אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב: AMD 64 וינצ'סטר 3000+ לוח GA K8N SLI ATI X1600XT זכרונות KINGMAX HARDCORE 500MHZ יש לי בעיה בOC אני לא מצליח לעבור את ה215 FSB הורדתי מכפלת HT ל4X העלתי וולט למעבד ולזכרונות ולצ'יפסט הזיכרונות נועדו לעבוד על 500 אבל אני לא מצליח להעלות אותם מעל 415 בערך מה עוצר אותי באובר??
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! צרפתי תמונות של הOCCT אחרי OC של 20%. מה שמדאיג אותי זה המתח ב12V שלמרות שהוא כותב:STABLE, המתח הוא רק 6.75.(ולא 12). בEVEREST ובביוס הוא מראה לי מתח של 11.85. אודה לכם אם תוכלו לנתח את התוצאות ולומר לי האם הם טובות.(שימו לב שהטמפ האמיתי נמוכה ב10 מעלות ממה שמוצג בגרף - בדקתי עם REALTEMP). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אנשים לכל מי שחיפש את התוספת לוולקנו: http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm אני עושה הזמנה מחול ואולי אני יצליח לדחוף בחבילה עוד אחד שתיים כאלה לכל מי שמעוניין בקניה של המוצר הזה בבקשה שלח לי הודעה ונדבר בפרטי
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי! אם מישהו אולי יכול לעזור, אני מחפש חנות שיש לה מאוורר לסוקט A, אין מלאי לאף חנות...וזה ממש בעיה. יש לי מחשב מושבת בגלל זה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 2GB Dual Channel CL4 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1270&category_id=551867fe9c5babbd9b7d75bc9e92ce74& GEIL ULTRA 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 PC6400 (KIT) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=514&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& OCZ VX2 2GB DDR2 1000MHz Titanium Alpha Voltage eXtreme http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5940
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה יכול להגביל אותי באוברקלוק אם המעבד מומהר מ1800 ל2200 מה"צ והמתח 1.75 בבאס של 200 ומכפלה של 11 ? (המתח כבר יותר מדי) -הזכרונות לא כי הם 3200 -AQXEA 0329 -זו לא בעיית טמפ' גבול היכולת של המעבד ?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף מאוור למחשב כבר הוספתי אחד שהוריד קצת את הטמפרטורוה עכשיו כבר זמן לא רב אני רוצה להוסיף עוד אחד אבל אני לא מוצא ממש מקום על הלוח אם מישהו יודע כמה נקודות חשמל יש לי בשביל המאוורים ? בפעם האחרונה אחי מצא נקודה שלא הייתה בשימוש וחיבר את החוטים של המאוור אליה כרגע אני לא רואה נקודה פנויה יש למישהו פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה, כאשר אני על מתח Default בביוס (1.5), בכל תוכנה שקוראת מתחים מהוינדואס מוצג לי שהמתח לליבה הוא 1.465 ~ , כאשר אני על 1.75 (לדוגמא) אני רואה בכל תוכנה שקוראת מתחים 1.65 (-0.1V !) אז עכשיו נשאלת השאלה, מי כאן לא בסדר ? הוינדואס לא קורא נכון ? הלוח אשם ? או הספק שלא מספק מתח כמו שצריך. הסיבה שאני חושד היא בגלל שעם המעבד שלי (1700 DLT3C) ברוב המהירויות שאני יציב ובוולטאז' שאני יציב, אנשים אחרים שיש להם את אותו המעבד יציבים ב-0.1V פחות ~ (אם אני יציב במהירות X ב-1.75V, אז אצל בן אדם אחר המעבד יהיה יציב ב-1.65V/1.675V)
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
משהו יודע האם המעבד הזה טוב לאוברקלוק כמו המעבדים הקודמים של AMD??? כרגע יש לי את המעבד הזה והוא במנוחה בטמפ' של עד 38 מעלות ובמאמץ עוד לא בדקתי עדיין... שווה לנסות OC??? יש בכלל מצב להביא אחד טוב למעבד הזה או שהוא בכלל לא מצליח לעשות אוברקלוק כמו שצריך?? :-\
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כפי שנאמר בכותרת,אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות לאחר oc כבד. לפני כן הייתי בודק במשחק כבד אבל זה כבר לא מספיק אמין.
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ה PCI - E נעול על 100. הבאס על 266 והמחלק הוא 3 (הזיכרונות בתדר סטוק - 800). ה C1E וה ESET מכובים. והתדר של המעבד אם אני זוכר נכון על משהו כמו 1.2685. אם אני מעלה את הבעס ל 280 המחשב לא עולה ואם אני מעלה עוד קצת את המתח אז הוא עולה עם מסכים כחולים ובעיות... הגעת בערך למתח של 1.28 משם כבר חשבתי שזה מסוכן למשיך, לא ? הקטע הוא שאם אני מעלה אחרי 266 באס עם מחלק של 3 אני מעלה גם את התדר של הזיכרונות מעל הסטוק, אז אתם אומרים שגם להם צריך להרים מתח ? איך נקרא המתח של הזיכרונות בלוח שלי ?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הפונקציה spu host אני נכנס לעלות כל פעם ב10 mhz ויש פס אדום למטה ורשום שדרוש key לא ניתן לשנות זה נעול מה עושים ? לוח אם ga-ep43 גיגהבייט
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הוא 200, אני רוצה להעלות ל250. אני חושב שזה הגיוני. האם קירור סטוק יספיק? האם חייבים להעלות את תדר הזכרונות יחד עם המעבד? כי אני לא מעוניין להמהיר את הזכרונות. אולי עוד חודש אני אקנה קירור יותר מתקדם, ואז אני שוקל להעלות ל280. האם יש סיבה למה לא? כרגע בלי שום OC, אחרי כמה שעות משחק של CRYSIS היום ואתמול(הבחנתי שהמשחק הזה גורם לממורי ליק מפחיד), הטמפ' לפי CORE TEMP היא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2402532921/ וזה במאמץ קל- של הפעלת הג'ינג (התוכנה שאיתה תפסתי את התמונה והעלתי לפליקר), כרגע יש לי 57*2. היעד של הOC הוא סך הכל שיפור קל בביצועים. עריכה: http://screencast.com/t/hKpsSWTMUM סרטון מCPUZ. בדיקה בPRIME95, העלתה את הטמפ' בשניהם ל82. כרגע הטמפ' יורדת לאט …
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אין נזילה אין כלום הטמפ' לא עולה על 45 אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה? יש לי משאבה טבולה... אם זה משנה משהו.. , מפלס המים כל הזמן יורד!
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המלצות אחרות באותו מחיר יתקבלו בברכה. קיבלתי אותו ב210 ש"ח ובטח יתעגל בסופו של דבר ל200
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי. היום ניסיתי לעשות איזה OC חמוד למעבד שלי ונתקלתי בבעיה, סמתי את המהירות FSB שלי על 333 MHz שמרתי בביוס ויצאתי אחרי זה הוא עושה לי מס' צפצופים מהלוח וחוזר חלילה. עד שאני לא מוריד את ה FSB הוא לא מפסיק, בנתיים אני על 300, ואני רוצא עוד :'( הטמפ' במנוחה 39-40, לא בדקתי במאמץ(כשהFSB על 300)
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם באמת מעבדי הבארטון חסרי פוטנציאל לOC? האם האמרה הזו נכונה? גם אם אתם חושבים שכן וגם אם לא תוודאו שאתם מצויידים בהוכחה או קישור!(מומלץ)
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, תודה רבה. עכשיו ניגש לעניין, רציתי לדעת בקשר למעלות של הכ.ס מסך שלי, יש לי את הכרטיס מסך GainWard 8800GTS 512MB G92, הכרטיס נרכש לפני שנה ושלושה חודשים +-, עכשיו במנוחה הטמפ' של המעבד הם בין 56-58.. לפי דעתי זה די הרבה לא? ובמאמץ זה לפעמים מגיע לי ל65-68.. זה לא גבוהה מדי? יש לי מאורר סטוק.. לא שיניתי או משהו.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי שום קירור למעבד i5 בנעוץ. איזה קירורים יש למעבד הזה ואיזה מהם הכי טוב ואיזה הכי גרוע...? תודה לעזורים!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי כל מיני סמלים עם טמפ' כל ריבוע צבע אחר אשמח אם תגידו לי איזה של הכרטיס מסך כי אני לא מבין ובנוסף איך אני מעלה את מהירות המאוורר בנוס זה עכשיו נעלמו לי כל הקיבועים איך מחזיר אותם?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אני פשוט עושה מודינג,ואני צריך לדעת: 1)ראיתי שיש כאן כאן אנשים שעשו חור בחלון במארז,ושמו בו מאוורר! אז אני צריך מאוורר טוב לשים בחור שאני עושה... 2)המאוורר הזה מוציא או מכניס אוויר????,האם אפשר לסדר שיוציא?? 3)אחרי שאני עושה את החור בחלון, איך אני תוקע בו את המאוורר???, עם ברגים???? דבק???
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אני מודד טמפ' ???????????? אני יודע שיש איזו תוכנה שמאפשרת את זה.. ניסיתי את SPEEDFAN אבל יש לי לוח אם של אינטל, ושם לא מופיעה האופציה הזו בכלל.. ומאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאת ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לקנות את ה Thermaltake 120 mm THUNDERBLADE X 2 לקירור הרדיאטור והשלב הסופי והאחרון הוא משאבה - 1. איזה נתוני משאבה אני צריך, מערכת עם רדיאטור של פיאט פונטו (יותר קטן משל אופנוע תתפלאו) אחרי שיפוץ, בלוק קירור של DD, וכרגע מתוכנן OC רק למעבד, שתיגמר האחריות על הכרטיס מסך אני מתכנן גם OC לכרטיס מסך (אולי אני אתפתה לפני זה )... עכשיו מאחר ואני לא מתכנן להחליף משאבה כל שבוע אני צריך נתונים שיספיקו לשני הדברים (כרטיס מסך + מעבד) - כמה ליטרים לשעה?? 2. הרדיאטור והמיכל יהיו רחוקים מהמארז, השאלה היא האם אפשר להאריך את חוטי החשמל של המאווררים עם חוטי חשמל רגילים דקים כאלה של רמקולים? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מצורף תמונה לא כתוב פרטים [[ 993 שקלונים ישראליים חדשים ]]
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-