עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by לוח שנה,

שלום, התקנתי קירור סטוק של אינטל שקבלתי עם הE7200 והתקנתי על לוח של MSI ישן עם תושבת 775 (תומך במעבדים עד D820), עכשיו הקירור יוצא קצת לחוץ, כאילו הוא גבוה מהלוח וקצת מעגל אותו. מה אתם אומרים להשאיר את הקירור או לפרק?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  2. הארות הערות והצעות יתקבלו בהחלט את המיכסה סוגרים שישה ברגים חזקים למד עדיין לא החלטתי איזה עובי צינורות אני ישתמש ואיזה רדיאטור לכן כל העסק הזה עדיין תקוע עד שיתפנה לי קצת זמן בברכה ארז [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

הזמנתי מחנות אלקטרוניקה בישראל מספר לדים זוהרים: 3 לדים כחולים 3500mcd 8 לדים כחולים 2500mcd 10 לדים אדומים 4830mcd 10 לדים צהובים 6200mcd ( נראים כתומים לדעתי ) 2 לדים ירוקים 8000mcd 3 לדים כחולים 3mm 3 לדים ירוקים 3mm רציתי גם לבנים של 9000mcd אבל נגמר להם. סה"כ 39 לדים במחיר מצחיק של 161 ש"ח כולל משלוח בדואר רשום. תוך יומיים זה הגיע אליי. אם מנהלי הפורום יאשרו אני ארשום את שם החנות פה ואם לא אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית. הנה כמה תמונות:

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Prodigy,

יש לי כרטיס מסך של gain ward ge force 2 ti 500\xp 64 ddr אני רוצה לעשות לו אובר קלוקינג מישהו יכול לעזור לי כי אני ל יודע איך....... בבקשה :'(

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת איפה אני בודק טמפרטורה של 9800XT? עם יש תוכנית מסוימת בדקתי באופציות של הכרטיס אין שם כלום תודה לכול מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום לכולם(: עשיתי OC לכרטיס מסך (קירור סטוק אבל כפול של gainward) יצא בסדר לOC ראשון?.

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by tal hw king,

שלום, יש לי כרטיב 9800פרו של GIGABYT עוד מעת אני מקבל את ה VGA SILENSER שלי יחד עם הקירור לזיכרונות, לכן שלב ראשון ב OC אני רוצה לעשות פלאש ל-XT ולהרויח עוד ביצועים שOC רגיל לא יכול לתת לי אני רוצה לינק מדיוק להורדת הביוס והסבר בכמה מילים מה אני אמור לעשות, אני לא זוכר אם דובר על כרטיסי מסך, אבל שמעתי על תוכנה שעוסהעידכוני ביוס אוטומטי, אם אפשר אני רוצה את לינק אליה וכמובן צרוף של לינק ל XT חשוב שיתאים לכרטיס שלי, כול מידע שרק תצתרכו אני יוכל לתת לכם (יש לי עדיין את הקופסה), אם קורה לי פה משהו גורלי הוא GF4 MX440 לעוד שנתיים תודה

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  8. יש לי פה גוף קירור עם מאוורר שלקחתי מחבר ואני רוצה לשייף אותו כדי שיהיה חלק ומבריק (גם בשביל הפוזה ) ושיקרר יותר טוב. המאוורר הוא 40 מ"מ וצלעות הקירור או מה שזה לא יהיה בערך 60 מ"מ. באיזה נייר שיוף אתם ממליצים לי להשתמש? יש לי Sapphire 9600XT ואני מתלבט אם לשים את זה עליו (על החלק האחורי של ה- PCB, מעל הליבה), אם כן אז איך לעשות את זה בלי לקצר את הכרטיס? או לשים את זה מעל אחד ההארד דיסקים (אבל אני לא יודע במה זה יועיל בדיוק....) מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by FuZuL,

יש לי מחשב P4 2.8Ghz 1.75RAM AsusP4P800 יש איזושהי דרך לבצע לו OC ?? ואם כן אז איך..? ואם אפשר עוד פרטים... יש לי ספק מעפן אם זה מהווה בעיה.. [ הוא עובד איזה חצי שנה מצויין אבל אמרו לי שזה ג'נרי.. ] ויש לי כרטיס מסך 7600GT

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  10. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3433785,00.html נחמד ופשוט. אולי המחשב יילמד דוגמה מהנמלים ויפסיק להתעצל.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. Started by Director,

שלום לכולם . שכחתי שיש לי בבית מחשב נוסף עם מעבד .Intel P4 1.8 ראיתי שאנשים אמרו שמעבדים ישנים (דיי ישנים) טובים דווקא ל-OC אתם ממליצים לעשות איתו OC ? הקירור הוא קירור סטוק אבל זה לא בעיה לקנות קירור אם זה ישתלם תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by arkadur,

שלום עלה בדעתי הרעיון לדחוף מע' קירור מים קטנה בפרוייקט שלי (במארז הקטן, בגדול כבר יש ) הלוח הוא MINI ITX, ופליטת החום שלו היא מזערית, ואפילו קירור פאסיבי יספיק.. אבל אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף, וחסרים לי כמה דברים 1.מידות המע' (יש לי מקום מאוד מוגבל במארז, וכל MM חשוב) 2.מה ההבדלים בין ה"רגיל" לPLUS? (מלבד המפצלים והבלוק הנוסף), האם יש שינוי במידות המע'? האם המשאבה חזקה יותר? רדיאטור משופר? 3.האם המשאבה "תצליח" לסחוב עוד בלוק לHDD? ואשמח לשמוע עוד דברים אודות המע' (אני יודע שהביצועי המערכות של TT הם על הפנים, אך כאן משחק הגודל..)

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by shloogy,

הי , יש ברשותי מחשב בעל המפרט הנ"ל : Q9550 2.83 GHZ 12MB לוח אם P5QC ASUS זכרונות - שלושה סטיקים של 2GB DDRII 800MHZ של CORSAIR כרטיס מסך - 8600GS מערכת הפעלה XP 64 BIT קירור - זלמן מסויים לא יודע את הדגם אבל יש לו לד סגול כזה, ויש לו אופציה לשחק עם מהירות הסיבובים, בנוסף יש עוד מאוורר אחד סטנדרטי 120MM -טמפ המעבד בזמן עבודה 50c -טמפ' ההרדיסק - 35 טמפ' כרטיס המסך - 60 קניתי את המחשב לשם עיבוד של אפליקציה מסויומת, הביצועים שאני מקבל כרגע לא משביעים את רצוני. הCPU שלי מגיע לניצול מקסימלי בחלק מהזמן ואני חושב שהמהרה שלו תביא לתוצאות טובות הרבה יותר. אין לי נסיון בOC כלל וכלל, יש המון מדריכים ואני מרגיש נורא מבולבל. 1.OC נעשה אך ורק דרך הBIOS, כאשר ה"משחק" היחיד הוא עם המה…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  14. ??? שלום מישהוא יודע איך אני מוזיף את הלשונית של העלת מהירות הליבה והזיכרון דרך הדריוורים עצמך ולא דרך שום תוכנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. Started by -ox-,

640Mb DDR 2700 זו המערכת שלי על לוח זול של ג'יגהבייט GA-7N400-L מבוסס nforce2 לאחר שנשרף לי לוח מעבד ספק וכמעט כרטיס מסך, החלטתי ללמוד קצת על התחום של קירור ו OC לאחרונה. שמתי 2 מאוררים גדולים אחד מכניס אוויר מלמעלה אחד מוציא מאחורה , סידרתי כבלים לזרימת אוויר טובה . קניתי את ה Temaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP שעובד ב2500RPM לא בכוונה לעשות OC אלה בכוונה לשמור על טמפ' יחסית נמוכה אך אני לא מצליח לרדת מ 50-54 מעלות ולפעמים גם 56-57 אחרי מאמץ. טמפ, מארז נמצאת במצב רגיל על 40-43 שזה גם דיי חם. בסופו של דבר נשארתי עם אותה טמפ' גם לאחר קניית גוף קירור ב 165 ש"ח . עכשיו מה שנראה לי שיכול להיות זה שהמשחה שהשתמשתי בה היא אותה משחה שקיבלתי עם ה volcano ויכול…

16. Started by thebenjamin,

צריך קירור מTMSFOX למעבד בשביל OC.. אין להם mugen 2 אז אני צריך משהו קרוב בטווח ביצועים ובטווח מחיר בנוסף האם זה מספיק להוסיף לANTEC 300 מקדימה 2 מאוורירים פשוטים ( CoolerMaster Bulk 120mm) שעולים 22 שקל (כל אחד) כדי להכניס אויר למארז?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by tal daniel,

טוב לצערי המחשב שלי נדפק לא יודע מה יש לו כל כמה דקות הוא מתכבה. אמרו לי שזה בגלל שהמעבד מתחמם הינה טמפ' Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627DHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name ASRock G41M-LE Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 31 °C (88 °F) CPU 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #1 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #2 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #3 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) Aux 32 °C (90 °F) GPU Diode (DispIO) 38 °C (100 °F) GPU Diode (MemIO) 52 °C (126 °F) GPU Diode (Shader) 48 °C (118 °F) Hitachi HDP725050GLA360 [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans CPU 964 RPM GPU 0% Voltage Values CPU Core …

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by ofer40,

היי מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאיך נראה הקירור המקורי שבא בגירסת ה BOX של מעבד AMD 64? תודה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by laviko1,

שלום לכולם. מעניין אותי לדעת האם זה מומלץ שכל חלקי המחשב יהיו מחוץ למארז וככה לעבוד איתו(משחקים בעיקר) תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by nivezrati,

שלום לכולם אני דיי חדש בנושא המודינג אוברקלוק וקירור ובדקתי את הטמפרטורות במעבד והלוח אם שלי וגיליתי שבמנוחה הם 40C ובמאמץ הם בערך מעל 60C אני יודע שזה דיי תיקני אבל זה ממש א מספק אותי בגלל שהמחשב נכבה לפעים אני מאמין בגלל טמפרטורה גבוה יש לי מאוורר אחד עם הספק של 120 מ"מ ואני מעוניין לקרר יותר את המארז במיוחד את באזור לוח האם והמעבד כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני מוכן לשקיע 100 שקל פלוס מינוס אבל כדאי שיהיה זול יותר (מאוור) אני פתוח להצעות! ועוד שאלה איך אנ ימרכיב גוף קירור נוסף במארז MIDI?

• 12 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת אם למישו יש את הכרטיס Sapphire HD4870 1GB הגירסא השחורה שיש לה קירור כמו של ה TOXIC ... רציתי לדעת אם מישו עשה לו OC ואם כן עד כמה הוא הגיע ? אני עכשיו ב OC של 780 1020 האם יש טעם להמשיך עוד ? קיבלתי ב 3DMARK 13278 נקודות + כל המבחנים על רזולוציה של 1920X1200

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  22. אני עושה זאת בעיקר בשביל השקט במארז. והנה ציטוט מן הביקורת על המארז http://www.silentpcreview.com/article200-page4.html: At 12V it has a distinct buzz, with a very noticeable whirring, rasping bearing noise. It's bad enough that the testing was actually stopped to check to see if a scrap of paper had become lodged inside the hub. That was not the problem. While raucous at full voltage, drop the voltage below about 9V, and the whirring dies away, the buzz diminishes, and it becomes a fairly well behaved fan. Most likely it will find use either at the lowest of voltages, or not at all.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. שלום כולם אני מתכנן אובר קלוק למחשב של אח שלי למעבד אז הנה המפרט ספק גנרי 300 וואט מעבד p4 1.8 512k northwood לוח אם משהו לא מוכר של via + קבלים נפוחים ועם חומר צהוב 256 pc2100 של יצרן לא ידוע ------------------------------------------------------------ עכשיו אני מתכנן תזכרון למכור לחבר שלי ולקנות: 512MB A-DATA DDR 500 (ובעתיד אולי אני יקנה עוד אחד כזה ויגיע לגיגה) לתקן תלוח אם עם האחריות אם לא יסכימו כנראה שאני יקנה לוח חדש אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות כי אני לא מבין בלוחות לאינטל ואני גם צריך לוח חזק לאובר קלוק, אז אני צריך שתיעצו לי כבר מעכשיו על לוח אם חזק לאובר קלוק לפי המפרט שנתנתי. ספק כוח אני יקנה : Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC …

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Drek Boy,

k hamifrat sheli hu amd 3400 s939 asus a8v p4k800 pro (ani hoshev a-data 512 ddr 400 kirur box tr2 asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni? heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezef az samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beereh lama ze lo oved al metah namuh yoter?

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by 3liran,

שלום, ברשותי מארז שמותקנים בו כרגע 2 מאווררים של 120מ"מ, אחד בקידמת המארז שמכניס אוויר, והשני בגב המארז מתחת לספק שמוציא אוויר. העניין הוא שיש לי אופציה גם להתקין מאווררים של 80מ"מ על הדלת הצדדית של המארז. אחד שיושב בדיוק מול המעבד ושני שיושב קצת יותר למטה, פחות או יותר מול כרטיסי ה-PCI. השאלה שלי היא אם כדאי להוסיף שם מאווררים או לא, ואם כן, האם להרכיב אותם בצורה שיוציאו או שיכניסו אוויר למארז? או שפשוט מספיק להישאר עם שני המאווררים הקיימים של ה-120מ"מ. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים