עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The Ball,

איזה מאורר לשים עליו? אבל אני רוצה שהמאורר לא יעשה יותר מדי רעש (שאני לא אשתגע בגללו אבל קצת רעש אין בעיה..) ושלא יהיה לו חיישן טמפרטורה (שיעבוד כל הזמן באותו קצב) כי כמו שאני מכיר את עצמי אני אסתבך עם זה ואני לא אצא מזה...

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by Haflo,

מי היבואן של ThermalTake/right בארץ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת איפה אני בודק טמפרטורה של 9800XT? עם יש תוכנית מסוימת בדקתי באופציות של הכרטיס אין שם כלום תודה לכול מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by MasterOr,

עם מעבד כזה המכפלה שלי בטוח נעולה או שהיא פתוחה ויש דרך לבדוק את זה עם איזהשהו סריאל של התאריך ייצור ? זכור לי שקראתי על שבועות שייצרו עם מכפלה נעולה ושבועות עם פתוחה... ???

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Psychopath,

Okay, I have an Abit NF7 with two 256MB XMS CL2 PC3200 memory sticks... My friend has an Epox 8RAD+ with one 512MB XMS CL2 PC3200 PRO memory stick... I tried overclocking the FSB at my computer (AXP2500), when the multiplier is 10... I can't seem to get it right and my windows doens't work.. or i even have to CMOS reset.. yet my friend can easily overclock (well actually i did it for him) his memory, and so far he's at 10x220 (didn't try further). Could it be the dual DDR that stops me? or is it something else? I want to reach 2300mhz with at least a bit overclocked FSB, because I want more performance out of my DDR. I'm, positive my CPU can reach 2300mhz, because right n…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by MooShT,

יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce fx5200 שיושב על לוח אם gigabyte 7s748 עם Athlonxp 2600+ לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע איתו? תודה

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  7. אם יש איזה מדריך או מקום שאני יוכל לקרוא להבין מה זה בכלל

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by naorM,

(עם זה לא קשור לפורום אז תגידו....) טוב אז יש לי מעבד i5 2500k 3.3GHz ולוח אם:ASUS P8P67 אם אני יקנה קירור מים טוב לכמה אני יוכל להגיע לאחר oc כבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. הקדמה קצרה, לפני כשבוע בערך המחשב השתגע לי כל הפעלה של סרט הייתה עושה לי ריסט , נכנסתי לריבה במדריך שמצאתי באתר שלכם (תודה רבה) שמתי אותם על 100% ואין יותר ריסטים ברוך השם , עכשיו השאלה אם זה לא דופק את המחשב שהמאוררים על 100% קבוע הטמפרטורה עדיין גבוהה, אבל זה לא עושה לי ריסטים , חשבתי שאולי זה בגלל הקיץ המטורף ועוד חודש זה יעבור. לסיכום זה פיתרון ? או שעדיף להוסיף עוד מאוררים. תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך G-Force 8600 GT של Nvidia. לאחרונה בעקבות תקלה במחשב גיליתי, שהמאוורר של כרטיס המסך הפסיק לעבוד. לאחר בדיקה התברר, שהמאוורר ממש תקוע וזקוק נואשות לשימון. שורה תחתונה: לא היו כל סימנים מוקדמים לכך, ולכן אני מעוניין בתוכנה, שתיתן לי מידע בזמן אמיתי על מצב המאוורר וטמפרטורת המעבד של הכרטיס. אני כמובן מעדיף תוכנה יעודית של Nvidia, אם קיימת כזאת. חיפשתי באתר של Nvidia ולא מצאתי. גם בדיסק ההתקנה של הכרטיס או בתוכנה שהותקנה במחשב לא מצאתי אופציה כזאת. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by wrecker,

יש לי 9600GT של TWINTECK גרסת OC XT ליבה על 700 זכרונות על 950 האצתי ל750 וזכרונות ל1050 עבד בסדר.. אבל ברגע שהעלתי את הליבה ל770 הפריימים במשחק (FC2) נפלו.. ניסיתי להסתכל בNTUNE והראה לי משהו כמו 70 מעלות ואז ירד מהר ל68- 65 -61.. מי שמכיר בדרייבר החדש של נוידיה יש TEST כזה שבודק יכולת עבודה בMHZ הנל.. מוזר שגם על 800MHZ הוא אמר לי שעבר הצלחה אך לא ניסיתי להריץ משחק פחדתי שישרף.. לא ממש סומך על זה.. אחרי החפירה.. השאלה שלי אם יכול להיות שהליבה מגיעה למצב כזה שהביצועים ירדו בגלל OC? בגלל חום או מאמץ יתר?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  12. אהלן, יש לי מעבד E8500 ואת הקירור Arctic Cooling Freezer XTREME. הקירור הזה הוא PWM, איך אני שולט במהירות הסיבוב שלו? עוד משהו, יש במארז שלי (CM690) מאוורר אחד שהוא גם בעל תכונת הPWM, איך אני שולט בו? (המאוורר הזה הוא Scythe KAMA 120mm PWM ואני חושב שגם לאחד מהמאווררים המובנים של המארז יש PWM אז אולי יש שניים כאלה) (ניסיתי עם SpeedFan) אבל זה לא מצליח... ניסיתי לפי המדריך שיש בלינקייה בפורום (לא רשום שם איך לקבוע את המהירות אלא רשום איך לקבוע טמפ' מינימום ומקסימום ובכל מקרה זה לא מזהה את הלוח אם שלי: DFI LanParty DK P45 T2RS + ABS - זה רושם לי סתם משהו לא מובן דומה לג'יבריש). אשמח לקבל דרך שעובדת. והנה עוד כמה שאלות בקשר לתמונה הבאה: 1-2: בשתי התוכנות רשומות טמפ' …

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  13. טוענים כי הוא קירור חזק במיוחד מה דעתכם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm

14. Started by amit123,

מישהו מוכן להסביר לי יך לעשות oc למעבד?(לא מצאתי במדריך,או שמצאתי אבל לא הבנתי...) ועד כמה אני אוכל להגיע עם קירור סטוק(ומה המעלות המומלצות במאמץ וללא מאמץ...) תודה.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by demultiplexer,

זה הקירור שאני אמור לקבל עם המעבד סמפרון 3000 שאני רוכש, לא ידעתי שאני לא אמור לקבל את המקורי ועכשיו הפתיעו אותי. לדברי המוכר הוא יותר טוב מהמקורי. מה אתם אומרים ? תודה,

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by skp333,

מפרט המחשב: AMD 64 וינצ'סטר 3000+ לוח GA K8N SLI ATI X1600XT זכרונות KINGMAX HARDCORE 500MHZ יש לי בעיה בOC אני לא מצליח לעבור את ה215 FSB הורדתי מכפלת HT ל4X העלתי וולט למעבד ולזכרונות ולצ'יפסט הזיכרונות נועדו לעבוד על 500 אבל אני לא מצליח להעלות אותם מעל 415 בערך מה עוצר אותי באובר??

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by סולל הדרך,

לא ברור לי מה מבין המשחקים שלי גרם לתופעה הבאה: מדובר בAMD64 3200 שתמיד מראה 200Mhz x10 = 2000 לפתע זה התחיל להשתולל..ז"א כאשר נדרש כוח מחשוב הX10 חוזר אבל המצב ללא מאמץ מחשב מציג X5 = 1000 כאילו שיש איזו שהיא אפליקציה ששולטת במהירות הCLOCK מה עושים? איך חוזרים לימי קדם שה2000 היה קבוע?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by TheRedEye,

יש לי את הכרטיס 6600GT לAGP של חברת PNY, כבר מעל לחצי שנה והחלטתי לעשות עליו אוברלוק ולהתקין גוף קירור אני רוצה לקנות את הקירור של זלמן שנקרא VF700-Cu - הרעש לא מפריע לי מצאתי את הקירור פה במחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472 עכשיו מצאתי בדיוק באינטרנט אתר שסיקר אוברלקוק לכרטיס כמו שלי בדיוק, גם PNY וגם את אותו קירור שאני מעוניין לקנות VF700-Cu פה הסיקור: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1 עכשיו אותו אתר התקין את הקירור ועשה אוברקלוק מ 500 ליבה 900 זיכרונות [אפקטיבי] ל550 ליבה ו 1100 זיכרונות [אפקטיבי] הוא שיפר ה3DMARK05 ככה: [אגב התוצאה שהוא קיבל ללא אוברקלוק זהה לתוצאה שלי בחורף\בקיץ ללא אוברקלוק] 1. הוא …

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  19. הורדתי ATITool v0.26 עכשיו עשיתי את הבדיקות של התוכנה עד כמה אני יכול למתוח את ה Core וה Memory אחרי 15 דקות.. התיאשתי והפסקתי אותו אחרי שהוא התייצב.. עכשיו הבעיה האמיתית שלי היא שעשיתי פרופיל חדש, כולל את הטווחים החדשים, לחצתי על הכפתור Set Clock מה שאני מנחש שמכניס את ההגדרות לתוקף. אבל, כשהסתכלתי ב CPUz בשביל לודאות את השינויים.. שום דבר לא השתנה... דבר שני - אני צריך תוכנה מוכחת כטובה ל-OC למעבד דרך מערכת ההפעלה ופשוטה.. שלא צריכה את הדרם של הלוח-אם שלי - הוא 99.9% שלא יהיה ברשימה. :s05: בתודה ר-ב-ה מראש, Coldwar

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Overkiller,

שלום לכולם; ניסיתי לאחרונה לעשות OC קטן למחשב, מעיין התנסות קטנה מתוך שעמום, העליתי את התדר מ-2.8 ל-3.0 , (ממש כלום, אני יודע....) ולמרות הכלום הזה, המחשב קורס, אחריי ריסטרט הוא פשוט קורס (לאחר ביטול ההמהרה המחשב הפסיק לקרוס); העליתי את המחלקים מ-200 ל-214 (נו 3.0 GHz) וזהו.......מה יכולה להיות הבעיה? -רון

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  21. http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2941&p=1 לפי הסקירה הוא מדיח את ה-TUNIC TOWER מהתואר ה"HS הטוב ביותר" בגלל 3 סיבות. 1. ביצועי OC וטמפרטורות זהים או מעט טובים מה-TUNIQ 2. שקט משמעותי מה-TUNIC עבור אותם ביצועים/RPM/CFM 3. מסוגל להחזיק מעבדי קונרו ללא מאוורר (FANLESS) גם בעומס. הוא היחידי שבאמת מסוגל לכך (לחובבי השקט). עדיין, אליה וקוץ בה: * הוא בא ללא מאוורר ואת המאווררים הטובים והשקטים שנסקרו אי אפשר להשיג בארץ והם יקרים מאוד. * גם את ה-120 עצמו לא קל למצוא בארץ * אם נחליף ל-TUNIQ את המאוורר במאווררים דומים ככל הנראה נקבל תוצאות רעש דומות גם כן. כך שהיתרון האמיתי שנותר הוא ביכולת לעבוד FANLESS וזה לא יתרון מבוטל למי שרוצה מערכת סופר שקטה שרוב הזמן ע…

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by lharpaz,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 290 ש"ח ב-KSP. זה זול, לא? נראה כאילו זה כבר כולל הכל - אני פשוט לא מבין בזה, האם זה באמת כך? מישהו מכיר את המוצר ויכול להגיד האם הוא איכותי? והאם הוא שווה קניה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by sessler,

שלום, רציתי לדעת עד כמה OC אני יכול לעשות למעבד הנ"ל בלי לגרום לו נזק, אבל שיהיה די משמעותי ולא 2.67GHZ. *הערה - אין לי שום קירור מתקדם או משהו כזה, המחשב הוא בדיוק כמו שקיבלתי אותו מהחנות בלי שום מודיפיקציות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  24. אז ככה יש לי 7600 גי טי של גין וורד אפילו אם אני מעלה לו מגהרץ אחד יותר המסך עושה פוסט ומייד חוזר לתמונה מלאת ארטיפקטים ותקלות ריסט חובה לא ניתן לתקן בשום צורה אחרת הדריברים הם הכי עדכניים והטמפרטורה היא 46 ללא מאמץ במאמץ 56 מישהו ניתקל בבעיה זו או במשהו דומה ומצא פתרון אני ישמח לשמוע תודה מראש לכול העונים דרך אגב קורס במבחןhdr האחרון ב3dmark 06ללא שום קשר לאוברקלוגינק

• 4 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.