עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אחריי שקראתי בפורום ובמדריכים באתר הבנתי סוף סוף איך לעשות אוברקלוק נורמאלי חח (פרטי המחשב מופיעים בצד) הצלחתי להגיע עם המעבד מ2000MHZ ל2700MHZ במתח של 1.5 במקום1.4 ועם כל זה ללא קירור מיוחד הוא מתחמם רק ב2 מעלות ביחס למצב הקודם בעומס תיזמוני הזיכרון 3-4-4-8 מתח 2.7 ושיניתי אותם לDDR333 HTT X4 והמתח של הצ'יפסט 1.55 סה"כ המחשב מאוד מאוד יציב לא מתחמם כ"כ וד"א אני לא מצליח להעלות אותו בFBS ותר מ275MHZ (בבאיוס) כדי להגיע למהירות מעבד גבוהה יותר.. עכשיו יש לי שתי שאלות הראשונה: האם הגעתי לקצה גבול היכולת של המעבד? ושאלה שנייה: האם זה אוברקלוק טוב או שהוא לא מספיק הומהר? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by roeiw,

למי יש ביצועים יותר טובים? (בלי להתחשב ברעש) ומה ההבדל בין CNPS 7000A-Cu ל CNPS 7000B-Cu (חוץ מהמשקל)?? תודה.

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש מאורר חזק מאד ולא מרעיש במיוחד למעבד שלי: Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading, Northwood, Socket 478 תודה רבה לעונים!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by dany_tab,

מה אתם אומרים על המאוורר הזה לסוקט AM2: כדאי לקנות או שעדיף לחסוך למאוורר של ZALMAN ? אני מתכוון לקנות מפה: http://www.ksp.co.il/hmain.php בשביל אוברקלוק...

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  5. אני מחפש חברה שמייצרת מארזים עם מודינגים שונים....בארץ או בחו"ל מישהו מכיר כזאת??? אם אפשר גם אתר של החברה...

6. Started by בייגל טוסט,

אני מנסה להחליף את המאוורר של הBT למשהו קצת יותר איכותי אבל הברגים פשוט לא משתחררים נראה לי גם שהם מחזיקים רק את הגריל של המאוורר, והמאוורר עצמו מחוזק לסינק באמצעים אחרים בקיצור - מה עושים?

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  7. אהלן חברים יש ברשותי את המפרט הבא: Intel dual core E4300 @ 3.0Ghz החלפתי זכרונות לחדשים ומהירים יותר: Kingston 2gb PC2 CL6 -6400 800mhz הזכרונות הקודמים שהיו לי הם: Ocz PC2 6400 4-4-4-15 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: המעבד באובר קלוק והזיכרונות הקודמים היו באובר לא משמעותי בכלל.. מ 800mhz ל 830 אם אני לא טועה. רציתי לדעת כשהתזמון שונה על כמה אני צריך לשים את החדשים? והאם לעלות להם את הזרם? לוח אם: gigabyte 965P-DS3 תודה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש לי מארז פשוט של חברת מגנטיק או משהו כזה (ממש פשוט) ואני רוצה להחליף את המאוררים שלו. אני חושב שמדובר במאוררים של 80 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ואני מחפש מאוררים חזקים, שאני אומר חזקים אני גם מתכוון לזה שהרעש לא משנה לי. אני לא מחפש משהו עם צבעים, גם ככה אין לי חלון, אבל אני כן מחפש משהו חזק, מאוד מאוד חזק. ה Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC צד את עיני, אבל אם יש משהו יותר חזק אז אני אשמח לדעת. תודה.

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by yaron86,

בתמונה המצורפת: https://prnt.sc/26w6cuo 2 המאוררים למלעלה באדום - לאיזה כיוון הם מוציאים אויר? למעלה? למטה? מה התפקיד שלהם? והמאורר האחורי (חץ כחול) איפה הולך האויר? לתוך המארז או מחוץ למארז?

10. אוקי יש לי את המשאבה atman at103 עכשיו יש לי צנרת של 3/8 אינצ'. הקטע הוא שהחור יציאה של המים הוא גדול מדי בשביל הצנרת. ראיתי שארקדור פשוט שם איזה מחבר שהתאים לו את זה לגודל צנרת. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות כזה מחבר? שנית,יש לי ג'יגהבייט אורורה ורציתי המלצה למאוורר120מ"מ (רצוי עם לדיםP:). מכיוון שיש לי רדיאטור נחושת והמאווררים של המארז נורא חלשים.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by liav12,

היי, ראיתי המון פעמים את המאווררים האלו ברשת (מפלצתיים, אם כבר מדברים), איפה ניתן להשיג אותם בארץ? ובמקומות אמינים? המחיר שלהם שפוי?? תודה!

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח, הרכיבו לי מפרט ומשהו שם לא הסתדר לי (ראם היה קצת נמוך, לא כללו ספק כוח, SSD גדול יותר ויקר יותר...) שיניתי קצת את המפרט ואשמח אם מישהו יוכל לראות האם המפרט מתאים. המחשב מיועד לעריכת וידאו וסטילס בתוכנות של ADOBE ו DAVINCI, בנוסף תוכנות מוזיקה כמו אבלטון וקיובייס התקציב היה 8000 אבל זה קצת חרג מהתקציב אני די מתחילה ומתכננת ללמוד עריכת וידאו. אשמח לדעת אם המפרט טוב והאם אפשר לשפר באותו הסכום שכבר שם. תודה מראש לעוזרים : ) זה הקישור למפרט אך אם לא ניתן לפתוח אז למטה מצוין המפרט (הסכום יצא בסוף 9600) https://www.yahavpc.co.il/build?id=RQDRY5Z5RKLZJ4 מעבד Alder Lake 12th Gen LGA1700 Core i7 12700K Turbo 5.0Ghz 25MB דגם Intel חב…

13. תהנו ! http://avner.richard.free.fr/Fanpaint/

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by Psychopath,

Okay, I have an Abit NF7 with two 256MB XMS CL2 PC3200 memory sticks... My friend has an Epox 8RAD+ with one 512MB XMS CL2 PC3200 PRO memory stick... I tried overclocking the FSB at my computer (AXP2500), when the multiplier is 10... I can't seem to get it right and my windows doens't work.. or i even have to CMOS reset.. yet my friend can easily overclock (well actually i did it for him) his memory, and so far he's at 10x220 (didn't try further). Could it be the dual DDR that stops me? or is it something else? I want to reach 2300mhz with at least a bit overclocked FSB, because I want more performance out of my DDR. I'm, positive my CPU can reach 2300mhz, because right n…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. אני קונה את הקיט הזה.... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829 יש למישהו המלצות עליו ? אבל רק למי שיש אותו אני חייב לדעת איך הוא

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by Lol10k,

שלום. המעבד שלי בזמן האחרון לא יורד מה45 מעלות,אני חושב שהמאורר הלך כבר (הוא מרעיש גם) הנה הפרטים המדוייקים AMD Athlon 64, 2043 MHz (10 x 204) 3200 לוח אם Abit KV8 Pro סוקט 754 אני מחפש משהו שיהיה שקט מאוד,ולא יקר,אבל יעיל. שמעתי שAC טובים,מישהו יכול להמליץ לי על דגם?

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by NOVA,

האם מישהו כבר הספיק להתנסות במודלים האלה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by Tommy,

ב Temperature Settings של ה FORCEWARE זה מראה לי 54 אחרי OC ופתחית צנורות...אם אני לא טועה זה אמור להיות 40+ לא ? (זה טמפרטורת מנוחה כמובן)

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  19. Started by WitheNoise,

או שזה רק אני ? Coolink SWiF2-1201 Fan 1200RPM 18.2dBA 94.2CFM Hydro-Dynamic Bearing (120x120x25mm) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=26151

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  20. Started by HellBoY,

מה אתם אומרים ?ככה זה האורור הנכון למארז שלי? http://img168.echo.cx/my.php?image=149215021495151314891513150014.jpg

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Jook,

ביום רביעי אני טס ללונדון, עכשיו יש לי הזדמנות לקנות מאווררים שאני מתכנן לפרויקט שלי ביותר זול. עכשיו אני צריך משהו שיקרר כמה שיותר וירעיש כמה שפחות. לפי הבנתי פנופלו הם פתרון מצויין. עכשיו אין לי מושג איפה להתחיל לחפש בלונדון, באלותיי הן: איזה מאווררים לקנות ? יש שם עוד משהו ששווה לקנות מבחינת המחיר (אני מדבר רק על רכיבים למודינג לא חומרה) ? איפה לקנות ? למישהו יש אתר שחנותו ממוקמת בלונדון ? כתובת בבקשה... תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by pp12,

רציתי לדעת מה זה OC לכרטיסי מסך שמישהו יסביר לי מה זה עושה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. אני משתגע ! ניסיתי ATI TOOL גם 0.26 וגם איזה גרסה ישנה שמצאתי במחשב שניהם לא עבדו, משהו עם KERNEL... ניסיתי ATI TRAY TOOLS גם גרסאת הבטה וגם אחרת הוא נותן לי CAN NOT ... LOW LEVEL DRIVER (לא זוכר את האמצע) דרך CCC אי אפשר. עם RIVA TUNER אני לא מסתדר ולא מצאתי מדריך נורמלי. אפשר עזרה ? הכרטיס הוא 1950XT

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. Started by Liquid,

מאיפה ניתן להשיג?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by urielka,

איך עושים vmod לGeForce 4mx440

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים