עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר). אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? נ.ב פירסמתי גם בתמיכה טכנית בגלל שאני לא יודע לאן הנושא הזה שייך.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום, יש לי את הלוח הבא: MSI 865PE Neo2 Series הוא תומך במעבדי אינטל עד 3.6GHz ומעלה ("ומעלה" זה מה שכתוב בחוברת)... תומך בדואל-צ'אנל... קיצר לוח סבבה, אבל האם הלוח חזק ל-OC? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי יש לי זיכוי של 300 שקל בזיגזג ואני צריך לקנות 4 מאווררים חזקים אבל שיהיו ברעש סביר. כי היה לי sf2 blue led והוא רועש בטירוף, והפוטצוימטר שלו לא עובד. אז אני צריך 4 מאווררים שהיוי ברעש סביר, ואני חייב לקנות בזיגזג. תודה מראש install

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by dog_foot,

נמאס לי מהמאוורר הרועש שלי!! שומעים אותו מהחדר עד לסלון (באמת באמת!!!!)!!!! אני רוצה מאוורר שקט, לפחות יותר ממה שיש לי, איזה מאוורר אתם ממליצים? או לפחות מהם הדציבלים הרצויים?? שלי נראה לי על 10000 דציבלים, בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by hag87,

יש לי פנטיום 3 שאני רוצה להמהיר אבל הבנתי שהם נעולים אז אני מחפש אתר או מישהו שיוכל להסביר לי איך לשחרר את הנעילה (אם אפשר) ולהוציא את המירב מהמעבד הזקן והטוב

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by davis5,

מה מהירות core וmem שאפשר להגיע ואיך?

• 14 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by yanukav,

אני מנסה כרגע לבנות מערכת שקטה לחלוטין (עד כמה שאפשר) שתשמש אותי להקלטת אודיו. לוח האם שלי הוא p4p800 se של asus. ומעבד pentium-m עם ct-479(מתאם מעבד של אסוס). בגלל החום הנמוך שמספק המעבד (27w) אני חושב לעבור לקרור פסיבי לגמרי. הבעיה היחידה היא שגם heatsink פסיבי דורש תנועת אוויר מינימלית. אני רוצה להמנע ממאוררים או רכיבים אקטיבים אחרים שיגרמו לרעש כלשהו. כרגע המאורר היחידי יושב על המעבד, ושאר המערכת פסיבית לגמרי (חוץ מהארדיסק-כמובן). הרעיון של heatpipe נראה כרגע כמתאים ביותר, אך כל החברות מוכרות את מערכת הקירור שלהם ביחד עם המארז (במקרה הטוב -רוב הזמן all-in-one)ואני לא מוותר על ה pc-v1000b lian-li שלי. האם יש חברה שמוכרת מערכת heatpipe שלמה (heatpipe+heatsink+radiator)…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by boom!,

בדרייברים הקודמים אפשרות ההמהרה הייתה בתפריט הראשי, עכשיו זה פשוט...נעלם, לא מצאתי אותו בשום מקום, יש לכם מושג איפה הוא?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by HwareNewb,

שלום! קניתי לפני מספר שבועות מחשב חדש ויקר ואני לא ממש מרוצה ממנו. קודם כל אני רוצה לציין שקניתי מעבד פנטיום ולא AMD בשל חוסר ידע בתחום החומרה (אפשר לומר-דפקתי את עצמי :-X). המפרט שלי: Pentium 4 3.2 (640) 2 mb cache ATi Rx850xt MSI 925XE Neo Platinum (motherboard) 1GB DDR2 W.Digital 120GB S-ATA +2 מאווררים למארז. חשבתי לעשות אוברקלוקינג קל למעבד שלי ותהיתי אם אני אאלץ לקנות קירור נוסף ? כמו-כן, האם באוברקלוק אני יכול להעלות עוד משהו חוץ ממהירות השעון?(Mhz) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  10. אנשיםפ מה נישמע? יצא גירסה חדשה וטובה מאוד כנראה ללוח הK8NF-9 והיא מתקנת את כל הבאגים כעת התיזמונים פועלים ואומרים שהיא ממש טובה מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by Holography,

מה מצב? שמעו חברה... יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו* והכרטיס ממש חם.... איזה מאוורר כדאי לקנות? נ.ב אני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמו התקציב 50-70

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by stingeR-,

שאני עושה אוברקלוק דרך התוכנה הזאת של MSI הוא עושה לי אוברקלוק ל1787MHZ אבל שאני עושה ריסטרט למחשב האוברקלוק נעלם.. תוכלו לתת לי תוכנה לעשות אוברקלוק נקי מבלי בעיות ?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by Arik.G,

אין הרבה מה להגיד. כדי למנוע ספאם מיותר, ראש אני אומר שהמסך עלה 105 שקל ב "אריהב"

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by CaRTeR,

אז שיפרתי כמה דברים וסידרתי מהפעם הקודמת גם יש לי כלי חדש דרמל שבקרוב תתחילו לראות דברים על רמה. התמונות לא יצאו הכי טוב כי המצלמה לא שלי ואני צריך ללמוד לצלם איתה :-\ אבל אני בטוח שתקלטו את הרעיון. תודה לאבנר שעזר לי עם החור והמאוור למטה. http://photos.walla.co.il/carter3

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by Refael Azi,

מאוורר 80 מ"מ ממש יפה, ומוכן! http://store.yahoo.com/ocsystem/80clearseetb1.html רק 10 דולר!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Vadim15,

מה זה בכלל אוברקלוקינג ? מישהו יכול להסביר לבור כמוני ? אני שומע את המילה הזאת 10 פעמים ביום ואין לי מה להגיד בחזרה לאנשים שאומרים את זה.... מה זה לעזאזל ? זאת תוכנה ? ??? בבקשה תגיבו. :-/

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by fareedamr,

שלום רציתי לשאול בקשר ל lcd. עשיתי הכל לפי המדריך והכל עובד מצוין רק שקניתי בלי תאורה אחורית אבל זה לא הבעיה העיקרית . אז לפני כמה ימים חיברתי adsl של netvision אבל הבעיה היא שהlcd והמודם adsl-usb לא עובדים ביחד השאלה היא למה?ואיך מתקנים את זה?

18. היה לי 3 וחצי שנים מחשב - פנטין 3 733 - ורק בשנה האחרונה הוא היה על אובר קלוק ל 855 עכשיו יש לי סלרון 800 אם 320 SDRAM לוח של ASUS - CUSI-M מעלות (ללא OC): IDLE: 24 FULL LOAD: 29 (קקקקקקררררררר אני גר בירושלים - וזה לא מאוורר מיוחד 80 ס"מ של אינטל ב 3000 RPM) עכשיו בביוס אין לי אפשרות להעלות את הבאס - הוא רק על 100 משום מה. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by maverick,

http://www.moddin.net/project.asp?ProjectID=4&PageNo=0

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. שלום אני מחפש משחה טרמית טובה וזולה שנמכרת ע"י חנות בראשל"צ. רצוי מתחת ל35 ש"ח. תודה Zzzz

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין להזמין את המאורר ARCTIC COOLING AC-FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 האם יש אפשרות כול שהיא שהוא לא יכנס לי בלוח???? יש לי לוח של אינטל d915pcy אם מישהו יוכל לתת לי תשובה חד משמעית אאני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by pp12,

רציתי לדעת מה זה OC לכרטיסי מסך שמישהו יסביר לי מה זה עושה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. אחריי שקראתי בפורום ובמדריכים באתר הבנתי סוף סוף איך לעשות אוברקלוק נורמאלי חח (פרטי המחשב מופיעים בצד) הצלחתי להגיע עם המעבד מ2000MHZ ל2700MHZ במתח של 1.5 במקום1.4 ועם כל זה ללא קירור מיוחד הוא מתחמם רק ב2 מעלות ביחס למצב הקודם בעומס תיזמוני הזיכרון 3-4-4-8 מתח 2.7 ושיניתי אותם לDDR333 HTT X4 והמתח של הצ'יפסט 1.55 סה"כ המחשב מאוד מאוד יציב לא מתחמם כ"כ וד"א אני לא מצליח להעלות אותו בFBS ותר מ275MHZ (בבאיוס) כדי להגיע למהירות מעבד גבוהה יותר.. עכשיו יש לי שתי שאלות הראשונה: האם הגעתי לקצה גבול היכולת של המעבד? ושאלה שנייה: האם זה אוברקלוק טוב או שהוא לא מספיק הומהר? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  24. האם הדבר שווה את ההוצאה וישנה במספר מעלות משמעותי או שיוריד שתיים או שלוש מעלות במאמץ ולא משתלם ? המעבד הוא פרסקוט 2.8 ואני צריך עכשיו לנקות את יחידת הקירור הסטנדרטית של אינטל שמותקנת עליו ולחדש את משחת הקירור (שמתי יחידה חדשה לפני כמעט שנה). האם ביג טייפון שווה את הכסף - בסביבות מאתיים חמישים שקל נוספים ? (בהשוואה ליחידה שיש עכשיו שכמובן לא צריך להוציא עליה כסף אלא רק לנקות אותה) תודה

• 13 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.