אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום הורדתי את התוכנה RivaTuner בגרסא החדשה ... עכשיו ראיתי במדריך http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/2 שאפשר לתת פרופילים למאוורר כדי שיסתובב בטמפרטורות מסויימות איך שאני אקבע ... עכשיו רציתי לדעת למה התוכנה מוגבלת ל 3 פרופילים כי אני ממש צריך יותר ... והאם יש משו לעשות ? אם לא אז תנו לי תוכנה חילופית שכן תעשה את העבודה תודה
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא:(shuttle MV43V(N והמעבד הוא כמו שצויין למעלה Pentium 4 northwood A80532 . הביוס הוא:של(.AMI (American Megatrends Inc גרסה 19.11.03 ובו אי אפשר לעשות כלום כמעט אני פשוט לא מצליח, לא לעלות את המכפלה או לשנות את ה- FSB. האם יש איזשהי תוכנה או משהו כזה שיעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום חברים !!!! יש לי שאלה אני רוצה לקנות גוף קרור אבל לא יודע אם שווה שהוא יהיה גם עם נחושת ואלומיניום או רק נחושת??? גוף קרור למעבד ולכרטיס מסך!!! ועל איזה אתם אומרים לי לקנות שיהיה שקט ויהיה טוב גם למעבד ולכרטיס מסך, תנו שמות של גופי קרור ואיפה זול לקנות אותם. תודה רב חברים!!!!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=246&var2=0
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מכניס למארז cooler master cavalier 2 מעבד כנראה AMD 5000+ שהוא 2.6 GHZ ואולי עם אוברקלוק ל 3 (נקווה שהספק 300W עם 15A ב 12V יספיק). אני יכול לשים מאורר סטוק או ג'נרי אבל לדעתי הוא קצת ירעיש. אמנם המארז הוא לא מארז LOW PROFILE אבל אני לא בטוח שקירור כמו הפריזר 64 פרו יכנס שם (אולי כן אבל פשוט לא נראה לי). שמעתי על קירורים שקטים מתאימים כמו האיגלו (למרות שהוא נראה קצת מצ'וקמק מבחינת קירור) שדי זול. למישהו אוליי משהו להציע כולל מחיר ? כדאי לציין שגובה המארז כולו לפי המפרט הוא 13.5 ס"מ (לא יודע אם זה כולל רגליות או לא): http://www.pcper.com/article.php?aid=104&type=expert&pid=2
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יודע האם המאוורר הבא יתאים ל Q6600 המאוורר הוא של חברת COOLER MASTER דגם Cooler S775 Cmaster ICT-925P הנה לינק מצורף http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=60.00;10283 או שהמאורר של ARCTIC COOLING עדיף עליו בהרבה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=262
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Q9450 עם FREEZER 7 PRO וארז של TT ARMOR MX+ עם המאוורר 220 בצד. הקריאות שלי דרך CPUID למעבד הם: 40 40 46 46 עריכה: REAL TEMP אומר: 37 37 43 43 זה חם? קר? אין לי מושג... המאוורר נמצא על 40 אחוז בערך. ניסיתי להעלות אותו למשהו כמו 80 ולא ראיתי שינוי משמעותי... ועוד דבר. יש לי את הבורד XFX 780I. אני רוצה למצוא תחליף למאוורר הקטנטן של ה-NB שלו. מה מהקריאות הבאות שייכות ל-NB: SYSTIN - 27 CPUTIN - 33 תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי יש לי זכרונות 2X1GB במהירות 533MHZ cl4 של חברתtwinmos (ואני מתכוון לקנות את המחשב שרשום במפרט משמאל) ורצית לדעת אם אני מתכנן OC האם הם יכולים להגביל אותי? תכננתי על זכרונות 800MHZ אבל זה לא בזבוז לקנות שכבר יש לי זכרונות כאלה? ואם אני עולה בבאס מעל 266 שזה בעצם הסטוק אני צריך להשמש במחלקים? מחלקים זה לא מומלץ? מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב 24\7 עובד על באס 400 כפול 7 (E6300) = מהירות של 2800, הטמפרטורות בשעות האלה עמדו על 35-38, התחלתי להעלות והגעתי ל 450, (כשהשיא שאי פעם הצלחתי להגיע אליו זה 465 ווינדוס עלה ועשיתי אפילו ואלידישן ב CPU-Z), ב 450 הטמפרטורה ירדה לסביבות ה30-32, עכשיו, המתח למעד ב400 היה סטוק, 1.325, ב 450 (עכשיו ) אני העליתי קצת ל 1.365, למה עכשיו הוא קר יותר ממקודם? בהמשך לכותרת, אני נתקע תמיד ב 465, זה לא בעיה של חום מסתבר, הזכרונות בתיזמונים הכי משוחררים שיש, יכול להיות שהם נתקעים ב 940MHZ..? תזמונים של 5-6-6-18, מתח 2.1 (אין יותר... אולי היה צריך עוד מתח?) מעבד - כבר ניסיתי כל אופציית מתח אפשרית.. אולי זה הלוח שלי? אולי עידכון ביוס נדרש? (יש אחד חדש.. 1202, שלי 1102..) צ'יפ…
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס K8N-VM בתוכנה EVREST יש לי בסנסור טמפ' אתה שהיא AUX ובאחת התוכנות של אסוס של הלוח אם זה מראה לי את אותה טמפ' אבל עם השם PWR!! משהו יודע מה זה ה PWR הזה??? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שוחררה הגרסה החדשה לבדיקת הכרטיס מסך שלכם, תוכלו להוריד אותה מהדף הבא http://www.geeks3d.com/20090703/furmark-1-7-0-the-bad-boy-of-graphics-cards-utilities-is-back/
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיב 9800פרו של GIGABYT עוד מעת אני מקבל את ה VGA SILENSER שלי יחד עם הקירור לזיכרונות, לכן שלב ראשון ב OC אני רוצה לעשות פלאש ל-XT ולהרויח עוד ביצועים שOC רגיל לא יכול לתת לי אני רוצה לינק מדיוק להורדת הביוס והסבר בכמה מילים מה אני אמור לעשות, אני לא זוכר אם דובר על כרטיסי מסך, אבל שמעתי על תוכנה שעוסהעידכוני ביוס אוטומטי, אם אפשר אני רוצה את לינק אליה וכמובן צרוף של לינק ל XT חשוב שיתאים לכרטיס שלי, כול מידע שרק תצתרכו אני יוכל לתת לכם (יש לי עדיין את הקופסה), אם קורה לי פה משהו גורלי הוא GF4 MX440 לעוד שנתיים תודה
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי חברים, עם הגעת המחשב החדש כמובן רציתי למתוח אותו עדקצה היכולת. באמצעות הביוס המדהים בלוח P4P800 הגברתי את מהירות המעבד בקלות מ- 2.8 ל- 3.36 הווה אומר ב20% והניהול כולו נעשה ע"י ה-AI OC בביוס, כרגע הבאס עומד על 240 מה"צ שזה אומר שהמכפלה היא 14. הבעייה היא שאיני מצליח להביא את המחשב לתוספת של 30% בביצועים ורציתי לקבל עצות מה אני צריך לעשות. הריכיבים הבסיסיים הם אלו: לוח אם: ASUS P4P800 זכרונות: SAMSUND PC3700 256MB מעבד: P4 2.8@3.36 Mhz כרטיס מסך: ASUS G-FORCE 2 GTS 64MB DDR (זמנית) האובר קלוק הנוכחי לא רע ויציב מאוד, בינתיים אחרי הרצה מרובה של משחקים ותוכנות הכל עדיין יציב אבל מגרד לי באצבעות להגיע עד קצה היכולת!
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש למישהו מבחן השוואה בין השתיים או יחס עלות/ תועלת, או אם לפחות שווה להשקיע עוד 200ש"ח כדי לקנות את החדש ולא את הישן והמוכר?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עקבתי במדוייק אחרי ההוראות באתר שנתנו לי, הנה השרשור הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265854.0 תחילה עדכנתי את הביוס לגירסא F5 וביצעתי הכל כפי שהוסבר במאמר, הגעתי עד לשלב שבו אמרו לי לראשונה לעשות ריסט ולגשת לביוס לשם שינויים, ניגשתי לביוס ושיניתי הכל כפי שהוסבר, שמרתי שינויים בביוס ויצאתי.. מאז המחשב עולה למסך הלבן של גיגבייט ואחרי 3 שניות עושה כיבוי למחשב לגמרי (לא ריסט), המחשב נדלק מעצמו מחדש ושוב מגיע למסך הגיגבייט ושוב כיבוי וזה נמשך ככה בלי סוף... (המחשב אינו מגיע לווינדוס, הוא נתקע בשלב ההתחלתי - המסך הלבן של גיגבייט). אינני מצליח להיכנס לביוס או ל-QFlash או לשום דבר אחר. אין לי מושג מה עשיתי שגרם לזה בדיוק, אולי העלאת המתח Vcore ל-1.35V (שה…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הם קוראים לו ה-HardCano 8 אני חייב להודות שהוא נורא כוסון http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano8vr.htm
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם מסקרן אותי לדעת לכמה המקסימום שבמקסימום הגיעו בC@ עם זכרונות DDR I במהירויות ליבה\זכרון בכרטיסי המסך
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, כמו שרשמתי בכותרת - אין לי ידע כלל בOC אבל המערכת שקניתי מיועדת לזה בעיקר. אני מאוד רוצה שהמעבד יעבוד על 4GHZ וראיתי שהרבה עשו את זה עם מערכת דומה ואפילו פחות טובה מפרט: Core i5 Tray + Noctoua NH-U12P SE2 GA-P55A-UD3 Seagate 500GB G.skill 2048X2 1333MHZ CL9 (1.5V HD4850 DDR3 512MB Enermax modu82+ 625W NZXT Zero2 החנות עשו לי OC ל3.3 אני מעוניין 4GHZ כמו שאמרתי... השאלה שלי זה אם זאת תיהיה בעיה בשבילי לעשות את הOC? אני מסכן את המערכת \ אחריות? ראיתי את המדריך לOC של האתר האם להשתמש בו או שיש משהו יותר עדכני ממנו \ יותר טוב ממנו? המלצות למתחים סיכונים וכו'? ד"א בלי קשר הקירור (Noctua se2) עצום בגודל שלו, לא דמיינתי את זה ככה. תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים מעבד מהירות 2.80 , ולוח אם דגם 8945 של גיגהבייט, לפני שבועעים החלפתי ספק לספק של ezcool p-1000 500W וביצעתי ניקוי ותיחזוק מקיף למחשב, ניקיתי אבק בכל פינה החלפתי משחה טרמית בין המעבד לצלעות קירור, שימנתי את כל המאוורירים, ובכל זאת הטמפ' במחשב נעה במצב מנוחה מ50 למצב עבוד היא מגיע ל70 מעלות, ניסיתי להוסיף מאוררים, בדלת של המחשב שמתי 2 מאוררים 1 שמוציא אויר ואחד שמכניס, בתקרה של המארז קדחתי חורים ושמתי מאוורר שמכניס אוויר, כל המאווררים הם 8 ממ המאורר של המעבד 12 ממ הטמפ לא משתנה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מדוע, אני מתכנן לשים 3 מאווררים (8 ממ כל אחד) בחלק העליון של הדלת שיוציאו אוויר ו3 (8 ממ כל אחד) בחלק התחתון שיכניסו אויר (ובתקרה לקדוח חור עם …
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה הורדתי את התוכנה nTune של NVIDIA וביקרור יש לי 40% זה אומר שהוא לא אוטומטי כרגע?? לא נגעתי בזה .. זה היה כך רק שינתי את מהירות הזיכרון/שעון וכו' של הכרטיס בקצת http://i43.tinypic.com/21kf3ex.jpg
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שאני עושה אוברקלוק דרך התוכנה הזאת של MSI הוא עושה לי אוברקלוק ל1787MHZ אבל שאני עושה ריסטרט למחשב האוברקלוק נעלם.. תוכלו לתת לי תוכנה לעשות אוברקלוק נקי מבלי בעיות ?
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם למישהוא יש רעיון איפה לשים חיישן טמפ' לפנטיום 4 חוץ ממתחת למעבד כי הפינים קטנים והחוטים לא עוברים שם.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את המהירות של המעבד ל-3.0 GHZ ולעשות OC גם לכרטיס מסך. מדובר על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL מה…
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הפעלתי RivaTuner... Low Level System Tweaks Install Custom Customize ? סימנתי V בBIT05 עשיתי ריסטרט, הV נשאר, אבל המצב עדיין Disabled... עשיתי משו לא נכון או שפשוט אי אפשר
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עם מעבד E6300 וזכרונות XMS2 PC6400 ?חשוב לי שיהיה חיבור ל2 מאוררים וכמה שיותר SATA התקציב שלי הוא עד 550-600 שח!!!
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-