אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני בדילמה ... (לא שיש לי הרבה מה לעשות) ב2.9 וולט אני לא יוכל 2-2-2-11 או 2-2-2-5 אני יכול ב2.8 2-2-3-11 שהRAS TO CAS הוא ה3 ... לפי מה שהבנתי הכי טוב לNF2 זה 11 בתיזמון האחרון ... איזה תיזמונים לשים ? (תגידו לי את המילים מה כל אחד CAS RAS TO CAS RAS CYCLE TIME ...) **הת'רד הקודם נמחק מפורום שילוש ונוצר מחדש כאן
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני הולך לעשות למעבד שלי OC ואני מחפש מאוורר או אמצעי קירור שונים, יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב: פנטיום 4 עם 128 MB RDARAM, חלונות אקס פי וGEFORCE 4 TI4600 כמובן. מהירות הזיכרון היא 650MGH והליבה 350 אם אני לא טועה. אני יודע שבעיקרון צריך לנסות וליראות עד מתי המחשב מפסיק להיות יציב ואז להוריד קצת. אבל השאלה שלי היא אם מישהו יודע עד כמה או כמה ממולץ לעשות אובר קלוק לכטיס הזה? הוא פשוט מארה"ב וכבר הוא התקלקל פעם אחת (בלי קשר לאוברקלוק) וזה היה סיפור להחזיר אותו אז מי שיודע שבבקשה יגיד לי.... בתודה MOOMOO
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
המעבד הזה, שכולכם אמרתם שהוא בטמפרטורה נמוכה מטורפת, מהי המהירות המקסימלית שאני יכול להגיע עם המעבד הזה עם קירור טוב? (אם יש בכלל... ;D)
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש קירור חדש לכרטיס מסך שלי, רציתי לדעת האם זה יהיה טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 נראה די בסדר, אני מקווה שהוא מתאים לכל סוגי הכרטיסי מסך, למה זה הקירור היחידי שעד עכשיו מצאתי שמתאים לכרטיס מסך שלי.. 6600GT AGP אשמח לשמוע לגבי עוד המלצות, טווח המחיר שאני מוכן להקציב זה עד 150 ש"ח. תודה.
-
- 12 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם המ...שאלתי היא כזאת, יש ברשותי מעבד 1.8 A ממוהר ל 2.4 ללא אמצעי קירור מיוחד... אני בחיפושים אחר היטסינק... בעבר התרשמתי מאוד מ AX478, מה ביצועיו כיום? כמו כן, ראיתי את הביקורת ב 3DGAMEMAN על ה SLK900, מה דעתך ומתי הוא מגיע לארץ? (אני אשמח לשמוע במלצות אחרות) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
קראתי באיזה אתר נידח שקים הבדל טמפרטורה מזערי לטובת הטוניק ללא הלד. היתכן?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מנסה כרגע לבנות מערכת שקטה לחלוטין (עד כמה שאפשר) שתשמש אותי להקלטת אודיו. לוח האם שלי הוא p4p800 se של asus. ומעבד pentium-m עם ct-479(מתאם מעבד של אסוס). בגלל החום הנמוך שמספק המעבד (27w) אני חושב לעבור לקרור פסיבי לגמרי. הבעיה היחידה היא שגם heatsink פסיבי דורש תנועת אוויר מינימלית. אני רוצה להמנע ממאוררים או רכיבים אקטיבים אחרים שיגרמו לרעש כלשהו. כרגע המאורר היחידי יושב על המעבד, ושאר המערכת פסיבית לגמרי (חוץ מהארדיסק-כמובן). הרעיון של heatpipe נראה כרגע כמתאים ביותר, אך כל החברות מוכרות את מערכת הקירור שלהם ביחד עם המארז (במקרה הטוב -רוב הזמן all-in-one)ואני לא מוותר על ה pc-v1000b lian-li שלי. האם יש חברה שמוכרת מערכת heatpipe שלמה (heatpipe+heatsink+radiator)…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את ההיטסינק שלי (פנטיום 4 מקורי) בשביל לנקות אותו כמו שצריך. אבל אני דואג שמא זה יכול לגרום נזק לפד התרמי (לקורע אותו או משהו) ואז זה יעשה בעיות. יש סיכוי שיקרה משהו כזה ?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוררים, המעבד שלי מגיע ל54 מעלות במנוחה ולמקסימום של 69 מעלות במאמץ. אני צריך מאורר למעבד, ומאורר למארז שיכניס אוויר. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הנקודות בצבי אדום כחול ירוק כתום זה מאוור לדים והעגול הירוק והאדום זה שתי מאוררי קתודות של סאן בים הכרטיס מסך שלי פשוט חם Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT אז שמתי את המאורר קתודה הירוק מתחת זה המפרט מחשב שלי: Intel Pentium 4 3.00Ghz 800Mhz 512K Box Asus P4P800 Deluxe Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 X2
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבועיים מעבד 2500K i5 + קירור scythe mugen 2 ולוח אם p67 של גיג'ה בייט. כשלקחתי את המחשב מהחנות אמרו לי שכבר עשו למחשב אוברקלוק מכיוון שראו שכל הרכיבים מתאימים. בכל אופן המעבד באופן רגיל עובד על 3.3 והוא עשה לו אוברקלוק דרך הביוס ל4.3 ואמר לי שהוא יציב ואין לי מה לדאוג. הורדתי את התוכנות CPU-D וEVEREST כדי לבדוק את הנתונים. אז מה שקרה זה שהEVEREST לא מזהה את מהירות הליבה והוא מראה לי 3.3 בעוד שהCPU-D מראה לי 4.3. טמפרטורת המעבד הרשומה בEVEREST למעבד היא 32 -34 מעלות למעבד ו25 ללוח אם. האם טמפרטורה זו סבירה? האם יש סיבה שאני אבטל את האוברקלוק על מנת לשמור על אורך החיים של המעבד מכיוון שאין לי צורך בו כרגע? באילו יישומים אני ארגיש הבדל כאשר יש אוברקלוק? ושאלה …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אז ככה, כאשר אני על מתח Default בביוס (1.5), בכל תוכנה שקוראת מתחים מהוינדואס מוצג לי שהמתח לליבה הוא 1.465 ~ , כאשר אני על 1.75 (לדוגמא) אני רואה בכל תוכנה שקוראת מתחים 1.65 (-0.1V !) אז עכשיו נשאלת השאלה, מי כאן לא בסדר ? הוינדואס לא קורא נכון ? הלוח אשם ? או הספק שלא מספק מתח כמו שצריך. הסיבה שאני חושד היא בגלל שעם המעבד שלי (1700 DLT3C) ברוב המהירויות שאני יציב ובוולטאז' שאני יציב, אנשים אחרים שיש להם את אותו המעבד יציבים ב-0.1V פחות ~ (אם אני יציב במהירות X ב-1.75V, אז אצל בן אדם אחר המעבד יהיה יציב ב-1.65V/1.675V)
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה גבול יכולת ה-OC (אם אפשר במס) למעי הכוללת מעבד E6600 וזיכרון 2G 667 cl-5 ? תודה מראש למתייחסים
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כפי שנאמר בכותרת,אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות לאחר oc כבד. לפני כן הייתי בודק במשחק כבד אבל זה כבר לא מספיק אמין.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לו OC ואני רוצה לדעת מה הצפי של המהירות. הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz Nvidia Geforce 9800GT 1GB GDDR3 INNOVISION MSI P43 2GB DDR2 800MHz Kingston 320GB 16MB SATA2 Hitachi LCD SAMSUNG 20" 1600X900 Tech 450W EZCOOL
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי R9700P ואני רוצה לעשות לו איזשהו שינוי.... יש לי כמה סינקים ישנים:1.גדול של פנטיום1(15~ על 7, גובה 5) 2.קטן של איזשהו משהו (חמש סנטים על חמש סנטים, גובה 2) 3.סינק של פנטיום 4 + מאוורר. 4. סינק של פנטיום 3 נראה לי עם מאוור 40 ממ. יש לי דבק טרמי.. איך אני יכול לחתוך אותם? מה אני יכול לעשות איתם???? עם אני מדביק אז מותר שזה יגע ברכיבים אלקטרוניים???(כבלים גוקים וכל מה שיש שם....) כל רעיון יתקבל בשמחה..... תודה רבה! :-*
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-1.53GHz 266MHz L2-256K Thoroughbred שמוכרים ב____. האם הם מתאימים ל-OC טוב?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה זה הטמפרטורה של המעבד היא 55 במנוחה והדביק כתבו שה Northood לא אמור לעבור את ה 45 במאמץ ואצלי זה 55 במנוחה!! החלפתי תמשחה הטרמית וזה לא עזר הוספתי עוד מאוורר למארז וזה גם לא עוזר מה אפשר עוד לעשות?? עזרה דחוףף
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הטמפרטורה שלי היא בסביבות החמישים האם זה נורמלי? הלוח שלי הוא: GA-8I945PL-G כמובן של GIGBYTE אני חושב שזה גבוהה אבל לא בטוח מה אתם אומרים? אם זה גבוהה איך פותרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני חדש בזה ולא מבין כלום אבל מאוד רוצה ללמוד! אז הבקשה שלי היא שתביאו לי איזשהו מדריך או משהו כדי שאני יוכל לקרוא וללמוד אם אפשר אז בעברית
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי את הbios הזה: Award BIOS Type :Award Modular BIOS v6.00PG ואת הלוח אם הזה: Gigabyte GA-7S748 איפה אני מוצא לו עידכון? ואיך אני מעדכן אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אני פשוט עושה מודינג,ואני צריך לדעת: 1)ראיתי שיש כאן כאן אנשים שעשו חור בחלון במארז,ושמו בו מאוורר! אז אני צריך מאוורר טוב לשים בחור שאני עושה... 2)המאוורר הזה מוציא או מכניס אוויר????,האם אפשר לסדר שיוציא?? 3)אחרי שאני עושה את החור בחלון, איך אני תוקע בו את המאוורר???, עם ברגים???? דבק???
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-