אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי זוג זכרונות 512MB של pdp liberty במהירות 400 מגההרץ ואני מחפש את ההגדרות האופטימליות בשביל OC. הנה תמונה מa64 twaeker אשמח אם תעזרו לי לסדר את ההגדרות. (קובץ מצורף) V [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
-
-
שלום אני הגברתי את מהירות המאוררים שלי ל-15 מתוך 16 מבחינה של מהירות וביצועים המאווררים שלי הם 80 על 80 מפלסטיק לא מטיטניום של לא יודע איזו חברה( חוץ מהמאוורר של המעבד שהוא כן מטיטניום) והשאלה לא מתייחסת למאוורר שעל המעבד
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם הכותרת אומרת הכל לא?
-
- 6 תגובות
- 490 צפיות
-
-
:pissed: אני מחפש מאוורר 92 לXP-90 שלי שכרגע עובד עם SF 80MM שחופר לי תמוח.. אבל ביגלל שהוא מלימטר מהחלון אני לא רוצה מאוורר שחור ומגעיל... אז מה בסה"כ ביקשתי ? מאוורר 92MM עם 22-5 DB,דחיפת אוויר נורמלית,ואיזה שהוא לד או רגישות ל UV אולי אפילו סתם אחד צבוע או שקוף.. אבל פשוט אין ... יש את זה .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2099&products_id=13597 אבל הוא פשוט חלש מידיי.. 24CFM... אם כי בילתי נישמע.. 16 DB . יש הצעות נוספות ? לא להציע מאווררים של TT !
-
- 17 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כרגע זה עומד על 1.35v, איך אני יודע אם זה מספיק ?
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני צריך למארז 2 מאווררים 80MM ו2 מאווררים של 120MM אז המליצו לי פה בפורום לפני כמה ימים על ARTIC COOLING אבל מצאתי את הערכה הזאת של THERMALTAKE ...עם פאנל שליטה.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 אז אני צריך חוות דעת מה עדיף לקנות 2 מאווררים של 80MM ו 2 מאוורים 120MM של AC ...ללא פאנל שליטה ב170ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 או לקנות את הערכה ב155 ש"ח .. תודה למי שעוזר...
-
- 15 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי בעיה של ריסטים במחשב ומסכים כחולים מכול המדריכים והעזרה שקיבלתי יש שני אפשרויות לריסטים אחת מהם זה הטמפרטורה של המעבד שלי היא בלתי נסבלת רק לגלוש באינטרנט הטמפרטורה בין 52-56 וזה רק גלישה הינה הפרטים שאני הבאתי מהתוכנה על המחשב אני לא מבין כולכך במחשבים מבין אבל לא כמוכם הינה הפרטים עם צריך עוד משהו תגידו אני ירשום: CPU Type AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+ Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SD RAM) ValueBIOS Award (03/17/03) עם חסר משהו עוד פעם תרשמו לי מה זה באנגלית אני יחפש בתוכנה ואיך הטמפרטורה למחשב שלי גבוהה לא? ומה אפשר לעשות ב…
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עד כמה OC אני יכול לעשות למעבד הנ"ל בלי לגרום לו נזק, אבל שיהיה די משמעותי ולא 2.67GHZ. *הערה - אין לי שום קירור מתקדם או משהו כזה, המחשב הוא בדיוק כמו שקיבלתי אותו מהחנות בלי שום מודיפיקציות. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לאוברקלוקינג בשביל המעבד שלי (סמפרון 2300+)
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום עשיתי אוברקלוק דיי מוצלח אבל אני יודע שאני יכול יותר האובר הוא 2800@3400 אני יודע שאני יכול להגיע יותר כי את האובר הזה הישגתי מבלי להעלות טיפת מתח אפילו אבל.. עכשיו הבנתי שצריך להעלות מתחים כדי להתקדם עוד ,ואני לא מצליח להעלות כי אולי יש לי איזה חסימה מהלוח כי הוא מראה לי את המצחים אבל אי אפשר לשחק איתם אלא רק לשנות לignor בבקשה עזרה חבר'ה ....יש אפשרות אחרת או משהו? או שאם מישהו מכיר את הלוח ויודע בוודאות שאין בו אפשרות כזאת בכלל אני אשמח לקבל כל תשובה ...תודה נ.ב הלוח הוא ASUS P4533X
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס עכשיו אני לא בטוח עם כדאי כל פעם להחזיר אותו למצב DEFAULT(למצב לפני האוברקלוק) או להשאיר אותו באוברקלוק בעיקרון לפני שאני משחק אני מעלה וכשאני סתם גולש אני מוריד מה כדאי?
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום . ברצוני להחליף את הגוף קירור שבמחשב שלי (TT Volcano 7+ ) , מעבד AXP 2600+ , נמצא ב62 במנוחה :\ המחיר המקסימלי לגוף קירור הוא 250 ש"ח , אני מזמין רק מהארץ . כמו כן איני רוצה לפרק את הלוח האם מהמארז בשביל להרכיב פלטה מאחורה , אני מחפש גוף קירור שדורש הרכבה של קליפים על הלוח אם. אחרי קצת חיפושים מצאתי TT silent Boost K7 ב150 . האם יש המלצות יותר טובות או ללכת על ההיטסינק הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
טוב אז ככה השעה 5 בבוקר סוף סוף הצלחתי לעשות את המוד שפותח את כל אופציות ה OC בביוס של ה BAD AXE שלי אז ככה העלתי את ה FSB ל 1066 פשוט וקל זכרונות העלתי מ 533 ל 667 בלי שינויים במתח .. הכל נשאר על מתח סטוק גם זכרונות גם מעבד. קיצר הרצתי סנדרה וPC MARK05 ... ניראה לי שהתוצאה בסנדרה לא משהו אבל בפיסי מארק הוצאתי כמעט 6000 יישמח לשמוע תגובות בנוגע לתוצאות .. בנוגע לטמפ' המעבד על קירור סטוק לא עובר את ה 60 מעלות במאמץ מלא.. (בקרוב פריזר 7 פרו) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוכנה הנ"ל אני מקבל 2 ערכים שונים בקריאת טמפרטורה. מה ההבדל בין המספר מימין למספר משמאל?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://img97.imageshack.us/img97/8978/6600gtoc8lj.jpg אני מנסה להעלות בדריבר והוא מעלה הודעה שצריך להוריד זה המקסימום של הכרטיס ? כי הטמפ' מאוד טובה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
זה פשוט מסקרן אותי ואני מאוד רוצה לדעת כמה דברים... אז תסלחו לי על החפירות... 1. זיכרונות מתחממות הרבה? באיזה טמפ' הם בערך? 2. אחרי OC הזיכרונות מאוד מתחממות? 3. קרור זיכרונות נחוץ בכלל? 4. קרור זיכרונות משנה את הטמפ' שלהם בצורה משמעותית? 5. איזה גוף קרור יותר טוב: מאלומיניום או מנחושת? 6. איזה קרור יותר טוב (או שהם באותה רמה) והאם הם שווים משהו בכלל (הם טובים?): ??? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=crc-u01-co http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=crc-u01-al :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 19 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כדאי להחליף משחה טרמית שהיה לי עם הזלמן 700CU ל-AS5? במאמץ הוא מגיע ל-65,ונראה לי שזה חם.אני מדבר על מאמץ של שעתיים משחק HL2 ב-HIGH הרוב.
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HT על X3 זכרונות ללא שינוי,המתח על 1.55V. אם אני עובר את ה 2750 המחשב לא נדלק. טמפ':במנוחה 46,מאמץ 58-60.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה הכי הרבה שהגיעו איתו על קירור רגיל ואיזה מהירות אני יכול להגיע בלי יותר מידי סיכון ומאמץ?
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד של אינטל 1.8 P4 ולוח אם של גיגהביט GA-8IDX( הלוח בן 4) והטמפ' שלו במנוחה לא יורדת מ-51 מעלות והוספתי מאוורר למארז וזה לא הוריד את הטמפ'... מה הבעיה שלו...יכול להיות שאני צריך למרוח לו מחדש משחה תרמית..? תודה על העזרה... ???
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אחרי קריאה נוספת של הביקורת על ה accelero x2, הבנתי שהייתי אמור לשים מדבקה תרמית (שלא באה עם הקירור) גם על הבקר הנ"ל. אם לא שמתי זה ישפיע הרבה על ה טמ"פ? כי להוציא עכשיו את הגוף קירור בפעם השלישית זה כבר התעללות (ולא קל כל כך הוא דבוק ממש חזק)
-
- 10 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל את הכרטיס מסך החדש שלי..GEFORCE 6800LE מזל טוב לי מכיוון שאני מתחנן לעשות לו פתיחת צינורות ואולי איזה OC קטן אני רוצה לדעת מהן הטמפרטורות המומלצות(בקיץ!)שהכרטיס יגיע אליהם במאמץ?
-
- 19 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכםם!! יש לי מעבד Intel Pentium 3.0 וכשה אני פמעיל תמחשב החום של המעבד עומד ב35-38...כשה המעבד מתחיל לעלות לטמרטורה סביבות ה 40-42+ המאוורר מגדיל את מהירותו.....ככה בלי סוף עד שהמאוורר נעמד במהירות 5000 סיבובים בדקה....ואז ככה בסביבות ה5000 הוא מיסתובב מלמים פחות לפעמים יותר באיזה 100-200 והטמפרטורה מטיילת לה מ38-45 וזהו....לא יותר פעםם ב--- אז היא מגיע ל48 ויורדת..... ד"א יש לי תמאוורר של אינטל הרעשן הזה!!....ואני מתקונן ליקנות מאוורר חדש שקט ומהיר..... אז תגידו בבקשה האם הטמפרטורה בסדר והאם המאוורר מסתובב טוב.....וגם בבקשה אם אתם יודעים איזה מאווררים שקטים וטובים אפשר לקנות אז תציעו לי בבקשה... תודה רבה מראש..
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
קניתי את ערכת ה4 מאוורים של TT [A2003], ומאוורר לכרטיס מסך Zlaman VF900 Cu. כמה פה הפחידו אותי שהמאווררים ירעישו וכו'.. קיצור, קניתי התקנתי שני מאווררים במארז (אחד 80מ"מ מאחורה שמכניס אוויר, אחד 120מ"מ מהצד שמוציא), אכניס עוד 80מ"מ בקרוב, והתקנתי 120מ"מ מחוץ למחשב (על השולחן שלי), ל"קירור עצמי".. חחח יצא שווה ביותר. אני לא שומע שום רעש. נקודה. אפילו לא מהמאוורר שליד יד ימין שלי (זה שבחוץ). אגב, אני מכין לו מעמד בקרוב.. שלא יפול.. יש המלצות\עצות? הכרטיס, במקום מה שהוא היה קודם (48-55 במצב רגיל, 55-60 בשימוש "גרפי" בווינדווס, 75-85 בזמן משחק כבד), רץ עכשיו על טמפרטורות שמדהימות אותי. 39-42 במצב רגיל, 40-45 בשימוש גרפי בווינדווס, ולא עובר את הפאקינג 55 בTES4: Oblivion, המשחק…
-
- 32 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. למה האוורסט לא מציגה לי את המעלות של הcpu ושל הלוח אם? תראו בתמונה מה זה מציג לי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-