אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח לעבור את רף ה- 3.67@3 במעבד Northwood על קירור ביג טייפון. הטמפרטורה נשארת במנוחה 30 מעלות, במאמץ 41. זכרונות G.SKILL בדואל (PC-3200) ספק פאוארסטרים 520 של OCZ לוח P4800 SE יכול להיות שהגעתי לגבול של המעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? טוב אז כך החלפתי ספק למחשב שלי לאנרמקס 425 החדש ועכשיו כול סיפור האוברקלוק הישתנה לי לגמרי! המתחים יותר יציבים בהרבה וכמובן שהאוברקלוק קפץ לו! אז כך! לפני זה שהיתי עם הטרמאלטק (הכוונה רק למחשב עצמו לא לגז) אז לא יכולתי לעבור את ה4.15 יציב וגם במתח של 1.652 למעבד (בזכות הוולט מוד) ואילו עכישיו אחרי שהחלפתי ספק לזה אני נימצא ביציב ב 4.34 ובמתח של 1.52 וגם זה יציב רצח חח איזה מוזר עם אני מעלה את המתח האוברקלוק לא יציב ובכלל עם אני מעלה הרבה הוא גם לא נותן את התחלה של הוינדוס חח טוב מה אומרים יש פה עוד מה לשפר או לא? הינה תמונות! נ.ב את התוצאה בסופר פאי אני עוד ישפר ל30 שניות אני כמעט בטוח כי עכשיו זה הכול על סנטרד כאילו זיכרון על 2.5-4-4-8 והזיכרון יכול גם…
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הרצתי בידיקה בסנדרה >> וזה מה שזה כתב לי Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required. האם להתיחס לזה ברצינות? יש לי 2 מאווררים במארז של 120MM החום של המעבד הוא בערך 27 - 30 מעלות מה אתם מציעים ? THX
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך אני מגביר את מהירות הסיבוב שלו?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני הולך מחר לרכוש מחר ורציתי את ההמלצה שלכם בלמצוא קירור למעבד בחנות skypc לא מעוניון לעשות oc ומוכן להשקיע עד 150 שקל לא יותר מזה לקירור. *מעבד 4 ליבות.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ראיתי כמה דעות עליו פה באתר אבל אני שואל את :עצמי למה לא בעצם? המערכת עולה 500 שקל עושה עבודה של מאוורר ב 400 שקל אז למה לא? זה אומנם לא מערכת מקצועית . לא מקפיא את המעבד. אבל עושה את העבודה
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! צרפתי תמונות של הOCCT אחרי OC של 20%. מה שמדאיג אותי זה המתח ב12V שלמרות שהוא כותב:STABLE, המתח הוא רק 6.75.(ולא 12). בEVEREST ובביוס הוא מראה לי מתח של 11.85. אודה לכם אם תוכלו לנתח את התוצאות ולומר לי האם הם טובות.(שימו לב שהטמפ האמיתי נמוכה ב10 מעלות ממה שמוצג בגרף - בדקתי עם REALTEMP). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המארז SOPRANO ואני מדליק את המחשב המאוורר הקידמי של המארז פשוט לא פועל. האם יש איזה דרך להגדיר אתהפעילות שלו דרך הווינדוס? רק המאוורר האחורי והצדדי פועלים. חשוב לציין שהמחשב בסה"כ שבועיים אצלי.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפני כשלוש-ארבע חודשים רכשתי את ה radeon 9600 xt של 3d-club ,החלטתי לבצע oc ולראות את כוחו,לאחר שהגעתי ל 550 בליבה ול 380 בזיכרון הפסקתי כי כל המחשב ששלי התחמם מזה כי זה פיזר חום רב, האם יש כאן מישהו שברשותו כרטיס מסך מדגם זה מחברה זאתי? האם לאיזה oc הצלחתם להגיע? עכשיו אני רוצה לקנות קירור כמובן חשבתי על vga silncer וסינקים לזיכרונות,אבל ראיתי שישנו גוף קירור מיוחד שמשתרע על כל הכרטיס המסך מצד אחד שלו ולכן אפשר לשים שם מאוררים באילתור מיוחד, אני יכול לפרק את המאורר שיש לי במארז כי הוא לא שימושי ולשים שם? או שכדאי לקנות כבר את ה vga silncer או לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם VOLCANO 7 מגיע עם גריז טרמי? ובקשר לרעש שלו, האם הוא באמת כל כך רועש? איך הוולקנו 6 ברעש לעומתו?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
I have a Gigabyte 4870 512MB I am looking for a cooler wich will give the best performance - High speed RPM and quiet as possible I was thinking about the Twin Turbo or the Scythe musashi If you have other recomandtions - please Btw max price is 200 shekels
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף מאוור למחשב כבר הוספתי אחד שהוריד קצת את הטמפרטורוה עכשיו כבר זמן לא רב אני רוצה להוסיף עוד אחד אבל אני לא מוצא ממש מקום על הלוח אם מישהו יודע כמה נקודות חשמל יש לי בשביל המאוורים ? בפעם האחרונה אחי מצא נקודה שלא הייתה בשימוש וחיבר את החוטים של המאוור אליה כרגע אני לא רואה נקודה פנויה יש למישהו פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! החלתי לעשות או למעבד שלי (מוזכר בכותרת) כרגע יש לי מאוורר מקורי של אינטל (הג'ייפ הזה עם שני התופסנים הלבנים)!! המעלות הן על50 במנוחה ולא עובר את ה60 במאמץ! חשבתי על הFATALITY אבל הוא גדול מידי והוא לא יכנס לי למארז כי התושבת של המעבד ממש קרובה לספק (הרווח בין הקירור לספק הוא כ ס''מ). אז אני צריך מאוורר טוב שיכול להכנס לי למראז! ויש יש לי שאלה: איך עושים אוק לזכרונות? יש לי שני סטיקים של 512 של ADATA תודה רבה מצפה לתשובתכם!
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
משהו יודע האם המעבד הזה טוב לאוברקלוק כמו המעבדים הקודמים של AMD??? כרגע יש לי את המעבד הזה והוא במנוחה בטמפ' של עד 38 מעלות ובמאמץ עוד לא בדקתי עדיין... שווה לנסות OC??? יש בכלל מצב להביא אחד טוב למעבד הזה או שהוא בכלל לא מצליח לעשות אוברקלוק כמו שצריך?? :-\
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי R9700P ואני רוצה לעשות לו איזשהו שינוי.... יש לי כמה סינקים ישנים:1.גדול של פנטיום1(15~ על 7, גובה 5) 2.קטן של איזשהו משהו (חמש סנטים על חמש סנטים, גובה 2) 3.סינק של פנטיום 4 + מאוורר. 4. סינק של פנטיום 3 נראה לי עם מאוור 40 ממ. יש לי דבק טרמי.. איך אני יכול לחתוך אותם? מה אני יכול לעשות איתם???? עם אני מדביק אז מותר שזה יגע ברכיבים אלקטרוניים???(כבלים גוקים וכל מה שיש שם....) כל רעיון יתקבל בשמחה..... תודה רבה! :-*
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חזרתי עם תשובות יש לי 2 מאוררים על המארז של 0.14A של colorful ומאורר אחד על המעבד של 0.23A של intel יש מה להוסיף?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1) יש אפשרות להגביר את קצב מאוורר ה CPU בעוד יותר ? כרגע הוא על 100 אחוז בביוס אבל רק 2100 RPM ! ואני חושב שבגלל זה,שהCPU שלי תמיד על 45-52 ( AMD 3200 VENICE) קירור IGLOO 7200 2)ניסיתי בביוס לשנות למתוח יותר את האובר קלוק סתם לראות לכמה אני אגיע כרגע אני כבר כמה זמן ב 2400 יציב . ניסיתי למתוח עוד קצת אז העלתי מ מתח 1.425...ל 1.450 למעבד זכרונות לא נגעתי וגם צ'יפ שיניתי מ 166 ל 150 (זכרונות) השארתי X 10 מכפלה כמו שהיה תמיד ושיניתי מ HTT X 4 ל X 3... כי גם ב X4 לא עזר ..... זכרונות 3-3-3-7 מה עוד אני יכול לעשות ? כבר הורדתי את הזכרון מ 200 ! ה DEFAULT ל 150 בשביל להמשיך הלאה ... זה הגבול שלי אז ? כי הוא לא יציב ב 2500 או שהוא דופק מסך כחול אחרי 5 דקות או ש 3DMARK קורס…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מארז ANTEC P180, הוא בא עם מאווררי TRICOOL, שלצערי די רועשים ביותר מ5 וולט. עברתי על רשימת מומלצים מפורום בחו"ל, ואני מאוד מעריך את ההמלצות, יש לי את הגלוב והוא ממש עובד פצצה יחסית לשקט שלו. אבל לצערי אני צריך לפחות 4 כאלה, ואני לא יודע איפה מוכרים כאלה : Papst 4412 Evercool / Titan 120mm Nexus "Real Quiet Fans" Globe S1202512L-3M AcoustiFan AF120CT Enermax 120mm Yate Loon 120mm Coolermaster SUF-S12 / A12025-12CB-5BN-L1
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אתחיל עם מפרט: AMD 3800X2 1950PRO Sapphire 1G 667 2 מאווררים ג'נרי 120MM אוקי, אז לא מזמן אחד המאווררים במארז שלי התקלקל, ומאז כשאני מנסה לשחק במשחקים, הדריבר של הכרטיס מסך נותן לי הודעת: VPU Recover. עד כמה שהבנתי זאת כנראה בעיית התחממות... אז בדקתי טמפרטורות: בזמן מנוחה- 73 מעלות. בזמן משחק- סביב ה-95-104. בשעת הקריסה- 105 מעלות. אני מתאר לעצמי שהטמפרטורות האלה לא בסדר, אבל בכל זאת הייתי רוצה את חוות דעתכם עליהן.. איך נחשב האיוורור של Sapphire לכרטיס מסך שלי? ד"א, המאוורר שהפסיק לפעול זאת המאוואר הקדמי... עד כמה הוא משפיע על טמפרטורת הכרטיס מסך (בכל יש מרחק בין המעבד (או איך שלו קוראים לזה, זה ש-ATI מייצרת) לבין המאוורר..) כמו כן, בקרוב אני עומד לרכוש מאוורר חדש, אז בין…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני פשוט עושה מודינג,ואני צריך לדעת: 1)ראיתי שיש כאן כאן אנשים שעשו חור בחלון במארז,ושמו בו מאוורר! אז אני צריך מאוורר טוב לשים בחור שאני עושה... 2)המאוורר הזה מוציא או מכניס אוויר????,האם אפשר לסדר שיוציא?? 3)אחרי שאני עושה את החור בחלון, איך אני תוקע בו את המאוורר???, עם ברגים???? דבק???
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אני מודד טמפ' ???????????? אני יודע שיש איזו תוכנה שמאפשרת את זה.. ניסיתי את SPEEDFAN אבל יש לי לוח אם של אינטל, ושם לא מופיעה האופציה הזו בכלל.. ומאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאת ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של gain ward ge force 2 ti 500\xp 64 ddr אני רוצה לעשות לו אובר קלוקינג מישהו יכול לעזור לי כי אני ל יודע איך....... בבקשה :'(
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה ל oc בלוח via ms-6309 אני לא מוצא את הספר של הלוח ולא חומר עליו באינטרנט מי שיכול לעזור תודה לו
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק למעבד שלי וכבר ב 3.40GHZ אני נתקע ברגע שאני מעלה אפילו קצת הכול נתקע אחרי הSATRUP הלוח אם הוא P5N-D,זה לא הלוח הכי טוב בשביל אוברקלוק אבל לא לעבור תדר של 3.40GHZ זה הגזמה. אני משתמש ב PRIME95 הטמפרטורות לא עולות מעל 45c. מצב המטחים הוא כזה: VCore: 1.35v Ram: Auto HT: 1.42v NB:1.42v SB:1.52v מה אפשר לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-