT יכנס למארז שלי??

• 23 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by arkadur,

היום שיחקתי קצת עם הלוח (לראות סוף סוף את היכולות שלו) - הקירור מים יורכב בקרוב. מסתבר שהזכרונות מאוד מגבילים אותי, ולכן הורדתי את מהירותם, והצלחתי להגיע לFSB של 272 שם המעבד נעצר (וניס 3000 ) בתפריט של הNF4 DFI, יש כמה אפשרויות מתח, אבל משום מה אין שם את האפשרות לשינוי מתח המעבד - מדוע ולמה? למי שמכיר את הלוח - אשמח לדעת המתח של המעבד כעת (סטוק ) 1.38V

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  9. שלום, אחרי התקנת הזלמן המעלות המעולות, אני יכול רשמית להתחיל בתהליך האובר קולקינג עכשיו העלית ל3.0 ג"יגה הרץ הכל טוב ויפה אני מעלה עוד קצת FSB לא הולך נתקע בטעינה של הווינדוס או מרסט לפני, ניסיתי לחשבן עם הזרם של הזיכורנות גם לא הולך בכלל המסכים לא נדלקים ואין צליל אישור הפעלה הטוט הזה... בבקשה תעזרו לי אני יודע שהלוח והמעבד והכרטיסים שלי מסוגלים ליותר מעבד: 2.80 ג"יגה הרץ אינטל פנטיום 4 ליבת נורטווד לוח אם: Gigabyte G8IPE1000 Series זיכורן עובד בשיטת ערוץ כפול חשוב לציין מקום ל4 סטיקים כולם בשימוש יש לי 4 זיכרונות 2 של NCP 400 מגה הרץ... ועוד 2 של קינג סטון גם הם 400 מגה הרץ... כל אחד מהזיכרונות זה 256 מגה בייט סה"כ הכל 4 סטיקים של 1024 מגה בייט בקיצור 1 ג"יגה זיכרון פנ…

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by sagi_gan,

יש לי מאורר סטוק בכרטיס מסך עם רעש בלתי נסבל!!!יש לי 9600XT!! אני עוד שנה קונה מחשב ואני לא רוצה להקיע יותר מידי,אני חייב שהקירור היה שקט פסיבי עם אפשר כי גם ככה אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אני מחפש משהו עד 150 שקל שוב שהיה שקט כמה שאפשר שיתאים לכרטיס שלי . אני גר באזור מודיעין שזה ליד תל אביב למי שלא מכיר אז שהיה אפשר כמה שקרוב יותר לשם ...או חנות שאפשר להזמין ממנה ואפשר לסמוך עלייה תודה לעונים!!

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!! ואני מצטער אם זה ספאם...כי לא מצאתי מקום אחר ליכתוב בוא על זה....בבקשה תעזרו!!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm לפי התנתונים הוא נראה די מרשים יש לי מעבד כמו במפרט בחתימה שלי והוא מגיע בער ל45-46 מעלות במנוחה ולא נראה לי שזה טוב יש לי מאוורר נראה לי כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5740 כרגע והוא לא מספיק לפי דעתי מה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 775 צפיות
  13. שלום בגלל שאני מתכנן אוברקלוק ממש גדול לכרטיס מסך...ורציתי לקנות לו קירור אויר טוב...החלטתי שאני אבנה מערכת קירור מים!! (כי גם בלי זה אין לי מה לעשות בחופש....) וגם כי זה יביא לי בוצועים טובים יותר (או לפחות אני מקווה...) אז אני וחבר שלי עשינו חושבים וכננו כמו עיצובים למערכת קירור המים שלי: 1) http://img509.imageshack.us/img509/2634/sasas8it.jpg 2) http://img62.imageshack.us/img62/7026/sasas18uo.jpg מה עדיף?? אהה ועוד כמה דברים: 1)אני לא יודע איזה בלוק קירור לבחור..אז אני צריך תעזרה שלכם!! לא משהו יקר עד 200 שח מק"ס! 2)לתוך הקופסא הזאת שתוכה תהיה מערכת קירור המים יהיה מאורר אחד בגג (מעל החדר של הרדיאטור) ומאורר שני שיביא אויר הישבר מבחוץ אל הרדיאטור 3)אני מביא…

14. Started by AleXGanGSteR,

המעבד שלי מתחמם מהר .. אז אמרו לי שכדי להוסיף מאווררים ולהחליף משחה .. יש לי קירור ZALMAN על המעבד.. איזה משחה אני צריך בשבילו? ואני צריך מאוורר 12CM ו8CM .. יש המלצות על מאווררים? ואם אפשר גם נימוקים. תודה! עריכה: ורציתי לשאול אם מישהו יודע אולי מה הטמפרטורה המקסימלית והמומלצת של Leadtek 6800GS

• 11 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by shirNoshe,

התקנתי אחרי המלצה את COOLBITS וראיתי כמה דברים: 1.נוספה לי אופציה של NVKEYSTONE. 2.שיפור ב-RIVA ב-OC. אז את ה-NVKEY קראתי ועשיתי חיפוש וראיתי שזה משהו שממש לא שייך ל-OC,תוכנה מדהימה להצדת תלת-מימד במקרנים. את ה-OC הצלחתי בריוה להעלות את תדר הליבה/זכרונות ל-600/1165.לפני זה הייתי על 1120 בזכרונות ולא הייתי מסוגל להמשיך,אני מרגיש שיש עוד קצת אפשרות להעלאה,אבל הייתי רוצה לדעת מה עושה התוכנה הזאת(היא מושתלת ברגיסטרי?) שמאפשרת עוד "מתיחה" קלה ל-OC. והאם אני יכול דרך הביוס להעלות מתח לליבה ו/או תדר אפיק ה-PCX. שכחתי..נאמר שהתקנת ה-COOL פותחת חלון במאפייני NV לביצוע OC.. זה היה לי גם מקודם,וגם בעוד מחשב יש לי את זה..

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!!

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3800+ והחלפתי את המערכת קירור סטוק בביג טייפון. משחת הקירור שהשתמשתי בה בעת ההתקנה הייתה המשחה שמגיעה עם הביג טייפון (משחה לבנה כזו בתוך שקית קטנה). אני מתלבט אם לפרק את הכל ולשים משחת קירור יותר איכותית על מנת לרדת עוד בטמפרטורות. האם כדאי? הטמפרטורות לפני ההחלפה 37-39 מעלות ללא מאמץ. 40-51 מעלות במאמץ. הטמפרטורות אחרי ההחלפה 35-37 מעלות ללא מאמץ. 38-45 מעלות במאמץ . מה דעתכם על הטמפרטורות? תודה!

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  18. אוקיי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך.. יש לי GB X800XL 512MB עכשיו הקלוקים שיש לי עכשיו הם: Core Speed : 398 Memory Speed : 398 יש לי תקרור הרגיל שבא עם הכרטיס.. כמה אתה מציעים לי להעלות וזה?? שזה לא ייפגע בכרטיס אבל עדיין יביא לשיפורים ?

• 18 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by arikam,

שלום, אני חדש פה, ויצא לי לקרוא המון והשכלתי מאד מהפורום, לכן אני רוצה לשאול שאלה. ההרד דיסק שברשותי הוא של חברת WD דגם : wd1600js , לפי הגדרות היצרן תחום הטמפרטורה בעבודה צריך להיות בין 5 ל 55 מעלות צלסיוס. הרכיב שברשותי הגיע לטמפ' של 68 מעלות כאשר היה לי במארז רק מאוורר מכניס אוויר בדלת, ואילו כשהכנסתי עוד 2 מאווררים: אחד מוציא אוויר מאחור ואחד מכניס אוויר מקדימה (נושף גם על ההרד דיסק) הוא הגיע ל 60 מעלות. אני מצרף תצלומי מסך של speedfan , השאלה שלי היא האם זה תקין, או שאני צריך להחליף אותו? והאם שאר הטמפ' שמופיעות בתצלומי המסך תקינות? אני מודה מאד לכל מי שיענה לי. : [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 463 צפיות
  20. Started by ^Z^,

כותרת ;D תודה.

• 14 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by shloosh,

כל אחד למה שהוא יותר מתחבר... אני פעם ב...משחק אבל אני לא בוחר ב-1 לדוגמא. אני אישית הולך עם 3.

22. בקרור סטוק ללא מאוורר: לפני ה OC: OC עם זכרון מ-200 ל-229: OC אחרון...(פחדתי יותר אבל הכרטיס כמעט ולא התחמם!!!) זכרון : מ-200 ל- 235 CORE מ-325 ל-384 תסבירו לי בבקשה! קצת יותר על OC לכרטיס מסך דרך אגב הכרטיס 9600SE 256MB 128Bit ואם אפשר תסבירו לי להשתמש ב ATI TOOL. תודה עוד שיפור קטן:

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by wrecker,

אחרי שהמעבד של המחשב הישן נשרף עברתי מAMD למחשב ישן של חבר -Intel pentium 1.6 G עשיתי לו אוברקלוק הגעתי בערך ל1.8 אבל זה לא היה יציב והבנתי שהזכרונות מגבילים אותי החלפתי בין מספר זכרונות ושמתי את ההכי חדשים שלי 1 -512 2- 256 שניהם 400 .. הגעתי עד ל2100MHZ הזכרונות הגיעו קרוב ל350 MHZ לפי מה שהוא רשם (לא זוכר במדויק) מה שמוזר זה שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא כמעט ללא שינוי! 32-34 מעלות במנוחה .. במאמץ הוא על 45 אולי קצת יותר כמובן שהמארז פתוח אחרת הטמפרטורות עולות ל38 במנוחה.. אבל אין כמעט הבדל בטמפ' אם הוא 1600 או 2000.. אני רוצה להאיץ אותו ל2400 אבל קצת חושש כי אמרו לי שאני יכול לשרוף את המעבד וחסר לי להרוס עוד מחשב .. אז מי שמכיר את המעבדים האלה אני אשמח לשמוע עצ…

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by SD Project,

אז ככה חבר'ה... אתמול הייתי במחשב פתאום חלון כחול וריסטרט... הלכתי לביוס וראיתי הודעה שהמעבד בוולט נמוך מהרגיל... 1.000 וולט... הספק הלך חיברתי ג'נרי אחד שעובד סבבה לגמרי ואולי אני אשאר איתו ... רק רציתי לדעת על איזה ספק אתם ממליצים לOC הכי זול שיש... 350-400 וואט.. תודה אנשים, ניאו

• 12 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים