עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ezx,

הרצתי תבדיקה ותוך כדי שיחקתי אם כול מיני דברים ואז זה הפפסיק וקיבלתי שגיאה אבל הווינדוס שלי לא נפל המשיך לעבוד מה אפשר לעשות אם יש שגיאות תוספת מתח תעזור אני על באס 217 מכפלה 10 זכרונות 433 amd2800 to 3200 .2.34

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  2. שלום, באמתחתי 3500+ 939 ניוקסטל, אני חושב שהקיץ הזה אני יחגוג קצת במשחקים (סורס וכ'ו) ושמתי לב שהמעבד מתחמם ומגיע לכ 50 מעלות בעבודה כרגע אני עם קירור סטוק. אני מעוניין לקנות קירור איכותי, שלא יעלה יותר מדיי ויתן ביצועיים שנראים לעיין, ולא הבדל של 2 מעלות, משהו שגם יקרר טוב בלחץ ועבודה.. עם שטח פנים גדול ויחס שטח פנים לנפח קטן שיבוא ביותר מגע עם האוויר ויתקרר..הזלמן נראה כאוטופיה בגלל המבנה האיכותי של ההיטסינק שלו אבל הוא מאוד יקר ולפי מה שהבנתי הוא "לא מחולל ניסים" למרות המבנה היוקרתי והמצויין שלו. מה דעתכם על הביג טייפון ? שווה את הכסף ? כמה מעלות יוריד ? מה הכי מומלץ לקירור של AMD (לאפשרות OC בעתיד) אשמח לטיפים ולדעת כמה המוארר עשוי להוריד לי במעלות (רצוי אנשים עם ני…

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by arkadur,

טוב אז ככה המשאבה זה הדבר היחידי שנשאר לי כדי להשלים את הקירור מים שלי (הבלוק של הCPU, הוזמן מפנדס, יגיע בקרוב מחול למי שמתעניין, DD TDX TOP BRASS ) בקיצור ידי אינה משגת משאבה איכותית אבל היום ביקרתי באיזו חנות (סתם על הדרך) ונתקלתי במשאבות שנראות מבטיחות למדי אפילו ראיתי מפלצת של 5000 ליטר לשעה החברה נקראת ATMEN או ATMAN, מישהו מכיר אותה? שמע עליה? כדאי לקנות? להתרחק? ואם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ENHIM, וכו' אני מאוד אשמח

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. שלום, קניתי לא מזמן את המחשב: Processor Model : Intel® Pentium® 4 (Prescott) CPU 3.00GHz Mainboard : Intel Corporation D915GAV לאחרונה הוא מודיע לי כל הזמן על התחממות יתר, נראה לי שהמאוורר הוא "הסטנדרטי" אם יש כזה. קריאת הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 55 מעלות למעבד ו-44 למערכת כולה, וזה עוד כשהמעבד אינו מתאמץ! מה אתם אומרים, לקנות מאוורר אחר? על איזה אתם ממליצים שיהיה שקט וחזק ו...לא יקר? תודה מראש! שמוליק.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by fire15,

ה- Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 אוו ה-EPOX EP-8K9A2+ KT 400 וההבדל בניהם הוא 100-120 שקל אז כדי לקנות את ההפוקס ולהוסיף 100 שקל? הוא יהיה שווה את זה?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by nirko,

קניתי את ה - alx-800 ורציתי לדעת בשביל מה המדבקה הקטנה? (פד טרמי..?) קיבלתי גם גריז טרמי איתו... המדבקה במקום הגריז או ביחד..?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by go_go,

הרבה פעמים אני נתקל בחברים בפורום ,השואלים איך עושים OC והיכן ניתן למצוא מדריכים. נתקלתי במדריך נחמד הנותן תשובות לשאלה-ומראה כיצד לבצע OC למעבד,כרטיס נסך,לוח אם וכ'ו. מצורף בזה לינק למאמר. מקוה שעזרתי ולו במעט. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1804&page=1

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by poizen,

הי חברה ! איפה ניתן לקנות בארץ (אם בכלל) את הדגם הנל *ספציפית* ? מידע מאתר היצרן: http://www.enermax.com.tw/eg365ax-ve-fca.html סקירה על המוצר: http://www.viperlair.com/reviews/misc/enermax.htm הבנה כללית לגבי ACTIVE PFC או POWER FACTOR CORRECTION: http://www.vicr.com/support/apps-info/pdf/an1_active-pfc.pdf המוצר הקרוב ביותר שהצלחתי למצוא היה באתר של פנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=281_99&products_id=2022 שהוא מאוד דומה, אך אינו כולל את אופציית ה ACTIVE PFC. חיפשתי וחיפשתי באינטרנט, אך באתרים המעטים שניתן למצוא הנל אין משלוח לח"ול...

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by idofr,

אחים שלי היייי תגידו אם המעבד שלי חסום לOC אז זה אומר שאני בכלל לא יכול לעשות OC או שאני עדיין יכול לבאס ואבל לא למגה הרץ

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  10. הלוח של הפנטיום 3 שלי לא עובד וניסיתי לוח אחר והוא כן עובד אז כנראה שהוא נשרף, הלוח הוא גם מסוג PC PARTNER והוצאתי ממנו את הצ'יפ וקבלו מה היה: מזה יכול להיות? שהצ'יפ נשרף? זה לא נראה לי הדבק כי זה צהוב כזה ויש לזה ריח מוזר אבל על הצ'יפ עצמו יש רק תווית כאילו ההיטסינק היה עליו ולא מראה שום דבר של צהבת חח [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

ערב טוב לכולם עשיתי C@ לכרטיס שלי מסוג GF6600DP GIGABYTE מ500@400 ל615@430 וכאשר אני רוצה להעלות למעבר ל620 בזכרונות הוא מראה לי סימן קריאה במשולש צהוב (אזהרה) אם אני אעבור את המהירויות של הזכרונות מה יקרה? למשל 640-630? ארטיפקטים? ושאלה נוספת: הבנתי שבריווה טיונר ניתן להפוך את הכרטיס מ6600 ל6600GT הכוונה שבתצוגה הוא יראה 6600GT במקום 6600 רגיל איך עושים את זה? אפשרי עם תמונות? (למה אני רוצה לעשות את זה? בשביל ניסוי קטנטן)

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by שמעון לוי,

אני רוצה לעלות את המהירות של המעבד ל-3.0 GHZ ולעשות OC גם לכרטיס מסך. מדובר על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL מה…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by oren99,

יש לי סטנדרט אחד דוחף מקדימה של 120 ממ אחד מאחורה מוציא של 80 ממ. יש לי בבית שני מאווררים קטנים (אני חושב 40 ממ). חשבתי להוסיף אותם על הדלת מצד שמאל. האם זה בכלל יועיל? קראתי פעם שצריך איזשהו איזון בין הכנסת האוויר להוצאה אבל אני לא יודע כמה זה חשוב.

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by skullfacer,

Thermalright Ultima 90I CPU Cooler +120 Scythe INFINITY Sunbeam Tuniq Tower 120MM Cooler OCZ Vendetta CPU Cooler זה דיי דחוף למעבד Q6600 כן מתוכנן OC הבעיה שלי עם ה Tuniq שהוא ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by dog_foot,

נמאס לי מהמאוורר הרועש שלי!! שומעים אותו מהחדר עד לסלון (באמת באמת!!!!)!!!! אני רוצה מאוורר שקט, לפחות יותר ממה שיש לי, איזה מאוורר אתם ממליצים? או לפחות מהם הדציבלים הרצויים?? שלי נראה לי על 10000 דציבלים, בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  16. יש לי לוח חייה ביותר של 3 מאוררים שיש להם גריל גדול וכולם מחוברים ביחד עכשיו כתוב עליהם ETRI שזה שם החברה ו model 141lt ואז כתוב משהו ואחר כך 115v~ 50\60Hz 10/9w 125\110mA על כל אחד מהם כתוב את זה השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לחבר את זה למחשב מבלי לגרום לו נזק אני רוצה לעשות איזה מודיינג רציני והמאוררים מאוד טובים עם גרילים והכל דרך אגב אני יכול להביא כאלה בכמויות אז עם מישהו מעוניין ויכול לעזור לי לשלב את זה אני ימכור את זה גם הבעסה שמכרתי את המצלמה הדיגטלית שלי לפני שבוע ואז הייתי מביא לכם תמונה אבל חפיף

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. יש לי מחשב פנטיום 3 733 - אם אובר קלוק ל 866 והמעלות הן: 26 - 28 IDLE LOAD - 30 FULL LOAD - 32 -33 המאוורר הוא מאוורר ג'רני מסריח שעובד כבר איזה חצי שנה. אבל כל שבוע אני מנקה אותו יש לי מארז FULL TOWER, אם 2 מאווררים מוציאים, ואחד מכניס. האם המעלות טובות? מה כדאי לעשות כדי להוריד אותן עוד ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  18. Started by Boomerang,

אני מתכוון להרכיב קירור פסיבי (Thermalright HR-03GT) על 3870, במארז P150 או Sonata Designer של Antec, שלו אני מתכוון להוסיף עוד מאוורר אחד מקדימה (92mm כי זה מה שנכנס). יש אפשרות לגרום לכך שמהירות המאוורר תתגבר בהתאם לטמפרטורה על הכרטיס? אם כן - איזה פיצ'ר אני צריך לחפש על המאוורר, הלוח-אם וכו'? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by drumtroll85,

עשיתי O/C למעבד שלי ל-3.06GHZ (עם העלאת מתח קטנה), ועכשיו הוא מגיע ל-70 מעלות במאמץ, לפחות לפי SPEEDFAN... אז הורדתי לו את המהירות לבינתיים ואני מתכנן לעשות שידרוג קירור למחשב שלי. רציתי לדעת כקשר לHARDCANO II - האם אני באמת צריך אותו, כשיש תוכנות לבדיקת טמפרטורות, או שאפשר לוותר עליו. כמו כן, אני אשמח לדעת כמה יעלה הGIANT II כשהוא יגיע לארץ והאם הוא מתאים לATI RADEON 9500 PRO. בינתיים חשבתי לקנות את המוצרים האלה (כרגע יש לי רק מאוורר 120MM מוציא אוויר): 120x25 - Ball Berring - 87CFM - 38dBA 55.56 Thermaltake P4 Spark 7 Highest Performance Cooler 138.90 Nanotherm BLUE II 32.43 סך הכל לתשלום: 226.87 ש"ח אם יש משהו שאני יכול להוסיף (לא מצאתי היטסינקים לזכרונות …

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  20. הכל בכותרת. אני רוצה לעשות OC ואני רוצה קירור חדש כרגע יש לי את הXIGMATEK 963 והטמפ' במאמץ 65 עם המעבד AMD II 920 בלי OC.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. Started by SuB,

האם VOLCANO 7 מגיע עם גריז טרמי? ובקשר לרעש שלו, האם הוא באמת כל כך רועש? איך הוולקנו 6 ברעש לעומתו?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by ori83,

אני הולך לקנות מחשב והציעו לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח (EPOX 8RDA3I (NFORCE DUAL. לפי מה שהבנתי אפשר בקלות להגיע 3200 אבל מטעמי חוסר ניסיון לא ממש ברור איך ומה זה בדיוק אומר. זה לא גורם להתחממות או לרעש? אין סכנה שהמעבד יישרף? אם למישהו יש כוח אני גם אשמח לדעת איך עושים OC? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  23. לטענת החברה, הקירור החדש יאפשר למעבדי הExtreme Edition להגיע לתדרים של עד 5ghz. כמו-כן, הוא יימכר בנפרד תמורת פחות מ50$ ויהיה קל במיוחד להרכבה. כל הפרטים כאן: http://www.bit-tech.net/news/2006/03/08/intel_liquid_cooler/

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by m0tek,

חייברה , אני עכשיו יצאתי במבצע של קירור המארז שלי.. אני על פנטיום 4 , יש כבר וולקאנו 7 מחובר.. יש 2 מאווררים קטנים בתוך המארז , אחד בקדימה אחד למעלה מאחור ליד המעבד.. כמה מאווררים עלי עוד להציב בכדיי שהטמפ תהיה אופטימלית? איך להציב? עזרה... =)

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. Started by guylederer0,

שלום הורדתי את התוכנה RivaTuner בגרסא החדשה ... עכשיו ראיתי במדריך http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/2 שאפשר לתת פרופילים למאוורר כדי שיסתובב בטמפרטורות מסויימות איך שאני אקבע ... עכשיו רציתי לדעת למה התוכנה מוגבלת ל 3 פרופילים כי אני ממש צריך יותר ... והאם יש משו לעשות ? אם לא אז תנו לי תוכנה חילופית שכן תעשה את העבודה תודה

• 8 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים