עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי רציתי לדעת מהו מאורר ה-80 מ"מ עם יכולת העברת אוויר הטובה ביותר היום?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. בבקשה אני צריך עזרה... אני לא יודע איך לעשות אוברקלוק למעבד שלי... יש לי מעבד פנטיום שלוש 651 מגה הרץ ואני רוצה קצת לנסות אותו אבל אני לא יודע איך תודה מראש ! :-[

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, איזה משני המערכות קירור הללו הייתם מעדיפים מבחינת רעש\איכות קירור? לThermalright MST-9775LE CPU Cooler יש יתרון שהמאוורר מוריד אוויר למטה ולא לצד לכן הוא מקרר עוד חלקים על הלוח אם. ה AC 7 הוא אהוב הפורום...(-: אשמח לדעת מה דעתכם על ההשוואה בינהם? (המחיר שלהם כמעט זהה).

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by henbasel,

אם יש לכם דגם מומלץ בין 100-150 ש"ח המחשב הוא לא לשימוש מיוחד אלא שימוש ביתי פשוט הקירור המקורי שלי של אינטל נדפק

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. טוב שלום לכולם אני חדש לאוברקלוקינג והדבר ראשון שאני מנסה לעשות זה ההפך מאוברקלוקינג למעבד שאני חושב שהוא כבר מתחיל לגסוס לאחר שבעבר המעבד היה מגיע לחום מטורף של 80 מעלות כרגע המעבד בטפרטורה 60 לפי הביוס ו45 לפי תוכנה core center של msi ככה שאני לא יודע למי להאמין וזה כאשר המחשב לא מתאמץ המחשב לא נכבה או משהו הוא עובד בלי בעיות בעת גלישה באינטרנט ועבודה פשוטה כאשר משחקים בו הוא קורס לכן אני רוצה לגרום למעבד להתאמץ פחות כמו שאמרתי אין לי ניסיון באוברקלוקינג ולכן גם הייתי רוצה לשאול עם התיאוריה שלי נכונה שעם אני יפחית את המהירות ליבה מ3200 ל2600 עם אכן הוא יתאמץ פחות וגם פחות יתחמם ? ויתן למחשב עוד זמן לחיות בשביל גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס אז ככה הבעיה שלי שאני מ…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. היי חברים יש לי את הטרמלטק וי 9 לאחרונה שלפתי ממנו מאורר לפי החברה נאמר שזה מאורר 230 ובמדידה שלי ככה זה ניראה. האם הוא באמת 230 ? הסיבה שאני רוצה להיות בטוח , אני רוצה להזמין את המאורר הזה מחו''ל (כי הוא שקוף עם לדים אדומים) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=25135 משלוח יקר ובמחיר של המאורר הזה אפשר לקנות מארז כבר. אני ממש לא רוצה לטעות ולהזמין משהו אחר .. האם המאורר הזה יתאים לי לשמה ? משהו נוסף , העובי של המאורר השחור שלי הוא 20 מילימטר , פה מצויין , שהוא שלושים מ''מ זה יפריע ? ובקיצור , מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שיוכל להחליף את המאורר השחור שיש לי ? (חובה שיהיה שקוף עם לדים ר…

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by matvey99,

אני מחפש מאוורר 120MM שיהיה כמה שיותר דק? יש מאווררים מיוחדים כאלו? ( פחות מה 25MM הסטנדרטי) תודה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. שלםו לוכולם, בשל לחץ כתבתי ת ההודעה הוז במהירות, מקווה שתבינו את כולה. תוך כדי כתיבת נושאים בפורומים השונים כאן ותוך כדי חיפוש אחר הגורם המכריע לאיטיות המחשב שלי מצאתי שהטמפרטורה של המעבד שלי גבוהה מהרגיל. משום מה, לפני זמן לא קצר הרחתי ריח של אש יוצא לי מהמחשב. היום, כול פעם שאני פותח את המחשב יש ריח של כאילו נשרף לי החדר. בהתחלה, חשבתי שזה בגלל שהמארז דפוק או לא יודע מה.. היום שאני מנסה לחשוב זה נשמע מפחיד. פתחתי את הEVEREST והוא הציג לי שהמעבד שלי על 59 מעלות (Amd Athlon 64) הנה הניתוח של אוורסט: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type …

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by YairZ,

ערב נאה לכולם, כיוון ואני מזמין עוד מעט את המחשב החדש שלי, החלטתי לראות כמה המחשב הנוכחי שלי יכול לסבול, אבל בלי להרוס אותו. לאחר שעשיתי OC לכרטיס המסך שלי והביצועים עלו ב30% בערך, אני רוצה גם לעשות למעבד, קראתי שלוח האם שלי תומך עד 3.4Ghz לכן כנראה ולא אוכל לעשות OC מעבר למהירות זו (המפרט במצד). הגיע עם לוח האם תוכנה בשם msi core center שבעזרתו ניתן לעשות OC דרך וינדואוס, אני יודע שזה שטויות ולא כמו הביוס ושאלתי היא האם זה באמת אפשרי? כלומר ניסיתי עד עכשיו והעלאתי את המהירות ל 3.1Ghz ושום דבר לא קרה המחשב לא נפל ולא כלום, האם כדאי לי להמשיך? יש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי, האם כדי לנסות אותו, פשוט אני לא רוצה לדפוק את המחשב משום שהוא ישמש את ההורים שלי בעתיד. תודה לכל העוז…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by hamoodit,

אז ככה: יש לי לוח אסוס P4T533-C ומעבד 2.4 (533). אני מנסה לשנות מהירות למעבד ולא מצליח.....אני יודע זה אמור להיות פשוט אבל הנה הבעיה (אולי יש פה מישהו שניסה את הלוח הזה כבר שידוע כבעייתי עם אובקלוקינג ויוכל לעזור לי). יש שתי דרכים לשנות את ה SIDE BUS של הלוח. אחת באמצעות הביוס והשניה באמצעות ג'מפרים על הלוח ( DSW). אם אני רוצה לשחק עם הג'מפרים אני צריך לעשות ENABLE (על ידי ג'מפר אחר..) ל JUMPER MODE ואם אני רוצה לשחק עם הביוס אני צריך להשאיר את הג'מפר (זה האחרון שאחראי על הנושא) על JUMPER FREE MODE. בנוסף ליד המעבד יש JUMPER שנועל את ה VOLTAGE וניתן להסירו כדי לערוך שינויי מתח למיניהם. בכל מקרה להלן הסיפור: אם אני עובד דרך הביוס אני תמיד מקבל במסך ה BOOT הודעה כמו …

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by Omri4u,

אני מתכוון לקנות מעבד INTEL P4 2000A Fsb= 100 * 4= 400Mhz ואני רוצה לבצע O/C רצחני למעבד הזה אני מתכוון לקנות מפזר חום קטלני וגם המאז שלי הוא Full Tower מאלומיניום כך זה גם ישפיע על המעבד תיהיה זרימת אוויר טובה במארז ואני רוצה לעלות את מהירות המעבד ל 3000Mhz ואת הFSB לעלות ל 533 ע"י ידי זה שאני יעלה את ה Fsb מ100 ל133 ואז זה יצא 533 אגב בקשר לזיכרון עוד לא החלטתי נגיד ואני קונה DDR400 אז הוא לא שווה כלום כי אף ציספט לא יכול לנצל אותו עד הסוף מישהו יודע מתי יוצא ציספט שיתמוך רשמית ב DDR400 עבור מערכת מבוססת אינטל ועוד דבר מצטרע פשו עד עכשיו רציתי לקנות Amd והתעניינתי בהם עכשיו אני התחלתי להתעניין באינטל והבנתי עליהם יותר לכן קשה לי יותר להחליט אגב אפשר כתבה שעושה …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

איזה לוח הכי מומלץ היום? abit ic7? מה ההבדל בינו לבין ic7-g? איזה זכרונות כדאי לקנות? האם תזמונים משפיעים במערכות P4? או שעדיף לוותר על תזמונים נמוכים וללכת על זכרון כמה שיותר מהיר? לגבי מעבד, איזה STEPPING טוב ב-P4 2.4C? איזה שבוע? זה די דחוף כי בן-דוד שלי רוצה לקנות לעצמו מחשב ולא נשאר לו הרבה זמן בארה"ב... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by aviram20,

אני מחפש שני ליבות פשוט וקטן.. משהו זול הוא יהיה למחשב הורדות והוא יקרע באוברקלוק.. מה יותר כדאי אתם חושבים ? מי יתן יותר ביצועים ?

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by hackermeir,

אומנם אני מדבר על CPU ו- GPU של ה- XBOX שלי אבל זה בידיוק כמו במחשב. הבעיה היא שאני מנסה להוריד את המשחה בעזרת צמר גפן/מקל אוזניים ואלכוהול 70% אבל עדין נשארת לי שכבה אפורה ודביקה של המשחה הישנה. יש דרך אחרת להוריד את המשחה?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. אני צריך זוג קירורים לשני ה-4850 שלי. חשוב לציין כי הקירור חייב לאפשר ל-CF בריג' להתחבר לכרטיס התחתון... (TWIN TURBO לדוגמה לא מאפשר זאת...) מה אתם אומרים על VF1000? יש אותו ב-140 ב-KSP... עריכה: מסתבר שה-TWIN TURBO לא חוסמים!!! :) יש.... כנראה אני לוקח אותם! אם למישהו יש הצעות יותר טובות או משתלמות הוא מוזמן להציע!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. הוא 200, אני רוצה להעלות ל250. אני חושב שזה הגיוני. האם קירור סטוק יספיק? האם חייבים להעלות את תדר הזכרונות יחד עם המעבד? כי אני לא מעוניין להמהיר את הזכרונות. אולי עוד חודש אני אקנה קירור יותר מתקדם, ואז אני שוקל להעלות ל280. האם יש סיבה למה לא? כרגע בלי שום OC, אחרי כמה שעות משחק של CRYSIS היום ואתמול(הבחנתי שהמשחק הזה גורם לממורי ליק מפחיד), הטמפ' לפי CORE TEMP היא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2402532921/ וזה במאמץ קל- של הפעלת הג'ינג (התוכנה שאיתה תפסתי את התמונה והעלתי לפליקר), כרגע יש לי 57*2. היעד של הOC הוא סך הכל שיפור קל בביצועים. עריכה: http://screencast.com/t/hKpsSWTMUM סרטון מCPUZ. בדיקה בPRIME95, העלתה את הטמפ' בשניהם ל82. כרגע הטמפ' יורדת לאט …

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם רציתי לדעת מהו בעצם OC ואיך ומה עושים בו ומה משפרים? קניתי מחפש חדש לפי שבוע עם מארז פיצוץ של 400w המארז קל ומתקרר מהר בתוכו יש מאוור שכולל במארז ובנוסף אני שמתי מאוור שיוציא את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים את הלוחות שלהם שהבאתי במיוחד שיזרים אוויר קר לתוך המארז. מה דעתכם? והאם הוספה של מאוורים לתוך הלוח אם והספק יכולים לגרום לנזק ? רציתי לדעת איפה אפשר להכנס להגרלה של המוד?, כי אני מתכוון לעשות עיצוב חדשני למארז עם ציור של חיות או בנות כוסיות עליו והיכן אפשר לשלוח את התמונות של המוד. 8) בתודה רבה זאביק :AR15:

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  18. מכיוון שאני רואה כל הזמן את אותם מארזים פשוטים וזולים הנמכרים בארצינו ... הייתי שמח לקבל יותר מידע ומקומות שניתן להשיג מארזנים שונים , וליצור מעין מבחר ומיגוון גדול יותר של מארזים . למי שיש לינק או כתובת של יצרן , משווק, או כל דבר אחר , ישאיר בטובו בת'רד הזה את הפרטים . תודה .

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. השאלה בכותרת אני מעדיף את אחד הקירורים הנ"ל כי אני קובע איזה מאוורר לשים ואני יכול להחליף אותו בקלות ומתי שבא לי. ושאלה נוספת איזה גודל מאורר אפשר להרכיב על SONIC TPWER ?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by Travis Bickle,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, Phenom 2 X3 720 עם PowerColor ATI Radeon 4850. יש לי מספר שאלות לגבי המארז והמאווררים הבאים: Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 2 ₪76 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪186 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 1. האם הם יהיו שקטים יחסית? 2. האם יעמדו בפתיחת הליבה ברביעית (אם וכאשר) ו/או OC צנוע לכל היותר (מכפיל בלבד, בלי לגעת במתח)? 3. האם יש המלצה לרכיבים אחרים בערך באותו תקציב (או לכל היותר עם חריגה קלה)? תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by mz155,

האם יש איזשהו רכיב יותר מדי חם? או אם אתם רואים איזושהי בעיה בבקשה תגיבו: הכל במנוחה

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  22. שלום בצד המפרט שלי ואני רוצה לדעם אם הכול בסדר ולא מסוכן מבחינת אוברקלוק ומתחים מתח מעבד:V1.35 מתח גשר צפוני:V1.45 מתח זכרונות:2.00V טמפ מנוחה:45C טמפ מאמץ:50-53C 2133@3200 MHZ תזמונים של זכרונות 5-5-5-15 \ 1:1 מה אתם אומרים הכול בסדר ובטוח? נ.ב מצטער על גודל התמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by 1,

יש לי כרגע את הקירור המקורי שקיבלתי איתו, מאוורר על 6200 סיבובים לדקה הטמפ' בימים אלו היא 59 בלי מאמץ, חשבתי להחליף למשהו יותר שקט במחיר של עד 200 ש"ח. המעבד שלי הוא ATHLON AMD1400MHZ הלוח אם ASUS A7V-E מישהו הציע לי לקחת הערכה של זלמן: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm בKSP הוא עולה 190. מישהו יכול להגיד לי עם הוא טוב? יש הערות או הארות כלשהן בקשר למוצר זה? האם במחיר הזה אפשר לקבל משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by EroSenin,

שלום לכולם אתמול קניתי את ה TRUE 120 לסוקט 775 ונתקלתי בקצת בעיות בהרכבה. תגידו אחרי ההרכבה אני אמור להיות יכול להזיז את הקירור מהמקום? הוא לא נופל אבל אני יכול לסובב אותו במקום. זה אמור להיות כך? אולי שמתי יותר מדי משחת טרמית? אך אני מרכיב את המאוור גם על הקירור? ישבתי על זה אתמול שעה ולא מצאתי דרך! יש לי כבר שריטות רבות על הקירור מרוב שניסיתי. חייב את עזרתכם, אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. שבת שלום אני צריך שתמליצו לי על 2 מאוררים 120 למארז שאחד יוציא והשני יכניס ששיהיו חזקים ויחסית שקטים כמו כן גם מאוררים 90 ממ על מה אתם ממליצים תודה יואב

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים