אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני או-טו-טו מקבל מחשב חדש. E6750 על Gigabyte GA-P35-DS3. אני רוצה לעשות OC בקטנה ואני מתלבט לגבי הזכרון, שהוא הדבר היחיד שלא קניתי עם המחשב. יש לי ביד עכשיו 2GB של Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 2.1V, ver2.1 שקניתי תחת לחץ מהמוכר. הם עדיין בקופסא, והשאלה שלי היא האם להזמין, לחכות 14 יום שיגיע ולהחליף אותם באחרים, כאשר ה-3 המקוריים שהתלבטתי בינהם: GEIL GB22GB6400C4DC DDRII PC 6400 2GB(1GBx2) 800MHZ CL4 LED (מסדרת BlackDragon) GEIL GX22GB6400UDC DDRII PC 6400 2GB(1GBx2) 800MHZ CL4 ALUMINUM (אלו עם גופי הקירור הכתומים) G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 (אלו עם גופי הקירור בצבע תכלת) קחו בחשבון שאני OC מתחיל ורוצה לעשות משהו בסיסי, והשאלה היא…
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מנסה להעלות מתח למעבד שלי (מ 1.5 ל 1.52) המחשב פשוט לא עולה, מה הבעיה? (המפרט נמצא למטה)
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מצליח להוריד גם אחי .. .שאני נרשם צריך להיות מוכר בפורמים והגירסא הכי חדשה של ati tool היא 24b9 אתם יכולים לבדוק , לחבר שלי יש אבל הוא לא מוכן לשלוח לי משום מה . שכחו מהבקשה השגתי כבר ותודה לכל מי שהגיב שניתי את הכותרת כי הגעתי ללא הפרעות למהירות ליבה 373 שלא הייתי עובר את ה 350 .... הוספתי קירור .. אני מצליח לעלות עוד ועוד ועוד אבל אמרתי זה מספיק ה9700 פרו מספיק חזק , ועכשיו עם אברקלוק ? מה אתם אומרים לעלות עוד
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי והאם מישהו אי פעם חיבר המון מחשבים ביחד איכשהו כדי ליצור מחשב על אחד יותר מהיר לאו דווקא מהחלקים הכי מהירים או מהחלקים הכי טובים אלא דווקא לקחת חלקים חדשים ושמחברים אותם ביחד הם יוצרים מחשב אחד מאוד מהיר? דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זה אפשרי בכלל? אם כן איך בעיקרון עושים דבר כזה איך אפשר לחבר כמה מעבדים כמה כרטיסי מסך ובכלל כמה מחשבים ביחד? האם מישהו מכיר מדריך כלשהו שאומר איך אפשר לעשות משהו כזה?(אפשר גם באנגלית) והאם מישהו באתר ניסה לעשות את זה בעבר? או ממתמש במחשב בסגנון הזה בימינו? גם אני ישמח אם מישהו שמבין יגיד לי האם למחשב כזה יש באמת יתרונות מבחינת מחיר ויכולת?האם לא עדיף לקנות מחשב אחד מאוד מאוד חזק? האם אפשר להפעיל כל דבר על מחשב כזה (ממע…
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב עם לוח אם של אסוס. הבעיה היא שאחרי ההדלקה יש את ההודעה הבאה: Cpu fan error אבל המאוורר של הקרור ( arctic freezer 13pro). פועל. בביוס המאוורר מזוהה והטמפרטורה היא באזור ה 35 מעלות אחרי כמה דקות של עבודה. האם אכן יש בעיה או שאפשר לעבוד עם המחשב בצורה רגילה? תודה מראש על העזרה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה יש למישהו מקדח כוס 80 ממ ואולי טיפה גומי U שהוא לא צריך? כי אני תקוע בלי מקדח כוס ואני מת לעשות שני חורים זה בדיוק 5 דקות אבל פשוט אין לי מקדח..... אני גר בחיפה ברוממה ואני ישמח אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לעזור... עודד 053910337 ICQ 67402537
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אוקיי אז המערכת החדשה שלי היא: P-4 2.4b 533 mhz Abit IS7-E 865PE Kingston HyperX PC3200 cas 2 2 2 5 512mb x 2 Geforce 4 TI 4200 128mb VIVO 250 core 513 mem @ 315 core 645 mem WD 80GB 7200 RPM 8 mb cach בעיקרון מה שחדש זה רק הלוח פלוס הזכרונות ולפני זה היה לי לוח של אינטל עם זכרונות SDRAM. לא משנה, לבעיה: אז ככה הרכבתי את המחשב, שמתי משחה טרמית של ארקטיק סילוור שלוש, הדלקתי את המחשב התקנתי הכל, ואני רואה שהטמפ' במנוחה היא 42 מעלות, זה קצת גבוה כי בלוח הקודם שלי הייתי ב 32 מעלות במנוחה כשהמעבד שלי עבד ב 1.8 GHZ עם מתח של 1.85 וולט. אז אחרי כמה בירורים הבנתי ש ABIT מודדים את החום של המעבד מהחלק החם שלו וזה מוסיף בערך 10 מעלות מאשר הלוחות האחרים. אוקיי, אז לא ממש התייחסתי למע…
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, הטמפרטורה של המעבד שלי AMD 1700+ היא כ 60 מעלות האם זה סביר? אני זקוק לתוכנה אשר נותנת לי לראות את הטמפרטורה של המעבד בזמן הגלישה ב ווינדואוס.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקניית מארז ללא ספק כוח ומאוררים. המארז לא צריך להיות יפה בכלל, כי הוא תקוע באיזה מקום שבקושי רואים אותו! המארז צריך לכלול מקום ל-2-3 מאוררים לא כולל זה של הספק. המאוררים צריכים להיות טובים ושקטים (אני מעדיף שקט על ביצועים). למעבד (פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ) אני צריך מאורר טוב שיספיק לOC קל-בינוני (עדיף שהמאורר יבוא עם משחה תרמית כי לי אין...). כל העסק של המארז ו2-3 המאוררים עד 400 ש"ח. למעבד (+משחה תרמית אם יש צורך) מוקצבים 100-150. תודה רבה מראש!
-
- 71 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קנו לי עכשיו מהונג קונג את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD 4890 ברגע שהתקנתי אותו המאוורר שלו התחיל לעשות רעש מזה שהוא משתפשף בפלסטיק שעוטף את הגוף קירור כשמשכיבים את המחשב אז המאוורר משנה זווית ומפסיק עם הרעש, עכשיו ביררתי עם איזה יבואן של סאפיר בארץ והוא אמר לי שזה יעלה לי 65 דולר לשלוח את זה לחברה והוא לא מכסה את זה. השאלה שלי אם עדיף לי כבר לקנות גוף קירור חדש שיהיה טוב גם ככה בשביל להוריד את החום של הכרטיס הזה או שיש לכם פתרון אחר שיהיה לי יותר זול כרגע? תודה רבה איתמר
-
- 42 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני צריך 9 לדים אדומים כלל בית לד ליום שישי וגם מפסקים קטנים בשבילהם ורציתי לדעת אם אני לא מחבר את הלדים למחשב ואין לי מקור חשמל (חוץ מסוללות) איך אני מחבר את הלדים?? ?? ?? ?? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הbig typhoon היא בטח לא מילה זרה לאף אחד, עם זאת, אני בטוח שרבים (כולל אותי) לא יודעים את אופן הפעולה של ענק הנחושת הזה. ביצועי RPM נמוכים אך יחד עם זאת קירור שאין שני לו בשוק קירורי האוויר, אז מהו הסוד מאחורי הצלחתו הבלתי מעורערת של הBT?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הוא נראה מצוין,למישהו יש מושג מתי הוא ינחת בארץ הקודש?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד מ - 2.71 ל - 2.92 יש משהו שאני צריך לדעת? הטמפרטורות לא עלו.. יציבות וכל זה איך בודקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסאת ביוס מהאתר של MSI אבל אני לא יודע איך לעדכן.... אז מי שיכול לעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. מה זה HSF ?? 2. מה זה OC ?? 3. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של המחשב שלי או של כל חלק אחר אם זה הצ'יפסט או הכרטיס מסך 4. איך אני יכול לדעת איזה BIOS יש לי ואיך אני מעדכן אותו בלי שיהרס לי המחשב 5. ואם יש איזה תוכנה קטנה כזאת שמראה לי את כל הנותונים של המחשב כמו איזה לוח אם יש לי או איזה מעבד (למרות שאם לוחצים קליק ימני על המחשב שלי אפשר לדעת) את הכל בקיצור שתראה לי את הנתונים של החלקים שלי שמעתי משהו כמו OCZ אבל לא יודע תעזרו לי... 6. מה המשחה הזאתי שאומרים שהיא מורידה טמפרטורה היא באמת עוזרת ?!?!?!? 7. ואיך אני עושה אוברקלוק למחשב אם אני צריך ?? אם זה יהרוס לי את המחשב ?? בקיצור יש לי מחשב וזה המפרט פחות או יותר : Intel Pentum 4 2.4 Ghz Graphic Card GeForce…
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי HD4850 של SHAPPIRE, ואני מעוניין להתקין עליו גף קירור שונה, משום שהטמפרטורה של הכרטיס מאוד גבוהה (89 מעלות במאמץ, 72 מעלות במנוחה..). ידוע כי הקירור הזה אינו מספיק לקרר את הכרטיס, לכן זה לא בעיה בכרטיס הספציפי שלי. אשמח אם תמליצו לי על קירור טוב בעל סוקט של RV770, ושיצניח את הטמפרטורה ל70 מעלות מקסימום במאמץ לפחות. תקציב : עד 200, רצוי כמה שפחות.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לחברי הפורום התקנתי לא מזמן מאוורר נוסף לקירור בחלקו הקידמי של המארז. התקנתי אותו בצורה כזו שיכניס אוויר לתוך המארז ובחלקו האחורי ישנו מאוורר שמוציא אוויר אך נתקלתי במספר אנשים שאמרו לי שזה לא טוב ושיש להתקין גם את המאוורר הקידמי כך שיוציא אוויר שמעתי על לפחות אחד שנשרף לן מעבד בגלל זה. מעוניין בתגובתכם ותומרו לי איך הדרך הטובה והנכונה ביותר להתקינו תודה
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב ישן p2 350 המפרט שלו : מעבד 350 , לוח אם ישן ( לא יודע מה הסוג שלו) , הרד דיסק 6 gb , זכרונות 256 mb , כרטיס מסך gforce 7000 , והשאלה שלי האם ניתן לעשות oc למחשב הזה או לא
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך 7600 ג'יטי איך אני משנה לו את המהירות של המאוורר כך שיהיה מהיר יותר? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך שהלך לעולמו הביאו לי חדש מתוקף האחריות, אבל היה לי קירור על הכ.מסך הקודם וכרגע הוא עם המאוורר המקורי שלו השאלה אם שווה להחליף ולהחליף גם ת'משחה ? הקירור הוא : AC Accelero X2
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות Leadtek Geforce 7900GS ורציתי לדעת כמה זה נחשב OC חלש? 20mhz בערך? כי אני רוצה קצת לעשות אולי בעתיד אז אני רוצה לדעת... אז אני פשוט מוריד את Rivatuner (או איך קוראים לה) ושם יהיה לי כמה שאני רוצה לעלות? ובכמה אני יכול לעלות שהמאוורר סטוק של הכרטיס יחזיק? כלומר הכי הרבה עם המאוורר סטוק שלו. תודה למגיבים נ.ב לא כל כך הבנתי את עיניין הOC. הבנתי שממהירים את החומרה עלי ידי תוכנה אבל יש לי שתי שאלות: 1. מה זה נותן (בכרטיס מסך)? תמונה יותר טובה? 2. בשביל לעשות OC לכרטיס מסך צריך לעשות גם למעבד (וגם לזכרונות)? כלומר צריך לוח יותר טוב מה ga-945p-s3?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב רציתי דעה לגבי אוברקלוקינג עם המחשב שלי כשעכשיו קיבלתי את כל החלקים סופית המפרט: Motherboard: DFI Lanparty NF4 Ultra-D CPU: Amd Athlon 64bit 3200+ Venice GFX: Asus GeForce 6800 V9999ULTRA-2DT 256MB RAM: OCZ 1GB PC4000 Dual kit (512*2) 500MHZ Gold Edition Voltage eXtreme PS: Antec TruePower 2.0 550WATT HD: Maxtor MaxLine 3 250GB SATA 16mb 7200RPM הכל כרגע עם קירור סטוק, טמפ' מעבד ללא מאמץ : 34 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4 800 מגה הרץ והוא בא עם ספיר פרידג רוק שהוא לא מי יודע מה חשבתי ללכת על THERMALTAKE Spark 7 אבל אני לא מבין כל כך בזה אני צריך עזרה בזה גם יש לי בעייה שהוצאתי פעם את המאוורר ונתלש לי גם המעבד כי המשחה הטרמית נדבקה ממש חזק אם מישהו יודע מאיפה לקנות משחה טרמית זה ממש יעזור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עריכה: בנוסף לאיזה, הייתי שמח לשמוע גם מאיפה יש להשיג בארץ. תודה (:
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-