אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני חושב על לקנות Geforce FX 5600 Ultra של Leadtek,אבל יש לי בעיה המאוורר מוציא 55 דציבלים,שזה קצת הרבה בשבילי,אז אני צריך קירור אחר. יש לי Zalman 80HP על הכרטיס הנוכחי,אבל לא נראה לי שהוא יעבוד טוב על הכרטיס הנ"ל כיוון שלפי מה שהבנתי הסינק הג'נרי של הכרטיס מכסה גם את הזכרונות,והZALMAN לא מכסה אותם אז מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
משהו יודע מה זה אומר FSB של מעבד ומה זה מכפלה??
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://i28.tinypic.com/2krmv4.jpg זה אחרי ששחקתי בASSASSINS CREED איזה שעה 88GT BFG OC + accelero s1 q6600 + freezer 7 pro ללא OC ואני רוצה לעשות OC למעבד ל3.0 ככה, האם כדאי לי לקנות קירור יותר טוב? והמעבד, באיזה טמפ' אני צריך להתחיל לדאוג? 60+ זה עדיין סביר? (שלי אף פעם לא עבר את ה60, רוב הזמן בLOAD הוא מקסימום על 55)
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצות לקניית בלוק קירור מים למעבד בלבד ללא משאבות וכו רק בלוק כולל צלעות ומאוורר LGA775 E8400 תודה
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אשמח לפתוח דיון על הנושא - האם יש בכלל מערכות כגון : Asetek VapoChill LightSpeed http://www.frozencpu.com/cat/l1/g41/Phase_Change.html בארץ? והאם בכלל זה שווה את ההוצאה? האם יש מערכות מתחרות ל - Asetek?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום..... המעבד שלי מופיע בחתימה... רק כשאני עושה OC אין לי מושג לאיזה מעבד הוא שווה... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שמחשבת לי את הדרוג של המעבד... ואם כן , אז אפשר לינק? (ולא אל תגידו לי CPUZ כי היא לא מביאה לי דרוג..)
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אז כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לצבוע את הפלופי שלי ואת הDVD והצורב שלי. איך אני עושה זאת מבלי לפגוע בחלקים עצמם, אני מודה מאוד לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כשהמארז סגור אז טמפ' הלוח אם היא 34 מעלות אבל המעבד מגיע ל40 כשהמארז פתוח הטמפ' של הלוח אם עולה ב-10 מעלות אבל הטמפ' של המעבד יורדת ב-5 מעלות מה המצב העדיף?! האם להשאיר את המארז פתוח או סגור ?!
-
- 5 תגובות
- 432 צפיות
-
-
-
באיזה טמפ' כבר מסוכן לפנטיום 4 לעבוד? ואני לא מדבר מתי הוא נשרף.... אני מדבר מתי מסוכן, מתי יכול להיגרם נזק תמידי
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
פעם אחת הוא 1.424 ואחרי כמה שניות ו למה זה עושה את זה ? ... 1.416 1.432
-
- 13 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצאתי OC מוצלח לכרטיס מסך HD4870 512MB הגעתי לתדרים של 790 ו 1000 ורואים טוב עבר את כול הבדיקות אבל הניקוד ב 3DMARK06 ירד ככל שהעלתי את המתחים ממבחן למבחן מה זה אומר ? ולמה אני יכול להגיע ב MEMORY רק עד 790 אין לי אפשרות בסקאלה ליותר
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מהו המאוורר (למארז...) הכי חזק שניתן להשיג היום בארץ, בגודל 120מ''מ? מעניינים אותי רק הביצועים, ולא רמת הרעש, כי אני אפעיל אותו רק לכמה דקות. אם אני זוכר נכון אז מאווררי DELTA הם הכי חזקים שיש (ורועשים כמו חללית) והם עונים על דרישותיי. האם ניתן להשיגם בארץ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם : השבוע אני קונה מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX וברור שאני לא ישאר עם הסטוק (לוח של DFI) ורציתי עצות המלצות והערכה של טמפרטורה עם המהאוויר הזה : Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7700-754-939-940MBlist_eng.htm עם המאוור הזה אפשר להיות שקט באוברקלוק?
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ביוס אם תוספת מתח לאת הכלים לצריבה אני לא כול כך יודע איך עושים את זה הדרכה והכלים יהיה עזרה רבה תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז רק בשביל לבדוק שהמערכת הורכבה בסדר (לא ממש מערכת ל OC, קרור שקט ולא מתאים וכו'...) נחמד מאוד (לדעתי חיישן הטמפרטורה מזייף). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש חדש כאן וראיתי שיש לכם ידע בהמון דברים , אודה על תשובתכם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המפרט הבא : מעבד: CORE 2 DUO E6300-1.86GHZ לוח : GIGABYTE GA965-DQ6 זכרון : KINGSTON VALUE RAM 1024X2 = 2GB כרטיס מסך : LEADTEK GF 7600GT EXTREME 256MB רציתי לשאול לדעתכם לגביי המםפרט וכן : 1. חום המעבד במצב רגיל ב XP 51 מעלות ( נבדק עם תוכנת אוורסט ) במצב עומס מלא סביב 61 מעלות , האם זה גבוה שמתי לב שהמאוורר כנראה תוכנן לא לעבוד ב 100% מאמץ שכן לפעמים הוא אפילו מפסיק לעבוד או עובד במהירות סיבוב נמוכה ,ונאמר לי שזה לא תקלה אני משתמש במאוורר שהגיע עם המעבד מאוורר אינטל מקורי 2. מבדיקות שעשיתי יש מאמרים כי ניתן להגיע למהירויות OC מאוד גבוהות , האם בתצורה שלי אני …
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום קמתי בבוקר כמו תמיד והדלקתי תמחשב. הבעיה היא שהמאורר של המארז פתאום הפסיק לעבוד אבל אם אני טיפה נותן לו דחיפה עם היד הוא מתחיל להסתובב אבל ממש ממש לאט. אני לא יודע אם המאורר התקלקל או לא אבל המחשב אצלי כבר 9 חודשים ולא קרה לי אף פעם שמאורר מתקלקל כזה מהר. חוץ מזה המאורר מחובר ישירות ללוח אם (asus p5k se) מתחת לחיבורים של ה SATA ואמרו לי שמאורר של מארז צריך להיות מחובר ישירות לספק והחיבורים על הלוח אם הם של הקירור למעבד שאצלי הוא מחובר ישירות לספק. השאלה שלי אם המאורר באמת מקולקל ואני קונה חדש אז אני יהיה שמח אבל אם אני קונה חדש וזה יהיה אותו דבר אז חבל על הכסף. זה כאילו חסר למאורר מתח כי הוא כן מסתובב אבל ממש לאט וגם אחרי שאני עוזר לו. יש לכם אולי פתרונות …
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
נלקח מאוורסט.. Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C (77 °F) CPU 39 °C (102 °F) GPU 67 °C (153 °F) WDC WD1600JD-00HBB0 37 °C (99 °F) Cooling Fans CPU 2519 RPM Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש פה משהו שטעון שיפור? נראה לי שהכרטיס קצת בוער לא? אני רוצה עוד לעשות לו OC....
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת האם ניתן לקנות את סדרת מאוררי הPanaflo של פנסוניק בארץ? לא מצאתי מקום שמוכר אותם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי אני די חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת מה זה OC? ואני ידוע שזכרונות קשורים לזה... אז מישהו יכול להסביר לי בכללי את כל המידע הזה או לתת לי לינק להודעה אולי שהייתה בנושא הזה ומה זה עושה וכולי... תודה.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm וגם על הקופסא כתוב 6000 סלד אבל בפאנל שליטה שקיבלתי איתו שמתי על מקסימום וראיתי גם בביוס וגם בתוכנה של אסוס שכתוב 6540 סלד איך זה הגיוני? ושכותבים: Life Expectation 50,000 hours לאיזה מהירות מתכוונים??
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי. אני רוצה לעשות למארז חלונות עם אורות וכל הדברים האלה. עכשיו אני לא הכי מבין בזה. אם מישהו מוכן לעזור לי אודה לו מאוד. dr.dre
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-