עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, אני מתכוון בקרוב לקנות קירור מים מחלקים, ורציתי לשאול אם יש למערכות קירור מים בעיות עם פעולה רציפה כל הלילה, או לפעמים מספר ימים. כל החלקים במערכת שקטים, ככה שרעש זו לא בעיה. החלקים הנעים במערכת: משאבה- Thermaltake P500 (מזרימה 500 ליטר בשעה, באה בקיט של ה M-5). אורך חיים מוצהר- 80,000 שעות מאווררים- Arctic fan 12, צמד של אלו. אורך החיים המוצהר שלהם עומד על מאות אלפי שעות (אם אני זוכר נכון, 400,000) והם על Fluid dynamic barring ככה שרעש אין, ובעיות בשימוש אינטנסיבי- אין, אז השאלה מופנית בעיקר למשאבה..... מה אתם אומרים?

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד INTEL P D 930 - פרסלר 3.0 ג'יגה, העובד על טמפ' ממוצעת של 50-55 מעלות (מאמץ של 30-40 אחוז), המעבד מגיע ל - 62 מעלות במאמץ...האם עליי לדאוג?? בתודה מראש!

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  3. ברשותי פרסקוט HT 3.0 GHZ, מהסדרה 530. ברשותי גם ST (פאסיבי) שהרכבתי אותו על המעבד בחורף, אך עכשיו קיץ, חום, שרב והמעבד מתחמם לו. אם אשים על הסוניק 2 אפילו 3 מאווררים זה "יקפיא" לי את המעבד? אם כן אני רץ לקנות את זה. .swg

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OutRaGe,

הסתכלתי על הצורה של המאוורר ואני זוכר גם שכתבו על זה פה... הוא מיועד רק להוצאת / הכנסת אוויר ? :s05: ובכלל איך הוא?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. טוב ואלה נמאס לי נהההיתי חירש כבר ואני רציני הלכה לי השמיעה אני בקושי שומע שמדברים אלי אני מחפש פתרון להשתיק תסאבמן טרנספומור עד 500 שקל יש לי גם tt tr2 על המעבד שגם עושה רעש קיצר חשבתי להחליף ת tt tr 2 בביט טייפון שיתשתיק אותו וגם יקרר יותר טוב ועכשיו אני צריך המלצה ל3 מאוררים איכותים של 80 מ''מ עד 40-35 שקל כול אחד שקטים! אבל ביצועיסטים! וגם עוד מאורר אחד של 120 מ''מ שהיה שקט יש לי אחד כבר לא רועש יחסית מאוד שקט אבל אני רוצה עוד אחת לקירור מקסימילי מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  6. שלום מחר אני מקבל את המעכרת שלי!!! רשימ דברים שחסרים לי: 1) 2 מאוררי 120 מילימטר (אני חשבתי על שתי מאוררים שלAC כי הם מקבלים הרבה ביקרורות טובות מבחור שנקרא (pika 2)קירור לזיכרונות של הכרטיס מסך 3)קטודת uv אחת (אפשר שתים עם זה יותר זזוול.. :) תקציב: 250

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  7. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11479&catid=214 מתאים לabit is-7 ? *אגב הקירור החדש של שלמן לציפ הגיע לישראל כבר ?

• 18 תגובות
    • 821 צפיות
  8. בוקר טוב, במחשב של אחי קיימת בעיה כבר המון זמן שגורמת למחשב לעשות ריסטים לא מובנים ברצף ורק אתמול העליתי בדעתי להתקין תוכנה שבודקת את הטמפ' במחשב. להפתעתי גיליתי כי הטמפ' במעבד שלו עמדה על 81מעלות, בכל אופן ניקיתי את המאוורר לגמריי ואת הגוף קירור שמתחתיו ועכשיו זה עומד על 69-71 מעלות, עדיין..בתחום הבעייתי. מה שאני מחפש זה בעצם לרכוש מאוורר+גוף הקירור , ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה במחיר עממי כמובן, מכיון שזהו מחשב ביתי ולא מתקדם לא הייתי מעוניין להשקיע מעבר לתחום ה150 שקל אז אם מישהו בעל ידע יוכל להמליץ, אני אודה לו מאוד. הפרטים כמובן הם P4 PRESCOTT 3GHZ HT S478. תודה מראש ויום טוב

• 5 תגובות
    • 410 צפיות
  9. אני מצאתי אתמול קולר של מי עדן והקירור של המים עובד, עכשיו אני רציתי לדעת אם אפשר לקפל את הרדיאטור לעיגול הכוונה שיהיה מגולגל והצינורות של הרדיאטור יהיו מגולגלים אחד על השני וצמודים כמובן בניהם

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני לא יודע מה לקנות... חשבתי על VF900.... מה עם הפתרונות של AC?... איך הVF700 ביחס אליו?? יש חברה בשם PRIME COOLER שמייצרת קירורים כמו של זלמן בדיוק....מה אתם אומרים...(יש להם VF700 AL....) קיצור מה הכי טוב והכי שקט...

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by shake7,

השתמשתי במדריך הזה : http://hwzone.co.il/guides/casefan/ הגעתי לשלב שבוא צריך לחבר את המאורר ללוח אם ואין לי מושג איפה בדיוק אמור להיות המקום שאני צריך להכניס אליו את הדבר ששימש חיבור לכונן הדיסקטים. איפה זה ממוקם? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 527 צפיות
  12. רק היום הגיע אליי ה7600gs של לידטק, אחרי חצי שעה משחק, אני יוצא מהמשחק, בודק טמפרטורה והופה, 71 מעלות! וזה לא השתנה במשך 20 דקות! מה אני יכול לעשות?!?! יכול להיות שהוא מזייף? תודה למי שעוזר, זה ממש דחוף, אני לא רוצה שיגרם לו נזק

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני עושה את זה בהגדרות של הכרטיס מסך ? זה בסדר או שאני צריך תוכנה ??? יש לי 256 זכרון אמרו לי שאני צריך לדעת עד כמה HMZ אני יכול להגיע ? זאת בעצם השאלה שלי פה ...

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by WaRez.,

שאלום.. יש לי את המעבד 805 של אינטל עם BT+ לוח 8i945p-g של גיהבייט. עכשיו כשאני ניכנס לBIOS אני מעלה מ100 ל166, מה שאמור ליהיות יציב על המעבד הזה עם הקירור שלו. עכשיו המחשב לא מוכן לעלות עם ההגדרות האלו. מה אתם חושבים הבעיה? הורדתי את המחלקים ל3.33. [ זכרונות של KINGMAX 1 גיגה RAM במהירות 533,. ] חשוב לציין שלא ניסיתי להעלות לאט לאט מ100 עד 166, עשיתי את זה בקפיצה אחת.. [ יכולה ליהיות הבעיה? ]

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  15. Started by b127,

זה מחמם את הכרטיס ואת כל המארז כמעט, ממש בנס שמתי לב לזה. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 376 צפיות
  16. מישהו יודע כמה וואט צורך P4 1.7 Northwood? כנ"ל לגבי Radeon 9800pro? ועוד שאלה המחשב בראשותי כבר כ5 שנים, יש צורך בחידוש המשחה התרמית שעל המעבד או שאין לזה כל משמעות מבחינתי?

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  17. קניתי את הכרטיס אני רוצה לדעת אך אני יכול לתת את כל משיש לכרטיס לתת לי

• 3 תגובות
    • 414 צפיות
  18. Started by sdfzxc,

מבית pcmag http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273825,00.html למישהו יש ניסיון עם הערכת השקטה ל sonata 2?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  19. או שהוא מקרר טוב גם בלי?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by st0m,

רציתי לדעת האם הגוף קירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=13133 מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT pci-e והאם הוא טוב . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  21. Started by Alex Kidd,

אני מעוניין בתוכנה כזאת (שם, או קישור ישיר) הכל חוץ מ- speed fan ואל תגידו לי ללחוץ על כפתור חיפוש, כי לא מצאתי תוכנות אלא רק דיונים בנושא...

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by סער_שי,

לפי ניחוש שלי, הרי שגוף הקירור למעבד הגראפי שונה כאשר היצרנית של הכרטיס היא שונה, למרות שהמעבד שייך ל-ATI או NVIDIA. המעבדים השונים, מצד שני, מתאימים יותר או פחות ל-OC, לפי הדגם. ובכן - האם הביצועים של כרטיסים של חברות שונות שונים למרות שהמעבדים הם דומים? אם אני עושה OC לכרטיס מסך של חברה המאפשרת זאת אבל שורף את המעבד - האם שרפתי גם את האחריות? האם OC סולידי הוא בטוח מספיק ומשתלם? בנוסף שאלה כללית - אם אני קונה מערכת מחשב חזקה מבחינת השילוש הקדוש: מעבד - לוח אם - זכרונות... כמה זה יכול לאפשר לי להתפשר על כרטיס מסך? אני מעוניין לקנות מערכת מאוד חזקה ולהוסיף עד 1000 ש"ח לכרטיס מסך כדי לשחק גם משחקים למרות שלא לשם כך מיועד המחשב. אני ארכוש קונרו עם לוח אם מתקדם ל-OC, והשאלה …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. שלום אני לאחרונה אחרי כל הימים הקשים של הקיץ אללו הבנתי שפתרון קירור למחשב שלי שמבוסס על אויר לא מתאים ולקנות מאוררים גדולים יותר לא יעזור. אני חייב למצוא פתרון לקירור שיהיה מבוסס על מים החלפתי קירור למעבד של THERMATAKE שהוריד לי 10 מעלות ורוצה להחליף גם קירור לכרטיס מסך כי הוא עושה לי רעש נוראי. וזה לא יגמר אני רק מוסיף רק מאוורים נוספים ומוסיף רעש. אני רוצה את עזרתם בלמצוא מערכת קירור בארץ שתוכל להתאים לאקלים העצבני הזה.

• 62 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. נניח BT מול mini BT מי יותר טוב כאילו אם זה מיני זה פחוד ביצועים? ואיפה אפשר לימצוא את המיני תודה גיל

• 6 תגובות
    • 467 צפיות
  25. Started by fleshbone,

מה הטמפרטורה של AMD 2500+ בסוקט A צריכה להיות במנוחה ??

• 4 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים