אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC למעבד שלי(E4300) והוא היה 1.8 GHz העלתי אותו ל 3.0 GHz והוא יציב כבר משהו כמו ארבע ימים הוא עובד טוב,יש לי קירור AC פריזר 7 פרו,ואני ממש הייתי שמח לקבל עצות למאוררים טובים במחירים זולים וגם עם אפשר פיתרונות לקרר את המארז
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בדקתי באוורסט ולא זיהה את הGPU.. בדקתי בSpeedFan וגם בו אני לא מצאתי את המעלות גם בATItool , הוא כאילו לא מזהה את הכרטיס מסך בכלל.. ויש לי RivaTuner שאני לא יודע איך בודקים בו טמפ'.. יש לי 88GT של ASUS..
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ערב נאה לכולם, כיוון ואני מזמין עוד מעט את המחשב החדש שלי, החלטתי לראות כמה המחשב הנוכחי שלי יכול לסבול, אבל בלי להרוס אותו. לאחר שעשיתי OC לכרטיס המסך שלי והביצועים עלו ב30% בערך, אני רוצה גם לעשות למעבד, קראתי שלוח האם שלי תומך עד 3.4Ghz לכן כנראה ולא אוכל לעשות OC מעבר למהירות זו (המפרט במצד). הגיע עם לוח האם תוכנה בשם msi core center שבעזרתו ניתן לעשות OC דרך וינדואוס, אני יודע שזה שטויות ולא כמו הביוס ושאלתי היא האם זה באמת אפשרי? כלומר ניסיתי עד עכשיו והעלאתי את המהירות ל 3.1Ghz ושום דבר לא קרה המחשב לא נפל ולא כלום, האם כדאי לי להמשיך? יש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי, האם כדי לנסות אותו, פשוט אני לא רוצה לדפוק את המחשב משום שהוא ישמש את ההורים שלי בעתיד. תודה לכל העוז…
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור איזה קירור אוויר שאני רק רוצה מחברת ThermalTake בחינם, אז, מה לבחור? בינתיים אני חושב שהBT VX יהיה הבחירה הטובה ביותר(קומפלט...) אבל תמיד אפשר לחדש לי...
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מערכת 478 של GIGABTE מקורררת היטב מעבד 29-38 בלחץ אחרי OC מ 2.8 ל 3.1 יותר מזה הוא לא יציב אני חושב שמה שמעקב אותי זה הגשר הצפוני שהוא טיפה חם ( אני חושב שהוא בטמ'פ של 40-45 ~ (לא נמדד בשום מכשיר )) יש מצב שהחום של ההשר הצפוני זה מה שמעכב אותי ? אם יש עוד רעיונות ?? (ה DDR נמצאים במהירות הרגילה שלהם +/- 400 FSB נמצא ב 224 במקום 200 ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות טנק מים מפרספקס עכשיו הבעיה היא החיבורים. אמרו לי שהמוצר הזה: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0058/cl-w0058.asp יעשה את העבודה אבל לפי התיאור והתמונות זה לא לזה. האם יש לכם מוצרים דומים? ועוד שאלה קטנה, היה פעם את האתר האמריקאי הזה freeze cpu משהו כזה חיפשתי בגוגל זה אתר שעוסק בקירור מחשבים. האם אפשר לקבל בבקשה את הכתובת המדוייקת?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי E6300 ולוח אם GA-945P-S3 הפעלתי משחק מחשב ואת TAT ברקע כמו שאתם רואים הטמפרטורה הגיאה ל75 מעלות זה מסוכן? מהן הטפרטורות הסבירות במאמץ למעבד כזה? צריך לגשת לתכנאי שיבדוק את זה?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חשבתי לחפש כל מיני דרכים לשפר את ה-BT ומצאתי כמה דברים http://www.overclock.net/amd-air-cooling/150195-how-extensively-modify-your-thermaltake-big.html http://www.overclock.net/faqs/70395-how-get-better-temps-my-big.html חשבתי על עוד משהו שיכול לעזור בהורדת החום (תגידו לי אם זה הזוי) לעשות חור בפלטה של הלוח איפה שיושב המעבד ולחבר שם מאוורר 40mm או 60mm http://img209.imageshack.us/img209/8868/rear2mf7.jpg
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אוקי , יש לי את הלוח של DFI בעל צ'יפ-סט 975 , ומעבד C2D E6600 ES (תודות ל free_me_0 ) .... המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 360 FSB , עכשיו בכל תדר מעל ל 360 המחשב מסרב לעשות BOOT , וזה בגלל תזמון ה TRFC ההדוק שהביוס מאלץ ... בגלל שאין אפשרות לשנות את זה דרך ה BIOS המשכתי ב OC דרך מערכת ההפעלה (XP 32) . ע"י MEMSET אילצתי תזמון של 35 במקום 28 , וע"י CLOCKGEN העליתי את ה FSB ....בנתיים המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 378 FSB , מתח מעבד 1.3V עכשיו , טמפרטורה של גשר צפוני מגיעה ל 43 עם קירור של TT EXTREME SPIRIT II , מעבד בעומס מגיע ל 50 , אני ממשיך הלאה ...אשמח להערות תגובות .... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את המהירות של המעבד ל-3.0 GHZ ולעשות OC גם לכרטיס מסך. מדובר על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL מה…
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן יש לי בן שנה וחצי עם מארז די סטנדרטי מ KSP. הבעיה היא שהמאוורר שזורק את האוויר החוצה (8" אם אני לא טועה) מרעיש כמו קומקום לפני הרתחה. השימוש שלי הוא סטנדרטי, לא צריך OC. המאוורר הוא Thermaltake smartfun של Everflow (מקווה שדייקתי בפרטים ולא כתבתי שטויות) אם חסרים נתונים אנא שאלו מה לעשות? דרך אגב, ביצעתי ניקיון פנימי וזה לא עוזר, הוא פשוט מרעיש מהרגע הראשון גם כשהמחשב היה חדש.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי המעבד שלי כרגע עובד במנוחה באיזור ה 50 מעלות ? אתם חושבים שמשחה טרמית טובה יכולה לשפר את המצב ? אם כן איזו בדיוק ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היום כשהשתמשתי בתוכנה הנ''ל הפיירוול הודיעה לי שהתוכנה יוצרת קשר עם האינטרנט ויכולה להוות סיכון למחשב שלי... (אגב הורדתי מהאתר הרשמי) דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בעליו הגאים של לוח P4P800 ואני מריץ את המערכת על באס יציב של 240 מה"צ הבעייה שOC אוטומאטי מוריד לי את באס הזכרונות ל 160 מה"צ ביחס של 2:3 עם תזמונים של 3-4-4-8 שברור לכולם שזה דיי עלוב לזכרונות PC4000. עכשיו למי שמכיר את הלוח הנ"ל וכיצד אני משנה קונפיגורציות ידנית ? אני מעוניין בתזמונים נמוכים ביחס של 4:5 מבקש למי שמכיר טוב את הביוס להדריך אותי כיצד לבצע את השינויים ידנית. לגבי הזכרונות אני יודע שאני משנה תזמון ב CHIPSET CONF אבל איזה נתונים להזין, שינוי היחס ושינוי הבאס לזכורונת את זה אין לי מושג אין לעשות. בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות את spark 7+ ואת volcano 12 (כן שתי מערכות שונות מבוססות חברות שונות) ופשוט ראיתי שהמשקל העצום שלהם מגיע ל750 גרם אם אני לא טועה. אני יודע שאלה מערכות מוכרות ומסחריות ושיש מערכות קירור יותר כבדות אבל האם המשקל הזה יכול לקרוע את סוקט מהמקום?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קודם תודה שאתה פה !!! דבר שני קניתי מחש חדש לפני 4 חודשים ומאז שקניתי אותו המאורר של המעבד שלי עושה רעש יש לי מעבד פניטוים 4 2.8 אניטל prescot ואני משאיר את המחשב כול השבוע דולק והוא עושה לי פוווול רעש בשינה ואני הולך לחברים שלי והמחשבים שלהם שטים טילים אני מחפש טריק שישתיק אותו ואם לא טריק אז מעבד שקט במחיר הכי נמוך שיש ואני גם בנתניה אז שיהיה בסביבה סליחה שיש לי כול כך הרבה בקשות אבל זה ממש לחוץ לי !!!! :s07: :s07: :s07: :s07:
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב חדש לגמרי מבוסס AMD A64 3500+ Winchester DFI LanParty UT Ultra-D וחשבתי לקנות אחד משני הקירורים הבאים: 1. TT BigWater שעולה 535 שקל 2. Zalman 7000B-Alcu Led שעןלה 192 שקל 3. Thermalright XP-120 + Thermaltake Thunderblade 120MM Blue Led שעולים 364 שקל כמו שהבנתם אני מחפש יופי וביצועים דיי טובים יכול מאוד להיות שאני יעשה לו אוברקלוק נחמד (לא שבירת שיאים או משהו בסגנון) התקציב שלי הוא עד בערך 550 שקל מקסימום 650 בטופ מה מאלה אתם ממליצים ואם לא על אלה אז על מה? חשוב לי שיהיה יפה דרך חלון צד ושלא יעשה רעש של מסוקים ממריאים לי בתוך המארז
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
k hamifrat sheli hu amd 3400 s939 asus a8v p4k800 pro (ani hoshev a-data 512 ddr 400 kirur box tr2 asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni? heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezef az samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beereh lama ze lo oved al metah namuh yoter?
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש מישהו בפורום שהתקין את ה-XP-90 על הלוח הזה ? האם זה מתאים ? צריך להוריד את ה-DPS או לא ?
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז יש לי שאלה קצרה. לאחר שקניתי את הלוח אם ASUS P4P800SE i865, רציתי לוודאות שאכן מה שעשיתי זאת נעילת AGP/PCI. נכנסתי לביוס ובאפשרות של האובר-קלוק יש אפשרות לעשות 5%, 10% וכן הלאה וזה עושה אוטומטי, ויש אפשרות מנואלי. כמובן שבחרתי מנואלי להחליט מה עולה מה נשאר וכו'. ושם היה משו כמו AGP/PCI frequency (אם אני לא טועה), והאפשרות שהיה לי לבחור הם Auto 66.66/33.33 (משו כזה אם אני לא טועה) ועוד כמה איזה 2 יחסים יותר גבוהים. מכאן הסקתי, לפי דעתי, שהאפשרות האוטומטית תעלה את התדירות של הכרטיס מסך וPCI בהתאם לאובר קלוק לפי היחסים ובהתאמה כמובן. והאפשרות של ה 66.66/33.33 תשאיר את היחסים של התדירות קבועה לא משנה כמה אני העלה את מהירות השעון של המעבד. האם זה באמת…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני נתקל בחברים בפורום ,השואלים איך עושים OC והיכן ניתן למצוא מדריכים. נתקלתי במדריך נחמד הנותן תשובות לשאלה-ומראה כיצד לבצע OC למעבד,כרטיס נסך,לוח אם וכ'ו. מצורף בזה לינק למאמר. מקוה שעזרתי ולו במעט. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1804&page=1
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
וואו ראיתי את זה נגנבתי www.omgwtf.biz/tembel/OC/OC_5000_(www.laflaf.co.il).avi הם הגיעו עד ל 5300 MHZ נ.ב אני לא יודע אם נתנו את זה פה כבר אם נתנו אני ממש מצטער ומנהלים למחוק... אם לא נתנו אז תהנו
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עד היום היה לי מאוורר אחד של 80MM בנוסף לזה שעל המעבד, היום קניתי עוד שניים 80MM. המאוורר שכבר היה לי היה מכניס אוויר מקדימה. מאוורר אחד שקניתי שמתי מוציא אוויר מתחת לספק כח. עשיתי חור במרכז הדלת, ואת המאוורר השלישי אני מתכנן לשים בדלת. מה עדיף שהוא יהיה מכניס או מוציא? נראה לי מכניס כי זה בדיוק מול הלוח והמעבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של אסוס wl500g כשקניתי אותו לפני מספר חודשים היו לו בעיות נוראיות של חימום יתר כי הוא לא התאים לתנאים בארץ... קצת חם פה אחרי חודש בערך החזרתי אותו לחנות וקיבלתי אחד חדש ממשלוח מיוחד שהגיע לארץ כי כל הנתבים הנ"ל לא יכלו לעבוד בארץ מחמת חימום יתר... הנתב החדש עובד כמו גדול בחדר סגור בחמסין הכי חם שיש בארץ... (הכוונה בלי מיזוג כמובן) יש לנתב 32 מגה זיכרון SDRAM. מעבד של 133 מגה הרץ, בלי מאורר ולדעתי בלי צלע קירור בכלל. הנתב מריץ גרסא מאווווווווווד בסיסית של לינוקס לצורך העבודה שלו. (יש 4 מגה פלאש בשבילה) בגרסאת תוכנה שהנתב בא איתה כמובן שאין הרבה דברים חכמים שאפשר לעשות אבל אני מריץ גרסא אחרת שאינה רשמית של אסוס שמאפשרת גישת TELNET מלאה לנתב או SS…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כי הכרטיס מסך שלי הגיע ל110 מעלות במאמץ ופתאום גיליתי שהכרטיס מכוסה אבק ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד לי על 46 רגיל ו78 מאמץ עשיתי לו OC ועכשיו הוא עובד על 53 ו90 במאמץ קיבלתי 3674 ב3DMARK05 זה טוב? יש לי GF6600GT
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-