אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, מעבד של אינטל 2.6 HT Northwood, זיכרון 768 MB בשלושה סטיקים: שניים של micron PC 2700 ועוד אחד עם אותם נתונים של סמסונג ולוח אם של ABIT דגם IS7-E טמפ' מעבד 45-42 במאמץ כרגע אני על OC של 3.20 מ2.60 ואני בטוח שאני יכול לעבור את המחסום הזה של 3.20 אבל אני צריך לדעת מה עוצר בעדי? הזכרונות? התזמונים אולי? צרפתי תמונה של הCMOS תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב של משתמשים פשוטים: Asus P5LD2 Pentium D 945 (3.4gh) GeForce6600 מארז עם ידית סטנדרטי לחלוטין שעם התערבות מצידי יש לו מאוורר שמפזר אוויר על הדיסקים בפאנל הקידמי, מאוור שמוציא אוויר בגב שלו, ועוד שני מאווררים על הדלת שאחד מכניס ואחד מוציא. השבוע קניתי שלושה חלקים חדשים כצעד ראשון לבניית מכונת משחקים. Enermax Modu82+ 625w Zotac 9800GX2 DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL Heatsink חיברתי את הזיכרונות והוא זיהה רק 2.8 ג'יגה אבל אני מודע לסיבה. (כי הלוח תומך רק מהירות שעון 667 והזיכרונות עובדים על 800) לא מפריע לי כי זה זמני עד חודש הבא שאני אקנה את ה- Asus Rampage Formula חיברתי את הספק, סבבה לגמרי. אבל כשחיברתי את הכרטיס הטמפרט…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס נוידיה GT220 והתחלתי לעשות OC בעזרת התוכנה MSI Afterburner נתקלתי בבעיה - את המד של המאוורר אי אפשר להזיז תמונה: http://www.up2me.co.il/images/24323338.jpg כאשר מנסים להזיז את המד, כל התוכנה זזה הצידה.. אי אפשר ללחוץ על זה ואיך בינתיים נראית ההתקדמות? (צילמתי לקראת סוף בדיקת מאמץ של רבע שעה ע"י התוכנה ATItool) מהירות הליבה ההתחלתית הייתה 625Mhz (העלתי בינתיים 30) בזכרונות עוד לא נגעתי
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום בפעם הראשונה אני שומע על קירור דרך מים כאילו איך זה הולך חבר שלי אמר לי שדרך צינורות שעברות בכל המארז אבלן מה אם מתפוצץ צינור מה אז קורה אם מישהו יכול להסביר לי על זה אני מאוד אודה לו
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. קראתי כמה אשכולות פה והבנתי שהמחשב שלי לא במצב טוב בכלל. יש לי את המארז ששכחתי את שמו, נראה לי mini tower 610A... משהו כזה. קיצר המעבד שלי הוא AMD 64 ושמתי לו קירור ALPHINE64 של AC בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM אחד מהקדימה ואחד מאחור. הטמפ' במנוחה של המחשב הם: מעבד - 55~ לוח אם - 38~ הארדיסק - 40~ ספק - 55~ מה אפשר לעשות? הוספתי דלת עץ עם 2 מאווררים של ספק, אחד מכניס והשני מוציא וזה לא הזיז בגרוש השכבתי את המחשב על הצד שהחום יעלה למעלה דרך הדלת שיש בה חורים וזה גם לא עזר המחשב נמצא בפינה של החדר ולידו המסך (הגב של המסך CRT קרוב לגג המארז.. שמושכב) אולי אם אני אשים את המחשב על הריצפה זה ישנה משהו? כדאי להחליף מאווררים? מה עושיםם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
הגעתי עד ל970 במנוע אבל עדיין אני מקבל תוצאה נמוכה ב3D מארק ונטייג' התוצאה היא 16705 אבל כשהמהירות היא על 950 התוצאה היא 16727 ואין לי מושג למה זה... עד כמה הOC למהירות הזכרונות משפיע על הFPS במשחק? כרגע אני ב1.3 V עד כמה אפשר להעלות מתח לכרטיס מבלי חשש לפגיעה בו?(ההגבלה בסמארט דוקטור היא עד 1.5 השאלה אם זה בטוח) ועוד שאלה שנשכחה על הספק 620W של SS זה מספיק גם לOC למעבד וגם לכרטיס? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 8800GTS, עשיתי OC, שמתי את המאוורר ב80% כי ב100% הוא רועש מדי. קיצר, שיחקתי עכשיו LOST PLANET על ההגדרות הכי גבוהות וכשיצאתי מהמשחק הנה מה שראיתי בEVEREST: בהתחלה זה היה יותר גבוה, הGPU DIODE היה ב77/76 והGPU עצמו היה ב65. אם זה מסוכן לכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי מאוור כזה על המעבד והוא עושה רעש בכל הבית כלומר המחשב עצמו,אבל בדקתי וזה בא ממנו. מה עושים כדי להנמיך את הרעש.???????
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
לא מזמן עשיתי O.C ל מחשב (ראה מפרט) לא רע הכל עבד סבבה וטמפ' די נמוכה 36+- מעלות. נהגתי להשאיר את המארז סגור MIDI רגיל). אתמול פתחתי אותו וגיליתה בעזרת להכניס הכנסת היד על עיוור באזור ה ספק מאוד חם. השארתי את המחשב פתוח והשארתי אותו לעבוד ללילה. היום לפני כמה שועת הכנסתי שוב את היד לראות מה המצב של הטמפ' (הרגשים הראו טמפ' רגילה) ובאמת הטמפ' ירדה ולא כולכך חם בסביביות הספק. כש הכנסתי את היד בטעות פגעתי אם האצבע במאורר של המעבד. עזבתי את המחשב לשעה. כאשר הגעתי הפעלתי SILENT STORM ופתאום שמתי לב שהמשחק הולך לאט. הפעלתי מחדש את המחשק שחקתי אם ההגדרות כלום חשבתי שאולי זה המסך אם גרפיקה מורכבת. בעוד אני ממשיך לשחק המחשב מבצע איתוחל (אמרתי לעצמי לא שוב בעיית ה ריסטים) פתאום אני…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
פשוטה כאפשר.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנת מאמץ יש למישו משו להציעה לי חוץ מ PRIME 95 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי פנטיום 4 2.8 פרסקוט על לוח של אינטל,במארז יש לי מאוור מקדימה שמכניס אוויר(בקושי לדעתי) ומאוור על המעבד(סטנדרטי של אינטל) כמו כן יש הכנה למאוורר נוסף בדופן האחורית של המארז שאני משער שהיא למאוורר 80120 אני לא יודע להבדיל(איך מודדים?) אני מבקש ששתמליצו לי על דגמים ועלויות פחות או יותר לקירור של המחשב כי הוא לא יורד מ57 בסביבוה של וידוס ואני לא רוצה לחשוב לאן הוא יגיע במשחקים........... אז איזה קירור מומלץ? רק למעבד ואולי מאוורר אחורי נוסף או שאני צריך גם ללוח (נראה לי שיש עליו מעים תושבת קטנה כסופה שלא ברור לי למה היא.) וגם לכרטיס מסך ולדיסק הקשיח.... מה שתמליצו זה מה שאקנה כי אני לא מבין בזה יותר מדיי... אז אני מקווה שתמליצו לי נכונה...... תודה רבה מראש לכולם.
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאוורר להוצאת אוויר שיהיה עים מהירות גבוהה שקט ועים והוצאת אוויר יעילה בגודל 140 רצוי שיהיה מחברה מוכרת ומהסדרה הכי חדשה של אותו חברה .תודה.......
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!! פירסמתי גם בפורום כרטיסי מסך.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי פנטיום 2 מדוד שלא היה צריך אותו בקיצור פירקתי לו תמאוורר והרכבתי אותו על הלוח שלי (על הציפסט) שהיה רותח וזה הוריד לי את המעלות של המעבד ב5 מעלות ושל הלוח אם ב3 מעלות המאוור מסתובב ב4500-4800RPM והוא מאוד שקט (יחסית למהירות שהוא מסתובב) ולא חשבתי שזה ישפיע כול כך אבל נדהמתי מהתוצאה המלצה שלי תנסו ומצטער שאין תמונות כרגע :-\ ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC למערכת החדשה שלי (שעדיין לא קניתי...): לוח אם P5E מעבד Q6600... (עם הסטפינג הישן) קירור OCZ Vendetta 2 (יותר טוב מ-TR אקסטרים...) מה אתם אומרים? קשה? סביר? מעשי? מה אתם אומרים? עריכה: שכחתי זכרונות... הם לא משהו... אלו שלוש סטיקים של 1 ג'יגה 667. מקווה שהם לא יגבילו אותי כל כך... אבל אני לא חושב שתהיה בעיה כי הם 333 ואני אצטרך 400, כך שזה לא OC כל כך גדול(אני חושב..?) עריכה 2: החלטתי לקנות זיכרונות חדשים! http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=269
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982 כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
השאלה למעלה...אני לא רוצה לעשות OC עם תוכנות חיצוניות..
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן ברשותי הלוח K8NF9 Ultra בשילוב עם המעבד 3800+ 939 E4. עכשיו - בשניה שאני מעלה FSB לא משנה כמה הוא אומר לי - CPU OverClock Now! שניה לאחר מכן הוא עושה ריסטרט ואומר -CPU OVerclock skip ובקיצור,אני לא מצליח לעשות שום אובר קלוק. הבעיה ידועה? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רובכם בטח מכירים אבל לאלה שלא, כתבה מעניינת (וישנה) שנתקלתי בה ועשויה לחסוך שאלות http://www.overclockers.com/articles1088/index.asp
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
-
שלום המאוורר של המעבד שלי נדפק כנראה. הוא על 5000 סל"ד ומרעיש נורא. אז חשבתי לקנות קירור חדש למעבדץ אבל חשוב שהוא יהיה מתאים גם לסוקט 478 וגם ל775. מה הקירור הכי טוב שיש והכי מומלץ שיוריד לי את הטמפרטורה הכי הרבה (אני גם רוצה אוברקלוק קטן)? תודה המעבד שלי זה P4 2.8GHZ PRESCOTT
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-